داداش نظرت محترمه اما واقعا گزارش خیابانی و علیفر , سیانکی و احمدی و...براتون لذت بخشه؟:n04: به شخصه اگه گزارشگر ا عادل یا مزدک باشن از تلویزیون ایران میبینم..نقل قول:
داداش نظرت محترمه اما واقعا گزارش خیابانی و علیفر , سیانکی و احمدی و...براتون لذت بخشه؟:n04: به شخصه اگه گزارشگر ا عادل یا مزدک باشن از تلویزیون ایران میبینم..نقل قول:
20:30نقل قول:
23:30
00:30
02:30
اون ESPN ها که کدگذاری شدن... با cccam میگید باز کنیم اونا رو؟نقل قول:
به نظرم تو free ها بهترین جهت ترکست باشه. به احتمال زیاد TRT HD مراسم افتتاحیه رو پخش کنه. المپیک که اینطور بود.
هاتبرد هم که امیدی بهش نداشته باشید تعطیله کلا تو جام جهانی.
عادل که خوبه و شما هم موافقینقل قول:
حسی که من به مزدک دارم = :n21: ، خیلی جانبدارانه گزارش میکنه ! طرفدار اسپانیاست... کلا" آدم مزخرفیه ... اون برنامه ی آقای گزارشگر هم (من نگاه نمیکردم فقط چند صحنه بطور اتفاقی دیدم) خیلی مغرور بود و شخصیت مزخرفی داشت ! :n29:
در مورد خیابانی من نظرم با سایر دوستان مطابق نیست ! :دی مگه چیه ؟ دستشم درد نکنه دل این ملت غم زده رو شاد میکنه ! :) . (ضمنا ایشون برای بازیایی ملی مناسبترین گزارشگر هستش ، لامصب عرق ملی هم داره عاغا جواد ! :دی )
سرهنگ و ... هم نظر خاصی در موردشون ندارم ...
وقتي ياد تورنمتاي بزرگ ميافتم و تلوزيون خودمون! يه جوري ميشم:n03: درسته فردوسي پور تنها گزارشگر قابل تحمل هست بازي تيم ملي با گزارش عادل ارجح تر است خصوصا ترك ها هم طرفدار بوسني هستن:)) ولي بازم اصلا دوست
ندارم شخصا جام جهاني رو از پنجره صدا وسيما ببينم!:n21: اون حس و اون هيجان و شور تاريخي رو كلا زهرمارمون ميكنن و خنثي ميشه ! اميدوارم trt مجاني باشه وگرنه بدبخت شديم رفت!:n27:
جالبه گزارش عادلو 100 درصد مردم می پسندند:n02:
من میخوام بگم بیان یه استارمکس ایکس 50 نصب کنن
بگم کدوم سمت بزاره که بتونم بازیارو با کیفیت فول و گزارش انگلیسی ببینم
رایگان بودنش مهم نیست چون شیرینگ دارذه گویا
چه شبکه ای؟
می خوای خیالت راحت باشه هاتبرد +ترکستنقل قول:
در ضمن زیاد روی اکانت روی ریسیورها حساب نکن ...سی سی کم بگیرید بهتره....
من خودم بیشتر از 6 ماهه که استارمکس x100 گرفتم و همه کانالهای ورزشی رو بدون مشکل و فریز باز کرده . مشکلی از بابت اکانت یک ساله دستگاه وجود نداره .
به غیر از جهت هاتبرد و ترکست , اگر بدر رو هم بتونین بگیرین ضرر نکردین و از Beinsport هم میتونین بازی ها رو دنبال کنین .
بین اسپورت ها 2014/06/01 به طور کامل از شیرینگ خارج میشوند(طبق زیرنویس خود شبکه)نقل قول:
البته قطعا وضعیت جی شیر خیلی خیلی بهتر از سیسیکم هستنقل قول:
(جی شیر سیستم شیرینگ مختص کمپانی گلوبال استار تولید کننده عمده دستگاه های خانواده استارمکس ..استارست و...است )
کمپانی گلوبال استار بهترین حکر های سیستم های کد گزاری رو در اختیار دازه و اعلام کرده برنامه ویژه ای برای حک سیستم دو زوجی الجزیره داره ...
tapatalk
...
REAPER CREW
شیرینگ اینترنتی که خود استارمکس ایکس 20 داره از نوع جی شیر هست؟نقل قول:
بله . . . . .نقل قول:
دوستانی که به مسیر اموس دسترسی دارند هم میتوانند بازی ها رو از اون جهت ببینند .اطلاعات دریافت به پست اول اضافه شد
نقل قول:
G-Share برای بنده روی دستگاهم که نوشته ساپورت BeinSport HD1 و BeinSport HD2 ولی عملا هیچ کدوم رو باز نمیتونه کنه !
دستگاه شما باز میکنه در حال حاضر این شبکه ها رو ؟
والا من جی شیر ندارم دوست عزیز.. منظورتون بر رویه هاتبرد هست ؟نقل قول:
بر روی بدر بهتر عمل میکنه اما حتی اگر گلوبال استار راهی برای باز کردن این شبکه ها داشته باشه تا اغاز بازی ها این کار رو نمیکنه
چون ممکنه تا اون موقع الجزیره تغییر سیستم بده دوباره
مهم ترین رویداد ورزشی سال ۲۰۱۴ بی شک جام جهانی ۲۰۱۴ در کشور برزیل می باشد از همین رو شبکه های مختلف ورزشی سعی در جذب بیننده به هر طرقی برای پخش این بازی ها دارند که اغلب آنها حق امتیاز پخش را خریداری و گاها بعضی از کانال ها هم به های معمول غیر حق امتیازی ! این مسابقات را پخش می کنند . پس از قطع امید از شبکه های ورزشی بین اسپورت تصمیم برآن شد دنبال رسانه ایی با کیفیت اچ دی و کوالیتی تصویر ویدئویی بالا باشیم که رسانه عمومی کشور لهستان TVP اعلام کرد.
در گام اول رسانه عمومی کشور لهستان تمام ۶۴ مسابقه را پوشش کامل دارد و قرار است از شبکه های تلویزیونی ورزشی TVP1 , TVP2 با کیفیت اچ دی روی آنتن ببرد . گستردگی کار به صورتی عنوان شده که حتی دیگر شبکه های این رسانه اعم از TVP Regional , TVP SPORT و حتی TVP INFO نیز به کمک این شبکه ها برای مواقعی که ۳ بازی در روز هست بشتابند .
کانال TVP1 ، TVP 2 هر یک ۲۵۰ ساعت , کانال TVP SPORT حدود ۵۰۰ ساعت , کانال TVP Regional حدود ۱۳۰ ساعت و در نهایت کانال TVP INFO حدود ۲۵ ساعت از این مسابقات را پوشش می دهند .
مدیر شبکه ورزشی تی وی پی اسپورت هم از حضور ۳۴ دوربین در ۱۲ استادیوم رسانه های عمومی لهستان پرده برداشت و طی سخنانی خلاصه ای از برنامه ها و اعلام مراحل مختلف مسابقات را عنوان داشت که از جمله آنها می توان به حضور کارشناسان و مجریان معتبر و معروف کشور لهستان , استودیو حرفه ایی , برنامه های خبری مورد بحث , کنفرانس های مطبوعاتی قبل و بعد از بازی , استفاده از چهار مفسر با تجربه و غیره …
نکته مهم آن است که این مسابقات با شروع سیگنال های بین المللی ، حدود یک ساعت قبل از بازی آغازمی شود که بنابراین شما می توانید از ورود تیم به ورزشگاه ، گرم کردن و بسیاری موارد دیگر دیدن فرمایید . علاوه بر این، سایت این رسانه ها تمام اطلاعات لازم مانند : اخبار، گالری عکس، سیستم بازی ، برنامه انتقال و تعداد زیادی از فیلم ها : بازی ها، مصاحبه ها، کنفرانس ها و وبلاگ ها ویدئوها ، مفسران و کارشناسان را قرار خواهد داد . همچنین جام جهانی را می توانید با استفاده از دستگاه های تلفن همراه ( گوشی های هوشمند ) , کامپیوترهای شخصی و لپ تاب نیز مشاهده کنید .
برنامه ایی هم برای توپ آدیداس به کار رفته در این رویداد که ۲ سال تست و آزمایش روی آن شده بود از حضور چند هزار نفری بازیکنان آماتور تا بزرگترین ستاره های مانند لیونل مسی و استیون جرارد نیز در دست تهیه است .
یادآوری می می شود این رسانه ها قبلا بازی های المپیک زمستانی در سوچی روسیه را فوق العاده پوشش داده بودند .
ماهواره هاتبرد
12265 V 27500
11499 H 27500
10911 V 2750
0
رو هاتبرد خوشگل کد میشه خوب :n02:نقل قول:
در هاتبرد باید سیگنال چند باشه که بشه اچ دی ها رو دریافت کرد؟ در مسیر w3 پکیج بدردبخوری هست؟
سپاسنقل قول:
به نظر شما پکیج TVP لهستان بهتر است یا TRT ترکیه ؟ از نظر کیفیت تصویر - برنامه های مربوط به جام جهانی و گزارش ؟یعنی بهتر هسن که بریم سراغ نصب ماه وا ره ترکست یا خرید س ی س ی کم ؟؟؟
اگر به زبان ترکی اشنایی داری trt وگرنه که صدرصد tvp لهستاننقل قول:
کیفیتش هم خیلی خوبه ...ضمن اینکه ار زبان شیرین لهستانی لذت میبری ؛ دی
من منظورتون رو از سوال اول نفهمیدم شما برای دریافت شبکه اچدی باید دستگاه تون اچدی باشهنقل قول:
و تفاوت سیگنالی با اس دی ها نداره
اما اگر فرکانس اس 2 باشه باید سعی کنید بالاترین میزان دریافت رو داشته باشید ..سوالات تخصصی ماهواره رو لطفا اینجا مطرح نکنید .. دبلیو تری هم پکیج بدرد بخور داره اما با سیسیکم باز نمیشه حداقل اچدی هاش ا
tapatalk
...
REAPER CREW
سلام
یه سایت معتبر معرفی کنید که سی*سی*کم قدرتمندی بفروشه!آخه دیروز از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکانت فول خرید اما راضی نیستم.HD ها که اصلاً باز نمیشوند(درصورتی که قبلاً باز می شدن)بقیه پولی ها هم خیلی هاشون باز نمیشن!
ممنون
یورو کم یکی از قدرتمندترین سرورها رو داره به جرات میگم جزو 5 انتخاب اول خرید سیسیکمه!منظورت از HD ها رو نفهمیدم!!درست کانفیک کردن و پینگ تایمت هم شرطه برای باز شدن شبکه ها..نقل قول:
اما سایتای خوبی که من ازشون اکانت خریدم و راضی بودم
پلاس ست
پی سی ست
کیان ست
و همین یورو کم
نه به زبان ترکی آشنایی دارم و نه لهستانی , فقط میخوام گزارشش هیجان داشته باشه و نه مثل بعضی گزارش ها شل و ول باشه که خوابم ببرهنقل قول:
پس شما TVP رو پیشنهاد میدید ؟ یه وقت مثل ZDF از روی هاتبرد برداشته نمیشه ؟؟؟؟
نقل قول:
گزارشش هیجان داره به اندازه کافی . . .
نه خوب مشکل zdf این بود که میخواست رایگان پخش کنه .. tvp که کد شده هست و مشکلی نداره .برداشته هم نمیشه
منظورم این بود که هاتبرد رو به بین 58-62 سیگنال میگیرم و w3 هم تا70 امکان تغییرمکانم ندارم با اینا ج میده...فقط جام جهانی برام مهمه
تو خود skysports هم خبری نیست عزیز...... البته من یکی دو بازی از جمله فینال لیگ قهرمانان رو دانلود کردم و دیدم. شبکه skysport 1 بود که نظر شخصیم اینه که گزارشش اصلا خوب نبود و هیجانی که باید رو نداشت....... حتی بعد گل تساوی راموس هم هیجان کافی نداشت.نقل قول:
نه به زبان ترکی آشنایی دارم و نه لهستانی , فقط میخوام گزارشش هیجان داشته باشه و نه مثل بعضی گزارش ها شل و ول باشه که خوابم ببره
پس شما TVP رو پیشنهاد میدید ؟ یه وقت مثل ZDF از روی هاتبرد برداشته نمیشه ؟؟؟؟
اما چند تا بازی که از bein sport ها دیدم بسیار عالی بود...چه بازیای مهم چه غیر مهم.
به نظر من بهتره دنبال یه شبکه باشید که فقط از گزارش غیر قابل تحمل استادان داخلی راحت بشید..... من باشم bein sport ها رو انتخاب میکنم. البته نمیدونم سیسیکم ها تو جام جهانی این پکیج رو باز میکنه یا نه.
از دوستان هم شنیدم پکیج ها و کانالهای ورزشی Amos در 4 درجه غرب بسیار عالی هستند و حتی از sky sport ها کم نمیارن.......اما میکم که شنیدست و خودم ندیدم.
این سایت من هم خرید داشتم و بسیار عالی بوده.نقل قول:
پی سی ست
هرچی شبکه عربی که جام جهانی رو پوشش میده معرفی کنین
فوتبال فقط گزارش عربـــــی :n19:
(صفحه اول را نگاه کردم هیچی عربی نداشت)
منم چند بازی از اسکای دیدم اصلا هیجان نداشتن ... be in sport ها انگار از یکی دو روز دیگه , فقط از طریق دستگاه جدید خودشون و کارت های ارائه شده قابل دریافت هستنقل قول:
برای همین چند گزینه باقی نمیمونه برای من
TRT ترکیه
شبکه های آذراسپیس
TVP
SRG
amos رو هم شنیدم اما واقعا نمیدونم چیکار کنم
ماه وا ره ترکست نصب کنم ؟
یا
ماه وا ره آذراسپیس نصب کنم ؟
یا
ماه وا ره آموس نصب کنم ؟
یا
س ی س ی کم بخرم و کانال های روی ها تبر د و یاه س ت و بدر که در حال حاضر دارم , استفاده کنم ؟
پیشنهاد من خرید سیسیکم برای هاتبرد+نصب ترکست...نقل قول:
به نظر من کانال های اچ دی پکیج SRG سویس در ماهواره هاتبرد که با سی سی کم قابل بازگشایی هست بهترین گزینه موجود بعد از خارج از دسترس شدن احتمالی بین اسپورت ها هست ... با سه زبان المانی ، ایتالیایی و فرانسوی ...
به عنوان مثال tvp 1HD که با مکث بسیار زیاد باز میشه و فریز بسیار زیادی داره که البته قبلاً همین یوروکم HD ها را خیلی خوب ساپورت می کردنقل قول:
بعید میدونم مشکل از طرف سایت باشه چون تا 1 ماه پیش اکانتش رو داشتم و راضی بودم البته مشکل میتونه ار بهم خوردن تنظیم یا پارازیت هم باشه یا کیفیت اینترنت که بد و خوب میشه...نقل قول:
کانال tvp HD با سیگنال 62-58میشه گرفت؟نقل قول:
تجهیزات شما استاندارد نصب شده باشه و پارازیت محلی هم نداشته باشید مشکلی نیست حتی با سیگنال 50%نقل قول:
البته فرکانسهای HD کمی حساس تر هستند بهتره از تجهیزات مرغوب استفاده کنید
این هم 2 تا شات از شبکه های TVP HD:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اخه خیلیا گفتن که نمیشه! منم میخوام به خاطر جام جهانی عوض کنم...سیگنال بسیار خوبی دارید خوش بحالتون:n03: البته امیدوارم بشهنقل قول:
دوستان توجه داشته باشن که تماشای بازیها با کیفیت HD و با گزارش انگلیسی در ایران، تقریبا غیر ممکنه مگر اینکه دستگاه و کارت beIN Sports رو بخرید. حتی اگر گلوبال، براساس شایعاتی که گفته میشه، در هنگام بازیها روی جیشر شبکه های beIN Sports رو به تناوب باز کنه، امکان اینکه شبکه های با گزارش انگلیسی جزء بازشده ها نباشن هست. (گلوبال تولید کننده چینی دستگاههای اس*تار*ست، اس*تار*مکس، اس*تار*ایک*س، مدیا*اس*تار، اسکار و ... است)
پس در دسترس ترین شبکه ها که بازیها رو HD نشون بدن اینان:
1) TRT Turk روی ترک*ست که 3 شبکه اچدی داره (فکر کنم TRT Spor هم اچدیش راه افتاده) سیگنالش هم تقریبا در بیشتر مناطق قابل دریافته و تو لیست Audio شبکه هاش زبان انگلیسی هم قبلا داشت. الان نمیدونم داره یا اصلا فعال میشه یا نه. به هر حال بازیها از این شبکه ها با رزولوشن 1080*1920 پخش میشه و برای باز شدن هم فقط یک کد Biss نیازه
2) TVP لهستان که مجموعا چهار شبکه اچدی این پکیج (TVP HD, TVP 1 HD, TVP 2 HD, TVP Sport HD) بازیها رو تماما پوشش میدن. با سی30کم باز میشن و معمولا خیلی فریز کمی دارن. TVP Sport HD تمام بازیها رو پخش میکنه ولی 3تای دیگه بعضی از بازیها رو. رزولوشن این شبکه ها هم 1080*1920 هست. تنها ایرادشون بنظر من اینه که گزارشگرای لهستانی در تمام طول بازی حرف میزنن و با صداهای معمولا خشن تو صحنه های حساس خیلی داد و بیداد میکنن.
3) SRG Swiss که 6شبکه اچدی داره. دوتا آلمانی، دوتا ایتالیایی و دوتا هم فرانسوی. تمام بازیها همزمان از 3 شبکه و به 3 زیان پخش میشه. بنظر خودم زبان فرانسوی از همه بهتره. نکته خیلی خوب این شبکه ها اینه که از مدت ها قبل سیستم کدگذاریشون عمومی شده و در نرم افزار اکثر گیرنده های بازار گنجانده شده و بنابراین بدون نیاز به اینترنت یا انواع شرینگ، تمام شبکه ها بدون قطعی باز میشن. تنها مورد این شبکه ها اینه که رزولوشن تصویرشون 720*1280 هست که این هم اینطور که من تجربه کردم چندان مهم نیست
دوستان زیاد دنبال جهت آموس نرید چون گزارش بازیها قطعا عبری خواهد بود و قطعی و فریز شبکه های Yes در این جهت از اسکای ایتالیا بیشتر نباشه، کمتر نیست. پس برای راحتی کار و برای اینکه بعد از جام جهانی دوباره مجبور نشید جهت ها رو عوض کنید، 3جهت هات*برد، ترک*ست و بدر رو بگیرید و خودتون رو راحت کنید.
من الآن beIN ها HD هاشون رو با سی*سی*کم باز کردم.یعنی در هنگام جام جهانی باز هم با سی*سی*کم باز میشن؟
تاساعاتی دیگر این شبکه ها از شیر خارج میشه . . . .نقل قول:
دوستمون راست میگه زیر شبکه هاش به این نکته اشاره کردهنقل قول:
1 روز ديگه
Sent from my iPhone using Tapatalk