میشه ازش بعنوان یک داروی کمکی استفاده کرد. ( از معدود TCA هایی هست که خاصیت Sedative نداره یا اگرم داشته باشه ناچیزه)نقل قول:
ممنون از توجهتون .پس پروتیلبتیلن می تونه ایست تنفس CETNTRALبهنر کنه؟
Printable View
میشه ازش بعنوان یک داروی کمکی استفاده کرد. ( از معدود TCA هایی هست که خاصیت Sedative نداره یا اگرم داشته باشه ناچیزه)نقل قول:
ممنون از توجهتون .پس پروتیلبتیلن می تونه ایست تنفس CETNTRALبهنر کنه؟
سرترالین تاثیری بر تمرکز و حواس ندارد. ( شاید مشکل تمرکزتون رو به حساب افسردگی گذاشته باشه)نقل قول:
دوستان من مشکل پرتی حواس وعدمتمرکز دارم و همینطور خواب .
دکتربرام سرترالین تجویز کرده .
به نظرتون چطوره؟ میتونه به تمرکز کمک کنه ؟
معمولا" شروع کار برای افردی که مشکل حواس پرتی دارند دو دوره درمان با ونلافاکسین و بوپروبیون هست. ( با دوزاژ بالا)
اگر جواب نداد باید رفت سراغ محرک ها. ( ریتالین)
کم خوابید یا پر خواب؟
( در صورت امکان به پزشک متخصص دیگری مراجعه کنید)
هر دوتاش !نقل قول:
مشکل اینه همیشه خوابم میاد
چه روزایی که 10 ساعت میخوابم چه 5 ساعت
کلا مشکل دیگه اینه که خوابم سبکه و کلی مشکل هست
اینسرترالین چه قدر طول میکشه که تاثیر کنه ؟:n30:
من 2 هفته دیگه امتحان دارم
مصرف سرترالین بیهودست, تاثیری بر حافظه نداره. ( تاثیرش بر افسردگی بعد از 4 هفته و یا کمتر معلوم میشه)نقل قول:
هر دوتاش !
مشکل اینه همیشه خوابم میاد
چه روزایی که 10 ساعت میخوابم چه 5 ساعت
کلا مشکل دیگه اینه که خوابم سبکه و کلی مشکل هست
اینسرترالین چه قدر طول میکشه که تاثیر کنه ؟
من 2 هفته دیگه امتحان دارم
پزشک سرترالین رو براتون نوشته که یه جورایی بیخیال شید.
ولی خب یخورده میتونه مشکل خوابتون رو بهبود بده.
اون چیزی که شما میخواید ریتالین هست ( قرص شب امتحان) که ابدا" هیچ پزشکی براتون تجویز نمیکنه مگر اینکه تاریخچه کامل پزشکیتون و داشته باشه و دو سه سال مریضش باشین.
ریتالین جز محرک هاست و هوشیاری و تمرکز رو افزایش میده ولی بشدت اعتیاد آوره اگه درست مصرف نشه.
سلام
در اختلالات روانی مثله اسکیزو فرنی و اختلالات عاطفی و ...
سبب شناسی شون بر روی سیستم عصبی چیه؟
( منظورم در کار ترشح و متابولیسم نورترنسمیترهای سیناپس های مغز هستش)
=====
این داروهای ضد افسردکی و 3حلقه ای و MAOI روی مغز چیکار مکنند؟
سپاس
کلا افسردگی یعنی کمبود نورترنسمیترهانقل قول:
و جنون یعنی افزایش زیادنورترنسمیترها
در هر کدوم، چه نورترانسمیترهایی بالا میره؟نقل قول:
توضیح بیشتر میدی اینا چیکار میکنند؟
+
سوال دوم هم کمک کنید؟
حتما عزیزمنقل قول:
توی جنون بیشتر تنظیم دوپامین و سرتونین بهم میخوره و غلظتشون زیاد میشه توی سیناپس
ولی توی افسردگی سطح سرتونین و اپی نفرین به شدت کاهش پیدا میکنه
از چندین راه باعث افزایش نوروترانسمیتر ها میشن از جمله مهار بازجذب, مهار آنزیم تخریبی, آزاد سازی ( ریلیزینگ) و ...نقل قول:
این داروهای ضد افسردکی و 3حلقه ای و MAOI روی مغز چیکار مکنند؟
خراب شدن تجزیه تحلیل و تجربه مغزم.
سلام سال پیش به خاطر یه مسائلی و یسری دوره افسردگی و اضطراب قوی داشتم.و درمانش کردم اما
الان تحلیل مغزم بهم خورده پارسال اگر شما تو اتاق کنارم یه حرفی میزدی تحلیل میکردم ببینم صدات میرسه به گوش فردی که بیرون از تاق یا نه. مثلا حرف خصوصی میزنی. الان دیگه نمیتونم تحلیل کنم سریع میگم هیس حرف نزن میشنون.
پارسال خیالم راحت بود با که این تن صدا وقتی حرف میزنی فردی که 10 متر فاصله داره نمیشنونه ولی امسال همش فکر میکنم الان میشنوه اون فرد . یه جور ترس.
تحلیلم خراب شده. تجزیه و تحلیل و تجربه مغزم خراب شده.
مثلا تجاربم رو از دست دادم تا پارسال راحت همیشه رانندگی میکردم اما امسال میگم از کجا معلوم رو سرعت 120 تا لاستیکم مثلا در نره. تجزیه و تحلیلم خراب شده.بیشتر محتاط شدم .آروم میرم.
میدونی می خوام مشکلم رو بگم ولی نمیدونم درست گفتم و شما متوجه شدی یا نه.
آیا یه نوع اظطرابه که من فکر میکنم خراب شدن تجزیه و تحلیل مغزمه؟یا یه نوع افسردگی که به این شکل من حسش میکنم به شکل از دست دادن تجزیه و تحلیل.تو هزاران موارد دیگه هم مصداق پیدا میکنه اما دیگه فکر کنم مثالهام کافی باشه.
میشه گفت ترکیب سه نوع اختلال: ترس و پانیک, اختلال وسواس فکری , افکار پارانوئیدی . ( که ما اون رو با اسم جامع وسواس میشناسیم)نقل قول:
خراب شدن تجزیه تحلیل و تجربه مغزم.
سلام سال پیش به خاطر یه مسائلی و یسری دوره افسردگی و اضطراب قوی داشتم.و درمانش کردم اما
الان تحلیل مغزم بهم خورده پارسال اگر شما تو اتاق کنارم یه حرفی میزدی تحلیل میکردم ببینم صدات میرسه به گوش فردی که بیرون از تاق یا نه. مثلا حرف خصوصی میزنی. الان دیگه نمیتونم تحلیل کنم سریع میگم هیس حرف نزن میشنون.
پارسال خیالم راحت بود با که این تن صدا وقتی حرف میزنی فردی که 10 متر فاصله داره نمیشنونه ولی امسال همش فکر میکنم الان میشنوه اون فرد . یه جور ترس.
تحلیلم خراب شده. تجزیه و تحلیل و تجربه مغزم خراب شده.
مثلا تجاربم رو از دست دادم تا پارسال راحت همیشه رانندگی میکردم اما امسال میگم از کجا معلوم رو سرعت 120 تا لاستیکم مثلا در نره. تجزیه و تحلیلم خراب شده.بیشتر محتاط شدم .آروم میرم.
میدونی می خوام مشکلم رو بگم ولی نمیدونم درست گفتم و شما متوجه شدی یا نه.
آیا یه نوع اظطرابه که من فکر میکنم خراب شدن تجزیه و تحلیل مغزمه؟یا یه نوع افسردگی که به این شکل من حسش میکنم به شکل از دست دادن تجزیه و تحلیل.تو هزاران موارد دیگه هم مصداق پیدا میکنه اما دیگه فکر کنم مثالهام کافی باشه.
در صفحات قبل درموردش حرف زدیم.
معممولا" این نوع اختلال بسیار عالی به دارو پاسخ میدهد , با چند دوره دارو درمانی و رواندرمانی درمان میشوید.
بخشید این قرص های اعصاب یا مثلن آرامبخش اینا ممکنه روی تفکرات آتی شخص هم اثر بذاره ؟
من برای خواب یه 2 ماهی هست زولپیدم میخورم
اما احساس میکنم تفکراتم و یکم شخصیتم + نگرشم به افراد و محیط تغییر کرده
ممکنه به خاطر این قرص باشه یا بیخود احساس میکنم؟
من زولپیدم 1 قرص و نصفه ظهر میخورم و یک قرص و نیم هم شبها
کلن 3 تا 5 میل در روز
نگرشتون مثبت شده یا منفی؟نقل قول:
نقل قول:
بخشید این قرص های اعصاب یا مثلن آرامبخش اینا ممکنه روی تفکرات آتی شخص هم اثر بذاره ؟
من برای خواب یه 2 ماهی هست زولپیدم میخورم
اما احساس میکنم تفکراتم و یکم شخصیتم + نگرشم به افراد و محیط تغییر کرده
ممکنه به خاطر این قرص باشه یا بیخود احساس میکنم؟
من زولپیدم 1 قرص و نصفه ظهر میخورم و یک قرص و نیم هم شبها
کلن 3 تا 5 میل در روز
از رولپیدم بعنوان آرامبخش استفاده نکن.
نهایت عمر زلپیدم 3 ساعته. ( در بهترین حالت)
شانس ابتلا به افسردگی در افراد مصرف کننده زولپیدم چند برابر افراد دیگست.
زلپیدم شاید برای خواب خوب باشه ولی بعنوان ارام بخش اصلا" خوب نیست.
کلا داروی خواب آور بدون اعتیاد وجود نداره درسته؟
نگا نمیدونم کلن خودم اینجور شدم یا بواسطه ی این قرصهنقل قول:
منطقی تر ( بی احساس تر ) . خودرای و کمی لحباز . متکی به خود در انجام امور و به نوعی منطقی تر شدم
کمی هم بی تفاوت نسبت به دیگران
والا من این قرص و ظهرها که از سر کار میام چون میخام عصرها حتمن از 6 تا 9:30 درس بخونم و سر حال باشم 15 دقیقه بعد از نهار میخورم و میخابمنقل قول:
شبها هم برای اینکه حتمن 11 خاب باشم تا صبح که 6 میخام بیدار شم برم سرکار سرحال باشم شبها میخورم
از طرفی آدم و آروم میکنه و یجوری میشه آدم ( نمیدونم چجوری بیانش کنم ) خوبه
عصرها هم که درس میخونم خیلی بدون استرس و هیچ فکر جانبی میخونم
ولی اینکه میگید برای آرام بخشی اصلن خوب نیست چیه ؟
بعد یه اثر دیگه زولپیدم که میخورم اینه که هر کاری و بگی و برنامه ریزی میکنم انجام میدم یعنی شدید اراده مو برده بالا
10 تا کار مینوشتم یکیش انجام میدادم الان 10 تا که مینویسم در طول روز انجام بدم بمیرم هم یا کال یا 9تاشو انجام میدم
یعنی فکر و استرس و سخنتی کار ازم خارج کرده . و تحملم برده بالا و یکم هم بی خیال البته . آدم همش حالش خوبه
معلوم نیست چی داخلشه که آدم یجوری میشه که از خودش خوشش میاد و کاراش
دیگه اینکه ترسم کلن از آدما (رودربایستی ) کمتر شده . جسارتم بیشتر شده
زولپیدم بعنوان یکی از دارو های مطرح خانواده غیربنزودیازپین ها بیشتر برای خواب تجویز میشه نه ضد اضطراب و آرام بخش.
زولپیدم مضعف دستگاه عصبی هست همین مورد هست که شما رو جسور میکنه چوت دستگاه عصبی مرکزی (CNS) شما کاملا" ضعیف شده و پردازش ها به آرامی صورت میگیرن در این صورت شما اضطرابی نخواهید داشت.( خاصیت خواب آوریش به همین علت ـه)
اما یک چیز مهم! همون قدر که اضطراب رو کم و جسارتو بالا میبره به همون اندازه هم شما افت کارایی و حافظه خواهید داشت. ( خودتون بعدا " متوجه خواهید شد)
در ضمن بعد از چند هفته همین مقدار دوزی که مصرف میکنید رو باید 3 برابر کنید تا خواصی ذکر کردید ثابت بمونن.
باز هم میگم اگر میخواید حس آرامش داشته باشین دارو های متوسط اثر و طولانی اثر خانواده بنزودیازپین ها بسیار موثر تر واقع میشن البته با تجویز روانپزشک. ( خاصیت ضد اضطراب و جسارتی که دکر کردید در دارو هایی مثل کلونازپام چندین برابر زولپیدم است)
شما از یک داروی خواب آور برای کاهش اضطراب استفاده میکنید که اشتباهـ
من واقعا ممنون از وقتی که میزارید و پاسخ میدید.نقل قول:
نمیشه بدون قرص اعصاب درمان کرد؟
با قرص ویتامین مثلا؟ قرصشم هر چه قدر قیمتش باشه میخرم فقط قرص اعصاب نباشه
مثلا یه قرص ویتامین خاصی باشه که اعصاب رو بازسازی کنه
نقل قول:
من واقعا ممنون از وقتی که میزارید و پاسخ میدید.
نمیشه بدون قرص اعصاب درمان کرد؟
با قرص ویتامین مثلا؟ قرصشم هر چه قدر قیمتش باشه میخرم فقط قرص اعصاب نباشه
مثلا یه قرص ویتامین خاصی باشه که اعصاب رو بازسازی کنه
در پیام خصوصی جواب شما رو دادم.
در ضمن انقدر به دارو های اعصاب بد بین نباشید! متاسفانه اسمشان بد در رفته.
ممنون از پاسختوننقل قول:
کلونازپام خاصیت خواب آوری هم داره ؟
و از لحاظ غلبه بر اضطراب و افکار بیهوده که تو ذهم میاد هم تاثیر داره ؟(مثلن یه موضوعی آدم و اذیت میکنه آدم نخاد بهش فکر کنه /)
ممنون
مشکل کم خوابی دارم.یعنی مثلا اگر روزی 12 شب خوابیدم و فردا صبحش 8 صبح بیدار بشم.
امکان نداره بتونم فردا دوباره همون ساعت 12 شب خوابم ببره.و معمولا تا 3 صبح بیدار میمونم.
یعنی مجبورم به خاطر کارم خوابم را طوری تنظیم کنم که بیش از روزی 5 ساعت نخوابم تا حداقل بتونم سر ساعت مشخصی بخوابم.
خیلی فکرم کار میکنه موقع خواب.اصلا نمیتونم خودم را کنترل کنم که فکر نکنم و خوابم نبره.
الانم هم که یکی از اقوام مریض هست و استرس و ناراحتی دارم.بدون قرص خواب و یا مصرف نوشیدنی های الکلی خوابم نمیبره .حتی اگر 48 ساعت هم بگذره.
یعنی تو همین دو هفته ای که این مریضی برای یکی بستگان هم پیش امده.بدون مصرف قرص خواب یا الکل هیچوقت نخوابیدم
اولین مورد اینکه همش بخودتون تلقین نکنید که خوابتون نمیبر و...نقل قول:
مشکل کم خوابی دارم.یعنی مثلا اگر روزی 12 شب خوابیدم و فردا صبحش 8 صبح بیدار بشم.
امکان نداره بتونم فردا دوباره همون ساعت 12 شب خوابم ببره.و معمولا تا 3 صبح بیدار میمونم.
یعنی مجبورم به خاطر کارم خوابم را طوری تنظیم کنم که بیش از روزی 5 ساعت نخوابم تا حداقل بتونم سر ساعت مشخصی بخوابم.
خیلی فکرم کار میکنه موقع خواب.اصلا نمیتونم خودم را کنترل کنم که فکر نکنم و خوابم نبره.
الانم هم که یکی از اقوام مریض هست و استرس و ناراحتی دارم.بدون قرص خواب و یا مصرف نوشیدنی های الکلی خوابم نمیبره .حتی اگر 48 ساعت هم بگذره.
یعنی تو همین دو هفته ای که این مریضی برای یکی بستگان هم پیش امده.بدون مصرف قرص خواب یا الکل هیچوقت نخوابیدم
دومین مورد هم الکل اشتباهـ همون قرص های خواب در پست های بالا هم عرض کردم مکانیسم مشابه الکل دارن پس الکل رو ول کن فعلا" ( قرص خواب همراه الکل منع مصرف دارد)
سومآ" بی خوابی شما از استرس و اضطراب ناشی میشه اول باید اضطرابت رو کنترل کنی مقوله خواب خود به خود حل میشه.
چهارم شما اگر 2 روز بیخوابی بکشید اگر 100 قرص محرک و کافئین هم بخورد باز خوابتون میبره پس برای یکبار هم شده چیزی مصرف نکن و تست کن بین چند ساعت تحمل بیخوابی داری
مورد پنج شما انقدر که به کارتون اهمیت میدین به جسم و روحتون اهمیت نمیدین یه اصل داریم : کار برای زندگی! نه زندگی برای کار!
مورد ششم اگر تاحالا توسط روانپزشک ویزیت نشدین حتما" برای چند روز بعد مراجعه به روان پزشک رو در برناتون بگنجو نید.
مورد دهم دو ساعت قبل از خواب نگاه کردن به مانیتور و TV و استفاده از گوشی بیخوابتون مینه پس سعی کنید از این اشیاء دور بمونید.
و همچنین...
مورد هفت و هشت و نه رو روانپزشک براتون توضیح میده.
کلونازپام عملا" برای خواب کاربرد نداره. ( هرچند خاصیت رخوت زایی داره ولی ممکن بعد مصرفش اصلا" خوابتون نبره!)نقل قول:
ممنون از پاسختون
کلونازپام خاصیت خواب آوری هم داره ؟
و از لحاظ غلبه بر اضطراب و افکار بیهوده که تو ذهم میاد هم تاثیر داره ؟(مثلن یه موضوعی آدم و اذیت میکنه آدم نخاد بهش فکر کنه /)
ممنون
گزینه یک روانپزشکان برای اضطراب از بین بنزودیازپین ها همین کلونازپام هست.
فقط خواهش دارم بدون مراجعه به روانپزشک مصرف نکنید.... حتی یه استامینوفن برای بدن بدون نسخه مضره چه برسه به دارو های اعصاب و روان.
منظور از نسخه فقط داشتن یه کاغذ پاره نیست که توش اسم دارو هست منظور از نسخه شیوه صحیح مصرفه منظور از نسخه دریافت صحیح نوع داروست.
ممنون از پاسختوننقل قول:
نه دیگه مسلمن وقتی مورد تخصصی تر بشه به دکتر مراجعه میکنم
فقط شما جایی در مورد قرص ترازودون هم فرمودید . اون هم مانند همین کلونازپام هست ؟
ممنون
تاثیراتش مشابه و بمراتب کمتره منتا مکانیسمش فرق داره.نقل قول:
دوست عزیز یک سوال داشتم.این احساسی که در ناحیه معده و شکمم دارم.چیه؟اضطرابه؟ استرسه؟دست از سرم بر نمیداره.یعنی حتی اگر به هیچی هم فکر نکنم همیشه با همه.ولی بعضی موقع ها خیلی شدید میشه.یعنی تحملش و ازاری که داره این حس به من میده با تمام دردهای که تو زندگیم تا حالا کشیدم قابل مقایسه نیست.میخواستم اصطلاح علمیش را بدونم ؟از وقتی که اون خبر بد را شنیدم ولم نکرده.یادمه اخرین بار این حس را در دوران نوجونی داشتم زمانی که بدون اجازه از حساب بابام پول برداشت کردم و در سایت های شرطبندی شرکت کرده بودم و پول را باخته بودم.و هر لحظه ممکن بود بابام حسابش را چک کنه و متوجه بشهنمیدونم منظور من را متوجه شدی یا نه.میخوام بدونم به این چی میگن.اصطلاح علمیش چیه.دارویی برای از بین بردن این هست ؟نقل قول:
ترش اپینفرین ( آدرنالین) و کورتیزول از غدد فوق کلیوی این احساس رو بوجود میاره.نقل قول:
همون طور که عاشق میشیم و این هورمون ها یه حالت اضطراب بهمون میده در هنگام ترس و استرس هم همین هورمون ها ترشح میشن و این احساس خوشاید یا ناخوشایند رو در پایین شکم و بالای کلیه بوجود میارن.
معمولا" آرمبخش ها تجویز میشن.
من دقیقا 1 بار اینجوری شدم. 1 بار ساعت 1 شب خوردم کلونازپام .بعد رفتم واسه خواب دراز کشیدم و پتو خلاصه کشیدم روم منتظر شدم خوابم ببره دیدم اصلا خوابم نمیبره خلاصه هی انیور هی انور تا خوابم ببره ولی خوابم نمیبرد.نقل قول:
خلاصه 1 بار اینطوری شدم دقیقا یادمه تا 3 شب یه جوری بودم خوابم نمیبرد.
ولی بعضی وقتها اثر خواب آوری داره ولی بعضی وقتها رخوت زدایی میکنه نمیدونم دلیل این تفاوت اثر دارو برای چیه؟ یه موقع رخوت زدایی میکنه یه موقع خواب آوری؟
من سوظن و شک شدیدی به اطرافیانم دارم نمیتونم به هیشکی اعتماد کنم
ایا این یه مشل روانیه؟
پارانویا. .نقل قول:
سلام
ممنون میشم اگه کمی راهنمایی بکنید
من سی سالمه و چند سالی میشه درگیر پانیک هستم به عنوان مثال خیلی در مورد مرگ فکر میکنم از مریضی خیلی می ترسم فکر آینده رو زیاد میکنم در مورد شغلم اضطراب دارم که اگه مثلا فلان اتفاق بیافته چی میشه
خیلی به پول اهمیت میدم و خیلی سخت خرج میکنم این حالات رو به مقدار خفیف داشتم تا چند ماه پیش بعد از چند سال بهم حمله دست داد شب در حالی که خواب بودم از خواب پریدم بدنم عرق کرده بود پاهام سرد شده بود و احساس میکردم دارم میمیرم بعد نیم ساعت حمله تموم شد و خوابم برد
ولی این تازه شروع ماجرا بود و بعد اون چندین بار بهم حمله دست داد که بعد از کلی سردرگمی فهمیدم که پانیک بوده واسه همین خودسرانه شروع به مصرف سیتالوپرام کردم و باز اتفاقی نیفتاد و چند بار دیگه بهم حمله دست داد برای همین رفتم دکتر و ایشون برام دوپاکین و کلونازپام تجویز کرد و گفت تا یکماه باید مصرف کنی که من بعد از تحقیق نخوردم و باز سیتالوپرام رو ادامه دادم و بعد از یکماه همون رو هم قطع کردم الان در حال حاضر چند هفته است حمله سراغم نیومده ولی حالتم در روزها سینوسیه یه روز حالم خوبه و خیلی کم فکرو خیال میکنم و یه روز بدتر میشم هر دکتری که میری یه چیزی تجویز میکنه بهترین و کم عارضه ترین درمان برای این مشکل چیه ؟
من فقط یه زندگی آروم و بی فکرو خیال رو میخوام (هر چند که کارم اضطراب و استرسش بالاست ولی نمی تونم رهاش کنم
درمان دارویی براش هست؟نقل قول:
مشکل شما باید توسط روانپزشک بررسی بشه....چون پارانویا یا به صورت هذیان سوظن هست.....یا به صورت اختلال شخصیت پارانویید هست و یا به صورت صفت پارانویینقل قول:
دو مورد اول بیماری هستند که هذیان سوظن معمولا با علایم روانپزشکی زیادی همراه هست و اختلال در زندگی ایجاد میکنه که نیاز به درمان داره
اختلال شخصیت پارانویید از دسته بیماری های اختلال شخصیتی هست و درمان سخت و طولانی داره
اما صفت پارانویی بیماری حساب نمیشه اما با داروهایی خاص یا مشاوره قابل کنترل هست
دوست عزیز....مشکلات اعصاب و روان حتما باید توسط یک روانپزشک و یا روانشناس طی مصاحبه ای که انجام میدن بررسی بشه و درمان بر اساس او انتخاب بشهنقل قول:
در مورد پزشکی که برای شما دوپاکین و کلونازپام تجویز کرده احتمالا تشخیص اختلال دوقطبی برای شما گذاشته و شما دارو رو مصرف نکردین و سیتالوپرام استفاده کردین که اصلا برای این بیماری مناسب نیست....
پیشنهاد من این هست که به یک روانپزشک مراجعه کنید و درمانی که پیشنهاد میده رو انجام بدید.....چون درمان بیماری های روانپزشکی طولانی هست و روانپزشکها بعد از تجویز دارو دو باره بعد از یک مدت بیمار رو بررسی میکنن و ممکن هست بخوان تغییری در درمان بدن
اگه نگران داروهای اعصاب هستید باید بگم بر خلاف تصور عموم این دارو ها بسیار ایمن هستند و عوارضی که دارن اکثرا شناخته شده هستند و خیلی ها در صورت ایجاد عوارض با قطع دارو و جایگزینی داروی دیگه بهبود پیدا میکنن
به من چیزی در مورد اختلال دو قطبی نگفت مطمئنم این عارضه رو ندارم گفت پانیک و هراس اجتماعی دارینقل قول:
بعدا رفتم مطبش که گفت شما چیپس رو فقط برای تنقلات استفاده میکنی تو خورشت نمی ریزی ؟ الان هر کسی یکم اعصابش مشکل داره بهش دوپاکین میدن
دپاکین کاربرد وسیعی در روانپزشکی دارد ( از جمله پانیک) و فقط محدود به اختلال دو قطبی نیست. ( تجویز برای اختلالات اضطرابی شایع است)
کلونازپام و والپروات سدیم تجویز قابل قبولی هستند و مشکل شما رو حل خواهند کرد , طبق تجویز و توصیه روانپزشکتون پیش برید.
در افسردگی فصلی و اساسی دوپامین هم موثره و در جنون بالا رفتن دوپامین عامل اصلی محسوب میشه
آیا مصرف بلند مدت کلونازپام شبی 1 عدد 1 میلی دچار افسردگی میکنه ؟
داروهای دسته بنزودیازپین ها خود خاصیت ضد افسردگی دارند ودر شروع درمان ضد افسردگی تجویزمیشن
البته کلونازپام بعلت نیمه عمر طولانی مناسب چنین درمانی نیست و
بیشتر برای درمان تشنج و پانیک استفاده میشه
اما این دارو وابستگی ایجاد میکنه و ترک اون هم باید به آهستگی باشه
توصیه میشه برای مشکلات خواب ابتدا بهداشت خواب رعایت بشه
عوامل و بیماری های جسمی مرتبط شناساییو درمان بشه و اچدر صورت نیاز داروهای مناسب تجویز بشه