7 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا لینکی که خود سایت میده رو بزارید نه اینکه جای دیگه ای آپلود کنیدنقل قول:
آموزش فروم میگه اینجوری...اما باشه ایندفعه لینک میزارم... :n08:نقل قول:
ساعت 4 صبح:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارادتمند
ساعت 12 ظهر...اینو دیگه کجای دلم بزارم :n30:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز این تستایی که شما داری میزاری به نظر من برای شما نیست و داری از تست یوزرای دیگه میزاریو یا اینکه این سایت داره به شما امار اشتباه میده! چون با حجم 6مگ نمیشه چنین سرعتی بهت بده...
لطفا یک عکس جهت شفاف سازی از دان استریم خطت بزار.+ یه تست تکک کانکشن هم از idm بزار.
(پارس آنلاین/تهران/256 حجمی(0.97 مگابایت)/ساعت 12:45 بعدازظهر)
الان توی این یک روزی که سرویس رو گرفتم توی هیچ ساعتی نتونستم حداکثر سرعت سرویس رو از سرور خارجی روی تک کانکشن بگیرم... ولی از سرورای داخلی راحت با تک کانکشن می تونم 0.97 مگابایت بگیرم. پس مشکل از کامپیوتر من نیست!
در ضمن از سرور cachefly الان سرعت حدود 615 کیلو بایت هستش. ولی از سرورای اروپایی همین حدود 400 کیلو هستش. سرعت cachefly.net غیر واقعی نیستش؟؟؟ :n13:
نقل قول:
اینم تست تککانکشن. درست نیست اگر اطلاعی نداریم به کسی تهمت دروغگویی بزنیم. رویس من بعضی ساعات واقعا عالیه. شما هم سعی کن حسود نباشی اخوی :n02:
سرعت فوق تا 1.2 مگ هم میرسید اماچون بر میگشت روی 950 من کمترین رو گذاشتم که باز شفاف سازی نخوان دوستان:n02:
دوست عزیز اولا من به شما تهمت دروغ گویی نزدم و خواستم که شفاف سازی کنی. چون تستات با عقل جور در نمیاد/منظورم 12مگ و 15 مگ هست.(امیدوارم دوباره بد برداشت نکنی!!)...نقل قول:
شوما بشین کلاه قرمزیت رو ببین...منو حسودی؟!:n02:نقل قول:
شما هم سعی کن حسود نباشی اخوی:n02:
محتوای مخفی: ........
نقل قول:
میزاشتی حداقل 10 مگ بگذره بعد اسکرین شات میگرفتی :n08:شما که 6 مگو قبول نداری چه برسه 5 مگ حسوووووووود :n09: ( شوخی) من مخلص شما هم هستم:n01:... فامیل دورم عالیه
یه اسکرین از دان استریم بزار ببینیم واقعا رو 15 مگ بسته شده یا نه !!نقل قول:
OK ؟
مهدی جان این سرعت رو از کجا اووردی؟؟! :n02:نقل قول:
بفرما اینم خدمت شما::n02:نقل قول:
چاکریم:n06:
محمد جان این تست برای کاربرای دیگه هست که از اونجا گذاشتم...طرف احتمالا با vps شاتل این تستو گرفته.نقل قول:
اینکه میگی کجاست؟نقل قول:
اینم تست ما
طرح 256 اکو شاتل(شاهی)
بچه ها نظرتون چیه؟؟
آقا این دان استریم کجاست
نقل قول:
خو اینکه مث منه ...همش واسه 30 40 کیلو حسادت میکنی؟ :n08::n16::n16:
راستی به قول Netsat کشفلای chachefly سرعت واقعی نمیده..راست میگی از اون سرور لینوکسی که من گذاشتم تست کن :n25:
تنظیمات مودمنقل قول:
امر دیگه ای نبود؟!:n02:نقل قول:
اون ماجرای cachefly رو به خاطر این گفتم:
برا من cachefly سرعتش زیادتره همیشه....
ولی الان به نظرم میاد احتمالاً بخاطر خود پارس آنلاین باشه... بعید میدونم فایل تستش رو ISP کش کرده باشه
نقل قول:
باز که رو 7 تا عکس گرفتی :n08:
دان استریم همینه؟ اگه آره چرا آپ اینقدر کمه؟ چیکار کنم زیاد شه؟
.. HiWeb / 8Mbps ..
یه عکس از وضعیت خطت بنداز. دان استریم رو خیلی بالا برات بستن. شاید برای اینکه وضعیت خطت خوب نیست، آپ استریم رو آوردن پایین که پرش لینک نداشته باشی.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
شاهکاره مخابرات مشهد
طرح طلایی پاییزه
این سرعت صبح
سرعت 2 بعد از ظهر
سرور داخلی
دستت درد نکنه خیلی پست مفیدی بود.:n16:نقل قول:
نقل قول:
شما واقعا ایران هستی یا سر کار گذاشتی ما رو ؟؟ :n02: ، تا حالا همچین Downstream یی ندیده بودم !
یعنی رسما در حال حاضر بالاترین رکورد سرعت اینترنت ایران رو داری ! ، برو حالش رو ببر !
از آسیاتک بعید بود :n09:
نقل قول:
بالاترین سرعت اینترنت ایران رو داره، وضعیت خط ش خوب نیست ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آسیاتک کلا آپلود رو برای همه پایین میبنده.
معمولا خود شرکتهای ارائه دهنده متناسب با درخواست یا نیاز کاربر یه توازنی بین دان استریم و آپ استریم برقرار میکنن تا خط پایدار بشه. توی پست قبلی هم گفتم احتمالا وضعیت خطش خوب نیست چون آپ استریم رو خیلی پایین بستن تا پرش لینک نداشته باشه. این مقدار آپلود کمتر از چیزیه که آسیاتک میبنده. برای این دان استریم حداقل آپ استریم رو 1 مگ میبندن. تا نویز و کیفیت خط رو نبینیم نمیشه قضاوت کرد.نقل قول:
مسئله اینه که آسیاتک نه با درخواست کاربر کاری داره و نه توازن یا چیزه دیگه ای برقرار میکنه !، خیلی آپلود رو لطف کنه بالا ببنده روی 512 میزاره تهش !نقل قول:
فقط می ذارم ببینید 3g چیه . البته سرویس 56 مگ هم داره که گرونتره من نگرفتم
سیم کارت ترکسل
وضعیت خط همون SNR هست؟نقل قول:
SNR downstream: 20
upstream 31
نقل قول:وضعیت خط رو بر اساس SNR، Line Attenuation و سرعتی که روی خط میبندن تعیین میکنن. فقط میتونم بگم قدر خطت رو بدون. با این دان استریمی که برات بستن و این SNR بهترین کیفیت خطی رو داری که تا حالا دیدم. اگر آپلود زیاد به کارت نمیاد بهتره کاریش نداشته باشی ولی اگر لازمت میشه، میتونی زنگ بزنی بگی برات روی 1 مگ یا حداقل 512 ببندن.نقل قول:
ساعت 9:25 صبح امروز:
چرا اینجوری تست میذاری؟ :n02:همون عکسی که خود سایت میده رو استفاده کن...:n01:بچه ها منظورشون این بود که از لینک عکس خود سایت استفاده کن و عکس رو جای دیگه ای آپلود نکننقل قول:
:n16: