سلام
Aryanlandعزیز اخرین سوال : شما نسخه 8 هسته ای گلکسی اس 5 در حال حاضر دارین یا نسخه 4هسته ایش رو؟
بین این 2مدل کدوم ترجیح میدین
خیلی ممنون:n16:
Printable View
سلام
Aryanlandعزیز اخرین سوال : شما نسخه 8 هسته ای گلکسی اس 5 در حال حاضر دارین یا نسخه 4هسته ایش رو؟
بین این 2مدل کدوم ترجیح میدین
خیلی ممنون:n16:
سلام.نقل قول:
من هشت هسته ای رو دارم البته اونموقع که من گرفتم اصلا چهار هسته ای توی بازار ایران نیومده بود(یا لااقل من ندیدم)ولی خوب اگر بود هم من همین هشت رو میگرفتم.اینکه کدوم بهتره سلیقه ای شده هر کسی یکیش رو بهتر میدونه و واقعا من نمیدونم چی باید بگم که بعدا پشیمون نشید و من مقصر نباشم.(اینجور مواقع سعی میکنم نظر ندم)ولی در هر مورد دیگه ای سوال داشتید در حد اطلاعات و توانم در خدمتتون هستم.:11:
Sent From My SM-G900H
سلام دوستان گرامینقل قول:
این اختلاف قیمت ۲۰۰،۳۰۰ هزار تومنی که در بازار برای این گوشی هست ، به چه دلیله ؟
ایا مدل ۴ هسته ای را میشه پیدا کرد ؟
ممنون
اختلاف قیمت برای مدل 4 هسته ای و 8 هسته ای هست، به نظر من مدل 4 هسته ای عمر باتری بهتری داره مدل 8 هسته ای چیپست قویتری دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
مدل ۴ هسته ای توی بازار پیدا میشه ؟
من پیدا نکردم
دیجی کالا امروز S5 رو بصورت فروش ویژه با گارانتی یکساله سام تل ، 1.824.000 زده.
البته بنظرم خرید بی گارانتی منطقی تره. چون این گاراتتی ها هیچ خدمات درستی ندارند.
+ دوستانی که S5 دارید آیا امکان فوکوس لمسی تو دوربین هست؟
آخه تو بررسی ها و تو دفترچه راهنماش فقط فوکوس نزدیک و دور داشت، نه فوکوس لمسی. خب اگه دو تا جسم نزدیک (فاصله کمتر از 50cm با لنز دوربین) و با فاصله متفاوت از هم داشته باشیم، چطوری باید به دلخواه روی یکیش فوکوس کنیم؟
مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره 4 هسته ایش بهتر هست یا 8 هسته ایش؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اگر بگردید پیدا می کنید و از اونجا که g900a رسمی وارد بازار نشده بدون گارانتی هم هست و قیمتش هم هرچی بخواننقل قول:
به نظر من ارزش نداره دنبالش باشید همین g900h پاسخ نیازهاتون رو میده
چرا کسی جواب نمیده ؟:n27:نقل قول:
سوال سخت بود یا کسی حال نداره جواب من رو بده؟
پـوکــــیدم از بس به امید جواب، این صفحه رو رفرش کردم:n28:
تا اوتجایی که من یادمه تاچ فوکوس داشتنقل قول:
اما برای گرفتن این عکسی که شما گذاشتی ، برای اس 5 میشه از مود selective focus استفاده کرد. میتونید بعد عکس برداری فوکوس رو چنج کنید. (خلاصش کاریه که M8 با دوربین دومش میکنه ، این با نرم افزار میکنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسی ساعت هوشمند سامسونگ در سایت جدید نارنجی دیجاتو ......
دیجیاتو همون نارنجی جدیده؟نقل قول:
منبع این صحبت کجاست؟
سلام
شما هنوز نمیدونید خیلی ها بی خبرند ... بله نارنجی جدید هست . به صفحه درباره ما در سایت دیجیاتو مراجعه کنید . که همون نویسندگان نارنجی هستند .
ویکیپدیا: پس از انحلال سایت «نارنجی» و قبل از تولد سایت «دیجیاتو»، وبسایتی با آدرس narenji1.ir به وجود آمد که از اسم «نارنجی» استفاده میکند و به درج اخبار تکنولوژی میپردازد. قابل ذکر است که این وبگاه صفحه ای برای معرفی خود ندارد. و هیچ ارتباطی با سایت «نارنجی سابق» یا «دیجیاتو» ندارد.
+ این سایت نارنجی1 یه هفته ست مطلب جدید نذاشته - سایت ترنجی هم که آینه سایت نارنجی هست این طور که بنظر میرسه به کار خودش ادامه میده
حالا شاید اسپم باشه و جاش اینجا نباشهنقل قول:
اما ترنجی کارش حرف نداره ولی این اواخر حِس میکنم خیلی سنگ جلو پاشون اِنداختن
داون شدن های پیاپی و پاک شدن مطالب و نظرات و.........
دوستان یه ویژگی اینترنت بوستر داشت
میخواستم یه توضیح مختصر بدین و بگین که تو ایران به درد میخوره یا نه؟
ممنون
سلام
این گوشی برای شارژ اول چقدر باید تو شارژ باشه ؟
درود. حدود 5 ساله که هیچ گوشی نیاز به شارژ اولیه ندارهنقل قول:
پس پنج ساله از دنیا عقب هستیم:n09:نقل قول:
lلبته اشکالی نداره ، فروشنده های ما حدود 5سال از دنیا عقبند و هنوز میگن 8ساعت بزنید تو شارژنقل قول:
یه ماه پیش برای خانواده یه نوت سه و ال جی پرو خردیم از علائدین گوشی رو یه روز ندادم بهشون خودم گذاشتم زیر شارژ:n13: :n09:نقل قول:
سلام دوستان. من میخوام اس ۵ بخرم ولی نمیدونم بین دو مدل اسنپ دراگون و اگزینوس چه فرقی هست ؟ هرکدوم چه مزیت ها و معایبی داره ؟
لطفا سریعا پاسخم رو بدین
ممنون از همگی
فرستاده شده از A704Mِ من با Tapatalk
نسخهی بروز شدهی گلکسی S5 برای بازار کره جنوبی معرفی شد: تراشهی اسنپدراگون 805، صفحهی نمایش 5.1 اینچی QHD و پشتیبانی از LTE-A
سامسونگ در جریان برگزاری کنفرانس موبایل بارسلون از نسل جدید پرچمدار خود برای سال آتی میلادی پرده برداشت. اما این کمپانی امروز نسخهای بروز شده از این محصول را با نام گلکسی S5 LTE-A معرفی کرد که علاوه بر نرخ انتقال داده بیشتر ،از یک پردازندهی قویتر، صفحهی نمایش QHD و ۳ گیگابایت حافظه رم بهره میبرد.
یکی از بارزترین تفاوتهای نسخهی معرفی شده پشتیبانی از ارتباط LTE Advanced است که با داشتن نرخ انتقال دادهی 255 مگابیت در ثانیه، سهبار سریعتر از ارتباط LTE استاندارد است. شبکههایی که قابلیت ارتباط LTE-A را پشتیبانی میکنند، تنها در چند کشور پیاده شده است.
سامسونگ در نسخهی بروز شدهی گلکسی S5 از یک صفحهی نمایش 5.1 اینچی سوپر AMOLED با رزولوشن 2,560 در 1,440 بهره برده است که براساس ادعای سامسونگ قادر است ۹۰ درصد از طیف رنگ موجود را نمایش دهد. همچنین پاسخگویی پیکسلها برابر 0.01 میلیثانیه است. کنتراست تصویر نیز 1 به 100,000 است.
بالاخره پس از شایعات فراوان شاهد استفاده از تراشهی اسنپدراگون 805 کوالکام در یک تلفنهوشمند اندرویدی هستیم. سامسونگ در این محصول از اسنپدراگون 805 بهعنوان تراشه استفاده کرده است که شامل چهار هستهی Krait 405 در فرکانس کاری 2.5 گیگاهرتزی و همچنین پردازندهی گرافیکی آدرنو 420 است که نزدیک به ۲۰ درصد عملکرد بهتری نسبت به آدرنو ۳۳۰ ( چیپ گرافیکی اسنپدراگون ۸۰۱ ) دارد. همچنین نباید حافظهی رم ۳ گیگابایتی مورد استفاده در این تلفنهوشمند را از یاد برد.
این تلفنهوشمند از همان سنسور 16 مگاپیکسلی موجود در گلکسی S5 در پشت دستگاه بهره میبرد. همچنین دوربین 2 مگاپیکسلی نیز برای انجام مکالمات ویدئویی در جلوی دستگاه تعبیه شده است. سنسور اثر انگشت و سنسور ضربانسنج نیز از سایر داشتههای نسخهی بروز شدهی گلکسی S5 است که همانند قبل ضدآب و ضد گردوغبار است. سامسونگ این نسخه را با یک باتری 2,800 میلیآمپر ساعتی در کنار اندروید کیتکت همراه ساخته است.
کرهایها این تلفنهوشمند را با قیمتی برابر 919 دلار ابتدا برای اپراتورهای SKT، KT و +LGU کره جنوبی و در رنگهای آبی، طلایی، سفید و مشکی روانهی بازار خواهند کرد. / zoomit.ir
از نظر کمتر داغ ردن و باتری بهتر و پشتیبانی نرم افزاری نخسه اسنبدراگون بهتره .نقل قول:
ممنون . خب نسخه هشت هسته ای چه مزیت هایی داره ؟نقل قول:
مزیت : داغ کردن ، عدم پستیبانی نرم افزاری رام سفارشی و ... توسط افراد ، بنچمارک تقلبی ، لگ زدن و ...
شما طرفدار خیلی سر سخت اسنپ دراگون هستی ؟نقل قول:
ببخشید اما من گفتم مزیت نه عیب ... موفق باشید
خلاصه لپ کلام اسنپ دراگون بهتره .
فقط کافیه برید سایت ال دیجیتال ، دیجی کالا و ... همه دارن التماس میکنن که نخسه اسنپ دراگون رو بیارند . یک سری اوردند در عرض چند ساعت کلش فروخته شد . اما هنوز نخسه 8 هسته ای موجود هست .
با اکزینوس خیلی مشکل داشتم قبلا ... این هم همین طوری هستش . xda هم که تخصصی ترین فروم اندروید خارجی هست نخسه اسنپ دراگون رو بهتر دونسته .
میلی خودتونه هر کدومو خواستید خریداری کنید .
سلام.نقل قول:
شما دارید این گوشی رو؟ والا این معایبی که شما گفتید رو من ندیدم!!!
مثلا چند تا رام سفارشی میخوای بهتون معرفی کنم؟بنچمارک تقلبی دیگه چه صیغه ایه؟
خوبه توی نظر دادن و راهنمایی اونچیزی رو بگیم که هست نه اونچیزی که دوست داریم باشه. :11:
Sent From My SM-G900H
بنچمارک که تقلبی نیست چون نسخه جدید antutu از anti cheat استفاده می کنه ولی دلیل بالا بودن امتیاز نسخه اگزینوس رو تو هشت هسته فعال بودن در زمان اجرا میشه عنوان کرد
من 39600 تونستم بگیرم اما در نظر داشته باشیم توی صفحه full hd امتیاز بالاتر از 35000 برای یوزر تفاوت خاصی نمیکنه و همه چیز روان و بی نقص اجرا میشه
سلام.نقل قول:
من اصلا منظورم این نیست که این بهتره یا اون (اینو اونایی که منو میشناسن میدونن و دیدن که من اصلا توی اینگونه موارد نظری نمیدم ) هر کدوم برای یکنوع استفاده ساخته شده من تمام عرضم اینه که اگه قراره حرفی بزنیم با اطلاعات و بدون در نظر گرفتن علایق شخصیمون باشه. :11:
Sent From My SM-G900H
من همین هشت هسته ایشو امروز گرفتم از سرعت و کیفیتش راضی ام اما در مقایسه با اس 4 که داشتم دوربین جلوش ضعیف تره یکم . این تجربه من بوده البته . از لحاظ دوربین عقب و کیفیتش هم که ماشالله هیچی جلو دارش نیست . نسخه اسنپ دراگون رو هیچکس نداره کل علایدین و بازار موبایل رو زیر و رو کردم پیدا نشد .
موفق باشید
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
نقل قول:
سلام
مبارکت باشه عزیز
چند خریدی:n16:
1750 خریدم با یه هدست جبرا که ربطی نداره ولی فوقالعادست صداش ( jabra street ) ,
سرعت گوشی فوقالعاست فقط تنها مشکلش که نمیشه اسمشو مشکل گذاشت یه تغییر به حساب میاد اونم کلید لمسی سمت چپ هوم هست که توی اس4 منو جانبی رو باز میکرد ولی اینجا میره توی تسک منیجر . خب یکم سخته ولی عادت میکنی باید یکم نگه داریش تا منو جانبی مثل اس 4 باز بشه .
سلام ، داداش شما که هم اس 4 داشتی هم الان اس 5 داری ... اس5 هم مث اس 4 انقد داغ میکنه یا کمتره ؟
من تازه این گوشی رو خریدم . هنوز کار سنگین ازش نکشیدم مثل اس 4 اما توی شارژ که هستن .اس 4 خیلی داغ میکرد ... ولی اس 5 اصلا داغی خاصی حس نمیشد در عرض 1 ساعت و نیم شارژش از صفر تا 100 رفت . سرعت انجام کارهاش از اس 4 خب خیلی بیشتره در عوضش داغی حس نمیشه ... ضمنا اونایی که دغدغشون برای خرید اس 5 نداشتم قاب فلزی هست دیروز دیدم قاب فلزی پشت گوشی هم به بازار اومده ...
موفق باشید
یه سوال از اس 5 دار ها .
چجوری میشه دوربین رو برد روی حالت 4k ؟
ممنون از همگی
این مدل همون galaxy s 5 prime نیست:n13:نقل قول:
کسی اس 5 نداره جواب مارو بده ؟نقل قول:
سوال بعدیم اینه چرا روی حالت اولترا hd زمان فیلمبرداری فقط 5 دقیقه هست ؟