باسلام و خسته نباشید
قصد خرید لباسشویی و یچال را دارم
دز بیین یخچال ها بین سامسونگ و ال جی دو دلم
بین لباسشویی بوش ۹کیلویی و سامسونگ ۱۲کیلویی
بوش بخواطر کیفیت و سامسونگ بخاطر حجم بالا(که من علاقه زیادی به حجم بالا دارم )
لطفا راهنمایی کنید
Printable View
باسلام و خسته نباشید
قصد خرید لباسشویی و یچال را دارم
دز بیین یخچال ها بین سامسونگ و ال جی دو دلم
بین لباسشویی بوش ۹کیلویی و سامسونگ ۱۲کیلویی
بوش بخواطر کیفیت و سامسونگ بخاطر حجم بالا(که من علاقه زیادی به حجم بالا دارم )
لطفا راهنمایی کنید
سلام. میخوام یخچال دوقلو بگیرم ولی تو مدلش موندم،قیمت هم اصلا مهم نیست فقط میخوام چندسال بدون دردسر ازش استفاده کنم.نظرتون چیه؟
سلام و خسته نباشيد من برای خرید جهیزیه دیروز این اقلام و گرفتم اما الان پشيمونم که چرا خارجی نگرفتم آل حی و سامسونگ... اصلا مارک اسنوا خوبه یا نه
یخچال فريزر 280 فريزر پایین 3 تومن
گاز فردا اسنوا1550
لباسشویی 840 هشت کیلویی 2100
لطفا سریع راهنماییم کنید که اگه دیر نشده پس بدم ممنونم یا با این پول اصلا چی بخرم بهتره
پشیمونی چرا ؟! سال 84 یه لباسشویی اسنوا گرفتیم پارسال یه ایراد پیدا کرد زنگ زدیم خدمات بعد چندساعت اومد تعمیرکرد و رفت . خدمات اسنوا واقعا عالیه کارکردشم خوبه نگران نباشیدنقل قول:
سلام. خسته نباشید من برای جهیزیه یخچال دوو 660 رو میخوام بگیرم
نظرتون راجع بهش چیه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
بزرگترین سایز یخچال های ساید بای ساید چنده؟هرکدوم که من تو خونه دوست و آشنا دیدم ظرقیت یخچال و فریزرش با هم اندازه یه بخچال بوده و به هیچ وجه نیاز یه خانواده 4 نفره ی پرمصرف رو برطرف نمیکنه
خسته نباشید،
برای یک خانواده 5 نفره آیا ماشین لباسشویی 8 کیلویی اسنوا کافیه؟ (گرچه خیلی کم پیدا میشه اونطور که گشتم فروشگاه ها رو)
آیا خدمات و کیفیتش راضی کننده هست در حال حاضر؟
دوست عزیز سلام ببخشید میخواستم یخچال فریزر بگیرم 2تا برند دیدم هایر و تکنو گاز به نظر شما از نظر کیفیت و دوام کدوم بهتره....مرسی:n16:
سلام
مي خوام يخچال فريزر بخرم.بين دو مدل B2014PW و BF-214PW الجي موندم. نمي دونم کدومش بهتره کسي تجربه اين دو مدل رو داره.
بدنش زنگ نميزنه؟ صدا و مصرف برق موتورش چطور؟در کل راضي هستين؟
لطفا کمک کنید.
سلام ... میخواستم بدونم لباسشویی بین اسنوا و دوو کدوم در کل کیفیت بهتری دارند؟
مدل مورد نظرم تو اسنوا SNOWA OCTA-SWM-840 - 8kg هست که فکر میکنم بهترین مدل این شرکته. تو همین رنج قیمت یعنی حدود 2تومن دوو چطور هست مدل هاش؟
سلام خدمت دوستان لطفا منو راهنمایی کنین برام خیلی مهمه ...
میخوام ماشین لباسشویی بخرم موندم بین این دو مدل
Snowa Octa swm 840
LG WM 527W
درمورد اسنوا من خیلی خوشم اومده بود تا یه هفته پیش واقعا پسندیده بودمش وقتی رفتم برا خریدش فروشندگان زدند تو سر این محصول و گفتن بده و کیفیتش پایینه و خراب میشه و گارانتیش معتبر نیستو اینجور چیزا ...
درمورد LG رفتم پسندیدم ولی تو سایت دیجیکالا رده انرژیش زده A+++ ولی رفتم تو سایت گلدیران زده A++ و بازم رفتم تو سایت خود LG زده بود A+++ خلاصه نفهمیدم کدومشه مصرف انرژیش کسی میدونه کدومه ؟؟؟
میخواستم کمکم کنین کدومو بخرم ممنون میشم ..
snowa رو برام 1960 میارن ... و LG رو 2150 قیمت این دوتا زیاد اهمیت نداره فقط میخوام بین این دوتا بهتره شو بخرم که برام کار کنه ... کمک کنین ممنونم ...
باعث خجالته که از شرکت اسنوا کسی نیست بیاد توی فروم عضو بشه و نظر بده!
من یه ایمیل 10 روز پیش فرستادم به بخش روابط عمومی اسنوا یکی بیاد جواب سوالات مردم رو توی این تاپیک بده.
یکی از دلایل پیشرفت شرکت های نظیر LG اینه روابط عمومی بالایی دارن.
نقل قول:
با سلام، بعنوان یه ایرانی دوست دارم از محصولات ایرانی استفاده کنم و به همین خاطر یه پیشنهاد داشتم برای ترویج بیشتر محصولات اسنوا
پیشنهادم اینه واحد فضای مجازی شرکت توی فروم ها و شبکه های اجتماعی فعالیت بهتر و چشم گیرتری داشته باشه، الان یه فروم در اینترنت هست که کاربران در مورد محصولات ایرانی و بخصوص اسنوا سوال میپرسند ولی کسی نیست که جواب بدهد. ( لینک زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرم اگر روی گارانتی نداشتن حساس نیستین،نمونه بدون گارانتی الجی را بخرین،1496 تایلندی 8 کیلویی که مشابه 380 گلدیران هست،با 1.500 حدودا میشه خریدنقل قول:
خودم سنوا گاز و کولر آبی اش را داریم کلا ضعیف مونتاژ میکنه
خودم هارداستون ایرانی7کیلو تسمه ای فقط بخاطر تخفیف و گارانتیش خریدم1.200 ولی بنظرم الجی بدون گارانتی بهتره
سلام وقتتون بخیرنقل قول:
من میخوام یخچال سایدو لباسشویی و تلوزیون و گاز صفحه ای بگیرم
بودجه من 10 تومنه و کارت های اعتباری حاتم رو تهیه کردم و بین مارک های دوو و اسنوا نمیدونم کدومو انتخاب کنم
اکثر فروشنهده ها میگن اسنوا و دوو تو یه جا دارن تولید میشن و دوو 7 درصد گرونتره
بعضیا هم میگن لوازم دوو از کره میاد و ولی اسنوا همه چیش ایرانیه
یه نمایندگیه دوو هم گفت دوو خیلی بهتره
ممنون میشم سریعتر راهنمیاییم کنید چون وقت زیادی ندارم
[QUOTE=lx0ve;8869836]سلام خدمت دوستان لطفا منو راهنمایی کنین برام خیلی مهمه ...
میخوام ماشین لباسشویی بخرم موندم بین این دو مدل
Snowa Octa swm 840
LG WM 527W
درمورد اسنوا من خیلی خوشم اومده بود تا یه هفته پیش واقعا پسندیده بودمش وقتی رفتم برا خریدش فروشندگان زدند تو سر این محصول و گفتن بده و کیفیتش پایینه و خراب میشه و گارانتیش معتبر نیستو اینجور چیزا ...
کاملا درست گفتن اصلا به درد نمیخوره.
دوو و اسنوا در یه جا تولید میشن و حتی بعضی از محصولات کاملا شبیه هم هستن.نقل قول:
بنظر من اسنوا تهیه کنید بهتره چون گران بودن دوو بخاطر برندش هست و در بعضی محصولات مثل تلویزیون اطمینان کامل دارم که قطعات از کره جنوبی وارد نمیشه!
سلام دوستان
من قصد دارم یه ماشین لباسشویی برند بوش بخرم لطفا راهنمایی ام کنید کدوم مدلش بهتره و دوستان تجربه کار باهاش رو دارن
مررررررسی
سلام. ما تازه یه لباسشویی سامسونگ مدل(Q 1420 S) خریدیم. ولی دکمه و اینچزا زیاد داره.. برای شستشو باید رو چه حالتی بزاریم؟ میخام اتومات باشه و فقط لباسو رو بریزیم تو مخزن و اتومات بشوره.. راهنمایی بفرمایدد
سلام.من میخواستم برای جهازم لباسشویی،ظرفشویی،یخچال ساید و ماکروفر دوو رو بخرم.میخواستم بینم انتخاب درستی هستش یا خیر؟
با تشکر
سلام و خوش آمد به شما . به مبارکی و شادینقل قول:
تولیدات دوو باکیفیت هست به شرطی که توی بازارِ آلوده ی ایران تقلبی نداشته باشه یعنی اصل باشه
از خیلیها شنیدم حتی از فروشنده ها که بعضی تولید کننده ها در ایران مارکهای معروف رو کپی میکنند و به ساده لوحها و بی دقتها و کم دقتها و کم تجربه ها و طمعکارها به قیمتِ کمتر از اصلی میفروشند
نمیدونم دوو رو هم هدف قرار داده اند یا نه . اما دوو اصل باکیفیته و سالهای سال خراب نمیشه خصوصاً اگر که توسط آدمهای چیزنگهدار استفاده بشه
=======================================
این تاپیکها رو هم اگر دوست داشتین تدریجاً بخونین چون محتوی کلی پول و آسایش و آرامش هست و به مدریتِ مالیِ خانواده کمک میکنه
من چطور باید تشخیص بدم که اصل هستش یا نه؟
اصلا راهی هست یا بسته به شانسه؟
از نمایندگیش بخرین که ضمانتنامه ی اصل میدهنقل قول:
همین چند روز پیش هم آگهیش رو توی تلوزیون دیدم . میگه دوو فقط با ضمانتِ ..... (یادم نیست اسمش چیه )
ظاهراً سایت رسمیش اینه اگر کلاهبرداری نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن , بنده مطلبم در صفحه ی قبل رو ویرایش کردم . اگر مایل بودین دوباره بخونینش . ضرر نمیکنید
سپاس از شما بابت راهنماییتون.
سلام.یک سوال دیگر برای بنده پیش امد.
من میخوام از فروشگاه ارتش(اتکا) خرید کنم.امکان تقلبی بودن این اجناس در اونجاهم هست؟
سلامازشون بپرسین گارانتیش با کدوم شرکته . شماره تلفنش رو بگیرین و زنگ بزنین بهش و ازش بپرسین آیا این فروشگاه رو میشناسند ؟ , آیا قبولش دارند ؟ , درضمن جنس تقلبی کیفیتش و بسته بندیش با اصل تفاوت داره , ارزانتر هم فروخته میشه تا زود فروش بره پس اگر تفاوت قیمت دیدین باید شک کنین به تقلبی بودنشنقل قول:
در خرید عجله نکنین . کالاهای مورد نظرتون رو یادداشت کنین و بازار رو بگردین و ببینین مغازه های دیگه چند میفروشند و با چه شرایطی و اونها رو با هم مقایسه کنین
شکل ظاهری و بسته بندیهاشون رو هم با دقت با همدیگه مقایسه کنین .
کالاهای تقلبی از پلاستیک کم کیفیت استفاده میکنند که بوی بدی داره (بوئی شبیه کفشها و شیلنگهای صنعتی چینی و ایرانی و هندی). کالاهای باکیفیت بوی بد نداره
در نت هم روشهای بیشتری برای شناسائی تقلبی نوشته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز قصد خرید یخچال مدل کمبی یا اصطلاحا بالا پایین دارم...
از یخچال هیچی سر در نمیارم
ولی با تحقیقات اینو متوجه شدم که امرسان تو کالاهای ایرانی خوبه اونم فقط ظاهر داره... آیا این درسته؟؟
در ضمن بودجه خرید من تا 25،000،000 ریال هست
یه سری برندهای چینی هم مد نظر دارم نظیر
هایسنس
میدیا
هایر
و نمیدونم تو بازار ایران باشه یا نه TCL
ممنون میشم راهنماییم کنید چون این یخچال رو برای خونه و مادرم عزیزم میخوام...
سلام دوستان عزیز قصد خرید یخچال مدل کمبی یا اصطلاحا بالا پایین دارم...
از یخچال هیچی سر در نمیارم
ولی با تحقیقات اینو متوجه شدم که امرسان تو کالاهای ایرانی خوبه اونم فقط ظاهر داره... آیا این درسته؟؟
در ضمن بودجه خرید من تا 25،000،000 ریال هست
یه سری برندهای چینی هم مد نظر دارم نظیر
هایسنس
میدیا
هایر
و نمیدونم تو بازار ایران باشه یا نه TCL
ممنون میشم راهنماییم کنید چون این یخچال رو برای خونه و مادرم عزیزم میخوام...
سلام ویرایش شد.
نقل قول:
از سایت دیجی کالا خرید نکنین قیمت هاشون خیلی بیشتر از بیرونه
کلا از سایتها و کانال های تلگرام خرید نکنید
فقط از بازار و فروشنده شخصی و حتما فقط از مغازه و فروشگاههای معتبر خرید کنید و جنس رو ببینید و حتما از فروشنده فاکتور با مشخصات کامل کالا رو درخواست کنید
شبها چیزی خرید نکنید سعی کنید خریدهاتونو در روز روشن انجام بدید
در خرید هیچ چیز عجله نکنین , سایتهای مختلف رو چک کنید تا حدود قیمت دستتون بیاد بعدش بازار رو بگردین
و در مورد لوازم برقی حتماً ببینین گارانتیش با چه شرکتیه , زنگ بزنین بهشون تا مطمئن بشین تقلبی نیست و گارانتیش معتبره
سلام من میخوام یخچال ساید بای ساید بوش بخرم.اما میگن بکو بهتر از بوش است... درسته یانه؟
سلام من میخوامماشین ظرفشویی بگیرم و نمیدونم از بین برمد های زیادی که تو بازار هست کدومو انتخاب کنم واقعا جنس تقلبی خیلی خیلی زیاده شما کدام برند و کدام مدل رو پیشنهاد میدین رنج بودجه ام ۲ میلیون تا ۳ میلیون هست
۱۴ نفره میخوام و محصولی که خدمات پس از فروشش خیلی خوب باشه جنس مطمئنی باشه
راه تشخیص تقلبی یا اصل بودن رو هم میگین لطفا
پیشنهاداتی که به من دادن بکوو مدل ۶۱۴۸ و الجی و دوو بوده جنس ایرانی هم نمیخوام
از بهترین ماشین های ظرفشویی برند LG هستنقل قول:
برای خرید جنس اصلی از طریق نمایندگی اقدام کنید
جنس رو با ضمانت تحویل بگیرید و میان براتون نصب میکنن
سلام
من میخام لباس شویی برا جهیزیه ام بگیرم
۸ کیلویی و بدون تسمه
_بین سه برند ال جی ،دوو و اسنوا کدوم بهتره؟؟هم بخاطر میفیت و همینطور خدمات پس از فروشش
_اینکه میگن تو بازار ال جی داریم ساخت چین و اسم کره روشه درسته؟چطور میشه اطمینان کرد؟
_و اینکه علت اختلاف قیمت لباس شویی اسنوا در بازار و سایت اسنوا بخاطر چیه؟!!!که تو بازار گرونتره
توی شهرستان ما فقط ال جی نمایندگی داره!
سلام. در مورد لباس شویی. خیلی از مدلهای لباس شویی سامسونگ و lg مونتاژ ایران هستند.نقل قول:
برخی مدلها هم مونتاژ ویتنام، چین.
شما برچسب پشت لباس شویی یا برچسبی که روی قسمتی که در قرار میگیره را نگاه کن که روی آن نوشته باشه made by LG یا Made by Samsung که در این صورت مونتاژ دیگر کشورها، بغیر از کره است
و اگر Made in Korea داشت که مونتاژ کره است.
ضمن اینکه با جستجوی مدل های مختلف متوجه میشی که برخی از مدلها فقط در سایت گلدیران موجود است و در سایت خود Lg وجود نداره که آنها مونتاژ داخل هستند.
سلام دوست عزیز
من یه سوال داشتم اگه امکانش هست بنده رو راهنمایی بفرمایید
من میخوام ماشین لباسشویی و یخچال ال جی برای جهیزیه ام بگیرم
در مورد ماشین لباسشویی آیا بین الجی ساخت کره با دیگر کشورها مثلا تایلند از نظر کیفیت تفاوتی وجود داره؟ ساخت تایلند فقط مونتاژه یا قطعاتش رو هم خودش می سازه؟ شما خرید لباسشویی ساخت تایلند رو پیشنهاد میکنید یا نه؟
و اینکه آیا در مورد یخچال هم این قضیه وجود داره یا یخچال فقط در کره ساخته میشه؟
با سلام
دوستان من یه پروژه کلاسی دارم در رابطه با برند اسنوا. آمیخته بازاریابی اش ،استراتژی ها و خصوصا راهبردهای تبلیغاتی اش و وضعیت عملکردش از گذشته تا حالا....
هرچی هم سرچ میکنم کمتر به نتیجه میرسم. با شرکت هم تماس گرفتم ولی گفتن باید حضوری باشه که من چون شهرستانم امکانش نیست ممنون میشم اگه اطلاعات مستند و معتبری در رابطه با این برند دارید در اختیارم قرار بدین.
بنظرم اگه ارشد میخونی برو تا کاخونه اسنوانقل قول:
اگه لیسانس هستی برو تا نمایندگی های اسنوا
دوستان من میخوام یه یخچال ساید بای ساید تا 10 تومن بخرم ، به نظرتون کدوم برند تو این زمینه موفق تر عمل کرده و مدلی هم پیشنهاد در ذهن دارید ؟
متشکرم
در مونتاژ اکثر قطعات توسط همان LG تامین میشه.نقل قول:
الان لباس شویی LG در ایران هم مونتاژ میشود.
در خصوص یخچال هم شما برچسب داخل یخچال را نگاه کن و ببینید مونتاژ یا ساخت کجاست.
اشتباه ارسال شد ، لطفا حذف شود.