ان73 خوب افت قيمتي داشته ده روزه 60 تومن كم شد ميشه اميدوار بود
Printable View
ان73 خوب افت قيمتي داشته ده روزه 60 تومن كم شد ميشه اميدوار بود
چرا كسي از سيمبين ان73 حرفي نمي زنه؟مثل اينكه كسي علاقه زيادي به اين چيزا نداره
خيلي ها از همه چيز گوشي فقط به سيمبين بودنش فكر مي كنن
و البته ببخشید تعمیم میدم ولی از نظر بچه های این بخش سیمبین سری 60 بیشتر حالت سر کاری داره تا یه چیز کار راه اندازه
(این هم نگفتم که دو باره ن70 دار ها بیان منو فحش بدن!!!)
ولی خب ن73 رو میشه گفت تنهای گوشی نوکیا که تو صدا و دوربین واقعا عالی عمل کرده
دوست عزيز ميشه علتشو بگين
:worried:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب شما نگاه کن و کارکرد های سیمبیان سری 60 رو به ما بگو
فقط حالت یه اسباب بازی داره!!!!
چه برنامه ای که واقعا بدرد بخوره داره!!!!
حداکثر 4تا
و 10تا هم بازی
اين كه شما ميگي درسته ولي اگه بخوايم اينجوري فكر كنيم كه يه 1100 بگيره بهتره!نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
طبیعتا بهتره!!!!
وقتی هیچ کاربرد ی انچنانی نداره
باز گوشی ام پی تری پلیر باشه یا دوربین به یه دردی میخوره
شما نمي تونين اين دوتا گوشي رو مقايسه كنينوخوب ملومه از نظر دور بين ك800 سرتره ولي از نظر پرفورمنس ان73 خيلي بهتره.ان73 صدايه سه بعدي داره.ك800 ديزاين جذاب تري داره ولي بعد از يه مدت واسه آدم خسته كننده مي شه.ولي ان73 ديزاين كلاسيك تر داره كه كاربر زود ازش خسته نمشه(اميدوارم موافق باشين)
اون عکس پنکه ه بود خوب به نظر میاد پنکه وقتی با ک800 عکس گرفتن پنکه خاموش بود.چون هر چقدم شاتر سریع باشه نمی تونه به این کیفیت عکس بگیر(دوربین های اپتیک قدیمیم که با اون سرعت عکس می گرفتنم نمیتونن به این کیفیت عکس بندازن)
شما هی می گین سایبرشات سایبرشات خوب نوکییایی ها هم میتونن بگن کارل زیس مگه غیر اینه؟
ان 90 نوکیا پارسال بهترین دور بین دار شناخته شد.با اینکه شرکت سونی پشت اریکسون بود!
از اون عکس ها و تصویر ال سی دی هم هیچی نمیشه فهمید.ممکنه دست کاری شده باشن.از اون تصویر ال سی دی که می سه راحت فهمید دستکاری شدن.شما اگه بخاین دو تا ال سی دی رو مقایسه کنین اونم از نوع 256 کیلو بایه اونا رو زیر ذره بین گذاشت که کاره من و شما نیست فهمیدنش.(این دست بردن رو عکسام سیاست کاری کمپانی هاست.مگه چقد این کارا هزینه داره؟)
منم احساساتی این حرف ها رو نزدم . طرف دار هیچ کودومم نیستم .خودمم و810 دارم.
دیگه از این تفاضل قیمت میشه راحت فهمید که ان73 سرتر از ک800 .یعنی فعلا تو ایران حرف اول و میزنه.حتی وقتی امتیاز میدادن بهشون ان73 از ان93 بهتر بود.حالا حساب کاره ک800 داشته باشین.
بعضی ها هم گوشی می گیرن دستشون که بگن آقا من گوشی دارم.(از یه نفر که ان90 داشت پرسیدم حالا که گوشیت سیمبین داره چه استفاده ای ازش می کنی ؟ مات و مبهوت موند بعدش پرسید سیمبین چیه؟!!؟)
برا این جور افرادم مطمئنا ان73 بهتره.
در کل میشه گفت ک800 قابل مقایسه با ان73 نیست.ان73 باید با گوشی هایی مثله و950 دوربین دار (البته اگه بسازنش)مقایسه شه!
ک800 هم مدلی منحصر به فرده که نمیشه با گوشی هایه دیگه مقایسش کرد.
با اين توصيف شما ديگه نبايد گوشي هارو با هم مقايسه كرد
البته به نظر من كا800 اصلا نسبت به قيمتش نميارزه وقتي بشه 350000 تازه اونوقته كه قيمت واقعيش رو بشه
الان ان73 داره سريع افت ميكنه شده 525000
كلا اين دو گوشي واسه هر كاربري ميتونه بهترين باشه
با توجه به نيازي كه ز يك گوشي داره.
دقیقا درسته نمیشه هر گوشی رو با بقیه مقایسه کرد
هر کی باید ببینه چی لازم داره بعد بره بخره.ولی با این چیزی که من می بینم ان73 بیشتر به کارشون میاد
قبلا" نوشته بودن ن73 مشكل فيزيكي داره و ديزاين ك800 خيلي قشنگتره(البته سليقه اي هست)نقل قول:
شما نمي تونين اين دوتا گوشي رو مقايسه كنينوخوب ملومه از نظر دور بين ك800 سرتره ولي از نظر پرفورمنس ان73 خيلي بهتره.ان73 صدايه سه بعدي داره.ك800 ديزاين جذاب تري داره ولي بعد از يه مدت واسه آدم خسته كننده مي شه.ولي ان73 ديزاين كلاسيك تر داره كه كاربر زود ازش خسته نمشه(اميدوارم موافق باشين)
اون عکس پنکه ه بود خوب به نظر میاد پنکه وقتی با ک800 عکس گرفتن پنکه خاموش بود.چون هر چقدم شاتر سریع باشه نمی تونه به این کیفیت عکس بگیر(دوربین های اپتیک قدیمیم که با اون سرعت عکس می گرفتنم نمیتونن به این کیفیت عکس بندازن)
شما هی می گین سایبرشات سایبرشات خوب نوکییایی ها هم میتونن بگن کارل زیس مگه غیر اینه؟
ان 90 نوکیا پارسال بهترین دور بین دار شناخته شد.با اینکه شرکت سونی پشت اریکسون بود!
از اون عکس ها و تصویر ال سی دی هم هیچی نمیشه فهمید.ممکنه دست کاری شده باشن.از اون تصویر ال سی دی که می سه راحت فهمید دستکاری شدن.شما اگه بخاین دو تا ال سی دی رو مقایسه کنین اونم از نوع 256 کیلو بایه اونا رو زیر ذره بین گذاشت که کاره من و شما نیست فهمیدنش.(این دست بردن رو عکسام سیاست کاری کمپانی هاست.مگه چقد این کارا هزینه داره؟)
منم احساساتی این حرف ها رو نزدم . طرف دار هیچ کودومم نیستم .خودمم و810 دارم.
دیگه از این تفاضل قیمت میشه راحت فهمید که ان73 سرتر از ک800 .یعنی فعلا تو ایران حرف اول و میزنه.حتی وقتی امتیاز میدادن بهشون ان73 از ان93 بهتر بود.حالا حساب کاره ک800 داشته باشین.
بعضی ها هم گوشی می گیرن دستشون که بگن آقا من گوشی دارم.(از یه نفر که ان90 داشت پرسیدم حالا که گوشیت سیمبین داره چه استفاده ای ازش می کنی ؟ مات و مبهوت موند بعدش پرسید سیمبین چیه؟!!؟)
برا این جور افرادم مطمئنا ان73 بهتره.
در کل میشه گفت ک800 قابل مقایسه با ان73 نیست.ان73 باید با گوشی هایی مثله و950 دوربین دار (البته اگه بسازنش)مقایسه شه!
ک800 هم مدلی منحصر به فرده که نمیشه با گوشی هایه دیگه مقایسش کرد.
در مورد دوربين ك800 بگم كه اون عكس رو من از موبايل ريوويو گرفتم و كاملا" واقعي هست(در ضمن بگم كه ك800 داراي قسمتي هست بنام بست پيك كه در يك ثانيه(حالا نميدونم 1 ثانيه هست يا اينكه 2 ثانيه) در هر هال با يك بار فشار دادن كليد شاتر 9 تا عكس پياپي با همون كيفيت 3.2 مگاپيكسلي ميگيره
در مورد كارل زايس هم بگم كه نوكيايي ها هم بگن كارل زايس ولي نميتونه كيفيت دوربين ك800 كه سايبر شات هست رو بگيره(جالبه خودت اول گفتي ملومه دوربين ك800 بهتره)
در ضمن درباره ي دوربين ن90 بگم كه بهترين دوربين نشده و ك750 بهترين شده
از ال سي دي هم كه هيچ وقت يه سايت معتبر مثل موبايل ريوويو نمياد طرفدار يك برند خاص بشه و اونيكي رو له كنه
تفاضل قيمت هم بخاطر اينه كه نوكيا هميشه گوشيهاش رو تو پاچه ملت ميكنه (مثل ن70 و مخصوصا" ن90)
در ضمن بگم كه دوربين ك800 از ن93 هم بهتره اينو ميتوني توي امضام هست ببيني
اتفاقا" ن73 ساخته شده براي مقايسه با ك800
يعني يه سايت نمي تونه از يه شركت پول بگيره.
حتما ميدوني كه ليگ ايتاليا از معتبر ترين ليگ ها بود ولي ديدي كه چه افتضاحي بار آورد.حتما چنين امكاني تو اين سايتم وجود داره.
در ضمن پنكه پروانش در هر ثانيه 20 بار مي چرخه ولي ك800 در هر ثانيه 9 تا عكس ميگيره.(قبول داري ديگه!)
ان90 هو بهترين عكس و داشت پارسال
بايد اينو گفت كه از روي قيمت نمي شه به ارزش و كيفيت يك جنس استناد جست هدف ما هم از مقايسه كردن اين دو گوشي اگاهي از نقاط ضعف و قوت دو تا گوشي است با اين كار هر كس بر اساس ما يحتاج خودش از بين اين دو گوشي يكي رو انتخاب مي كنه و وحي منزل نيست كه نمي شه دو تا گوشي رو با هم مقايسه كرد
يعني در اينده هم بدرد نمي خوره؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
سلام دوستان نمی دونم سوالم به این تاپیک مربوط میشود یا نه ولی واقعا نیازمند کمکم
می خواستم بدونم که چجوری میشه که فایلها را از موبایل به کامپیوتر انتقال داد بدون usb
اگه تاپیکی را هم معرفی کنید خیلی ممنون میشم؟
اگه اينطور باشه شركت سوني اريكسون بايد تمام سايت ها رو بخره كه حرف اين سايت رو تا ييد كنننقل قول:
نوشته شده توسط navidw810i
نه من اين حرف رو قبول ندارم
دوست عزيز اين سوال مربوط به اينجا نمي شهنقل قول:
نوشته شده توسط arasharyani
با اين حال من اطلاعي ندارم
و 100البته ن90 رو دیگه چیزی ه که رفیقام دارن ک750 رو هم خودم داشتم تو روز که عین هم بودن
تو شب با اون فلش ضعیفش ....حرفی نداشت حالا چمیدونم هر سایتی هر چقدر معتبر باشه هم من حرفشو قبول نمیکنم!!!!
در مورد گوشی ها هم بگم بهر حال همه سایت ها یه گرایشی به یه کمپانی نا خود اگاه دارن
وقتی واقعا میشه درست مقایسه کرد که ادم دستش بگیره و با هاش 2روز کار کنه یا اصلا 2ساعت !!!!
این جور ادم حرف بزنه خیلی بهتر از استناد به سایتها و ... هست
از بچه هایی که کا 800 دارن کسی نیست یه عکس از پنکه برامون بگیره همه این صحبتا تموم شه!!!!!!!!!!!!!
تعصبو بذاریم کنار.....
اگه كسي از دوستان عكسي با دوربين K800 گرفته بزاره ممنون ميشم
ميخوام ببينم كيفيت عكسش چقدره؟
كسي نيست اعلام امادگي كنه؟؟؟؟؟؟
كسي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خاب حتمآ نيست ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه پست دادن داره؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب کسی با k800 تو این تاپیک عکس نگرفته بعد اومدن نقدش میکنن
البته همیشه اینجوری هستیم مثلا گوشی را نداریم یا ندیدیم بعد میایم میگیم این گوشی از اون گوشی بهتر عکسش
يه دوستي بود به نام lialialia يا يه چيز تو اين مايه ها...اون كا 800 داره...كجاس؟
سه تا از دوستان رو ميدونم كه دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ilailaila
esmail (درست نميدونم چه جوري مينويسين همون اسماعيل)
mojtaba.. (بقيش رو يادم نيست)
بابا بياييد يه عكس بگيريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پنكش قديمي باشه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه دوربين عكاسي رو بيخيال شيم كدوم بهتره؟ ان73 يا ك800
بازم k800
خشکلتره
حالا خوشگليشم بي خيال. كارايي هاشون.؟
ولی فکر کنم n73 شکیل تر آدم یک مدت دستش باشه خسته نمیشه
به نظر من كا800 خوش دست تره و عكساش هم در مقايسه با ان73 طبيعي تره و اگه بلندي صداش مثل كا750 باشه كه ديگه عاليه قيمتش مناسب تره نسبت به ان73 و تنها سيمبين بودن ان73 برتري محسوب ميشه كه اينطور دوستمون گفت زياد كاربرد نداره
از حق نگذريم ان73 صفحه نمايش بزرگتري داره كه اين يه حسن محسوب ميشه
بابا خيلي گندس...نقل قول:
نوشته شده توسط PeS
نوكيا هم ياد اولاش افتاده ها....اون 1601 بود....مثل آجر بود....
يا حق رمضان..... ;)
به نظر من كا800 از نظر ظاهري زيبا ترهنقل قول:
نوشته شده توسط PeS
اينجا جواب همه سوالهاتونو مي گيريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سايت به شرح مشخصات نپرداخته زياد جالب نيست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط mikaeil
من خودم ان73 گرفتم واقعا گوشيه توپيه
درمورد كا800 نميتونم نظر بدم چون باهاش كار نكردم :happy: