اره نسبتا ارزون شده...البته این قیمت گارانتی 1 ساله سریر هستشنقل قول:
Printable View
اره نسبتا ارزون شده...البته این قیمت گارانتی 1 ساله سریر هستشنقل قول:
کیمیاآنلاین با گارانتی بین الملل این قیمتی میده!!(ارزونترین جایی که پیدا کردم!!)نقل قول:
مطمئن شو که گارانتیش راستکیه!!:n02:
گارانتی سریر بهتره یعنی؟نقل قول:
چطور مطمئن شم؟:eh:
نقل قول:
اگه اشتباه نکنم گارانتی بین الملل در حقیقت یعنی کشک! فقط برای دلخوشی خریدار و اینکه دلش خوش باشه گارانتی داره.
سعی کنید با یک گارانتی مطمئن بخرید! :n01:
.................
خواستم 4 گیگ فایل از روی یک فلش کپی کنم، کپیش کردم رو لپ تاپ سرعتش میانگین 25 مگ بر ثانیه بود، دوباره ریختم رو فلش سرعتش 5 مگ بر ثانیه بود!!
من دیگه حرفی ندارم!! :n04:
(البته سرعتش به فلشم بستگی داره ولی فکر نکنم در این حدا باشه!! :n29:)
این قضیه هیچ ربطی به لپتاپ نداره. سرعت خواندن فلش ها همیشه بیشتر از نوشتن هست. منم یه فلش اچ پی دارم دقیقا با همین سرعت ها کار میکنهنقل قول:
راستی دوستان به نظر شما رنگ سفید بهتره یا نوک مدادی؟
سفید یکم جلف نیست؟:دی
سفید خوشگلتره :n01:البته من خاکستری ندیدم:n02:نقل قول:
Z510 هم خوشگلتره هم سی پی یوش نسل چهاره مسلما z510 بهتره:n01:نقل قول:
دوستان عزیزی که این لپتاپو دارن البته سری ۸ گیگ رم و i7 4702 این سری را منظورم است. اگر ممکنه لطف کنن و تصویری از ریتینگ ویندوز بذارن. باز هم تشکر میکنم اگر خصوصا تصاویری از تست هارد دیسک توسط نرم افزار hd tunepro بگذارند. این لطفشون به من کمک میکنه
با ویندوز 7نقل قول:
processor 7.6
ram 7.7
desktop graphic 6.8
gaming graphic 6.8
hard 5.9
lowest subscore
بسته به نیازت دارهنقل قول:
ببین اگر cpu قدرتمندتر میخای i7 QM بخر
آقا راستی من عکس گرفتم. ولی خب نور صفحه خیلی زیاده توی شب یه جوری شده :D
یه چیزیش که اول کار خیلی چشمتونو میگیره و راضیتون میکنه نور زیبای صفحه کلید توی تاریکیه :D فوووووووووووووووووق العاده
دوستان امکانش هست از صفحه نمایشتون از چند زاویه عکس بگیرین ببینیم کیفیتش چجوره.آخه همش میگن صفحه نمایشش خوب نیست:n03:کسی میتونه همچین وقتی بزاره؟:n02:
تا از نردیک نبینی نمی تونی متوجه شینقل قول:
من که میگم کیفیتش خوب و راضی کنندست. دوستانی که خودشون این لپ تاپو ندارن و میگن خوب نیست ذهنیتی به وجود میارن مثل اینکه قراره با مانیتور CRT 14 اینچ کار کنند!!!
من باهاش most wanted 2 بازی میکنم خیلیم خوب و عالی. فیلم هم عالیه. اما براق نیست! یعنی صفحه نمایش نمی درخشه! تا یک کیفیت درخشان و توی چشم رو به نمایش بذاره. اما در کل کیفیتش خوب و راضی کنندست. فکر نکنی یه وقت تاریکه یا دیده نمیشه یات تاره یا سیاهه و این حرفا
یکی از دوستان با مشکل قطع و وصل شدن پخش موزیک موقع کپی کردن فایل مواجه شده بود. الان نمیتونم پستش را پیدا کنم. دوست دیگری گفت که اگر به برق وصل باشه مشکلی نیست. من رفتم سراغ یک دستگاه z500 i7 8g hard sshd 8gb+1tb که قبلا عرض کردم برای کسی گرفته بودم. روی باطری کار میکرد. منم چند بار فایلهای ۴ گیگی را همزمان با پخش موزیک و حتی پخش یک فایل mkv سنگین کپی کردم هیچ تاخیری ندیدن. شاید دلایلش اینها باشه نمیدونم. گفتم اطلاع بدم خدمتتون
۱. سی پی یو i7
۲. هار هیبریدی که کش داخلی ۶۴ مگی داره با یک ssd ۸ گیگی ولی هارد z510 که دوستان گفتند st1000lm024 است کش داخلی ۸ مگ داره و ssd نداره
۳. ظرفیت باطری z500 از z510 بیشتر است
به نظرم هارد از همه مهمتره چون من یک فایل خیلی بزرگ بیشتراز ۴ گیگ را از usb 3 کپی کردم سرعت حدود ۱۰۰ مگابایت در ثانیه بود. من تا حالا این سرعت رایت به هارد دیسک را ندیده بودم. شاید دلیلش اینه که فایل ۴.۴ گیگی اول به کش ssd کپی میشه و این باعث میشه که سرعت خواندن هارد اکسترنال کنترل کننده بشه بجای سرعت رایت هارد لپتاپ.
خودم تعجب کردم که z500 چرا بهتر از z510. کار کرد برای همین خواستم اطلاع بدم. اون کش ۸ گیگی مثل اینکه واقعا در کپی پیست کردن موثره
کسی که اون مشکل رو داشت من بودم + کسی که جواب هم داده بود خودم بودمنقل قول:
اون قطع و وصل شدن هنگام پخش موزیک بخاطر این بود که من داشتم حدودا 50 تا 60 گیگ فایل کپی میکردم تو هارد لپ تاپ و موزیک گذاشتم در حالی که از باتری استفاده میکرد و من رو حالت Power Save گذاشته بودم
که قدرت پردازی دستگاه رو بخاطر کمتر مصرف کردن باتری ، کم میکنه
و وقتی که شارژر رو وصل کردنم رفت رو حالت High و برطرف شد مشکل
+
دفعه بعد رو باتری امتحان کردم و رو حالت High و مشکلی نداشت موقع کپی
__________________________________________________ _______________________________________________
دوستان بهترین نرم افزار برای نشون دادن دمای Cpu چیه ؟
ممنون :n16:
ممنون
من نتونستم پست شما را دوباره ببینم. همین پست شما و آزمایشی که کردم باعث شد درخواست کنم دوستان که هارد st1000lm024 دارند نتایج تستهای hd tune pro را محبت کنند بگذارند.
از جواب شما هم ممنونم
در پاسخ به سوال شما فکر کنم hwinfo برای دمای سی پی یو خوب باشه. البته یک نرم افزار هم هست که رزیدنت میشه در حافظه ودر کنار ساعت دمای سی پی یو و هاردو نشان میده الان یادم نیست. ضمنا میتونید از گجتهای خاص این کار هم استفاده کنید
فکر کنم خود hwinfo هم این امکانو داشته باشه. ضمنا من الان دسترسی به z500. ندارم و در اولین فرصت در حالت power saving قرار میدم و همزمان فیلم و موسیقی و کپی انجام میدم اگر مشکلی پیش نیامد یک عکس میذارم
بهترین نرم افزار hwmonitor هست. اما بهتون پیشنهاد میکنم از گجت Intel core series استفاده کنین. عالیه.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10
دوستان لطفا ریت ویندوز 8 بزارین ببینیم چه ریتی داره این لپ تاپ:n16:
من داشتم لپتاپ دوسم که z510 co i5 ram6 HHD1 TB 8 SSD بود رو ویندوز اینا میزدم
کیفیت صفحه نمایش خوبه از ایسر 5742 و چندین مدل لپتاپ که دیده بودم...
منم وقتی داشتم یه فایل 20 گیگ به هاردشانتقال میدادم موقع پخش اهنگ تیک داشت...
ولی انصافا لپتاپ خوشگلی هست... بهتر از همه هم رده هاش چه تو قیمت چه کانفینگ
الان اکثر سی پی یو های همه سری یو یا همون کم مصرف هست که مفت نمی ارزه
من تجربه کار با صفحه نمایش مات رو داشتم خودم hp probook 4540 داشتم صفحه نمایشش مات بود اما خیلی خوب بود حالا نمیدونم این هم که ماته مثل 4540 هست یا نه؟اگه مثل 4540 باشه به نظرم عیب که نیست حتی مزیتش هم میتونه باشهنقل قول:
اگه با Z500 تست کنید و نتیجشو اینجا بگید که عالی میشهنقل قول:
بخاطر معرفی نرم افزار هم خیلی ممنون
:n16:
بچه ها یکی به ما بگه گارانتی خوب برای لنوو Z510 کدومه ؟ موندم کدوم بخرم ..... سریر ؟ گرین ؟ هماهنگ ؟ الماس ؟ ...؟
هماهنگ که خوبهنقل قول:
شنیدم الماس و گرین هم خوبن
اگه هماهنگ گیر آوردی هماهنگ بگیر
سازگار هم عالیه
به نظرم به ترتیب :
سازگار _ هماهنگ _ الماس _ گرین _ سریر
من چون تا حالا با گرین و سریر سر و کار نداشتم اونا رو گذاشتم آخر
حالا ببینیم دوستان دیگه که تجربه ی این گارانتی ها رو دارن چی میگن
من سازگار گرفتم !
به نظر من مات بودن صفحش مزیتشه
خخخخخخخ دوستان ، همه دارن دنبال لپ تاپی با صفحه نمایش انتی گلیر میگردن ، اونوقت شما که لپ تاپت صفحه ی مات داره شاکی اینقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
ایشون از مات بودن صفحه نمایشش شاکی نیست کهنقل قول:
میگه مزیته این مات بودن
داشتم موزیک گوش میدادم، گفتم در خلالش بیام یک پست بذارم و اسپیکرهای z510 رو ضمانت کنم. امشب فهمیدم عالیه! :n19:اگه به خاطر محل قرارگیری اسپیکرش تو خرید مرددید من تضمینشون می کنم!!! :n02:
بله دوست عزیز همه چیزش عالیه فقط تنها چیزی که ازش یه کم ناراضی هستم زاویه دید در حالت (جهت) عمودی است ولی در حالت افقی عالیه .نقل قول:
نقل قول:
به نظرم مهمتر از شرکت گارانتی، بیمه لپ تاپ هست که همه چیزشو یکسال گارانتی میکنه (حتی اگه بزنی صفحه نمایشش رو بشکنی بازم برات عوض میکنن ، البته همچین آدمی خیلی کم پیدا میشه :n02: )
البته اینم در نظر داشته باش هیچ شرکتی حتی سازگار (که تقریباااا بهترین شرکت گارانتی هست) قطعاتی مثل درایو نوری رو گارانتی نمیکنه چون میگه قطعات مصرفی !! شامل گارانتی نمیشه چون طرز استفاده ها متفاوته و ممکنه یکی هر ماه یه درایو خراب کنه ولی بیمه همه چیزشو شامل میشه .
آقا جان میخای بشینی کار کنی دیگه! دیگه چرا میخای از بالا و پایین ببینیش مگه آزار داری خودتو اذیت کنی که ناراضی شی؟ :Dنقل قول:
الان منو بگو که ویندوز عوض کردم ولی energy manager درست کار نمیکنه! هرچی میزنم conservation mode فعال شه ولی تا میبندمش واسه خودش غیرفعال میشه :((
به برنامه دیگه هست با ظاهری متفاوت به نام power management اونو از سایت لنوو بگیر و جای این نصب کن شاید مشکلتون حل بشه.نقل قول:
سلام و عرض احترامنقل قول:
به محض دسترسی به z500 تستها را انجام دادمن و سعی می کنم اینجا قرار بدم.
1. معرفی سیستم
Lenovo z500 i7-3612qm 6M, 8G, SSHD (1T HDD + 8 G ssd) , nVIDIA 740
2. فرضیات:
تمام تستها در حالت Power Saving انجام شده و در تمام تستها سیستم به برق شهری متصل نبوده و از باطری استفاده می کرده
3. نرم افزارهای در حال اجرا:
نرم افزار Total Commander که در بالا-چپ تصویر در حال کپی حدود 57 گیگا بایت اطلاعالت از هارد اکسترنال به هارد درایو می باشد
نرم افزار VLC که در حال نمایش یکی از فیلمهای The Universe است. این فیلم کیفیتی نزدیک به FULL HD دارد تا آنجا که یادم است. فیلم در حخال پخش شدن بوده است. فیلم از روی هارد دیسک پخش می شده
نرم افزار KM Player که در حال پخش یک آهنگ با حجم حدود 240 مگا بایت از هارد دیسک است
حالت Power Saving برای اطمینان خودم در صفحه قرار گرفته است
4. تستهای HD Tune برای هارد دیسک نیز در حالت Power Saving و بدون برق شهری انجام شده است
5. تنها تغییری که در تصاویر داده شده است برای حفظ حریم خصوصی صاحب کامپیوتر بوده که بخشهایی که فکر می کردم نباید نشان داده شوند حذف شده اند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه تست : هیچ تاخیر یا قطع و وصل شدن صدا یا اتفاقاتی مثل این مشاهده نشد. حتی نرم افزارهای دیگری هم در حافظه وجود داشتند مثلا از Paint استفاده شد برای ذخیره تصاویر و ... ولی باز هم هیچ مشکلی در پخش صدا دیده نشد. هم صدای فیلم و هم صدای آهنگ همزمان پخش می شدند. اگر به بخش حافظه آزاد نگاه کنید می بینید که این حافظه برابر صفر شده است. به نظر می رسه که سیستم از تمام ظرفیت حافظه استفاده کرده است. به سرعت رایت اطلاعات در دیسک سخت توجه فرمایید (بالا سمت چپ) به نظر می رسه اطلاعات اول به بخشش ssd کپی می شوند و سپس به خود هارد دیسک منتقل می شوند. البته اینطور حدس می زنم.
به نظر می رسه ترکیب Core i7 با 8 گیگ رم و هارد دیسک هیبریدی بهترین ترکیب باشه
اگر بخواهیم z500 را با z510 مقایسه کنیم :
1. بدون شک z510 با ci7 - 4702 از z500 با ci7-3612 قویتر است. حدودا 6 درصد قدرت بیشتری دارید
2. بدون شک 4702 گرمای کمتری ایجاد خواهد کرد
3. اگر 4702 از دستورات سری دوم AVX استفاده نکند انرژی کمتری نیاز دارد
4. متاسفانه لنوو باطری z510 را ضعیف تر از Z500 قرار داده یعنی باطری از 4510 به 3350 میلی آمپر ساعت کاهش یافته
5. متاسفانه لنوو هارد هایبریدی را حذف کرده از سری ci-7 که در بازار ایران موجود است
دوستانی که ایراد به صفحه نمایش براق یا مات می گیرند لطفا بروند صفحه نمایش براق سونی را ببینند. بنده در فروشگاه به کمک آن صفحه موهای خود را شانه کردم و ظاهری بهتر پیدا کردم. در مورد صفحه مات هم به هر حال وقتی قرار باشد یک صفحه نمایش با نور مقابله کند چاره ای جز کاهش در کیفیت نیست. اگر در خانه یا محیطهای بسته استفاده می کنید بهتر است براق بگیرید. ولی من یک لپتاپ فول اچ دی دارم که مات هم هست. بیشتر از یک سال است که استفاده می کنم ولی دو دقیقه هم در فضای بدون سقف استفاده نکرده ام. به نظرم حساسیت را کم کنید بهتر است.
ارادتمند
سلامنقل قول:
ممنون بابت مقایسه کلی:
فقط دو مورد موردهای 4 و 5 بگم که:
4- درسته باطری z510 ضعیفتر از z500 هست ولی در کل به یه اندازه شارژ نگه میدارن ، چون z510 انرژی کمتری مصرف میکنه بخاطر نوع cpu
5- در مورد این مورد 5 هم خیلی بد شده ، چون واقعا تاثیر محسوسی داره
6- در مورد صفحه نمایش مات هم درسته.من همین الانش هم هین لپ تاپ رو با یه لپ تاپ دیگه که صفحه نمایش براق داره رو تو خونه دارم.اونطوری که فک میکنید اذیت نمیکنه.مگه اینکه خیلی حساس باشید
فرمایش شما در مورد باطری کاملا درست است. یعنی علی رغم 25 درصد کاهش ظرفیت باطری ولی باز هم تقریبا به دلیل مصرف کمتر z510 به همان میزان زمان می رسد (برای حالت بدون باطری) این نشان می دهد که شرکت چینی از کاهش مصرف 4702 استفاده کرده و لپتاپ جدید را ارزانتر در آورده است. یعنی اگر همان باطری را استفاده می کرد دارندگان این لپتاپ 25 درصد زمان بیشتری داشتند. به نظر من هارد غیر هیبریدی بیشترین صدمه را زده به کارایی لپتاپ جدید تا صفحه نمایش. من فکر می کنم لنوو در اواخر سال میلادی هارد هیبریدی اضافه کنه به این لپتاپ.نقل قول:
در کل عرض کنم که به نظر من این لپتاپ با احتساب قیمتش یکی از بهترین هاست. باز هم تکرار می کنم در تمام سال گذشته تا حالا یک بار هم به مدت 2 دقیقه از لپتاپم در محیط بدون سقف استفاده نکردم لذا حساسیت دوستان نباید زیاد باشه. بیشتر باید به کارایی هارد دیسک دقت کنند. هنوز برام عجیبه که آیا واقعا تاثیر هارد دیسک است که باعث شده هیچ قطع و وصلی صدا نباشد همزمان با پخش فایل mkv و فایل mp3 که هردو نسبت فشرده سازی بالایی دارند؟ مطمنم که کار CPU نیست چون 4702 در اکثر موارد بالاتر از 3612 است. فقط می ماند رم و هارد. تاخیر z510 در پخش موسیقی برای من واقعا عجیب است.
ولی یک چیزی برای جالب بود که در پست قبلی یادم رفت بگم:
اگر به نمودار فعالیت هارد دیسک در صفحه ای که فیلم در حال پخش شدن است توجه کنید می بینید که به طور پریودیک یک دفعه افت می کنه و دوباره می ره بالا یعنی هارد دیسک در فواصل زمانی نسبتا برابر هارد دیسک آزاد میشه. من فکر می کنم درست در همان لحظات هست که اطلاعات دارن به ssd کپی می شن نه به هارد دیسک. یعنی ssd داره نقش یک کش کامل را بازی می کنه. البته اگر دوستان با هارد st1000lm024 همین تست را انجام بدن و همین نمودار را بگذارند میشه فهمید که آیا این نتیجه گیری درست است یا خیر
خیلی ممنون بخاطر توضیحات کاملت :n16:نقل قول:
خب مشخص شد ssd خیلی رو این قضیه تاثیر داره
__________________________________________________ ___________________________________
دوستان من اگه خودم هارد 8 گیگ ssd بگیرم میتونم رو لپ تاپ خودم بذارم ؟
بچه ها این لپ تاپ دقیقا در چه تاریخی عرضه شد؟
این که میگن کیبوردش زیر فشار خم میشه حقیقت داره یا نه؟:n13:
نه. باید هارد هیبریدی تهیه کنین. قیمتش حدود ۵۰۰ تومنه.نقل قول:
اگر خواستی بخری بگو تا بت بگم کجا میغروشن.
برای من سمت چپ کیبورد درحد کمتر از یک میلیمتر بالا اومدست یعنی انگار باد کرده. البته با دقت خیلی زیاد میشه متوجه اش شد. در مورد زیر فشار متوجه نشدم منظورتون از فشار چیه.نقل قول:
خودمم دقیق نفهمیدم منظورم چی بود:n02:فکر کنم منظورم این بود اگه باهاش طولانی مدت تایپ بشه حالت فنری پیدا میکنه و خم میشه؟:n02:نقل قول:
:n13: