خوب پس چرا چیزی دانلود نمیکنه ؟نقل قول:
از طریق بازار میخوام دانلود کنم میزنه خطا !
میخوام بازی هایش رو اجرا کنم میزنه enable app syns . هر کاری میکنم وصل هم نمیشه !
گیر افتادم
Printable View
خوب پس چرا چیزی دانلود نمیکنه ؟نقل قول:
از طریق بازار میخوام دانلود کنم میزنه خطا !
میخوام بازی هایش رو اجرا کنم میزنه enable app syns . هر کاری میکنم وصل هم نمیشه !
گیر افتادم
بازار چه خطایی میده؟
آخرین ورژن bluestacksرو داری؟
کامل حذف کن دوباره نصبش کن!این بهترین راه حل همه نرم افزاراست:n02::n31::n33:
سلام در بلواستک وقتیورژن پایین وایبر رو نصب می کنم وقتی کانتکتی رو به مخاطبین بلواستک اضافه می کنم اتومات به وایبر هم اضافه میشه اما وقتی برای داشتن دسترسی بیشتر یه تنظیمات پیشرفته وایبر، وایبر ورژن بالاتر روی بلواستک نصب می کنم خاصیت اینکه وایبر به کانتکت ادرس ها دسترسی داشته باشه لغو میشه راهی هست ؟؟؟ مثلا اگه در ورژن پایین وایبر 5 تا مخاطب داشته باشم وقتی وایبر ورژن بالاتر رو نصب کنم هر چی مخاطبین کانتکت بلواستک رو کم و زیاد کنم این 5 تا تغییر نمی کنه. برنامه جانبی ای چیزی که بشه کاری کرد وایبر به کانتکت ادرس ها دسترسی داشته باشه؟؟؟مرسی
میشه xmodeرا روش نصب کنید
واقعا دستت درد نکنه مدیر جان. مشکل من حل شد با نصب اینستاگرام. دیگه نا امید شده بودم. مرسی
سلام دوست عزیز شما از فندق شکن استفاده کن
سلام دوستان عزیز
والا من یه غلطی کردم و اینو پاک کردم که دوباره نصب کنم اما دیگه نمیشه بازی کلشم که کلا پرید
موقعی که میخوام بازی رو نصب کنم با این خظا مواجه میشم already installed on this machine
همه فایل هاش رو پاک کردم ولی بازم میگه نصبه چیکار کنم؟
سلام.
از بچه ها کسی تونسته با بلواستک جم بخره برا بازی کلش؟
تو بازارش گزینه هاش نمیان واسه من.:n13::n13:
تو رو خدا یا وی پی ان معرفی کنین و
وقت بخیر
بازی Plants vs. Zombies™ 2 بر روی نرم افزار BlueStacks به خوبی اجرا می شود
تنها مشکل یکی از مراحلیست که باید سر زامبی ها را قطع کنیم که نیاز به دو لمس دارد که ما تنها نشان گر موس داریم
اگر راه حلی مد نظر دارید ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
بنده نرمافزار BlueStacks 0.9.2 Build 4061 را نصب کردم ولی یک مشکل عجیب دارم
دفعه اول که نرمافزار استارت میشه آیکنهای زیر و قسمت ساعت و نوار ابزار بالا هست
در این عکس مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی برنامه را میبندم و دباره باز میکنم این قسمتها حذف میشه
نکته :
با ورژنهای مختلف نرمافزار و ویندوز تست کردم همه همین مشکل را داشت
حتی لانچر هم نصب کردم فایده ای نداشت
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان نسخه روت این نرم افزار را دارم ... مشکلی که باهاش دارم اینه که درایو c لحظه ای پرمیکنه آیا راه حلی برای این مورد وجود داره؟ اخه هر عکس و ویدیویی که میادو زود پاک میکنم اما تاثیری نداره
نسخه روت برنامه رو دانلود کردین؟نقل قول:
سلام دوستان.
من دیروز bluestacks_0.9.7.4101 روت رو نصب کردم .با ورژن قبلی clash بازی میکردم. الان اینو نصب کردم . رو بازیها و بعضی ا= ها کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و لود نمیکنه کلا. به نظرتون مشکل از کجاس؟:n24:
دوستان توجه کنین ورژن 0.9.6 این نرم افزار خودش Pre root شده هستش ، متاسفانه توی خیلی از سایت های ایرانی دیدم که اومدن نسخه معمولی + نسخه روت رو قرار دادن . باید بگم متاسفام که اکثر سایت های ایرانی فقط بلدند کپی پیست کنند و از فایل هارو بدون حتی تست کردن در سایتشون قرار بدن و خیلی جالبه بدونین در لیست این سایت های کپی پیست کار ، برخی از بزرگترین سایت های ایرانی هستش ( مثل سایت همساده :n09: ) . مثلا همین ورژن 0.9.6 به قول خودشون روت شده رو از یه سایت روسی گرفتن و توی سایتشون فرار دادن بدون اینکه بدونن این ورژن خودش روت شده بوده !
دوست عزیز آخرین ورژن این نرم افزار 0.9.6 هست شما 0.9.7 رو از کجا گرفتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان.
من دیروز bluestacks_0.9.7.4101 روت رو نصب کردم .با ورژن قبلی clash بازی میکردم. الان اینو نصب کردم . رو بازیها و بعضی ا= ها کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و لود نمیکنه کلا. به نظرتون مشکل از کجاس؟:n24:
همیشه از این لینک چک کنین که آخرین ورژن منتشر شدش چی هست :
توصیه بنده اینه که 1 % هم به سایر سایت ها اعتماد نکنینکد:http://forum.xda-developers.com/wiki/BlueStacks_App_Player
برای بنده هم همینطور بود که پس از آپگرید به آخرین نسخه رفع شد .نقل قول:
ظاهرا نسخه 0.9.2 مشکل داشته چون اگر داخل پیج xda نگاه کنین لینک دانلودش حذف شده
نقل قول:
والا براش N راه گفته شده ، که هیچ کدوم از راههاش روی ویندوز 8 جواب نداده ، راههایی هم که روی ویندوز 7 جواب می داد دیگه توی ورژن های جدید جواب نمی ده
بهترین کار اینه تا بعد از این مرحله رو روی گوشی برین ، سپس از دیتا بک آپ بگیرین بریزین روی نرم افزار .
سلام با این ارور چیکار کنم؟[IMG]file:///C:/Users/rayi/Pictures/Screenshots/Screenshot%20(5).png[/IMG]
دوست عزیزم عکس مورد نظرتون رو در یک "آپلود سنتر" عکس مثل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قرار بدید, سپس لینک عکسی که به شما میده رو اینجا بزارید.نقل قول:
.
.
مـوفق باشــید.
لان نرم افزار بدون مشکل کدوم ورژن هستش؟دوست خوبم راست میگه منم دیدم ورژن 9.7.4101 بود از این سایت یاسدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی الان این نسخه 0.9.7.4101 نسخه دس کاری شده هست؟منم اینو نصب کردم که مشکل داشت
سلامنقل قول:
خب داداش رو یه درایو دیگه نصب کن!!! منم این مشکلو داشتم uninstall کردم زدم رو یه درایو دیگه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
من این برنامه را نصب کردم اما ارور a poroblam caused the program to stop working correctly . windows will close the progrm and notify you if a solution is available.) را میده بعد فقط یک گزینه close program دارد که میزنی برنامه بسته میشه.
ویندوزم 8.1 لب تابم dell 15r مشکل چیه لطفا راهنمایم کنید:n36::n36:
دوست عزیز منم نگفتم شما دروغ میگین که ! چند خط بالاتر توضیح دادم این چرندیات توی سایت های ایرانی کپی بردار پیدا می شه اگر تو گوگل در ارتباط با ورژن 0.9.7.4101 به انگلیسی جستجو کنین صفحه اول همش سایت ها ایرانی بالا میاد !!!نقل قول:
ان نرم افزار بدون مشکل کدوم ورژن هستش؟دوست خوبم راست میگه منم دیدم ورژن 9.7.4101 بود از این سایت یاسدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما همون ورژن 0.9.6 رو از پیج خودش که دادم دانلود کنین اگر مشکلی بود بررسی می کنیم
کلا بسته به هاردتون میزانی رو اشغال می کنه که تا اونجا که من توی سیستم های مختلف دیدم 8 گیگابایت بوده ( ممکنه 16 گیگابایت هم اشغال کنه )نقل قول:
در هر حال شما بهتره مسیر پیش فرض نصب رو در هنگام نصب عوض کنین
ممنون فدات...پس ما برنامه جدید و اصلش رو از این سایت با این آدرس بگیریم دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی یعنی این ورژن خودش روت شده هست؟
آره دسترسی روت داره خودش به صورت پیش فرض
من همین رو دان کردم و نصب کردم ولی چون کاملنبود و لانچر نداشت لانچرر نصب کردم هنگ کرد کلا پی سی...ویندوز من 8.1 هستش الان نمیدونم دلیل هنگ از لانچر بوده یا اون فایل apk که دادین اسمشم AMI-KK درپست های قبلی گفتین واسه حل مشکلات....
فایل AMI-KK همون فایلی هستش که Bluestacks میاد اتوماتیک دانلود می کنه . چون برای دانلودش نیاز به ابزار گذر از تحریم بود ، برای دوستان آپلود کردمنقل قول:
خودم الان 3 تا لانچر مختلف نصب کردم مشکلی نداره
نمیدونم چرا هنگ میکنه ....شما از همین ورژن جدید تو این سایت استفاده میکنید؟ویندوز شما چیه الان؟ میشه اون لانچر ها رو بذارین یا معرفی کنین منم دان کنم.....
سلام
اینکه ارور میده بالای 2 گیگ رم میخوای ، نمیشه کاریش کرد؟
:n30:
windows 8.1 x64 / Bluestacks 0.9.6نقل قول:
ADW Luancher
APEX Luancher
ممنون عزیزم به لطف شما هر مشکلی باشه حل میشه
راستی من play store رو نصب کردم و...ولی میگه market finder بعد پاین نوشته مارکت market not fund
چرا جواب نمیدین؟؟چطورر وی پی ان نصب کنم؟رو برنامه شبیه ساز نصب کنم یا رو کامپیتر
من روی کامپیوتر نصب کردم مشکلی نیستنقل قول:
یعنی vpn روی خود کامپیتر نصب هست و باBluestacks وصل google play میشی؟میتونی برنامه یا بازی دانلود کنی ازplay store? مال من کلا وصل app sync نمیشه تا به google ply وصل شه....تموم google service و.....نصب کردم
سلام
من تنها مشکلی که با بلواستکس دارم اینه که کیبورد و موس هم میریزه به هم میریزه
ممنون میشم کمکم کنید.
این چرا وقتی بعضی برنامه ها رو موقع اجرا افقی نشون میده....وایبر هم کلا باز نمیکنه نمیدونم مشکل از کجاست خواهشن راهنمایی کنید
آخرین نسخه ای که تونستم اجرا کنم این بود : Viber-Free-Calls-Messages-5.0.0.4090نقل قول:
سلام دوستان
من چند وقت بود که با ارور زیر مواجه بودم
بالاخره خودم پیدا کردم که قضیه از چه قراره :n02::n02:
این ارور مربوط به کارت گرافیک هست که یا نصب نشده یا غیر فعاله !!!
شما باید روی my computer راست کلیک کرده و وارد manage یشید روی devise manager کلیک کنید در قسمت display adapters اگر علامت تعجب بود یا نصب نشده یا خرابه روی درایور نصب نشده راست کلیک کنید و گزینه uninstall را بزنید بدون تیک زدن delete the driver گزینه ok را بزنید. حالا باید اون درایور از لیست حذف شده باشد دوباره روی display adapters راست کلیک و گزینه scan را بزنید که اقدام به نصب مجدد درایور کنه سپس یا پیغام شروع مجدد میده یا بدون در خواست اون این درایور بدون علامت تعجب مصب میشود!!!
دوباره برنامه Start BlueStacks را اجرا کنید. میبینید که مشکل حل شده!!!:n39::n39::n39::n31::n31::n31::n31:
s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]