مومن که معصوم نیست ولی معمولا تو سریال های ایرانی شخصیت کلیشه ای زن مومن و چادری خیلی بی عیب و نقص به تصویر کشیده میشهنقل قول:
Printable View
مومن که معصوم نیست ولی معمولا تو سریال های ایرانی شخصیت کلیشه ای زن مومن و چادری خیلی بی عیب و نقص به تصویر کشیده میشهنقل قول:
اینم یکی دیگه از ضعف هانقل قول:
برعکسشم هست یعنی اونی که محجبه و نماز خون نیست اکثراً آدم خوبی نیست
حشمت فردوس رو عشقه:n02:رفته حبس بکشه نوه اش رو ببینه! ستایش هم مثل اینکه انشاءالله جام مرگ رو داره مینوشه:n02:
حالا اون وسط دخترش زنگ زده به محسن که"بیا مامانم داره میمیره!".من فکر کردم به برادرش زنگ زده! ندید پدید شوهر! والا:n02:
ازدواج سام درخشانی و نرگس محمدی در برزیل
سام درخشانی و نرگس محمدی (بازیگر نقش ستایش) دو بازیگر سینما و تلویزیون ایران به طور رسمی خبر ازدواج خود را اعلام کردند.
این دو بازیگر که برای تشویق و حمایت از تیم ملی کشورمان در بازی های جام جهانی در قالب تیم هنرمندان به برزیل سفر کرده بودند به طور رسمی خبر ازدواج خود را اعلام کردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادر سام درخشانی چندی پیش در گفتگو با مجله ایده آل گفت: درحال حاضر دوست دارم سام هرچه زودتر ازدواج کند. اما متاسفانه به خاطر مشکلاتی که وجود دارد جوانها از تشکیل خانواده گریزانند. بهخصوص که تحمل شرایط هنرمندان کار آسانی نیست. به هرحال بازیگری شغلی است که وقت و بیوقت باید به فیلمبرداری بروی و این کمبود وقت برای خانواده شاید ایجاد دردسر کند. البته باید قبول کنیم که زندگی هنرمندها بهخصوص بازیگران به شدت زیر ذرهبین است و این موضوع هم خواه ناخواه برای هرکسی قابل هضم نیست. توقع جوانهای این دوره هم کمی زیاد شده است! انتظاراتشان از زندگی مشترک قابل مقایسه با زندگی ما پدرومادرها نیست. من مثل هرمادری آرزوی دیدن ازدواج پسرم را دارم اما اینکه این اتفاق پیش بیاید یا نه به تصمیم خود سام بستگی دارد، سام من ۳۹ساله شده و کم کم باید آستین بالا بزند. سام پسر بزرگ من است، دخترم پانتهآ ۵سال از او کوچکتر است، شهریار هم پسر کوچکتر خانواده است. از بین ۳ بچهام فقط پانتهآ ازدواج کرده اما هنوز صاحب نوه نشدهام.
سام درخشانی متولد ۳۱ تیر ۱۳۵۴ و دارای مدرک تحصیلی علوم تجربی و دانشجوی انصرافی تئاتر است. او در آموزشگاه بازیگری سمندریان یک دوره بازیگری گذراندهاست و با مجموعه شب زدگان به دنیای بازیگری پا گذاشت. پس از آن با بهشت آبی، مجموعه همسفر، خانه پدری، دلباخته، و اخیراً هم در سریال سالهای برف و بنفشه و ما چند نفر و روزهای زیبا و نابرده رنج و دارا و ندار و مجموعه پژمان با بازی پژمان جمشیدی این مسیر را ادامه دادهاست.
نرگس محمدی نیز زاده ی ۹ فروردین ۱۳۶۴ در تهران است و به گفته خود وی در یک برنامه تلویزیونی اصالتی سرابی دارد. نرگس محمدی ابتدا به تئاتر مشغول شد. اولین حضور سینمایی وی در فیلم ریسمان باز بود. وی با بازی در آناهیتا (فیلم) نشان داد که استعداد خوبی در این زمینه دارد و پخش ستایش (مجموعه تلویزیونی) نیز زمینه شهرت وی را فراهم کرد. وی همچنین دارای مدرک کارشناسی پرستاری میباشد. (نامه نیوز)
چند ساعت پیش نرگس محمدی در صفحه اینستاگرامش این خبر رو تکذیب کرد :نقل قول:
" دوستان عزیز سلام آقای درخشانی همکار من هستن و غیر از این هر چیزی شایعه هست "
این خبر رو خود ستایش پخش کرده بلکه مادر سام درخشان یه نیم نگاهی هم به ستایش داشته باشه ..:n09:
اقا من نفهمیدم اینا واقعا مریضن ... دیشب یه مریض رو به موتو کلا رها کرده بودن و رفته بودن سراغ یه روانیه دیگه ... پس چی شد اینهمه طاهر طاهر گفتن ستایش دم مرگ!
این فیلم ها اصلا دیگه ارزش تماشا نداره. همش بدبختیه و غم تشو هست
شواهدی درباره ممنوعالتصویری «ستایش»
موضوع ممنوعالتصویری «نرگس محمدی» بازیگر اصلی سریال «ستایش» ظاهرا همچنان در ابهام قرار دارد.
به گزارش ایسنا، سایت «انارپرس» نوشت: بعد از حضور نرگس محمدی (بازیگر نقش ستایش) در برزیل و انتشار عکسهایی از وی، دو قسمت از این سریال پخش شده، بدون اینکه حتی یک ثانیه تصویر این بازیگر نمایش داده شود.
تاکنون ۶۷ قسمت از سریال ستایش پخش شده اما در دو قسمت آخر این سریال، هیچ سکانسی از این بازیگر نمایش داده نشده است. علاوه بر این، قسمت ۶۵ سریال ستایش - که قبل از سفر بازیگران به برزیل پخش شد - با سکانسی به پایان رسید که حال بازیگر اصلی یعنی ستایش به دلیل بیماری، به وخامت گرایید و قاعدتا در قسمتهای بعدی مخاطب منتظر بود تا ببیند چه بر سر او آمده اما در دو قسمت بعد، به این موضوع پرداخته نشد.
از سوی دیگر تا قسمت ۶۵، سریال ستایش ساعت ۲۰:۳۰ جمعهشبها پخش میشد اما دو قمست اخیر که تصویر بازیگر نقش اصلی این سریال به نمایش در نیامده، ساعت پخش سریال به ساعات پایانی شب منتقل شده است. از جمله اینکه قسمت ۶۷ این سریال، ساعت ۲۳:۱۵ جمعه 3 مرداد پخش شد.
اخیرا خبرهایی درباره ممنوعالتصویری هنرمندان و بازیگرانی که به برزیل سفر کرده بودند، منتشر شده اما مسئولان سازمان صدا و سیما تاکنون در اینباره اظهارنظری نکردهاند.
حشمت فردوس:
تخـمی؟ درست شنیدم؟نقل قول:
آدمها مثل خیار می مونن
یا باریک و قلمی
یا زرد و تخـمی
بله:27: واقعا ارجمند بازی تکراری و یکنواخت و به قول خودش ت خ م ی داره:n02:نقل قول:
:n02:نقل قول:
درست شنیدید ولی فکر نکنم منظورشون اون باشه
فکر کنم منظورش نرسیده و اینکه هنوز جوونه داره و ...
:n13:
ظاهرا باید منتظر فصل سوم باشیم چون فقط دو قسمت از فصل دوم مونده و هنوز گره های سریال باز نشده
اصلا این چه فیلمی هست
همش گریه-غم اندوه و دعوا و جنگ جدول
این ستایش
پدرش مرده
مادرش مرده
برادرش مرده
شوهرش مرده
خودش داره میمیره
اخه این چه حسابی هست. ادم افسردگی میگیره این فیلم میبینه
غم بار کردن و ناراحت کردم مردم جامعه هنر نیست. هر چند بخواهیم به مردم درس بدهیم با این فیلم ها. روش این نیست. این صحیح نیست.
وقتی اسم تخمی اومد قیافه کل افرادی که این سریال رو میدیدند اینطور شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صابر که بیست سال قبل با حرفه ای گری تمام خانواده ارث بر ستایشو از صحنه حذف کرد در سری جدید تبدیل به یه پخمه شده ... معلوم نشد چرا ادم به اون زرنگی در این بیست سال که حاضر شد در اوج بی رحمی و زرنگی برادرزاده هاش و ستایش را به خاطر رقابت و ارث و میراث فراری بده هیچ کاری نتونست انجام بده و بطرز بچه گانه ای اسیر شده ... شخصیت پردازی صفر
حرفه ای گری کجا بود صابر بیست سال قبل نمیتونست رو حرف فردوس حرف بزنه و شدیدا ازش حساب میبردنقل قول:
حتی زنش همش اینو میکوبید تو سرش و میگفت فردوس بیشتر طاهر دوست داره تو چرا هیچ کاری نمیکنی میخوای ثروت از دست بدی و ...
اون حرکت آخر هم از هر آدم پخمه ای بر میاد یه لحظه ستایش دید و باتوجه به حرفای زنش و .... فقط یک کلمه گفت ستایش نبوده همین
برخلاف نظر شما این مورد مشکلی نداره ولی کل سریال مشکل داره و خیلی کند پیش میره
کلا سریال ببینی نبینی هیچ فرقی نداره:دی
کسی میتونه خلاصه قسمت این هفتش رو بگه موفق نشدم ببینم :n30:
خب که چی ؟! وقتی اینکارو با ستایش کرد یعنی می خواد تغییر بکنه و الا باید از ترس حشمت که فرستادش اونجا باید طبق ترس و لرزش از فردوس رفتار می کرد درست مثل حرکاتی که بخاطر این دختر که وارد زندگیش شده و طبق میل اون هر کاری میکنه!نقل قول:
مگه قرار بود فصل سومی هم داشته باشیم،
زکی...
هم اکنون عنوان فصل سوم این سریال پربیننده از سوی شبکه سوم سیما اعلام شد:
Ferdos Returns
:n08::n08::n08:
خلاصه فصل دوم:
فصل دوم با گریم فاجعه بار ستایش آغاز شد،با موسیقی متن مزخرف و فلش بک های اعصاب خورد کن ادامه یافت و سرانجام با مونولوگ 1 ساعته حشمت فردوس به پایان رسید!
تنها بخشی که واقعا خوشم اومد اون قسمتی بود که کفشهای حشمت رو بردن:n02:
این رستم اگر یادتان باشد،اوایل فیلم بیمه نداشت برای زایمان زن خودش. و فردوس دستور داد سریع بیمه این ردیف کنن و هواشو داشت
آخر دیدید؟ این تو واقعیت بسیار من مشاهده کردم
واقعا بعضی از اطرافیانمون انقدر قدر نشناس هستند . کسی که براش کلی کار انجام دادم . به من فحش و ناسزا بار میکنه .نقل قول:
.........
من گفتم الان فردوس یک دست کتک مفصل به پسرش میزنه . که نشد ...:n02:
بجای ساخت فصل سوم، کارتون سریالی ماجراهای پاندای کونگ فوکار( نه فیلمهای سینماییش) که یک دوبله عالی هم دارد رو پخش کنن ملت از زندگی لذت ببرن بعد هم مقایسه ای میشه و نویسنده این سریال از خجالت آب خواهد شد بی شک...
سلام
دزدیدن کفش حشمت فردوس کلا ضایع بود . اخه برای کفش مثل عقاب سوار موتور حلمه می کنند ؟ جالبه ! :n08:
با پاندای کونگ فوکار موافقم . :n25:
این فصل سوم داستانش چیه ؟
شماره حساب256347942465690
برای کمک به حشمت فردوس
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
سعید سلطانی مارمولکی هست در صداو سیمای ایران مثال زدنی........سریال ها رو جوری کش میده که مردم قشنگ سرشون گرم بشه...........پس از باران رو یادتونه؟؟؟؟؟؟؟اینم از ستایش.....با بازی نرگس محمدی .یک موجود کثیف بی لیاقت.تف به روش.......
پایان فصل دوم سریال «ستایش» را باید به فال نیک گرفت زیرا به پمپاژ غم در جمعه شب ها پایان داده و بعید است اگر واقعا فصل سومی در کار باشد باز هم این حجم از اندوه را به خانه ها و خانواده های مردمان نیازمند به شادی تزریق کنند.
نمی دانیم پایان زودتر از موعد قبلی و اصطلاحا جمع کردن سریال به خاطر فشار رییس سازمان صدا و سیما در واکنش به افزایش انتقادات از روند اندوه بار سریال بوده یا به خاطر کُند بودن ریتم آن که تقریبا دیگر اتفاق خاصی در آن نمی افتاد و تدوین دیگری انجام شد یا قرار است در فصل سوم شاهد تکرار مضمون «شاه لیر» و مفلس شدن یک صاحب مکنت و ثروت و پناه بردن به همانی باشد که طرد کرده بود یا به ماجرای سفر بازیگر ایفا کننده نقش ستایش – نرگس محمدی – به برزیل در روزهای جام جهانی مربوط است و چه بسا اگر فصل سومی در کار باشد دیگری نقش «ستایش» را بر عهده گیرد.
موضوع این گفتار، هیچ یک از اینها نیست؛ چند نکته دیگر است:
اول این که تقلید کورکورانه از سری سازی سریال های ترکیه مستلزم رعایت قواعدی است. آنها اگر سریال 300 یا 400 قسمتی می سازند به این خاطر است که به مضمون های متعدد و هر آنچه برای بیننده جاذبه دارد، می پردازند و دست شان هم البته باز است و می توانند بپردازند؛ هم عشق هست، هم مرگ. هم ازدواج است هم طلاق. هم حسادت هست هم وفاداری و همه مولفه ها را به کار می گیرند تا پروژه انبوه سازی شان بفروشد! عشق های مثلثی هم البته جای خود را دارد که در «فارسی وان»، بی بیم خیانت و در سریال های ترک با توجیهاتی که انگ خیانت را حتی المقدور دور کند، مطرح می شود.
در اینجا اما گمان می کنند می توانند یک مضمون واحد را در 200 قسمت دنبال کنند! اما مگر چقدر می توان بدبختی های خانم ستایش را تحمل کرد بی آن که هیچ اتفاق جانبی مهمی در جوار آن رخ دهد؟
دوم این که بیننده ایرانی در مشاهده سریال ترک تنها مضمون را دنبال نمی کند و تصاویر هم جالب است. از پوشش و آرایش بازیگران تا رنگ به رنگی دکورها و ساختمان ها یا موسیقی فیلم و قس علی هذا ولو همه بدانیم قدرت بازیگران ما کجا و آنها کجا و گاه چقدر باسمه ای و فیلمفارسی وار یا هندی گونه کار را دنبال می کنند اما به هر رو برای مخاطب عام جذابیت ایجاد می کنند.
کما این که به صرف تماشای لوکیشن های متعدد چه بسا اندکی احساس سفر به آن سامان هم به او دست دهد. اینجا اما همان خیابان ها و مکان هایی را که هر روزه می بینی دوباره در قاب تلویزیون باید مشاهده کنی. آدم ها در خانه به گونه ای لباس می پوشند که در بیرون و امکان هیچ گونه سرک کشیدن به خلوت آدم ها وجود ندارد. قصد داوری ارزشی نداریم. تنها از یک واقعیت سخن می گوییم.
در سریال خارجی ،هنر پیشه ها مدل به مدل لباس عوض می کنند. اتومبیل ها جذابیت دارند. عوامل متعدد واقعی و ساختگی و البته بعضا و حتی غالبا نفسانی وجود دارد که نزد برخی و نه همه انگیزه ایجاد می کند. نه این که هر هفته پای یک سریال بنشینیم تا ببینیم ستایش خانم چقدر اشک می ریزد و گرفتار کدام بدبختی تازه شده است.
غرض اما مقایسه با خارجی ها هم نیست که می دانیم پاره ای هنجارهای ما فارغ از تنگ نظری های ممیزی هم چنین اجازه ای نمی دهد.
کافی است با مجموعه ایرانی « ساخت ایران» که همین شب ها از شبکه 5 پخش می شود مقایسه کنید. علت جذاب بودن این سریال - فارغ از پایان آن که ظاهرا خوب از کار درنیامده - مشاهده بازیگران خارجی با لباس های متنوع، بازیگران ایرانی با پوشش های روز، خیابان های بیروت که البته به جای پاریس معرفی می شود، مضمون غیر جدی و سرگرم کننده سریال و مهم تر از همه این است که محمد حسین لطیفی سریال را نه برای صدا و سیما - با قواعد دست و پاگیرش - که به قصد عرضه در شبکه نمایش خانگی ساخته بود.
«ستایش» تازه می خواهد ستاره بسازد در حالی که «ساخت ایران» سوپر استارها را به بازی گرفته (امین حیایی و محمد رضا گلزار). طُرفه این که از یک طرف گلزار را ممنوع التصویر می کنند و از سوی دیگر هر شب او را از تلویزیون می بینی و خود این تناقض شایدخنده دارترین وجه ماجراباشد!
سریال سازی به صورت انبوه مستلزم به کارگیری اِلِمان های متعدد و وسعت نظر و کم کردن خط قرمزهاست. صرف یک ماجرا و «افتاد افتاد» گفتن های آقای ارجمند کشش کافی برای طولانی کردن یک سریال را ندارد. همزمانی پخش «ساخت ایران» با بازی هایی در اندازه فرهاد اصلانی و گوهر خیراندیش و استفاده ازعناصر جذاب سریال های خارجی نشان داده که «ستایش» و امثال «ستایش» در کجاها لنگ می زنند ولو داریوش ارجمند بخواهد همه تجربه و انرژی خود را به کار گیرد.
سریال، کلاس اخلاق هم نیست که یکی را مثل آن آقای شوهر دوست خانم ستایش در آن بگنجانی که بیننده را پند و اندرز دهد.
از سریال تلویزیونی باید لذت ببری. دنیای مدرن دنیای رنج نیست؛ دنیای لذت است. مرگ و اندوه هم البته هست و یکی از عناصر پیش رونده هر داستانی مرگ و قتل و رنج است. اما نمی توان مدام قبرستان نشان داد. تازه مقایسه کنید. قبرستان های سریال های ترکیه ای چقدرسرسبز است!
خدا را شکر، سریال ستایش تمام شد. ولو فصل سومی هم در کار باشد، باز همین که پمپاژ غم دست از سرِ ما برداشته جای شکر دارد!
نمی گوییم مدام طنز بسازید یا لودگی پیشه کنید. اما اگر نمی توانید به مردم تفکری عرضه کنید، اگر نمی خواهید از رمان های مشهور استفاده کنید و قرار است تراوش ذهنی چند فیلمنامه نویس را به عنوان سریال، هفته ها تحمل کنیم، اگر تهیه کننده ها به این انبوه سازی تلویزیونی مثل انبوه سازی ساختمانی نگاه می کنند و هر دقیقه اضافی برای آنها درآمد دارد و تلویزیون هم از آگهی سهمی می برد، دست کم قدری جذاب تر؛ لباسی، رنگی، اتومبیلی و موسیقی یی... داستانی که حس نکنی از جنس همان اندرزهایی است که آقای درستکار می خواهد به خورد ما بدهد!
کارگردان سریال "ستایش" گفت: مدیران تلویزیون مشتاقند که فصل سوم "ستایش" ساخته شود. فیلمنامه درحال نگارش است.
سعید سلطانی کارگردانی که به تازگی آخرین قسمت سریال "ستایش2" را روی آنتن فرستاد درباره برنامه های آتی اش برای کارگردانی گفت: چند کار را در دست بررسی دارم و از جمله مطالعه فیلمنامه یک کار تلویزیونی. باید ببینم شرایط به کدام سمت پیش میرود. فیلمنامه ای که میخوانم برای یک سریال تلویزیونی نوشته شده و شاید با یک سریال دیگر به تلویزیون بازگشتم.
این کارگردان درباره اینکه آیا فصل سوم "ستایش" را هم خواهد ساخت یا نه گفت: فیلمنامه فصل سوم در دستور نگارش قرار گرفته و مدتی زمان میبرد تا کامل شود. مدیران تلویزیون خیلی مشتاقند که فصل سوم "ستایش" هم ساخته شود اما در نهایت باید دید تهیه کننده چه تصمیمی خواهد گرفت.
سلطانی که مدتهاست قصد ساخت یک کار سینمایی به نام "ازدواج سعید و لیلا" را هم دارد درباره زمان فیلمبرداری این درام گفت: امیدوارم بتوانیم آن را به جشنواره برسانیم اما اینکه چه زمانی کلید میخورد معلوم نیست و به روشن شدن وضعیت من در قبال فیلمنامه مجموعه ای که ساختش پیشنهاد شده، برمیگردد.
گفتنی است چندی پیش معاون اجتماعی ناجا از همکاری با صداوسیما برای تولید سریال "چشم سوم" به کارگردانی سعید سلطانی خبر داده بودند.
من که 7 قسمت اخرو ندیدم و نفهمیدم چی شد و بهتر که ندیدم این اشغال رو . واقعا با چه رویی میخان فصل 3 بسازن . فک کنم توهم زدن که سریالشون فرار از زندان هست و مردم حسابی خوششون اومده
من هم قسمت های آخر رو ندیدم:n22:خیلی چرته