بروبچ تهرانی، ما که تازه امتحاناتمون داره شروع میشه ولی شما که میتونید تیم رو تنها نذارید
6 امتیاز مقابل برزیل تو تهران منتظرمونه!
Printable View
بروبچ تهرانی، ما که تازه امتحاناتمون داره شروع میشه ولی شما که میتونید تیم رو تنها نذارید
6 امتیاز مقابل برزیل تو تهران منتظرمونه!
من الان رفتم بلیط بگیرم ولی چون پایه ندارم بی خیال شدم...نقل قول:
آمار بازی رو الان چک میکردم بهترین بازیکن و امتیاز آورترین که محمودی شد 25 تلاش و 16 امتیاز در اسپک و 7 تلاش و 2 امتیاز در دفاع
در دفاع بهترین بازیکن زمین موسوی بود با 10 تلاش و 5 امتیاز
و ارمین تشکری هم با 18 سرویس و 3 امتیاز مستقیم بهترین سرویس زن.البته بعد از تشکری میرزاجانپور هم 2 تا امتیاز مستقیم اورده در 14 سرویسی که زده
ولی بنظرم امروز قائمی بهترین بازیکن زمین بود.مشکل این چند بازی اخیرمون توپ گیری بود که توی این بازی این مشکل حل شد و راحت 3-0 بردیم:n12:
داورزني:خيال مردم از تغيير سرمربي راحت شد
رييس فدراسيون واليبال با اظهار خشنودي از پيروزي تيم ملي مقابل برزيل گفت: خوشحالم که با اين برد خيال مردم از تغيير سرمربي و کادر فني راحت شد و انشاءالله به افق خود يعني سکوي المپيک ميرسيم.
[داورزني:خيال مردم از تغيير سرمربي راحت شد]
محمدرضا داورزني که قبل از مسابقه ايران و برزيل برد مليپوشان کشورمان را برابر پرافتخارترين تيم واليبال جهان پيشبيني کرده بود، در اين باره اظهار کرد: به نوبه خودم اين موفقيت را به همه مليپوشان عزيز و همچنين مردم خوب ايران تبريک ميگويم. خوشحالم که بازيکنان مزد تلاش خود را گرفتند. همچنين خيال مردم از تغيير کادر فني و سرمربي تيم ملي راحت شد. در روزهاي گذشته ايميلهاي زيادي را از مردم ميگرفتم که نگران وضعيت تيم ملي بودند اما شاهد هستيم که مسير موفقيتهاي تيم ملي همچنان صعودي است.
به گزارش ايسنا، وي افزود: اميدوارم روز جمعه و يکشنبه هفته آينده در خاک کشور خودمان بار ديگر مقابل برزيل خوب بازي کنيم و اين مسير موفقيت را ادامه دهيم و دل مردم را شاد کنيم. البته نبايد فراموش کنيم که هنوز مسابقههاي ليگ جهاني تمام نشده است و ما فقط يک برد مقابل برزيل کسب کرديم.
رييس فدراسيون واليبال در پايان گفت: اميدوار هستم که مسير موفقيتهاي واليبال همچنان در مسابقههاي قهرماني جهان ادامه داشته باشد و ما بتوانيم به افق چشمانداز خود در المپيک 2016 دست يابيم و در اين مسابقهها روي سکو برويم.
-----
فرق رییس فدارسیونها:n02:
برنو رزنده: مقابل ايران مثل بچهها بازي کرديم
کاپيتان تيم ملي واليبال برزيل گفت: بازي ما مقابل ايران در شان تيمي که در رتبه اول رده بندي جهان قرار دارد نبود چون مثل بچه ها بازي کرديم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برونو رزنده پس از شکست 3 بر صفر تيم ملي واليبال برزيل مقابل ايران اظهار داشت: اين پيروزي را به تيم ايران تبريک مي گويم چون بازي خيلي خوبي ارائه کردند اما ما در بدترين شرايط خود بوديم. ايران نسبت به بازي با ايتاليا خيلي بهتر شده بود و در دفاع روي تور و سرويس بسيار خوب کار کرد.
وي ادامه داد: ما از شش مسابقه خود در ليگ جهاني چهار شکست داشتيم که اين نتايج براي برزيل کاملا نا اميد کننده است.
کاپيتان تيم ملي واليبال برزيل تاکيد کرد: خيلي سخت است که همچنان به آينده تيم خود در اين دوره از ليگ جهاني اميد داشته باشيم اما سعي مي کنيم بيشتر تمرين کنيم تا هر روز بهتر شويم.
وي افزود: اعتماد به نفس تيم ما کم شده است چون مثل بچه ها بازي کرديم. براي تيمي که رتبه اول رده بندي جهاني را در اختيار دارد و ده سال بهترين تيم واليبال جهان بود اين کيفيت بازي قابل قبول نيست.
تیمی که دیروز پر از ضعف و اشتباهات کوچیک و بزرگ بود در عرض یک روز تقرببا اکثر موارد رو اصلاح کرد که این نشون می ده این تیم همون تیم پارسال ولاسکو با همون قابلیتها و پتانسیل بالای بازیه.
فقط باید خودباوری داشته باشن که با برد برزیل اینم بدست آوردن و همون شور و روحیه سابق رو امروز توی تک تک بازیکنا می شد دید ضمن اینکه کوآچ خیلی بهتر از دو بازی ایتالیا و بازی دیروز عمل کرد و ترکیب اصلی خودش رو تا حد زیادی
پیدا کرده. همونطور که بچه ها هم گفتن گرفتن تایم اوت هاش خیلی خوب و حرفه ای بود و شناخت نسبی خوبی از بازیکنا پیدا کرده که به مرور بهتر هم می شه. همین که عبادی پور رو بازی نداد خودش خیلی کمک بزرگی به تیم بود.
یه سوال کلیشه ای این روزها.حوصله گشتن تاپیک رو ندارم
این همون برزیلی هست که تو المپیک و جهانی سال گذشته دوم شد؟
آره همون تیم و همون بازیکنان ک تو المپیک میدیدمشون ذوق میکردیم ...نقل قول:
به قول یکی از دوستان انقدر قهرمانی ب دست آوردن انگیزشون اومده پایین . از طرفی سن بازیکناشون یکم بالا رفته و باید اینم در نظر داشته باشیم ک والیبال جهان هم پیشرفت کرده و کم کم داره از حالت تک بعدی بیرون میاد یبار میینی امریکا قهرمانه سال بعدش لهستان بعدش روسیه میاد خودنمایی میکنه حالا امسال هم با این وضع نوبت ایتالیا یا امریکا میتونه باشه .. شاید هم ایران چرا ک نه .
--------------------------
فکر کنم تو گروه دیگه امریکا هم تو دو تا بازی روسیه رو تونسته شکست بده ...
علیزاده امروز به نظرم یکی از بهترین بازیهای عمرش رو انجام داد، واقعا پر انرژی بود و داره پیشرفت میکنه. شاید مصدومیت ظریف به نفع ایران بشه.
شهرام محمودی هم اکثر توپ ها رو خوابوند و عالی بود. فرهاد قائمی هم تو دریافت های اول خیلی کمک کرد. سرویس های تشکری هم که کابوس برزیلیا شده بود.
کلا امروز یک تیم واقعی بودیم. وقتی با دیروز مقایسه کنیم میبینیم بازی قبل اون حالت تیم بودن به اون صورت احساس نمی شد.
این کواچ هنوز هم باید بهش فرصت داد.
تا اینجا هرچی بیشتر با تیم بوده، تیم عملکرد صعودی و مثبتی داشته.
امیدوارم تو تهران حداقل 4 امتیاز دیگه بگیریم.
+
کواچ بعد بازی گفته که دیروز از اینکه می تونستن برزیل رو ببرن ولی نتونستن ناراحت بوده. واقعا دیروز خودمون نبردیم.
مربی برزیل هم گفته که باید اعتراف کنیم که امروز ایران بازی خوبی داشت و برزیل یک سطح پائین تر بود.
واقعا کی فکرش رو می کرد روزی بتونیم برزیل بزرگ رو تو استادیوم خودش و جلو اون همه تماشاگر، 3 بر هیچ ببریم؟
تو کتابخونه به لطف wifi همه درس رو بیخیال شده بودن و داشتیم والیبال نگاه می کردیم. خوشحالی در فضای سکوت خیلی دلچسب بود.همه راضی و خوشحال برگشتن سر درس و کتاب
من اصولا هیچ اعتقادی به روزنامه های وطنی ندارم ولی تیترهای جالبی توشون دیدم
برای همین این یه بار رو فاکتور میگیرم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: بقیه
خوبه که گزارشگریشنقل قول:
صداش هم خاص خودش هست و به نظرم مناسب والبیاله مثه هادی عامل در کشتی و یکی از گزارشگرای بسکتبال که اسمشو یادم نیس
حالا محتمشیان بد نیست. ولی نمیدونم چرا این گزارشگره که اسمش "کرده" بود نیست. خیلی خوب بود گزارشش
تنها مشکل اقای محتشمیان زیاد حرف زدنشهنقل قول:
خدایی کل بازی رو همین جور حرف میزنه جوری که اخر بازی دهنش کف کرده:دی
در کل خیلی خوبه البته اگه یکم کمتر صحبت کنه:دی
برای من جای سوال پیش اومد که این تیم چرا این قدر پیره؟نقل قول:
لوکارلی 22 ساله رو که فاکتور بگیریم طبق اون چیزی که محتشمیان میگفت تیم اصلیشون دور و بر 32 سال سن داره!!
حالا این لیگ جهانی هیچی، قهرمانی جهانِ 3 ماه دیگه رو چیکار میخوان بکنن با این تیم؟!
تو گروه دیگه هم صربستان و آمریکا، روسیه و بلغارستان رو درو کردن
امشب اگه صربستان باز هم بلغارستان رو ببره (که احتمالا میبره؛ بازی دیروز 3-0 شده، امتیازی:78-57!) اون وقت آمریکا و صربستان 4 برده میشن و روسیه و بلغارستان 4 باخته
در مورد محتشمیان:
همیشه حرف های تکراری میزنه
این چند سال رو نبینید ها من از وقتی که یادمه (شما بگو بوسان 2002) همین حرفا رو زده
همیشه توضیحات اضافه میده، همیشه در حال یاد دادن والیبال به بیننده هست ولی من هیچ وقت از شنیدن حرفاش خسته نمیشم:n01:
نمی دونم چرا ولی گزارش کردنش به دلم میشینه و مثل آقایان (!) گزارشگر فوتبال نیست
یه خوبی هم که داره اینه که قوانین رو به خوبی بلده و بروز هست در این مورد
البته اشتباهاتی هم داره (مثل ویدئو چک که هنوز هماهنگ نیست باهاش)
نمیدونم چرا احساس میکنم یجوری گزارش میکنهنقل قول:
خوبه که گزارشگریش
صداش هم خاص خودش هست و به نظرم مناسب والبیاله مثه هادی عامل در کشتی و یکی از گزارشگرای بسکتبال که اسمشو یادم نیس
با روحیاتم سازگار نیست:دی
نمیدونم چجوری بگم یجورایی حماسی گزارش میکنه تن صداش و ....
خلاصه هرکس سلیقه ای داره من با گزارشش مشکل دارم دست خودم نیست!
بنابر اعلام فدراسیون والیبال ایران، ورود بانوان به سالن ۱۲ هزار نفری آزادی برای تماشای بازیهای تیم ملی ایران در لیگ جهانی والیبال ممنوع است.
بلیت لیگ جهانی ۲۰۱۴ که در تهران برگزار می شود روی سامانه ی عضویت و فروش بلیت الکترونیک فدراسیون والیبال قابل خریداری است. با این حال، در یکی از مراحل ثبت نام ذکر شده است "توجه کنید که خانمها نمیتوانند در ورزشگاه حضور یابند."
تیم ملی والیبال ایران پیروز چهارمین بازی خود در لیگ جهانی والیبال مقابل برزیل شد. مصاف بعدی ایران بازهم در مقابل برزیل و در تهران خواهد بود.
ایتالیا 3-1 لهستان رو برد.بازی عجیبی بود.ایتالیایی که در دوست اول لهستان رو تحقیر کرد و هر کاری دلشون میخواست توی زمین میکردن در ست سوم شانس اورد تونست 15 امتیاز بگیره ولی باز ست چهارم ایتالیا، همون ایتالیا قبلی شد.
یه نکته جالب این بازی، زیمن بازی بود که استادیوم سر باز بود چیزی شبیه به زمین بازی والیبال ساحلی.شاید هم زمین بازی ساحلی بوده که برای این بازی آماده اش کرده بودن.
بنظرم تنها تیمی که میتونه توی این گروه ایتالیا را ببره ما هستیم...
4تا بازی پشت سرهم با برزیل واقعا از هیجان بازی کم میکنهنقل قول:
تیم ملی والیبال ایران پیروز چهارمین بازی خود در لیگ جهانی والیبال مقابل برزیل شد. مصاف بعدی ایران بازهم در مقابل برزیل و در تهران خواهد بود.
حتی بازی دوم ایران با اینکه بردیم ولی جذابیتش کمتر شده بود
درسته بازم بازیها هیجان دارن ولی قبول کنید دیگه 4بار پشت سرهم زیاده
اگه جمعه با لهستان بازی میکردیم هیجانش خیلی بیشتر میشد
ولی خوب از طرفی هم شانس آوردیم برزیل فرصت کمی واسه تمرین بیشتر داره!
مطمئن باشید تو بازی آینده این برزیل همون برزیل قدرتمند میشه که نمیشه به سادگی شکستش داد
ولاسكو ميگفت ايراني ها بعد از هر موفقيت مدت زيادي از خود بيخود ميشن (البته خودمون هم ميدونستيم ولي اگه يه خارجي بگه بيشتر به چشم مياد).نقل قول:
بعد از پيروزي مقابل برزيل كواچ چند ثانيه شادي كرد و بعدش ديگه تموم شد ولي بازيكن ها و ساير عوامل كادر فني مشغول رقص و پايكوبي بودن به طوري كه مجبورش كردن اون هم به جمعشون بپيونده.
اين چند روز هم مدام داره از برتري مقابل برزيل حرف زده ميشه.
من هم خيلي خوشحالم كه تونستيم برزيل را 3-0 تو خونه خودش ببريم ولي همونطور كه همه ميدونيم برزيل الآن در حد كوباي پارسال هم نيست و فقط اسم برزيل را يدك ميكشه. بنابراين ما نبايد اينقدر زياد تو باد اين پيروزي بخوابيم. بازي هاي ديگري در پيشه و راز موفقيت در ليگ جهاني تداوم برتري هاست نه تمام شده فرض كردن بازيها به محض برتري در يك بازي.
بله دوست عزيز! ما در مقابل برزيل در تهران به مشكل خواهيم خورد اما درصورتي اين اتفاق ميفته كه اونها رو به خاطر باخت 3-0 در خانه خودشون دست كم بگيريم و برزيل رو تمام شده فرض كنيم و نه مسائل فني.
محتشمیان خیلی خوبه ولی توی اسم بازیکنای خارجی باید بیشتر دقت کنه :دی
بهتر از گزارشگرای بازی اوله
دیشب استادیومی که بازی ایتالیا لهستان بود سرپوشیده نبود :n13: اینجوری رو ندیده بودم . ظرفیتشم خیلی زیاد بود به نظرم . جای سوزن انداختن هم نبود
مگه ميشه؟ اونوقت بادي، باروني، چيزي نميومد؟ واليبال يك بازي سالنيه و عوامل محيطي نبايد روي توپ تأثير بذاره. تازه زمين بازي هم اصلاً نبايد در معرض خيسي يا خاك و امثالهم قرار بگيره. فعلاً كه وب سايت رسمي FIVB مشكل داره و بالا نمياد. اگر كسي عكسي داره بذاره لطفاًنقل قول:
منم همین فکر رو میکردمنقل قول:
استادیوم بزرگی بود و دیواره های بلندی داشت
به طوری که تا موقعی که بالا رو نشون نداد من اول نفهمیدم سالن سقف نداره فقط میدیدم یه کم زاویه دوربین فرق میکنه نور هم یه مقدار کم بود.
بارون که نمیومد باد هم فکر نمیکنم وگرنه بازی رو نگه میداشتن
خلاصه کلا عجیب بود
ویرایش :
استادیوم تنیسه
ظرفیت هم حدود 11000 نفر
نقل قول:
A number of measures have been put in place to ensure that the match can go ahead in the open air, most notably machines that will line the court to stop too much condensation forming on the court.
In case of rain, the Italian Volleyball Federation has already provisionally booked the Palalottomatica arena in the EUR area of the city as a substitute venue.
این بازی برای اولین بار در تاریخ والیبال بیرون سالن انجام شده
نقل قول FIVB :
نقل قول:
, but also a unique opportunity for teams to play outdoors for the first time in volleyball’s history.
بعد از به پایان رسیدن هفته سوم بازیها (تیم ما هفته اول رو استراحت داشت) در گروه 1 لیگ جهانی (که میشه همون 8 تیم برتر):
امتیازآورترین بازیکن: زایتسف ایتالیا (محمودی 9 ام)
برتری اسپکر: کواسویچ صربستان (محمودی 7 ام)
برترین مدافع: موسوی ایران
برترین سرویس زننده: زایتسف ایتالیا (تشکری 3 ام، موسوی 4ام)
بهترین توپ جمع کن: روسینی ایتالیا (علیزاده 4ام، معروف 5ام)
برترین دریافت کننده: شوجی آمریکا (علیزاده، قائمی و عبادی پور 5ام تا 7ام)
بهترین پاسور: معروف ایران
این ورزشگاه ایتالیا هم خیلی جالبه ولی من تو کتم نرفت موقع بارون چیکار میکنن
نوشته یه ورزشگاه دیگه رو آماده دارن ولی خوب اگه بارون بیاد، میگن بچه ها جمع کنیم باید بریم ورزشگاه بقلی؟!:n02:
یه نقل قول بالا از fivb گذاشتم نوشته بار اوله در تاریخ والیبالنقل قول:
بعد دیگه بارون رو میشه قبل بازی پیشبینی کرد مثل بعضی جاها نیست که بگن هوا کمی ابریه بعد طوفان بیاد :n09:
در کل حرکت عجیب غریبی نمیدونم بازم اینکار رو بکنن یا نه ولی از نظر من که بازی نمیکردم نور اصلا خوب نبود یه جا زیاد بود یه جا کم حالا نمیدونم بازیکنا راحت بودن یا نه
ست سوم بود که یه حشره رفت تو چشم لیبروی لهستان :دی مشکلات استادیم رو باز همینه :دی
+
لهستان هم اصلا در حد اون تیم چند سال پیشش نیست یا شایدم این بازی نبوده و بردن لهستان از برزیل راحت تر به نظر میرسه.
لهستان چند سال پیش قهرمان اروپا شد یا صربستان؟:n13:نقل قول:
من موندم اینا چطور میخوان بازی با لهستان که مهمانیم رو نشون بدن ؟؟!!
پارسال یکی از بازیهاشون که میزبان بودن رو میدیدم اصن یه وضی : دی
اگه جو سالن همون باشه فقط صحنه آهسته خواهیم دید :n09:
لهستان به خاطر مسابقات جام جهانی ک در کشورش برگزار میشه به بعضی از بازیکناش استراحت داده و کلا از لیگ جهانی برای تمرین بیشتر داره استفاده میکنه وگرنه اتفاقا یکی از قدرتمندترین تیمهاست همچنان و هدفش قهرمانی جهان در چند ماه آینده هستش .نقل قول:
بستگی داره چند سال پیش رو کی در نظر بگیریم :دی 2009 قهرمان اروپا شدهنقل قول:
لهستان چند سال پیش قهرمان اروپا شد یا صربستان؟:n13:
تو بازی با ایتالیا همش داشتم دنبال کورک و بارتمن می گشتم.نقل قول:
لهستان به خاطر مسابقات جام جهانی ک در کشورش برگزار میشه به بعضی از بازیکناش استراحت داده و کلا از لیگ جهانی برای تمرین بیشتر داره استفاده میکنه وگرنه اتفاقا یکی از قدرتمندترین تیمهاست همچنان و هدفش قهرمانی جهان در چند ماه آینده هستش .
برام عجیب بود لهستانی که این چند وقته یکی از فنی ترین تیم ها بوده چجوری یهویی به این روز افتاده :دی
سرانجام سیستم فیلمبرداری HD در سالن والیبال راهاندازی شد
تیم آلمانی برای پخش تلویزیونی HD لیگ جهانی والیبال به صداوسیمای ایران کمک میکند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تهران روز جمعه 26 خرداد نخستین میزبانی خود را در رقابتهای لیگ جهانی 2014 والیبال تجربه میکند. بر اساس قوانین فدراسیون جهانی والیبال، سیستم فیلمبرداری این مسابقهها باید کیفیت HD باشد. پیش از این صداوسیمای ایران امکانات فیلمبرداری و پخش مسابقههای زنده تلویزیونی را با سیستم HD نداشت اما از مدتی پیش این امکانات فراهم شد. امروز (سهشنبه) تکنسینهای صداوسیمای ایران با کمک متخصص آلمانی در سالن 12 هزار نفری آزادی مستقر شدند تا سیستم فیلمبرداری HD را در سالن نصب کنند. در همین راستا مسابقه دوستانه تیمهای والیبال جوانان ایران و تیم ملی (ب) با کیفیت HD فیلمبرداری شد.
محمدرضا داورزنی رییس فدراسیون به همراه امیر خوشخبر سرپرست تیمهای ملی از نزدیک شاهد چگونگی راهاندازی سیستم فیلمبرداری HD این مسابقهها بود.
يعني اينقدر سخت بوده كه تكنسين از آلمان آوردن؟ خدا كنه خود آلماني ها فيلمبرداري كنن. چه شود!!!نقل قول:
ظريف و فياضي به اردوي تيم ملي پيوستند
فرهاد ظريف و پوريا فياضي به تمرينات تيم ملي واليبال ايران پيوستند.
فياضي و ظريف که در زمان سفر تيم ملي به چهار کشور صربستان، بلغارستان، ايتاليا و برزيل به همراه تيم ملي "ب" تمرينات خود را پيگيري ميکردند، از روز گذشته به تمرينات تيم "الف" پيوستند.
به گزارش فارس، مردان واليبال ايران تمرينات خود را پس از يک روز استراحت عصر سهشنبه در سالن 12 هزار نفري آزادي آغاز کردند و صبح چهارشنبه در دو گروه به کار با وزنه و تمرينات تخصصي در پستهاي خود مشغول شدند و عصر روز گذشته نيز يک جلسه تمرين در سالن 12 هزار نفري آزادي برگزار کردند.
تيم ملي واليبال برزيل نيز چهارشنبه از ساعت 17 در سالن فدراسيون تمرين کرد و امروز عصر نيز در سالن 12 هزار نفري آزادي تمرين خواهد کرد.
تيمهاي ملي واليبال ايران و برزيل روزهاي جمعه و يکشنبه 23 و 25 خرداد ماه در چارچوب هفته چهارم ليگ جهاني واليبال در سالن 12 هزار نفري آزادي به مصاف يکديگر ميروند.
--------------------------------------
مگه ظریف خداحافظی نکرده بود؟!!!
پوریا فیاضی خیلی میتونه توی دریافت کمک کنه ولی توی حمله... ؟!!!
ظریف خداحافظی کرد ولی فدراسیون یه جورایی قبول نداشت و میگفتن بازم از این بازیکن استفاده میکنیم!نقل قول:
مگه ظریف خداحافظی نکرده بود؟!!!
برای این مسابقات هم اسمش رو جزو لیست 22 نفره تیم گذاشتن
برای 4 بازی اول به بهانه مصدومیت جزئی همراه تیم نبود
من حدس میزنم با توجه به اینکه دلیل خداحافظیش دوری از خانواده بوده برای بازیهای تیم در خارج از کشور با تیم نباشه ولی این 6 مسابقه تو تهران رو احتمالا تو تیم ببینیمش
البته فک کنم HD رو میفرستن برای خارج
صدا و سیما هنوز تکنولوژیشو برای پخش توی ایران نداره
پخش HD والیبال ایران و برزیل
مدیر شبکه سه تصریح کرد: واحد سیار در استادیوم مستقر شده و امروز و فردا همکاران ما بازی تستی را برگزار و ضبط میکنند و جمعه مسابقات را با فرمت اچ دی تصویربرداری خواهیم کرد. همچنین در حال برنامه ریزی هستیم تا پخش این بازی را هم، در داخل کشور برای اولین بار با فرمت اچ دی داشته باشیم. اگر این موضوع میسر شد حتما درباره آن اطلاع رسانی خواهد شد.
فکر میکنم پخش دیجیتال زیرساخت لازم رو داشته باشهنقل قول:
فائزي ليگ جهاني را از دست داد
سامان فائزي به دليل شکستگي استخوان دست به مدت 3 هفته از تمرينات تيم ملي واليبال دور شد و ادامه ليگ جهاني 2014 را از دست داد.
طبق گفته کواچ؛ غلامی جایگزین فائزی شده و ظریف هم به بازی نمیرسه
امشب ساعت 9 ایران برزیل
ساعت 11:30 هم که اسپانیا هلند
امیدوارم ایران امروز هم در کنار بازی زیبا 3 امتیاز بگیره و همچنان جز گزینه های صعود به مرحله بعد باشه
دوستان احتمال پخش اچ دی از شبکه تازه تاسیس irib hd test بسیار زیاد هست
اما اگر پخش نشد شبکه polsat sport extra hd هم بازی رو پخش میکنه
3-0 برزیل میبره