دادا پسورد کرک چیه واسه اکسترکت کردن؟ واینکه برای نصب آپدیت ها دقیقا چیکار باید کرد؟ رقی میکنه کدوم اولی باشه کدوم دومی واسه نصب؟ باید کپیش کنم جایی هم؟نقل قول:
Printable View
دادا پسورد کرک چیه واسه اکسترکت کردن؟ واینکه برای نصب آپدیت ها دقیقا چیکار باید کرد؟ رقی میکنه کدوم اولی باشه کدوم دومی واسه نصب؟ باید کپیش کنم جایی هم؟نقل قول:
باید به ترتیب کپی کنی تو پوشه بازی . پسورد کرک هم : helper.gamesiders.comنقل قول:
سلام. من جدیدا بازی رو ران میکنم تو یه کوچیک میاد و فول اسکرین نیست الان باید چیکار کنم تا فول اسکرین بشه.....
برو تو قسمت تنظیمات بازی option > display graphic تیک فول اسکرین رو بزننقل قول:
سلام
یه همچین چیزی:Unable to find the Ubisoft Game Launcher, please re-install Assassin’s Creed IV Black Flag.
از چی میتونه باشه...
ولی تا اونجایی که یادمه برای اساسین قبلیا هم یه چیزی شبیه ubisoft game launcher نصب میکردیم
الان باید چه کنم؟
ممنون
ویرایش: حل شد
دوست عزیز روش حل رو توضیح می دادی بهتر بود :) :)نقل قول:
\نقل قول:
Alt+enter
خوب باید ubisoft game luncher رو از توی بازی یا هر جایی که تونستی......بگیریcopy کنی بریزی توی اون درایو و folder :n02:نقل قول:
سلام
چیزی قرار نیست جایی کپی بشه
با یه سرچ ubisoft game launcher رو پیدا کردم
نصب کردم. بازی اجرا شد
داداش...هم می تونی کپی بگیری بعد نصب کنی...هم ز اول نصب کنی بعد در قسمت browse جا شو مشخص کنی:n05::n05::n05::n05::n05::n05:
دوستان دوستان...دوستان ac باز من خبر مهم خبر مهم خیلی مهم در حد لالیگا
ac unity اومد هیییییییییییییی:n10::n10::n10::n10: :n10::n10:
بچه ها شخصیت حدید بازی ac unity اسمش arno هست....و در پاریس هستش همون فرانسه ایوووول
سلام من بازی رو که اجرا میکنم این ارور رو میده:
the procedure entry point uplay_r1.uplay_ach_earnAchievement could not lockated in the dynamic link library uplay_r1_loader.dll.
مشکل رو پیدا کردم:برای اینکه بتونم با دسته بازی کنم از نرم افزار x360ce استفاده کرده بودم فایلهای این نرم افزار رو از پوشه بازی حذف کردم و مشکل حل شد.
سلام
منAssassins Creed IV Black Flag رو از اینترنت دانلود کردم ولی ارور زیر میده .چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The program cant start because D3DCOMPILER_43.dll is missing fr
your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
بازی رو از اول نصب کنید و همیشه قبل از اجرای بازی انتیویروستون رو خاموش کنید .نقل قول:
فکر کنم ازDX ات باشه . اخرین نسخه رو نصب کن . همچنین کارت گرافیکت رو هم بروز کن + نصب نسخه های جدید Microsoft Visual Studio Redes Packنقل قول:
بازی رو از اول نصب کنین...............همچنین دایرکت ایکس و نت فریم ورک را دانلود کنین
سلام من این بازی رو وقتی اجرا میکنم سرعتش بدک نیست ولی مدتی که میگذره کند میشه هی این تکرار میشه
بعضی وقتا هم ارور stoped working رو میده لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز. مممججج مطمعن بشین که کارت گرافیک تون اپدیته....بازی رو هم اپدیت کنین و بعد از اپدیت خم دایرکت ایکس نسخه ی 11 رو نصب کنین..برای اپدیت کارت گرافیکتون هم میتونین به این دو سایت مراجعه کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و driverscollection.com......با. آرزوی موفقیت
لطفا لینک این برنامه هارو بذارید.نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون.من دایرکتس 12 رو نصب دارم.آپدیت کارت گرافیکمم335.23 هستش.آپدیت جدید تری هم داریم؟
بله...اپدیت های 337.25 و 337.5 برای nvidia ولی متاسفانه تو این سایتا تا 325.23 بیشتر نیست
خیلی ممنون.دانلودش کردم.337.5:n18:
خواهش می کنم:)
سلام چرا تو ac4 وقتی میخوای از نردبونا بالا یا پایین بری یا با طناب بپری تو یه کشتیه دیگه پیغام stop working داداه میشه؟بازی هم متوقف میشه بعضی وقتا هم که بخوای بری تو قسمت امروزی این مشکلو داره.
مشکل باید از کرک باشه..نقل قول:
کرک دیگه ای رو امتحان کنید..
موقع نصب کرک همچین پیغامی رو میده:
این برنامه نصب نمیشه به خاطر اینکه GFSDK-SSAO-WIN32.dll از روی کامپوتر شما گم شده یا پاک شده لطفا سعی مجدد نمایید.
مشکلش از کجاس؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نگاه نکرد از دوستان؟؟؟
بهترین سایت برای اپدیت گرافیک سافت گذر هست که خیلی به روز هستنقل قول:
. be man ham lotfan begin man az koja betawanam in file ra download konam man file charlston forge ra ehtiag daram merci
سلام من این بازی رو قبلا تا 80% رفتم حالا میخوام ادامشو برم ولی رو یه پی سی دیگه.من سیو 80% رو دانلود کردم اما هنگامی که تو پوشه مربوطه میریزی و بازی رو اجرا میکنی سیو ها عمل نمی کنن مشکل از کجاست؟؟
سلام دوستان
سيستم من هنگام نصب اساسين 3 وهم black flag اين ارور ميده: File CRC mismatch -Data integrity error کسي ميتونه به من کمک کنه؟
سلام دوستان
سيستم من هنگام نصب اساسين 3 وهم black flag اين ارور ميده: File CRC mismatch -Data integrity error کسي ميتونه به من کمک کنه؟
دوست عزیز این مشکل دقیقا کجای نصب بازی میادنقل قول:
یه اسکرین شات بزاری بهتر. دوستان راهنمایی میکنن ...
دوباره سلام
مشکل من همون اول نصب پیش میاد ودرضمن موقع نصب انتی ویروسم هم غیر فعال هست.
اسکرین شات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلی نیست ؟
از همون وقتی که منتشرشد خریدمش ولی اصلا نتونستم بازیش کنم!
:n29:
خطای CRC بیشتر تو فایل های زیپ بخصوصCAB- winrar میاد
احتمالا . فایل نصبی خرابه
همون و تو یه سیستم دیگه امتحان کن
سلام من بازي رو خريدم ولي مراحل بازي سيو نميشه توي سايت ها هم خوندم كه بايد كرك جديد رو دانلود كنم توي گوگل سرچ كردم ولي چيزي پيدا نكردم لطفا لينك دانلود كرك جديد رو اينجا قرار بديد.
با تشكر
سلام
روسیستم دیگه ای امتحان کردم اون ارور نداد!
اصلا اگه راهی نیست به خودت زحمت نده این بازی کلا با سیستم من مشکل داره!!!