واقعا انقدر بازی بد شده ؟ اگه اینجوریه من دانلود نکنم
Printable View
واقعا انقدر بازی بد شده ؟ اگه اینجوریه من دانلود نکنم
ادیتور بازی کار میکنه که بزارمش پست اول ؟
واس من باز شد ..نحوه جابجایی بازیکن تو ادیتور به چه شکله؟
نه بازی بد نشده اما پیشرفتی هم از نظر گیم پلی داخل خود بازی نداشته
خوبه چون من فقط بازی های حساس رو میبینم بقیه رو فقط صحنه های حساس
کار با این ادیتور چطوره؟نمیدونم درسته یا نه؟ من تو پوشه بازی کپی کردم،خودش باز میشه اما بازی رو بالا نمیاره یعنی بالا میاد بازی اما قبل صفحه منو گیر میکنه و سیاه میمونه...:n27:نقل قول:
فکر کنم باید بیخیالش بشم:n24:
برای منم کار نکرد اما چون دانلود کرده بودم گفتم برای شما عزیزان آپلود کنم ، امیدوارم به درد یکیتون بخوره من فقط میخواستم شهر خودم رو به ایران اضافه کنم وگرنه کاری با ادیتور ندارم و منتظر لیگ ایرانم
سلام دوستان واقعا چقدر سخته من که انگیلسیم خوب نیست چیکار کنم من هرچی به هر بازیکنی پیشنهاد میدم نمیتونم بگیریم بایدچیکار کنم بازیکن بگیریم بعد هم خیلی هم با فیفا منجیر فرقی نمیکنه کاش حداقل این بازی ها را دوسال ندن ولی حداقل یکسال بدندمثل فیفا 14 یا پیس 14 درست کنند هم قیافه داشته باشه وهم مربی گری حرفه ای باشه وکلا همه چی را درست کنند انصافی هردوتاشون خوب درست نشدن و حتی میری بازی تیمت را میبنی حال نمیکنی واصلا ذوق میزنه قافیه بازیکن ها را میبنی وحتی پاس های بد میدازند وکاملا میتونند بازی را به شکل فیفا 14 در بیارند وتعداد بیشتری این بازی را میکنند من خودم عاشق مربی گری هستم اما زیاد با این حال نکردم وفیفا منجیر 14 بازم از این بهتره حداقل تو قافیه و تو پاس دادن و حداقل تو قرداد امضا کردن راحت تر قرداد میبندم انصافی ذوق ادم را میزنه با این کرافیک پایینش خدایش نمیدونم چه طوری بعضی از دوستان این بازی را دوست دارند اصلا باید حتما انگیلسی خوب باشه اگر نباشه اصلا از این بازی سر در نمیاری حداقل یکی ازز بچه ها که انگیلسیش خوبه بیاد بگو چیکار کرد تو این بازی چه طوری یار بگیریم چه طوری وام بگیریم من خودم به شخصه ازمربی گری خوشم میاد دوستان توضیح بدیدممنون
کلا زبان بلد نباشی دنبال دنبال بازی های مدیریتی بری دادا
نقل قول:
عزیزم این بازی زیاد هم بازی نیست هرچی باشه این انگیلسی هست اما فیفا هم انگیلسی هست اما اون راحت میشه فهمید اما برای این را نه وبعد هم پرچم منچستر اشتباه اصلا کلا این بازی زیاد هم تعریفی نداره باید حداقل مربی گری فوتبال گرافیک بالایی داشته باشه
این بازی که میگی داش گلم گرافیک اصلا نداره و راحت هم گل میخوری بازم به فیفا منجیر گرافیکش از این بهتره ولی این فقط مربیگریش یکم بهتر هست اما بقیه اش در حد صفره باید برای دوستانی که عاشق مربی گری هستند گرافیک بالا درست کنندنقل قول:
من یه دوسال هست با هردوشون بازی کردم اوایل فهمیدن اینکه چی به چیه سخت بود تا یکم بهتر شدم:n06:نقل قول:
اره گرافیک زمان بازی برای هرکدومش افتضاحه مثل بازی های پیس و فیفا نیست:n02: ولی این بازی مدیریتی اون قسمتش زیاد اهمیت نداره فکر کنم یه حجم گنده ای میبرد اگه پر گرافیک بشه حتی بیشتر از خود فیفا و پیس...
این تو هرسیستمی اجرا میشه راحت:n12: نیاز به سیستم بالا نداره:n02:
حتی برای مک و لینوکس هم اومده برای ایفون و اندروید هم هست که نسخه اندروید رو هم دارم...:n24:
من که هردوتاشونو دارم بازی میکنم ولی فوتبال بیشتر:n12:
آقا دستتون درد نکنه که لینک بازی رو گذاشتین
برا من یه مشکلی پیش اومده بعد اکسترکت کردن وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه اول که آرم شرکت هست رو میاره بعد از اونم آرم لیگارو ولی بعدش صفحه سیاه میشه دیگه هیچی نمیاد کسی میدونه مشکل از کجاست؟
این بازی نیاز شدیدی به گرافیک نداره مهم دیتابیس این بازیه که واقعا کامله من خودم فیفا منیجر رو دوست دارم اما امسال بیخیالش شدم چون واقعا ناامیدم کرد ، فیفا منیجر درسته گرافیکش بهتره اما دیتابیس ناقصی داره و این آزار دهنده است ، انشاالله روز به روز پیشرفتشون رو شاهد باشیم
دوستان من همچنان منتظر لیگ ایران هستم ممنون میشم یکی دست به کار بشه و بسم الله رو بگه:n12:
اقا چه طوری بازیکن بخرم هرچی پیشنهاد میدم نمیادنقل قول:
اما اگر گرافیکش را بهتر کنند بیشتر ادمها بازی میکنند این بازی باید حتما گرافیکش بهتربشه واخرش باید رم را بالا ببریم وگرا فیک را مهم نیست حداقل از بازی لذت میبریم بعد تو فیفا منجیر راحت تر میشه فهمید همه چی را اما برای این خیلی سخته وپیچیده اما باید بهتر کنند وبعد اصلا ارم باشگاه هم درست نیست انصافی باید درست کنند یکسال وقت دارند دیگه باید کی این را درست کنند انصافی اگر به ما میدادند خودمون بهتر درست میکردیمنقل قول:
ارم باشگاه به خاطر اینه لایسنس نیست اون باشگاه و لایسنس انگلیس خیلی گرونه پس شرکت سازنده بازی لایسنس اونجا رو نخریده
من که از سایتی که دوستان دادند تمام لباسا و ارم ها رو درست کردم حتی یه تم خوشگل هم روش ریختم که محشر شده...نقل قول:
چرا این تیم ملی المان رو ندارههههههههههههههههههههه هههههههه
چینش منوها در فیفا بهتر از فوتباله دسته بندی درستی توی فیفا هست اما فوتبال دقیقا یه شبیه ساز عالی مربیگریه خب میتونید پیشنهادهاتونو بهشون میل کنید:n01:نقل قول:
بیشتر توضیح میدید ، شما کدوم تیم هستید و کدوم بازیکن رو میخواهید بخرید ، باشگاه قبول نمیکنه یا بازیکن یا ایجنتش ؟نقل قول:
در مورد لوگو باشگاه ها و فیس پک میتونید به چند تا سایت مثل fmscout.com بروید و آنها رو دانلود کنید و در پوشه C:\Users\***\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\graphics ذخیره کنید تا هم لوگو داشته باشید و هم ...
کیت لیگ برتر انگلیس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Big run in the big game
بله فرار کردم از یک شکست که می تونست تیم را تا رده نهم بیاره پایین
بازی بین تیمهای آرسنال و منچستر سیتی
یک بازی پربرخورد که 3 تا مصدوم هم داشت
نیمه اول بسیار عالی بازی کردیم و میشه گفت کلاً میانه حریف از کار افتاده بود تا اینکه دقیقه 45 نیمه اول کلیشی از man c اخراج شد و دیگه احساس می کردم به واقع رنده بازی خواهم بود!!
اما نیمه دوم تیم بازی رو شل گرفت و دقیقه 66 در کمال ناباوری گل خوردم.ناگفته نماند man c از ابتدای نیمه دوم به علت جایگاه بدش در جدول با توجه به یک یار کمتر بود اما سیستمش را به 1-5-3 تغییر داد.البته من هم همون 1-2-2-1-4 بودم
تا اینکه از دقیقه 75 سیستم را به 3-4-3 دیاموند تغییر دادم و بنتنر را آوردم تو زمین و کنار پودلسکی و کاسورلا شدند سه مهاجم و پشتشون اوزیل
چپ و راست حمله می کردم تا اینکه اوزیل دقیقه 85 آرسنال را از یک شکست تحقیر آمیز آن هم در خانه نجات داد
این هم عکس های از بازی نظرتون در مورد این بازی چیه:
نظرتون در مورد این مقایسه چیه؟
Drive Name:\Football.Manager.2014.Skidrow_-----------.com\data\db\1400\lnc
به این مسیر رفته و تمام موارد رو پاک کنید تا تیم ملی آلمان هم ظاهر بشه
برای خرید بازیکن ها هم اول به سطح باگاه خودت نگاه کن و سپس حداقل قیمت خروجش و خواست های بازیکنت که آیا مثلا دوست داره کشور تو کار کنه یا نه و آیا سطح باشگاهت برابر یا بالاتر از باشگاه خودشه ا نه
مثلا یه دنیا پولم داشته باشی آوردن مسی به فرضا گالاتاسرای جز محالاته :n12:
منتظر لیگ ایرانم همچنان:n16::n23:
داش من من الان رفتم منچستر وهرچی میزنم نمیاد توی تیم من بعد هم ارم باشگاه را چی طوری درست کنم که مثل واقعیت شه یکم توضیح دهید کلا چه سیستمی جواب میدهنقل قول:
داش کجا برم نظرم را بگم حالا اونها واقعا نظر من را میخونند ولی میتونند از این بهتر درست کنند واقعا منوش سخته وانصافی لذت نداره منوش اما فیفا خیلی راحت تر وقشنگ تره وتواین بازی گل ها یکم غیر واقعی هستند وهر لحظه تیمم گل میخوره ومن بازی دوستانه را سه بر صفر باختم از تیم خیلی ضعیف واصلا نمیدونم قدرت بازیکنم چنده باید کجا برم ببینم قدرتش چند هست یکم کمک کنید ولی به امید بازی زیبا تر و قشنگ تر با گرافیک بالا ومربیگری حرفه ای ترنقل قول:
توی فیفا پیشفرض لولش و ستاره که داره اما برای فوتبال یا باید بری توی صفحه بازیکن اطلاعات جامعی داره و همینطور قسمت عکسش یه گزینه هست مثل پیس و فیفا یه نمودار حلقه ای قدرت تو پستش مشخص میکنهنقل قول:
اما اگه نمیخوای بری تک تک ببینی توی لیست بازیکنا اخرین سر لیست یه بعلاوه هست باهاش چیزای که میخوای رو اضافه میکنی...
دوستان اطلاعاتشون بیشتره ...
خود سایتش دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی باحالی بود این تصویر جالبیهنقل قول:
من تازه تو فیتنس اول فصل هستم با یونایتد اسکاتام بهم پیتر چک پیشنهاد دادن که بگیرم...
توضیح دادم شما میرید به این سایت fmscout.com در قسمت دانلود روی فوتبال منیجر 2013 کلیک کنید سمت چپ نوشته logopack روی این گزینه کلیک کنید در صفحه جدید چند تا از لوگو پک ها رو بهتون نشون میده هرکدوم رو خواستید دانلود کنید و پس از دانلود فایل دانلود شده رو اگر فشرده بود اکسترکت کنید و محتویات اون رو به مسیری که در کامنت قبلی گفتم بریزید ، بهتره یک skin هم دانلود کنی و در مسیرنقل قول:
C:\Users\***\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\skins ذخیره کنید ، حالا بازی رو باز کنید و از قسمت prefrences> interface > appearance از منوی کمبو اسکین خودتون رو انتخاب کنید و در نهایت دکمه confirm v رو بزنید
اگر میخواهید بازیکنی را بخرید ابتدا به استعداد یاب های خودتون بگید که یک گزارش از بازیکن مد نظر شما بهتون بدن ، یا اینکه روی بازیکن کلیک کنید و از منوی ترانسفر به قسمت asking price نگاه کنید ببینید مبلغ مد نظر باشگاه مقابل برای فروش این بازیکن چقدره اگر مبلغی بود خوب شما میتونید پیشنهادتون رو نزدیک این مبلغ بدید ( بهتر که برای شروع 2/3 این مبلغ رو پیشنهاد بدبد ) اگر باشگاه پیشنهادتون رو رد کرد دوباره با مبلغ بیشتری نسبت به پیشنهاد اولتون اقدام کنید تا اینکه سر مبلغی توافق کنید ، حالا اگر در قسمت asking price چیزی ننوشته به قسمت value بازیکن نگاه کنید هرچی بود 30% بهش اضافه کنید و پیشنهاد بدید تا باشگاه مقابلتون ذوق مرگ بشه شاید راضی شه بازیکنشو بفروشهنقل قول:
کسی نتونست یه ادیتور خوب واس بازی پیدا کنه؟:n03:
بازی قشنگی بوده فکر میکنم اگه مهاجمات بیشتر دقت میکردن میتونستید ببرید شایدم تو حرفات بهشون استرس وارد کردی.نقل قول:
اقا المان نیومد کهنقل قول:
بازی رو باید از ابتدا شروع کنی نه با سیوت دادا
استعداد یاب ها مهمترین عامل در شکل گیری فونداسیون محکم شما برای 5 6 سال آتی در تیمتون هستند...((اگر طالب برنامه ی بلند مدتین))
خب اقا سهیل چیکار کنیم...نقل قول:
5 تا 9 تا استعداد یاب بگیر از امریکای لاتین...مرکز اروبا...شرق اروبا....جنوب اروبا(برتغال)اسکاندیناوی... فریقا و روسیه اوکراین و....تو تنظیمات حداکثر بازیکنان رو بذار 20 سال...
اصطلاحات مهم
General Football Manager TerminologySI - Sports Interactive - Creators of the Football Manager seriesPositions
FM - Football Manager
FMH - Football Manager Handheld (PSP/iphone)
FML - Football Manager Live (now defunct)
FMO - Football Manager Online (in testing)
FMC - Football Manager Classic (mode)
CM - Championship Manager - Game once made by Sports Interactive and Eidos, now made by Eidos
CA - Current Ability
PA - Potential Ability
PPM - Player Preferred Moves
GS - Genie Scout
FMRTE - Football Manager Real Time Editor
DB - Database
ME - Match Engine
AssMan - Assistant Manager
LLM - Lower League Management
LLaMa - Lower League Manager
OI - Opposition Instructions
Patch - Piece of software that fixes bugs as well as providing a database update.
AI - Artificial intelligence
GK - GoalkeeperRoles & Mentalities
SW - Sweeper
DR - Right Back
DL - Left Back
DC - Centre Back
WBR - Wing Back Right
WBL - Wing Back Left
DMC - Central Defensive Midfielder
MCd - Defensive minded Centre Midfielder
MCa - Attacking minded Centre Midfielder
MR - Right Midfielder
ML - Left Midfielder
AMR - Attacking Midfielder Right
AML - Attacking Midfielder Left
AMC - Attacking Midfielder Centre
FC - Centre Forward
ST - Striker
FS - Fast Striker
TM - Target Man
G - GoalkeeperPlayer Status Icons
SK - Sweeper Keeper
S or SW - Sweeper
L - Libero
CD - Central Defender
BPD - Ball Playing Defender
LD - Limited Defender
FB - Full Back
WB - Wing Back
DM - Defensive Midfielder
A or ANC - Anchor Man
DLP - Deep Lying Playmaker
CM - Central Midfielder
BWM - Ball winning Midfielder
BBM or B2B - Box To Box Midfielder
AP - Advanced Playmaker
DW - Defensive Winger
WM - Wide Midfielder
W - Winger
AM - Attacking Midfielder
IF - Inside Forward
T or Treq - Trequartista
DLF - Deep Lying Forward
AF - Advanced Forward
TM - Target Man
P - Poacher
CF - Complete Forward
DF - Defensive Forward
D or Def - Defend
S or Sup - Support
A or Att - Attack
Wnt - A club is interested in the player.
Bid - A club has made a transfer offer for the player.
Trn - Player has a future transfer agreed with another club.
Req - Player has been placed on the transfer list at his own request.
Unh - Player is currently unhappy.
Fut - Player is unsure about his future.
Ctr - Player is currently out of contract at the club.
Ine - Player is ineligible to play in the next match.
Loa - Player has been made available for loan.
Int - Player is currently away on international duty.
Lst - Player has been placed on the transfer list by the club.
Lmp - Player is lacking in match practice.
Fgn - Player is foreign.
Inj - Player is currently injured.
Frt - Player is leaving on a free transfer at the end of his contract.
PR - Player has reacted to a media comment.
iPR - Same as PR, but in regards to international affairs.
Cup - Player is cup-tied and ineligible to play in the cup match.
Rst - Player is in need of a rest.
Sus - Player is currently suspended.
Yel - Player is one yellow card away from picking up a suspension.
Yth - Player is on a youth contract.
Hol - Player is currently away on holiday.
Wdn - Player has been withdrawn from international duty by his club manager.
Unf - Player is not fully fit.
Wp - Player requires a work permit before he can play.
Slt - Player has a slight concern about something.
Tut - Player is currently acting as mentor for a youngster at the club.
Lrn - Player is currently learning from an experienced player at the club.
اینم fmrte 14 تست شده
تورنت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیتور هم که گذاشتین پست اول برا من باز میشه ولی دیتابیس رو لود نمی کنه