توی Warrior ها من از Blackwall خیلی خوشم اومد و یه جورایی مثل آلیستر توی شماره یک از اون زیاد استفاده می کردمنقل قول:
داستان جالبی هم داشت نمی دونم قضیه اونو دیدی یا نه
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازی
Printable View
توی Warrior ها من از Blackwall خیلی خوشم اومد و یه جورایی مثل آلیستر توی شماره یک از اون زیاد استفاده می کردمنقل قول:
داستان جالبی هم داشت نمی دونم قضیه اونو دیدی یا نه
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازی
بلک وال خب Specـش چمپیون بود که خوب من خودم به جاش تانک وایسادم و دیگه نشد ازش استفاده کنم، الان واسه آرچرم بلک وال رو برای تانکینگ انتخاب کردم.نقل قول:
اگه سیوشو داری که بده بیاد مال خودم معلوم نیست کجا رفته. :دی
محتوای مخفی: شسی
سیو که فک کنم دو سه تا ازش دارمنقل قول:
ولی اگه نسخه اصلی بازیو نمیری که نمیشه سیو رو منتقل کرد
فک کنم این جهان پیش فرض رو از قصد گذاشتن که همه یه جورایی سیو رو منتقل کنن یا بسازن
هیچ کی همه این انتخاب های جهان پیش فرض بازی رو صد سال انجام نمیده! :دی
محتوای مخفی: ...........
نقل قول:محتوای مخفی: a
دوستان بازی رو نصب کردم و اپدیت و کرک هم کپی کردم منتها روی بازی کلیک میکنم اجرا نمیشه .... از چیه؟
اپ........نقل قول:
ای جان، همینهههه بالاخره دیدمش :دی Wicked Eyes And Wicked Hearts چقدر پیچیده بود، با مصیبت ردش کردم ولی دیدن این موریگان لعنتی چقدر خوب بود... و چه با شکوه هم وارد بازی شد!!!
هر چی بیشتر بازی میکنم، بیشتر دوستش دارم... واقعا بازی خیلی عظیم و پهناوره، فک نکنم همچین چیزی تو هیچ بازی ای داشته باشیم، همینمون مونده بود وارد سیاست بشیم و بر تخت قضاوت هم بشینیم... انصافا خیلی حال میده :دی
راستی این هم تیم اصلی من
Inquisitor
Solas
Dorian
BlackWall
بعضی وقتا هم جای Dorian با Sera عوض میشه :دی
برادر این رو میدونی چجوری میشه به دستش آورد؟ من Masterش رو دارم :|نقل قول:
بازی با همون آپدیت اولیه با کرک دوم به راحتی اجرا میشه. اروری نداری؟ آنتی ویروس رو غیر فعال کردی موقع نصب؟ سیستمت چیه؟ توجه کن که حتما باید با لانچر 3dm بازی رو اجرا کنینقل قول:
من اپدیت دو رو ریختم تو پوشه بازی و کرک v2 ... اروری نمیده انتی ویروس هم کلا غیر فعال هستش ...نقل قول:
سیستم :
intel dual core e7500 2.9gh
gpu: nividia gt520
ram : 6g
من بازی نصب کردم موقعه اجرا یه صفحه سیاه میاد آرم بازی هم اون پایین برا خودش میچرخه ولی هیچ اتفاق دیگه ای نمیخوره
مشگل از چیه دوستان ؟؟؟؟
نقل قول:
دوستان من برنامه اریجین رو نصب کردم و اخرین ورژن کارت گرافیکمو دانلود کردم الان بازی رو اجرا میکنم افت فریم شدید دارم و cpu usage هم روی 100 هستش.... مشکل از چیه؟
cpu : intel dual core e7500
مشکل از کرک هست اگه اشتباه نکنم، چون یادمه با یک سری از CPU ها سازگاری نداشت.نقل قول:
نقل قول:
باید چیکار کنم؟ کدوم کرکو بریزم؟
دوست عزیز سیستم شما برای اجرای بازی ضعیف هست، هم سی پی یو و هم گرافیک... سی پی یو باید دست کم چهار هسته باشه که نیست. البته یه سری Dual Core فیکس هم روی اینترنت هست که من جواب نگرفتم ازش و سیستم رو که عوض کردم بدون هیچ مشکلی بازی رو اجرا کردم، شما اون فیکس رو پیدا کن روی سیستمت امتحان کن شاید جواب گرفتی...نقل قول:
بدرود
یه چنتا شات همینطوری امروز توی هینترلند گرفتم گفتم اینجا بزارم.
کاراکتر Archer Elf - Tempest و فعلاً لول 16 تشریف دارن.
محتوای مخفی: اسکرین شات
محتوای مخفی: Two more captures
منظورم اینه که قویترین BOSS تو بازی هستشنقل قول:
نه به اون صورت؛ یه تاکتیک خیلی ساده داره که بعد از این که بلند شد و روی سکو نشست شما کل گروه رو جمع کنی ببری زیر همون سکویی که وایساده تا فایربال نزنه بعد از این که رفت روی محوطه بالایی دومی شما یه کم اون پایین صبر کن بعد برو بالا، تا رد تمپلارها رو بزنه و یه مقدار هم از خونش کم بشه بعد شما برو بالا و کارشو تموم کن. به خاطر اینکه بیشتر ماها با لول پایین باهاش روبرو شدیم و به طبع Gear و Skill داغون داشتیم فکر میکردیم سخته.نقل قول:
اون دراگون توی کرست وود رو هم دیروز تونستم 2 شات کنم با تمپست :n09: Thousand Cuts رو دوبار با فول فوکوس کست کردم دیدم مرد :دی (البته این یه باگ هست که با Flask of Fire میشه دوبار توی یک فایت کست کرد)
امروز هم Hivernal (اولین دراگون Emprise Du Lion) رو با لول 16 روی Nightmare زدم، نه تاکتیک خاصی انجام دادم نه هیچی، فقط به خاطر Gear و Skills.
سلام به دوستان
من تمام آپدیتها و کرک ها از شماره 1 تا 3 رو امتحان کردم ولی وقتی لانچر رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و بازی اجرا نمیشه ولی توی تسک منیجر میادش همین. بنظرتون مشکل از کجاست؟
من فکر نمکینم از ضعف سی پی یو باشه ... چون کسایی بودن با سی پی یو دو هسته ای بازی های قوی مثل فارکرای رو اجرا کرده بودن پس این دیگه نباید اینقدر اذیت کنه ... فعلا منتظر اپدیت یا فیکسی چیزی میمونیم تا شاید حال بشه انشاالله ... البته اونف یکسه که اومده حل نکرد مشکل رونقل قول:
نقل قول:
شما نرم افزار اریجین رو دانلود و نصب کن بعد احتمالا اجرا بشه
حجم فولدر بازی رو که گرفتم دیدم شده 2 گیگ !!!نقل قول:
مشکل از آپدیتهایی بود که گرفتم. اون هم از سایت 3DM
دوباره فایل های اصلی رو بهمراه آپدیت و کرک از سایت اسکیدرو ریختم درست شد.
فقط یه سوال دیگه، چجوری میشه از دراگون کیپ حوادث گذشته رو که ساختیم امپورت کنیم؟
حالا به هر حال از ما گفتن بود :دی این مینیموم سیستم برای اجرای Inquisitionنقل قول:
CPU Speed: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
RAM: 4 GB
Video Card: 512 MB, AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
انشاا... که با کرک و آپدیت جدید بتونید بازی رو اجرا کنید
یا حق...
Simply Can't :Dنقل قول:
فعلا کرک فقط در حدی هست که بتونید بازی کنید، برای استفاده از Dragon Keep باید اورجینال تهیه کنید :)
من این بازی رو خریدم و بازی کردم.
از نظر rgp بودن باحاله ولی نمیدونم چرا گیم پلی ش اصلا بهم حال نمیده :n02:
شاید باید بیشتر بازی کنم.
:n02::n02:
خب، متاسفانه تموم شد :| ما فقط اژدهای بیریخت کوریفیوس رو کشتیم :دی آخر مرحله ی رد واتر یه قایق بود که میرفت به Dragon Island یه اژدهای خفن اونجا بود که از پسش بر نیمدم :دی البته نیمه جون رفتم اونجا و دیگه بر نگشتم...
احتمالا یه بار دیگه با یه جادوگرهم برم... (Qunari) چطوره؟ :دی بگذریم
چرا اسپویل رو نشون نمیده ماله من :| مجبورم نوشته رو سفید کنم :دی
"""""این موریگان باز هم مرموز موند تو این داستان... فلمث رو که توی بازی دیدم کف کردم، آخرش هم نفهمیدم داستانش با سولاس چی بود، هر چی بود که خیلی خفن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی چیزی میدونه بگه
کاساندرا رو دیواین کردن(آخره بازی موریگان گفت، خودش گفت) واردن بیچاره رو به کشتن دادم، انقدر ساید کوئست رفتم که دیگه خسته شدم، ییهو پشت هم فقط داستان اصلی رو رفتم ببینم دِ آخرش چی میشه آخه، که خیلی چیزا شد آخرش، حالا باز باید تو کفِ یه نسخه ی دیگه بمونیم :| """"
راستی توزندز کات سرا چقدر قوی و خوب بود، ییهو هفت هشت نفر رو شل و پل میکرد...
داستان این تام رینیر هم خیلی جالب بود به نظرم...
شما Flask of Fire رو استفاده کن و Thousand Cuts رو با فول فوکوس کست کن. هر فایت دو دفعه میتونی کست کنی بدون اینکه Focus ـت مصرف بشه... و فکر میکنم این یه باگ باید باشه.نقل قول:
ا؟ چه جلب، حالا فعلا که بازی رو تموم کردم، یه خورده استراحت کنم ایشا... یه بار دیگه، ایندفعه هر چی ساید کوئست میبینم رو میرم :دی تازه اون درها که با Shard باز میشد رو نرفتم، فقط چنتاش رو باز کردم :دینقل قول:
امیدوارم تا اون موقع کاستوم ورلد هم داشته باشیم :دی
لینکی برای دانلود هست که معتبر باشه؟
یه سوال داشتم، اگر بازی را به صورت اوریجینال داخل اکانت origin نداشته باشیم راهی هست تا سیو گیم بازی را از dragonagekeep.com اکسپورت کنیم داخل بازی ؟
مرسی
سلام.
من بازی رو اجرا میکنم.
سر دمویی اول بازی که دستش بسته شده کرش میشه
سیستم مشکلی نداره مطمئنم.همه بازی های جدید رو بازی کردم.
همه کار هم کردم و بازم نمیتونم بازی رو اجرا کنم.
از دوستان کسی میتونه راهنماییم بکنه؟:n35:
آقا می گن یه پچ جدید اومده که توش chest واسه ذخیره کردن ایتم اینا گذاشتن کسی لینکی چیزی داره؟!
یادمه چقدر دیونه وار DRAGON AGE 1 رو دوست داشتم اما هنوز وقت نکردم اینو بازی کنم
من تمام نسخه های این بازی و همه DLC ها و ... رو بازی کرده بودم و یه SAVE داشتم که خیلی هم ازش مراقبت میکردم اما چون حجمش خیلی بالا بود یه روز
مجبور شدم سیو رو پاک کنم :n02:
اگه سیو نسخه های قبلی رو نداشته باشیم چه چیزهایی از دست میدیم؟ هرکی هرچی میدونه بگه که کجاها فرق میکنه ...
یعنی مثلا اگه سیوهای قبلی نباشه موریگان دیگه کاراکتر بازی رو نمیشناسه؟
سیومم رو فکر کنم پیدا کردم!
هنوز راهی نیومده بشه سیو رو ایمپورت کرد؟
سلام دوستان
این بازی چجوریاس سوم شخصه ؟ واسه یکی که زبان متوسطی داره مناسبه ؟ این بازی انلاینه فقط یا افلاین ؟!
رضا از اون بازی هاست که از نون شب واجب تره و حتما باید بازی بشه امانقل قول:
2 تا چیز خیلی مهمه اول اینکه حداقل باید 90% دیالوگ هارو بفهمی و جواب دلخواهتو بدی وگرنه اصلا نمیشه از بازی لذت برد
دوم اینکه باید با سری های قبلی این بازی آشنایی داشته باشی که جریان چیه وگرنه داستانش مبهم میشه
ممنون حالا من که با نسخه های قبل اشنایی ندارم میشه فقط داستانشو بخونم ؟
به نظر من اول DA:O رو بازی کن هنوزم گرافیک خوبی داره ... بعدش با استفاده از یه سیو ادیتور انتخاب هایی اونجا کردی رو میتونی وارد Inquisition کنینقل قول:
Dragon Age 2 رو هم نمیخواد بازی کنی چیز خاصی نداره داستانش - فقط DA:O و Inquisition
دو روزه یه DLC داستانی برای بازی منتشر شده به نام Jaws of Hakkon
این DLC فعلا برای PC و Xbox One منتشر شده و هنوز مشخص نشده برای پلتفرم های دیگه کی منتشر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گرافیک hd4770 بازی رو مدیوم اجرا میشه ؟ کسی با گرافیک مشابه بازی کرده ؟ ممنون
کسی هست که تفاوت تنظیم گرافیک Low و Medium تست کرده باشه من نصب کردم با ورژن 2.5 ولی خیلی سنگینه.تفاوتی میان Low و Medium نیست.ظاهرا با بالاترین وضوع بالا میاد.حتی اگر تو Low باشه
چند روز پیش، به Divine justinia رسیدم، جمله ای رو گفت که خیلی با گفتنش توسط divine حال کردم و همیشه این جمله رو تحسین می کردم.
یک عکس ازش ساختم یادگاری بمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
“.Without fear, and pain, and failure, we cannot learn. We cannot grow.”
دوستان نسخه Trial دراگون ایج تو Origin رایگان شده که شامل 6 ساعت بخش سینگل پلیر و مولتی پلیر نا محدود میشه.
فکر کنم مولتیش رو Free 2 play کردن.