دوستان چه شبکه هایی پخش میکنن ؟
کارتی هم باشه مشکلی نیست .
دوستان چه شبکه هایی پخش میکنن ؟
کارتی هم باشه مشکلی نیست .
bein sport news داره الان نشون میده ( عرب ست )نقل قول:
پیدا کردم
شبکه euorosport HD هاتبرد البته کارتی
دوستان من نمیتونم ببینم چه خبر؟؟؟؟
کی رای گیری شروع میشه ؟؟؟
کلا دوستانی که میبینن یه خبری بدن
ممنون
شبکه ورزش داره پخش میکنه ولی فقط مجری داره صحبت میکنه !!!!
مجری میگه اگه قوانین اجازه داد پخش میکنیم !!!!!!! :n02:
فقط دارن صحبت میکنن و هیچ خبری از پخش نیست !!
انتظار نداشته باشین شبکه ورزش پخش کنه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان من نمیتونم ببینم چه خبر؟؟؟؟
کی رای گیری شروع میشه ؟؟؟
کلا دوستانی که میبینن یه خبری بدن
لحظه به لحظه گزارش میده .
این چیزی که من میبینم فکر نکنم تو تلویزیون ایران نشون بدن :D
دوستان ازین لینک تماشا کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرناندا لیما کم بود آدریانا لیما رو هم آوردن.لیما بارون شد!میگم این عزیز دل برادر چه لباس شیکی پوشیده.
لینک دیگه ای نداری بهتر پخش کنه ؟!!!!:n27:نقل قول:
اوه ایدریانا لیما هم اومده !:دي
چرا نیمار شبیه معتادا شده ؟
چرا این جوری کردن هر کی می اد به هر زبونی که دلش می خواد حرف می زنه می ره رو مغز ادم ... همه انگلیسی بگید دیگه ...
این لینک فیفا از یوتیوبه صداش خیلی بده !...
از اینجا پیدا کنید
تیم منتخب سال
Bayern & Barca dominate Fifpro XI
واقعا جای تاسف داره!! هیچ نماینده ای از دورتمند نیست.
تیمی که از بایرن 7 تا گل خورد 3 تا نمانده داره که حق هیچکدومشون نیست.
بهم ثابت شده بلاتر دچار توهم هست.
تو مراسم توپ طلا دارن فارسی حرف میزنن :n02:
تازه لهجه طرف هم مشهدیه :n19:
پ ن: فدراسیون فوتبال افغانستان جایزه fair play رو برد:n01:
افغانستان برای بازی جوانمردانه جایزه گرفت؟ چرا؟
فکر می کنید چند دقیقه دیگه بهترین بازیکن مرد معرفی میشه.آخه یک کاری دارم باید انجام بدم
ببخشید اسپم دادم
مسی 9 ماه هست که مصدوم هستنقل قول:
حدودا قبل از نیمه نهایی چمپیونز سال گذشته
ولی جزو 11 بازیکن برتر هست
در حالی که میشه گفت یک سوم 2013 رو هم بازی کاملی نکرده
جایزه ای که زلاتان گرفت برا بهترین گل بود؟
خیلی خوشگل بود گلش ولی با این همه جام جهانی نمیره :n02:
آی خدا دارم می ترکم پس کی بهترین بازیکن مرد انتخاب میشه
خوب همونطور که انتظار میرفت رونالدو انتخاب شد
به عنوان یه بارسایی تبریک میگم به همه طرفدارهاش . واقعا حقش بود و بهش رسید
رونالدووووووووووووووو:n02:
بالاخره حق به حق دار رسید
گریه کردن کریس رو نبینیم
چه احساسی بود
مبارکش باشه
حقش بود بدون شک
خیلی اذیتش میکنن همیشه
خیلی حاشیه دور و برشه حقش بود مبارکش باشه
لحظه ای که اسمشو گفتن خیلی جالب بود عکس العملش خیلی آروم و مردونه رفتار کرد ولی بالا نتونست خودشو نگه داره
پ.ن: بچش چه نازه
خوبه بالاخره رونالدو توپ طلا برد.اونموقع که نمیبرد طرفداراش میگفتن فیفا متقلبه یا توپ طلا ارزشی نداره.حالا که برده معلوم شد که این جایزه خیلی هم برای خودش باارزش بوده چون بغضش حسابی اون بالا ترکید.
بچه ها خود سه تا کاندید نهایی واقعا تا لحظه ای که اعلام میشه نتیجه رو نمی دونن؟
:n02: دلم سوخت براش ... چه فشاری روش بود :n02:
تبریک به رئالی های عزیز :n01:
بالاخره پر حاشیه ترین توپ طلا هم به رونالدو رسید
توپی که با قهر و اشتی با تمدید رای گیری و... انتخاب شد
ولی نکات اخلاقی بسیار داشت مهمترینش توپی که ارزش نداشته ولی یهو ارزش پیدا میکنه
البته خوب چند سال پیش رونالدو برد و 4 سال مسی برنده بود منتظر 4 تای بعدی باشید
امسال که 100% میدونستننقل قول:
بچه ها خود سه تا کاندید نهایی واقعا تا لحظه ای که اعلام میشه نتیجه رو نمی دونن؟
از نظر عملکرد مشخص بود که رونالدو امسال نسبت به دو نامزد دیگه خیلی بهتر بوده و کسی نمی تونه بگه که حقش نبود که انتخاب بشه حتی کسانی که جزو مخالفان خود اون باشن
مسی که مصدومیتش امسال زیاد بود و مسلما نتونست امسال مثل قبل زیاد خودی نشون بده و کسی هم فکر نمی کرد انتخاب بشه
ریبری هم که حتی در بهترین عملکرد ممکنش هم نسبت به رونالدو و مسی فاصله داره و نامزد شدن اون هم بیشتر به خاطر گرفتن جام هایی بود که در اون کار تیمی بیشتر به چشم میومد تا مثلا یه فرد خاص
خلاصه حق به حقدار رسید دیگه :دی
تبریک میگم به طرفداران رونالدو
تبریک به همه رئالیها به خصوص طرفدارای کریس رونالدو
:»:»:»تبريك تبريك تبريك. به همه هواداران رئال مادريد و هواداران كريس رونالدو تبريك مي گم. حقيقتا به اون چيزي كه مستحقش بود رسيد.:»:»:»
لابد سالهای قبل نمیدونستن ؟؟!!!!! :n02:نقل قول:
امسال که 100% میدونستن
الان شاید انتخاب بین ریبری و رونالدو بود ولی سالهای قبل دیگه تابلو بود عمو بلاتر میخواد چه کنه ! :n02:
وقتی اینطوری مادرت گریه میکنه چطوری میتونی ببینشو اشک نریزی... :n01: آخی مامانشو ببین چه شاد شده
دوستان بارسایی حداقل به احترام تلاش فوق العاده ای که رونالدو تو این سالها کرد انقدر پست های پر از نفرت نذارید!
فکر نمی کردم انقدر منقلب بشه...نشون میده که این قضیه یه حالت حیثیتی پیدا کرده بود براش.
من هنوزم میگم این جایزه رو بردن خیلی خوبه ولی چیز خاصی رو ثابت نمی کنه...مثلا چی میگه؟ رونالدو بازیکن خوبیه؟ امسال عالی بوده؟ اینا رو که می دونستیم از قبل.
تبریک میگم به طرفدارهای رئال و رونالدو
بالاخره به حقش رسید
صحنه های خیلی خیلی قشنگی رو دیدیم
از گریه پله تا اشک رونالدو
هر چند نصفه و نیمه ز شبکه ی ورزش میدیدم ولی در کل خیلی قشنگ بود :n16:
به رئالی ها و طرفداران کریس تبریک میگم :n16:
خداییش حقش بود . خیلی زحمت کشید . گریه رونالدو رو که دیدم خودمم گریم گرفت :n14::n28:
رونالدو و مسی در کنار همسران خود....
دست دادن نیمار به مجری مراسم و رد کردن دست نیمار
محتوای مخفی: کریس
مرسی ایرینا...!
اشک های ایرینا و مادر کریس هم خیلی جالب بود...گریه های مادرش که گذاشته شد، اینم ایرینا:
کریس جونیور هم که کلی اون بالا با باباش حال کرد...
هرچند اینم خیلی صحنه ضد حالی بود..
گریه شوق بعد از جایزه بردن پدر
- اشک های پله با اولین توپ طلاش واقعا زیبا بود ، از نیت مارموزانه و زیرکانه فیفا از اهدا این جایزه بگذریم ، خوشحالم از اینکه پله در این سن انقدر خوشحال شد، تاثیر مثبت این حرکت میتونه این باشه که اسطوره ها هنوزم احساس غرور و اهمیت کنن (هرچند که پله نیازنداره) .
اما فیفا با این کار سیاست مدارانه ، هم میخواست اعتبار جایزه توپ طلا رو افزایش بده . نمید دونم چه کلمه مناسبی استفاده کنم که نیت فیفا رو مشخص کنم ، فیفا میخواد که توپ طلا سطح بالاتری از رسمیت رو به خودش بگیره و قابلیت سندیت بالاتری رو با این کار کسب کنه. مقایسه ای که همیشه میشه بین بازیکنان قدیمی و جدید و اینکه اگه فلانی توی قدیم بود حتی معروف هم نمیشد یا فلانی اگر الان بازی میکرد چندین توپ طلا برده بود و از این حرفا و البته اون ایرادی که به دلیل نبود بازیکنان غیر اروپایی وارد بود هم در نظر گرفته شده.
- جایزه ای که به شدت تبریگ میگم هم به افغانستان بود ، صحبت های رئیس فدراسیونشون و تصاویر خودش گویای همه چیز بود ، این اراده و حس زندگی و به دنبال خوبی بودن واقعا قابل تحسینه. یادمونه نره ها که همین کشور بغل که خیلی هامون کلا با خود برتر بینی نسبت بهشون بزرگ شدیمو و زندگی کردیم این جایزه رو جلو همه بزرگان فوتبال و در مهمترین مراسم فوتبال کسب کرد!
- خب همون پستی که توی صفجه اول تاپیک دارم باز هم برام تداعی شد، و فیف پرو رو دیدیم که چه شاهکاری شد!! دورتموند بدون نماینده!
- تبریک به کریستیانو رونالدو :n28:
اشک هاش اون رو کوچیک نکرد بلکه میتونه افتخار کنه که واسه چیزی که براش فوق العاده رسیدن بهش براش مهم بود وقتی به هدفی که همه سال براش تلاش کرده رو بهش میرسه باید به این پیروزیش افتخار کنه.:n12:
هر چند برای من بالون دی اور همون معنای و ارزش متوسط قدیم رو داره و در رده بالایی از اهمیت قرار نمیگیره اما این هدفیه که رسیدن بهش میتونه شایستگی رو رسانه ای کنه ، اون افتخار و سزاواری ستایش چیزیه که توی زمین بازیکنا ارائه میدن نه توپ طلاشون که اگه هم با روش و معیار بهتری و تخصصی تری بود باز میشد ارزش بالاتری رو براش تصور کرد.
نظرم اخر صحبتاش باید یه جمله اضافه میکرد : ممنون از جو هارت برای بهترین اسیست دنیا:دی
به طرفدارای کریس رونالدو تبریک میگم:n18: واقعا حقش بود :46: