Dizgah بهتر نیست امضات رو عوض کنی ؟اگه منظورت ابی (EBICROS هم اواتورش همینه.)اون یکی از بهترین هاست .
Printable View
Dizgah بهتر نیست امضات رو عوض کنی ؟اگه منظورت ابی (EBICROS هم اواتورش همینه.)اون یکی از بهترین هاست .
اقا پسورد دارينوسشو كسي داره:19:
سلام
این بازی رو چه جوری میشه آنلاین بازی کرد؟
نقل قول:
بله در واقع 10 مرحله یا مپ در قسمت multiplayer داره و 5 تا در قسمت singleplayer
نقل قول:
متاسفانه من ندارم ولی یه سری به سایتش بزنید
نقل قول:
متاسفانه من ندارم ولی یه سری به سایتش بزنید
نقل قول:
سلام
این بازی رو چه جوری میشه آنلاین بازی کرد؟
باید اکانت انلاین داشته باشید
سايتش كه هك شده !!!!:41:نقل قول:
مثل اينكه در اين گيتي فقط من نسخه ي دارينوسش و دارم :18:
نقل قول:
درست میشه ...............
من اين بازي رو خريدم وقتي ميخوام اجرا كنم يه فيلم نشون ميده بعدش مياد بايد انلاين بازي كني بايد لوگين بشي نميشه اينو تنهايي بازي كرد؟
چرا. میشه...:46:نقل قول:
داخل سی دی به کد نوشته که البته فرق میکنه. این کد رو که وارد کنی میتونی بازی کنی. راستی کسی پچ بازی شدن اسلحه ها رو نداره؟ چندتا لینک رو امتحان کردم ولی درست نبود.:13:
عزيزم اين كد رو كجا وارد كنم اسم اون فايلش يا همون كد چيه؟
يه يوزر نيم و پسورد ميخواد بايد چي بنويسم تا login بشم؟
اون کد شامل یه یوزر و یه پسورد هستش. اونها رو همون اول که وارد بازی می شی ، وقتی یه صفحه خاکستری میاد که رمز میخواد وارد کن. اسم اون فایل هم help هستش.:46:نقل قول:
شما الان يوزر نيم و پسورد رو ميدوني كه به من بگي
من چيزي متوجه نميشم
داخل قسمت یوزر بزن: TYنقل قول:
داخل پسورد هم همین رو بزن.:46:
نميشه بازي نمياد
هر كار ميكنم نميشه توي راهنماي بازي هم يه چيزي نوشته بود اون كار هم كردم نشد چرا نميتونم بازي كنم فقط همين صفحه مياد و بس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو توی تایپیک حل مشکلات جوابت رو دادمنقل قول:
نميشه بازي نمياد
هر كار ميكنم نميشه توي راهنماي بازي هم يه چيزي نوشته بود اون كار هم كردم نشد چرا نميتونم بازي كنم فقط همين صفحه مياد و بس
در ضمن اگر چند صفحه قبل همین تایپیک رو بگردی جوابت رو میگیری...
نقل قول:
شما باید در داخل سی دی یا دی وی دی دنبال یه پوشه به نام profile بگردین و اونو در در my document/battlefield2142 کپی کنید اگر اون فایلی که داخلش هست رو با notpad باز کنید میتونید username و password رو به چیزی که میخواین تغییر بدین بعد اونو save کنید و وارد بازی که شدید اونارو داخل کادر بنویسید و وارد شین...
اگر هم پوشه profile رو نداشتین بگید تا واستون با اموزش بزارم
لطفا اگه ميشه با اموزش بزار
نسخه 1.50 battlefield2142 امد.این ورژن دارای دو مپ جدید هست.از اینجا میتونید دانلودش کنید(حدود 520 مگابایت):
کد:http://largedownloads.ea.com/pub/patches/BF2142/1.50/BF2142_Update_1.50.exe
سیستم من اینه ولی باز هم بازی کند کار می کنه
768 RAM
CPU 3.1
VGA GeForc 5500
مقدار رم و سی پی یو سیستم شما برای اجرای بازی مناسبه ولی کارت گرافیک شما برای اجرای این بازی ضعیفه.نقل قول:
حداقل کارت گرافیکی میبایستی GeForce FX 5800 با رم 128 مگ باشه.
واسه این گرافیکه نمی شه کاری کردنقل قول:
کسی می تونه رمز این بازی رو برای من جور کنه ؟ممنون. :31:
نقل قول:
کدوم رمز ؟؟؟:20:
هر چی که داره ....؟؟:5:نقل قول:
اگر منظورتون کنسول هست که یک کد داره اونم مربوط به نمایش fps در بالای صفحه هست نحوه فعال کردنش هم اینطوریه که کنسول رو تو بازی بزنید و عین این کلمات رو بنویسید : renderer.drawfps 1نقل قول:
اگر منظورتون تریلر هست که باید به ادرس زیر برید و از طریق پست 2495 دانلودش کنید
کد:http://p30world.com/forum/showthread.php?t=156536
پینها در Battlefield 2142
سلام. چطوری میتونم همه ی اسلحه ها رو فعال کنم؟ rank زیادی هم دارم.
نقل قول:
این فایل 22 مگابایتی رو دانلود کنید:
بعدش اینجا رو بخونید(ببخشید حوصله ترجمه ندارم):کد:http://www.games-fusion.net/filedb/pafiledb.php?action=file&id=1018&name=Battlefield_2142_Weapon_Unlocks
فقط میتونم بگم . خیلی خیلی ممنونم.نقل قول:
در ضمن کسی میتونه بگه چطوری با multiplayer بازی کنم . چون هیچ سروری رو پیدا نمیکنه!!!!
باید با اکانت انلاین وارد بازی بشین بعد سرور تا دلت بخواد هستنقل قول:
میشه توضیح بدی اکانت انلاین چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
شما وقطی با اکانت معمولی وارد بازی میشی بالای صفحه نوشته off line .شما برای بازی مولتی پلیر از طریق سرور ها در هرکجای دنیا باید به اینترنت وصل باشی و در قسمت لوگین username وpassword اکانت انلاین رو برای ورود به صفحه بازی بزنی.برای ساختنش هم باید "creat new account"رو در قسمت login بزنی و...
سلام
این بازی رو میشه دو نفره انجام داد یعنی با دسته بازی کرد
نقل قول:
دو نفره هم میشه (حتی خیلی بیشتر ). با دسته هم میشه ولی من امتحان نکردم
سلام
من این بازی رو دانلود کردم و شبکه ایه و وقتی
میخواد بره داخل بازی یوزر و پسورد میخواد چکار کنم؟
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما برای بازی نیاز به یک اکانت دارید اول به قسمت My document/Battlefield2142/profile/0001 برید و پوشه profile.con رو باز کنید و جلوی عبارت LocalProfile.setName اسم اکانت شما نوشته شده که باید توی username بنویسید به پسورد هم نیازی نیست هرچی خواستید بنویسید
اگر مراحل بالا رو پیدا نکردید فایل زیر رو دانلود بعد اکسترکتش کنید و اونو تو My document/Battlefield2142 کپی کنید و بقیش مثل بالا میشه (البته میتونید هر اسمی که دلتون خواست به جای عبارت جلوی LocalProfile.setName بنویسید و اونو save کنید)
موفق باشید:20:کد:http://rapidshare.com/files/130201148/Profiles.zip.html
بازکردن اصلحه ها ورژن:
سلام
می خواستم ببینم چطوری میشه این بازی رو آن لاین بازی کرد؟
آیا پچ یا چیزه دیگه ای باید دانلود کرد؟
میشه کامل توضیح بدید؟