دوست عزیزنقل قول:
راه دیگری ندارد و در ضمن ارتباط مودم با تلویزیون فقط حکم سویچ را دارد و از اینترنت استفاده نمی شود. و شما می توانید اینترنت را قطع کنید.
دوست عزیزنقل قول:
راه دیگری ندارد و در ضمن ارتباط مودم با تلویزیون فقط حکم سویچ را دارد و از اینترنت استفاده نمی شود. و شما می توانید اینترنت را قطع کنید.
سلام.
من تلوزیون f6450 دارم. مدتی پیش یه سری برنامه از تی وی رو فلشم ضبط کردم. میخوام ببینم اگه الان این برنامه ها و کارایی که گفته شده رو انجام بدم، میتونم محتویات چیزهایی که قبلا ذخیره کرده بودمو رو کامپیوتر ببینم ؟ یا اینکه فقط چیزایی که بعد از نصب این نرم افزارا رو تی وی ضبط کردمو میشه تو کامپیوتر دید ؟
اووم نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ...
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید با این روش چیزیهای که از قبل ذخیره کردید آنها را ببینید.
سلام
دوستان تلویزیون من این مدل هست:
Samsung 40H6430 Smart LED TV
من تو ضبط کردن مشکل دارم
یعنی فلش و وصل میکنم ضبط میکنه
ولی وقتی میخوام به کامپیوتر وصل کنم دیگه فلش و نمیخونه و میگه باید فرمت بشه
واقعا گیر کردم
لطفا رهنمایی کامل کنید
من از این متن اصلی سر در نیاوردم
واسه این مدل تلویزیون که گفتم باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
اگر کسی میتونه ایمیل کنه برام
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علیــــــــــــــــــ
چون تلویزیون با فرمتی که میکنه فقط قابل استفاده برای ضبط کردن در تلویزیون هست و تا زمانی که فرمتش نکنید نمیشه در کامپیوتر یا وسیله دیگه ای استفاده کرد.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای سری H راه کار آن فعلا هزینه دار است و هر وقت آزاد شد حتما در یک تایپیک جدا گانه قرار خواهیم داد.
سلام دوست عزيزنقل قول:
چرا هزينه داره ؟! روشش چيه ؟
ما كه همچنان منتظر ياري سبز شما هستيم .
دوست عزیزنقل قول:
چون مطلب در سایت خارجی است و باید عضو و پرداخت هزینه کنید تا آن مطلب و چگونگی آن را به شما هم بدهند.
برای باز کردن قفل فیلم های ضبط شده srf از چه برنامه ای باید استفاده کرد؟
تلویزیون من مدل 46F8800 هست.
میگفتند با برنامه DeSTRoi میشه اما خوب کار نمیکند.
درود بر تو و این اموزش
اما دوست عزیز میشه راهتمایی کتی هر گاری میکنم این نرم افزاره این ارور میده ببین باید چیکار کنم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوست عزیزنقل قول:
موارد ذکر شده در پست اول را بدرستی انجام دهید. و فایر وال یا آنتی ویروس تان را غیرفعال کنید.
در ضمن مدل تلویزیونتان را هم ذکر کنید که از چه سری است.
سلام
برای تلویزیون ال جی هم میشه این کارها رو انجام داد
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
خیر این کار مخصوص تلویزیون سامسونگ است.
همه کار کردم تلوزین مدل سری H هستش 6430
دوست عزیزنقل قول:
برای این سری در سایت خارجی فعلاً راه حلی رایگان نیامده در صورتی که رایگان شد آن را بصورت یک تایپیک قرار خواهیم داد.
سلام
من با تلویزیون الجی uf770ضبط کردم روی فلش اما کامپیوتر پخش نکر د چه کار باید کرد تابشه فرمت اونهم عوض کرد اسم فایلهای ضبط شده اخرشstr هست
دوست عزیزنقل قول:
این عملکردها در این تایپیک فقط مخصوص سامسونگ است شما از این سایت و فهرست گفته شده در Time Machine را استفاده کنید.
ممنون از بحث ارزشمند شما.
برای تلویزیون های LG باید چه کنیم؟
دوست عزیزنقل قول:
شما از این سایت و فهرست گفته شده درTime Machine رااستفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه که در تلویزیون های LG چطوری می تونم فایل هایی که ضبط کردم رو روی کامپیوتر باز کنم؟
یا به هر نحوی بتونم فایل هایی که ضبط کردم رو بهشون دسترسی پیدا کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور به این سایت بروید.
با سلام. تبویزیوم ما es5960 هستش وقتی که برنامه مخصوص تلویزیون رو رو فلش میریزم و تلویزیون خاموش می کنم و به تلویزیون ماصل میکنم و تلویزیون رو روشن میکنم اصل تو قسمت اسمارت و اپ نرم افزار install samygo نمیاد که نصب کنم. خیلیم برنامه های ضبط شده مهمی دارم میخوام بریزم تو کامپیوتر نمی تونم . تو رو خدا کمکم کنید
منظورتان از فلشی که قبلا فرمت مخصوص کرده اید چیست؟
دوست عزیزنقل قول:
منظور فرمت کردن فلش به این روش است که در این تایپیک توضیح داده شده.
جناب آقای متین پور با عرض سلام
لطفا برای داونگرید کردن فریمور سری Es7500 با ورژن T-ECPUABC-1031 هم راهکار ارایه دهید بنده روی این مدل نمیتوانم SamyGo را نصب کنم شاید اگر بشود فریمور را به ورژنهای قدیمی برگرداند بتوان تیوی را ریشهدار کرد و از برنامه PVRDecoder استفاده کرد ضمنا بنظر شما میشود مثل سری D به پایین از برنامه Destroi مشابه استفاده کرد
دوست عزیزنقل قول:
دانگرید کردن تلویزیون کاری تخصصی و برنامه نویسی تحت پایتون است که کاری بسیار سخت و در پاری ممکن است به سیستمتان آسیب برساند و توصیح نمیشود که این کار را هم انجام دهید. و نمی شود از روشهای سری D به پایین را استفاده کنید. در پست اول در باره ریشه دار کردن به برنامه ای به خیر از اسکایپ هم توضیح داده ام.
جناب آقای متین پور با عرض سلام مجدد
لطفا فایل کامل (اضافه کردن فایل 128mb.xfs به پوشه ی data برنامه Install Samy Go) را برای دانلود قرار دهید چون خودم که اضافه می کنم نتیجه نمی گیرم البته samyGo به اسمارت هاب اضافه میشود ولی در قسمت منابع usb مجازی وجود ندارد و تی وی ریشه دار نمیشود ممنون از محبت شما که وقت با ارزشتان را صرف مینمایید
سلام
من از وقتی نرمافزار تلویزیون را بروزرسانی کردم (ورژن فعلی 1031) چند مشکل نرمافزاری بوجود آمده یکی از موارد اینه که وقتی شبکههای بیسیم را جستجو میکنم خودبخود از منو میاد بیرون به سامسرویس که زنگ زدم گفتند برد وایفای سوخته و باید تعویض شود ولی بنظرم نظرشان درست نیست چونکه با موبایل میتوانم به تیوی از طریق وایفای وصل بشم ، طبق فرمایش شما هیچ راهی برای برگرداندن نرمافزار به ورژنهای قبل وجود ندارد یعنی کاری نمیشود کرد؟ البته در فروم خارجی SamyGo.tv روشهایی ذکر شده ولی متاسفانه یا سر در نیاوردم یا جواب نداد روی تلویزیون من ، باز هم تشکر میکنم از پاسخگویی شما دوست عزیز و منتظر یاری سبز تان هستم
,نقل قول:
دوست عزیز
یک بار ریست فاکتوری کنید.
از منوی مخفی ریست فکتوری کردم تنها جیزی که تغییر نکرد فریمور بود و مشکل جستجوی وایفای هم کماکان بقوت خود باقی است در مورد پست اول هم شما فقط یک لینک برای دانلود 128mb.xfs قرار دادید و مشخص نکردید که Install SamyGo کدام است من به اشتباه فکر میکردم از InstallSamyGo قبلی باید استفاده کرد و 128mb.xfs را به پوشه Data اضافه کرد لطفا جملهدانلود فایل 128mb.xfs و کپی آن با InstallSamygo/data بر روی USB را بیشتر توضیح دهید آیا باید فایل 128mb.xfs در روت فلش بهمراه پوشه InstallSamyGo باشد یا 128mb.xfs در داخل پوشه ای بنام Data کپی شود بهمراه InstallSamyGo ضمن اینکه InstallSamyGo قبلی منظورتان است؟ اگر اینطور نیست لینک آن را هم قرار دهید با تشکر
ونقل قول:
دوست عزیز
آن اشتباه چاپی بود که برطرف شددانلود فایل 128mb.xfsو کپی آن به InstallSamygo/data بر روی USB درست است .بله InstallSamyGo قبلی منظوراست.
با تشکر از شما آخه قبلتر گفتید دو فایل جدا باشند میخوام ببینم درست متوجه شدم ما روی فلش یک فولدر InstallSamygo خواهیم داشت که فایل 128mb.xfs داخل فولدر data آن کپی باید بشود؟
.نقل قول:
دوست عزیز
بله باید در داخل فولدر data آن کپی بشود.
سلام.نرم افزارایی رو که گذاشتین نمیشه دانلود کرد
.نقل قول:
دوست عزیز
در آخر پست اول نرم افزار برای نصب در کامپیوتر موجود است.
نرم افزار تلویزیون هم دانلود نمیشه.
عذر میخوام.نرم افزار رو رو tv نصب کردم وآیکون samygo هم تو قسمت smart hub هست ولی تو منبع ورودی ایکون usb samygo نیست.tv هم سری e هست. لطفا راهنمییم کنید. سپاس فراوان.
.نقل قول:
دوست عزیز
مطلب را در پست اول کامل توضیح داده ام و در ضمن آن آیتم را هر گز در منبع ورودی نخواهید دید.
ولی شما گفتید{مشخصه درست انجام شده این برنامه این است که وقتی که به منبع ورودی نگاه می کنید یک آیکون فلش usb به نامsamygo اضافه می شود مانند تصویر زیر}الان تکلیف چیه باید باشه یا نباشه؟
سلام
مدل تلویزیون من F7770 هست که البته تو منوی مخفی نوشته F7500
برای root کردن تلاش کردم ولی فهمیدم نسخه تلویزیونم خیلی قدیمیه (1108) برای همین به روزش کردم و تو فروم خارجی اش نوشته بود حتما باید نسخه از 1119 کمتر باشه و اونی که تو ایران برای تلویزیون من به روزترین حالت هست، نسخه 1110 بود و ازینجا دانلود و نصبش کرد
کد:اینجا اجازه نمیده من url رو بذارم
اگر از فریم ور های خارجی استفاده می کردم مثل این
کد:اجازه نمی ده url رو بذارم
اصلا تلویزیون بهش توجهی نمی کرد و می خواست online بروز رسانی کنه (چون خودم خیلی دنبالش گشتم که چرا اصلا موقع به روز رسانی تلویزیون متوجه فلش مموری من نمیشه)
خلاصه بعدش تونستم samygo رو با موفقیت نصب کنم.
با این روش که اول تلویزیون رو روشن کردم
۲.رفتم تو smart hub
۳.زدم روی «برنامه بیشتر»
۴.return رو زدم دوباره اومدم تو smart hub
۵.فلش حاوی فایل samygo رو به تلویزیون وصل کردم
۶.رفتم تو «برنامه بیشتر»
۷.تازه اون وقت بود که installsamygo برام اومد و نصبش کردم
در ضمن من اول فکر کردم که فقط کافیه samyext4.img رو روی فلش بریزم (یعنی خودم فولدر InstallSamygo رو بسازم بعد توش فولدر data بسازم و اونجا paste کنم) ولی بعد فهمیدم که یه عالمه فولدر دیگه باید باشه و من نباید خودم فولدری ایجاد کنم.
الان مشکلم اینه که برنامه samyGoPVRdecoder تلویزیونم رو پیدا نمیکنه :n35:
ip رو درست وارد میکنم ولی پیدا نمی کنه، میزنم خودش search کنه ولی بازم پیدا نمی کنه، حتی خواستم static ip تنظیم کنم ولی تلویزیونم با اون ip به router وصل نشد :n27:
کسی راه حلی داره؟