128 نامحدود پارس آنلاین - امروز 14/آبان/1392 - اینم تست توی ساعات پرمصرف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
128 نامحدود پارس آنلاین - امروز 14/آبان/1392 - اینم تست توی ساعات پرمصرف
گذاشتم همین که هست بیشتر بپوسه، این کابلم CAT7 هست فعلا دلم نمیاد ازش استفاده کنم. :n09:نقل قول:
البته پینگم زیاد برام مهم نیست.
همه استان ها دارن سرعت رو میبرن رو 8 تا 10 مگ معلوم نیست این ISPهای پکیده ما کی میخوان یه تغییری بدن
فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیافته .وایرلس و وایمکس که خیلی گرون درمیاد واسه همین سرعت بیشتر از 2 مگ نمیدن مگر اختصاصی .بیشتر این سرویس ها روی بستر adsl هست که شاتل و پارس و اسیاتک و های وب دارن ارائه میدن فقط مخابرات مونده که اونم با این وضعش تا 100 سال دیگه زیاد نمیشه.نقل قول:
بچه ها تلفن خونه به خاطر پرداخت بدهی قطع بشه اونوقت adsl هم قطع میشه ؟
اگه اینترنتت از مخابرات باشه و جشنواره ای،آره.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=
128 نامحدود پارس آنلاین - امروز 15/آبان/1392
دانلود شبانه دیشب :n01:
چه سرویسی ؟نقل قول:
مخابرات؟
یا همون وایرلس؟
بچه ها یه سری شرکت متفرقه هست تو بعضی شهرها اونا چطورن ؟
مثلا تو آبادان یه شرکت هست به اسم پارامیس خیلی دوستان راضین.
وایرلس هستنقل قول:
معمولا شرکت های محلی خدماتشون بهتر از خیلی از این سراسری هاست. هرچند ممکنه کمی گرونتر هم باشننقل قول:
اما خط تلفن ما بدهی داشت و چند ماهی بود که قطع شده بود رفتم ثبت نام کردم و هیچی درباره ی بدهی و قطع بودن تلفن بشون نگفتم خطو رانژه کردن اینترنتم فعال شد و همون موقع تلفن هم وصل شد و میتونستیم با تلفن تماس بگیریم در صورتی که هنوز بدهی رو پرداخت نکرده بودیم اما 2هفته بعد دوباره تلفن قطع شد ولی اینترنت قطع نشد و تا سال بعد که جابجا شدیم فقط از اینترنت اون خط استفاده کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومدنقل قول:
دانلود از سرور داخل بود یا خارج؟نقل قول:
از داخلی ها پی.سی.دانلود بود هم وطن.دانلود بود از خارجی ها هم رپید.باز و فایل.گیرنقل قول:
بیشتر داخلیا بودن
سرور خارج و ایران سرعتشون یکی هست؟نقل قول:
دیشب دقت نکردم ولی معمولا از اپلودباز پایین تربودنقل قول:
شب های قبل تست سرعت از ایران و هلند و نیویورک یکی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دیشب پایین تر بود (حدودا رو 1.5 مگ بودن)
اینم تست سرور خارجی امشب
بعضی از سرورهای اپلودباز مثل این سقف سرعت رو میدن بعضی هاشون هم سرعت بیشتر از 2 مگ نمیشه. باید گشت بهترین لینک رو پیدا کرد.
چند روزیه که سرعت دانلودم با اپلودباز از80 بالاتر نمیره اما با multiupload وuploadboy و.... خوبه (120-150)گاهی اوقات تا170 هم میره الان شما داری با500 کیلو دان میکنی یعنی مشکل از اینترنت منه؟:n13::n13:نقل قول:
سرعت دانلود شبانه امشب از اپلودباز:30-50 کیلوبایت
اول اینکه بسته به سرعتی که سرویس رو براتون بستن داره (که مسلما خودتون بهتر میدونید)نقل قول:
در مرحله بعد بسته به خلوتی و سرعت سروری که ازش دان می کنید داره. همین امشب سرعت دانلود از سرور 188 اپلودباز برای من حدود 200 کیلو هست در حالیکه همونطور که تو عکس مشخصه سرور 121 داره به من سقف سرعتم رو میده، برای همین
اولین کار گشتن و پیدا کردن بهترین سرور از بین لینک های مشابه اپلودباز هست که معمولا زیاد هم هستند.
البته وقتی از وایمکس استفاده می کنم دقیقا شرایط سرعت اپلودباز مثل شما میشه و سرعت روی 50 تا 80 است که معمولا با فیل شکن سرعت رو تا حدود 170-180 بالا میبرم (برای سرویس 2 مگ)
128 نامحدود پارس آنلاین
سلام ارش جان یادمه شما مبین نت داشتی با مبین نت اینقد سرعتت زیاد هست میشه توضیح بدی:n04:نقل قول:
اگه صفحات قبل رو نگاه کنی توضیح دادم، این اشتراک وایرلس هستنقل قول:
کلا همه ۵ نوع اینترنتی که با امواج سروکار داره رو من دارم وتجربه کردم که اخریش مبین نت بود.:n09:
نقل قول:
ايمان دفتر پارس آنلاين سربندر كجاست ؟
از دست اين مخابرات خسته شدم
سیصد دستگاه - روبروی داروخانه ی دکتر شفیعنقل قول:
بگو من دوست ایمان اسدی هستم.بیشتر هواتو دارن.
سلام
دوستان من سرویس 512 محدود 4گیگ مخابرات دارم از آبادان
سرویس قبلیم 256 نامحدود بود خیلی کم قطعی داشت
از وقتی اینو گرفتم تو 1ساعت حدود 50بار قطعی دارم ! زنگم زدم میگه مشکل از خطتونه ! آخه اگه مشکل از خطمه چرا سرویس قبلیم مشکل نداشت !؟!؟؟!!؟؟!؟ آخه $#@$@$@# ؟!؟!؟
یعنی دیوونه شدم ! یه 1100 زدم نو دیوار از بس اعصابم خورد شد !
حالا عکس گرفتم از مشخصات نتم - شما میدونید مشکل از کجاست !؟؟!
خط ظاهرا مشکل دارهنقل قول:
به تاپیک زیر برو ببین اطلاعاتی به دست می یاری
دوست من سرعت دانلود برام مهم نیست فقط سرعت پیج باز کردن برام مهمه.شما که از اکثر شرکتا گرفتی اینترنت ،کدومشون سرعت پیچ باز کردنش اکثر اوقات عالیه؟نقل قول:
راستیتش من چون بیشتر آنلاین بازی میکنم دانلود برام مهم نیست ....اگر با بازی آنلاین گرز(gorz.ir) آشنا هستید من اینو بیشتر بازی می کنم و سرعت خیلی توش مهمه.میخواستم بدونم کدوم شرکت ترجیحا adsl با چه تعرفه ای بهترین گزینه است به نظر شما؟
من الان 2 مگه محدود مخابرات اهواز رو دارم که افتضاست و شانسی بعضی روزا خوب میشه ولی اصلا پایداری نداره....
از دوستان دیگه هم اگه میتونن کمکی بکنن ممنون میشم.
ممنون میشم اگه جواب بدید
بعد از یه غیبت طولانی برگشتم.
بچه ها حجم 20 گیگ من تموم شد اما سرعتم کم نشد!
اینم تست:
شرح حال من . . .
الان چند روزه دان استریم روی 12 مگ و 2 مگ بالا پایین میشه وقتی میره رو 12 چراغ لینک میپره اعصاب واسم نزاشته
پشتیبانی هم که مثله همیشه نقش هویج رو ایفا میکنه میگه مشکل از خطه تلفنه زنگ بزن 117. زنگ میزنم 117 اونا هم میگن ما فقط مسئول بوق تلفنیم اینترنت به ما مربوط نیست . بنظر شما الان من چیکار کنم؟!
دوست عزیز حضوری برو مخابرات پیگیری کن بهترهنقل قول:
مودمت خو مشکلی نداره
سیم کشی چی توی خونه
از تلفن استفاده می کنی نویز نداره
سرویس 128 نامحدودم تموم شد و از اونجاییکه قدیمیترها میدونن دوس دارم تمام سرویس ها رو امتحان کنم،سرویس 1مگ حجمی گرفتم(پارس آنلاین).خط تلفنم به دلیل نویز شدید فقط تا 2مگ کشش داره.حیف.وگرنه اول واسم روی 4مگ گذاشت و گفت اگه خطت میکشید هر چقد دوس داشتی واست میذاشتم.اینم تست الان:
تایم رایگان هم تست کن یه عکس بگذار -دمت گرم:n02:نقل قول:
نقل قول:
شبانه چی؟؟؟؟؟
نقل قول:صبح بخیر.نقل قول:
اینم سرعت دانلود شبانه:
ایمان جان خوش بحالت اهواز همچین سرعتی نمیده پارس انلاین برو حال:n02:
خوش به حالم؟خط تلفنم داغونه وگرنه دوستم داره با سرعت 900 تا دانلود روزانه و 700 تا دانلود شبانه میگیره.نقل قول:
تفاوت پینگ تو یه کابل cat5 پکیده با cat7 نسبتا نو
با cmd با خود رادیو هم مهمهنقل قول:
باشه اگه وقت شد میزارم.نقل قول:
ولی گمون نکنم چیزی نشون بده چون با خود ISP چک می کنم با همین CAT5 5 زمان رو 1 میده.
واقعا؟؟؟؟؟سرعت 900؟؟؟نقل قول:
چه سرویسی چه قیمتی؟
من پسر عمم پارس انلاین داره شیراز راضی نیست نامحدود گرفته بود تا 20 گیگ سرعتش در حد 200 بود بعد که 20 گیگ مصرف میشد سرعتش میومد 30 الان محدود گرفته ولی سرعتش خیلی بده....