چطور شرایط نقدی اعلام نکردن؟؟؟مگه مدیرعامل ایرانخودرو نگفته 20 درصد فروش فوری در هر ماه همچنان در دستور کار ایرانخودرو خواهد بود؟؟
Printable View
چطور شرایط نقدی اعلام نکردن؟؟؟مگه مدیرعامل ایرانخودرو نگفته 20 درصد فروش فوری در هر ماه همچنان در دستور کار ایرانخودرو خواهد بود؟؟
نقل قول:
حالا همين پيش فروش ها رو هم مگه ميشه ثبت نام كرد تا فوري برسه.؟؟؟
اونم در آستانه تغييرا قيمت مگه بيكارن سود هنگفت خودشون رو بدن به ملت.
بچه ها کسی اطلاع داره فروش فوری یا نقدی کی اعلام میشه.
حالا اگه وقت دقیق را هم نمیدونید پیش بینی میکنید حدودا کی فروش نقدی اعلام بشه؟
206 از ایران فرغون ثبت نام کردم تحویل فوری 30 روزه الان دوماه داره می گذاره هنوز که هنوز خبری از ماشین نیست !!!
خودروی تویوتا روفور (RAV4) مدل 2014 در دو تیپ تک دیفرانسیل (تیپ 1) و دو دیفرانسیل (تیپ 2SPL) با تحویل فوری به فروش می رسد.
تویوتا روفور دارای موتور 4 سیلندر با حجم موتور 2500 سی سی و گیربکس اتوماتیک ۶ دنده تیپترونیک است که توان تولید حداکثر 177 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه را دارد. هر دو مدل طبق شرایط ذیل که در بخشنامه و لیست قیمت محصولات نیز ذکر شده است، به صورت نقدی و همچنین به صورت اقساطی با تحویل فوری به فروش می رسد:
تیپ 1 روفور:
تیپ 1 روفور تک دیفرانسیل بوده و امکانات استاندارد را دارا می باشد. از امکانات تیپ 1 می توان به سنسور عقب، سیستم های ترمز و پایداری BA, EBD, ABS و غیره اشاره کرد.
فروش نقدی: قیمت نهایی با احتساب هزینه های شماره گذاری و مالیات بر ارزش افزوده 169,500,000 تومان.
فروش اقساطی: پیش پرداخت 119,000,000 تومان، مابقی ۶ قسط به مبلغ 9,950,000 تومان با فاصله دو ماه يکبار. مبلغ بیمه بدنه 2,440,000 تومان.
تحویل: فوری
تیپ 2SPL روفور:
تیپ 2SPL دو دیفرانسل بوده و علاوه بر امکانات استاندارد، آپشن هایی نظیر مانیتور و دوربین عقب، سان روف، کروز کنترل، سیستم ورود بدون کلید، چراغ جلو با سیستم روشنایی در روز(DRL) و سیستم های ترمز و پایداری HAC, DAC, TRC, VSC, BA, EBD, ABS و غیره را دارا می باشد.
فروش نقدی: قیمت نهایی با احتساب هزینه های شماره گذاری و مالیات بر ارزش افزوده 195,000,000 تومان.
فروش اقساطی: پیش پرداخت 136,500,000 تومان، مابقی ۶ قسط به مبلغ 11,526,000 تومان با فاصله دو ماه يکبار. مبلغ بیمه بدنه 2,795,000 تومان.
تحویل: فوری
آغا!
ما نوع خودرو رو مشخص میکنیم (حالا هر چه!) بعد میریم به مراحل blah blah تا آخرش که میرسیم به مرحله ی اون انتخاب نمایندگی! خب این که همه رو زده ظرفیت تکمیل! خودشون رو مسخره کردن؟ ما رو؟ چطوریه سیستمشون؟
دوست عزیز مگه شما خبر ندارید که خودروهای خودروساز های ایرانی توی کل جهان طالب و مشتری داره؟! :n02:نقل قول:
نهایتا شما بعد از اینکه فروش ایران خودرو باز میشه 2 ساعت برای خودرو های پژوه 405 و پارس و نهایتا 5 تا 6 ساعت برای سایر خودرو ها وقت دارید ثبت نام کنید. بعد این زمان کل ظرفیت پر میشه! و دیگه نمیشه ثبت نامی انجام داد.
حالا شما بعد یک هفته میخواستی ثبت نام کنی؟ الان فکر کنم فقط وانت میتونی بنویسی :n09:
آخه از اول تیر ماه که سایت باز شد دوباره، من رفتم برای ثبت نام کلا ظرفیت نمایندگی ها تکمیل بود. کسی تیر ماه ثبت نام کرده؟نقل قول:
من خودم خرداد ثبت نام کردم یه EF7 ولی خب حقیقتش فکرش رو کردم دیدم پارس یا L90 بگیرم شاید بهتر باشه برای همین خواستم دوباره ثبت نام کنم و هر وقت ماشین دوم رو دادن سمند رو بفروشم. حلا کلا اینجوری نمیشه! ظاهر سایت هم طوریه که هیچ مشکلی برای ثبت نام وجود نداره! این که کارخونه ثبت نام میکنه ولی نمایندگی همون کارخونه ظرفیت نداره اصلا چه معنایی میتونه داشته باشه؟! احمقانست
سایت اینگونه طراحی شده که در ظاهر اینطوری به نظر برسه که ثبت نام وجود داره. (برای هر ثبت نام ظرفیت محدودی برای هر نمایندگی در نظر می گیرن که اون ظرفیت پر میشه)نقل قول:
شما اصلا فکر ثبت نام پارس و 405 نباش چون دلال های حرفه ای به شما زمان نمیدن برای اینکار
ولی ثبت نام رانا و سمند و ال 90 دور از ذهن نیست. البته این ماه که ظرفیت پیش فروش تموم شده و برای ماه بعد منتظر باشید.(ال 90 سایپا فکر کنم راحت تر بشه ثبت نام کرد ، از نمایندگی هاش سوال کنید)
آقا من خودم ماه قبل تو فروش فوری یه پارس سفید ثبت نام کردم.باور کنید هر چی بلد بودم رو کردم به زور تونستم ثبت نام کنم.بعد ثبت نام از نمایندگی زنگ زدن که تو چطور ثبت نام کردی ما نمیتونیم؟!:n19::n20:
یعنی حال کردما واقعا.ولی من واقعا سیریش سایت میشم و ثبت نام میکنم.
با 4 تا کامپیوتر و 4 تا اینترنت افتاده بودم به جون سایت.
خواستم بگم که خواستن توانستن هست.
(توی پارانتز چقدر بدبختیم ما ، جای دیگه خودرو ساز ها هر کاری میتونن میکنن تا بتونن محصولات بفروشن ، اینجا هم ما خودمون و پاره میکنیم تا شاید یه فرقون گیرمون اومد)
بله کار سخته.منم دفعه قبل 405 و پارس نوشتم اما برام sms نام نویسی نیومد تا زنگ زدم تهران گفتن برات ثبت شوده.اما الان نام نویسی اشتباهه چون بازار داره میاد پایین.
هر چی بازار بیاد پایین به قیمت کارخانه نخواهد رسید مخصوصا در خصوص پارس ولی من به شخصه امیدوارم که این اتفاق بیوفته که دست دلال از بازار خودرو قطع بشه.نقل قول:
هر چی مردم در خصوص کیفیت و قیمت خودرو می کشند به خاطر حضور دلال هست
نقل قول:
بنده هم همین آرزو دارم که مردم خودرو با کیفیت و قیمت مناسب سوار بشن اما تا این ایران خودرو و دلالاش هستن وضع به همین صورت هست.
سلام بچه ها امروز که قیمت خودروهای داخلی اعلام شد ، از بخشنامه های جدید فروش خبر دارید؟
اول بزارید ببینیم خودروساز ها چه برخوردی می کنند ، بعد دنبال خرید باشیدنقل قول:
فعلا بخشنامه جدید اعلام نشده. اگر قرار به اعلام باشه میره برای فردا
قیمت محصولات ایران خودرو
- پژو 405 اس ال ایکس: 30 میلیون و 301 هزار و 728 تومان
- پژو 405 دوگانهسوز: 30 میلیون و 117 هزار 611 تومان
- پژو 206 تیپ 5: 34 میلیون و 114 هزار 631 تومان.
- پژو 206 صندوقدار V8: قیمت جدید 34 میلیون و 649 هزار و 568 تومان.
- رانا: 32 میلیون 31 هزار و 643 تومان.
- پژو پارس جدید: 34 میلیون 880 هزار و 894 تومان.
- پژو پارس دوگانهسوز: 36 میلیون 420 هزار و 422 تومان
- پژو پارس (TU5) قیمت جدید: 36 میلیون و 70 هزار و 349 تومان
- سمند ال ایکس EF7 دوگانهسوز: 31 میلیون و 771 هزار و 155 تومان.
- سمند ال ایکس EF7 بنزینی: 29 میلیون 513 هزار و 549 تومان
- سمند سورن: 33 میلیون و 126 هزار و 355 تومان.
- سمند بهینه ایام اس: 27 میلیون 59 هزار و 335 تومان.
قیمت محصولات سایپا
- پراید 131 اس ال: 19 میلیون و 595 هزار تومان.
- سایپا 131 اس ایکس: 20 میلیون 122 هزار تومان
- ساپیا 132 اس ال: 19 میلیون و 685 هزار تومان
- سایپا 132 اس ایکس: 20 میلیون و 208 هزار تومان
- سایپا 111 اس ال: 19 میلیون و 900 هزار تومان
- سایپا 111 اس ایکس: 20 میلیون و 443 هزار تومان
- سایپا 141 اس ال: 18 میلیون و 791 هزار تومان
- سایپا 141 اس ایکس: 19 میلیون و 316 هزار تومان
- تیبا اس ایکس 24 میلیون و 183 هزار تومان
قیمت خودروهای مدیران خودرو
- ام ویام 110 چهار سیلندر: 21 میلیون و 866 هزار تومان
- ام ویام 530: 43 میلیون و 282 هزار تومان
- ام ویام ایکس 33: 63 میلیون و 170 هزار تومان
- ام ویام 315: 38 میلیون و 303 هزار تومان
در حالی که پیش از این قیمت پژو 206 توسط این شورا 28 میلیون اعلام شده بود، اکنون قیمت آن به 34.5 میلیون رسیده است. سایر خودروها از جمله خانواده پراید نیز با توجیه استاندارد یورو 4 و کیسه هوا، افزایش چند میلیونی را شاهدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
قیمتا اعلام شد حالا باید برای کنترل بازار فروش نقدی بزارن.....از دوستان کسی اطلاع داره کی فروش نقدی اعلام میشه؟
میزارن ولی برای دلال ها... (فعلا هیچکدومشون اعلام نکردند)نقل قول:
معلوم نیس ایرانخودرو با خودش چند چنده..یبار میگن هرماه در دهه ی اول فروش نقدی میزاریم..یبار میگن منتظر قیمت جدید هستیم الان ک قیمت دادن بازم خبری ازشون نیس..کلا انگار تو روزای خاص فروش فوری میزارن مثل نیمه شعبان یا روز پدر!!!تا فروش نقدی میزارن در عرض یه ساعت ظرفیت تکمیل میشه...به قسمت فروش ایرانخودرو هم میزنگیم درست جواب آدمو نمیدن اونم با لحن تند جواب آدمو میدن!!
و یک چیز جالب در مورد 206:
قیمت مصرف کننده تیپ 5 حدودا 28200 هست!
هزینه یورو 4 حدودا 3300 هست!
داشبورد جدید دارای کیسه هوا 2000 هست!
اینا شد حدودا 33500 !
ولی قیمت مصرف کننده با احتساب الزامات قانونی لحاظ عوارض و مالیات الزامات قانونی ، شده 34114 !
یعنی عوارض +مالیات+بیمه+مالیات شماره گذاری+... فقط شده حدودا 600 تومن؟
تو فاکتور فروش من این موارد حدودا چهار میلیون و 500 هزار تومن شده!
این اختلاف 3،900،0000 تومنی تو عوارض و مالیات و ... دلیلش چیه؟
به این دلیل من فکر میکنم اینا بیمه و مالیات شماره گذاری و ... رو حساب نکردن!
سلام فکر کنم قیمت slx داشبور جدید باشه ..................
من ه داشبورد قدم دارم چقدره قیمتش معلوم نیست...........(توی فاکتور من زده کیسه هوای راننده فقط )
اگر به من با ای قمت داشبورد دم بندازن و باقیمت کمی بالا تر داشبورد جدید واقعا یران خودرو کلاه بردار ترین شرکت ایرانه.
فروش تیبا و 131 با قیمت های جدید با تحویل 30 روزه روی سایت سایپا فعال شد.
10 مرداد ایران خودرو فروش نقدی میزاره..البته یه خبرایی هم هست ک تا 25 تیر یه مرحله فروش فوری بزارن
سلام
من دقيقا يكماه پيش يه ٤٠٥ فروش فوري نوشتم ولي هنوز تو مرحله آماده براي صدور فاكتور هستش ،،،
از دوستان كسي هست يه ماه پيش ثبت نام كرده باشه و ماشينو تحويل گرفته باشه؟
405 ثبت نامی 19 خرداد هنوز فاکتور نشده دوست عزیز و باید منتظر بمونیدنقل قول:
باز دارن دير تحويل ميدن تا اختلاف قيمت بازار و کارخانه ايجاد بشه مردم با دل و جان از قيمتهاي جديد استقبال کنند
باقی ماشین ها از جمله پارس فاکتور و حتی تحویل هم شده ولی ظاهرا در مورد 405 فعلا خبری نیست.نقل قول:
من ال ۹۰ اسفند ثبت نام کردم سوم تير دعوتنامه آمد فرداش تکميل کردم اما فعلا آماده فاکتور هست خرداديها رو سريعتر تحويل دادن
پارکینگهای ایرنخودرو دیگه جای سوزن انداختن نیست..اینقد پره یعنی اگه تا دوسال هرماه فرو نقدی بزارن بازم پارکینگا خالی نمیشه ولی نمیدونم چرا ماشینای این بنده خداهارو اینقد دیر تحویل میدن..بگیر نگیرم دارن..من پارس تحویل45 روزه ثبت نام کردم سر 45روز صبحش فاکتور شد عصرهم رفتم تحویل گرفتم با تمام مدارک!! ال90 مرداد ماه فاکتور میشه
٤٥روزه هم مگه داريم ؟ كي ثبت نام كردي؟نقل قول:
پارسال:n02:
دوستان لطفا هرگونه بحث حاشیه قیمت خودرو را در تاپیک زیر ادامه دهید .
با سپاس
دوستان عزیز ، بخشنامه فروش فوری تیرماه ایران خودرو اعلام شد. این فروش از روز یکشنبه 10 صبح فعال میشود.(با تحویل 30 روزه)
در ضمن هدف از انتشار این بخشنامه کمک به دوستانی هست که به عنوان مصرف کننده قصد خرید دارند و امیدوارم که دلال بازی دوستان دیگه ادامه پیدا نکنه (چون میدونیم تا همینجا اکثر مشکلات گرانی و نابسامانی بازار خودرو به همین خاطر هست)
206 تیپ 5 فول 362.238.000
صندوق دار فول 367.586.000
البته ناگفته نماند 206 بدون
بلندگو درب عقب
تویتر
آینه برقی
سنسور دما
سنسور موانع عقب
شیشه بالابر درب عقب
تهویه اتوماتیک
سیستم هشدار ترمز اتوماتیک
و ...
خلاصه یعنی:
تیپ 2 با موتور TU5 هم به قیمت
تیپ 5 341.146.310
صندوق دار 346.495.560
تو سايت ايران جيب زده مه ثبت نام داراي محدوديت جغرافيايي هستش ،،، اين يعني چي؟
فکر میکنم واسه هر شهر تعداد محدودی میشه ثبت نام کرد
تعداد محدود كه خب هر نفر يه دونه بيشتر نميتونه ثبت نام كنه ،،،،نقل قول:
نه منظورم اینه که علاوه بر این اگه تو یه شهر ثبت نام زیاد باشه دیگه نمیشه ثبت نام کرد
منظور اینه که هر نفر فقط توی استان خودش میتونه اسم بنویسهنقل قول:
دوستان میشه تو ثبت نام نقدی اول اسم نویسی کنیم ولی بعده 48ساعت وجه رو واریز کنیم؟؟