سلام دوستان من در اروچی دو تخصصی ندارم و بازیش نکردم اما بزودی یه متخصص میارم فعلا هر سوالی از اروچی یک و سامورایی دو داشتید بپرسید.:n16::n06:
Printable View
سلام دوستان من در اروچی دو تخصصی ندارم و بازیش نکردم اما بزودی یه متخصص میارم فعلا هر سوالی از اروچی یک و سامورایی دو داشتید بپرسید.:n16::n06:
فکر میکنید WARRIOR ORCHI2&3 برای کامپیوتر بیاد؟:n05:
بچه ها اسب ماسامونه داته در ws2چه جوری انلاک می شه؟ کسی میدونه؟:n13:
نقل قول:
برو توی قسمت تمرین(از طبقات میری بالا) تو یکدوم از تمریناش تا طبقه ی 50 یا 70 که بری آزاد میشه
حسین جان ممنون که جور ما هم تو کشیدی چند تا راهنمایی از Warriors Orochi 1 گذاشتی.نقل قول:
معمولا بازی هایی که برای X box میان خیلی احتمالش کمه که برای کامپیوتر هم بیان. چون اروچی 2 خیلی وقته برای x box به بازار اومده اما هنوز برای کامپیوتر نیومده ... :n15:
امروز می خوام یکی از ان قهرمانان را برای شما معرفی و روش انلاک ان را برای شما بگذارم. این قهرمان Feng zian LuBu نام دارد.
براساس تاریخ و افسانه هایی که وجود دارد LU BU رزمنده وجنگجویی دلیروشجاع بوده که طبق تاریخ گفته شده ان قهرمان در هر جنگی
که شرکت می کرده بسیاری از دشمنان از ترس کشته شدن ان ها توسط لو بو پا به فرار می گذاشتند. شهرت او در جنگیدن بود وچون
رقیبی برای او وجود نداشت. اوازه او در کل کشور پیچیده بود وهیچ کس توانایی مقابله با او را نداشت و حتی ژنرال هایی که
نزدیک به 1میلیون سرباز داشتند از او می تر سیدند و جرعت مقابله با او را نداشتند.لو بو جنگجوی خوبی بود ولی در برنامه های
استراتژی در جنگ مهارتی وتجربه ای نداشت. سرانجام ژنرالی در میان ژنرالها سر براورد که اسم اوcao cao نام داشت او در
استراتژی های جنگ خبره بود وهیچ کس مثل او برنامه های استراتژی برای جنگ درست نمی کرد.سرانجام در یک نبردی
که Lu Bu با Cao cao داشت. لوبو می توانست پیروز شود اما cao cao با استراتژی و حیله گری شبانه به اردوگاه لو بو حمله
می کند و هنگامی که او خواب است به چادر او رفته ووقتی او خواب است دست و پای او را ارام می بندند در این هنگام
لو بو یک دفعه از خواب بیدار می شود و می بیند که دست و پایش بسته شده لو بو تمام تلاش خود را به کار می گیرد و زور
می زند او توانست یک طناب دستش را باز کند.وقتی سرباز ها دیدند لو بو داره خودشو ازاد می کنه چون می دانستند از
پس او بر نمی ایند 50 تن از سر باز ها بر روی لو بو می افتند تا نگذارند اون دستش را هم باز کند. در این صورت لو بو
دیگر نمی توانست کاری بکند و به علت فشار زیاد سر باز ها از هوش می رود وسرانجام لو بو بدست cao caoکشته
می شود.:n28::n30:
روش انلاک شخصیتLuBu در بازی اروچی1:دوستان عزیز باید تمام مراحل 8ایکس رو برید و لوبو رو شگفت زده کنید( با انجام دادن درست وظیفه هاتون) انگاه LuBu ازان شما خواهد بود.:n16::n05:
نقل قول:
آزاد کردن اسبMasamune Date: دوست عزیز من دو روش برای انلاک اسب Masamune Date برات میزارم می تونی با استفاده از این دو روش
اسب Masamune رو باز کنی.
روش اول: برای باز کردن اسب Masamune شما باید مرحله Transport Rescue در طبقه 71f توی Survival Mode رو بازی کنین.
روش دوم: هرچند میتوانید زمانی که به طور منظم مراحل Medicine Hunt رو کامل کردید اسبMasamune ازان شما خواهد بود.:n16:
دوستان عزیز سلام امروز تصمیم گرفتم روش انلاک Da Ji در اروچی رو برای دوستانی که نتوانسته اند داجی رو ازاد کنند بذارم.:n02:
روش انلاک Da Ji: باید تمام استوری مودها رو تموم کنی سپس مرحله 7ایکس تو قسمت sw رو بری مواظب باش برای این که باید بذاری messenger رو دشمنا بکشن (من که این جوری آنلاک کردم):n16:
البته بعد ها رقیب سر سختی به نام Tadakatsu Honda براش پیدا شد همونطور که در بازی اروچی یک میبینیم از کسانی که توانست لوبو رو شکست دهد همین تاداکاتسو بود.نقل قول:
مرسی از مطلب مفید شما ...:n16:
مرسی از اطلاعات
حالا روش انلاک خود Orochi رو میزارم:شما باید تمام آدم های قبل اون رو باز کنی(منظورم همه ی شخصیت های داخل بازی است):n16::n05::n02:
برای گرفتن اسلحه های چهارم شخصیت ها در بازی اروچی1 شما باید کسانی مانند Lu Bu (منظورم افراد قوی است) رو انتخاب کنید و مرحله رو روی درجه ی سختی Chaosبازی کنید (مهم نیست چه مرحله ای باشه شما هر مرحله ای را که دوست دارید در سختی Chaos بازی کنید به این شکل عمل کنید تا بتوانید اسلحه ها رو انلاک کنید.:n05::n16:
با هر شخصیت باید با خودش بری و ربطی به لوبو و دیگران نداره ... :n16:نقل قول:
نمیدونم خبر دارید یا نه ولی سریال این بازی در اومده به نام افسانه سه امپراتور
اگه همینطوری زندگی نام اشخاص و کاراکتر های بازی رو بزای خیلی خوبه:n05:نقل قول:
نقل قول:
بابا من برای WArriors orochi1 این مطلب رو گذاشتم
دوستان عزیز من یک سایتی می شناسم که می توانید نرم افزار شبیه ساز بازی های پلی استیشن2 به کامپیوتر رو دانلود کنید.
من از این شبیه ساز استفاده کردم و تو نستم بازی Warriors orochi 2که برای کنسول پلی استیشن2 موجود است را بازی کنم.(حتی بازی Samurai warriors2 EXTREM LEGENDSرو هم تونستم روی این شبیه ساز بازی کنم.):n16:
تو این سایت که رفتید حتما اموزش اون رو هم بخونید تا بتونید بازی رو به خوبی اجرا کنید.
اینم سایتش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم منم منظورم سامورایی نبود من دارم میگم با هر شخصیت باید جعبه سلاح رو خودت بخوری تا اون بهت بده و ربطی نداره که با لوبو بری یا ... :n16:نقل قول:
برای انلاک کردن لوبو باید همه مرحله های 8x هر استوری را باید انجام دهی.وبرای انلک کردن مرحله های8xباید:
Wu : باید بتونید در عرض 3 دقیقه سون کوان و سون جیان رو نجات بدید.
Wei : باید وقتی داجی دشمن شد اونو در عرض 1 دقیقه بکشی.
Shu : باید وقتی قلعه اتیش گرفت در عرض 3 دقیقه ازاون خارج شی.
Sw : باید بیش از 1000 نفرو بکشید.
همه ی این کارهارو باید درChapter7 هر گروه انجام بدید.
Lu Bu :
وقتی وارد مرحله8xشدید بایدلوبورو با کشتن بی درنگ و سریع تحت تاثیر قرار بدین و از محل جنگ فرار نکنید:n05:
کسی میدونه کدوم کاراکتر ها در wo1 دارایCavalierهستند. من همه ی کاراکتر هارو چک کردم.:n13:
(در رابطه با شبیه سازه صحبت میکنم )راستی دوستان اگر نمی تونید در محلی که هستید بازی های مورد نظر خود را بخرید مانند:بازیWarriors orochi 2 یا Samurai warriors2 EXTREM LEGENDS می تونید
اون بازی رو داخل سایت های مختلف سفارش دهید .
حتما مطمئن شوید که شبیه ساز روی کامپیوتر شما کار می کند.
این بازی هایی که نام بردم فقط برای کنسول پلی استیشن2 وجود دارد شما با استفاده از این شبیه ساز می تونید این بازی هایی که فقط برای کنسول پلی استیشن 2 است را بر روی کامپیوتر خود اجرا
کنید.:n16::n05:
دوست عزیزZhao yun در باره موسواوروچی چیزی میدونی؟
نقل قول:
احان من فکر کردم تو سامورایی2 رو میگی برای همین اونو نوشتم:n11:
نقل قول:
دوست عزیز BLAK LORD من فقط اسم این بازی رو شنیدم و از صحت و محتوای بازی چیزی نمی دونم.خیلی ببخشید.:n03:
برخی نسبت های شخصیت ها در سامورایی 2 :
Oichi ( خواهر Nobunaga Oda )
Nagamasa Azai ( همسر Oichi )
No ( همسر Nobunaga Oda )
Nene ( همسر Hideyoshi Toyotomy )
داستان بازی راجب 4قبیلس
(شو)Shu
"لیو بی"دستگیر و قرار بود کشته شود در حالی که "ژاو یون" در" قلعه ی اویدا"نگه داشته،شده بود وقتی او تمام امیدیش را برای بازسازی "شو" از دستداده بود،بدست "سو زی"،"یوشیهیرو شیمازو"و"شینگسای"نجات پیدا کرد.سو زی به او گفت که لیو بی هنوز زنده است.ژاو یون ازشنیدن این خبر خوشحال شد و برای نجات اربابش مسافرت خود را شروع کرد.در این میان،ژاویون خبری دریافت کرد که اربابش مکان خاصی است به هر حال انها فریب خورده بودند که باعث از دست رفتن روحیه ی ارتش شد. در(Hasedō) بعد از نجات دادن اسیر "یوی ینگ" ژاو یو فهمید که متخصص جنگی شو،"ژوگی لیانگ"برای اروچی کار می کند،که این موضوع انها را گیج کرد.در قلعه ی ایدو(Edo Castle) جنگ غیر منتطره با "کوان یو"و"ژنگفی" برادران لیو بای،جنگی که اونا میکردن از جمله ژوگی لیانگ،فقط بخاطر اینبود که اون برادرشان را زندانی نگه داشته است،با امید و منطق اونا دیدن که حاکم مستبد اونها در حال نابودی است،انها به شو ملحق شدند تا اروچی را شکست دهند.
(وو)Wu
در قلمرو "وو"اروچی خانواده ی "سون"را ساکت نگهداشته.همینطور "ایه یاسو توکوگاوا"، با زندانی کردن پدر "سونسی"،"سون جیان".گونه ی پاداش،هر گاه سون سی یکی از ماموریتها را بهاتمام رساند اروچی یکی از اسیرانش را ازاد می کند.نا خشنودی اصلی سون سی از جانبخواهر و برادرش است که فکر می کنند ادم خودخواهی است، و تمرد اروچی را فراموشکردند.در این میان سون سی توسط برادرش "سون کوان" مورد حمله قرار گرفت وپی در پی شکست می خورد،برای همین اعلام شد که او و سون جیان در(Komaki-Nagakute) اعدام شوند،که سون سی با موفقیت انها را نجات داد.خوشبختانه بعداز به هم پیوستن،خانواده ی سون، وو را به سمت شکست اروچی هدایت کردند.
(وی)Wei
در این داستان،"ساو پی"بعد از گم شدن پدرش"ساوساو" رهبری"وی" را به عهده می گیرد.بعد از پیشنهاد اتحادی که توسط"دا جی" (متخصص جنگی اروچی)داده شد.ساو پی قبول کرد که با اروچی متحد شود.طبق اتحادی ساو پی باید هرشورشی بر ضد اروچی را سرکوب می کرد.دا جی برای زیر نظر داشتن ساو پی،میتسوناری ایشیدا را در وی قرار داد.بعد از مدتی رابطه ساو پی و ایشیدا بهتر شد و کم کم شروع به سرپیچی از دستورات اروچی کردند.دا جی ناگهان ساو پی را در حال ازاد کردن سون سی که دست انها اسیر بود دید.با تشویق "نوبوناگا اودا" و"شاهودون" که ضد اروچی بودند،به همراه "شاهویوان" و "پانگتونگ" به وی ملحق شدندو در اواخر داستان درمنطقه ی (Yamazaki) "دیان وی"و"ساو ساو" برای کمک به انها ظاهر شدند.وبا شکل گیری وی قدرتمند و افزایش روحیه ی سربازان و دلسردکردن دشمنانشان وی سرانجام اروچی را شکست داد.
(سامورای)samurai
اینجا،"نوبوناگا اودا"،"کنشین اویسوگی"و"شینگن تاکدا" سه دایمو قوی که هر سه در برابر اروچیمقاومت می کنند ولی حاضر نیستند باهم اینکارو بکنند.هر کدام از دایمو ها بجای اینکه شکست دادن اروچی را در اولویت قرار دهند سعی میکنند افرار بیشتری با خود متحد کنند تا خود را قویتر نشان دهند.درحکایات گفته می شد که نوبوناگا توانایی پیشگویی اینده را داشت و با گذاشتن نقشه های پیچیده همراه ساو پی ضربه های ناگهانی و سنگینی را به اروچی وارد میکرد و"ساکون شیما" را به کمک وو فرستاد.سرانجام هر سه دایمو برای شکست دادن اروچی باهم متحد شدند.بعد مدتی متحدان به منظور اماده شدن برای جنگی که در اینده قرار است صورت بگیرد،تقسیم شدند.
امید وارم خوشتون آمده باشه
Warriors orochi
به بازیکن اجازه میده سه نفر رو برای مبارزه در میدان جنگ انتخاب کنه و در یک زمان فقط میتونه با یک نفر بازی کنه. گر چه بازیکن سه جنگجو انتخاب کند اگر یکی از جنگجویان بمیرد به شکست کل مر حله منجر می شود. همکاری با بقیه ی دوستان در جنگ باعث افزایش میزان صحت می شود. ویژگی ای که باعث دلگرمی بازیکن می شود اینه که به همراه نیرو های متحد جنگ می کند. همه ویژگی های شخصی به دسته قدرت و سرعت و تکنیک تقصیم می شوند. یه کاراکتر از هر درجه باعث میشه که مهارت درخشندگی (flash skill) اجرا بشه که باعث شکسته شدن سپهر دشمن می شود. افزایش امتیاز ها که با به اتمام رساندن مراحل بدست میاد برای با لا بردن سطح کاراکتر و پیشرفته کردن اسلحه از ان استفاده می شود.
.از ایتم های منحصر به فرد برای بهتر اجرا شدن حرکات خاصی استفاده میشود.هر کاراکتری ایتم مخصوص خودش رو دارد،و نیازهای خاصی دارند که انها را برطرفکنند.با انجام دادن این حرکات خاص،می توان اسلحه ها را نیز به درجات بالاتری ارتقاداد،با استفاده کردن از تکنیک ادغام اسلحه.از عناصر مثل اتش،یخ،چندگانگی،چابکی، شجاعت می توان با به دست اوردن امتیاز انها رو ارتقا داد.هرکدام از این عناصر تاثیر خاصی بر اسلحه دارد.:n05:
من وبسایت های زیادی رو برای انلاک سلاح 4 تاداکاتسو در سامورایی گشتم اما همه میگفتند باید 5 دور مرحله هارو رو دور خیلی سخت بری و در دور پنجم در هر مرحله 1000 نفرو بکشی. چه خبره ؟؟؟ برای یه سلاح ؟؟؟
روش راحت تری هم هست که اون روش رو در اینجا توضیح دادم. امیدوارم استفاده کنید :
نحوه ی انلاک سلاح چهارم Tadakatsu [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز من دقیقا یادم نیست ولی همین هایی که یادم هست رو بهت میگم.
LuBu,ma chao,Mitsuhide Akechi,Yoshihiro Shimazu,Keiji,Ieyasu Tokugawa,yoshimoto imagawa,guan yu,Liu Beiوzhang Liao
یوشیهیرو و تاچیوانا با هم نسبت دارن؟
فکر میکنم زن و شوهر باشن ولی مطمئن نیستم. چون خیلی با هم صمیمی و عشقولانه هستن ... :n11:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز BLAK LORD من هر ده نفری را کهCavalier داشتن رو برات نوشتم .:n16:
نحوه انلاک Lu Xu:n05:
Chapter 2x رو با Sw بازی کنید به سمت Lu Xu رفته و وقتی اونو نجات دادید به سمت قلعه ی اصلی میره تا اونجا اسکورتش کنید تا انلاک بشه
ازت ممنونم:n06:نقل قول:
نحوه انلاک Cao Ren
باید chapter x5 رو با Sw بازی کنید در ابتدا Shingen و Kenshin رو نجات بدید.
بعد یکی یکی اسب سوار زرد ظاهر میشه همه ی اون هارو به مقصد برسونید بعد Cao Ren به یکی شون حمله میکنه Cao Ren رو بکشید بعد از پایان مرحله این
کاراکتر انلاک میشه:n05:
آنلاک :jiang wei
شما باید در مرحله 1x بازی کنید.
به سمت چپ برید و دوتا فرمانده رو به سمت پایگاه بیارید مواظب باشید اونارو نزنید.
بعد به سمت شرق وبه کمک شیمازو برید و بیاریدش به سمت پایگاه بعد جیانگ وی میاد همه رو تو پایگاه بکشید
سپس به فرمانده دشمن برید و بکشیدشون:n05:
آنلاک pang de :
باید تمام فرمانده های hojo رو زنده نگه دارید و به سمت pang de برید و بکشیدش:n05:
آنلاک : goeman ishikawa
باید با پیدا کردن جعبه ها ،یه جعبه های مخصوص رو بشکنید و سرعت گوامان رو کم کنید و در آخر بکشید:n05:
فقط برای یاد اوری روش ها رو میذارم!...:n05:
نقل قول:
یوشیهیرو و تاچیوانارابطه ی پدر, فرزندی دارند(من این جور فکر میکنم)بخا طر این که Yoshihiro Shimazu پیر است و گینچیو تاچیوانا خیلی جوان است:n16:
آنلاک موساشی:
باید این جارو می تونید دونفره بازی کنید یه نفر موساشی رو به سمت سد ببره و یه نفر از افسراش دفاع کنه:n05: