من خودم نداشتم..اما اینکه تیغ یا هر چیز دیگه ای ریشه مو رو زخیم میکنه از نظر علمی صحت نداره.نقل قول:
ولی به احتمال زیاد موها تیغ تیغی در میان .
Printable View
من خودم نداشتم..اما اینکه تیغ یا هر چیز دیگه ای ریشه مو رو زخیم میکنه از نظر علمی صحت نداره.نقل قول:
ولی به احتمال زیاد موها تیغ تیغی در میان .
آقا تیغ که اصلا توصیه نمیشه وحشتناک بعدش آزار دهندست .
این موم جریانش چیه ؟ اپیلاسیون ؟
از چه مدل موبر استفاده بشه بهتره ؟ مخصوصا واسه زیربغل .
اگه هر دو بازیکن a و b با هم فرار کرده باشند؛آفساید نیست.
اگه بازیکن a به تنهایی فرار کرده باشد و b پشت مدافعین؛آفساید است.
من به گزینه ی سوم رای میدم!!
100 درصد افسایده
بله افسایده
اگه هم بخوایم دلیلش رو به خاطر ناجوانمردانه بودن بگیم اینه که یه مثلا یه بازیکن میره پشت مدافعهای حریف وایمیسه و یه بازیکن دیگه هم یه جورایی مدافع ها رو رد میکنه و سریع پاس میده به بازیکن پشت مدافعها که خطای افساید میشه و توی فیفا هم درسته . من فقط یک بار گیر همچین افسایدی افتادم چون قانونش رو نمیدوسنتم . البته توی خود فیفا AI سعی میکنه توی افساید قرار نگیره بیشتر پشتت وایستاده .
یادمه توی کارتون فوتبالیستها هم یه بار موقعی که میخواست قانون افساید رو نشون بده اینطوری نشون داد :n09:
موقع پاس دادن باید یک نفر بین مهاجم و دروازه بان باشه حالا چه یار خودی باشه چه حریف
با سلام خدمت همه عزیزان .
:n02:
دوستان من یک کفش مناسب و استاندارد با قیمت حدود 150 تا 200 خارجی برای ورزش دویدن و به طور کلی نرمش می خواستم .
مناسب و استاندارد باشه .
لطفا مارک و مدل و قیمت و محل تهیه را راهنمایی بفرمایید .
با تشکر .
میتونید نایک بخرید
یا اسیکس(اگر اشتباه نکنم)
تو مغازه ها هم فراوونه!
سلام دوستان ورزشکار
من تقریبا 2 هفته پیش رفتم باشگاه داشتم نرمش می کردم. به غرورم برخورد که 180 نتونستم پا باز برم. تقریباً 160 باز می شد. منظور این که بدنم نرم و آماده بود. منم یک سری نرمشهای اضافه بر سازمان رفتم. یعنی نرمش شکل زیر را رفتم
با این تفاوت که این شکل داره از روبرو روی پا خم می شه. من از پهلو روی پام خم می شدم. این حرکت را 50 بار با پای چپ رفتم. پشت سر هم و بدون استراحت. بعدش دیگه پام همینجوری صاف مونده بود. هم زانوم قفل کرده بود هم ران پام. زانوم را خیلی آروم خم کردم و خوشبختانه مشکلی الان نداره ولی ران پام آسیب دیده. استخوان ران پام یهو خالی می کنه. و لق می زنه. رفتم عکس گرفتم. دکتر گفت مشکلی نداره ولی من خیلی نگرانم. هفته دیگه مبارزه دارم و به پام نیاز دارم.
دلم می سوزه ، همه چی خوب بود . اصلا فکرشم نمی کردم اینجوری بشه
حس خودم اینه: چون این نرمش را 50 بار و بدون مکث رفتم استخوان ران پام یکم به سمت داخت متمایل شده (منظورم از محل اتصال ران و لگن هست) برای همین موقع راه رفتن هی پام جا خالی می کنه. الان اصلا درد ندارم ولی هنگام انجام حرکات کششی حس می کنم استخوان پام بهم می ره فرو.
به خاطر پر حرفی ببخشید. فقط خواهشاً یه نرمشی چیزی بدین که پام به حالت اولش برگرده
این حرکتی که شما رفتید در واقع در ورزش اصلاح شده و زمانی که این حرکت رو انجام میدید نباید فشار زیادی به پا بیارید...
سعی کنید اگه زمانی دیدید انعطاف کافی ندارید تعداد دفعات بیشتری در روز ( مثلن دو بار ) و یا در هفته حرکات کششی
انجام بدید.به احتمال زیاد مشکلی پیش نیومده ولی ازونجایی که هر مفصلی محدودیت حرکت داره شما بیش از محدوده
به مفصل فشار وارد کردین همیشه مربی هایی که تا بحال داشتم اینجور موقع ها نرمش عکس آن رو به ما تجویز میکردند
ولی الان از استادهامون شنیدم که بهتر هست استراحت بدید به پاتون مخصوصا مفصل ران و با احتیاط بیشتری حرکات
رو انجام بدید. اگر با من بود بهتون پیشنهاد میکردم فعلا از مبارزه پرهیز کنید چون اکثرن مبارزات بی برخورد نیست و برخورد
شدید بعدی معلوم نیست چه بر سر مفصل رانتون بیاره...و ما مشکلاتی مثل در رفتگی مفصل زانو و ران رو داریم که اگر
مراعات نکنید ممکنه خدایی نکرده مجبور شین بیشتر از مبارزه و ورزش کناره بگیرید...سعی کنید با ملایمت نرمش انجام بدید
...:n01:
مرسی عزیزم
من اشتباهی گفتم مبارزه. منظورم آزمون بود. همیشه این دو تا لغت را اشتباهی می گم. آزمون را باید حتما برم تا بتونم کارت مربی گری بگیرم. الان دارم از فیزیوتراپی میام. حرفاش جالب بود شاید برای شماها هم جالب باشه. دکترم گفت که عضلاتی که دور مفصل را گرفتند التهاب پیدا کردند. همیشه حین ورزش اگه این عضلات آسیب ببینند باید 1 ربع استراحت بدیم. خود بدن ترمیمش می کنه. ولی چون دوباره بهش فشار آورده شده.تقریبا 20 روز ترمیم کاملش طول می کشه.
چون من بهش گفتم کارم عجله ایه، بهم آمپول پیروکسیکام داد (چقدر هم درد داره :n28: ) یه چند تا هم کپسول داد که گفت حتما خارجیش رو بخرم. بهم گفت پله برام خیلی بده. این مدته سعی کنم 70 در صد وزنم را روی اون پام بندازم تا این پام ترمیم بشه ولی برای تنبل نشدن این پام پیاده روی کنم ولی نه خیلی زیاد که پام درد بگیره. در حدی که پام خسته نشه
برام خیلی جالب بود که بدن خودش خودشو در عرض یک ربع ترمیم می کنه. من خودم الان دارم تقریباً 15 ساله که رزمی کار می کنم ولی چیز به این سادگی را نمی دونستم:n15: الان که فکرشو می کنم می بینم چقدر پیش اومده که بدنم خودش مفصل را ترمیم کرده من اصلا متوجه نشدم
15 ساله چه ورزش رزمی ای کار میکنید ؟ من حدود 6 ماهه با یکی از بچه های همین فروم دارم کار میکنم میتونم بیشتر از 180 باز کنم
من دقیقاً از سال 77 تکواندو را شروع کردم. بطور خیلی فشرده و حرفه ای تا سال 87 ادامه دادم. سال 87 دانشگاه قبول شدم. خودم توی دانشگاه باشگاه زده بودم. خودم خیلی نرمش نمی کردم (البته اشتباه کردم). دوباره سال 89 درسم تموم شد برگشتم. جسته گریخته رفتم باشگاه. مثل سابق نبودم. امسال تقریباً از دو هفته پیش دوباره بصورت فشرده شروع کردم. ولی به هوای اینکه باید مثل سابق 180 بزنم خیلی به خودم فشار آوردم . الان هم از باشگاه اومدم. فقط کارم درس دادن به بچه های کمربند سفید بود چون پام دیگه کلا باز نمی شه:n14: یعنی تا کمرم هم پام بالا نمیاد. به همین خاطر آزمون هم نمی تونم بدم. آخر مهر مبارزه دارم . اون هم شاید نتونم برم. از شدت ناراحتی معده درد گرفتم. به خاطر یه بی احتیاطی ، الان قرص رانیتیدین هم مجبورم بخورم:n03:نقل قول:
تجربه من به شما: در یک کلام ، توی ورزش جوگیر نشید. یک ماه ورزش کردن درست و اصولی بهتر از 1 ماه ورزش نکردنه:n03:
شما چه ورزشی کار می کنید؟ هر ورزشی باشین الان اگه حدود 6 ماهه دارین کار می کنید باید کمربند سبز باشین. درسته؟
من خیلی توی اینترنت سرچ زدم آخرش فهمیدم حرف فیزیوتراپم درست بود. ورزشهایی هم که بهم داده بود درست بودند. من براتون می ذارم. ایشالا هیچوقت بهش نیاز پیدا نکنید.
علائم کشیدگی عضلات لگن چیست
مهمترین علائم کشیدگی عضلات لگن عبارتند از
- مهمترین علامت، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. این درد بلافاصله بعد از حرکتی که موجب کشیدگی عضله و تاندون میگردد در ناحیه کشاله ران احساس میشود. پس از آن درد کم شده و بصورت یک درد مداوم و گنگ در ناحیه کشاله ران در میاید.
- در ابتدا درد ممکن است فقط در شروع ورزش یا اول صبح بعد از برخاستن از خواب احساس شود و بعد از چند دقیقه و یا با انجام چند حرکت نرمشی شدت آن کم شده و یا از بین میرود. اگر به بیماری بی توجهی شود و ورزش ادامه یابد بتدریج درد در حین انجام حرکات ورزشی هم ایجاد میشود و حتی با ورزش شدیدتر هم میشود. در موارد شدید بیماری درد در حالت معمولی و حتی در استراحت هم احساس میشود.
- ممکن است در زمان کشیده شدن عضله یک صدا یا تقه به توسط فرد احساس شود که نشانه پاره شدن فیبرهای عضلانی است.
- لمس و فشار دادن عضله کشیده شده در ناحیه کشاله ران دردناک است.
- در حالات شدید ممکن است عضله متورم شود و یا پوست روی آن دچار خونمردگی شود.
- بیمار در هنگام راه رفتن دچار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشود
- گاهی اوقات قدرت عضله کاهش میابد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کشیدگی عضلانی یا اسپاسم عضلات ناحیه لگن و ران موجب درد عضله بخصوص درد کشاله ران میشودکشیدگی عضلات لگن از آسیب های شایع ورزشی است. این کشیدگی ها همچنین میتوانند در اثر فعالیت های بدنی شدید در کسانی که آمادگی ندارند هم ایجاد شوند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عضلات زیادی در ناحیه لگن و ران وجود دارند. این عضلات مسئول حرکات مفصل لگن در جهات مختلف هستند. گاهی اوقات این عضلات بر اثر ضربه و یا بدنبال فعالیت های شدید بدنی دچار کشیدگی میشوند و در حالات شدیدتر ممکن است پارگی های میکروسکوپی در این عضلات بوجود بیاید که به آن استرین Strain هم میگویند و گاهی هم فیبرهای عضلانی بطور کامل پاره میشوند. شایعترین عضلات لگن که دچار گشیدگی میشوند عضلات ادکتور یا نزدیک کننده ران هستند.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرمش های زیر را به محض اینکه توانستید آنها را تحمل کنید انجام دهید
کشش عضلات نزدیک کننده ران
به پشت بخوابید. زانو هایتان را خم کرده و کف هر دو پا را بر روی زمین قرار دهید. به آرامی زانوانتان را از هم باز کنید تا یک احساس کشش را در قسمت کشاله ران خود بکنید. این حالت کشش را 30-15 ثانیه حفظ کرده و به آرامی به حالت اول برگردید. این حرکت را سه بار تکرار کنید
کشش همسترینگ روی دیوار
به پشت روی زمین بخوابید بطوریکه باسن شما نزدیک به یک در قرار گیرد و پاهایتان را روی زمین به حالت کشیده قرار دهید. یک پا را بلند کرده و روی دیوار نزدیک به قاب در قرار دهید. پای دیگر شما باید روی زمین و در کنار در قرار گیرد. در این حال شما باید یک کشش را در پشت عضلات ران خود حس کنید. این حالت کشش را 30-15 ثانیه حفظ کرده و به آرامی به حالت اول برگردید. این حرکت را سه بار تکرار کنید. حرکات را برای پای مقابل هم انجام دهید.
وقتی که درد کشاله ران شما کم شد حرکات زیر را انجام دهید
بلند کردن پا در حالت خوابیده به شانه
به یک شانه خود دراز کشیده و زانوی پای بالایی را خم کرده و پای آن را در جلوی ران زیرین قرار دهید. پای زیرین را صاف و مستقیم نگه دارید و در همین حال آنرا تا آنجا که میتوانید بالا آورده و 5 ثانیه بالا نگه دارید. سپس پا را به آهستگی پایین بیاورید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید
بالا آوردن مستقیم پا
به پشت روی زمین دراز کشده و پا ها را در حالت دراز کش به جلو روی زمین نگه دارید. زانوی سالم را خم کرده و کف پای آنرا بر روی زمین قرار دهید. پای دیگر را بدون اینکه زانوی آنرا خم کنید مستقیم به اندازه یک وجب بالا بیاورید. به آرامی پا را پایین بیاورید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید.
وقتی توانستید حرکات بالا را به راحتی انجام دهید نوبت انجام حرکات تقویتی است آنها را به صورت زیر انجام دهید
خم کردن ران بر علیه مقاومت
سر پا پشت به یک در بایستید. یک کش را بصورت حلقه در آورده و آنرا دور یک مچ پای خود بیندازید. سر دیگر حلقه را یک گره بزنید و گره را لای یک در گذاشته و در را ببندید. بدون اینکه زانو را خم کنید پا را مستقیم به جلو ببرید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید.
به عقب بردن ران بر علیه مقاومت
سر پا رو به یک در بایستید. یک کش را بصورت حلقه در آورده و آنرا دور یک مچ پای خود بیندازید. سر دیگر حلقه را یک گره بزنید و گره را لای یک در گذاشته و در را ببندید. بدون اینکه زانو را خم کنید پا را مستقیم به عقب ببرید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید.
دور کردن پا بر علیه مقاومت
سر پا کنار یک در بایستید بطوریکه پای سالم شما به در نزدیکتر باشد. یک کش را بصورت حلقه در آورده و آنرا دور مچ پای دیگر خود بیندازید. سر دیگر حلقه را یک گره بزنید و گره را لای یک در گذاشته و در را ببندید. بدون اینکه زانو را خم کنید پای دور از در را مستقیم به کنار برده و از پای دیگر دور کنید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیک کردن پا بر علیه مقاومت
سر پا کنار یک در بایستید بطوریکه پای مشکل دار شما به در نزدیکتر باشد. یک کش را بصورت حلقه در آورده و آنرا دور مچ پای نزدیک به در بیندازید. سر دیگر حلقه را یک گره بزنید و گره را لای یک در گذاشته و در را ببندید. بدون اینکه زانو را خم کنید پای نزدیک به در را مستقیم به کنار برده و از در دور کنید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید.
دوستان لازم دیدم بگم نرمشهای فوق خیلی عالی بودند. (دقیقا طبق دستور خودش باید عمل کرد) من با مرتبه اولی که نرمشهای فوق را انجام دادم قسمت عظیم دردم از بین رفت. عضلم آزاد شد.. هنوز هم عضلم خوب خوب نشده ولی خیلی بهتر شده
سلام
من 22 سالمه من می خواهم یک ورزش رزمی یاد بگیرم اما مشکلم اینه که دز طول عمرم هیچ ورزشی نکردم حتی ورزش هایی مثل فوتبال و .........و بدنم خیلی ضعیفه ,سر کلاس های جدو رفتم که ببینم چی کار می کنند دیدم پایه این ورزش اینه که حداقل باید کله ملق (پشتک ) رو بلد باشی .الان می خواهم بدونم که از کجا شروع کنم ؟یه مدت بدنسازی برم ؟برای پشتک یاد گرفتن و یه مدت ژیمناستیک برم تا بدنم شید کمی نرم بشه ؟
خیلی ممنون
سلام داخل ایران ورزشهای رزمی زیادی وجود داره من خودم ووشو کار میکنم و به نظر من ورزش خیلی خوبیه شما هم اگه انعطاف بدنی و قدرت کافی ر وداشته باشین میتونید این ورزشو شروع کنین و ادامه بدین تا قهرمانی و تیم ملی.
سلام . اگه قصد داری رزمی کار باشی ، بدنت نباید بیش از حد ضعیف باشه . مثلا با یه اشاره بیفتی زمین .
در مورد رشته هم خودت باید تصمیم بگیری که کدوم شو دوس داری. صرفا چون دوستت پیشنهاد کرده و یا حرکات نمایشی جذبت کرده ،نباشه .
رشته هایی مثل بوکس ، ووشو ، سان شو . به نظرم ایده آل هستن .
در ضمن نیازی نیست حتما پشتک و ملق بلد باشی . در آینده متوجه میشی اینا حرکات نمایشیه و به دردت نمیخوره . و یه نکته این که هیچکس و هیچکس یک شبه رزمی کار نشده. چند سالی باید دووم بیاری..:n16:
سلام من خیلی وقته دارم ورزش رزمی کار میکنم 4 سال پیش دچار کشیدگی عضلات ران شدم بعد از مراجعه به دکتر،دکتر بهم گفت که طول عضله کوتاه شده باید حرکات کششی سخت انجام بدی تا عضله دچار پارگی و خونریزی جزئی بشه بعد یخ بزاری تا عضله ترمیم بشه و طول اولیه خودشو بدست بیاره منم انجام دادم بهتر شد اما متاسفانه هنوز درد داره و نمیدونم باید با این مشکل چی کار کنم اگه کسی راهی بلده کمک کنه ممنون میشم.
سلام سارا جان. چاره حل شما در سایت ایران اورتوپد هستش . من خودم مشکل کشیدگی عضله ران داشتم که حل شد
این را بین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=633019
من حدود 5 ساله کشیدگی عضلات ران دارم دکتر که رفتم گفت که طول عضلت کوتاه شده باید سخت باهاش کار کنی تا باز شده اما این کار و کردم فایده نداشت کسی اگه روشی بلده راهنمایی کنه لطفا
میخواستم بپرسم آزمون مربیگری آمادگی جسمانی چطوریه؟! هم تئوریش هم عملی... :n27:
سلام دوستان عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 روز پیش یه مسابقه داشتیم که ما دیر رسیدیم و خیلی گرم نکردیم و سریعا رفتیم تو بازی و اون چیزی که نباید اتفاق میافتاد افتاد
.........................
زانوی پای راستم یه حالت خاصی داره! نمیدونم چجوری بگم! به سمت راست خم میشه! (به جلو و عقب که حالت عادی هست و باید خم شه! منظورم به دو طرف هست! یعنی از بغل به بیرون خم میشه! )
توی عکس زیر نشون دادم چجوری: ( جهت فلش سمی هست که ساق به اون طرف میره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زانوم در حالت عادی هیچ مشکلی نداره! فقط وقتی به بغل روش فشار میارم درد میاد و احساس میکنم خم میشه! توی بازی هم که اگه فشار روش بیوفته البته به بغل، کاملا بی ثبات هست و سریعا خم میشه یا به اصطلاح خالی میکنه و میخورم زمین!
در حالت عادی هم هیچگونه دردی ندارم و فقط از بغل اگه بهش فشار آورده شه درد میاد![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکتر متخصص هم هفته آینده بهم وقت داده و من تا اون موقع از نگرانی میمیرمآخه باورتون نمیشه چقدر تمرین کردم توی گرما و سرما![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه میدونید مشکلش چیه و یا تجربه داشتید لطفا بگید...
ممنون
خب کاملا مشخصه که یکی از قسمتهای زانوی شما (فکر کنم مینیسک) پاره شده. کار خوبی کردی که به دکتر متخصص مراجعه کردی البته اون برات عکس مینویسه باید بری عکس بگیری از زانو. مشکل خاصی نیست فقط همین مشکلی که میگی (خالی کردن زانو) عوارضش هست ، یکی از دوستانم بدنسازی کار میکنه و زانوش همینجور هست عمل هم نکرده هنوز.
خب منم نمیخوام فوتبالو بیخیال شم :(نقل قول:
سلام
وقتی ضربه ی وارد شده از قسمت های جانبی زانو باشه، ممکن هم هست باعث آسیب به لیگامنت ( رباط ) ـهای جانبی شده باشه.
فکر میکنم دیگه تا الان موعد دکتر رفتنتون رسیده باشه، ولی در غیر این صورت برای اینکه مطمئن بشید "پارگی منیسک" ندارید
میتونید این تمرین رو انجام بدید. حتما باید از کسی بخواید تا تو این آزمایش کمکتون کنه.
1.به پشت روی میز صاف و مسطح قرار میگیرید و شخصی که کمکتون میکنه، یک دستش رو به شکلی روی استخوان کشک زانوتون قرار میده
که شست و انگشتای دیگه ـش کاملا زانو رو نگه دارند.
دست دیگه ـشون در قسمت پایین ساق پا نزدیک مچ پاتون قرار میگیره. و در همین حالت باید خیلی آروم یه حرکت چرخشی به پاتو به طرفین
بده و با دستی که روی زانوتون گذاشته، باید دقت کنه که صدای تیک تیک، لرزش و یا نقطه ای که درد میکنه رو مشخص کنه.
2. در حالی که زانو نیمه خم هست، یک دست روی کشکک و دست دیگه مچ رو محکم میگیره. زانو رو آروم باز میکنید و در همان حالت ساق رو چرخش میدین. ( چرخش و باز شدن زانو همزمان )
باز هم در این آزمایش، شنیدن صدای تیک تیک نشانه ی پارگی منیسک هست.
در هر صورت یادتون باشه بعد از اکثر آسیب های ورزشی شما قبل از هر تمرینی یا چیز دیگه ای باید حدود 24-48 ساعت استراحت کنید
تا صدمه بیشتری نبینید.
سلام
راهی برای پیشگری از پاره شدن مینیسک پا هست؟
بله بدن رو قبل از ورزش باید خوب گرم کرد و حرکات کششی انجام داد. در ورزش هم از انجام حرکات خطرناک که ممکنه باعث آسیب دیدگی بشه باید خودداری کرد
با سلام. مطلبی رو میخواستم عنوان کنم برای کمک به کسانی که بعد از ورزش دچار سردرد میشن:n22: و علارغم هر تدبیر مثل خوردن آب کافی ضمن ورزش، تهویه خوب و غیده این سردرد خوب نمیشه. راه درمان خیلی ساده و غیر قابل باوره: :n04:نیم ساعت پیش از شروع ورزش یک عدد سیب رو با پوست بخورید. بطور معجزه آسایی بعد از ورزش دیگه سردرد نخواهید داشت.:n02: یکبار امتحان کنید.
سلامنقل قول:
البته سر درد بعد ورزش هایی که تکان هایی زیادی دارن مثل والبیبال ، حتی فوتبال و ....
میتونه از نوعی میگرن باشه
اینو من از پزشک متخصص مغز و اعصاب شنیدم
سلام.....نوشیدن آب کافی خیلی موثره......ولی معمولا سردرد بعد از ورزش....به خاطر افت قند خون هست......
البته همون طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم اشاره کردن در پاره ای موارد به دلیل میگرن هم هست
من یه زمانی پرورش اندام کار می کردم و بعد از ورزش همیشه شبا سردرد داشتم(البته هنوز هم دارم ولی ورزش اونو شدت می داد)
دیگه کلا بیخیال ورزش شدم :دی اعتیاد دشمن ورزش :دی
برای سردردهام دکتر رفتم گفت شبه میگرن داری!(اخرشم نفهمیدیم یعنی چی!) قرص نوشت مصرف نکردم...کلا به قرص اعتقادی ندارم چون یه جاتو خوب می کنه یه عضو دیگه رو نابود...
سلام خانم سالاری میشه راهنمایی کنید کجای تهران میشه ورزش وشو رو یادگرفت البته نزدیک غرب تهران باشه که بهتر البته وشو نمایشی نه سانشو باشه قبلا هم کاراته کار کردم لطفا اگه مربی خوب و باشگاه مناسب میشناسید شماره اش رو بذارید سپاسنقل قول:
اگر کاراته کار کردی بهتره همونو ادامه بدی. من کیوکوشین کاراته رو پیشنهاد میدم که نمایشی نیست و کاربردیه. باشگاه محله سنائی خ قائم مقام فراهانینقل قول:
سلام به دوستان گرامی من خیلی وقت هست دنبال باشگاه تنیس وبدمینتون درانقلاب یا مناطق نزدیک منطقه 10 میگردم ولی متاسفانه پیدانمی کنن رفتم شیرودی گفتن ثبت نام تموم شده حالا ازدوستان گرامی خواهش دارم یه چندتا ادرس باشگاه بدن که یاتنیس باشه یا بدمینتون بدن
دوستان کسی هست جواب بده
سلام دوستان
يه تردميل مكانيكي دارم شبيه اين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه مكشلي كه داره اينه كه خيلي تسمه اي كه روش راه مي رم با سطح زيرين استطحكاك داره و بهم فشار زيادي مي ياره! زير تسمه روغن چرخ هم زدم فايده نداره و چون زير تسمه يكم حالت نخي داره روغن رو جذب مي كنه و باز سخت مي شه! حتي تسمه رو با پيچ هاي تنظيم شل يا سفت كردم فايده نداشت و اسطحكاكش با سطح زيرين زياده!
به نظرتون چي كار كنم ؟ زيرش گريس بزنم ؟ از يه فروشنده لوازم ورزشي پرسيدم اونم گفت روغن چرخ بزن و گريس نزن!
دوستان اگه تجربه اي دارم ممنون مي شم بگن.تردمی مكانيكي هست و برقي نيست.
من توی مسابقه به اضافه فوتبال شنبه فینال لیگ قهرمان شرکت کردم از اون موقع داره برام پیامک خبری به اضافه فوتبال میاد!!:n24: این هم شده یک روش دزدی پیشرفته! کسی میدونه چه طوری میشه لغوش کرد؟
من بیشتر از ۲-۳ دقیقه نمیتونم بدوم چکار باید بکنم که این مقدار افزایش پیدا کنه؟