دوستان هرکی اپدیت PES 2014 Patch101 رو نصب کرده بیاد یه کمکی کنه ما رو مشکلش اینه وقتی میزنم نصب بشه این ارور رو میده :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان هرکی اپدیت PES 2014 Patch101 رو نصب کرده بیاد یه کمکی کنه ما رو مشکلش اینه وقتی میزنم نصب بشه این ارور رو میده :n03:
پرسیدم به من میگه باید dlc رو نصب کنی ها یکی نیست بگه اول باید این نصب باشه بعد dlc
نقل قول:
:n02: خودم کشف کرذم بگو اشتباه کجا بود باید پچ رو روی خود لانچر بازی که کرک نشده نصب کنیدکافیه فایل اصلی و اجرایی بدون کرک pes2014 رو کپی کنید داخل پوشه بازی و بعد اپدیت رو بزنید نصب بشه و بعد بازی رو دوباره با کرک جدید کرک کنید ولی زیاد تغییراتی ندیدم بیشتر واسه قسمت اکانت بازی واسه یوزر و پسورد انلاین و سرور اضافه شد به بازی این dlc انگار مخصوص برای انلاین بازها بود :n01:
اینا جدید اومد با این DLC
اوه کی حال داره بزار با پچ pesedit میگیریم دیگه
شما پپدیت کارت گرافیکیت نصب نیست!نقل قول:
نصب کن حتما درست میشه
اونائی که با لب تاپ بازی میکنن حواسشون باشه روی گرافیک اصلی و قدرتی موقع بازی سویچ کنن تا لگ و افت فریم نداشته باشن :n01:
دوستان سیستم من کمی پایینه و بازی کند اجرا میشه باید چکار کنم این سیستممه VGA 1 G Geforse 9500 Ram 2 G CPU Amd Athlon 64 X2 Dual 4000 + , 2.10Gh تنظیماتم هم روی Quality Low Resolution 640 * 480 4:3 Full Screen
این سوال منم هست. کسی نیست جواب بده ؟ ایا اینجا کسی تونسته با ویندوز XP بزای رو اجرا کنه ؟نقل قول:
سلام دوبارهنقل قول:
من هنوز همین مشکل را دارم ولی الان یک چیز دیگه هم متوجه شدم !
تو PES2013 وقتی دکمه ESC روی کیبورد رو میزدی استارت در نظر میگرفت و حرکات نمایشی رو رد میکرد ولی تو این بازی نمیشه و نمیشه گل های زده رو رد کرد! و باید حتما کلید v رو فشار بدهیم!
برای شما هم اینجوریه ؟
میشه راهنمایی کنید
با نصب اخرین ورژن گرافیک هم درست نشده همه این راه ها رو انجام دادمنقل قول:
دوست عزیز اگر سوئیچ میشد که دیگه مشکلی نبود.همین که سوئیچ نمیشه روس عصاب رفتهنقل قول:
برو ستینگ بازی قسمت کنترل کیبورد و جای دکمه ها رو عوض کن :n01:نقل قول:
نقل قول:
این مشکل یکی از دوستان بود درایور گراقیک رو اپدیت کرده بود و قسمت پاور برق لب تاپ رو همه رو روی high گذاشته بود و دایرکس جدید رو هم نصب کرده بود درست شده بود
موقع صویچ گرافیک یه Wizard بزن تا بره روی هسته ای اصلی گرافیک لب تاپت الان لب تاپ دم دست نیست و گرنه تست میزدم میگفتم بهت :n01:
خیلی ضعیفه واسه این بازی اخه کونامی باید روی این بازی اسم نکست جن رو میداشت تا ملت به فکر اپدیت سیستم میفتادن با این سیستم روی Low هم نمیتونی بازی کنی :n01: حالا درایور گرافیکت جدید اومده نصب کن شاید بهتر شد سعی کن انتی ویروس داری کلا غیرفعال کنی تا سیستم جون داشته باشه واسه اجرای بازی هر چند بعید میدونم اخه دوستم همچین سیستمی داشت هنوز بهتر هم بود یکم بازم روی Low گیر بودنقل قول:
این بازی رو میشه روی ویندوز xp اصلا انجام داد؟؟؟؟؟؟؟از من بازی رو میاره روی xp اما سرعتش خیلی پایینه حتی وقتی گرافیک رو روی پایین ترین حد میزارم ،اونم در حالی که اصلا سیستمم پایین نیست و باید با بالاترین گرافیک اجرا کنم.ممکنه اشکال از ویندوز xp باشه؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان لطفا تنظیمات دسته رو بگذارید ممنون
نقل قول:تو ستینگ اینجوری تنظیم کن
تو بازی اینجوری تنظیم کن
کسی بازی رو با ویندوز xp اجرا کرده ؟
یه سری به فروم پیس ادیت بزنید همه دارن از لگ تو بازی گلایه میکنن!!
اینجا هیچکس لگ نداره؟
طرف لا سیستم خیلی عالی هم لگ میزنه:n27:
برای منم کارت گرافیک nvidia رو نشناخت ولی بازی اجرا شد ولی در ورود بازیکن ها و صحنه های آهسته خیلی لگ میزنه
و بعضی مواقع هم وسط بازی تصویر سیاه میشه ولی بازی در حال اجراست صدای گزارشگر و تابلوی نتیاج معلومه ولی تصویر کاملاً سیاه هست
باید چکار کنم تا بازی با گرافیک قوی سیستم اجرا بشه
دوستان من مشکل pro evolution soccer 2014 is not installed رو دارم !
هر کاریم که تو صفحه های قبلی گفته بودین انجام دادم اما درست نشد !
crack رو دانلود و کپی کردم..نرم افزار های جانبی رو نصب کردم..فایل دومی هم به نام PES 14 با حجم 1kb ندارم که بازش کنم مشکلم درست بشه !
:n03::n28:
لطفا کمکم کنید..
سیستم من اینه همی چی بالا حتی از داخل ویندوز گرافیک رو بردم اخرین حد اصلا لگ نداره ولی یکی از دوستام با core i5 لگ داشت با اینکه سیستمش خوب بود از منم بهتر بود شاید به اپدیت ویندوز هم باشه من هر ماه ویندوز 7 رو جدید میگیرم نصب میکنم با برنامهای مخصوص بازیک که لازمه از داخل ویندوز هم فایروال و بیت دفندر و اپدیت ها رو خاموش کردم اصلا یه ذره افت فرم و یه ذره لگ ندارم اونم رو 1080 بازی میکنمنقل قول:
دوستان من مشکل pro evolution soccer 2014 is not installed رو دارم !
هر کاریم که تو صفحه های قبلی گفته بودین انجام دادم اما درست نشد !
crack رو دانلود و کپی کردم..نرم افزار های جانبی رو نصب کردم..فایل دومی هم به نام PES 14 با حجم 1kb ندارم که بازش کنم مشکلم درست بشه !
:n03::n28:
لطفا کمکم کنید..
اقا من گرافيك ٢GB دارم و رم 4 ولي موقع اجرا يهو ميزنه the video card does not have the necessary specifications.(gpu: vram 512mb).چيكار كنم خب؟چرا اين ارور و ميده؟تو قسمت ستينگ بازي هم قسمت normal و high بازي واسه من خاموشه در ضمن با لپتاپ اجرا ميكنم
اگه ویندوزت 32 بیتی هست فایل زیر رو اجرا کن و yes رو بزن درست میشه اگه 64 بیتی هم هست بگو تا 64 بیتیش رو بهت بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یا کارت گرافیکت رو اپدیت نکردینقل قول:
یا الان داره با گرافیک cpu اجرا میکنه
اول کارت گرافیکتو اپدیت کن
اگه درست نشد باید از گرافیک cpu سویچ کنی رو گرافیک اصلیت
دوستانی ک مشکل ارور که بازی نصب نشده رو دارن این فایل رو دانلود و تو پوشه ی نصب بازی کپی و اجرا کنن.کارشون حله موفق باشید
اقا این چمنش چرا مثل موکته؟مال شمام اینطوریه یا مشکل کارت گرافیکه؟
سلام. من این فایل رو هم کپی کردم ولی پیغام ارور میده Not installedنقل قول:
راه حل دیگه ای داره ؟
داداش سويچ كردم به گرافيك اصلي و گزينه ي high فعال شد و اكي شد الان حله مشكل افت هم ندارم فقط اينكه تو ستينگ قسمت gpu زده bad?چرا خب؟
فایل رو اجرا هم کردی؟نقل قول:
به فایل exe کرک شده که تو همین تاپیک لینکش داده شده نیاز داری
دوستان چرا بازی اسلومشن اجرا میشه؟
تو قسمت توصیف قطعات نمره good داده.
:n01: درست شد خــــــیلی ممنــــــون
اینم دانلود کردم ولی باز همین ارور رو میده.......نقل قول:
ای خدااااااااااا
درباره مشکل منم لطفاً توضیح و راهنمایی کنیدنقل قول:
واسه من لگ نمیزنه فقط gpu رو زده bad و vram رو زده ok چکار کنم تا gpu بشه good
اسلومشن هم نمیشه؟نقل قول:
من فک می کنم اگه کارت گرافیک آپدیت بشه لگ نمی زنه دیگه برای من.شما هم آپدیت کن کارتت رو البته اگه مشکلی نداری ک نمی خواد
:n02:
نه مشکلی ندارم فقط میخوام good بشه gpu
سلام
چکار کنم بازی کمی روان تر بشه و پاسها رو کمی تندتر بندازه؟
چند دست بازی کردم. به نظرم از لحاظ گرافیک به شدت افت داشته. 2013 خیلی شبیه تر بود
چمن هم خیلی ها گفتن مثل موکت میمونه. منم تائید میکنم. گل ها هم اکقر تک به تک با دروازه بان بود. یعنی شوت از راه دور بزنیم صاف میره توی دست دروازه بان. ریو فردیناند با اینکه 10 متر عقب بود اما با طی الارض کردن روتالدو رو گرفت !!
بازی منو یاد فیفا 98 میندازه
خوبی بازی هم تا الان این بود که داوری خوب بود. البته باید ببینم فن کمر رو پنالتی میگیره یا نه !!!
و اما جالب ترین نکته :
وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم. ارور میده که ویندوز باید از ویستا به بعد باشه و کارت گرافیک 512 به بالا. من بازی رو روی ویندوز xp اجرا کردم . کارت گرافیکم هم خوبه
اول بزای چرا انیمشن نداره ؟ یه راست میره صفحه ای که باید دکمه ای رو فشار بدیم تا بره منوی بازی. زبان پائینش هم انگلیسی نیست. اما از منو اولیه به بعد همه چی انگلیسی میشه. میگم نکنه این بازی اصلی نباشه؟ از پی سی دانلود گرفتم
کسی نگفت این gpu من برای چیه و چیکار باید بکنم تا gpu good بشه