شما این کانفیگ sli دار را از کجا خریدید؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
شما این کانفیگ sli دار را از کجا خریدید؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من تو چندتا فروم دیدم که میگن مثلا 2 گیگ حافظه ی اختصاصی داره و در صورت نیاز میتونه تا 2گیگ از رم استفاده کنه که در کل میشه حافظه ی کل گرافیک 4 گیگ . . . این درسته ؟
بله درسته. در واقع با رم share میشهنقل قول:
از نظر منم همین درسته.نقل قول:
قضیه SLI که اون دوستمون گفتن فرق داره با این up to 4gig
مژدگانی به دوستی که فروشگاهی معرفی کنه که y410p بفروشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
سلام
ویندوز 7 بهتر جواب میده رو این مدل یا 8
کدوم ورژنش؟؟؟
نه 8 نه 7 !
فقط 8.1 !
دوستان این لپ تاپ با فول اچ دی و کارت گرافیک sli و 8 گیگ ssd با ویندوز 8 موجود شد تو تهران
این لپ تاپو از پاساژ ال عین تو دبی گرفتم . طبقه ی دوم یا سوم .
اونجا فروشنده کارت گرافیک رو به تنهایی 250 دلار که قیمت خود شرکت لنوو بود میفروخت ولی من لپ تاپ با کانفیگ SLI رو گرفتم . تو این کانفیگ کارت گرافیک دو گیگ جداگانه ای توی لپ تاپ به جای دی وی دی رایتر هست که با گرافیک خود لپ تاپ چهار گیگ میشه .
کسی نمیدونه چطور تو ویندوز 8.1 SLI رو فعال کنم؟
سلام میتونی پی ام کنی کجاداره؟نقل قول:
شماره جایی که کارت دوم گرافیک را داره بی زحمت به منم بدید
سلام دوستان یک سوالی که داشتم این بود y510 خیلی داغ نمیکنه؟
من بین دوتا انتخاب موندم msi ge60 یا lenovo y510
من هم گیمر هستم هم مهندس عمران
تو سایت notebookchek دمای y510pرو زاید زده بود اما اصلا واسه ge60هیچ چیزی پیدا نکردم
سوال دومم اینکه میگن y510p ,sd \d d,a ,سی پی یوش turboboost نداره . آیا درست میگن؟
نقل قول:
سلام. من جای شما باشم GE602OC رو میخریدم. اگه یه وقتی خواستی لنوو بگیری اشتباه منو نکن. حتما صفحه مات بخر .متاسفانه کیفیت صفحه براقش یه چیزی فرا تر از افتضاحه.
در مورد توربو بوست اشتباهه , توربو داره
آخه تو تبریز میگن matris نمایندگی خوبی نیست یا msi جنس خوبی نیست
یکی هم msi بک لایت نداره !!!:n03:
اما نمیدونم fullhd هست یا نه؟یا صفحش مات ؟:n28:
یک سوال دیگه اینکه گارانتی ویستا پخش چطور گارانتی هست ؟
آقا جون والا من یک ماهه این y510 رو خریدم . با کانفیگ 8GB RAM
مانیتور براق به قیمت 3120 با گارانتی سریر
آقا جون والا من یک ماهه این y510 رو خریدم . با کانفیگ 8GB RAM
مانیتور براق به قیمت 3120 با گارانتی سریر
در ضمن:
سی پی یوش فو العاده قوی هست
با لود بالا حدود دو ساعت شارژ نگه میداره و با کار معمولی و وب گردی حدود چهار و نیم
دماش ولی میره بالا شاید تو کارای خیلی شدید به 80 هم برسه
ولی برا من سرعتش مهمه که راضی هستم
سوالی هست در خدمتم
دوستان فرق دو کانفیگ ی از y510p که تو بازار هست فقط تو رم 8 و 16 هست یا فرقای دیگم دارن؟
صفحه جفتشون HD هست یا FHD هم داره؟صفحه جفتشون براقه؟مات نداره؟گرافیک جفتشونDDR5هست؟
یعنی فقط بخاطر تفاوت رم تفاوت قیمت حدود 400 هزارتومن دارن؟
اگه میشه فرقاشونو بگین خیلی ضروریه میخوام بگیرم.
در ضمن خبری ازN550jvنشد؟راستش دیگه از انتظار خسته شدم میخوامY510pرو بگیرم دیگه.اگه کسی ازN550jvخبر داره بگه لطفا.
ممنون
full hd هم هستنقل قول:
فک کنم fullhd هاش صفحه مات دارن!
گرافیک ها همه ddr5 هست
n550 هم سایت ال دیجیتال داره
جایی سراغ داری که FHD و صفحه مات داشته باشه معرفی کنی؟نقل قول:
فقط FHD ها مات هستن..همشون
بعضی هاش هم 24GB SSD دارن همراه با 16 گیگ رم
بعضی از 16 گیگ رمها هم هارد اس اس دی ندارن
به نظر من پول بیخودی ندید
16 گیگ خیلی زیاده
صفحه براق هم زیاد بد نیس و زاویه دیدش خوبه
ssd و رم 16 مهم نیس.بعدا عهم میشه اینارو گذاشت.
ولی full hd ارزش هزینه کردنو داره!
جایی رو سراغ ندارم، مال خودمم اچ دیه:n03:
این لپ تاپ دوتا هارد ssd دیگه میخوره یعنی شما بعدا ممیتونید سر فرصت یه 128 گیگ بندازی بهش
ضمنا:
تمام فول اچ دی ها با 16 گیگ رم تو بازار هستند
اگه پول اضافه داری یا هر روز میخای بازی کنی باش خوب فول اچ دی بگیر
وگر نه همون اچ دی بد نیس به خدا
دوستانی که و سخت افزار خبره هستن جواب بدن لطفا
دمای 92 برای سی پی یو خطرناکه؟؟؟؟گاهی اوقات تو محاسبات خیلی سنگین مهندسی به این دما هم میرسه
ولی جالب اینه بدنه لپ تاپ داغ نمیشه(کمی گرم میشه)
این مدل i5 هم داره؟
نه ندارد . . . ..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو یه نگا بندازید
آقایون و خانوما از من میشنوین این مدل عالیه فقط یکم سنگینه(نسبت به z500 ) و کمی هم دمای سی پی یو توی کارای خیلی خیلی سنگین (نه معمولی یا حتی بازی) به 85 میرسه در ضمن دوستانی که گیمر حرفه ای هستن میتونن به جای درایو نوری که زیاد به کار هم نمیاد میتونن یه خنک کننده بزارن (نیازی به باز کردن پشت لپتاپ نیست راحت در میاد) یا از کول پد استفاده کنن.
در ضمن اگه شما یه هارد ssd هم بندازی روش سر فرصت .سرعتش سر به فلک میزنه
...
من یک ماه پیش با دلار 3000 تمن این دستگاهو با 8 گیگ رم و صفحه براق و گارانتی سریر خریدم 3120 ...سوالی هست در خدمتم
میشه یه نگاه بندازی و ببینی اسلات msata رو داره یا نه؟نقل قول:
چون بعضی از مدل ها انگار حتی اسلات رو هم نداره.
(البته اگه گارانتی باطل نمیشه)
در ضمن کیفیت صفحه نمایشش (HD) چطوره؟
گزینه خوبی برای خرید هست
سلام.
چند وقته میخوام لپ تاپ بگیرم ولی خسته شدم دیگه تصمیم دارم همون y510p بگیرم ! تاپیک رو خوندم عزیزان راضی بودن ازش، فقط چند تا سوال.
در حال حاضر چیزی هست که با رم 8 و بدون ssd باشه ولی فول اچ دی باشه ؟! این کیفیت صفحه واسم خیلی مهمه آخه ! اگرچه که بگیرمم تو خونه همش وصله به موس و کی برد و مانیتور !! :n02: :n02: :n02:
ولی همچین کانفیگی هست تو بازار ؟!
من ندیدم و نشنیدم که همچین کانفیگی باشه!نقل قول:
اگه بود خیلی خوب بود:n12:
به نظر شما الان واسه خرید مناسبه ؟! سری جدید لپ تاپ ها کی قراره وارد بشه ؟ منظورم لپتاپ های مدل 2014 و ایناست یا سری جدید واردات.
پردازنده های نسل چهارم هنوز خیلی همه گیر نشدن واسه همین قیمتاشون خیلی بیشتر از نسل سومی ها میشه !
الان من 3100 تا 3200 دارم، میشه همین y510p رو خرید ولی میخوام با قیمت واقعی ترش بخرم، یا اگه بشه فول اچ دی شو ! نمیدونم الان زمان مناسبی هست یا نه، میترسم بخرم بعد فوری مدلهای جدید بیاد بزنه قیمتشو بیاره پایین !
معمولا لپ تاپ ها سه ماه یک بار معرفی میشه اما تو ایران سال به سال میاد شما تا 3 ماه اول 2014 منتظر باش ببین چی میاد فعلاً جدیدترین لپتاپ تو رنج Y510 و n550 دل xps 15 معرفی شدهنقل قول:
یعنی چیزای جدید اگه بخواد بیاد تو سه ماهه ی اول 2014 میاد ؟! تا بعد از عید صبر کردن منطقیه ؟!نقل قول:
تو ایران هیچی مشخص نیست معمولا لپ تاپ ها تا حداکثر 1 ماه بعد معرفی قابل خرید میشن اما تو ایران یه لپ تاپ ممکن خیلی زود بیاد یا اصلاً نیاد مثل سری xps دل که بعد از L502 دیگه سری جدید نیومد در حالی که اون موقع دل مثل ایسوس و لنوو کل بازارو گرفته بود.نقل قول:
اگه میخواین اخرین مدلو بگیرین مثلاً مدل جدیدتر Y510 صبر کنین تا بیاد ایران همونو بگیرین که خب قطعاً قیمتش بیشتر از بودجه شما میشه
یا صبر کنین مدل جدید بیاد که Y510 قیمتش افت کنه
اما معلوم نیست خود Y510 تا اون موقع باشه و قیمت دلار هم ثابت نمیمونه
برای همین سعی کنین قیمت ها و مدل های بازارو تا 3 ماه دستتون باشه
یا کلاً Y510 بگیرین : )))
یک ساله تمام دنبال مدل y410p لنوو یا msi ge40 20c یا n46 jv ایسوس هستم، هیچکدومش تو بازار نیست، اونوقت شما مدلای 2014 رو سراغ میگیرید؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
سلام دوستان.
آیا حافظه گرافیک ddr5 هست یا ddr3 هم داره ؟
ممنون از جواب سریعتون.
می خوام تو پاچم نره .:n01:
تا جایی که من دیدم همه ddr5 بودن.:n05:نقل قول:
تو برند ایسر بگرد هست داداش
به جز کول پد کار دیگه نمیشه کرد واسه کاهش دماش ؟! اون فنی که به جای گرافیک دوم یا دیسک قرار میگیره اصلا میشه پیدا کرد ؟! کارایی داره واسش ؟! آخه من به دما خیلی حساسم میترسم بزنه بالا بسوزه ! :n02:
وسواسم در حدیه که کلی پول خرج دسکتاپم کردم فن های حرفه ای گرفتم طوریه که یه 9550 amd درحالت بازی اونم اورکلاک دماش از 45 بالاتر نمیره !! :n02: میترسم با این نتونم کنار بیام !
احتمالا با ورود انبوه احتمالا فن هم پیدا میشه(یافتید خبرم کنید)
ولی دمای 70 یا 80 برای سی پی یو فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه
نظر دوستان چیه؟؟
جایی هست بگه چقدر دما خطرناکه؟؟؟