مگه موقع خرید تست نکردید؟ موقع باز کردن پلمپ رو چک کردید؟نقل قول:
ریستور کنید و دوباره ios رو بریزید ببینید درست میشه!
Printable View
مگه موقع خرید تست نکردید؟ موقع باز کردن پلمپ رو چک کردید؟نقل قول:
ریستور کنید و دوباره ios رو بریزید ببینید درست میشه!
دوست من يكي ازاونا ميكرفون يكي اسپيكر براهمين فقط از يكيش صدا درمياد نگران نباش در مورد بقيه موارد هم از قسمت تنظيمات صدا ميتوني ولوم رو بالا ببري تا صدا دربياد در ضمن چك كن گوشي رو سايلنت نباشه چون خيلي مواقع دست ادم ميخوره و گوشي رو سايلنت ميره
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان.همگی خسته نباشید.
برای فارسی کردن کیبورد گوشی باید چیکار کرد؟
از قسمت سیتینگ به جنرال و بعد کیبرد برو و تنظیمات کیبورد فارسی رو فعال کننقل قول:
نقل قول:
ممنون از اینکه سریع جواب دادین.یه سوال دیگه هم دارم .
بار اول چقدر باید تو شارژ باشه؟
چون من گذاشتم شارژش کامل خالی شه،بعدش الان زدمش به شارژ ،بعد از نیم ساعت هر کاری می کنم روشن نمیشه و فقط عکس باتری نیمه خالی نشون میده!!
طبیعه دیگه؟
یعنی باید صبر کنم تا شارژش کامل شه و بعد روشن میشه؟
در واقع ميخواستم برنامه پولي اكانت خودم رو گوشي استادم بريزمنقل قول:
سلام.گوشیمو دیروز گرفتم از پایتخت و زیان کیبورد فارسی نداره!!چیکار باید بکنم
اگه جیلبریک کردی از توییک های سیدیا استفاده کننقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام،جیلبریک نکردم،راهی دیگه ایی داره؟
در ضمن می خواستم بدونم َشارژ بار اولش چه جوریه؟!چون الان چند ساعت زدم به برق ولی هنوز پر نشده و مهمتر از همه کنار عکس باتری باید آیکون اتصال به برق بیاد ولی نمیاد.
اما وقتی میزنم به کامپیوتر نشون میده که داره شارژ میشه!!!جریان چیه؟تو رو خدا یکی به من بگه،مردم از نگرانی
میتونید از اپ های اپل استور استفاده کنیدنقل قول:
یکسری ترفندها هم هست تو سایت های فارسی ارایه شده تو گوگل سرچ کنید
در مورد شارژ شدندش کسی اطلاع نداره که چه جوریه؟دارم سکته میزنم به خدا!!!نزدیک 6 ساعت تو شارژه ولی 80 درصد بیشتر پر نشده؟!!
در مورد شارژ شدندش کسی اطلاع نداره که چه جوریه؟دارم سکته میزنم به خدا!!!نزدیک 6 ساعت تو شارژه ولی 80 درصد بیشتر پر نشده؟!!
ممكنه شارژر مشكل داشته باشه. كابل رو به يه شارژر ديگه وصل كنيد، ببينيد كار ميكنه.
والا چی بگم!!کابل رو که به کامپیوتر وصل می کنم شروع می کنه به شارژ شدن!!!یعنی شارژر خرابه؟نقل قول:
اگه خرابه پس چرا توی این 6 ساعت 70 درصد شارژ کرده؟
مردحسابی کسی اولین بار با کامپیوتر شارژ میکنه؟نقل قول:
پس اون دوشاخه واسه چی گذاشتن تو جعبه؟
بار اول اصلا با کامپیوتر نباید شارژ کنی چون ولتاژ پ امپر ش ضعیفه مگه با لپ تاب های اپل یا ای مک
والا چی بگم!!کابل رو که به کامپیوتر وصل می کنم شروع می کنه به شارژ شدن!!!یعنی شارژر خرابه؟نقل قول:
اگه خرابه پس چرا توی این 6 ساعت 70 درصد شارژ کرده؟
مشکل شارژ حل شد.مشکل از بی دقتی خودم بود که کابل یواس بی رو تا انتها داخل شارژر نمی کردم!!!:n21:
حالا اگه ممکنه راجع به کیبورد فارسی بیشتر توضیح بدید چون هنوز با بعضی از اصطلاحات آشنا نیستم؟
لطفا مرحله به مرحله بگید باید چیکار کنم تا کیبوردم فارسی بشه؟از تو ستینگ و جنرال و کیبورد رفتم و زبان فارسی نداره!
جیبریلگ هم نریختم
والا عرضم به حضور مبارک شما که بنده ام اینقدر می دونم که نباید با لب تاب شارژ کرد!!نقل قول:
ولی خوب وقتی برای ریختن نرم افزار ها به آیتون از روی پی سی وصل میشدم خودش شروع می کرد به شارژ کردن.
به هر حال فعلا به خیر گذشت.
ممنونم به خاطر توصیتون و سعی می کنم یاد بمونه که هیچ وقت با لب تاب شارژ نکنم:n20:
بهتر بود بار اول بیخیال می شدی میزاشتی باتری بعد از کارخونه یبار کامل شارژ بشه بعد شروع میکردی به اپ ریختننقل قول:
نمیخواستی دو سه ماه صبر میکردی ایفون جدید رو میگرفتی؟
بحرحال امیدوارم مبارک باشه و بخوشی ازش استفاده کنی
برای کیبرد هم فعلا عربی بزار کارت راه بیوفته
با سلام خدمت دوستان
میخواستم 5s بخرم ولی چند نفر از دوستام که دارن میگن کاربرد اندروید بیشتره و با توجه به اینترنت ایران اپل جواب نمیده به طور مثال میگن سرعت هووایی بیشتره تو پیج باز کردن و کار با اینترنت. با توجه به اینکه کار با اینترنت داده گوشی برام مهمه میخواستم ببینم ایا جواب میده یا نه و خرید این گوشی با این قیمت منطقی هست یا نه.با تشکر
میشه بپرسم پیشرفته ترین گوشی که دوستات داشتن چی بوده؟ احتمالا همون هواوی[emoji6]نقل قول:
نه دوست من از این خبرا نیست ایفون هم مثل هر گوشی دیگه نقاط ضعف خودش رو داره ولی نه اینایی که به تو گفتن
دوستان خسته نباشید ببخشید یه تاپیکی بود سوال میکردن قیمت رو.... پیداش نکردم خدایی.گفتم تو تاپیک خود گوشی بپرسم.
میخواستم بپرسم 5s 16 gb سفید با پشت طلایی اینجوری که خریدن 2 و 90 قیمتش درسته؟ یکی از بستگانم خریده از مشهد میخواستم بپرسم قیمتش درسته؟ 2 میلیون 90 هزار تومن سفید پشت طلایی . از مشهد
آخه تو اینترنت 1 میلیون 900 دیدم ..میخواستم ببینم گرون نخریده؟ ممنون میشم پاسخ بدید :11:
سایت اپل نیست که قیمت تک باشه بالاخره بستگی به شهر و فروشگاه های مختلف قیمت حدود ۲۰۰ تومن بالا پایین میشهنقل قول:
الان رنج قیمت بین ۱۹۰۰ تا ۲۰۵۰ هست و با توجه به شهر شما بد نخریده هرچند اگه یکم صبر میکرد یا از سایتی مثل ال دیج.ی میخرید میتونست تا ۲ تومن هم بگیره
دوستان 5s دست دوم خریدم برای اینکه هیچ اطلاعاتی از قبل نباشه مثل آپل ایدی یا هرچیز دیگه برای امنیت چه کار هایی باید انجام بدم؟ ریست کردن کافیه؟ بخوام همه چی رو تست کنم چه نکاتی رو پیشنهاد میکنید؟ خیلی ممنون
سلام ... اگر جیلبریک نیست میتونید reset all setting and content رو بزنید .نقل قول:
دقت کنید در آیکلود find my iphone غیر فعال باشه . میتونید هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ریستور کنید .
خیلی ممنون عزیز. جیلبریک نیست. رستور کنم اگر قبلا آپل آیدی ست شده باشه مشکلی پیش نمیاد؟ iOS8 تقریبا ۶گیگ فضا برای نصب میخواد؟ یعنی من الان ۱۶ گیگ دارم کلا چقدر آزاد میمونه؟ و یه سوال تقریبا بی ربط رنگ گلد کلا یه مقدار کدر هست؟ چون الان ۳-۴ ماه کار کرده اما حس میکنم کدره رنگ گوشی. خیلی ممنون.نقل قول:
خواهش ... اول چك كنيد find my iphone و icloud خاموش باشه بعد ريستور كنيد ... اگر روشن باشن موقع اكتيو كردن پسورد اپل آيدي قبلي رو ميخواد ! ( راه برگشتي هم نداره !) مثل ios7 هست ... اول حجم براي نصب از طريق otaهست ... يك مقدار كدر هست ...نقل قول:
با سلام
من قصد خرید ایفون رو دارم
حداکثر بودجم 2200 هست
فکر میکنید ایفون 6 تا یکی دو ماه آینده به این قیمت برسه؟
سلام . اگر قيمت دلار تغييري نكنه بله به قيمت 5S ميرسه .نقل قول:
ایفون 6 با 5s خیلی فرق داره؟
یعنی پولی که میخوای بدی ارزش داره؟
از نظر اندازه که بزرگتر شده. سخت افزار هم اپدیت شدهنقل قول:
اگه با اندازه صفحه مشکلی ندارید مسلما مدل جدید بهتره. البته باید صبر کنید تا قیمت ها ثبات خودش رو پیدا کنه
آیفون 6 که مدتهاست مشتریان منتظر ورود آن به مرزهای ایران بودند بالاخره وارد ایران شده و اکنون در سه رنگ مشکی، سفید و طلایی در بازار عرضه شده است؛ البته این آیفونها ساخت کشور چین بوده و از طریق کشور دبی وارد بازار ایران شده است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گشتی کوتاه در بازار موبایل کافی است تا متوجه شوید که آیفون 6 چه تعداد مخاطب دارد! نمایشگر بزرگ ساختمان علاءالدین تهران مشغول پخش آگهی تبلیغاتی است که با ساختاری معماگونه قصد تبلیغ این محصول جدید را دارد. اشتیاق 4 میلیونی میز میانی پاساژ علاءالدین تهران که بورس گوشیهای تلفن همراه است نیز میزبان این محصول جدید شده تا مشتریان با استفاده از نمونه این گوشی با برنامههای خاص این محصول آشنا شوند که البته این آشنایی تنها شوق بیشتری را در مشتریان ایجاد میکند؛ اشتیاقی که چهار میلیون تومان قیمت دارد. این محصول که تنها دو هفته از حضورش در بازارهای پایتخت میگذرد با قیمت پایه 4 میلیون تومان و البته بسته به میزان حجم حافظه داخلیاش، به فروش میرسد. البته به گفته جمعی از فروشندگان قیمت آن بسته به میزان فراوانیاش در بازار کم و زیاد میشود یعنی قیمتها با توجه به میزان تقاضا و البته تعداد گوشیهای موجود در بازار متفاوت است. به گفته یکی از فروشندگان، آیفونهای 6 موجود در بازار که فاقد گارانتیاند نامعتبر بوده و مشتریان باید انتظار هر نوع نقصی را در محصول داشته باشند. فروش بدون برنامه ممنوع! بد نیست بدانید که مغازههای پاساژ علاءالدین تهران که خیلی از افراد در پی خرید گوشی به عنوان بورس تلفن همراه به آنجا مراجعه میکنند گوشی را بدون نصب برنامه و محافظ صفحه نمایشگر گوشی و قابل گوشی تحویل مشتری نمیدهند! و میگویند یا با برنامه یا نمیفروشیم. قیمت این محصول که در سه مدل 16 گیگ، 64 گیگ و 128 گیگ در بازار ارایه میشود، بسته به حجم حافظه داخلیاش هم متفاوت میشود. بیشترین قیمت این تلفن همراه مربوط به گوشی با 64 گیگابایت حافظه داخلی و حدود قیمت 5 میلیون و 250 هزار تومان اعلام میشود. قیمتهای جدول زیر به صورت میانگین بوده و از منطقه مرکزی تهران (خیابان جمهوری) تهیه شده است.
آیفون 6 (64 گیگابایت) 4 میلیون و 990 هزار تا 5 میلیون و 150 هزار
آیفون 6 (16 گیگابایت) 4 میلیون و 350 هزار تا 4 میلیون و 450 هزار هر چند مدت چندانی از رونمایی از آیفون 6 نمیگذرد، حدود یک هفته پس از ارائه این مدل، در ایران هم اعلام شده که قابلیت ارائه آخرین نمونه اپل در کشور وجود دارد. رییس انجمن فروشندگان سیم کارت، گوشی تلفن همراه و تجهیزات جانبی در گفتوگو با ایسنا درباره عرضه این مدل در ایران اظهار کرد: در حال حاضر برای فروش این گوشی در ایران رقم بالایی معادل شش میلیون تومان هم در نظر گرفته شده است که این رقم هنوز به تفکیک نوع گوشی مشخص نشده است اما آنچه مشخص است آنکه با این قیمت به نظر نمیرسد استقبال چندانی از نمونه جدید اپل به عمل آید. افشار فروتن در عین حال اظهار کرد: مدل جدید گوشیهای آیفون به گونهای است که تفاوت چندان بارزی نسبت به نمونههای قبلی خود ندارد و حتی آیفونهای 4 و 5 هم کارآییهای لازم را داشتند؛ حال با این افزایش قیمت به نظر نمی رسد امکانات خیلی خاصی به کاربر ارائه شود که ارزش پرداخت این هزینه را داشته باشد. وی با بیان اینکه با وجود قیمت بالا احتمالا این گوشی در ایران طرفداران خاص خود را خواهد داشت اظهار کرد: البته هنوز این گوشی وارد کشور نشده و مشخص نیست تا چه اندازه از آن استقبال شود اما به هر حال یک هفته پس از عرضه آن در سطح جهانی این گوشی در ایران نیز عرضه میشود. فروتن همچنین عنوان کرد: پیشبینی آن است که قیمت این گوشی چندی پس از ارائه کاهش پیدا کند چرا که قیمت اولیه آن بسیار بالاست که احتمالا پس از مدتی این رقم تعدیل خواهد شد. رییس انجمن فروشندگان سیم کارت، گوشی تلفن همراه و تجهیزات جانبی در پاسخ به این سوال که با ورود آیفونهای 6 به کشور سایر گوشیهای اپل تا چه اندازه دست خوش تغییرات قیمتی خواهند شد، اظهار کرد: فکر نمی کنم ورود آیفون 6 تاثیر چندانی بر روی قیمت آیفون های 4 و 5 داشته باشد بلکه برعکس فکر می کنم قیمت آیفونهای قبلی پس از مدتی بر روی نمونه تازه وارد شرکت اپل هم تاثیر بگذارد و باعث تعدیل قیمت آن شود. وی همچنین یادآور شد: اگر گوشیهای جدید اپل از طریق نمایندگی این شرکت وارد کشور شود احتمالا باید قیمتها به مراتب منطقیتر از قیمت اعلام شده فعلی باشد.
این درسته که ایفون به جند صورت تو ایران عرضه میشه؟
یعنی یک سریاش تو ایران پک میشه یه سریاش تو امارات یک سری پک شده اپل هست؟
ما از کجا میتونیم این رو بفهمیم که کجا پک شده؟
بهترین حالت برای خرید آیفون اینه که 2 سال 2 سال بگیریدش یعنی کسی که 5 داره الان 6 بگیره خیلی فرق داره واسش و چیزهای جدید زیاد داره و از نظر پردازش و ... محسوسه تغییرش ولی کسی که 5s داره از نظر پردازش و ... فرق خاصی نداره به نظر من بهتره صبر کنه تا 6s چون چیز جدیدی نداره که بخواد آدم بگیره 6 رو نسبت به 5s جز صفحه بزرگتر
سلام
به نظرتون 5s بهتره یا htc m8
هردوشون گوشی های خوبیننقل قول:
سلام بچه ها من ios 8.1 رو وقتی داشتم از روی PC میریختم روی گوشی صفحه آبی شد و کرش کرد و مجبور شدم گوشیم رو Restore کنم!
عکس های روی گوشی رو نیاز داشتم و متاسفانه Backup نگرفتم!
چطور میتونم برگردونم عکس ها رو؟
یه برنامه ی مطمعن معرفی کنید.
ممنون میشم!
نیاز دارم :n12:
اگه ایکلود فعال بوده اونجا هم یه بکاپ ازش نگه میدارهنقل قول:
واسه ريكاوري برنامه ندارين؟
هيچي فعال نبوده