من از این مدل دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
creative ep 570
خوبه :31:
Printable View
من از این مدل دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
creative ep 570
خوبه :31:
اگه به کارای سن هایزر دسترسی داری ، mx70 , mx75 و mx80 مدلهای بسیار مناسب ورزشی هستن ... من شک دارم چیزی از اینا گیر بیاری ایران .. ایشالا که اشتباه کرده باشم !نقل قول:
اگه بخوای از ایران بگیری ، شما در بهترین حالت بتونی یه هدفونی بگیری که از روی سرت نیفته ! ... حالا با هر مارکی ، چند تنوع در اینجا بسیار پایینه و این تابستون همه بسیار بدتر شده تا اونجایی که من پرسیدم !
//
مسلمه که هدفون بیسیم ، دست و بال شما رو آزادتر خواهد گذاشت ... اما خب کیفیت صدا پایین تر خواهد بود .. این بحث سلیقه اس ..
ممنون از اقای سیمور و بقیه بچه ها که راهنمایی کردن من تصمیم خودمو گرفتم و با توجه به خوندن تمام صفحات این تاپیک و پرس جو یکی از دو مدل PX100 یا PX200 رو میگیرم و اگه هم شد بیخیال گوش دادن اهنگ در حین دویدن میشم (البته فکر نکنم مشکل زیادی پیش بیاد)
به هر حال دوستان اگه قیمت دارن قیمت این دو مدل رو بگن و اگه تونستین بگید کدومشون بهتره یعنی یه جورایی مزیتهاشون رو نسبت بهم بفرمایید. ( خودم شخصا از px200 بیشتر خوشم اومده)
یه سوال هم داشتم اینکه این دو مدل خوب و راحت رو سر و گوشها کیپ میشن و اذیت نمیکنن که ؟
و محکم رو سر میشینن که با تکون (در حین دویدن) نیفتن؟
من میترسم که روی گوش خوب کیپ نشه و روی سر تکون بخوره و ازاد باشه چون گوشی های این دو مدل زیاد بزرگ نیستن
اگه review یا بررسی دارین ممنون میشم لینک بدین.
TANK YOU
امیدوارم قبل از خرید اینو بخونی
به هیچ وجه سراغ px200 نرو!
من وقتی رفتم بازار که px100 بخرم طرف بهم گفت px200 بگیر صداش عینه px100 ه در عوض به جای ابر روی گوشی چرم داره و دوامش بهتره.
منم اعتماد کردم و کلی ام پوله اضافه دادم 200 رو گرفتم وقتی اومدم خونه و صداشو شنیدم با تمام خستگی از کرج دوباره راه افتادم سمت تهران و 200 رو پس دادم 100 گرفتم!
به هیچ وجه به حرف فروشنده اعتماد نکنی یه موقع که تنها چیزی که توی سرشون میگذره پول و سود خودشونه!
اگه صدای توپ میخوای 100 رو بگیر اصلا هم فکر نکنی 200 چون عددش بالاتره مدل ارتقا یافته ی 100 هست
200 فرقش اینه که close هست و اصلا صداش خوب نیست.
اگه تو این سبک خواستی بازم بیشتر خرج کنی بورو سراغ HD238 هر چند که جدیده و ایران بعیده باشه ضمن این که px100 هم ارزونه هم صداش عالیه.
به نظر من px100 بگیر.
راستی اگه زحمتی نیست رفتی بازار آمار HD238 رو برای من بگیر که هست یا نه و چنده.
مرسی
یه چیزیرم بگم الان یادم اومد
اگه تو فروشگاه تست صدا از px100 گرفتی ممکنه نا امید بشی ، این به خاطر اینه که باید یه 30 40 ساعت burn in بشه هدفون تا صداش خوب بشه البته اگه با pink noise اینکارو بکنی نتیجه بهتر رو تو زمان کوتاه تر میگیری.
دمت گرم خوب شد گفتی چون در شرف گرفتن بودم.
من الان تهران که نیستم هیچ هنوز اصفهان هم نرفتم که برم بازار ببینم قیمتا چنده چون قرار بود از اصفهان بخرم اگه شما هم قیمتی از این مدل داری بگی ممنون میشم راستی قیمت px100 چنده؟
نمایندگی سن هایزر شماره تلفنش چنده اگه تهران هست؟
حالا باید برم دنبال یه مدل دیگه اخه کلی گشتم px200 رو پیدا کردم گفتم دیگه اینو میگم از تهران بگیرن واسم حالا دوباره باید هدفونا رو زیر و رو کنم...
HD238 بعید میدونم تو خارج هم باشه. چه برسه به ایران.
چرا هستش، من دیدم که بچه ها خریدن و ریویو هم نوشتن واسش!
آره. ظاهرا هست. من هم الان رفتم سایت سنهایزر امریکا قیمت زده بود 140 دلار.
نقل قول:
والا من شماره ی نمایندگی جمهوری رو داشتم ، یه بار زنگ زدم آمار HD238 رو بگیرم طرف گفت اشتباهه!
شاید خط رو خط بوده ولی من دیگه روم نشد زنگ بزنم.
اما PX100 رو رفیقم چند وقت پیش قیمت کرده بود 65 منم خودم چند سال پیش از پایتخت!!!!!!!!!!!! گرفتم 87 تومن.
راستی اون ear-phone هایی که سیمور جان گفت هم هست تو بازار ولی صداش در مقایسه با px100 قابل مقایسه نیست به هر حال px100 جمجمه رو به شکل فیزیکی میلرزونه که earphone ها نمیتونن این کارو بکنن. من از earphone ها mx55 vc رو دارم و صداش تعریف نداره ضمن این که راحتیه px100 صد برابر بهتره.
earphone های زنهایسر سایزشون بزرگه و توی گوش که میزاری بعد از 20 دقیقه گوشت درد میگیره و بعد از 1 ساعت قابل تحمل نیست اما px100 رو میتونی هر چند ساعت که میخوای رو سرت بزاری و اصلا خودشو احساس نمیکنی فقط صداشو میشنوی.
70 % px100 فقط اگه خیالم از این مسئله خیالم راحت شه احتمال میشه 95%
اونم اینه من فعلا بودجه به اندازه خرید یه mp3 player خوب ندارم میخوام یه مدتی هدفونو به گوشیم بزنم و با اون گوش بدم ..
کیفتش که خیلی پایین نمیاد نسبت به mp3. با گوشی هم خوب جواب میده؟ البته گوشیم سری واکمن سونی اریکسونه .
بعد این ابرهاش که روی گوش قرار میگیره جنسش خوبه یا زود خراب میشه بعد زاپاسش هم راحت تو بازار گیر میاد یا نه؟
در مورد موجود بودن ابر از همون نمایندگی بپرس ولی فکر نکنم باشه؛ حدودا بسته به استفاده تا 2 یا 3 سال ابرش کار میکنه، بعدش نهایت یه px دیگه میگیری.
اما در مورد صداش باید بگم فرقی با باقیه هدفون ها نداره و هر چقدر که کیفیت گوشیت خوب باشه خوب صدایی که میگیری خوبه، اگر از نظر impedance میگی مشکلی نیست راحت درایو میشه.
در مورد mp3 پلیرم میتونی یه sansa clip بگیری که فوق العاده ارزونه و یکی از بهترین صداهارو داره.
اقا من یه فروشگاه اینترنتی پیدا کردم برای خرید به نظر شما از نمایندگی بگیرم یا اینترنت اخه اصفهان نمیدونم نمایندگی سنهایزر داره یا نه بعد تهران هم کسی رو فعلا ندارم برام بگیره بفرسته اگه از اینترنت بگیرم به نظر شما مطمئن یا نه ؟
اصل یا نه ؟
چیکار کنم ؟ بعضی از هدفونای سنهایزر هم داره من قیمت همه رو میزترم یه جمع بندی بکن ببین قیمتاش فضایی یا زمینی چجوریاس؟
px 100 80000HD435 100000
hd 212 100000
HD 485 135000
MX55VC 52000
MX50 35000
MX55 50000
HD215 120000
HD205 70000
HD465 100000
MX51 150000
HD515 150000
تو سایت روبرو اجناسش نوشته 1 سال گارانتی!!!
حالا چجوریه خدا میدونه!
خوب شما که حتی آدرس رو ندادی ما ببینیم چطور نظر بدیم!
اما قیمت ها نسبت به بعثت حدود 30 درصد بالاتره
البته اول سعی کن شماره ی بعثت رو گیر بیاری ببینی هنوز فعالیت میکنه یا نه و قیمت هارم ازش بگیری.
گارانتی هم سر کاریه اما نیازی به گارانتی هم به اون صورت وجود نداره.
با اجازه mamad gonzo
فکر میکنم این سایت باشه :
کد:http://www.sellule.com/index.php?cPath=28&osCsid=98aeddad9b3c9569ac867748863bd17f
سنهایزر توی کل ایران یه نمایندگی داره اونم تهران خیابون جمهوریه. این قیمتایی که نوشتی همه ش نسبت به قیمت های نمایندگی 25 تومن بالاتره. من که قیمت گرفتم 485 قیمتش 110 تومن بود و 515 حدود 125 تومن.نقل قول:
ممنون پس از این سایت نمیگیریم.
خوب اگه دوستان شماره نمایندگی سنهایزر رو دارن بزارن من زنگ بزن ببینم جنساشونو پست نمیکینن اگه نمیکنم یکیو پیدا کنم واسم بگیره
شماره تلفن لطفا؟
اگه فروشگاه دیگه ای هم هست که سنهایزر داره شماره تلفنش رو لطف کنین.
ممنون
اگه کسی اصفها ساکن یا ادرس فروشگاه فروش محصولات سنهایزر رو داره ممنون میشم بگین.
منتظرم...
اگه فقط 25 تومن بالاتر میده ، به نظر من که می ارزه ...نقل قول:
البته فکر کنم قیمت همه ی مدل هاش اینطوری نیست. مثلا MX50 اگه 25 تومن ازش کم کنی میشه 10 تومن.نقل قول:
قبلا caruso عزیز زحمت آدرس وتلفن رو کشیدن:نقل قول:
من با بعثت تماس گرفتم به شهرستان هم ارسال میکنه. البته اگه مدل مورد نظر رو موجود داشته باشن:20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=63073&page=7
اون فروشگاه دیگه رو نمیدونم.
قوربونت برم سروش جان زود تر میگفتی از دور روی ماهتو میبوسم اقا پس شماره بعثت که میگی رو بذار تا یه زنگ بزنم خدا کنه داشته باشه
دمت گرم منتظرم....
فقط خدا کنهpx100 داشته باشه...
زود باش الان تموم میکنه ها .
در پست قبلی مطرح شده بود .. (همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن)نقل قول:
اقا من زنگ زدم این نمایندگی زینهاسیر گفت cx300 نداریم حالا چی کار کنم از کجا گیر بیارم
بچه ها من زنگ زدم بعثت گفت px100 داریم 60000 تومن بعد گفتم به شهرستانا ارسال میکنید گفت اره باید پول بریزید به حسابمون من گفت گوشی برم کاغذ قلم بیارم شماره حساب یادداشت کنم برگشتم بعد که شماره حسابو یادداشت کردم گفتم خوب من فردا 60 تومن میریزم به حسابتون گفت نه 80 نومن بریزید گفتم همین الان گفتی 60 تومن گهفت نه اشتباه کردم!!!!!!!!!!!!!!
حالا من چی کار کنم به نظر شما راست میگفت؟
قیمتش چنده؟ یکی از بچه تو همین جا گفته بود پارسال گرفتم 78 تومن یعنی ارزون که نشده 3 تومن گرونترم شده؟
اقا اگه کسی زنگ زد قیمت بگیره این px100 هم یه سوالی بکنه ببینم به شما هم میگه 80000 تومن؟
چی میشد ماهم یه amazon.ir داشتیم؟
سلام یه mp3 پلیر سامسونگ u3 دارم متاسفانه داشتم باهاش ور میرفتم یعنی دور دستم میچرخوندم که هدفون سمت راستش خراب شد و دیگه صدا ازش در نمیاد.
میخوام یه هدفون بگیرم که حداقل کیفیت و بلندیش مثل همین هدفون سامسونگ U3 باشه.قیمتش هم زیاد نباشه.
در ضمن نمیخوام In ear باشه جوری که هم زیبا باشه و هم گوش رو اذیت نکنه.
مال خودش یه کم بزرگ و اذیت میکرد
با تشکر.
در ضمن جایی هست که بتونم اینترنتی بخرم البته از سایتهای ایرانی .(چون آدرس سایت های فروش لوازم ممنوع هستش میتونید برای پیغام بزنید)
تقصیر خودته که هزینه ارسال رو در نظر نگرفتی فروشنده هم حالتو گرفته :46::27:نقل قول:
نه بابا قبل از اینکه بگه 80000 تومن گفت با tbox یفرستیم براتون که هزینش دور و ور 6 میشه؟
حالا سوال من اینه 80000 تومن میارزه ؟
بگیرم یا نا جایی رو میشناسید ارزونتر بده خواش مینم هر کدوم از دوستان میتونن کمک کنن من تصمیمم برای px100 رفتم حالا دنبالشم..
اگه می خواد 80 تومن هزینه نهایی اش بشه به نظر من که نمی ارزه ... البته "به نظر من" ...نقل قول:
ضمناً این مدلها انقدر کمیاب هستن که اگه بعد از یه سال قیمتش تغییر نکنه ، من یکی که تعجب نمی کنم ... دست فروشنده اس و می تونه هرجور که می خواد بازی کنه باهاش ... حداقل تا الان که همیشه در مورد خرید قطعات الکترونیکی کمیاب اینطوری بوده ... حتما مدلهای نوبری رو دیدی که تا چندین برابر فروخته میشن ... بخصوص کارای ipod و هدفون ها ...
نقل قول:منم فکر می کنم طرف از همین قضیه که هزینه ارسال رو نپرسیدی سوء استفاده کرده ...نقل قول:
* تیپاکس درسته ...
به ترتیب: می تونی مدل e10 و e11 از سونی رو بگیری ... حدود 12 تومن قیمتشونه ... در همین حدود کریتیو هم چندین مدل داره .. سری EP ... اینا هم زیر 15 تومن هستند .. همگی غیر In ear ... کمی بالاتر کارای فیلیپس خوبن : حدود 20 تومن ..نقل قول:
اینجا یاد سخن جناب سیمور میافتم که گفتن
نقل قول:
اخ این تیکه اخرش جیگرمو کباب میکنه بابا من px100 میخوام ولی نه اینقدر گرون (80000 تومن):41:
خوب الان چیکار کنم به فروشگاه فونیکس کامپیوتر هم زنگ زدم اون که تو پایتخته یه قیمت داد که تا الان داره مغزم سوت میکشه گفت 124 تومن !!!:18:
اون بعثت هم که گفت 80 تومن دوستان جای دیگه ای رو سراغ ندارن که سنهایزر داشته باشه اگه شماره تلفن بزارین بهتره ؟
اقا یکی لطف کنه بگه این cx300 رو کجا داره من بگیرم ؟
با اجازه بزرگترای تایپیکنقل قول:
اقا شما یه زنگ به فروشگاه بعثت بزن احتمالا داره شماره رو قبلا caruso عزیر گذاشتن .
sennheiser فقط بعثت و اگه مدلی رو نداشت بعد از بعثت فونیکس تو پایتخت، همین.
بقیه از اینا میگیرن جنسشونو و قیمتشون بالاتره.
PX100 هم درسته قیمتش 80 نیست ولی به طور نسبی می ارزه چون با این قیمت چیز دیگه ای تو بازار پیدا نمیکنی که صداش لذت بخش تر باشه.
البته اگر ذائقه ی عمومی رو بخوایم در نظر بگیریم نه ذائقه ی شخصی.
دوست عزیز منم شدیدا دنبال CX300 هستم، بعثت که موجود نداره، فونیکسم که با اون قیمتای نجومی باید بیخیال شد.نقل قول:
2 راه میمونه، یا صبر کنی هر وقت بعثت آورد بگیری یا اگه کسیو اونور داری بگی برات بفرسته.
خیلی بعیده که جای دیگه ای توی ایران پیدا کنی.
تشکر دوست عزیز.نقل قول:
کدوماشون برای گوش بهترند و اذیت نمیکنند؟بند هم دارند که توی ورزش کردن نیفتن زمین/
صدای کدوم بهتر هست؟
اگه میشه یه عکس ازشون بذارید
منم زنگ زدم همین بعثت نداشت گفت نمیاریم تو دبی هست من تو دبی اشنا زیاد دارم ؟
منم میخوام یه هندزفری واسه psp بخرم یه راهنمایی کنید
15 تومن
قیمت بالاتر از پایتخت هم مگه ممکنه؟ هدفون HD485 که نمایندگی میداد 110 تومن پایتخت گفت 260 تومن. اگه جایی سراغ داری از این بالاتر بده به ما هم بگو.نقل قول: