یه سوال شما که میگید otg این تبلت ساپورت نمیکنه ، پس اینهمه فیلم که توش کابل otg نصب کرده به این تبلت و داره با موس و کیبورد و... با هاش کار میکنن تو یو تو ب چییه؟
Printable View
یه سوال شما که میگید otg این تبلت ساپورت نمیکنه ، پس اینهمه فیلم که توش کابل otg نصب کرده به این تبلت و داره با موس و کیبورد و... با هاش کار میکنن تو یو تو ب چییه؟
احتمال خیلی زیاد ساپورت میکنه. من شخصا تا حالا تست نکردم!
دوستان من زیاد وارد نیستم میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
کلا این تبلت چجوری به کامپیوتر وصل میشه؟
کابل otg چیه؟
نقل قول:
سلام راستش من توی سایت های خارجی هم دیده بودم که می گفتن otg ساپورت نمیکنه :n03:
اگه میشه لینک یوتیوپش رو بدید
مرسی:n16:
نقل قول:nنقل قول:
سلام. دوستان گوگلو برا چی ساختن هر چی براتون گنگه بزنید از گوگل بپرسید.
فیلم ها هم با یه سرچ تو گوگل مییاد.
موفق باشید:n16:
سلام دوستان
دوباره تبلت من داره آپدیت میشه 120.86 مگابایت فایل رو داره میگیره
به نظر شما چه تغییراتی ممکنه بکنه!
بعد از اپدیت خبر میدم به شما
اپدیت شد ولی تغییری نکرد
تو قسمت درباره تبلت قسمت Build number ورژن اندروید 4.2.2 تبدیل شد به 4.2.4
اگه دوستان هم تغییری بعد اپدیت دیدن ممنون میشم بگن
تغییرات : اضافه شدن برنامه های(play:(magazines-movies& tv-book
و 3تا والپیپر. همین! چیز خاصی نبود
وهمچنان otg ساپورت نمیشه که من دیگه بعید میدونم بشه چون اگه قرار بود داشته باشه از همون اول میزاشتن روش.خلاصه نا امیدم کرد
کسی اطلاع داره به 4.4 آپدیت خواهد شد یا نه؟
منم اول قصد خرید این تبلت رو داشتم ولی وقتی دیدم نمیشه بهش فلش وصل کرد ایسر گرفتم. واسه قابلیت otg باید از لحاظ سخت افزاری پشتیبانی کنه.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
آقا این خارجیا چجوری پس OTG وصل میکنن جواب هم میده . این هم یه نمونش : 10 جای دیگه هم دیده ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میخوااااااااااااام:n14:
اینا کابلایه مخصوصه اسمشون هست OTG adapter cable یا OTG cable with power هم می گن (کافیه تو google یه سرچ بزین میاره) که یه میکرو usb داره ، یه مادگیه usb و یه نریه usb که نریه به آداپتور وصل می شه مادگیم که فلشتون بهش می خوره ، واسه ممو پد باید ازین کابلا استفاده بشه. :n01:
الان که یه سرچ کردم تو ایران بهشون y-cable می گن :n06:نقل قول:
سلام....تورو خدا کمک کنیییییید.....
آقا من تبلتم 13 درصد شارژ داشت که زدمش تو شارژ و خیلی عادی داشت شارژ میشد.....
بعد از 3 ساعت که بهش دست نزدم اومدم قفلش رو بزا کنم دیددم خاموش شده.....
دیگه روشن نمیشه....هرچی دکمه پاور رو نگه میدارم روشن نمیشه....
قبلا 4 یا 5 بار شده بود که وقتی روشن بوده قفلش کردم و خودش خاموش شده بود...ولی بعدش 5 ثانیه که پاور رو نگه میداشتم روشن میشد....اما الان هیچ اتفاقی نمیفته....
تو شارژ که بود باطریش هم مثل همیشه گرم بود.....
اما الان دیگه روشن نمیشه.....ککککممممممکمککککک ک
سلامنقل قول:
خوب هستین
برای من هم یه بار اینطوری شد
بعد چند ساعت که دکمه پاورش رو فشار دادم و نگه داشتم درست شد
انشالله برای شما هم درست میشه
گارانتی دستگاهتون برای چه شرکتی هست؟
مال من وقتی خریدم این مشکل واسش بود و همون اول روشن نشد فرستادم گارانتی الان از گارانتی زنگ زدن گفتن قطعه درست شده احتمالا تا شنبه دستم برسه....مال من گارانتی ویستا هستش....یه سوال رو تبلتمون میشه ویچت و واتس آپ نصب کرد؟
آقا 12 ساعت بعدش درست شد....نقل قول:
یله تمام برنامه های ارتباطی رو حتی اونا که شماره میخوان رو میتونید نصب کنید...کافیه شمارتون رو وارد کنید تو برنامه بعد که کد فعالسازی که به گوشیتون فرستاده شد توی تبلت واردش کنید....نقل قول:
سلام دوست عزیز بعد از 12 ساعت چکار کردین که روشن شد؟ 12 ساعت زدین تو شارژ؟ چکار کردین؟نقل قول:
والا تو شارژ بود که اومدم ديدم دستگاه خاموش شده....نقل قول:
واسه خود من زياد اتفاق افتاده که خود به خود خاموش شده باشه ولى ميزدم روشن ميشد....
اين دفه اومدم ببينم شارژ شده يا نه ديدم خاموش شده و هرکارى کردم روشن نشد....
اصلا اصلا دستگاهيچ عکس العملى نشون نميداد.....
شب بيخيالش شدم و خوابيدم....
صبح که پاشدم يه بسم الله گفتم و زدم ديدم روشن شد صفحه اي که باطرى قرمزه اومد يعنى اصلا شارژ نداره....
زدمش تو شارژ و بدون مشکل روشن شد....
اين جور که من فهميدم باطري هنگ کرده بود...شب تا صبح کامل باطرى خالى شده بود و دوباره از اول شارژش کردم....
آقا شما ميدونستين اون قطعه پلاستيکى که توى جعبه تبلت هست پايه براى وايسوندن تبلته!؟!؟!؟!؟؟!؟!!!!!!
من ديشب کشفش کردم!!!!!
واقعا خسته نباشی از این اکتشاف عظیم :-Dنقل قول:
Sent from my ME173X
با سلام
تبلت من پیغام "متاسفانه جستجوی مرورگر متوقف شده است " و "متاسفانه جستجوی گوگل متوقف شده است " میدهد از دوستان عزیز اگر کسی علت و راه رفع مشکل را میداند اعلام بفرماید. با تشکر
ممکنه اگه اکانت گوگل بساز و وارد تبلت کنی درست شه...نقل قول:
باسلام .دوستان اینم ویدیو نحوه ساپورت otg که توسط خودم گزاشته وتوضیحاتش نوشته شده.تشکر یادتون نره.
اینم لینک ویدیو در آپارات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان در اینجا نحوه ساپورت كابل otg رو به صورت تصویری می بینید.باشکر از دوستم Amir نحوه درست کردن کابل' ابتدا سیم کابل otg را لخت کرده ود دو سیم سیاه-قرمز + را نیزلخت کنید .بعد کابل مادگی پیدا کرده وان را نیز لخت کنید.در اینجا چهار سیم میبینیم که فقط دو تا سیم قرمز و سیاه به درد ما میخوره پس دوتا سیم بقیه رو بکنید .حالادوسیم قرمز وسیاه کابل مادگی رو به سیم قرمز و سیاه کابل otg بالحیم وصل وبا چسب حرارتی ازهم جدا چسب بزنید دورش را با لنت چسب بگیرید.(من وسایت مسئولیتی در مورد خرابی تبلت نداریم)
درضمن دوستان با این روش فقط می توان موس وکیبورد ودسته بازی وصل کرد.ازدوستانیکه تبلتشونو رو روت کردن می خوام با نصب نرم افزار stick mount آیا میشه فلش رو هم بازکرد؟
اينم آموزش نحوه ساپورت otg كه توي فروم نوشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با این روش امکان این هست که مودم 3G بهش وصل کرد؟
داش امتحان نکردم چون مودم 3g ندارم .اگه دارید امتحان کنید ببینید کار میکنه.
سلام.یه سوال چطور نسخه آندروید تبلتم آپدیت نمیشه ؟ روت نشده به تنظیماتم دست نزدم. اصلا باید چکار کرد تا این آپدیت رو دانلود کنه کجا این پیغام میده که میخوای آپ بشه یا نه؟
باتشکر
سلامنقل قول:
از تنظیمات تبلت گزینه اخر اخر( about درباره) گزینه اپدیت
یا اینکه فریمور خودتون دانلود کنید و روش بریزید.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
دوست عزيز به تنظيمات برو .روي آخرين گزينه (درباره تبلت)ليك كن بعد گزينه جستجو براي آپديت رو بزن .همين... بازم اگه مشكل داشتين مطرح كنيد
دوتا اپدیت اخری برای من دانلود میشه ولی موقع نصب اررور میده شما علتشو نمیدونی ??نقل قول:
Sent from my ME173X
اگه ارور رو ذکر کنید بهتر میشه راهنمایی کرد.نقل قول:
اما ارور حین نصب معمولا بخاطر کمبود حافظه داخلی هست:thumbup:
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
نسخه اندروید نوشته ۴.۲.۲ میزنم سیستم ابدیت مینویسه اپدیت شده است. اخرین ورژن همینه؟نقل قول:
یه سوال کسی که تبلت رو برای اولین بار بعد اتمام شارژ با ۲۰درصد شارژمانده بزنه شارژ رچی میشه؟ باتریش در اینده با کاهش عمر روبرو میشه؟
سلام دوستان امروز بلاخره تبلتم از گارانتی اومد زدم تو شارژ شارژش تقریبا کامل بود...بازم باید 8 ساعت بزنم شارژ اخه تا حالا استفاده نکردم
بچه ها یه سوال دیگه بازیهای دیتا دار رو چطور باید نصب کرد؟
یکی به سوالاتم جواب بده'...
باتشکر
ممنو از جوابت ولی دوست عزیز پیغامش اینه 'error' همین ,, بخاطر این نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست , ضمن اینکه حدود ۳ گیگ فضای خالی دارم ینی یه بار ریست فکتوری کردم و بعد اقدام به آپدیت کردم که متاسفانه باز همین داستان بود .نقل قول:
Sent from my ME173X
8نقل قول:
سلام چرا تو پست های شما مینویسه از تبلت مموپد۳۷۱ایکس ارسال شده؟! من هم با این تبلت میام هیچی نمینوییسه ! شما با چه مرورگر میای؟
در جواب دوست sir_pic
دوست عزیز نسخه android و build number را بگو ببینم چنده ؟درضمن حتما باگارانتی تماس بگیرید .
در جواب دوست عزیز delpiero 107
دوست عزیز اگه به همون سایتی که بازی رو دانلود کردی برو اونجا می نویسه.