یه نکته رو هم باید گفت اونم اینکه با دستکاری فریمورک همانند نسل قبلی این کجت میشه بهش قابلیت مکالمه رو اضافه کرد!نقل قول:
چون از لحاظ باند مشکلی نداره!
Printable View
یه نکته رو هم باید گفت اونم اینکه با دستکاری فریمورک همانند نسل قبلی این کجت میشه بهش قابلیت مکالمه رو اضافه کرد!نقل قول:
چون از لحاظ باند مشکلی نداره!
آهان... من اینو اتفاقا همین امروز روی تبلتم nexus 7 2013 امتحان کردم... اول فکر کردم وصل نمیشه ولی... وصل شد!:n01:نقل قول:
کامل جا میره؟ اگه تبلت رو جا به جا کنی قطع و وصل نمیشه؟! آخه میگن عمق سوکت ماده تبلت کمه و یه مقدار از سوکت نر بیرون میمونه . .نقل قول:
ممنون.
قشنگ جا می گیره. یعنی یه تِق هم صدا می ده.نقل قول:
نقل از پرژن تولز
نقل قول:
مدل 32 گیگابایت 4G LTE به قیمت 1299 رینگت در فروشگاه های Hotspot در بازارهای Bangsar و Low Yat Plaza در حال فروش است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(با قیمت امروز رینگت: 1 میلیون و 260 هزار تومان)
(مدل 16 گیگابایت Wifi با قیمت 970 هزار تومان)
لینک زیر را ببینید:
سلام،
اینا که تو ایران نیست! قیمت شما چرا به تومنه!
نقل قول:
بچه ها کی میاد تو ایران به نظرتون ؟؟مدل سیمکارت خورش
من این تبلتو میخوام :n27:
دوستان، با توجه به اینکه ماژول استفاده از اینترنت (حتی با قابلت مکالمه و ارسال SMS) به صورت مودم GSM با پشتیبانی از اندروید در بازار موجود میباشد (حدود ۱۰۰۰۰۰ تومان) باید بدونید که اگه واقعا بیشتر مواقع با wirless به اینترنت وصل میشید و گه گاهی قراره با GSM وصل بشید تقریبا اصلا به صرفه نیست که مدل LTE رو خریداری کنید. و بهتره مدل عادی رو بخرید و گه گاه رو با مودم USB سر کنید.
البته باز خود دانید.!!!
نقل قول:
آقا mo_sa مبارکتون باشه منم به شدت دنبالشم یکی بگیرم
فقط یک سوالی
از آل دیجیتال خرید کردید درسته؟
برچسب شبنم داره ایا؟
مرسی از پیشنهادتون اما بنده احساس میکنم نیاز به مدل سیمکارت خورش دارم چون استفاده زیاد دارم ازش.نقل قول:
اما اینطور که بوش میاد فعلا نمیاد تو ایران :n29:
خیلی ممنون!نقل قول:
بله از آل دیجیتال خریدم.
برچسب شبنم هم داشت، خیالتون راحت!:n01:
سلام میخواستم بدونم جریان این برچسب شبنم چیه؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
کُلّی بخوام بهتون بگم باید بگم که مثلا یعنی تضمین می کنه که این جنس قاچاقی نیست.
سلام
من يه سوال داشتم
مي خوام تبلت بخرم
برام مهمه كه به اينترنت دسترسي داشته باشم خونه كه واي فاي هست
اما در حال سفر آيا مي شه با اين تبلت كه سيم كارت نمي خوره هم بجز واي فاي به نت وصل شد؟
نهنقل قول:
راهی وجود نداره .
باید تبلت های سیمکارت خور باشه .
راه وجود داره عزیز اما مثلا یه کابل باید همیشه همرات باشه به علاوه یه مودم اینترنت که با اندروید سازگار باشه اما تبلت سیم کارت خور خیلی بهتره چه کاریه به خودت سختی بدی؟؟
اگه در حین سفر ممکنه که برق هم وجود داشته باشه، اگه وایمکس همراهتون باشه می تونین باهاش با وای فای به اینترنت وصل بشین.نقل قول:
در مقایسه با مدل 2012 آیا تغییر محسوسی در کیفیت صدا، اجرای برنامه ها،گرافیک بازی ها،سرعت و باتری داره؟ البته در مورد باتری فکر کنم مدل 2012 بیشتر شارژ نگه می داره.
کیفیت صداش که واقعا قوی تره! چون دوتا اسپیکر داره که هم استریوئه و هم بلند تره.نقل قول:
درباره ی اجرای برنامه ها هم که من مشکلی باهاش احساس نکردم و خیلی خوب برنامه هارو باز می کنه.
گرافیک بازی های HD هم که خیلی خوب کیفیت عالی ای رو تحویل می دن.
سرعتش هم که واقعا عالیه!
باتریش هم که من که یکی از فامیلامون نسخه ی 2012 شو داره دیدم که مال من که نسخه ی 2013 شه، با اینکه توی سایتهای دیگه نوشته بودن باتریش از نسخه ی قبلی حدود یه ساعت کمتر دوام میاره ولی مال من هم زودتر از اون شارژ شد با این که دیرتر به شارژ وصل کردم و هم دیرتر شارژش تموم شد!
عزیزان اگه کسی جایی سراغ داره نسخه سیمکارت خورش به فروش میرسه لطفا معرفی کنه من مدتیه منتظرم تا بیاد :n13::n13:
آل دیجیتال که نوشته هنوز به بازار عرضه نشده.نقل قول:
اره متاسفانه هنوز باید منتظر بمونیم برای این تبلت . که بیش از دو هفته هست وارد بازار جهانی شده و لی ما هنوز دسترسی به نسخه 32گیگ و سیمکات خور نداریم تازه همون 16 گیگ هم به سختی تو بازار پیدا میشه :n03::n03:این در حالیه که گوگل تحریم ا رو برای ایران برداشته و به لطف سیاست جدید همه خوشبین تر از قبل شدن...اما دریغا.....
ولی من نمی دونم چجوریه که اپل تا یه آیفون می زنه، هفته ی بعدش تو ایرانه!!!(؟)!!!:n04:نقل قول:
البته شاید بگید اپل توی ایران طرفدار داره،...
خب مگه چیزای دیگه طرفدار ندارن؟:n01:
بحث اپل فرق میکنه عزیز اپل قبل از این که بخواد محصولشو بیرون بده برای ککل منطقه های مختلف اماده میکنه اما این کالا به صورت منطقه منطقه داره بیرون میده گوگل مثلا اول امریگا بعد از مدتی کانادابعد از مدتی اروپا استرالیا کره جنوبی ژاپن خاور میانه ظارهرا هنوز گوگل نداده بیرون که البته حرفی نمیمونه در موردش معمولا بقیهمحصولات به غیر از سامسونگ همینطوره :n03:نقل قول:
راستی گفتید تحریم
گوگل استور که هنوز بسته هست چرااا؟
دوستان تا حالا هر جا رفتم میگن قابلیت مکالمه نداره .ولی من تو یه سایت خارجی رفتم نوشته بود قابلیت مکلمه با سیم کارتو داره (ظاهرا یه برنامه داره که با اون میشه مکالمه کرد )
چقدر این امر واقعیت داره ؟ :n19::n02:
راستی تو ایران قیمت این چند میشه ؟
امکان اتصال هارد اکسترنال داره ؟نقل قول:
تا حالا امتحان نکردم. اینو از آل دیجیتال خریدم.نقل قول:
نمی دونم:n13: هرچی می خوای دانلود کنی ارور 403 می ده!نقل قول:
نسخه ی 16 گیگ کجا فروخته میشه ؟
یه فروشگاه توی تهران معرفی کنید لطفا
من 16 گیگ وای فای با 18 ماه گارانتی اروند و 1 سال بیمه پارسیان 10 روز پیش از بازار موبایل گرفتم 1200000 ، 32 هم داشت 1350000
شدید راضیم ازش ، واسه اینترنت همراهم از Tethering گوشیم استفاده میکنم.
بدون گارانتی 999 تومن فروخته میشه ! 200 تومن به خاطر گارانتی میگیرن ؟ تبلا 229 دلاری !نقل قول:
سلان از چهار مدل کدوم یکی پیشنهاد مبی کنیین واسه وبگردی می خواهم سیم کارت داشته باشه قابلیت مکالمش مهم نیست دوربین حتما داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:سلام.:n02:
دوست من، Asus Google Nexus 7 32GB و Asus Google Nexus 7 2 32GB که سیمکارت نمی خورن.
فقط اون 4G و 3G سیمکارت می خورن. اگه فقط واسه وبگردی می خوای، جفت شون خوبن؛ ولی کیفیت صفحه ی nexus 7 2 بیشتره. برای همین به راحتی می تونی صفحه های وب رو بدون زوم کردن بخونی.
سؤال دیگه ای هم اگه داشتی، اگه بلد بودم؛ در خدمتم
سلام دوستان!:n01:
من یه ایده دارم. (البته خیلی احتمالش زیاده که شما به ذهنتون رسیده باشه و ازش خوشتون نیاد ولی منم میگم که گفته باشم خلاصه اگه می دونستید و من گفتم، شرمنده ام.):
می تونید تبلت Nexus 7 Wi_-Fi (که سیمکارت نمی خوره) رو تهیه کنید و برای اینکه بخواید با سیمکارت به اینترنت وصل شید اینکار رو بکنید:
- با استفاده از گوشی تون Hot Spot بشید.
- با Wi-Fi تبلت به گوشی تون وصل بشید و به اینترنت وصل بشید!
به همین راحتی! امروز داشتم توی تنظیمات تبلتم یه چرخی می زدم که این رو دیدم!
یعنی Hot Spot به این صورته که اونی که Hot Spot شده، میشه مثل یه روتر وای فای که بقیه بهش وصل میشن و اگه اونی که Hot Spot شده، قابلیت اتصال به اینترنت رو داشته باشه، اونایی هم که بهش وصل شدن، می تونن به اینترنت وصل بشن!
مسیرشم توی اندروید 4.3 (که امتحان کردم) اینطوریه:
-ابتدا باید وارد Settings بشید
- بعدش زیرِ گزینه ی Data Usage ، گزینه ی More... رو انتخاب کنید.
- بعدش روی گزینه ی Tethering & portable Hot Spot تپ بزنید.
- بعدش Portable Wi-Fi hot Spot رو تیک بزنید.
- بعدش توی گزینه ی پایینش (Set-up Wi-Fi hot spot ) می تونین SSID و password هات اسپاتتون رو انتخاب کنید که بقیه با چه عنوان و رمزی به شما متصل بشن.
---
اگه شما این کار رو روی یه Device ی که سیمکارت می خوره انجام بدید، می تونید با استفاده از وای فایِ تبلتتون به راحتی به اینترنت وصل شید.
امیدوارم تکراری نبوده باشه.:n01:
سلام دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم نیدونم جاش اینجاست یا نه؟
میخوام یه تبلت بگیرم (بوک ریدر نه ها) که باهاش کتاب بخونم در واقع درس بخونم خواستم بپرسم که کدوم برای اینکار مناسب تر هستند نکسوس 7 یا گلکسی تب یا آیپد ؟ ممنون میشم کمک کنید
آیپد و نکسوس 7 چیزای خوبی هستن. باید به وضعیت اقتصادی تون نگاه کنین.نقل قول:
با سلام از این نکسوس 4جی خبری نشد به بازار ایران نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن که وارد ایران نشده. نمی دونم چرا این قدر طول می کشه...:n13:نقل قول:
Nexus 10 که خیلی وقته اومده هم هنوز وارد ایران نشده!
با سلام
من دنبال یه nexus 7 2 32g wifi هستم که با گارنتی فروخته بشه :n05:. کسی جایی رو سراغ داره که داشته باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید :n17:
با تشکر