قیمتش بطور رسمی 1.870 اعلام شد یعنی با 50% تخفیف میشه 935 تومن
من 13 مهر بطور کامل در مرخصی هستم و جلوی در پاساژ قائم :دی
Printable View
قیمتش بطور رسمی 1.870 اعلام شد یعنی با 50% تخفیف میشه 935 تومن
من 13 مهر بطور کامل در مرخصی هستم و جلوی در پاساژ قائم :دی
پیشنهاد میکنم از 12 مهر اونجا باشی کیسه خوابم ببر...:n02:نقل قول:
آره ظاهرا استقبال زیادی شده از این قضیه یادم باشه ببرم :دی ، امیدوارم کار به دعوا و بزن بزن نکشه !!
اسپره فلفل و گاز اشک آور فروشی موجود است : دی
این اقدام جالبیه که میخواد نصف قیمت بده. در کشور های خارجی این کار ها همیشه انجام میشه ولی برای اولین باره که توی ایران همچین چیزی میخواد اتفاق بیفته.
قبلا سامسونگ سر نوت و اس3 این کارو کردهنقل قول:
سونی میخواد یکی از اون دوربین های q10x بده رایگان هرکی چند روز اول خریدنقل قول:
سامسونگ برا نوت2 این کار را کرد همه دلال های علاالدین اومده بودند امیدوارم برای این اینطور نشه
خبرشو جایی نشنیده بودم...نقل قول:
کجا دیدی این قیمت رو دوست عزیز ؟نقل قول:
16گیگ یا 32گیگ کدومشون این قیمته؟
وبلاگ الجی ایران اعلام کردهنقل قول:
ظاهرا 32 گیگ این قیمته
نسبت به همه همرده ها ارزش خریدش بالاتره
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
دلال های سامسونگ بیشترن متاسفانه ، فروشش بیشتره نسبت به الجی ................ منم پول داشته باشم حتما میرم میخرمش ....... بعد به قیمت میفروشم :دینقل قول:
سامسونگ یه گلکسی یانگ هم هدیه میداد مثه اینکه ، الجی هم خوبه یه ارزون قیمت بده
پ.ن : متاسفانه سیزدهم شنبس :|
اره رفتم دیدم وبلاگ رو و قیمت 32 گیگش همینه واقعا نسبت به گوشیایه دیگه ارزش دارهنقل قول:
من فرم پیش خریدش رو پر کردم چون فکر نکنم به اون 100 نفر برسم
اونجا هم که پاساژ هست فکر کنم حسابی قر و قاطی بشه مگه اینکه از قبل خودشون برنامه ریزی کرده باشن حالا یه ثبت نامی یه چیزی جلوی در پاساژ بزارن چون پاساژ فکر کنم ساعت 8 یا 8:30 باز شه
من یه نظرم هر کی شب قبلش ساعت 8 یا 9 شب بره و اونجا بخوابه حتما جز اون 100 نفر میشه .
حتی ساعت 2 یا 3 صبح هم شاید تو اون آخریا جا بشی . :n02:
از یه طرف دلار داره میاد پایین از طرف دیگه g2 هم که داره میاد پس احتمالا شاهد شکسته شدن قیمت گوشی هایی مثل s4 و one خواهیم بود... اس 4 32 گیگ با گارانتی اصلی یا اصلا نیست یا خیلی کم پیدا میشه و بطرز غیر منصفانه ای قیمت بالایی داره ( که یه دلیلش میتونه بی رقیب یا کم رقیب بودنش باشه ) اگه g2 بتونه نظر مردم رو جلب کنه سامسونگ مجبور میشه قیمت رو پایین بیاره..در نهایت همه چی داره به نفع مشتریها پیش میره!
امیدوارم که منم بتونم خودم رو تو انی ۱۰۰ نفر جا بدم دقیقا ۲ سالِ که میخوام اِسمارتفون بگیرم اما هی میگم حالا ۲ هفته دیگه هم صبر میکنم.
اما اگه اینطوری بشه که فوقالعاده میشه ۹۳۵ هزارتومن واقعا فوقالعادس اما من همین امروز رفتم فروشگاه مدیا تو پاساژ قائم اصلا خبر نداشتن از این موضوع
که به نظرِ من زیاد خوب نیست اما خوب هنوز ص هفته به ۱۳ مونده.
ایشالا که هرکسی که واقعا برا نیازِ شخصیش میخواند (و نه صرفا برای سود) بتونه روزِ شنبه یکی از این ۱۰۰ تا گوشی رو تهیه کنِ.
بی زحمت یه زنبیل هم واسه من بزارید
خدا این تاپیکای LG رو نگه داره که تو توشون پست بدی :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر میرسه نسخه ورایزون زیبا تر باشه تا نسخه اصلی،
دوستان شما ۲ تومن پول داشته باشین باهاش چه گجتی میگیرین؟(البته اگه شانسم خوب باشه و بتونم با تخفیف ۵۰٪ بگیرم(که خیلــــــــــی بعیده) اونموقع دستم خیلی بازتر میشه)
منم همین نظرو دارم٬ نسخه ورایزن خوشگل تره خیلی.نقل قول:
سوالتون یه کم گنگه. من اگه ۲ تومن داشته باشم یه Xbox 360 میگیرم واسه GTA V با باقیش هم یه آیپد مینی میگیرم. :دی باید ببینید استفادتون از گجت چیه.
باورت میشه V رو خریدم ، فلش ندارم نصب کنم ، نمی تونم بازی کنم ؟ : دینقل قول:
سوالتون یه کم گنگه. من اگه ۲ تومن داشته باشم یه Xbox 360 میگیرم واسه GTA V با باقیش هم یه آیپد مینی میگیرم.:دیباید ببینید استفادتون از گجت چیه.
کلیدای بزرگ تر نسخه جهانی بهتره که : |نقل قول:
منم همین نظرو دارم٬ نسخه ورایزن خوشگل تره خیلی.
.
.
حاشیه رو جان من :|
یکی میشه بگه این دکمه های زیر لنز دوربین چه کاربردی داره ?
کلیدای Vol +/- و کلید پاوره دیگه
ینیی در حسرت اون علامت 4G:|
هر دو نسخه دکمه ی power رو دارن!!! فکر کردم دکمه ی پاور نداره(نسخه جهانی) :n29:نقل قول:
نسخه کره ای شکلش چطوریه؟
مثل نسخه جهانی ــه ( هنوز نسخه مخصوصی معرفی نشده )نقل قول:
نسخه کره ای شکلش چطوریه؟
عجب ملت بی کاری پیدا میشن : دی
.
خیلی حسرتشو نخور اونم بیاد خیلی فرقی تو سرعت نمیبینی الان رایتل تو سایتش زده 3.75G :n08:نقل قول:
0.25 هم ارفاق کنی حله:n02:
حرفتو کاملا قبول دارم اما اگه این لینک :نقل قول:
و این لینک رو ببینی :
جی اس ام رو میذاری رو سرت حلوا حلوا میکنی که حداقل تو رویوی g2 حسابی ازش تعریف کرده!! اما اینجا تو هر دوتا رویو نویسنده ها رسما زدن g2 رو له کردن از بس که از اینترفیس و برنامه های غیر کاربردی ایراد گرفتن ! طوری که منی رو که تا حالا ال جی نداشتم رو به شک انداخته !
اتفاقا یه Xbox 360 Slim 250 هم دارم و میخوام بفروشمش اینقدر درس دارم که وقت نمیکنم Gta بازی کنم.نقل قول:
بطور کلی یه گوشی عالی یا بهترِ بگیم یه سوپرفون میخوام که نظرم رو همین G2 هستش اما میخوام بعد از این همه مدت یه چیز فوقالعاده بگیرم برا همین سوال کردم.
تو xda همه gizmodo رو مسخره کرده بودن.خیلی تابلو الکی ایراد گرفته.نقل قول:
تو ویلاگ ال جی رفتم نوشته قیمت 1870 برایه نسخه 16 گیگ هست و فعلا 32 گیگ رو وارد نکردن
16 گیگ که خیلی کمه تازه 5 یا 6 گیگم که واسه فایلایه سیستمی میره میمونه 10 گیگ همش.
من نمیدونم این چه سیاستی که از حافظه پشتیبانی نمیکنه والا اگه پورت حافظه رو میزاشت بدون شک پرفروشترین گوشی میشد
قیمت گذاریش واقعا عالیه. با این قیمت واقعا خرید S4 و One و احتمالا در آینده نزدیک Z1 توجیه آنچنانی نداره. البته الجیها اصولا افت قیمت آنچنانی هم ندارند ولی بازم قیمت اولیهاش خیلی قابل قبوله
.
رقیب می خوایم : دی
ال جی هم شاخ شده ها . حالا تا دیروز از سامسونگ اجازه میگرفت صفحه میزدا :n02:
جان:n04:نقل قول:
آقا تاریخچه ال جی دیسپلی را یه مطالعه ای بفرمایید:n02:
گویا در جربان نیستی پترن OLED برای LG ـــه : دینقل قول:
ال جی هم شاخ شده ها . حالا تا دیروز از سامسونگ اجازه میگرفت صفحه میزدا :n02:
هرجای یه چیزی میگن .. تا اونجایی که من خونده بودم oled ماله سونی و در سال 2004 اختراع شده :n13:
سونی صاحب S-LCD ـــه تا جایی که می دونم : دی
.
.
به به : دی