سرخی: چیزشو زده به دریا...دلم هوای چیزتو کرده...امان از این دیالوگ های بی پروای سریال:n02:
Printable View
سرخی: چیزشو زده به دریا...دلم هوای چیزتو کرده...امان از این دیالوگ های بی پروای سریال:n02:
مگه قرار نبود 26 قسمت باشه ؟؟؟!!!!
الان قسمت 26 هم اومد ولی انگار ادامه خواهد داشت
حالا قرار چند قسمت بشه ؟؟؟
ممنون
نه رضا جان همون 26 قسمت هست.....(26قسمت 60دقیقه ای)نقل قول:
ولی باز خیلی مطمعا نیستم.....
مرسی حسین جان ولی من قسمت 26 رو دیدم و تموم نشد داستان و حتما ادامه دارهنقل قول:
:n13:
28 قسمت هستنقل قول:
راسته که و قسمت 28 یعنی پایانی قال پیدا نمیشه!!! :n24:
آخه تو قسمت 27 تو تیکه هایی که قسمت بعد رو نشون میده قاتل پیدا شدهنقل قول:
به نظر منم قاتل پیدا میشه . البته ظاهرا نباید تا حالا دیده باشیمش . طبق برخوردی که زن مقتول داشته ، فکر میکنم که قاتل رو تا حالا ندیدیمش و یک فرد جدید باید باشه .
اما باز باید دید :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سرویس فرهنگی هنری چهره نیوز، بیست و هشتمین قسمت از مجموعه طنز شاهگوش دوشنبه 3 شهریورماه وارد شبکه نمایش خانگی می شود.
در ادامه داستان با اعتراف عجیب و غریب واعظی و درویشی و فاتح پرونده سیر پیچیده تری پیدا می کند و خفته نیز مجبور می شود از خجسته بازجویی کند و خجسته مجبور می شود اعتراف کند که آن شب با ماشینش کسی را زیر گرفته است و...
"شاهگوش" به کارگردانی داود میرباقری و تهیه کنندگی سید محمد امامی و مهران برومند، کار طنزي از شرکت تصوير گستر پاسارگاد، برای پخش در شبکه نمایش خانگی تولید شده است.
فرهاد اصلانی، محسن تنابنده، مرجانه گلچین، احمد مهرانفر، حمید رضا آذرنگ، شهرام حقیقت دوست، طناز طباطبایی و بسیاری دیگر از چهره های نام آشنای سینما و تلویزیون در این سریال به ایفای نقش پرداخته اند.
امروز آمدند در سوپري ما پخش كردند.(قسمت آخر)
با توجه به قسمت 27، به نظر میرسید که قاتل همون خجسته باشه...
ولی اگر باشه، چرا قاتل رو گذاشته بودن تو زندان اقایون پیش اون دوتا لوتی مرام؟! :)))
بعد اگر بله، چرا زن مقتول و بقیه گریه میکردن؟؟؟ حالا با اسد کاری نداریم که اون دلیل داره! :)
قاتل رو که نشون نداد. اونجاشم نشون نداد که میبرنش زندان.. اونجاشم نشون نداد که زن مقتلو گریه میکنن.مثل که دوباره ادیتش کردن...یا نه کارگردان دوست داشت قسمت آخر اینطوری باشه..
چرا قاتل رو نشون نداد؟
فقط صداش بود که
شانس اوردیم سریال رو نخریدیم:n02:
چرا این قسمت آخر این جوری شد ؟
آخه تو خلاصه قسمت آخر که در پایان قسمت قبلی پخش شد قاتل رو توی بازداشتگاه نشون میده ولی تو قسمت آخر هیچی از قاتل نشون نداد .
کسی فهمیده داستان چیه ؟
خجسته کدومشون بود؟
خجسته همین دخترس که میخواد زن اسد خفته بشه! :)
گند بزنن به این تموم کردن سریال... :(((
این همه کش دادن داستان رو که اینجوری تموم بکنن؟؟؟؟
وقت ادم رو هدر میدن... واقعا یه مشت احمق هستن... من دیگه امکان نداره بشینم یه سریال ایرانی رو تماشا بکنم...
سریال های ایرانی اولش خوب شروع میشه آخرش نفس کم میارن
واقعا چرت تموم شد
به معنای واقعی چرت
جالبه تو قسمت قبل ، یه چیزایی از این قسمت نشون داد که اصلا تو این قسمت نشون نداد :n15:
سلام
واقعا بد بود
من بگو که الکی400 وخورده ای مگ از ترافیکمو حروم اینا کردم.
واقعا پکیده اهههه تموم شد اشغال بود:n25:
هنوز از بعد انقلاب سریال طنز به خوبی دائی جان ناپلئون ساخته نشده
بعد از اینکه تنابنده و مهران فر به خاطر پایتخت 3 از سریال جدا شدن سریال خیلی ضربه خورد
پس معلومه شب های برره رو ندیدی شمانقل قول:
دایی جان ناپلئون هم جای خود
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
واقعا که :grrr: آخه این چجور پایانی بود برا سریال :n28:
این همه با ذوق و شوق نگاه کردیم قسمتاشو گفتیم بالاخره یه سریال طنز با وضعیت الان جامعه ، اونم شوخی با کلانتری ، ساخته شده . داشت خوب پیش میرفت ولی واقعا قسمت آخر افتضاح بود .
حالا من تو صفحه قبل گفتم که قاتل مطمعنا تا حالا دیده نشده و یک فرد جدید هست ، ولی نه تا اینحد که اصلا ما هم نبینیمش و کمی توضیح در موردش نداشته باشیم . راستی چرا قاتل گفته بود که عجله داشته و یکی قرص خورده که خودشو بکشه ؟ بنظرتون همون شوهر سابق خجسته نبوده؟
یک سوال خیلی مهم چی ب سر خنجری اومد؟؟
نقل قول:
شب های برره یک سریال بی خودی لوس بود
تنها هنرمندان تئاتر میتونن اینقدر قشنگ طنز را اجرا کنن مثل بازیگران سریال دائی جان ناپلئون
افتن پایتخت بازی کنن:n02:نقل قول:
من شخصا هر سریالی رو نمیشینم ببینم و نمیگم خوب بود...نقل قول:
شب های برره یک سریال بی خودی لوس بود
با این حال، همچنان به نظرم برره با اون همه نکته و تیکهی سیاسیای که مینداخت، جزو بهترین هایی هستش که تا حالا دیدم...
و شاید در دستهی خودش یعنی طنز، مطلقا بهترین!!
شبهای برره واقعا در زمان خودش که اگر اشتباه نکنم 10 سال پیش بود. واقعا کل ایران رو میخ کوب تلوزیون می کرد.
من خدا شاهده یادمه میرفتم بیرون بغالی روی نخودش برای مرغوبیت نوشته بود "نخود برره"
یادمه همه بچه ها پول برره داشتن..اصلا یه وضعی شده بود تم ایران شده بود برره ای..یادمه مهندس هم رفت تشکر کرد از عوامل ساخت.
این سریال میتونست پایان خوبی داشته باشه حتی سریال به فصل دوم کشیده بشه و ماجراهای جدیدی از اقا اسد تو فصل جدید نشون بدن کارگردان و بازیگرهای قابلی داشت روال داستان هم خوب پیش میرفت پس چرا اینجوری تمام شد !!!
به نظر من وزارت مربوطه سنگ اندازی کرده باشه
وقتی فیلمهای طنزی مثل bad grandpa و wolf of wall street هست ...
حیف حتی وقت آدم که صرف این فیلما بشه...
نمونه اول مثال یه کمدی جالب و صرفا کمدی...
نمونه دوم هم یه نامزد اسکار
پ.ن:حتی اون نوه توی bad grandpa از بازیگرای طنز ایرانی بهتر بازی میکنه.
دوست من، هالیوود با اون همه تجربه و سابقه رو با بازار! هنر ایران مقایسه میکنید؟؟؟نقل قول:
پ.ن:حتی اون نوه توی bad grandpa از بازیگرای طنز ایرانی بهتر بازی میکنه.
بد گرندپا رو وقتی داشتم میدیدم، چند بار تا مرز سکته رفتم!! چند بار گفتم الانه که طرف یه قمه بکشه بزنه دو شقشون بکنه!! چند بار گفتم الانه که عصبی بشه و بندازتشون بیرون...
فرهنگ اونجا با فرهنگ اینجا فرق میکنه!!!
ما شاید 400 سال دیگه هم نتونیم یه کاری مثل بدگرندپا انجام بدیم!! :)
شبهای برره در کل برای سرگرم شدن ساخته شده بود و این هدفش بر هر چیز دیگه می چربید و حالا که تکرارشو می بینم شبیه کارهای صبحه جمعه با شما و تیپ سازی بیش نیست ... البته من هم فکر می کردم خیلی هنرمندانه است اما شبهای برره اصلا اون چیزی نیست که بشه براش ارزش هنری قائل شد ... بنظرم اگه چند تا سریال کمدی امریکایی حتی کودکانه اش مثل ماجراهای مالکوم .... کاراته بازها یا زندگی هوپ در تلویزیون ایران پخش بشه سلیقه مردم بکل عوض میشه و دیگه داستانهای کش دار و کند و بدون بده بستان سریع که توی اکثر سریالهای ایرانی بخاطر نبود خلاقیت نویسندگان وجود داره بیننده پیدا نمیکنه طوری که الان سریال دردسرهای عظیم که معلوم نیست هدفش چیه ؟ ( سریال پر غم و غصه ) که مرتب از تکیه کلام و ... استفاده میکنه شده پر بیننده در حالیکه خیلیها خبر ندارن در یک سریال امریکایی در 20 دقیقه چنان داستان و ماجرا وجود داره و همیشه هم مسیر ماجراها در چند ثانیه عوض میشه و بیننده باید سرعت عمل داشته باشه و دیگه مثل سریال ایرانی نیست که 1 ساعت بشینن روی سفره و الکی با هم حرف بزنن...
....................
به نظرم میرباقری همون سریال های تاریخی اسلامی بسازه بهتره