آره خوب درست میگی یادمه اما این مدل جدیده و اولشه و میتونه در ادامه کاهش قیمت داشته باشه. به هرحال چاقاله بادوم نوبر اولش قیمت بالائی داره. با اینهمه همش 20 درصد فرق داره.:n01:نقل قول:
آره خوب درست میگی یادمه اما این مدل جدیده و اولشه و میتونه در ادامه کاهش قیمت داشته باشه. به هرحال چاقاله بادوم نوبر اولش قیمت بالائی داره. با اینهمه همش 20 درصد فرق داره.:n01:نقل قول:
مثل کیبورد و صداش،البته میگم اینا امتیازهای خود notebookcheck هستش و من نمیدونم چقدر میشه روش حساب کرد و باید از نزدیک دید ولی مادربوردش خیلی بهتر و جدیدتره.نقل قول:
این یه سایت خارجی فروش آنلاینه
با صفحه فول اچ دی 969 دلار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان داشتم قیمت دلار رو چک میکردم دیدم یه جایی نوشته تحریم آمریکا علیه ایران از چهارشنبه هفته جاری :-(!!!خدا کنه اینطور نباشه.اگه باز تحریم بشیم قیمت دلار میره بالا و باز هم وسایل الکترونیکی گرونتر میشه؟؟؟
چی میشد ما هم میتونستیم، کاستومایز سفارش بدیم :n27:نقل قول:
تحریم باعث شد قیمت دلار از 1000 تومن برسه به 2400 تومن، این 3000 تومن ماجراش جداست :|نقل قول:
به نظرم کاره خوبی بود، سال پیش همه لپ تاپا با صفحه کلید مشکی و زیر طوسی بود طراحی شدننقل قول:
و به نظرم این کارشون یکم تنوع میده به بازار!!
من که از رنگ کیبوردش خوشم اومده
رنگ خاکستریش هم خب معمولیه :n02: ولی اون ایسوس پشت لپ تاپ که با روشن شدن لپ تاپ، پر نور میشه هم باحاله (مثل N56 )
من همیشه ترجیح میدم لپ تاپی بگیریم که طراحیشم خوب باشه، خلاصه مدت زمان زیادی آدم میخواد باهاش کار کنه، در نتیجه ظاهرش هم باید دلنشین باشه
به نظرم من با توجه به لپ تاپایی که معرفی شدن، این مدل طراحیش خیلی بهتر بوده !!
حرف شما درسته اما احساس ميكنم در كل خيلي كم رنگ شدهنقل قول:
كاش با اون رنگ مشكي هم ميزدن
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
خب یعنی چی این 3تومن قضیه ش جداست ؟یعنی دیگه تحریم ها نمیتونه رو قیمت دلار و وسایل الکترونیکی تاثیر گذار باشه؟حتی تو تحریم ممکنه دلار افت کنه؟
اینجا هر چیزی ممکنه :n02:نقل قول:
فقط امیدوارم وض بد تر نشه :n27:
فعلا که بازار گوشی تو سرازیریه!
خلاصه سلیقه ست! آره رنگه مشکیش هم قشنگ بود، ولی اینجا ایسوس عشقش کشیده صفحه کلید رو رنگ روشن بزاره :n02:نقل قول:
البته این مدلم هست:
گوشی همش افت قیمت داشته!کاش قیمت لپ تاپ هم افت کنه ...دقیقا 12 ماه پیش بود که گرونی لپ تاپ شروع شد و خیلی ها منتظر لپ تاپ های جدید ( پردازنده نسل سوم) بودند ضرر کردند .معمولا اواسط تابستون اجناس گرونتر میشن امیدوارم امسال اینطور نباشه و این n550 رو بتونم بخرم !!!
گوشی مثل بنز فروخته میشه اما هرکسی لبتاپ نمیخره. واسه همین خواب سرمایه گوشی خیلی پائینتر از لبتاپه. طرف دیپلم هم نداره گوشی 3 میلیونی دستشه! اما دوزار واسه لبتاپ خرج نمیکنه چون با این چیزا حال نمیکنه. اینه که سقوط قیمت لبتاپ همیشه کندتر از سقوط قیمت گوشیه. اما تو افزایش قیمتها همشون مثل همند! در یک چشم به هم زدن
با حرفات موافقم!!!اما اگه تو این دو سه ماه قیمت ها افزایش پیدا کنه یعنی آخر بد شانسی منه!
خيلي بي معنيه هنوز هيچ اثري از اين مدل ها تو بازار ايران نيست
فكر كنم وارد كننده ها تا موجودي فعلي شون رو صفر نكنن لطف نميكنن سري جديد وارد كنن
دقیقا!!!راستی n550 ci5 فعلا فقط با کد lf موجوده پردازنده ضعیفی داره با فرکانس 1.8~2.7!امیدوارم n550 ci5 با کد jv زودتر عرضه شه!!!
والا من s551 رو هم دیدم،انصافا خیلی خوبه ولی اون پردازندش هم i3 i5 و i7 هم داشت،حالا نمیدونم منظورتون چیه،یعنی مثلا دوتا i5 با هم فرق دارن ؟(منظورم همین هاسول هستش)نقل قول:
نه منظورم نوع پردازندست .معمولا در لپ تاپ ها دو نوع پردازنده بکار میره یکی با پسوند U یعنی پردازنده کم مصرف که در اولترابوک ها بکار میره و معمولا فرکانس پایین تری داره و دیگری با پسوند M که فرکانس بهتری داره .تو یکی از سایت ها که دیدم n550LF ci5 از پردازنده سری U بهره میبرد!
سلام
به نظرتون اگه کاهش قیمتی در اینده gt70 قیتش چند میشه؟این لپتاپ واقعا امکانات خوبی داره
درحد 400 هزارتومان!نقل قول:
خیلی لبتاپ خوبیه و همه چی تمامه اما نزدیک به 4 کیلوئه! جابجائی زیاد باهاش یکم سخته مگر اینکه دکتر برات ورزش تجویز کرده باشه!
من منتظر Ge40 هستم. زیر 2 کیلو اما قدرتمند مثل بوفالو. امیدوارم قیمت قابل خرید داشته باشه نه قابل تخیل.
یکی از دوستان که در یکی از همین شرکت های گارانتی وارد کننده لپ تاپ مسول هست گفت لپ تاپ y510p تقریبا 10شهریور وارد میشه باید اول تمام واردات 10تیر به فروش بره بعد اما از قیمت اطلاعی نداشت
در مورد asusn550 هم اطلاعی نداشت
دوستان صبور باشند
دوستان كسي اطلاع داره دوبي اومده؟
يه ماه نميتونم صبر كنم همه كارام لنگ لپ تاپه
اگه باشه به كسي بسپارم بياره
اونجا هم مثل ايران نوبر و اين چيزا داره يا قيمت ثابته؟
سوال داشتم که چرا با اینکه گرافیک و سی پی یو و رم Y510p و n550jv یکیه اما تو سایت notebookcheck با توجه به review این دو مدل واس بازی n550jv ضعیفتره؟؟حتی اگه با Y500 هم مقایسه کنین ازونم ضعیفتره تو بازی ها!!
دوستان اگه لینک msi ge40 هم بذارن ممنون میشم
در ضمن با اینکه میگن پردازنده های هسول هم مصرف انرژیش کمتره هم حرارت کمتری تولید می کنه اما تو notebookcheck اگه Y510p رو با y500 مقایسه کنین دقیقا برعکس اینه!!هم حرارتش بالاتره هم عمر باطریش کمتره!!
قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سایت notebookcheck سایت خوبیه ولی به بعضی قسمتاش نمیشه زیاد اعتماد کرد!!
مثلا ایسر 5755 رو میزان گرما رو خیلی زیاد زده بود، ولی کسایی که 5755 گرفتن، مشکل گرما نداشتن (خودمم داشتم این مدل رو یه چند مدت، مشکل گرما نداشت) یا ایسوس N56 رو هم میزان گرما رو خیلی زیاد زده بود ولی بعد کسایی که گرفتنش ، گفتن اونقدر که این سایت گفته بود، نیست!
کلا من از این سایت فقط برا دیدن کیفیت صفحه نمایش و پنجمارک گرافیک و عکساش استفاده میکنم :n02:
----------------------------------------------------------
این ایسوس n550 خیلی مدلای متفاوتی داره !!! واسه همین شاید اصلا وارد نکن :n29:
یا اگه وارد کنن، همین مدل که قیمتش حدود 1000 دلار هست رو وارد کنن
به هر حال خودتون رو اماده کنید اگه نیومد، یه مدل دیگه انتخاب کنید :n27:
GE40 همه جوره از GT70 بهتره
انتظار نداشته باشین قیمتش از GT70 کمتر باشه.:n03:
مشخصاتش تو صفحه اول Iهست. اما چندتا لینک و توضیحات هم اینجا میدم.نقل قول:
قیمت اون از 1269 دلار تا 1400 دلار متغیره. که البته درصورت خرید آنلاین میشه به راحتی با قیمت زیر 1300 دلار خریدش اونم با دوتا هارد . یکی 128 گیگ ssd و یه هارد 750 گیگ معمولی در کنارش!
مهمترین نکته ای که درمورد این لبتاپ خیلی ازش تعریف کرده بودند باتری فوق العاده ش بوده که درحالتی که یه بازیه خیلی سنگین رو بازی کنید حداقل 2 ساعت شارژ داره!. این یعنی استفاده از حداکثر توان لبتاپ در تمام بخشها از جمله پردازنده ، گرافیک ، تصویر ، صدا ، فن توربو بوست و ... لذا در حالت عادی روی 5 ساعت شارژ میتونید حساب کنید.
بنچمارکها:
با اینکه این لبتاپ تصویرش رزولوشن 1600 در 900 پیکسل داره اما در بنچمارک زیر با استفاده از یک مانیتور فول اچدی در رزولوشن 1920 در 1080 ازش بنچمارک گرفتن که بازم حیرت آوره! و با لنوو 2012 با دو کارت گرافیک sli برابری میکنه!
در تست زیر از بنچمارک جدید 2013 استفاده شده که نشون میده خیلی بیشتر از اونچه که فکر میکردیم تو دل این کوچولوی دوست داشتنی یه بوفالوی خشمگین حبس شده!
فراموش نکنید که بنچمارک های بالا درحالت فول اچدی و با یک مانیتور اکسترنال گرفته شده . لذا شما با رزولوشن خود لبتاپ نمرات بالاتری خواهید گرفت.
در تمام بازیهائی که ازش تست گرفته شده فقط در بعضی گیمها دو سه فریم کمتر از ge60 جدید با کارت 765 داشته که نشان از بالانس خیلی خوب سخت افزار لبتاپ رو میده.
در تمام تستها و در بالاترین فشار در زمان طولانی ، هیچوقت دمای گرافیک بالاتر از 62 درجه نرفت و پردازنده هم همیشه زیر 60 درجه سانتیگراد قرار داشت که نشون میده سیستم کولینگ هم معرکه کار شده و انتظار عمر طولانی برای قطعات لبتاپ رو میشه داشت. هرچند به دلیل سایز کوچیکترش ، یکم از GE60 بیشتر داغ میشه.
مزایای زیاد این لبتاپ نسبت به RAZER Blade 1800 دلاری اونقدر زیاده که علیرغم طراحی زیباتر و بایکتر RAZER BLADE شانس موفقیت MSIGE40 رو در بازار خیلی بیشتر از ریزر میدونند. این مزایا که معایب ریزر هم محسوب میشه شامل: قیمت خیلی پائین تر ، امکان تعویض باتری بر خلاف قابل تعویض نبودن باتری در razer ، امکان تعویض و یا افزایش ram بر خلاف razer ، وجود dvd درایور ، امکان raid کردن دو تا هارد ssd به دلخواه در کنار یه هارد معمولی دیگه.
یه سوال الان سری جدید vivobook که اومده s551 نامداره،اونوقت این 14 اینچشم داره ؟ کسی میدونه ؟
من اول نظرم روی N550 بود...ولی معلومه asus خودشم زیاد روی این مدل حساب باز نکرده! باتری و وزن و....نقل قول:
مشخصاتش تو صفحه اول Iهست. اما چندتا لینک و توضیحات هم اینجا میدم.
قیمت اون از 1269 دلار تا 1400 دلار متغیره. که البته درصورت خرید آنلاین میشه به راحتی با قیمت زیر 1300 دلار خریدش اونم با دوتا هارد . یکی 128 گیگ ssd و یه هارد 750 گیگ معمولی در کنارش!
مهمترین نکته ای که درمورد این لبتاپ خیلی ازش تعریف کرده بودند باتری فوق العاده ش بوده که درحالتی که یه بازیه خیلی سنگین رو بازی کنید حداقل 2 ساعت شارژ داره!. این یعنی استفاده از حداکثر توان لبتاپ در تمام بخشها از جمله پردازنده ، گرافیک ، تصویر ، صدا ، فن توربو بوست و ... لذا در حالت عادی روی 5 ساعت شارژ میتونید حساب کنید.
این ge40 همه چیز عالیه...از نظر پهنا با n550 برابره تقریبا ولی وزنش خیلی کمتره! طراحیش زیاد جالب نیست ولی خب لپتاپ گیمینگه دیگه!:n02:
فقط میمونه صفحه و زاویه دیدش و از همه مهم تر قیمتش:n27:
راستی این لپتاپ های جدید برای کمتر شدن قیمتشون بدون سیستم عامل هم میان به بازار؟
درسته سایت نوت بوک چک بعضی چیزها رو اشتباه میزنه, مثلا وزن n550 رو زده 2.7کیلوگرم !!مگه میشه وارد نکنن؟ایسوس همیشه اول از همه سری n رو وارد میکنه!نقل قول:
واسه من یکی که صفحه نمایش کوچیک برای بازی اصلا جالب نیست:thumbsdow.سری Rog ایسوس هم که خیلی کم و با قیمت نجومی وارد میشه.
فقط Ge70 میمونه که تقریبا مشکلی نداره :12: و اگه مشکلی پیش نیاد و عمری باقی باشه و دلار بالا نره و وارد کننده ..... بازی در نیاره و ...
می خرمش.
پهناش که کمتره و نیم سانت ضخامت کمتر محسوسه. کلا msi بیشتر به کاربردی تر بودن فکر میکنه تا ظریفتر بودن. برای همین هم dvd درایو براش گذاشته. به هرحال dvd درایور یه حداقل ضخامتی داره و نمیشه از یه حد باریکترش کرد. مساله مهم دیگه اینه که اگه پشت دستگاه رو باز کنید متوجه دقت و کیفیت کار شده میشین. کلی لوله مسی مثل نوار دور و بر دستگاه کشیده شده تا دمای سیستم کنترل بشه.نقل قول:
تو ایران معمولا ماتریس خودش اتومات اینکارو میکنه و ویندوز نیمه اورجینال دست ساز خودشو نصب میکنه که ظاهرا اورجیناله اما اورجینال نیست. اینجوری قیمت دستگاه رو یکم برای مصرف کنده و یکم واسه جیب خودش مناسب تر میکنه.
صفحه و زاویه دیدش هم خوبه و من نکات منفی دربارش نخوندم هرچند که میتونست کمی بهتر هم باشه. البته رزولوشن دستگاه نسبت به سایزش خوبه اما از پنل جدید ips استفاده نمیکنه و این یکم بده. هرچند اگه پنل جدید ips داشت یحتمل 200 دلار هم میرفت رو قیمتش.
اگه بتونین از اونور آب بگیرین مدل فول و کاملش حدود 4 میلیون تومن با دلار 3200 تومن براتون آب میخوره. (یعنی با هارد ssd با ظرفیت 128 گیگ + هارد 750 گیگ معمولی + ویندوز اورجینال 8 + موس اورجینال + کیف اورجینال)
حدس میزنم تو ایران ویندوز اورجینال و هارد ssd رو از روش بردارند و اونارو تبدیل به آپشن بکنند. و قیمتشو بدون آپشن ها حدود 4 تا 5 بدند. به هرحال خدمات گارانتی یه قیمتی داره. چه میدونم والا:n21:
راستی این مدل با رزولوشن فول اچدی هم ارائه شد!
GE70 که هیچ GE60 هم عمرا اگه گیرت بیاد:n05:
یه نقد وبررسی دیگه از n550 میذارم به نظر میاد از سایت notebookcheck بهتر بررسی کرده باشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اينطوري باشه مدل فول اچ دي n550jv هم 4.5 به بالا قيمت گذاري ميشهنقل قول:
پهنای ge40 کمتره دیگه؟ درسته؟:n13:نقل قول:
پهناش که کمتره و نیم سانت ضخامت کمتر محسوسه.
ضخامت n550 :
27.7
ضخامت ge40 :
22.3~29.2
درسته ولی خب سری k ایسوس با اینکه ضخامتشون 21 میلیمتره ولی dvd درایو هم دارن!نقل قول:
به هرحال dvd درایور یه حداقل ضخامتی داره و نمیشه از یه حد باریکترش کرد. مساله مهم دیگه اینه که اگه پشت دستگاه رو باز کنید متوجه دقت و کیفیت کار شده میشین. کلی لوله مسی مثل نوار دور و بر دستگاه کشیده شده تا دمای سیستم کنترل بشه.
////
توی یکی از بررسی ها دیدم از گرمای ge40 توی کار های سنگین شکایت کرده بود!
منظورت با این قیمته؟نقل قول:
ببین اگه سری قبل رو ملاک قرار بدیم در آخرین قیمتها قبل از تموم شدنشون gt70 حدود 7 تومن بود اگه اشتباه نکنم و ge60 حدود 3300 . یعنی کمتر از نصف . حالا با این مقیاس وقتی gt70 جدید 8400 قیمتشه احتمالا ge60 و ge70 حدود 4 تومن باید بشند.! اما با توجه به قویتر شدن این سری از هر لحاظ از جمله کیفیت تصویر فکر کنم بین 4 تا 5 دربیان. بیشتر از این دیگه ظلمه.
همینشم بی انصافیه!مثلا اگه n550jv fhd وارد ایران شه با دلار 3200 قیمتش باید حدود 3100~3200 باشه , اونوقت چطوری میشه 4500:-o !!!
حالا واسه 2 میلیمتر خون به پا نکن برادر من:n24:نقل قول:
متن رو خوندم که بیشتر شکایتش از صدای فن بود تا داغ شدن! البته از واژه (fairly) استفاده کرده یعنی منظورش اینه که وقتی دستگاه زیر بار سنگین میره درحالیکه انصافا صدای فنش بلنده داغ میشه . اما فکر کنم طرف زیاد با لبتاپ گیمینگ کار نکرده:n13: چون همشون موقع کار سنگین کنسرت اجرا میکنن و داغ میشن . و نکته دیگه که اینا دستگاه رو با نرم افزارهای خاص بنچمارک در حداکثر فشار و به مدت طولانی قرار میدن که معلومه چی میشه اما تو بازی های سنگین هم همیشه دستگاه در حداکثر توان کار نمیکنه و صحنه های مختلف بازی فشار متفاوتی به پردازنده و گرافیک وارد میکنند . اگه در حالت عادی هم داغ بکنه اونوقت ایراد داره. هرچند که من چندین مقاله و ویدئو دیگه برعکس اینو دیدم که از دما و کولینگ دستگاه در هنگام بازی سنگین رضایت داشتند.
من اگه ببینم قیمتهاشون خیلی غیرمنصفانه ست از اونور آب میدم برام بخرن. پول زور نمیدم.نقل قول:
تو این بررسی میگه ( تاجایی که متوجه شدم) : صفحه نمایشش خوب بود یعنی یکی از بهترینای ایسوسنقل قول:
عملکرد کیبوردش هم گفته خوب بوده فقط رنگش ممکنه یکم کسل کننده باشه یا حتی زشت :n02:
تو 15 ثانیه ویندوز رو بالا میاره (!) (البته لپ تاپی که داشت بررسی میکرد هارد SSD نداشت !!)
یه سری بازی ها جدید رو هم رو تنظیمات متوسط انجام داده، که نتیجه ش از این قراره :
- Metro: Last Light – 44 fps;
- Bioshock Infinite – 32 fps;
- Crysis 3 – 19 fps;
- Grid 2 – 56 fps;
- Starcraft 2: Heart of the Swarm – 45 fps (around 40 fps in a 4 v 4 game);
- Need for Speed: Most Wanted – 28 fps;
- The Elder Scroll: Skyrim – 41 fps.
(به نظرم خوبه :n13: من که آخرش بخوام یه پیس بزنم:n02: ولی پیس هم الآن رم 4 و گرافیک 2 میخواد :n29:)
دماش هم نوشته اگه خیلی کار بکشی خیلی داغ میشه ولی تو کارای عادی خنکه! مخصوصا قسمت بالا سمت چپ خیلی گرم میشه
سیستم صوتیش خوبه ولی از n56 یکم ضعیف تره
در مورد باتری هم تو کارایه عادی (ویرایش متن، یک مرورگر با 3-4 زبانه باز ،زوشنایی صفحه نمایش در 30٪، Wi-Fi روشن) حدودا 5 ساعت دووم میاره و تو یه استفاده روزمره مثل فیلم و آهنگ و ویرایش متن (این ویرایش متن احتمالا منظورش یا آفیسه :n13:) وافای روشن و روشنایی صفحه نمایش رو 50 % حدود 3.5-4 ساعت دوام میاره
سخن پایانیش:
ایسوس N550 یه لپ تاپ چند رسانه ای خوبه و یکی از بهتریناست تو بازار ولی تو رنج قیمت، یه انتخاب خوب نیست!!
N550 نسخه جدید N56 هست که یکم جم و جور تره، سیستم خنک کننده گیش بهتره،درسته بالای دستگاه زیاد گرم میشه ولی خلاصه از هر دستگاهی کار بکشی، گرما تولید میکنه.
حساسیت صفحه IPS ش فوق العاده ست ولی چون لپ تاپی که دست این شخص بررسی میشده صفحه ش مات نبوده، از بازتاب نور شکایت میکرده!
-------------------------------
سخن خودم: :n02:
با توجه به چنین صحبت هایی؛ 50% در خرید این لپ تاپ دو دل شدم :n02::n29:
چیزی که وجود داره ما با یه چیزی شبیه N56 مواجه هستیم که قریب به یقین قیمتش هم شبیه N56 میشه :n28:
فعلا منتظر میمونم بیاد و ببینم قیمتش چنده، اگه مناسب بود ( 3 میلیون ) میگیرم وگرنه .... خدا میدونه !
----------------
اگه جایی ار ترجمه اشتباه بود، ببخشید، سعی کردم خیلی چکیده بررسی رو بگم فقط فک کنم خیلی چکیده شد :n02::n09: