درسته که جو عمومی علیه این بازیکنه ولی شجاعی در بازی دیشب خیلی بهتر از قبل بازی کرد.نقل قول:
بی انصاف نباشید.
بالاخره به هر کسی باید فرصت بهتر شدن داد. اون داره برای ستاره شدن و برگشتن به روزهای اوجش سعی خودشو میکنه.
Printable View
درسته که جو عمومی علیه این بازیکنه ولی شجاعی در بازی دیشب خیلی بهتر از قبل بازی کرد.نقل قول:
بی انصاف نباشید.
بالاخره به هر کسی باید فرصت بهتر شدن داد. اون داره برای ستاره شدن و برگشتن به روزهای اوجش سعی خودشو میکنه.
نقل قول:
میشه بگی معیارت برای خوب بازی کردن چیه؟
من دقیقا شمردم ... تو 10پاس اولش 9 تا رو خراب کرد ... بقیش رو هم نشمردم چون دیگه حوصلشو نداشتم ...
نمیدونم درست شنیدم یا نه ولی اخبار ورزشی گفت که ایران قراره توی برزیل اردو بزنه و باتیمهای بزرگ بازی انجام بده!!!!:n04: شماهم شنیدین یا من توهم زدم:n02:
من هم موافقمنقل قول:
شجاعی بازیای قبل افتضاح بود، نیمه اول بازی با تایلند هم خیلی اشتباه داشت، ولی نیمه دوم خیلی بهتر شد
از اکثر بازیای قبلیش بهتر بازی کرد
گل دوم رو هم استارتشو شجاعی زد با پاس خوبش به کریم ...
کم کم پیشرفت میکنه، تمرینات دسته دوی اسپانیا هم 10 ها برابر بهتر از تمرینات لیگ ایرانه ...
از معدود چیزاییه که از حرفای کیروش تو 90 قبول دارم
قطعاً باید همین طور باشهنقل قول:
بدون بازی تدارکاتی درست و حسابی که تیم به جایی نمی رسه
و خب حالا با تموم شدن بازیای مقدماتی تو کل قاره ها، تیمای آزاد بیشتر میشن و برنامه ریزی ها راحت تر
کیروش شدید پیگیر چند تا بازیه این جور که شنیدم
ایشالا که برگزار میشن این بازیای تدارکاتی
یه کم نگاه جهان هم از نظر سیاسی نسبت به ایران بهتر شده، تأثیر می ذاره
ببخشید کوروش جان، ولی هر کسی اونجا بود میفهمید باید اون پاس ساده رو اونطوری بده ....نقل قول:
گل دوم رو هم استارتشو شجاعی زد با پاس خوبش به کریم ...
البته لازم به ذکره غیر از یه ربع اول بازی بقیش رو کلا ندیدم:n01:نقل قول:
اگه بهتر بوده که خوب جای امیدواری داره
چون بعید میدونم بهترین بازیکنهای لیگ ما هم، تو فضای جام جهانی بتونن خودی نشون بدن
بیشتر امیدم به همین بازیکنایی هست که فوتبال اروپا رو لمس کردن
دقت کردین تعریفهای عادل فردوسیپور از شجاعی برنامه ریزی شده بود؟ الان همه طرفدار شجاعی شدن! چقدر یک مجری میتونه در شستشوی مغزی مردم تاثیر داشته باشه.... بازیکن اگه بازی بلد باشه خودشو از اول نشون میده دیگه تیم ملی جایی نیست که بخوای به کسی فرصت بدی که درست شه و فوتبال یاد بگیره ! اینقدر دهنبین و احساسی نباشیم چیزی که همیشه باعث شده کلاه سر خودمون بذاریم و خودمونو گول بزنیم.
چه ربطی داره خدایی . من که اصلا ندیدم تعریف کنه چون شلوغ بود و صدای گزارشگر رو هم خیلی نشنیدم اما چیزی که توی بازی دیدم شجاعی نسبت به بازی های قبلی بهتر بود . یعنی اگه اکثر بازیکن ها بدجور افت کرده بودن توی بازی ، شجاعی یه ذره نسبت به قبل بهتر شده بود .نقل قول:
شما بازی هاش توی لاس پالماس رو نگاه کنین . خیلی بهتر شده از اون موقع که توی اوساسونا بود و واقعا جا داشت که یه بار دیگه هم دعوت بشه .
برعکس من فکر میکنم ملت یه چیزیشون هست که با شجاعی اینقدر لج افتادن . بازیکنهای بدتر از شجاعی هم توی تیم ملی هست منتهی چون عضو تیم محبوبشونه چیزی نمیگن و این شجاعی بدبخت که داره توی اسپانیا بازی میکنه رو هدف قرار میدن . چرا علیه بیک زاده یا منتظری یا ماهینی و صادقی شعاری داده نمیشه با اون بازیشون که از اول فصل واقعا افتضاح بازی میکنن .
بازی اون روز خوب شد جلوی تایلند بودیم و نه حمله قوی ای داشت نه دفاع خوبی . اگه یه کم خط حمله اش قوی بود مطمئن باشین یه دو سه تا گل رو خورده بودیم یه ابم روش . خدا پدر سید جلال رو بیامرزه که تک نفره تمام دفاع رو جمع میکنه .
در ضمن فکر کنم به جای صحبتهای فردوسی پور باید بگیم ، این گیردادن ها به شجاعی از قبل برنامه ریزی شده نه تعریف های فردوسی پور . ولی خودمونیم ها این فردوسی پور جدیدا موضعش اصلا مشخص نیست . نه به قبلا که رابطه اش با تیم ملی بهم خورد نه به الان که تعریف میکنه همش .
نقل قول:
من کلا کاری به این شعارها و برنامه ها و فردوسی پور و اینا ندارم .. و همش ساخته ی ذهن خودتون میدونم ...
من برام جای سوال و تعجب داره که شما و دیگر دوستان به عنوان یه فرد ورزشی و فوتبالی چطور میگین بازی شجاعی بهتر بود نسبت به قبل؟
یعنی شجاعی سریهای قبلی از 10 تا پاس همشو خراب میکرد که الان که مثلا از 10تا 9 تاشو خراب میکنه؟ یعنی پیشرفت؟
از رو هوا که نباید نظر بدیم ... بازی شجاعی دیروز مشخص بود و فیلمش هم هست ... یکی بیاد بازی شجاعی رو در بیاره بذاره اینجا با مدرک ببینیم شجاعی چطور خوب بازی کرد و ...
خوب بازی کرد ؟ توی اون بازی هیچکس خوب بازی نکرد . البته به جز اندو ، سید جلال ، خلعتبری . شجاعی رو هم گفتم خیلی بد نسبت به قبلا بازی نکرد ، نه که خوب بازی کرد ولی از قبل بهتر شده بود و لااقل از خیلی بازیکنها دیگه تیم توی اون بازی بهتر بازی کرد . ملت هم همه زوم میکنن روی این بدبخت .نقل قول:
در ضمن بازی مگه فقط به پاس دادنه . خداییش این دفعه یکی دوتا دریبل خوب زد که اکثرش گرفت . یعنی از قبلا که حتی دریبلش هم نمیگرفت بهتر بود یا حتی پاسهاش از قبلا بهتر بود و به قول شما از 10 تا 9 تاش رو همش خراب کرد :n02: . توی این بازی نکونام هم بد پاس میداد . دلیل نمیشه .
به هر حال بحث من سر خوب یا بد بازی کردن شجاعی نیست . بحث سر بد بازی کردن تیمه که وقتی بد بازی کنه همه انگشت اشاره شون رو طرف یه نفر میگیرن .
با این توصیفات بدون شجاعی چقدر بازیکن داغون و بیخودی بوده که این بازی نظر شما رو به این سمت آورده با این بازی افتضاحش که بهتراز قبل بوده ....نقل قول:
فیلم بازی ایراان رو مجدد نگاه کن متوجه حرفم میشی .....
اینقدر بی خود بازیکنان رو گنده کنید ، چوبشو هم میخورید ... کما اینکه تا به الان داریم چوب همین تعریف و تمجید های بی دلیل رو میخوریم ....
منم تبریک میگم این برد تاریخی رو مقابل ابر قدرت فوتبال آسیا تایلند اونم با نتیجه قاطع 2-1 از صدا و سیما هم گله دارم که آهنگ ملی پوشان رو پخش نکرد!:n07:
این از این!:n02:
بازی با تایلند:
شخصا نتیجه گرا هستم اما در رقابتهای مهم مقابل رقبای قوی تر یا حداقل هم سطح خودمون! یعنی اگه روزی ما 1-0 2-1 ببریم با افتضاح ترین نوع بازی و تو فینال هم با پنالتی ببریم و قهرمان آسیا بشیم کاملا قابل قبوله و جای تبریک و خوشحالی داره ولی مقابل تیمهای درجه 3 و 4 آسیا تو خونه به سختی روی حوادث و اتفاقات فوتبال به گل برسیم(چیزی که ما رو به جام جهانی برد!) و با ارائه بازی ضعیف البته گل هم بخوریم و اگه کمی تیم حریف خط حمله بهتری داشت بیشتر هم میخوردیم خب این اصلا قابل قبول نیست و نتایج شرم آوری!رو میشه متصور شد در جام جهانی !(عربستان 2002 کره شمالی 2010) که با این سیدبندی شرایط بس ناجوانمردانست!:n27:
صحبتهای کیروش در 90:
من که خیلی قانع نشدم مخصوصا جایی که میخواست بحث رو عوض کنه که شما به من توهین کردید و صداقتم رو زیر سوال بردید دیگه آشکار و پنهان مشخصه که ایشون با لیگ(مسئولان/باشگاه ها) ارتباط خوبی ندارن و در هرجایی که بتونن دهن کجی و بی اعتنایی!دیگه انکار کردنش چه فایده ای داره؟:n22:واقعا صادقیان شایسه تر هست یا شجاعی؟!....
نشست ژنو :
خب همونطور که مشاهده کردید برای اولین بار در طی این چند سال طرفین مذاکرات رو خوب و جدی ارزیابی کردند نه مذاکره برای مذاکره و به نظر میاد تحریمهای سابقا کاغذ پاره فشار بسیار زیادی رو وارد کردند و کاملا موثر بودند :n09: اختلافات فراتر از برنامه هسته ای و حقوق بشره و اینکه لغو تحریمهای 30 ساله به سادگی و در 1 سال به هیچ عنوان امکان پذیر نخواهد بود ولی در صورت اقدامات جدی و واقعی شاید در کوتاه مدت فشار اقتصادی کاسته بشه و حداقل تحریمهای جدید به تعلیق دربیان!:n19:
مسعود شجاعی:
فکر میکنم هر دو مقطع بزرگنمایی شد نه به این معنی که مسعود تو مقدماتی یا قبلتر افتضاح نبود!چرا خیلی روی اعصاب میرفت و واقعا شایستگی فنی نداشت و بازی با کره و قطر خیلی شانس آوردیم که چوبشو نخوردیم!اما یه جورایی انگار فقط ضعف این بازیکن دیده میشه خیلی ها اون موقع و همین سه شنبه بد بودند و کمتر بهشون انتقاد شد!قبلا هم گفتم سبک بازی به ندرت تغییر میکنه و یک بازیکن تو یک نیم فصل متحول نمیشه!مقابل تایلند هم روی اعصاب بود بارها پاس اشتباه دریبل بیجا و لو دادن توپ داشت ضمن اینکه بقیه هم کم و بیش داشتند و ستاره ای نبود نکته اینجاست اشکان دژآگه که یکی از بهترینها بود در مقدماتی با یک مصدومیت و دوری از میادین چه افتی کرد!پس هیچ بازیکن صرف شرایط گذشته تو هر وضعیتی نباید دعوت بشه به تیم ملی و شایستگی و توان کمک رو نداره!:n06:بحث روحیه جداست ...
دعوت از دو ملیتی ها :
تو پستهایی که نیاز داریم و واقعا بهتر از گزینه داخلی هستند چرا که نه عالیه!واقعا تا اینجا که خیلی کمک بودند مخصوصا قوچان نژاد و دژآگه!استیون :دی هم میتونه موثر باشه ... خلاصه هرکی هست تا فرصت داریم خودشو نشون بده فارسی هم بلد نبودی مهم نیست :n26:
آمادگی برای جام جهانی:
روند آماده سازی کره و ژاپن رو مشاهده کردید ما خیلی عقبیم!3 مانع اساسی برای بازی/اردو تدارکاتی بزرگ وجود داره:
1-شرایط سیاسی که البته به یمن دولت جدید وضعیت بهتر از قبل شده اما هنوز هم امکان داره اتفاقاتی مثل لغو یک طرفه بازی ها صورت بگیره یا به درخواست ما اصلا توجهی نشه بازی با استکبار جهانی سابق میتونه خیلی مهم و کمک کننده باشه!
2-شرایط مالی فدراسیون که کفاشیان رسما اعلام کرد کف دست مو اگه داره بکن :دی اینطور نیست که آلمان و اسپانیا و برزیل رایگان و فی سبیل ا... با ما بازی کنن!حتما اسپانسر معتبر و شرایط مالی خوب نیاز داریم
3-کیفیت فعلی تیم ملی درسته که به جام جهانی صعود کردیم ولی خودمون رو نمیتونیم فریب بدیم کلاس بین المللی نداریم و باید بیشتر تو آسیا و درجه 2 و 3 اروپا و امریکا دنبال حریف بگردیم اکثر بزرگان برنامه هاشون پر و مشخصه ...
امیدواریم با تلاشهای شخص کیروش و خرج اعتبارش و کمک دولت جدید بخش زیادی از این مشکلات حل بشه که تازه برسیم به دعوا با سازمان لیگ و سرمربی های گردن کلفت لیگ سر تعطیلی و اردوی تیم ملی!:n09:
:n16:
پ.ن:فساد در فوتبال هم طبق معمول و عرف برخورد با مفاسد کلان با دستگیری آفتابه دزد و کوچکترین عناصر ماست مالی شد رفت پی کارش و ما خیلی هم پاک هستیم :thumbsup:
والا شاید شما درست بگی . من که بالشخصه ادم خوش بینی هستم به همه چی . خودم موافق نیستم که شجاعی فیکس بازی کنه و کسای اماده تری هم از اون هستن . اما الان که کمتر از یک سال به جام جهانی مونده از بدبینی من و توی طرفدار چی حاصل میشه .نقل قول:
همه حالات گروه ایران در جام جهانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فیفا برای قرعه کشی مرحله گروهی جام جهانی 2014 برزیل، 32 تیم صعود کننده را به چهار گلدان تقسیم کرده که ترتیب آن به شرح زیر است:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گلدان 1: هشت تیم برتر رنکینگ جهانی فیفا (اسپانیا، آلمان، آرژانتین، کلمبیا، بلژیک، سوئیس، برزیل و اروگوئه- در صورت پیروزی برابر اردن در بازی پلیآف)
گلدان 2: تیمهای آفریقایی + تیمهای آمریکای جنوبی (شیلی، اکوادور)
گلدان 3: تیمهای اروپایی (غیر از تیمهای حاضر در گلدان 1)
گلدان 4: تیمهای آسیایی (ژاپن، ایران، کره جنوبی، استرالیا) + تیمهای آمریکای شمالی (آمریکا، کاستاریکا، هندوراس و مکزیک- در صورت پیروزی برابر نیوزیلند در بازی پلیآف)
*در صورتی که تیم ملی اروگوئه موفق به شکست اردن در بازی پلیآف نشود، تیم ملی هلند جایگزین این تیم در گلدان 1 خواهد شد.
بدین ترتیب دو حالت برای گروه احتمالی تیم ملی ایران در جام جهانی 2014 وجود دارد:
1)سرگروه از آمریکای جنوبی + یک تیم اروپایی (غیر از تیمهای حاضر در گلدان1) + یک تیم آفریقایی یا آمریکای جنوبی (شیلی و اکوادور) + ایران
2)سرگروه از اروپا + یک تیم اروپایی (غیر از تیمهای حاضر در گلدان1) + یک تیم آفریقایی یا آمریکای جنوبی (شیلی و اکوادور) + ایران
یکی از حالات بد هم برای ایران اینه که با انگلیس بیفته . یعنی یه جورایی گروه مرگ ایران . بهترین حالت هم برای ایران به نظرم اینه :نقل قول:
سوییس + یک تیم افریقایی + یک تیم اروپایی + ایران
که اگه افریقاییه و اروپاییه جزو تیمهای ضعیف قاره شون به حساب بیان میشه امید داشت به صعود از گروه . در غیر این صورت من هیچ امیدی نمیبینم که تیم بخواد صعود کنه :n09:
من که اصلا کلا همه جوره امیدی نمیبینم که بره مرحله بعد!:n09: فقط امیدوارم که بتونن یه بازی خوبی رو به نمایش بذارن! همین !:n06:
بهترین حالت ممکن برای گروه ایران در جام جهانی 2014:
سویس - :thumbsup: ایران:33:- بورکینافاسو :n08::n09::39: - بوسنی یا یونان
در بقیه حالت ها امیدی به صعود نیست. اما انتظار میره از جام های جهانی قبلیمون نمایش بهتری داشته باشیم که با صعود مقتدرانمون از مرحله مقدماتی همخوانی داشته باشه.
موفق باشید.
خدا بگم این تیم ملی رو چه کنه که تن و بدنمون باید بلرزه تیمهایی مثل انگلیس آرزوشون همگروهی با ایرانه:n09:
همین بورکینافاسو هرچند کشور داغونیه ولی تیم قوی ای باید باشه و لهمون کنه!!نقل قول:
همه در نیمه اول همون طوری که گفتی بازی کردن اما نیمه دوم انصافاً بهتر شدن. در مورد نحوه ی بازیش هم تا اومد خودی نشون بده تعویض شد.نقل قول:
حالا کو تا جام جهانی. نکنه یادت رفته ما ایرانی هستیم و مرد دقیقه 90!
الآن هر چقدر آماده باشیم معلوم نیست در زمان اصلیش هم میتونیم همونطور آماده باشیم یا نه. اصلاً نفراتمونو کامل در اختیار خواهیم داشت؟
من منکر تأثیر لزوم سطح بالا بازی کردن نیستم ولی باید واقع بین بود. وقتی اردوهای تیم ملی یکی پس از دیگری لغو میشه و هنوز هم تا چندماه آینده بازی تدارکاتی برای تیم ما تعیین نشده این در حالیه که تمام تیم های بزرگ دنیا بارشونو بستن و جای خالی در تقویمشون وجود نداره. من موندم به جز بازی با آمریکا که بیشتر جنبه سیاسی داره قراره با کدوم تیم ها بازی کنیم. احتمالاً مثل 2006 در اردوهای نزدیک به زمان جام جهانی با تیم هایی مثل کرواسی در یک زمین تمرین مسابقه خواهیم داشت. البته کی روش گفته خودم همه چیز را برای ایران انجام میدم. باید ماند و دید که چی میشه.
من جایی بودم که نمیشد بازی را با صدا دید و مجبور شدم بدون صدا بازی را دنبال کنم و در جریان تعریفهای فردوسی پور هم نیستم.نقل قول:
چی گفته مگه؟!
نقل قول:
به نظر من قرار گرفتن ایران در گروهی متشکل از ستارگان فوتبال جهان از هر نظر میتونه جالب باشه.
میدونم ترس همه از شکست های وحشتناک و آبروریزیه که ممکنه در این بازی ها گریبان ما را بگیره اما شخصاً اینطور فکر نمیکنم. معتقدم ما میتونیم در بازی با این تیم ها با انگیزه مضاعف به میدان بریم و صحنه های غرور آفرینی خلق کنیم. چون درصورت قرار گرفتن در گروهی سخت، سطح انتظارات از تیممون پایین میاد و بازیکنان هم فشار روحی و روانی کمتری احساس خواهند کرد.
البته این یک تئوریه و حتی میتونه خیلی دراماتیک تموم بشه ولی تو این چند دوره که در جام جهانی حضور داشتیم هرگز در چنین وضعیتی قرار نگرفتیم. دوست دارم یک بار هم که شده چنین وضعیتی پیش بیاد. مثلاً با اسپانیا، ایتالیا و شیلی همگروه بشیم. یک لحظه فکرشو بکنید. چه شود! ما در طول تاریخ بعد از انقلاب شاید به تعداد انگشتان دستامون هم با این تیم ها بازی نکردیم حالا قراره در کمتر از 10 روز با حداقل دو تا از این تیمهای بزرگ بازی خواهیم کرد. شاید هم تلنگری باشه برای بعد از جام جهانی که در صورت استفاده صحیح از اون موقعیت میتونه به فرصت بسیار خوبی برامون تبدیل بشه برای دوره بعدی.
نقل قول:
این هم یک نوع نگاه به قضیه ست ...درسته ما همیشه مقابل تیمهای قوی تر از خودمون با انگیزه بیشتر و فشار روانی کمتر بازی کردیم بعضا هم نتیجه گرفتیم دفاع کامل و چشم به ضد حملات ضربات شروع مجدد و اتفاقات فوتبال و مقابل یک تیم ضعیف و دفاعی باید با برنامه حمله کنیم و گل بزنیم بیشتر به مشکل میخوریم!ولی واقعا سطح تیمهای حاضر در جام جهانی متفاوته و با این سیدبندی جدا جای نگرانی داره آبروریزی های کره شمالی و عربستان رو اینبار ایران تکرار کنه تو بازی های تدارکاتی و مقدماتی هم دیدیم تیمهایی مثل انگلیس هلند و ... شوخی ندارن و شل نمیگیرن مقابل ضعیفترین حریف هم با تمام قدرت :n29:وضعیت فعلی تیم ملی و روند آماده سازی هم که گفتن نداره!واقعا چقدر میشه امیدوار بود تیمهای درجه 1 هم موقعیتهای گل رو از دست بدن یا چقدر شانس داشته باشیم از دیرک و داور و اشتباه مدافع حریف :n13:
بهترین کار اینه که سطح توقعات در پایینترین حد نگه داشته بشه (باخت آبرومندانه :دی) نه اینکه مثل 06 انتظار بردن امثال انگلیس و پرتغال رو داشته باشیم و صعود به مرحله بعد!حالا تا قرعه کشی ببینیم چی میشه:weird: ...
فيفا اعلام کرد هواداران 32 تيم حاضر در جام جهاني 2014 ميتوانند در انتخاب شعار تيم مورد علاقهشان در اين رقابتها شرکت کنند؛ شعاري که بر روي اتوبوس اين تيمها در برزيل حک خواهد شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت خودروسازي هيونداي کرهجنوبي يکي از حاميان مالي فيفا از روز گذشته به طور رسمي کار خود را براي جام جهاني 2014 برزيل آغاز کرد. اين شرکت تمامي اتوبوسها و خودروهاي تشريفاتي 32 تيم حاضر در جام جهاني را تامين ميکند.
براساس سنتي که فيفا از جام جهاني 2006 بنا نهاد، بر روي اتوبوس 32 تيم اين رقابتها شعاري به عنوان شعار منتخب هواداران حک ميشود. به همين خاطر فيفا اعلام کرده هواداران فوتبال ميتوانند تا آپريل (ارديبهشت 93) شعار موردنظر خود را براي تيم محبوب خود به فيفا ارسال کنند و در پايان فدراسيون جهاني فوتبال فيفا با انتخاب سه جمله، براي برگزيدن شعار نهايي آن را به راي ميگذارد تا در پايان کاربران سايت فيفا شعار 32 تيم حاضر در جام جهاني را انتخاب کنند.
حامي مالي فيفا اعلام کرده به کساني که در انتخاب شعار تيمها شرکت کنند به قيد قرعه جوايزي چون حضور رايگان در برزيل را اهدا خواهد کرد.
به گزارش ايسنا، شعار تيم ملي ايران در جام جهاني "شاهزادههاي پارسي" بود و اين شعار بر روي اتوبوس تيم ايران حک شد.
منبع : ورزش 3
این شرکته اتوبوس ها رو طراحی کرده و از این لینک میتونین برین وارد این نظرسنجی بشین و هم طرح اتوبوس هر کشور رو میبینین و هم میتونین شعار مورد نظر خودتون رو ارسال کنین . قبلش باید ثبت نام کنین تو سایت فیفا یا کلا با اکانت فیستون لاگین کنین .
لینک نظرسنجی
پ.ن : میگم بیایم بچه های خود فروم یه شعار همینطوری انتخاب کنیم و دسته جمعی اونو بنویسیم . من که میگم همین شاهزاده های پارسی خیلی خوبه .
البته میشه اسمش هم بر اساس سری هری پاتر بزاریم : "شاهزاده های دورگه " :n08:
سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس، با یادآوری تداوم پیگیری پرونده رسیدگی به رشوه و تبانی در فوتبال از سوی کمیسیون اصل نود، گفت: هدف کمیسیون اصل نود حمایت از فوتبال سالم و شرافت مندانه از طریق محو کردن غده سرطانی فساد در این ورزش است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفی افضلیفرد در گفتوگو با خانه ملت، با تاکید بر تداوم پیگیری پرونده رسیدگی به رشوه و تبانی در فوتبال از سوی کمیسیون اصل نود، توضیح داد: کمیسیون اصل نودم قانون اساسی به مستنداتی دست یافته و بخشیدیگری از این مستندات نیز هفته گذشته به این کمیسیون ارسال شد که همگی متاسفانه وجود رشوه و تبانی در فوتبال را تائید میکنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: هنوز در ابتدای کار هستیم و باید جلسات متعددی دیگری در این مورد برگزار شود.
وی با بیان اینکه قرار است جلسات اعضای کمیسیون اصل نود با مسئولان ورزش به صورت محدودتر برگزار شود، ادامه داد: کمیسیون برخی از داوران، بازیکنان، مربیان، مدیران و متولیان امر نظارت فوتبال را به صحن کمیسیون اصل نودم دعوت خواهد کرد ولی برای اینکه این افراد راحتتر بتوانند به سوالات کمیسیون پاسخ دهند، تصمیم گرفته شد تا این جلسات محدودتر برگزار شوند.
افضلیفرد با یادآوری اینکه کمیسیون اصل نود برای ساماندهی و زدودن فساد از فوتبال به زمان بیشتری نیاز دارد، افزود: تصمیم بر این شده تا در حال حاضر گزارشها و اسامی افراد متخلف رسانهای نشود چرا که با رسانهای شدن این گزارشات افراد درصدد پاک کردن ردپای خود از فساد خواهند بود.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس نهم، ادامه داد: هدف کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس حمایت از فوتبال با زدودن و محو کردن غده سرطانی فساد است.
سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در هفته جاری یکی دیگر از جلسات کمیسیون درباره فساد در فوتبال برگزار خواهد شد، گفت: نتیجه این جلسات به صحن علنی مجلس و همچنین قوه قضائیه ارائه خواهد شد ولی هنوز نمیتوان زمانی را برای ارائه این جمعبندی مشخص کرد.
آورین آورین یکم دیگه وقت بکشید در آستانه رویداد مهم و حساس جام جهانی قرار میگیریم و مصلحت اجازه نمیده این پرونده ها پیگیری بشن!:n09:از طرفی هم خیلی جالبه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قضیه پیگیری نشه و طبق معمول همیشه رسانه ها شلوغ کردن چیزی نبوده!:n06:
یه کتاب میشه نوشت ولی با توجه به محدودیت های انجمن:نقل قول:
پ.ن : میگم بیایم بچه های خود فروم یه شعار همینطوری انتخاب کنیم و دسته جمعی اونو بنویسیم . من که میگم همین شاهزاده های پارسی خیلی خوبه .:n08:
البته میشه اسمش هم بر اساس سری هری پاتر بزاریم : "شاهزاده های دورگه "
شوخی کردم همون شاهزاده های پارسی(ایرانی) خوبه :دی البته توجه دارید که الان دیگه نه شاه و شاهزاده داریم نه پارسی و Persia :n09:
:n16:
وای مردم از خنده پسر :n08::n08::n08:نقل قول:
واقعا وقتی به شیوه بازیشون و نتیجه ای که میگیرن نگاه میکنم میبینم همین برازنده شونه :n08:
جدی میگم بیا با هم بریم برزیل یواشکی با اسپری روی ماشینشون اینو بنویسیم :n19: خیلی باحاله خداییش :n08:
یا وقتی پشت ماشین کلی خاک نشست میریم اینو مینویسیم :
STUPID LUCKY BASTARDS
زیرشم مینویسیم
"لطفا مرا بشویید"
ایرانی هستیم دیگه چی کنیم :n05:
تازه مشهدی هم هستی!:n09:نقل قول:
برای تیم نوجوانان تاپیک نمیزنین؟
بازم گزارش رو دادن دسته ....:n21:
یک به هیچ جلو هستیم اما چیزی که مشخصه اینه که با توجه به تعریف های قبل بازی بچه ها زیادی دارن تکروی می کنن و بی خود جلو می کشن و دائم فکر دریبل زدن هستننقل قول:
امیدوارم بتونیم نتیجه را حفظ کنیم
زکی گل مساو رو خوردیم
بهتر بود یه تاپیک زده میشد.گرچه به غلط باب شده همه تاپیکا رو کارب بز نه.این وسط نقش فعالان گرامی چیه؟ مدیرها هم میتونن یه کمکی توی این موارد داشته باشن و همه وظایف به مت اخطر و ویرایش پست میشه نباشه
در حد تیم بدون تجربه انچنانی خوب بودیم اونم جلو ارژانتین خشن.میشد نیمه اول تموم کرد کارو ولی دفاع تیم برعکس حملش فاجعست.کارگوهی رو به خوبی انجام میدن ولی ضربه اخر رو بیدقت میزنن.وشهای کناری هم نفوذای خوبی میکنن.بازی اول که سخت هم بود رو یه امتیاز باارزش گرفتیم
جام جهانی قبلی هر چی نداشت ولی درس خوبی به فیگو دادیم تا عمر داره یادش نره :n02:
به نظرتون برزیل کی نقش کعبیو قراره بازی کنه ؟
حمایت ضعیف تیم ملی یکی از نقاط ضعفیه که خودشو تو جام جهانی نشون میده
البته در زمینه مالی!
واقعا تیمی که به عنوان نماینده اول اسیا صعوده کرده حقش اینه؟
اردوهای بسیار کم و بی محتوا پاسخگوی امادگی و روحیه بچه ها هست؟
بله اردوهای امادگی ضعیف
عدم بازی با تیم های ملی کشورهای دیگر
انتخاب ترکیب تیم مشکوک ( انتخاب بازیکنان نااماده یا مصدوم )
عدم حمایت مالی
و . . .
همه از دلایل ناکامی این تیم در برزیل خواهد بود!
خیلی عکس باحالیه . کلی حال کردم :n08:نقل قول:
این پایی که داره میره به سمت صورت فیگو معنی اینه که تو با این سنت غلط میکنی بیای جام جهانی بازی کنی . شوخی کردم یه وقت به طرفداراش بر نخوره :n02:
من این تیم ملی دو رگه ها رو خیلی دوست دارم . احساس میکنم بعد از اون نسل دایی و عزیزی و باقری اینا بهترین باشن. خیلی خوب کاری کرد کیروش دستش درد نکنه:)
امروز این تیم نوجوانان کانادا رو میدیدم گفتم خدا رو شکر که تیم ملی ما دو سه تا بیشتر دورگه نداره تازه همون هم کلی گیر دادن به کی روش که چرا دورگه میاری
البته کشورهایی مثل کانادا و استرالیا تشکیل شده از همین مهاجرهان و این بازیکنا داخل کشور دارن زندگی میکنند و از بچگی تو کانادا بزرگ شدند اما تو ایران جریان فرق داره و کسی مثل داوری یا بیت آَشور به زور خاطراتی از ایران دارند .نقل قول:
نژاد مهمتر از اینه که تو کشور زندگی کنی . امروز دیدم بازیکنهای کانادایی از افریقایی گرفته بود تا هندی . حالا یه کشوری مثل اونا واسش مهم نیست که تیمشون همه از مهاجرها ساخته شده باشه و یکی هم مثل قطر و امارات و ... میرن این بازیکنها رو میخرن .نقل قول:
حالا ما به چندتا بازیکنی که خون ایرانی هم دارن و با جون و دل واسه کشورشون بازی میکنن حتی بهتر از بعضی بازیکنهایی که از اول عمرشون داخل کشور بودن گیر میدیم .
الان تیمی مثل ایتالیا که خودش پر از استعداده توش بازیکنهایی دیده میشن که دورگه ان . الشعراوی و بالوتلی و ... . اون اولا چقدر به این بالوتلی بد و بیراه میگفتن اما حالا شده بهترین بازیکنشون .
حالا ما بازیکنهای خودمون رو با اینکه حتی ایرانی هم هستن بهشون میگیم دورگه چون خارج زندگی کردن تمام عمرشون رو .
آینده وضعیت بنتو در تیم پرتغال را مشخص میکند
کیروش: به ۲ دلیل پیشنهاد جانشینی فرگوسن را رد کردم/ ایران در جامجهانی مطرح میشود
کارلوس کیروش در مصاحبهای عنوان کرد به چه دلایلی پیشنهاد جانشینی فرگوسن در منچستریونایتد را رد کرده و باور به درخشش ایران در جام جهانی برزیل دارد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کارلوس کیروش در گفتوگویی با روزنامه رکورد چاپ لیسبون در مورد رد پیشنهاد جانشینی سرآلکس فرگوسن قبل از حضور در تیم ملی پرتغال (5 سال قبل) اظهار داشت: بله. وقتی در آن موقع منیونایتد را ترک کردم، پیشنهاد این تیم را رد کردم که جانشین سرآلکس فرگوسن شوم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا به خاطر رد آن پیشنهاد، اکنون حسرت حضور در اولدترافورد را میخورد، افزود: نه به هیچوجه. هیچوقت افسوس تصمیمام را نخواهم خورد. حتی میتوانم بگویم که تصمیمم به دو دلیل بود. اول این که می خواستم در اولین فرصت حضور در جام جهانی در آفریقای جنوبی(جام جهانی 2010) را پیدا کنم. میخواستم در سرزمینی که نزدیک زادگاهم بود،تیم ملی کشورم را همراهی کنم. دوم این که 16 سال بود دور از پرتغال بودم. همین خود دلیلی بود تا به وطن بازگردم و در کنار خانواده و دوستانم باشم.
وی در مورد حضورش در کادر فنی تیم ملی ایران و درخشش احتمالی آن در جام جهانی برزیل 2014 گفت: ایران تیمی است که پتانسیل آن را دارد در جام جهانی 2014 خود را مطرح کند.ضمن آنکه جایی است دور از پرتغال که امکان فعالیت خوب به مربی را میدهد.
او در مورد این مساله که در کشورش چندان که باید،محبوب نیست، عنوان کرد: فکر نکنم در پرتغال محبوب نباشم. در فوتبال پرتغال بحث خوبها و بدها مطرح است در حالیکه احتمال می دهم در خارج محبوبتر باشم.
کیروش در مورد حضور پائولو بنتو در تیم ملی پرتغال به عنوان سرمربی نیز عنوان کرد: در آینده مشخص خواهد شد که بنتو انتخاب خوبی برای تیم ملی بوده یا نه.
انتهای پیام/ی
گفتوگوی سایت برانشوایگ با داوری
حضور در جام جهانی رؤیای من است/ در جام ملتهای آسیا میتوانم خودم را نشان دهم
دروازهبان تیم ملی فوتبال ایران در گفتوگو با سایت باشگاه برانشوایگ ضمن تاکید بر امیدواری به آینده این تیم اعلام کرد حضور در جام جهانی برایش رؤیاست.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دوران فوتبال دانیال داوری در ماینس 05 آغاز شد. سایت اینتراخت برانشوایگ درست پیش از رویارویی اینتراخت برانشوایگ با ماینس به گفتوگو با این دروازهبان 25 ساله پرداخته و به بررسی نحوه پیشرفت او از زمان حضور در بوندسلیگا از ابتدای فصل 14-2013 پرداخته است.
*شکست خوردن در یک دیدار خیلی سخت است. پس از شکست سه بر دو مقابل شالکه چه حسی داشتی؟
هنوز در فرم خوبی قرار داریم. روز یکشنبه تمرینهای خوبی را سپری کردیم و زیاد هم در مورد شکست صحبت نکردیم. فکر میکنم سرمربی هم میخواست تمرکز ما را به تمرینها معطوف کند. این موضوع خیلی به ما کمک کرد زیرا پس از آن دیدار توجه ما را به حریف بعدیمان معطوف کرد. درست است که پایان بازی همه ما حس خیلی بدی داشتیم اما مقابل یک تیم خوب نمایش بسیار خوبی از خودمان ارائه کردیم.
* تو پایه گذار دو گل زیبا بودی. آیا میتوانی این نقش را در آینده نیز ادامه دهی؟
ما خیلی زود از حریف پیش افتادیم. در هر حال چیزی که باید به آن مثبت نگاه کنیم این است که ما در دو دیدار موفق شدیم چهار گل بزنیم. میدانیم که پیشرفت کردهایم. گل میزنیم که این موضوع نشان میدهد نتیجه تلاشهایمان در تمرینات تیم را میگیریم.
*پس از آنکه پتکو لاتر بنجامین از تیم زیر 23 سالههای آمد، چطور میخواهی نقش یک بازیکن با تجربهتر را ایفا کنی؟
بنی مدت زیادی است که در حال شناخت همه چیز است و تجربههای خوبی هم کسب کرده. به بیان دیگر سن و سال مبنای داوری در این مورد نیست. بنی بازیکنی است که به عنوان یک دروازهبان عملکرد خوبی دارد و بسیار هم بازیکن پر آوازهای است. حضور در تمرینات به همراه او برای من بسیار عالی است. بدون شک ما یکدیگر را مورد حمایت قرار میدهیم.
*تو فوتبالت را از ماینس آغاز کردی و دیدار بعدی تیمت در بوندسلیگا در زمین ماینس خواهد بود. آیا این یک دیدار خاص برایت است؟
چه میتوانم بگویم؟ من 6 سال آنجا بودم و در آنجا رشد کردم. برای مدت زیادی کیلومترها مسیر را طی میکردم تا بتوانم در تمرینات این تیم شرکت کنم. تمام دوران جوانی من و پیشرفتی که داشتم را مدیون باشگاه ماینس هستم. استفن کوهنرت هم که مربی دروازهبانهای این تیم بود، تاثیر زیادی روی من داشت و مرا به یک دروازهبان بزرگ بدل کرد. از زمانی که به عنوان یک بازیکن حرفهای مشغول به فعالیت هستم، چندین بازیکن از این باشگاه که اکنون در ترکیب این تیم بازی میکنند را میشناسم. با توجه به همه اینها، ما میخواهیم مقابل این تیم نتیجه خوبی بگیریم اما این دیدار برای من مانند هیچ دیدار دیگری نیست.
*تو 14 سال دروازهبان هندبال بودی. آیا توانایی خاصی هست که در آن ورزش فرا گرفته باشی و در فوتبال امروزی به کارت بیاید؟
بله، مطمئنا. وقتی دروازهبان هندبال هستی، میآموزی که از توپ نترسی. زمانی که تیم حریف حمله میکرد، باید از بخشهایی از بدن برای دفع توپ استفاده کرد. رفلکسهایی که یک دروازهبان از خود نشان میدهد نشانه آمادگی بدنی بالای او است. در نهایت اما خوشحالم که فوتبال را انتخاب کردم اما دوران حضورم در هندبال را هم دوست دارم.
*تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی 2014 برزیل راه یافته است. آیا رویای حضور در جام جهانی را داشتی؟
بله، البته. اگر به تیم ملی دعوت شوم، همواره سعی خواهم کرد بهترین نمایشهایم را داشته باشم. اگر بتوانم در برزیل حضور داشته باشم، یکی از رویاهایم به حقیقت بدل شده است. فکر میکنم هدف هر فوتبالیستی حضور در جام جهانی باشد. تلاشم را در فوتبال باشگاهی انجام خواهم داد. به علاوه اینکه برای راهیابی به جام ملتهای آسیا نیز بازیهایی خواهیم داشت. در آن دیدارها میتوانم خودم را نشان دهم. حضور در تیم ملی فقط برای داشتن اوقات خوب نیست. میتوانید از آن نکتههای زیادی یاد بگیرید.
*ماینس اکنون رده چهاردهم جدول را در اختیار دارد و از 6 دیدار اخیر خود تنها یک امتیاز به دست آورده است. عملکرد توماس توخل را چگونه ارزیابی میکنی؟
ماینس اکنون تحت فشار زیادی قرار دارد. در آخرین دیدار که مقابل بایرن مونیخ به میدان رفت موفق شد نیمه نخست را با یک گل برتری به پایان برساند و مقاومت خوبی هم از خود نشان دهد اما نتوانست آن را حفظ کند. ماینس تیم خوبی است و یک مربی خوب هم در اختیار دارد.
*نظرت در مورد شرایط کنونی تیمت چیست؟
ما مقابل ولفسبورگ نتیجه خوبی گرفتیم. نمایشی بسیار خوب در خارج از خانه. امیدوارم از این پس نیز چنین نتیجههای خوبی در خارج از زمین خودمان بگیریم. تکرار نمایش خوبمان مقابل شالکه نشان داد که پیشرفت کردهایم. اطمینان دارم نتیجه خوبی از این فصلمان میگیریم. باید از شرایط کنونی پا را فراتر بگذاریم و سرمایه گذاریهای بیشتری انجام دهیم. نمایشمان در دیدارهای اخیر و گلهایی که زدیم به ما اعتماد به نفس داده است. روحیه مثبتی در تیم حاکم است. هر چند که شرایط کنونیمان کمی برایمان غیر عادی است.
انتهای پیام/خ