محمد نوری از همشون بهتر بازی میکنهنقل قول:
Printable View
محمد نوری از همشون بهتر بازی میکنهنقل قول:
راحت باید 4 تا گل میزدیم توی این بازی:n15:
دقیقه 84!!!
ساده ترین قانون آفساید رو هم نمیدونن اینا؟!؟!؟!
وقتی هر دوتا بازیکن توی یه خط هستن بازم آفسایده؟!؟!؟:n15:
به جز ده دقیقه اخر کلا بازی کسل کننده ای بود و البته طبیعی هم است هفته اول بود ، ولی برد دلچسبی بود
پاس پیام صادقیان و فرصت طلبی سید صالحی هم عالی بود :n19:
تبریک :n12:
این برد خیلی دلچسب و به موقع.بردن تراکتور سازی در اواسط فصل راحت نخواهد بود.
عجب پاس گل خوبی داد صادقیان.و چه گل زیبایی زد سید صالحی:n12:
برد مقابل تراکتور به همه طرفداری پرسپولیس تبریک میگم-میشه گفت تو یکی از حساس ترین بازیهای این فصلمون تونستیم 3 امتیاز حساس از تراکتور تو آزادی هم بگیریم تراکتور هم زمانی که 11 نفر بود نتونست موقعیتی روی دروازه ایجاد کنه بعد از 10 نفره شدن که دیگه کاملن از جریان بازی خارج شدن - خدایی دم سید صالحی گرم به این میگن مهاجم شش دانگ از تک موقعیتی که نصیبش شد نهایت استفاده کرد و 3امتیاز حساس این بازی به نفع پرسپولیس رقم زد اگه یکم خوش شانس تر بودیم میتونستیم با نتیجه بهتری بازی به نفع خودمون تمام کنیم مثل همون ضربه سر که به تیر خورد :n16:
با اینکه تیم خیلی بد بود، اما برد شیرینی رو به دست آوردیم
یادمون نره این برد جلوی تیمی بود که امسال قطعاً یکی از مدعیان خواهد بود
و حالا باید خوشحال باشیم از این قرعه که در اوایل فصل و در کوران بدنسازی و ... به تراکتور خوردیم و تونستیم این تیم رو ببریم ...
بازی از نظر فنی چندان تعریفی نداشت
مهم ترین تاکتیکی که از تیم میشد تو چند صحنه دید، تمرکز روی پاسهای عمقی و نفوذ از سمت راست با سرعت نوروزی بود که خب خوب هم کار کرد و تو چند صحنه برای هم تیمی هاش موقعیت ایجاد کرد ...
تو مرکز میدان افتضاح بودیم ...
دهنوی که چیزی در حد فاجعه بود ... نوری از اون بدتر ... هیچ کدوم نمیتونستن دو تا پاس سالم بدن
اما حقیقی به نسبت بهتر بود، حداقل تو نیمه اول ...
خط دفاع عالی کار کرد و نگذاشت هیچ توپی به نیلسون برسه ...
خط حمله مون هم تا قبل از اومدن صادقیان حرفی برای گفتن نداشت و به جز یه حرکت از رضایی و یکی دو تا سانتر از جناحین، چیزی ندیدیم از حمله پرسپولیس
اما صادقیان که اومد تیم جون گرفت ...
واقعاً امید یه بازیکن فانتزی و درجه یک رو میده این پیام ...
این فصل خیلی بهش امیدوارم ...
پاس گل محشری داد به سید صالحی و مهدی هم الحق خیلی حرفهای توپ رو گل کرد ... نشون داد که بی خود نیست چندین ساله داره تو لیگ برتر گلزنی میکنه و تیمای مختلف خواهانشن ...
از کفشگری چیز خاصی ندیدم ...
امیدوار بودم بازی عباس زاده رو ببینم که خب با توجه به گلزنی سید صالحی کار درستی کرد دایی که تعویضش نکرد ...
علی عسگر هم در آینده بهتر میشه ...
امروز بی تجربگی کرد که اون پاس رو داد ... ولی خب از نظر تاکتیکی حرکت و نفوذش خیلی خوب بود ...
با وجود بازی کسل کننده و پر اشتباه تیم در اکثر دقایق بازی، چند صحنهی خوب دیدیم که خب میتونه تو این وضعیت بدنسازی و فشار، نوید یه تیم هماهنگ و قدر رو بده ...
تراکتور دفاع خوبی داشت، اما بارها تونستیم از سدش عبور کنیم ...
این نشونهی خوبیه ...
الان تو خط دفاع و دروازه مشکلی نداریم
تو خط حمله هم گلزن درجه یکی داریم ...
هافبکا به خصوص نوری باید خودشون رو بالا بکشن تا با بقیه تیم هماهنگ بشن ...
هفته آینده بازی بهتری رو میبینیم ...
منم تبریک میگم، برد خوشمزهای بود. عاشق عطش گلزنی سیدصالحی شدم!:n19::n16:
بازی اول فصل هست و نمیشه رو این بازی خیلی نظر داد و تعمیم داد به کل فصل اما به نظر من با توجه به بازیکنانی که در بازی بودن(مخصوصاً صادقیان و دهنوی)روند بازی تیم تغییر کرده
به نظر من دهنوی با جا افتادن در تیم می تونه موتور محرکه باشه در روند هجومی
سید صالحی هم واقعاً حرفه ای به توپ ضربه زد من فکر می کردم با راست بزنه اما با فریب دروازبان با چپ زد
اما نوروزی خوب نبود مثل قبل.موثر بازی نکرد
کلا اینکه تیم امسال زودتر بسته شد و زودتر وارد بدنسازی شد یه چیز شوخی ای هست انگاری ! با اینهمه زود زود گفتنا باز هم باید حداقل !!! 4 هفته !!! صبر کنیم تا یخ بازیکنای میلیاردرمون باز بشه !
جفت تیما توی کار کیوکوشین و کبدی و کشتی بودن ! اون از وضع داوری چه به نفع ما چه به ضرر ما ! اون از میانه زمین !!!!!!!!!!!! حقیقی و دهنوی و تا حدود زیاد بازیساز تیم جناب نوری ! خدایی یه تشکر مدیون کیروشه که توی لیست مازاد تیم ملی حداقل انتخابش کرد و یه جایزه نصیبش شد واسه صعود !
کلا تیم امشب دایی بازیساز نیاز نداشت . همونطور که دیدیم وقتی تیم حریف 10 نفره هم شد نتونستیم فشار بیاریم روی خط هافبکشون و باز هم اصرار به بازی مستقیم اونم از کجا !! از خط دفاع ؟! با بودن همزمان حقیقی و دهنوی ( با اون دور خودش چرخیدنا و به اصطلاح کبکی بازی کردن ! ) تیم از بار هجومیش کاسته میشه که هیچ فضای زیادی به بازیسازی حریف میده . بهتر بود از همون اول بازی دایی به جووناش اعتماد میکرد . پایه ریز گلمون هم یکی از همونا بود ! دهنوی که مامور کتک کاری و چسبیدن به بازیکنا اللخصوص توی زمان کرنرا بود و چیز خاصی ندیدیم با اون همه ناز و حرف و حدیث اومد توی تیم همین ؟! میانه میدون فوق العاده ضعیف ظاهر شدن . تراکتور مث ما نبود نتیجه الان یه چی دیگه بود . سه امتیاز مهم بود که گرفتیم
......
انشاا... بحث فنی بمونه برای هفته 4 به بعد ! مث هر سال !
امتیاز دهی به بازیکنا :
نیلسون 5، سید جلال حسینی8 ، حسین ماهینی5، محسن بنگر7 ، میثم حسینی5 ، رضا حقیقی4 (از دقیقه 73 مهرداد کفشگری)، سید مهدی سیدصالحی 8، غلامرضا رضایی4 ( از دقیقه 66 پیام صادقیان6 )، قاسم دهنوی 3، محمد نوری4 و هادی نوروزی3 ( از دقیقه 86 حمید علی عسگر )
به نظر من دهنوی امشب خوب بودومگه ما از هافبک دفاعی چی میخواهیم.خوبی دهنوی اینه که علاوه بر تخریبی بازی کردن بازیسازی هم میکنه البته دست و پا شکسته.هنوز هم با تیم هماهنگ نشده.حقیقی امشب عصبی بازی میکرد و دایی به موقع تعویضش کرد داشت کار دست ما میدادنقل قول:
ولی به یک نکته ای توجه کردید که نصب تیم تراکتور سازی پرپسپولیسی بودن.لک-نصرتی-کاظمیان-کریمی-انصاری فرد هم که امشب توی بازی نبود:n02:
مجتبی جان این سیستم امتیاز دهی هم روش جالبی هست میشه بعد از هر بازی دوستان پرسپولیسی بیان امتیاز بدن و من و دوستانی که میتونن بعد از سه روز یه جمع بندی میانگین گیری میکنیم و با توجه به پستهای اولیه تاپیک میتونید بهترین بازیکن فصل و یا بازی رو به انتخاب بچه های پی سی ورد انتخاب کنیم.دوستان فعلا امتیازها را به بازیکنها بدن تا برای جلوگیری از بی نظمی یه قوانینی براش ایجاد کنیم(مثل مدت زمانی که صبر کنیم برای جمع بندی)
نیلسون 7، سید جلال حسینی9 ، حسین ماهینی5، محسن بنگر8 ، میثم حسینی6 ، رضا حقیقی4 (از دقیقه 73 مهرداد کفشگری 4)، سید مهدی سیدصالحی 8، غلامرضا رضایی4 ( از دقیقه 66 پیام صادقیان7 )، قاسم دهنوی 6، محمد نوری4 و هادی نوروزی4 ( از دقیقه 86 حمید علی عسگر4 )
عموجان : چنتا فرزاد آشوبی میخوایم توی تیم ؟ فرزاد اونموقع که بازی میکرد بازیش به چش نمیومد ولی توپ توی میانه میدان یا جلو دفاع لو میرفت مال فرزاد بود ! اینا ولی اگه بخوان جفتشون با یه خصلت ! بازی کنن ( با نبود بازیساز ) تیم کاملا میشه دفاعی ! بهتره یکیشون توی ترکیب بمونه .نقل قول:
به نظر من دهنوی امشب خوب بودومگه ما از هافبک دفاعی چی میخواهیم.خوبی دهنوی اینه که علاوه بر تخریبی بازی کردن بازیسازی هم میکنه البته دست و پا شکسته.هنوز هم با تیم هماهنگ نشده.حقیقی امشب عصبی بازی میکرد و دایی به موقع تعویضش کرد داشت کار دست ما میداد
به یاد گذشته و تا دقیقه 65 خوبه دیگه . آره خوبه اگه بچه ها یاری کنن ! بعد 24 ساعت نتایج برای هر بازیکن میانگین گرفته بشه ببینیم بازیکنا چیکاره حسن بودن ؟:دینقل قول:
مجتبی جان این سیستم امتیاز دهی هم روش جالبی هست میشه بعد از هر بازی دوستان پرسپولیسی بیان امتیاز بدن و من و دوستانی که میتونن بعد از سه روز یه جمع بندی میانگین گیری میکنیم و با توجه به پستهای اولیه تاپیک میتونید بهترین بازیکن فصل و یا بازی رو به انتخاب بچه های پی سی ورد انتخاب کنیم.دوستان فعلا امتیازها را به بازیکنها بدن تا برای جلوگیری از بی نظمی یه قوانینی براش ایجاد کنیم(مثل مدت زمانی که صبر کنیم برای جمع بندی)
چرا انجمن ورزش اينجا اينقدر پايينه اگه براي گرفتن مشاوره به انجمن خودرو نميرفتم نميديدمش:n02:
من كلا ديگه خيلي حال و حوصله اي براي دنبال كردن فوتبال ايران ندارم
ولي خب هنوزن فرصت بشه ميشينم ميبينم
امسال كه فدراسيون و وزارت ورزش ٩٠ درصد تيمها رو به خاطر استقلال و موفقيتش توي آسيا قرباني كردن و تقريبا به تيمهاي ديگه اجازه ندادن ستاره هاي تيم ملي رو بخرن
با اين حال پرسپوليس امسال منطقي بازيكن گرفته
اگه مافياي فوتبال ايران كه چند سال رسما به پرسپوليس اجازه نفس كشيدن و پا گرفتم نداده اجازه بده ميشه به اين تيم اميد داشت
ايشالا داورا دوباره نزارت تو كاسمون
فعلا كه داورا گذاشتن تو كاسشون:n02: فكر كنم دل هر فوتبال دوستي از اين خبطاي قهرماني به در اومده نه!؟:n13:
سید جلال:همه ما کریمی را دوست داریم
سیدجلال حسینی پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس برابر تراکتورسازی تبریز، دربارهی این دیدار گفت: بازیکنان ما نمایش بسیار خوبی را ارائه دادند. خدا را شکر که هر سه امتیاز را کسب کردیم و دیدید که برابر تراکتورسازی چقدر بازی خوبی را ارائه کردیم. آنها از تیمهای خوب ایران هستند و با بازیکنان خوب و خطرناکی دارند. با این حال ما هم در این فصل مهرههای خوبی را جذب کردهایم و با کمک هوادارانمان توانستیم تراکتورسازی را شکست دهیم.
او در پاسخ به این سوال که حضور علی کریمی در تراکتورسازی را چگونه میبینید، بیان کرد: کریمی از بازیکنان برجسته فوتبال ایران است که همه ما دوستش داریم. فوتبال همین است و یک سال در یک تیم هستید و سال دیگر در تیمی دیگر حضور دارید.
مدافع پرسپولیس در پایان و در پاسخ به این سوال که هواداران پرسپولیس میگویند هیچ توپی از او رد نمیشود، اظهار کرد: نه اینگونه نیست. خدا کمک کرد و بعد از آن هم با کمک همه بازیکنان من هم گوشهای در این موفقیت دخیل بودن و توانستم بازی خوبی به نمایش بگذارم. به هرحال فوتبال بالا و پایین دارد و همیشه در اوج نیستیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دایی: میتوانستیم گلهای بیشتری بزنیم
علی دایی پس از پیروزی یک بر صفر برابر تراکتورسازی در نشست خبری اظهار داشت: ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی باید بگویم تیم ما در اولین بازی بد بازی نکرد ولی نواقص زیاد داشتیم. از بازیکنانم ممنون هستم چون هرچه در توان داشتند در زمین گذاشتند و در هر دو نیمه برتری داشتیم و میتوانستیم بیشتر گل بزنیم. خوشحالم که سه امتیاز را گرفتیم اما هنوز تیمی نشدهایم که خودم میخواهم. از مردم انتظار حمایت دارم و در حال حاضر اول راه هستیم و باید بیشتر زحمت بکشیم و باید حق هواداران پرسپولیس را به آنها بدهیم.
وی در مورد اینکه چرا آمار سانتر پرسپولیس در این بازی زیاد نبود، گفت: تقریبا دو ماه است که روی این تیم کار میکنیم و اگر ببینید چند بازیکن سرزن به تیم آوردهام و دیدید که در نیمه اول سانتر داشتیم و ضربه سر محمد نوری به تیر دروازه خورد. یکی از راههای رسیدن به گلمان سانتر است و مدافعان ما به هیچ عنوان اجازه زیر توپ زدن ندارند. البته با اخراج مدافع تراکتورسازی بیشتر در نیمه زمین حریف بازی میکردیم که آنها به ما فضا نمیدادند و از همه زمین برای حمله استفاده کردیم.
تبریک میگم برد خوبی بود مهم سه امتیاز حساس بود که گرفتیم،ایشاالله هفته به هفته بهتر میشیم به امید قهرمانی
آمروز بعد از چند سال رفتم استادیوم استادیوم خیلی حال داد فقط برای کریمی خیلی دلتنگم حتی موقع تععویض تماشاگرا تشویقش کردن که من از همه بیشتر تشوبقش کردم .
ببخشید ولی توهم توطئه !!نقل قول:
امسال كه فدراسيون و وزارت ورزش ٩٠ درصد تيمها رو به خاطر استقلال و موفقيتش توي آسيا قرباني كردن و تقريبا به تيمهاي ديگه اجازه ندادن ستاره هاي تيم ملي رو بخرن
اینکه رویانیان مدیر عامل گرامتون چپ و راست به بازیکنان استقلال پیشنهاد می داد و چپ و راست جواب منفی می شنید مشکل فدراسیونه ؟!!
سپاهان کم بازیکنان مد نظر اس اس رو گرفت ؟!
پرسپولیس اگر از استقلال بهتر در نقل و انتقالات کار نکرده باشه بدتر هم نبوده ... خداروشکر منابع بودجه سردار هم که وسیع و غیر دولتی !
+
در اخر خوش امد می گم ورودتون رو به انجمن ورزش
پ ن : فکر نمی کنم امسال علی دایی بتونه بهونه ای برای بسته شدن تیم داشته باشه ... بازیکنان مد نظرش همه گرفته شدند و تیمش هم به موقع اماده سازی رو شروع کرد
من اهل بحث و جدل نیستم:n01:نقل قول:
ببخشید ولی توهم توطئه !!
ولی اینکه مدتیه هر کی هر حرفی میزنه با برچسب توهم توطئه خیلی راحت صورت مسئلشو پاک میکنیم خیلی جالب نیست قبول کنید
رویانیان بر اساس منطق فوتبال حرفه ای میتونه به هر بازیکنی پیشنهاد بده و اون بازیکنم میتونه قبول نکنهنقل قول:
اینکه رویانیان مدیر عامل گرامتون چپ و راست به بازیکنان استقلال پیشنهاد می داد و چپ و راست جواب منفی می شنید مشکل فدراسیونه ؟!!
اما وقتی یه تیمی که به ادعای مدیر عاملش پول نداره به جای تکیه به مدیریت فوق حرفه ای و سرشار از تجربه فوتبالی خودش دائم به فدراسیون و وزارت رفت و آمد کنه و با کمک اونها بازیکن جذب کنه بله مشکل فدراسیون و وزارته
بخصوص وقتی توی همون زمان همون وزارت برای حدود یک ماه به شکل خیلی مشکوکی سعی میکنه رویانیان رو هم برکنار کنه تا مدیر عامل محبوب رقیب با حاشیه امنیت بیشتری کارش رو بکنه
ولی خب اینا که همش توهمه
و هیچ اتفاقی نیفتاده و همه چیز خیلی شفاف و روشن بوده کلا فوتبال ما اونقدر شفاف شده که به مرز شیشه ای شدن نزدیک شده:n02:
حالا شما فکر کن امثال نکونام و... فقط به عشق استقلال به رویانیان جواب منفی دادن و وزارت و فدارسیون هیچ نقشی نداشتن هیچ اشکالی نداره منم اصلا به خودم اجازه نمیدم بگم احساس شما توهمه
یعنی شما واقعا نظرتون اینه که هدف اصلی پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات کفشگری عالیشاه عباسی علی عسگر و.... اینا بودهنقل قول:
پرسپولیس اگر از استقلال بهتر در نقل و انتقالات کار نکرده باشه بدتر هم نبوده ... خداروشکر منابع بودجه سردار هم که وسیع و غیر دولتی !
مصاحبه های دایی در مورد رضایتش از بازیکنای جذب شده رو فقط از این جهت نگاه کنید که باید بر اساس علم مدیریت و مربیگری از بازیکنانش حمایت کنه وگرنه
دایی حدادی فر رو میخواست نشد
تیموریان رو میخواست نشد
انصاریفرد مهاجم اولش بود که مجبور شد به خاطر اینکه خیلی اتفاقی توی تمرینات استقلال پیداش شد و بعد از اون مدتی غیب شد رو به خاطر مسائل انظباطی رد کنه
توی خیلی از خطوط مجبور شد به بازیکن دوم لیستش راضی بشه
حالا باز اگه شما کفشگری عالیشاه عباسی علی عسگر و... رو در حد کرار نکونام آندو و... میدونی بازم اصلا اشکال نداره
شما راضی باش:n02::n16:
قربونت بشمنقل قول:
در اخر خوش امد می گم ورودتون رو به انجمن ورزش
چاکرتیم
باز اگه شما فکر میکنی همه بازیکنای مد نظرش رو گرفته اصلا اشکالی ندارهنقل قول:
پ ن : فکر نمی کنم امسال علی دایی بتونه بهونه ای برای بسته شدن تیم داشته باشه ... بازیکنان مد نظرش همه گرفته شدند و تیمش هم به موقع اماده سازی رو شروع کرد
خلاصه در اینکه مدیر عامل محبوب استقلال برنده بی چون و چرای نقل و انتقالات بوده شکی نیست مبارکتون
ایشالا ستاره سوم رو با یکی از پرستاره ترین استقلالهای تاریخ ببرین ما که بخیل نیستیم بالاخره نصف این ملت شاد میشه خودش کلیه
والا به قرعان مردیم از افسردگی:n02:
درود
تبریک بابت پیروزی . اون پنالتی که گل نشد بدجوری اعصابم به هم ریخت ... پیش خودم گفتم نذاشتن فصل شروع بشه و خرابکاری کنن . :n27:
هر چند منصفانه بخوایم نگاه کنیم اصلا پنالتی نبود و صد البته گل هم نشد تا بهانه ای دست رقیب ندیم ... ولی عدالت اجرا شد به نظرم و حق پرسپولیس سه امتیاز بود که خوشبختانه کسب شد .
امیدوارم این پیروزی در دیدار نخست روحیه تیم رو بالا ببره و در ادامه لیگ هم شاهد موفقیت تیم باشیم و نوسانات گذشته رو شاهد نباشیم .
به امید موفقیت در بازی های آینده.
دوستان ویدیو گل به پست سوم اضافه شد و اگر دوست داشتید به بازیکنها امتیاز بدید
و برسیم به گزارش تصویری بازی
من منتخبشها را از دیدم خودم میزارم
محتوای مخفی: ادامه...
روزنامه ها...
محتوای مخفی: ادامه...
محتوای مخفی: بنگر: بايد تراکتورسازي را ميبرديم
محتوای مخفی: دهنوي: مشکلي با کريمي ندارم
محتوای مخفی: مقابل پرسپوليس عملکرد خوبي نداشتيم
محتوای مخفی: کاظميان: هواداران پرسپوليس دوستم دارند
محتوای مخفی: رضايي: احساس خطر نميکنم
محتوای مخفی: حسيني: ناراحتم کريمي پيش ما نيست
محتوای مخفی: عنايت: اخراج کاپيتان تراکتورسازي درست بود
محتوای مخفی: حقيقي:نوري گفت اگر ميخواهي پنالتي را بزن
محتوای مخفی: گرداني: نميدانم چرا داور پنالتي گرفت
محتوای مخفی: نوري: حقيقي خواست پنالتي را خودش بزند
محتوای مخفی: کريمي: چسبيدهها نميگذارند بازگردم
محتوای مخفی: آذرنيا: داور در چندين صحنه اشتباه کرد
محتوای مخفی: دايي: ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم
محتوای مخفی: حقيقي: استحقاق پيروزي را داشتيم
محتوای مخفی: پنجعلي: پرسپوليس با دايي بهتر هم ميشود
سلام و تبریک بابت اولین پیروزی برابر تراکتور:n20::n20::n20::n20:
اول دست مریزاد برای تمام طرفداری که دیشب به استادیوم رفتن .دم همشون گرم:n16::n16::n16:
کل 90 دقیقه بازی زیاد به دل نچسبید بازی بی روح و کسل کننده از هر دو تیم مخصوصا نیمه اول.ولی بعد شروع نیمه دوم پرسپولیس رونتر از نیمه اول بازی کرد و مزد بازی خوبش رو نیمه دوم با گل سید مهدی گرفت. با وجود اینکه اولین بازی پرسپولیس تو لیگ بود میشه به این تیم بیشتر از پیش امید بست.
بعد از مدتها پرسپولیس رو نیمکت هم بازیکنای داشت که اگر از بازیکنای داخل سر نبودن چیزی از آنها کم نداشتن.مطمئنا کمک زیادی برای قهرمانی تیمه تو فصله(متشکریم شهریار:n16:)
با توجه به اعتقادی که دایی به بازی نوروزی و رضایی داره،و نمایش این دو تا مخصوصا غلامرضا تو بازی دیشب امیدوارم دیگه تو ترکیب ثابت ازشون استفاده نشه.
نیلسون و خط دفاعیمون مث همیشه مطمئن و عالی بودن بود.ماهینی و میثم حسینی زیاد نفوذ نمیکردن شاید دلیلش خواست کادر فنی بوده و البته نوروزی و رضایی هم زیاد باهشون هماهنگ نبودن.
تو خط هافبک بغیر از حقیقی همه خوب بودن.متاسفانه از همون اول بازی عصبی بازی میکرد و با پنالتی که از دست داد بیشتر.(ایکاش حقیقی رو اگه دیناموکیف واقعا میخاد ترانسفرش کنن از نوع بازی حقیقی خوشم نمیاد .نه بازیساز خوبیه نه میتونه نقش یه بازیکن درگیر رو بازی کنه=نظر شخصیمه)
دهنوی با اینکه بازی اولش تو پرسپولیس بود خیلی خوب دوید،تو بازیسازی هم شرکت میکرد و عالی هم به خط دفاع و حمله کمک میکردد.و کلا خلا همچین بازیکن جنگنده خیلی وقت بود در پرسپولیس احساس میشد.
رضایی باز هم مثل همیشه بود.سردرگم و سرپایین.اگه یه مقدار باتجربه عمل میکرد دقیقه 20 ترکتور 10 نفره میشد.تفاوت بازی غلامرضا و صادقیان کاملا رو حرکت منجر به گل پرسپولیس مشخصه.یه پاس گل در حد لالیگا از بازیکنی که نزدیک70 دقیقه رو نیمکت شاهد تکرویهای رضایی بود.
نوروزی بیشتر از حد انتظار بود.یه پاس گل صددرصد به نوری که به تیرک زد، یه پنالتی و یه اخراجی حاصل نود دقیقه بازی نوروزی بود.سید صالحی هم همون بازیکنی بود که ازش انتظار میرفت.چارچوب شناس قهار
نیلسون 7، سید جلال حسینی8 ، حسین ماهینی5، محسن بنگر7 ، میثم حسینی7، رضا حقیقی3 ، سید مهدی سیدصالحی 9، غلامرضا رضایی3 ( از دقیقه 66 پیام صادقیان7 )، قاسم دهنوی 8، محمد نوری6 و هادی نوروزی8
روزگار عجیبی شده! پرسپولیسی ترین بازیکنمون برای تیم مقابل بازی میکنه و از اون طرف تک گلمون را کسی میزنه که تو تمام تیمهای به اصطلاح "حریف پرسپولیس" بازی کرده و تا اونجا که یادمه مصاحبه های چند سال گذشتش بر ضد پرسپولیس و تیم های سابقش بوده.
و البته تبریک بابت برد، شروع خوبی بود، از لحاظ روحی به تیم خیلی کمک میکنه.
تبریک بابت برد...
مهم ترین چیزی که من از این بازی فهمیدم وابستگی بیش از حد تیم به محمد نوری هست! نوری هم که هیچ وقت یه بازیکن 100 درصد نبوده و حتی تو یه بازی از دقیقه یک تا نود هزار بار بازیش بالا و پایین داره و این خیلی بده که ما تنها هافبک بازیسازمون اینجوریه.
دید که مشکل اصلی مثه اوسط نیم فصل اول که کریمی مصدوم بود کاملا تیم فلج شد.
خلاصه امیدوارم نوری بهترینفصل دوران بازیگریش رو تجربه کنه وگرنه کارمون لنگ میزنه.
ولی خداییش زیاد بازی های لیگ ایران بار فنی نداره ، توی هر 10 دقیقه از بازی به زور یه کار ترکیبی خوب دیده میشه:n29:
تبریک میگم برد شیرینی بود:دی
ولی اصلا کیفیت بازی رو دوست نداشتم
اون صحنه درگیری کریمی و دهنوی خیلی باحال بود:دی
در کل فکر کنم امسال خط میانی خیلی خوبی داشته باشیم
به نظر شما دایی یکم دیر تعویض نمیکنه؟
دلم میخواست بازی عباس زاده رو ببینم که نشد:n23:
تبریک بابت برد اونم یه برد تو دقایق آخر و جلوی یه حریف مدعی که شیرینیش رو دوچندان میکنه!:n02:
امیدوارم این بردا تداوم داشته باشه و بچه های اینجا هم دیگه دست و دلشون به پست گذاشتن بره و تاپیک از این سوت و کوری در بیاد!:n06:
بازی بجز دقایق بعد از گل کسل کننده بود.:n15:
بچه ها اکثرا متوسط رو به پایین بودن و اگه همه چیزو گردن بازی اول بندازیم یا اینکه بدنا سنگینه و از این حرفا بیشتر دنبال توجیه کردنیم.
شایدم بازی اول تو خونه و جلوی هوادارا و با اون تجربه ای که از اولین بازی با استیلی بدست اومده بود باعث استرس بچه ها و افت فنی بازی شده بود.
اما فراموش نکنیم تو همین بازی خواب آور 6 موقعیت 100% گل داشتیم که فقط یکیش گل شد!
1-پنالتی2-تیرک نوری3-تک به تک غلامرضا4-گل سید5-تک به تک پیام6-تک به تک علی عسگر
این همه موقعیت تو اولین بازی یعنی باید خیلی به آینده امیدوار باشیم.
از طرفی علیرغم اینکه نیمه اول بیشتر حریف صاحب توپ بود ولی حتی 1 موقعیت هم نتونست ایجاد کنه.
این یعنی تو فاز دفاع هم خوب کار میکنیم.
نیلسون که توپی رو دروازش نیومد که تحلیلش کنیم.
سید جلال هم مثل همیشه فوق العاده بود! (سید جلال بتنی!):n02:
بنگر خیلی خوب بود و امیدوارم اون زوج قدرتمندش با سید که تو سپاهان بود تو پرسپوبیس هم شکل بگیره.
حسین خوب بود چنتا نفوذ هم کرد.
میثم بازی اولشه هنوز جا نیوفتاده، بیشتر هم تو دفاع شرکت میکرد.
حقیقی هیچوقت اون حقیقی فجر نشد انگار طلسمش کردن! ولی یه پاس خوب به نوروزی داد که باعث اخراج بازیکن حریف شد. بعد خراب کردن پنالتی هم خیلی فیزیکی بازی میکرد و اگه تا آخر میموند احتمالا اخراج میشد!
دهنوی بد نبود احتیاج به زمان داره.
نوری هم نه خوب بود نه بد، نوری بود !:n02:
غلام یه جوری جنگنده بازی میکنه که نه دلم میاد بگم بد بازی میکنه نه میتونم بگم خوب بازی میکنه! فقط وقتی یه فرصت خوب گیرش میاد توجیح نیست باید چکار کنه!:n02:
نوروزی خوب بود یکی از دلایل خوب بودنش هم بد بودن دفاع چپ اونا بود که بهش فضا میداد.
سیدصالحی یه 4چوب شناس به تمام معنا نشون داد.
پیام عالی بود و کم تجربه رو صحنه تک به تکش. پاس گلش اروپایی بود.
کفشگری کار خاصی نکرد.
علی عسگر یه توپ گیرش اومد که از کم تجربگیش اون پاس آفسایدو داد!:n15:
فکر کنم همه شماها مث من دوس دارین بازی عباسزاده رو ببینین!ای کاش بجا علی عسگر اون میومد تو زمین.:n03:
نیلسون5
بنگر6
جلال7
ماهینی5
میثم5
حقیقی4
دهنوی6
نوری7
نوروزی7
غلام4
سیدصالحی8
صادقیان7
علی عسگر5
کفشگری4
تیریک باب این پیروزی، قبل اینکه سید صالحی ضربه رو بزنه دلم افتاده بود گل میشه، چه پاسی داد پیام صادقیان یاد پاسای فابرگاس افتادم تو آرسنال:n12::n02:
در مورد بازیکنان
نیلسون - روحیه خیلی خوبی داشت و به بازیکنا خوب منتقل میکرد،ولی زیاد تحت فشار نبود (۶.۵)
سید جلال -عالی بود.واقعاً لقب سید جلال یاپ استم برازندش بود در این بازی (۹)
میثم حسینی - زیاد بازیش به چشمم نیومد به جز یک صحنه.متوسط بود (۶.۵)
ماهینی - ماهینی خیلی وقته افت کرده ،این بازی چیز خاصی ازش ندیدم (۵)
بنگر - (۶.۵)
رضا حقیقی - رضا از لحاظ بدنی و قدرتی فوقالعادست، به نظرم یکم جوگیر شده بود و از لحاظ روحی یکم آشفته بود و تعویضش به جا بود، ولی در طی فصلل بهش نیاز داریم (۴)
سیدصالحی - همین که گل زده یعنی کارش رو به خوبی انجام داده (۸.۵)
رضایی - رضایی خیلی سنگین بازی میکنه، نمیدونم چرا اینجوری بازی میکنه.به امید روزای بهتر این بازیکن (۴)
صادقیان - با اومدنش یه حرکت به تیم داد و حتی یک گل هم میتونست خودش بزنه (۸)
دهنوی - من از قبل یک بازی خیلی خوب از دهنوی یادمه و از سبک بازیش خیلی خوشم میاد.روی گل هم تاثیرگذار بود و به نظرم کارشو خوب انجام داد (۸.۵)
نوری - همیشه تاثیر گذاره ، هم روی گل تاثیر داشت هم یک توپ به تیر زد.نمیدونم چرا به نوری خرده میگیرن بعضی دوستان، ولی چندتا اشتباه هم داشت - (۸)
نوروزی - جنگده و پرتلاش. من احساس می کنم نوروزی زیر نظر هر مربی که باشه بای هر لحظه منتظر تعویض شدن هم باشه:n13: (۷)
علی عسگر - نمیدونم چرا خودش توپ رو در چارچوب نزد ،در کل بازیکنیه که از سبکش خوشم میاد. (۵)
کفشگری - بازیش زیاد به چشمم نیومد جز یه شوت بیهدف (۴.۵)
به امید پیروزی در بازیهای بعد.
تبریک به همه دوستان
خوشحالم که اون پنالتی گل نشد وگرنه همه برد پرسپولیسو میذاشتن روی شانسو ناداوری و از این جور حرفا
تا اینجایی که دوستان نظر دادن وضعیت اینجوریه:n02:
نیلسون 6.10
میثم حسینی 5.90
سید جلال 8.20
بنگر 6.90
ماهینی 5.00
رضا حقیقی 3.80
دهنوی 6.30
نوری 5.80
نوروزی 5.80
رضایی 3.80
سید صالحی 8.30
صادقیان 7.00
علی عسگر 4.67
کفشگری 4.17
ممنون از استقبال دوستان...برای اینکه جمع بندی یکم راحت تر بشه و این امتیاز دهی منظمتر باشهیکسری قوانین میزاریم .اگر از دوستان کسی نظری داره بگه تا این قوانین رو اصلاح کنیم
البته این هم عرض کنیم این امتیاز دهی بیشتر برای دور هم جمع شدن طرفدارهای تیم و صحبت و بحث در مورد بازیکنها و تیممون هست که باعث میشه صمیمیتها بینمون بیشتر بشه
1-از پایان بازی 24 ساعت مهلت امتیاز دهی به بازیکنان وجود دارد
2-به همه بازیکنهای که در بازی حضور داشتند امتیاز تعلق میگره مگر بازیکنهایی که از دقیقه 85 به بعد وارد بازی شده اند
3-امتیازات باید به صورت رند داده شود.بدون رقم اعشار(برای راحتی در محاسبه)
4-ترتیب امتیاز دهی به بازیکنها به تریتب زیر باشد (برای راحتی در محاسبه)
دروازبان
دفاع
هافبک
مهاجم
بازیکنهای تعویضی
5-امتیازات در پایان مهلت اعلام شده جمع بندی میشود بهترین و بدترین بازیکن هفته از نگاه دوستان پی سی ورد انتخاب و معرفی میشود
6-نتیجه در پایان هر هفته در پستهای اولیه تاپیک قرار میگیرد تا در پایان فصل موثرترین بازیکن معرفی شود
چیز خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه.فقط از دوستان کسی که آشنایی کار با اکسل رو داره یه ندایی بده که بتونیم یک فایل اکسل ایجاد کنیم که باز محاسبه ها راحت تر بشه.خودم دست و پا شکسته یه فایلی ایجاد کردم ولی خب خیلی کار داره:n02:
منم اولین بردمون رو تبریک میگم.
بازی که چندان کیفتی نداشت و البته این مساله تبدیل به یه مورد عادی در فوتبال ایران شده.هر چند با همین بازی نصف و نیمه هم موقعیت های خوبی داشتیم که هر کدوم یه جوری از دست رفت.ولی مهم کسب سه امتیاز اونم در مقابل یکی از حریفای قدرتمندمون بود که به دست اومد.
چیزی که برام جالب بود پی توپ دویدن های سید صالحی بود برای اینکه زمان کمتری از بازی تلف بشه.
اما نمره بازیکنامون:
نیلسون:۶
میثم حسینی:۶
سید جلال:۸
بنگر ۷
ماهینی:۵
دهنوی:۶
حقیقی:۶
نوری:۶
نوروزی:۷
غلامرضا:۵
سید صالحی:۸
صادقیان:۷
کفشگری:۴
علی عسکری:۵
نمرات من :
نیلسون: 8
میثم حسینی: 7
سید جلال: 9
بنگر: 8
ماهینی: 6
دهنوی: 5
حقیقی: 5
نوری: 3
نوروزی: 7
غلامرضا: 4
سید صالحی: 8
صادقیان: 8
کفشگری: 4
علی عسکری: 6
اینم نمرات من:دی
نیلسون:7
میثم حسینی:6
سید جلال:9
بنگر:7
ماهینی 6
حقیقی:6
دهنوی:7
نوری:7
نوروزی:6
سید صالحی:8.5
رضایی:4
صادقیان:8
علی عسگر :4
کفشگری:5
بازی هم خیلی بی کیفیت بود شاید به خاطر استرس خیلی زیاد و اول فصل بوده باشه
من از جانب دوست عزیزمون تشکر میکنم بابت اینکار که یادآور گذشته تاپیکمونه و یه چیزی : قبلا توی همین آمار و ارقام به کادر فنی و هم داوری نمره میدادیم : لطفا نیم فصل و آخر فصل هم یه نظر سنجی اونجوری بریم و تفکیکش بهتره البته دیگه امسال داوری نباشه چون یکم لوث میشه قضیه .
..........
رونمايي از ۵ خريد جديد پرسپوليس در بازی با تراکتور
پیام صادقیان به جاي غلامرضا رضايي وارد زمين شد اما در دقايق ابتدايي كمي شل و منفعل به نظر مي رسيد تا اينكه آن لحظه طلايي فرا رسيد و آن پاس گل استثنائی را ارسال کرد.
به گزارش عصر امروز علي دايي ديشب و در اولين مصاف تيمش در ليگ سيزدهم از سه خريد جديد پرسپوليس در اين فصل در خطوط سه گانه استفاده كرد و دو بازيكن ديگر را هم در طول بازي به زمين فرستاد تا در همين گام اول از ۵ چهره تازه سرخ ها در ليگ سيزدهم رونمايي شود.
ميثم حسيني در دفاع چپ، قاسم دهنوي در هافبك دفاعي و سيد مهدي سيد صالحي در نوك خط حمله به ميدان رفتند و هر سه نفر هم ۹۰ دقيقه تمام بازي كردند.
پيام صادقيان اولين تعويض دايي در نيمه دوم بود كه دقيقه ۶۲ وارد ميدان شد و مهرداد كفشگري هم در ميانه نيمه دوم به بازي رفت. اميد عاليشاه و محمد عباس زاده روي نيمكت ماندند و فرصت بازي پيدا نكردند و نفراتي مثل ماركو شپانوويچ و ميلاد غريبي به ليست ۱۸ نفره هم نرسيدند.
هر چند شايد خيلي زود باشد كه بخواهيم درباره اين بازيكنان جديد قضاوتي داشته باشيم و اين سوال اساسي را مطرح كنيم كه آيا آنها در تيم بزرگي مثل پرسپوليس موفق خواهند شد و كيفيت فني شان را حفظ مي كنند يا نه بد نيست با مروري بر نمايش ديشب شان از شما بپرسيم كه عملكرد كداميك از اين خريدهاي جديد را در بازي شب گذشته مثبت ارزيابي مي كنيد يا اينكه به كداميك از آنها بيشتر اميدواريد؟
۱) ميثم حسيني:
در دفاع چپ شب نسبتا آرامي داشت و به راحتي از پس مهار محمد ابراهيمي برآمد. حسيني كه تنها عضو جديد خط دفاع پرسپوليس بود خونسرد و ريلكس بازي كرد و به نظر مي رسد بعد از بازي در استقلال فضاي بازي در تيم هاي بزرگ را شناخته است. حسيني در دفاع مطمئن بود و اشتباهي نكرد هر چند تراكتور هم در فاز حمله چيزي نداشت تا اين مدافع مازني تحت فشار قرار گيرد و عيارش را نشان دهد. با اين حال حسيني شروعي اميدوار كننده در پرسپوليس داشت و ثابت كرد تا زماني كه پولادي آماده بازي شود مي توان روي او حساب كرد. البته حسيني در فاز حمله ضعف دارد و مدافع رونده اي نيست اما بايد ديد دايي اصلا از او مي خواهد كه گهگاه سركي هم به نيمه زمين حريف بكشد يا نه؟
۲) قاسم دهنوي:
درگيري اش با علي كريمي براي خيلي از پرسپوليسي ها اين نكته را روشن كرد كه امسال يكي از «شر» هاي ليگ را به خدمت گرفته اند. هر چند قاسم كمي دير به تيم اضافه شده بود اما فيكس بازي كرد تا زوج مشهدي خط مياني با حضور او وحقيقي شكل بگيرد. دهنوي هم شروع اميدوار كننده اي داشت اما با نوري و مهاجمان كمي ناهماهنگ به نظر مي رسيد با اين حال ميزان جنگندگي و ارتباط بين خطوط كه بيشتر توسط او انجام مي شد (حقيقي بيشتر مشغول جنگ و دعواهاي وسط زمين بود) قابل قبول بود و مي توان براي بازي اول و با در نظر گرفتن دير اضافه شدن او به تيم به شماره ۵ جديد قرمزها هم نمره قبولي داد.
۳) سيمهدي سيدصالحي:
تا قبل از آن گل سه امتيازي سيد خيلي كم صاحب توپ شد و به خاطر پرس شديد خط دفاع تراكتور و فضاهاي كمي كه در اختيار داشت. بعضا به كناره هاي زمين متمايل مي شد و از دروازه فاصله مي گرفت. او تا قبل از آن موقعيت تقريبا هيچ موقعيتي نداشت اما با گل كردن آن توپ نشان داد مهاجم قابلي است و مي توان روي او حساب باز كرد. شايد همين يك گل كافي بود تا هواداران پرسپوليس آن اتفاقات بازي سپاهان در ديدار اختتاميه ليگ هفتم را فراموش كنند اما بدون شك اولين گل سيد براي پرسپوليس آخرينش هم نخواهد بود و با اين شروع جالب حالا هواداران پرسپوليس به او اميد بسته اند كه در طول فصل بيش از ۱۰ گل به ثمر برساند.
۴) پيام صادقيان:
از دقيقه ۶۲ به جاي غلامرضا رضايي وارد زمين شد اما در دقايق ابتدايي كمي شل و منفعل به نظر مي رسيد تا اينكه آن لحظه طلايي فرا رسيد و او با پاسي استثنايي زمينه ساز شكست تيم شهرش در تهران بعد از ۵ برد متوالي شد. صادقيان در آن ضد حمله سريع با پاسي تك ضرب و كات دار كاري كرد تا سيدصالحي راهي غير از گل كردن آن توپ نداشته باشد. صادقيان در يك موقعيت ديگر و با فراري ديدني توپ را به آرامي فرستاد در آغوش لك و يك بار ديگر با خودخواهي صداي دايي را در آورد اما آن پاس تماشايي كاري كرد تا در دل هواداران پرسپوليس جاي ويژه اي باز كند. جالب اينكه وقتي او صدا شد تا به سمت نيمكت بيايد و آماده تعويض شود از سوي هواداران پرسپوليس حسابي تشويق شد.
۵) مهرداد كفشگري:
ظاهرا دايي ترسيد تا رضا حقيقي كارت زرد دوم را از قهرماني بگيرد و تيمش را ده نفره كند وگرنه حقيقي خوب بازي مي كرد و در شرايطي كه پرسپوليس نياز به تغيير در فاز حمله داشت آوردن كفشگري به جاي حقيقي تنها با اين توجيه پذيرفتني بود. كفشگري چيزي حدود ۲۰ دقيقه در زمين بود و سعي كرد كمتر اشتباه كند و وظيفه اش را درست انجام دهد. ظاهرا بايد چند بازي ديگر بگذرد كه بتوان قضاوت صحيح تري در مورد اين بازيكن مورد علاقه دايي داشت اما كفشگري هم در آن بيست دقيقه بد كار نكرد.
فکر نمی کردم دهنوی این درصد تعصب رو نشون بده
کلاً دیشب فاز دفاعی تیممون خیلی بهتر بود نشونش هم اینه که تراکتور موقعیت گل خطرناکی نداشت.که به نظر من هافبک دفاعی ها در این زمینه کم نقش نداشتن
کاش شرایط طوری رقم بخوره بتونیم خلعتبری جذب کنیم خیلی این فصل به کارمون میاد - این کریم انصاری فرد هم با این بچه بازیهایی که این فصل از خودش نشون داد بدجور خودش خراب کرد میتونست زیر نظر علی دایی یکی از بهترین فصلهای فوتبالیش سپری کنه که متاسفانه با رفتاراش کاری کرد دایی بیخیالش بشه خیلی حیف شد:n29:
پرسپوليس سامسونگ را برد
تيم پرسپوليس از ساعت 18 امروز در ديداري تدارکاتي در ورزشگاه درفشيفر به مصاف سامسونگ کرمان رفت. در اين ديدار کليه بازيکنان ذخيره و بازيکناني که در ليست 18 نفره در بازي ديروز حضور نداشتند به ميدان رفتند. البته بازيکنان اصلي ديروز نيز به مدت 40 دقيقه در ورزشگاه درفشيفر ريکاوري کردند.*محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس ميهمان ويژه تمرين بود. وي با تبريک به بازيکنان پرسپوليس روي نيمکت کنار دايي نشست. امروز رويانيان با اتومبيل شخصي خود در درفشيفر حضور پيدا کرده بود. وي جلسه کوچکي نيز با علي دايي داشت.
*يک بازيکن تستي با نام پائولو پوپارا که پست هافبک نفوذي دارد و صربستاني بود در بازي امروز براي پرسپوليس به ميدان رفت. نکته جالب اين بود که اين بازيکن دقيقه 60 گل دوم پرسپوليس را به ثمر رساند.
*عابدزاده به دليل مشکل انگشتش در تمرين امروز هم فقط با پا زيرنظر غلامپور تمرين کرد.
*آناليز بازي پرسپوليس و تراکتورسازي توسط فروزاني به دست دايي رسيد. همچنين فيلم بازي تراکتورسازي نيز به بازيکنان داده شد.
*در بازي امروز علي دايي بيشتر نظارهگر بود و کريم باقري و محمد دايي سکان هدايت قرمزپوشان را برعهده داشتند.
*بحث درگيري لفظي دهنوي و کريمي هم در بازي امروز داغ بود. با توجه به اينکه خيلي از بازيکنان دوست نداشتند در مورد اين صحنه صحبت کنند اما در بين آنها گفته ميشد که کريمي با الفاظي ناشايست به دهنوي به او توهين کرده است.
*دايي دقايقي همچنين در تمرين امروز با محمد نوري به صورت اختصاصي گفتوگو کرد.
*رويانيان در انتهاي بازي با بازيکنان حريف به گفتوگو و خوش و بش پرداخت. ورزش3
بازيکن سابق پارتيزان در تمرينات پرسپوليس
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، پاول پوپارا متولد 1987 و 26 ساله که در سه فصل گدشته در تيم اسلاويا صوفيا بلغارستان حضور داشته، پس از هماهنگي محمد رويانيان با علي دايي در تمرينات پرسپوليس شرکت کرد و عصر امروز در ديدار تدارکاتي سرخپوشان مقابل سامسونگ کرمان توانست گلزني هم کند.اين بازيکن فصل فصل گذشته در اسلاويا صوفيا در 19 بازي به ميدان رفته و 3 گل نيز به ثمر رسانده است. او سابقه بازي در تيمهاي پاناتينايکوس يونان، پاتيزان بلگراد صربستان و همچنين ليگهاي روماني و قبرس را نيز دارد.علي دايي پس از مشاهده و آناليز عملکرد وي نظر خود درباره اين بازيکن را به باشگاه اعلام خواهد کرد.اینم لینک فیلم بازیهاش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]