مربی بی فکر به این میگن ها!
یه خورده از فرگوسن کبیر یاد بگیرید
قبل رفتنش جانشینش رو هم تعیین کرده بود
این تیتو اگر یه خرده زود تر میرفت میتونستن آنجلوتی یا پگریینی رو بگیرن!
Printable View
مربی بی فکر به این میگن ها!
یه خورده از فرگوسن کبیر یاد بگیرید
قبل رفتنش جانشینش رو هم تعیین کرده بود
این تیتو اگر یه خرده زود تر میرفت میتونستن آنجلوتی یا پگریینی رو بگیرن!
بدشانسی پشت بدشانسی
اون از پارسال که چه به سر بارسا اومد اینم از امسال
حالا باز جای شکرش کمی باقیست یه ماه وقت هست تا شروع لیگ
دوباره بخوان دستیار تیتو رو بکنن سرمربی خریت محض هست و البته بعیدم هست دیگه از یه سوراخ دوباره گزیده شن
حالا کی میخواد سرمربی شه ؟؟؟
روبرتو دی متئو:n02:نقل قول:
دارید در مورد یه فرد مبتلا به سرطان صحبت می کنید. لطفا یکم احترام بزارید.
نگاه که میکنم می بینم مربی بیکارِ خوب الان نیست. تنها راهی که دارن اینه که یه مربی خوب رو از یه تیم با پول جدا کنن
بعضی ها میگن بیلسا میتونه خوب باشه، اما به نظر من بیلسا اگر بیاد بارسا با خیلی از بازیکن ها به مشکل برمیخوره. اصلا اخلاق خوبی نداره
ایکاش الان لوئیز انریکه بیکار بود. بهترین گزینه برای بارسا الان لوئیز انریکه است. هم بارساییه، هم تجربه مربی گری نسبتا خوبی داره که خب از تیم B خودمون شروع شد و هم اینکه خیلی کاریزمای بالایی داره. فکر میکنم میشه هنوز هم با دادن غرامت به سلتاویگو از این تیم جداش کرد و به بارسا آوردش
امیدوارم هر تصمیمی میگیرن، این "روبی" که تازه از خیرونا آوردنش برای دستیاری "تیتو" رو نذارن سرمربی :n27:
البته فکر میکنم فعلا مهم ترین چیز خوب شدن تیتو باشه. خیلی برای فرد سرطانی و مخصوصا خانواده اش سخته که دوباره با این بیماری که یکبار با تمام امید شکستش دادن مبارزه کنن. باور کنید الان هیچ چیز نمیتونه منو به اندازه دروغ بودن این خبر خوشحال کنه. هنوز امیدوارم ساعت 23 هیچ کنفرانسی برگزار نشه
دوست عزیز هنوز هیچی به صورت رسمی اعلام نشدهنقل قول:
در ضمن به سر در تاپیک یه نگاه بنداز ما اینجا با فرگوسن کاری نداریم
ودر آخر ایشون سرطان دارن و بیماری هم نمیاد بگه جانشین انتخاب کن که اگه خوب نشدی جانشین داشته باشی و اینکه نمیشه جانشین رو انتخاب کرد که آیا ایشون مریضیشون بدتر میشه که بره یا خوب میشه و میمونه!!!!
تیتو ویلانوا از هدایت بارسلونا استعفا کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی بارسلونا در تصمیمی عجیب و غافلگیر کننده از هدایت این تیم کناره گیری کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیتو ویلانوا که پس از پشت سر گذاشتن فصل موفقیتآمیز در لالیگا، قرار بود هدایت این تیم را در این فصل نیز بر عهده داشته باشد از سمت خود کناره گیری کرد.
آس با اعلام این خبر عنوان کرد: قرار است ساندرو راسل مدیر باشگاه و آندونی زوبیزارتا مدیر ورزشی باشگاه در نشست خبری اضطراری این مساله را به خبرنگاران اعلام کنند.
روزنامه مارکا نیز با استناد به بیانیهی باشگاه که قرار است در نشست فقط این دو نفر حضور داشته باشند نتیجه گیری کرد که آنها خبر جدایی تیتو را اعلام خواهند کرد.
رسانههای اسپانیایی از روبی، سرمربی پیشین تیم دسته دومی جیرونا به عنوان جانشین موقت تیتو ویلانوا خبر دادند. دستیار پپ فصل گذشته به دلیل مشکل غده بزاقی که برایش دردسرساز شده بود، چندین ماه در نیویورک به سر برد. جیرونا فصل گذشته با هدایت روبی (نام کامل: خوان فرانسیس فرر سیسیلیا) توانست به پلیآف راه پیدا کند، اما در این مرحله مغلوب آلمریا شد و در دسته دو ماند.
به گزارش ایسنا، اخیرا کشمکشهای لفظی بین تیتو و پپ گواردیولا سرمربی سابق آبی و اناریها به وجود آمده بود.
تیتو جای احترامی باقی نذاشته، اگر یه جو از خودگذشتگی داشت همون فصل پیش که بیماریش زمین گیرش کرد توهم بهترین مربی دنیا شدن رو کنار میذاشت و استعفا میداد تا تیم به وسیله یه مربی که تمرکزش رو بیماری خودش هست به فنا نره و الان دست باشگاه رو تو پوست گردو نمیذاشت با استعفاش :n21:
کانون بایرن نوشته:
دست از سر کچل این پیرمرد هم بر نمی دارن اینا : دینقل قول:
رسانه های اسپانیایی مدعی هستند که تا ساعاتی دیگر خبر جدایی رسمی تیتو ویلانووا از بارسا اعلام می شود و از یوپ هاینکس به عنوان یکی از اصلی ترین گزینه های مد نظر بارسا برای جانشینی تیتو نام می برند، این در حالی است که هاینکس به صراحت از عدم تمایل خود به حضور در دنیای حرفه ای فوتبال خبر داد است و در همین راستا پیشنهاد رئال مادرید را هم رد کرده است.
از ویلاس بواس، خوردی رورا و روبرتو مانچینی به عنوان سایر گزینه های این پست نام می برند.
بنده خدا خداحافظی کرده ولی بازم شایعه میسازن!
خیلی خبر بدی بود...
امیدوارم دروغ باشه.
اگر خدای نکرده راست بود امیدوارم برن دنبال هاینکس!!! . اگه بتونن راضیش کنن بیاد فکر کن چه خبر میشه تو دنیای فوتبال ؟
جان من یه لحظه فکر کن؟
مثل اینکه در آزمایش های جدیدش که این یکی دو روز بوده فهمیدن سرطانش برگشته و به همین خاطر تیتو دیگه ادامه نمی ده (دوستان بارسایی و غیر بارسایی که قصد دارن با سرطان گرفتن یک نفر برای بار سوم، از آب گل آلود ماهی بگیرند یکم کم لطفی می کنند!)
باشگاه گفته در اوایل هفته آینده سرمربی جدید معرفی خواهد شد. :n03:
(راستش این بدترین خبری بود که در این چند ماه شنیده بودم، اصلا حرفی برای زدن ندارم... امیدوارم تیتو به سلامتیش برگرده)
... Bye Tito [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Be strong
ساندرو روسل: «تیتو ویلانووا به معاجلات بیشتری نیاز دارد و این مانع از ادامه کار او به عنوان سرمربی تیم می گردد. مربی جدید در آغاز هفته آینده معرفی خواهد شد!»
«سرمربی جدید یکی از دو دستیار فعلی نخواهد بود و از بیرون باشگاه خواهد آمد. باشگاه از قبل یک پلن B آماده کرده بود».
«سفر بارسا به لهستان که قرار بود فردا انجام شود، لغو می گردد».
fcbarcelona.ir
پ.ن.امیدوارم تیم با این همه ستاره به گند کشیده نشه.:n13:
تیتو ویلانوا دیگر با بارسا ادامه نخواهد داد
راسل بعد از ظهر جمعه اعلام کرد که تیتو به دلیل ادامه درمان بیماری خود به ادامه فعالیت خود در بارسا پایان میدهد.
تیم سفر به لهستان را کنسل کرد.
راسل و زوبی زارتا اعلام کردند تیتو دیگر با باشگاه نمی ماند.
با توجه به دوره درمانی جدید او دیگر با تیم ادامه نمیدهد.
در پی این خبر ، بارسلونا سفر به لهستان در روز شنبه را کنسل کرد.
خوب این خبر هم به صورت رسمی اعلام شد.
دوباره بهونه ای دست یه سری از افراد افتاد تا شروع کنن.
ولی این تیم با اون همه مشکلی که داشت تو فصل پیش با اقتدار و ثبت چند رکورد مهمترین جام رو برد.
و مطمئنا این فصل هم با وجود تیم یک دست و پر ستاره میتونه خیلی از رکوردها و افتخارات رو تکرار کنه
در مورد تیتو هم باید بگم که خیلی ناراحت شدم از خبر منم مثل خیلی ها دوست داشتم که این خبر شایعه باشه!
این سرطان واقعا بد چیزیه !!!
امیدوارم هر چه زود تر به طور کامل درمان بشه
امشب ساعت 23:30 به وقت تهران یک مجسمه برزنزی از اینیستا در آلباسته ، زادگاهش نصب میشه .
مدیر نمایندگی باشگاه درباره این موضوع میگه:این موضوع بیانگر احساسات مردم در قبال یک قهرما به نام اینیستا است.چیزی حدود 3 هزار نفر حضور خواهند داشت تا ابراز احساسات خود را نسبت به وی ارائه دهند.ما هرگز کارهای او خصوصا در فینال جام جهانی و تقدیم گلش به دنیل خارکه را فراموش نخواهیم کرد .
من عاشق ماندن در اینجا و به موفقیت رسیدنم.
بعد از مسی و مونتویا امروز کریستین تیو کنفرانس مطبوعاتی داشت.
تیو گفت: "مدیر برنامه های من مشغول صحبت با باشگاه است. من از عاشق ماندن در اینجا و به موفقیت رسیدن هستم. من به پیشنهادات دیگر باشگاهها گوش نمیدم و به مدیر برنامه هام گفته ام که میخواهم تا هر زمان ممکن در اینجا بمانم."
تیوی 22 ساله که حالا تجربۀ تلاش برای رسیدن به ترکیب اصلی رو داره گفت:"من هر فصل در حال یادگیریم، رقابت سخته ولی من آمادۀ این چالش هستم. من میدونم که در بهترین باشگاه جهان با بهترین بازیکنان در پست خودم هستم. هر فصل تلاش میکنم دقایق بیشتری بازی کنم و امیدوارم بهش برسم"
تیو همچنین به نیمار خوش آمد گفت و با اعلام اینکه نیمار تلاشهای اون رو تحت تاثیر قرار نخواهد داد گفت:"من سخت تلاش میکنم تا مربی من رو در بهترین فرم ببینه"
اسپورت
خدانگهدار تیتو!
جدای از هر چیزی، امیدوارم تیتو هرچه زودتر بتونه سرطانش رو شکست بده و سلامتیش رو مجددا بدست بیاره..
مطمئنن در این بین حمایت تمام قشر فوتبال رو هم پشتش خواهد داشت...
پس میتونه...
+
امیدوارم دیگه اینطور اخباری رو نشنویم...
واقعا ناراحت کنندس...
مگه یه بارسایی چقدر ظرفیت داره
رفتن پپ
حالا هم شوک تیتو
بابت فصل که گذشت ازش ممنونم
امیدوارم خوب بشه
واقعا ناراحت شدم که این سرطان لعنتی باعث میشه یه مربی نتونه به کارش ادامه بده:n03:
امیدوارم اگر نمیتونه به مربیگری برگرده حداقل سرطانش رو شکست بده:n27:
Viva tito:n16:
واقعا این چند فصل فصل ما نبود رفتن پپ ، تیتو و از دست دادن چمپیونزلیک و شکست تحقیر امیز به بایرن و چند شکست به رئال
مسی (همین الان در پیج خودش):
"قوی باش تیتو! ما همه تو این مبارزه با تو هستیم"
توضیحات ساندرو روسل، درباره ی وضعیت تیتو
در غمگین ترین مصاحبه ی مطبوعاتی تاریخ اخیر بارسا، ساندرو روسل و آندونی زوبیزارتا، بمب خبری ای را که عصر روز جمعه منفجر شده بود، رسما اعلام کردند.
« تیتو ویلانوا به دلیل بازگشت بیماری سرطان، از سمت خود به عنوان سرمربی بارسلونا کناره گیری می کند.»
روسل با گفتن اینکه باید خبری را به اطلاع برساند که هیچوقت در زندگی نمی خواست اعلام کند، افزود : با بررسی نتایج آزمایشهای انجام شده در هفته ی اخیر، بایستی روند درمانی تیتو ویلانوا ادامه پیدا کند و این موضوع احتمال ادامه ی مسئولیت های وی به عنوان سرمربی تیم را از بین می برد.
روسل از طرف خود و خانواده ی تیتو ویلانوا خواستار احترام کامل به حریم خصوصی سرمربی مستعفی در روند درمانش شد و از همه درخواست کرد که در درجه ی اول به اشخاص فکر کنند و در درجه ی بعدی، به باشگاه.
به گفته روسل بازی دوستانه ای که بارسا قرار بود فردا برگزار کند با مشورتی که با بازیکنان صورت گرفته، لغو شده است چرا که روحیه ای برای انجام این مسابقه وجود ندارد.
همچنین گفت که در اوایل هفته ی آینده نام سرمربی جدید باشگاه اعلام می شود.
در پایان رئیس باشگاه بارسلونا تصریح کرد که زندگی ادامه دارد و بارسا ضربات سختی درطول حیاتش خورده ولی همیشه بر تمام آن ضربات فایق آمده است.
لیست گزینه های احتمالی برا مربی گری بارسا:
Marcelo Bielsa, Jupp Heynckes, Luis Enrique, Frank Rijkaard, Boash the, Aodorb, Oscar Garcia, tattoos Martino, Carreras, Alejandro Valverde
تصویر بازیکنان در کنفرانس:
پیام های باشگاه ها به تیتو:
Goodbye!!!!
بدرود؛ تنها مربی 100 امتیازی تاریخ باشگاه
تیتو ویلانووا، تنها یک فصل به عنوان سرمربی در بارسا مشغول به کار بود، و موفق شد تاریخی ترین قهرمانی لالیگا را برای باشگاه به ارمغان بیاورد.
او در فصل گذشته، توانست با کسب 100 امتیاز، بارسا را در حالی به قهرمانی لالیگا برساند، که فصل پیش از آن، رئال مادرید با مورینیو این رکورد را تصاحب کرده بود و به طور مداوم از آن با افتخار یاد می کرد. اما ویلانووا موفق شد در شرایطی که به سختی با بیماری خود دست و پنجه نرم می کرد، و چند ماه را نیز دور از بازیکنان خود سپری کرده بود، تیمش را به سمت باشکوه ترین قهرمانی تاریخ لالیگا رهنمون سازد، و مهمتر اینکه، تیم متمول سرمربی مغرور پرتغالی را با اختلاف خیره کننده 15 امتیازی پشت سر بگذارد؛ اختلافی که در تاریخ لالیگا، هرگز بین بارسا و رئال مادرید به وجود نیامده بود!
از دیگر نکات خاص این قهرمانی، شکستن رکورد بیشترین گل زده در یک فصل در تاریخ باشگاه بود، و البته ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که این قهرمانی بزرگ، با 38 هفته صدرنشینی مداوم از اولین هفته لالیگا، تا آخرین روز بدست آمد و یادگاری درخشان در تاریخ باشگاه بر جا گذاشت.
تیتو ویلانووا پیش از این نیز به عنوان مربی، در کنار پپ گواردیولا، موفق به کسب عناوین متعددی با تیم اول بارسا شده و یکسال نیز، مربیگری در تیم دوم بارسا را تجربه کرده بود.
نام تیتو ویلانووا به عنوان مربی که کوتاهترین دوره سرمربیگری را در تیم اول داشت و در همین مدت زمان کوتاه، موفق شد پر افتخارترین قهرمانی لالیگا را به ارمغان آورد، در تاریخ باشگاه ثبت خواهد شد و هواداران بارسا، تا سالها و دهه ها این قهرمانی باشکوه را از یاد نخواهند برد!
خداحافظ تیتوی دوست داشتنی
برو و با سلامتی کامل به جمع ما برگرد!
+++++++++++++++++++++++
ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا دقایقی پیش در کنفرانسی خبری شرکت و اعلام کرد که تیتو از این پس سرمربی بارسا نخواهد بود
دقایقی پیش ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا در کنفرانسی خبری شرکت کرد و اعلام نمود که تیتو ویلانووا به خاطر عود کردن مجدد بیماری سرطانش قادر به همراهی بارسا و ادامه حضور برروی نیمکت مربیگری این تیم نخواهد بود.
از همین رو قصد داریم تا دراینجا مروری تصویری بر روزهای مربیگری تیتو در باشگاه کاتالان ، از شروع با پپ گرفته تا جانشینی او به جای گواردیولا در شروع فصل گذشته، بپردازیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: ادامه ی متن
توی سایت ها فروم ها فیس بوک یا هرجایی متاسفانه بعضیا
یه جوری حرف میزنن انگار خدای نکرده خودشون چندبار
با سرطان دست و پنجه نرم کردن یا آشنایی کاملی با بیماری تیتو داشتن
به جز خبر برای بعضیا باید متاسف بود :n15:
هوادارای این دوره زمونه .... درسته دوره طلایی بارسا با تیتو استارت نخورد ولی شکوهش با تیتو بود !!! این الفاظ چیه به کار میبری ؟!نقل قول:
شما مطمئنی بازیای فصل رو که تیتو روی نیمکت بود دیدی؟؟؟؟؟؟؟
من اکثرا پیگیر اخبار و مواردی که بچه ها میزارن هستم و خیلی به ندرت پست میدم : چون اکثرا حرفا زده میشه ! همیشه نباید پست داد ! اونم اینجور پستای بیهوده
......
فوتبال به کنار انشاا... به زندگی عادیش زودتر برگرده
نقل قول:ما دیگه باید از رو پستا طرفدار واقعی رو بشناسیمنقل قول:
ما هیچکدوممون با باشگاه در ارتباط نیستیم و فقط نظر میدیم
ولی چه خوبه که یه مقدار احترام چاشنی صحبتامون کنیم
یه سری دوستان که طرفدارن این وضع صحبت کردنشونه ، یه سری از دوستانم که طرفدارای تیمای دیگه هستن اومدن و با کمال احترام نظر دادن و بعضا نصیحت هم کردن در مورد لحن صحبت کردن که جا داره تشکر کنیم از این دوستان
این قضایا همیشه بوده و چه خوبه که اونایی که ادعای طرفداری میکنن خودشونو تو این موقع ها نشون میدن!!
حمایت بازیکنن از تیتو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب<-----------صبح
واقعا حیف شد ... خیلی دوسش داشتم :(امیدوارم هر چه زودتر خوب شه ... بالاخره در کنارِ پپ بوده و با گذروندن این فصل تجربه ی کافی واسه سرمربی گری رو داشت :(
واقعا خبر ناراحت کننده ای بود، انشالله مثل آبیدال بعد از مبارزه های متوالی در نهایت بهبود پیدا می کنه:n16:
تیتو با وجود انتقاداتی که بهش وارد میشد حداقل در لیگ عملکرد فوق العاده ای داشت و مهم تر از اون واقعا شخصیت محترم، متین و کم حاشیه ای داره و یه علاقه مند واقعی به فوتبال هست.
در صورتی که سلامتیش رو مجددا پیدا کنه مطمئنا دوباره به دنیای فوتبال بر می گرده.
+
اطلاعی زیادی راجع به جانشین های احتمالی ندارم ، ولی از اومدن انریکه استقبال می کنم، به عنوان بازیکنی که درست نقطه مقابل فیگو هست، با این تفاوت که فیگو به عنوان کاپیتان بارسا
به رئال اومد، اما انریکه از رئال به بارسا اومد و تبدیل به کاپیتان بارسا شد، مطمئنا در صورتی که بیاد ال کلاسیکوها شور و حرارت و جدیت چند برابری پیدا می کنن!
اظهار نظر برخی از بازیکنان و باشگاه ها در مورد تیتو
اریک آبیدال:
قوی باش تیتو. تو عالی هستی. همیشه کنارت هستم. تو را در آغوش میگیرم
لیونل مسی:
قوی باش تیتو! ما همه در این مبارزه با توایم.
داوید ویا:
آغوشی بزرگ برای تیتو. برایت قدرت بسیاری آرزو میکنم تا در این لحظه بسیار دشوار بتوانی به مبارزه ادامه بدهی.
چلسی:
همه در باشگاه فوتبال چلسی بهترین آرزوها را برای تیتو ویلانووا دارند تا او بهبودی سریعی داشته باشد.
ژوزه مورینیو، کادر مربیگری و بازیکنان چلسی همه بهترین آرزوها را برای تیتو ویلانووا میفرستند و امیدوارند او سریع خوب شود.
رئال مادرید:
ما حمایت، علاقه و همدردی خود را برای تیتو ویلانووا، خانوادهاش، دوستانش و افسی بارسلونا میفرستیم.
گری لینهکر:
بسیار ناراحتم که مربی بارسلونا، تیتو ویلانووا به دلیل شرایط بیماریاش استعفا داد. تمامی چیزهای خوب را برایش آرزو دارم.
جرارد دولوفو:
قوی باش تیتو! ما با توایم!
تیاگو آلکانتارا:
تمام حمایت دنیا برای تیتو و خانوادهاش. ما همه با تو هستیم!
خوان ماتا:
تمامی حمایت من برای تیتو و خانوادهاش. با تو هستیم.
آلوارو نگردو:
قدرت و شانس بسیاری برای تیتو ویلانووا آرزو دارم. امیدوارم سریع خوب شوی.
پهپه رینا:
فوتبال با تمامی قهرمانیها و دردسرهایش زود میگذرد. با تمامی توان برای تیتو ویلانووا و خانوادهاش دعا میکنم. خوب شو. تو این بازی را میبری!
رادامل فالکائو:
تمامی حمایت من برای تیتو ویلانووا، دوستان و خانوادهاش!
============
به گفته رسانههاي اسپانيايي گزينههاي جدي براي هدايت بارسلونا، لوئيس انريکه بازيکن سابق اين تيم و سرمربي سابق بارسلوناي B است. علاوه بر لوئيس انريکه در بين جانشينان تيتو ويلانووا نام آندره وياش بواش، سرمربي پرتغالي و مارچلو بيلسا ديده ميشود.
روزنامه "الموندو دپورتيوو" از احتمال جانشيني لوئيس انريکه به عنوان سرمربي جديد بارسلونا ظرف دو روز آينده خبر داد.
ویلاس بواس که فکر نکنم بره
تازه تیمش رو بسته!
ول کنه کجا بره؟!
بعد از استعفای تیتو سوتی ورزش سه رو داشته باشید!
غمگين شدن پويول بعد از عكس العمل مسى وقتى شنيد ديگه تيتو مربى شون نيست :(((
بعد از لغو شدن بازى دوستانه شنبه بارسا مقابل لشيا گانسيك در لهستان ، بارسا دوباره دوشنبه تمريناتشون رو از سر ميگيره، و بعد از تمرينات كاپيتان پويول كانفرانس مطبوعاتى خواهد داشت
شماره هاى 11 و گذشته بارسلونا
انيستا و والريا در كنار مجسمه اش در زادگاهش
"10" سال پيش در چنين روزى رونالدينهو به بارسا پيوست
اينم زوج سوباسا ،( تارا)
تو دست هاى نيمار
...
"یورو اسپورت" در گزارشی از شش گزینه جانشینی تیتو ویلانووا در نیمکت آبی-اناریها پرده برداشت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرمربی بارسلونا در تصمیمی عجیب و غافلگیرکننده از هدایت این تیم کناره گرفت. پایگاه اینترنتی یورو اسپورت در گزارشی از شش گزینه احتمالی جانشینی تیتو ویلانووا پرده برداشت که عبارتند از:
1- خوآن فرانسسک (روبی): دستیار جدید تیتو ویلانووا که چند هفته پیش به سفارش خود ویلانووا به کادر فنی آبی-اناریها اضافه شد، نزدیکترین گزینه برای جایگزینی ویلانووا به شمار میآید . البته با توجه به کم تجربگی روبی بعید به نظر میرسد که سران بارسلونا به او اعتماد کنند.
2- لوئیس انریکه مارتینس: او مناسب سبک بازی بارسلونا بوده و به خوبی از ریز و درشت این باشگاه با خبر است. انریکه اکنون از تجربه لازم برای هدایت آبی-اناریها برخوردار است؛ چرا که فصل پیش هدایت رم را بر عهده داشت و در رم نشان داد که به فلسفه تیکی-تاکای بارسلونا وفادار است. انریکه تلاش کرد تا در جالوروسی سبک بارسلونا را پیاده کند و طرحی نو در اندازد ولی موفق نبود و در نهایت از کار برکنار شد و جای خود را به زدنیک زمان داد.
3- مارکو فانباستن: فوتبال هجومی، بازی در کنارهها و فوتبال روان و شناور شاخصه تیمهای این هلندی باتجربه است. این شاخصهها با سبک بازی آبی-اناریها میخواند. فانباستن از سال 2009 تاکنون هدایت هیچ تیمی را بر عهده نگرفته و پس از جدایی از آژاکس خانه نشین شده است. بارسلونا میتواند بازگشتی جاودانه برای او به مستطیل سبز باشد.
4- لوئیس فانخال: او پیش از این سه فصل هدایت بارسا را بر عهده گرفت و موفق شد دو بار با این تیم قهرمان لیگا شود. او الان هدایت تیم ملی فوتبال هلند را بر عهده دارد اما پیشنهاد بارسلونا میتواند او را وسوسه کند.
5- یورگن کلوپ: مربی جوانی که با دورتموند خیرهکننده ظاهر شده است. او با وجود چند پیشنهاد وسوسهانگیز حاضر به جدایی از زردپوشان آلمانی نشد اما چه بسا برای او سخت باشد که پیشنهاد تیمی همچون بارسلونا را رد کند.
6- گاس هیدینک: ژنرال هلندی که هدایت آنژی ماخاچ کالای روسیه را بر عهده دارد، دو سال دیگر با این تیم روس قرارداد دارد. چه بسا نشستن روی نیمکت تیم بزرگی همچون بارسلونا پاداش خوبی برای این مربی هلندی باشد. او پیش از این هدایت رئالمادرید را هم بر عهده داشت و به خوبی با فضای فوتبال اسپانیا آشناست.
Barcelona > cancer
...
هنوز هضم کردن و درکش برام سخته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
++++++++++++
اسم : تیتو ویلانووا
محل تولد : کشور اسپانیا
تاریخ تولد : 17 سپتامبر 1968
قد : 178 سانتی متر
پست بازی : هافبک
او در سال های 1988 تا 1990 برای بارسلونا ب بازی کرد و در 52 بازی که به میدان رفت 6 گل به ثمر رساند
و بعد او به تیم های سلتا ویگو , مایورکا , باداجوز , لییدا , الچه و گرامینیت بازی کرد که در مجموع 306 بازی 26 گل به ثمر رساند
از سال 2003 به مربیگری روی آورد , در همان سال مربی پالا فروگیل بود و سال 2007 دوباره به بارسلونا برگشت و کمک مربی تیم بارسلونا ب شد که سال 2008 به کادر مربیگری پپ دعوت شد و 4 سال را با پپ سپری کرد و بعد از جدایی پپ او سرمربیگری بارسلونا را بر عهده گرفت که در این امر او بسیار موفق بود و توانست لالیگا را با 100 امتیاز بدست آورد.
آمار و ارقام تیتو در زمان مربیگری در بارسلونا
لالیگا
تعداد بازی 38
تعداد برد 32
تعداد تساوی 4
تعداد باخت 2
گل زده 115
گل خورده 40
کوپا دل ری
تعداد بازی 8
تعداد برد 5
تعداد تساوی 2
تعداد باخت 1
گل زده 21
گل خورده 9
لیگ قهرمانان
تعداد بازی 12
تعداد برد 5
تعداد تساوی 3
تعداد شکست 4
گل زده 18
گل خورده 17
تیتر روزنامه Sport 20.07.2013
دوستت داریم
طرفداران بارسلون همه دست در دست هم از تیتو حمایت می کنند
بیماری تیتو بازگشت و او نیمکت بارسا را ترک کرد. شغل او مانع از کامل شدن درمانش میشد
راسل ابراز ناراحتی کرد : " این یک ضربه ی سخت است ولی ما پیش خواهیم رفت "
" هفته آینده سرمربی جدید را معرفی خواهیم کرد. "
بارسا بازی دوستانه خود که قرار بود امروز در لهستان انجام شود را به تعویق انداخت
تیتر روزنامه El Mundo Deportivo 20.07.2013
- همه همراه تیتو
- بیماری تیتو بازگشته و او باشگاه را ترک می کند
- مربی باید به درمان خود بپردازد که این مانع از ادامه کار او می شود
- اعلام این خبر توسط تیتو طرفداران بارسلونا و تمام فوتبال دوستان را دگرگون کرد
- در چند روز آینده یک مربی جدید خواهد آمد که محتمل ترین گزینه لوئیز انریکه می باشد
- بهت و حیرت در چهره بازیکنان هنگام شنیدن خبر از رئیس باشگاه
خداحافظ تیتو ... هرگز فراموش نخواهی شد.
کلیپی زیبا در باره ی تیتو ویلانوا
(Tito Vilanova 2012/13 Maneger of FC Barcelona (#animsTito
مشاهده در یوتیوب:
و یا دانلود با کیفیت FullHD:
و یا دانلود با کیفیت HD:
و یا دانلود با کیفیت SD:
تیتو باید همون پارسال که بیماریش برگشته بود استعفا میداد و همون موقع لوییس انریکه بجاش میومد.حالا کلی باید با سلتاویگو مذاکره کنن و پول بهشون بدن تا انریکه رو آزاد کنن .نمیدونم تو سر مدیران بارسا چی میگذره ولی خیلی از کاراشون منطقی نیست چه در بازیکن خریدن و فروختن و چه در مورد مربی.دیشب که کنفرانس خبری بارسا رو الجزیره پخش میکرد قیافه راسل واقعاً تکیده و مستأصل بود.
سلام...
واقعا خبر شوکه کننده ای بود...
خیلی اتفاقی رخ داد...
ممنون از تیتو بخاطر لحظات خوبی که باهاش داشتیم مطمئنا اگه فصل قبل کامل بودش شکست های به رئال اتفاق نمی افتاد و همین تاثیرشو نشون میده...
بدون شک بهترین گزینه بود بعد از پپ ولی نشد دیگه...
جدای از موقعیت فوتبالیش امیدوارم سلامتیشو بدست بیاره و دور از مشغله های فوتبالی درمان بشه ولی اینطور که معلومه این بیماری درمان نداره...
خدا چقد بنده ات باید زجر بکشه آخه..؟؟؟
جز آرزوی سلامتی کاری از دستمون بر نمیاد و یه بارسایی واقعی همیشه پشت تیمشه و مربیشو دوست داره....
سلام دوستان
تى وى 3 اسپانيا اعلام كرده كه لوئيز انريكه به عنوان سرمربى جديد بارسا انتخاب شد.
مبلغ بازخريد 3 ميليون يورو بود.
بارسا، روبى به سلتاويگو پيشنهاد داده و اگه اونا بخوان، سرمربى بعديشون روبى خواهد بود.
انتخاب خوبيه و بهش اميدوارم.