يعني سوابق تحصيلي براي همه تاثير خواهد شد. الان تاثير مثبت هست يعني اگر كسي تاثير داده بشه و بعد نمره و رتبه بياد پايين؛ بهش تاثير داده نميشهنقل قول:
Printable View
يعني سوابق تحصيلي براي همه تاثير خواهد شد. الان تاثير مثبت هست يعني اگر كسي تاثير داده بشه و بعد نمره و رتبه بياد پايين؛ بهش تاثير داده نميشهنقل قول:
دوستان عزیز لطفا در مورد سه درس تخصصی ریاضی کتاب های خوب و جامع که هم تست های خوبی داشته باشند و هم اموزش را معرفی
بکنند با تشکر
امسال کنکور دادم اون نتیجه دلخواهم را نگرفتم می خواهم سال دیگر کنکور بدهم . با تشکر
رشته ریاضی
شهرمون شیروان، امسال با 38 نفر رتبه ی زیر هزار(البته کانونی، غیر کانونی ها رو نمیدونم!) بهترین عملکرد رو توی شهرای خراسان شمالی داشت. بزن دست قشنگه رو!:n02::n20:
سلام دوستان.ی سوال دارم من.لطفا مرام بزارید جواب بدین: من دوممو تموم کردم امسال میرم سوم رشته ام هم تجربیه.این تابستون دارم دومو میخونم اما ب هرکی میگم میگه یادت نمیمونه:-(:-(شما ب من بگید راس میگن؟؟؟؟؟؟واقعا یادم نمیمونه؟؟؟؟؟؟اگه الان نخونم پس کی بخونم؟؟
کاملا اشتباست، شما الان باید دومو بخونی تا مطالب تو حافظت تثبیت بشه و زحمت یک سالت هدر نره. به حرف دورو بری هات هم توجه نکن. (ببین به عنوان یه دوست دارم بهت میگم،اگر تابستون نخونی، مطالب یادت میره و موقع کنکور انگار داری برای اولین بار میخونی) و بهترین کار شرکت در موسسات آزمون و استفاده از برنامه نگاه به گذشتست. در ضمن شما باید حداقل دو درس از دروس اختصاصی سوم رو برای سال بعد پیشخوانی کنی که پیشنهاد من اینه که یکی از درسات زیست 2 باشه. مطمئن باش با این کار شروع قوی برای سال تحصیلی خواهی داشت و خیلی جلوت میندازه . موفق باشینقل قول:
سلامنقل قول:
همیشه این مطلب را ذهن داشته باشید که مرور کردن شما با مرور کردن فردی که مفاهیم کتاب رو یکسال بعد ار شما خواهد خواند بسیار متفاوت هست.
مسله فراموشی برای همه تا زمان تسلط وجود داره .ولی شمایی که زودتر شروع به خواندن کردید مسلما به تسلط بیشتر و سریعتر در مفاهیم دست پیدا میکنید موفق باشید
سلام دوستان
واقعا اعصابم خورده از گذشته تحصیلیم
من با این معدل 9/90، فرضا اگه همه درسام رو بالای 80 بزنم اصلا احتمال داره رتبم 3 رقمی بشه؟؟؟ یا حتی اگه همه دروسم 100 بزنم !! آب از سرم گذشته!
واقعا اعصابم خورده
ممنون
عزیز در مورد این جریان 25 درصد مستقیم چیزی راه نمی برم و درست هنوز توضیح ندادند
من خودم امسال کنکور دادم . و می خواهم سال دیگر هم بدهم چون رشته مورد علاقه ام را نیاوردم
ولی در مورد رتبه
نگاه کن از این چیزا زیاد داشتیم طرف بوده در دهه 80 حالا سالش را دقیق یادم نیست . با معدل کتبی 12 توانسته است رتبه تک رقمی ریاضی را بیاورد
پس از همین الان بخون و هیچ جوشی هم نزن
كسي نگفته كه تاثير امسال هم مثبت نخواهد بود. شما مطمعن باش بالاي 70% احتمالش هست كه امسال هم تاثير مثبت باشه پس نگراني از باب گذشته نداشته باشيد.نقل قول:
در ضمن اگر شما همه دروس كنكور رو بالاي 95 بزنين كه متوسط درصدهاتون ميشه حدود 85 و اين يعني رتبه سه رقمي بسيار خوب در حد 200-300 يا شايد هم اگر سوالات كنكور سخت باشه رتبه دورقمي ! البته تجربي رو عرض كردم بنده.
به هر حال شما با اين معدل اگر درصدهاي كنكورتون 80 به بالا باشه دندانپزشكي قبول ميشين.
سلام رفیق تو یک تایپکی سه تا کتاب معرفی کردی برای هندسه یک و دو
لطفا یک کتاب معرفی بکن . مثلا برای هندسه یک و دو با هم باشد . یا جدا .
و بعد اموزش خوب و مفهومی و تست های در سطح کنکور داشته باشد .
سلام رفیق عزیز علیرضا
نگاه کن در مورد امتحان دادن هم قلم چی را ثبت نام بکنم . شما گفتید یا یک نفر دیگر . درست یادم نیست . گفت از مهر ماه یعنی اول مهر برو قلم چی را ثبت نام بکن .
بعد در مورد دروس تخصصی هم می خواهم هر سه تا درس را به غیر از اینکه می خونم . کلاس هم بروم .
بنده فقط مشکلم تخصصی ها هست . نه اینکه ضعیف باشم . یعنی پارسال تخصصی خیلی کم خوندم . و نتیجه اش بسیار بد شد .
حالا می خواهم امسال 70 درصد تخصصی و 30 درصد عمومی بخونم .
بعد در مورد برنامه ی که می خواهم در مورد خودم بریزم . نگاه کن از شنبه تا پنج شنبه مطالعه می کنم . و جمعه را کاملا به خودم استراحت می دهم . اگرم امتحانی بود می روم می دهم و می اییم استراحت می کنم .
پس شش روز مطالعه در هفته . روزانه برای شروع از روزی بین 5 ساعت که در شش روز می شود 30 ساعت و رساندن ان به 8 ساعت در ماه های بعد و در اخر رساندن ان به 9 الی 10 ساعت .
در اخر نگاه کن هدفم برای سال دیگر . برق قدرت باهنر و مکانیک باهنر کرمان هست .
باید چه ترازی و چه رتبه ی را بیاورم . خودم بچه کرمان هستم .
بعد یک سوال دیگر . نگاه کن در روز . سه درس بخوانم یا چهار درس . و در اخر اگر سه درس خواندم . دو تاش تخصصی باشد و یکی تخصصی
و اگر چهار تا خواندم . دو تا تخصصی و دو تا عمومی
در این مورد نیز کمک بکن . و بگو اگر سه تا خواستم بخوانم چند تا تخصصی و اگر خواستم چهار تا بخوانم چند تا تخصصی
بعد یک چیز دیگر . در مورد سربازی شاید ربطی نداشته باشد ولی می نویسیم اگر اطلاعاتی داری بده .
چند روز پیش رفتم پلیس +10 بهشان گفتم رشته ای ریاضی فیزیک هست و امسال خرداد ماه فارغ التحصیل شدم . و امتحان دانشگاه دادم .
و اون رشته مورد علاقه ام را نیاوردم . و می خواهم برای سال دیگر بخوانم .
گفتم ایا این فارغ التحصیلی را از خرداد حساب می کنید یا از شهریور . زنگ زد و بهش گفت هنوز چیزی به ما نرسیده است . و از خرداد حساب می کنیم . یعنی تا خرداد سال دیگر وقت دارم . بعد گفتم یعنی باید خرداد سال دیگر بیایم و دفترچه پست بکنم . گفت نمی خواهی دفترچه پست بکنی . خرداد می ایی و ما برایت تمدید می کنیم .
پس جوشی از بابت سربازی نداشته باشم . درسته .
با قدرت شروع بکنم درسته
علي جان شما ميتونين همين الان هم قلمچي ثبت نام كنين منتها آزمون هاي تابستان رو نه آزمون هاي مهر به بعد رو پيشنهاد ميكنم فقط.
جمعه ها هم استراحت مطلق نكن حداقل به مرور دروسي كه در طول هفته خوندي وقت بزار. آزمون هاي قلمچي هم كه هر دو جمعه يه بار هست تقريبا نميتوني اصلا جمعه ها استراحت كامل كني.
جمعه ها منظورم از اینکه استراحت کامل بکنم . این بود که درس جدید نخونم . و گرنه باید امتحان قلم چی را رفت و داد .
و دوره هم کرد .
در ضمن رفیق این قیمت ثبت نام کل ازمون های قلم چی که از مهر به بعد می خواهم ازمون ثبت نام بکنم چه قدری در می اید .
بعد انشالله یکشنبه اینده هم بروم کتاب ها را بخرم . چون فعلا پول لازم دستم نیست . باید به دستم برسه .
سلام
این مطلب رو تو یه فروم دیگه نوشته بودم گفتم اینجا هم بزارم شاید برای دوستان مفید واقع بشه
اگر عمری بود به مرور زمان کامل میشود
یه نکات تو مطالعه هست که کمتر بهش اشاره شده و من سعی میکنم به طور خلاصه! بیان کنم!
بی مقدمه شروع میکنم:
* مهمترین نکته : توکل کردن به خدا و البته خواندن نماز که باعث ارامش روح است *
1.برای مطالعه ی دروس وقت بزارید و عجله نکنید
فکر نکنید اگر زودتر تمام کردین برد کردین و کلی جلو افتادین,با این تفکر فقط دروس رو به طور سطحی خوندید و در واقع چیز زیادی یاد نگرفتین و سطحی خوندین.(عمقی خوندن رو در ادامه سعی میکنم معنی کنم)
2.با برنامه باشین
یعنی چی؟ یعنی اینکه یه برنامه کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشین و البته توی ذهنتون خیر,بلکه روی کاغذ تا چیزی رو از قلم نندازین
من توصیه میکنم حتما حتما کنکور ازمایشی شرکت کنید(در صورتی که امکانش هست)
به چند دلیل:
الف: یه برنامه بلند مدت و کوتاه مدت در دستتون قرار گرفته و اگر به درستی به اون عمل کنید و
طبق برنامه پیش بروید از میزان استرستون به شدت کم میشه (دقت کنید: گفتم اگر به برنامه عمل کنید)
ب: در شرایط کنکور قرار میگیرن و میتونید کنترل زمان رو یاد بگیرید;
نکات اشتباهی که بچه ها انجام میدن: به عنوان مثال فیزیک رو طبق برنامه ازمون نمیخونن و سر جلسه اصلا به سوالاش نگاه نمیکنن و وقت درس فیزیک رو به بقیه درسا میدن(مثلا میگن فیزیک رو خوددم میخونم) اینجور دیگه نمیتونید به طور کامل خودتون رو با شرایط کنکور وقف بدین و البته زمان رو کنترل کنید.
3.تابستان , مهم:
ببینید خیلیا میگن تابستون درس نمیخونیم چون در طول سال یادمون میره! دقت کنید زمانی که شما از تابستون درس بخونید تو این مدت خودتون تجربه های خوبی کسب میکنید و متوجه ی نکات ضعفتون تو درسایی که خوندین میشین و البته وقتی از مهر همون درسارو میخونین خیلی نکات براتون تثبیت میشه و بعضی نکاتی که کمتر بهش توجه کردین رو متوجه میشین و ااهمیت میدین والبته بار زیادی از رو دوشتون برداشته میشه.
4. انتخاب کنکور ازمایشی و کمی دقت
خودتون رو در انتخاب کنکور ازمایشی خیلی درگیر نکنید چون تمام کنکور های ازمایشی سعی در برنامه ریزی و تکرار دروس دارند و هر کدوم یه برتری هایی نسبت به بقیه دارند
اما و اما ! شما اگه کتاب های تست به روز و خوب داشته باشید میتونید از همون منابع برای تست استفاده کنید منطورم اینه که منبع اصلی یادگیری و تست شما همون کتاب ها باشه و جزوات کنکور های ازمایشی در اولویت دوم باشه
ناگفته نماند حتما حتما بعد نتیجه ازمونتون رو سنجش کنید که به چه دلیل هر تست رو درست نزدید ; استرس؟ بی دقتی؟ نداشتن اطلاعات کافی؟
دقت به این موضوع باعث میشه تو هر ازمون از اشتباهاتتون کم کنید و نتیجه بهتری بگیرید.
5.واقع بین باشید
با توجه به تواناییتون تو هر درس براش برنامه ریزی کنید
مثلا شاید فردی تو یه روز 50 تست فیزیک بزنه اما شما بتونید 30 تا بزنید
پس از روز اول خوندن نیاید 100 تست فیزیک + 100 ریاضی .... بزنید (فقط وقتتون رو از دست میدید)
6. انتخاب کتاب کمک اموزشی
از تجربیات دیگران استفاده کنید و سعی کنید از هر عنوان کتابی چند کتاب کمک اموزشی در کتابفروشی ها ورق بزنید و ببینید کدوم کتاب برای شما مفید خواهد بود
به عنوان مثال:
همه میگین فیزیک خیلی سبز(فقط یک مثاله) کتاب خوبیه اما به یه موضوع دقت نمینند اونم اینکه این کتاب برای همه مناسب نیست بلکه ممکنه مضر هم باشه مخصوصا برای داوطلبی که در فیزیک ضعیفه چون باعث میشه روحیش رو از دست بده و قید درس فیزیک رو بکلی بزنه!
پس چون رتبه ی 1 کنکور فلان کتاب رو خونده اون کتاب قرار نیست حتما برای شما هم مفید واقع بشه
7. روش تست زدن و رفع اشکال کردن
بینید از روز اول تست زدن دروسی مثل ریاضی , فیزیک,شیمی و ژنتیک زیست شناسی خودکار به دست باشید چون هرگز با دیدن پاسخ سوال شما چیزی یاد نمیگیرید پس از روز اول خودتون سوال ها رو حل کنید
همونطور که تو کنکور قرار نیست همه ی سوال ها رو بلد باشید و حل کنید تو کتاب تست ها هم همینطوره پس طبیعیه نتونید بعضی تست ها رو حل کنید; این موضوع بستگی به سطح علمی شما تو اون درس داره مثلا ممکنه شما تو دینامیک ممکنه شما از 40 تست اول 20 تاشو حل نکنید و 20تای دیگه رو به زور! و یا بعضی رو شانسی حل کنید! ممکنه طبیعی باشه
اون چیزی که خیلی اهمیت داره اینه که باید پیشرفت کنید و از این وضع در بیاید; پس:
الف: بعد از اینکه مطمئن شدین که درسنامه ها رو خوب خوندین و بلدین برین سراغ تست زدن
ب: سوال رو بفهمید و سعی کنید درک کنید سوال چه چیزی ازتون میخواد
پ: سعی کنید خودتون سوال رو حل کنید و هرچیزی به ذهنتون اومد بنویسید و سوال رو حل کنید حتی شده نصفه نیمه چون باعث میشه فکر کردن و حل کردن مسائل جدید رو یادبگیرید و 100 البته تجربه کنید و از سوال های بعدی رو راحت تر حل کنید و ذهنتون راه بیوفته.
ت: ببینید ما در حل تست با 3 نوع تست روبرو هستیم:
1.تست هایی که حل نمیکنیم ( به هر دلیلی مثل سخت بودن و یا بی دقتی و رو تست فکر نکردن)
2.تست هایی که به سختی حل میکنیم (به دلیل داشتن نکته ی خاص و یا جدید بودن تست )
3.تست هایی که حل میکنیم (شانسی و یا با اطلاع کامل)
خوب برای اینکه فردا روزی بفهمید تو چه تست هایی مشکل دارید به این صورت عمل کنید:
1. دور تست هایی که حل نکردید خط بکشید (همیشه در برخورد با این تست ها از همون علامتی که همیشه استفاده کردید بکنید ترجیحا تو تمام درسا یک علامت)
2. دور تست هایی که به سختی حل کردید ویا حاوی نکات خاصی بودن تیک بزنید و یا * به هر صورت یه نو علامت دیگه به غیر از علامت که برای سوال های نوع اول استفاده می کنید
با این کار به 2 نتیجه مهم میرسید :
1.زمانی که میخواین دوره کنید متوجه میشین که کدوم تست ها رو قبلا نتونستین حل کنین و حالا میتونید حل کنید یعنی رفع اشکال شد
2.تست های جدید و یا سخت هم که قبلا حل کردید مشخص میشه که میتونید برای تسلط دوباره حل کنید
اما تست های نوع اول یعنی تست هایی رو که حل نکردین در اولویت قرار میدین.
پس دقت کنید که این 2 نوع تست باید با علامت متفاوتی از هم تفکیک بشن
* از این نوع علامت زدن (2 نوع علامت )در همه ی درساتون استفاده کنید( حتی عمومیا) *
8. ساعت مطالعه تون مشخص باشه (خیلی مهم)
ببینید خیلی وقتا دیدیم بچه ها میگن ما از صبح تا شب پای کتابیم اما نمیرسیم برناممون (البته اگر برنامتون منطقی باشه)رو پیاده کنین
من توصیه میکنم: به طور کامل زمانی که درس میخونید زمان بگیرید با کرنومتر البته هروقت به هر بهانه ای(کسی صداتون کرد- درب خونه رو زدن- رفتی اب بخورین) شده حتی 5 دقیقه از پای درس بلند میشید کرنومتر رو stop کنید و این زمان های کوتاه رو جز ساعت مطالعتون حساب نکنید اونوقت تازه متوجه میشین چند ساعت درس خوندین و تنها توهم ساعت مطالعه بالا رو داشتین و اینطور میتونید کم کم ساعت مطالعتون رو بالا ببرید.
9.بر اساس علاقه , درس ها رو در اولویت برنامه روزانتون قرار بدین ( خیلی مهم)
به عنوان مثال: شما به همه ی درسا علاقه دارید جز فیزیک , پس صبح که بیدار شدین و خواستین درس بخونین اولین درسی رو که خواستین بخونین نباید فیزیک باشه چون باعث میشه تا شب روحیه درس خوندنتون رو از دست بدین و فیزیک رو خیلی ضعیف بخونین
پس اولین درس باید درس مورد علاقتون باشه و درسی که علاقه ندارید در وسط برنامه روزانتون قرار بگیره , اخرین درسی رو که تو طول روز میخونین هم باید از درس های مورد علاقتون باشه چون باعث میشه شب رو با ارامش بخوابید و صبح که بیدار میشید سر حال باشید
* دعایمان کنید *
سلامنقل قول:
هزینه ازمونهای قلم چی بیشتر از بقیه موسسات هست .
هم گرونتر بودن هر ازممون و هم اینکه تعداد ازمونها بیشتر هستش ....
460.000 هزینه اون 460.000 تومن هست که اگر از الات تا کنکور بخواهید ازمون بدهید ...
اگر که شمارا مجبور به خرید اجباری کتاب نکند خدا را شکر کنید !!!
سلام
از دروس و مطالب دبیرستان کدوم هاش برای مهندسی عمران در دانشگاه لازم یا به درد بخوره یا می تونه استفاده بشه؟؟
ممنون
خدایا من دردمو به کی بگم؟؟؟؟:n15:
میخوام دوباره کنکور بدم و یه بار دیگه درس بخونم، واسه همین آزمون های قلم چی رو ثبت نام کردم
یه پشتیبان دارم، از خودم بچه تر و کم سن و سال تر، مدرک دانشگاهیش پایین تر، حتی رتبه کنکورشم 5000 از من پایین تره!!!!
آخه خدا این چه وضعیه آخه؟؟؟؟؟؟:n04:
نقل قول:
دردت رو نمايندگي كانون شهرتون مطرح كن ..بگو من ميخوام پشتيبانمو عوض كنم ...فك نكنم خيلي سخت بگيرن واس اينكار :n01:
نقل قول:
ببین کلا اگه کسی درسخون و رتبه دار باشه خودشو با پشتیبانی الاف نمیکنه:n09: اوناییشونم که درس خونند در طول سال کلاس دارند به شما نمیرسند شما تقاضا کن ینفر با تجربه بیشتر بهت معرفی کنند ولی دنبال سوابق تحصیلی خیلی نباش :n02:
پشتيبان رو ول كنين بچه ها پشتيبان يه بهونه اي هست كه موقع ثبت نام از شما يه 100 تومن پول اضافه بگيرن. وگرنه كسي كه هر دوهفته يه بار و هربار 5 الي 10 دقيقه باهاتون تماس تلفني برقرار ميكنه قرار نيست تراز شما رو از 5000 برسون به 8000 !
كسي اگه رتبه سه رقمي مياره يعني استعداد كافي داشته و زحمتش در حد رتبه سه رقمي بوده، كسي هم كه دورقمي بياره يعني يه 30-40% بيشتر از سه رقمي ها زحمت كشيده.
كسي مشاهده نشده كه با عوض كردن پشتيبان تونسته باشه رتبه بياره !
گمراه کننده ترین آدم درگیر کنکور من پشتیبان قلم چی بود.
خودشون تو سطح پایین ترین دانشگاه ها با رتبه های بالا بودند.برای تستشون مثلا سوال کنید معمولا چند تا تست آرایه یا کلوز تست یا استوکیومتری میاد.یه مشاور خوب به راحتی باید به این سوالا جواب بده تا بتونه برای شما برنامه ریزی کنه.
ممنون.
سلام
من دیپلم ریاضی فیزیک سال 1380 دارم.در حال حاضر هم مدرک لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه دولتی و روزانه دارم.البته کارشناسی ارشد هم دولتی شرکت کردم و قبول هم شدم ولی وسطش انصراف دادم و مدرک نگرفتم.
حالا سوالم اینجاست:
من میخوام کنکور تجربی 93 شرکت کنم و قصدم داروسازی دانشگاه دولتی هست.در صورت قبولی من باید شهریه بدم؟مشکلی از لحاظ شرکت در کنکور تجربی ندارم؟
ممنونم
بايد ترمي بين يك ميليون و 500 تا 2 ميليون شهريه بدينقل قول:
ممنونمنقل قول:
اگر لیسانس شبانه داشتم چطور؟دوباره باید پول بدم؟
این قانون تبصره ای چیزی نداره؟مثلا رتبه خوب؟؟؟
راستش داستان من اینطوری هست::
من لیسانس مهندسی شیمی روزانه و دولتی توی 82 قبول شدم .بعد از 2 سال انتقالی گرفتم و دانشگاه مقصد منو به صورت شبانه پذیرفت.و مدرکمم همونجا به طور شبانه گرفتم.حالا من شبانه حساب میشم؟تکلیف برای پرداخت شهریه داروسازی چی میشه؟
ممنونم
بابا منم کاری به کارش ندارم! فقط میخواستم بگم اوضاع خیلی خرابه !!!!!!
خیر سرم و با اون همه رزومه عالی،،،،
فکر کنم خودم باید یه چیز هایی بهش یاد بدم :)
دخترمه دیگه :)
شما باید ببینین تو وزارت علومبرای شما موقع قبولی چی ثبت شده.اگه روزانه ثبت شده باشه و شما با روزانه تموم کرده باشین باید پول بدین...درواقع اگه مدرک شما به اسم دانشکده اول که توش روزانه قبول شده باشین صادر شده شما روزانه تموم کردین ولی اگه مدرک به اسم دانشگاه دوم که شبانه خوندین توش صادر شده فکر کنم شبانه حساب بشین.نقل قول:
البته من یه جایی خوندم.. ( و فقط خوندم و اصلا مطمئن نیستم ) که دانشجویی که ارشد امتحان بده و قبول هم بشه حتی در صورت انصراف هم حق کنکور دادن رو دیگه نداره.بازم میگم مطمئن نیستم پس باز تحقیق کنین
سلام دوستان
کسانی که فوق دیپلم از دانشگاه دولتی دارن هم شامل این قانون می شند (پرداخت شهریه)؟
ممنون
نه! من کاردانیم دولتی بوده! اما پرسیدم ، گفتن شهریه نداره! اما شمام باز تحقیقات کن! شاید منبع من اشتباه کرده باشه :)نقل قول:
کاارشناسیم هم که خارج از کشور بودم و اون هم مشکلی ایجاد نمیکنه :)
سلاممنقل قول:
منونم
قبولی من روزانه هست.ولی فارغ التحصیلی ام نوبت دوم هست.توی دانشنامه و ریز نمراتمم نوبت دوم نوشته شده.
حالا دوستان شخصی /سایتی /یاهو ایدی /کسی که جواب این مشکل منو بدونه سراغ دارید؟دقیقا از کی باید بپرسم اینو؟؟........دلسرد شدم..............:n03:
ممنون
میخوای پیش خونی کنی؟؟:n02:نقل قول:
والا از فیزیک در حد قوانین نیوتن.
عمران بیشتر ریاضی هست... انتگرال و مثلثات و خیلی حال داری یک کتاب استاتیک بیر جانسون( عمرانی تره) یا مریام( مکانیکی تره) بخون. ( خود من هر دوتاشو خوندم :))) )
دیگه چیز از دبیرستان به درد نمیخوره.+ کلا عمران شیمی نداره.
اما واسه درسای سرویس که مشترک همه رشته های مهندسی هست:
ریاضی 1= دیفرانسیل
ریاضی 2= هندسه تحلیلی
فیزیک 1= سینماتیک و دینامیک دبیرستان (معمولا کتاب هالیدی معرفی میشه/
فیزیک 2= عمران فیزیک 2 نداره!!! ( دانشگاه ما 2 ساله از چارت درسی حذفش کرده. جای دیگه هم ندیدم.)
دوستان لطفا کمکم کنید..
بدجور تو آنپاسم:n03:
شما متاسفانه باید شهریه پرداخت کنید! ورودی بهمن ربطی به روزانه یا شبانه بودن نداره!!!نقل قول:
وقتی روزانه ثبت شده باید شهریه بدید :(
دوست عزیز میشه از وزرات علوم استعلام تحصیلی گرفت؟باید حضورا برم تهران ؟ یا با تلفن و ایمیل هم میشه؟نقل قول:
چطور باید استعلام تحصیلی بگیرم؟از شهرستان هم میشه یا باید حتما تهران؟
شما در دوره تحصیل کارشناسی شهریه معادل شبانه رو پرداخت می کردید یا نه ؟نقل قول:
تحصیلتون اگه رایگان بوده وهیچ پولی بابت شهریه نمیدادید باید شهریه بدید اگه نه که مشکلی نداره.
راستی کسی میدونه مثلا اگه یه نفر4 سال کارشناسی روزانه خونده باشه و حالا مثلا پزشکی قبول بشه باید کل 14 ترم رو شهریه بده یا فقط معادل اون 8 ترم کارشناسی رو ؟
بايد كل شهريه رو براي كل دوره پرداخت كنين.نقل قول:
+
اون دوستمون هم نميتونيم پاسخي بهش بديم سوالشون خيلي تخصصي هست بايد به وزارت علوم يا وزارت بهداشت مراجعه كنه حتي شايد دانشگاه ها هم آگاهي كافي از ضوابط اين موضوع نداشته باشن.
سلامنقل قول:
بله.من اول روزانه قبول شدم(82).بعدش انتقالی گرفتم و اونجا از بدو ورود من شهریه شبانه میدادم(کلا دیگه شبانه بودم و هر ترم شهریه میدادم). اینم مدرک و گواهی ریز نمراتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون رشته اي كه شما شروع كردين روزانه خوندين همين رشته و همين گرايش بود ؟نقل قول:
رشته ای که من دقیقا قبول شدم توی کنکور 82 به اسم مهندسی شیمی(پتروشیمی-صنایع غذایی) بود.بدون هیچ گرایشی.چون گرایش بعد از ترم 4 تعیین میشد.البته اون موفع 2 تا گرایش داشت (پتروشیمی و صنایع غذایی)نقل قول:
بله.گرایش من دانشگاه مبدا صنایع غذایی بود..
فقط دوستان لطفا کمکم کنید چون واافعا از وقتی این قانونو شنیدم و دیدم کلا مایوس و نا امید شدم :n03:....سوالمم خیلی تخصصی هست....خیلی سردرگم شدم..با کلی امید ...:n03: