جوابم را از نوشته هاي بالا گرفتم ممنون
Printable View
جوابم را از نوشته هاي بالا گرفتم ممنون
نقل قول:
بفرما اینم قلب سونی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:
اقا من يكي دوتا برنامه مثل Batery.zipيا نرم افزار ديكشنري رو در فايلother كپي كردم اما هر چي روش كليك ميكنم عمل نميكنه؟ اگه ميشه راهنماييم كنيد.
شما باید فایلهایی که فرمت Jar دارند را در قسمت Other کپی کنید و سپس از طریق گوشی آنها را نصب کنید.
babak_onlieان از بابت راهنماييت ممنونم:
راستي من يه فايل تصويري دارم كه مي خوام اونو تبديل به يه فايل صوتي كنم.حالا : با چه برنامهاي؟وباچه فرمتي؟بايد اين كاررو بكنم نمي دونم.
moriss جان خيلي خيلي ممنون
اقا من يك انتي ويروس مي خواهم
كسي داره؟
آنتی ویروس برای چی؟؟
این گوشی و گوشیهای جاوا ویروس نمیگیره. منتها اگه از مموری به عنوان فلش استفاده کنین ممکنه ویروس بیاد روش که اگر هم اینطور شد این ویروس هیچ تاثیری روی گوشی نداره و کافیه شما کارت حافظه رو با یه انتی ویروس توی کامپیوتر ویروس یابی کنین.
یه انتی ویروس خوب و کم حجم که من مدتیه دارم ازش استفاده میکنم و خیلی هم ازش راضیم به نام avast که میتونین از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنین
این فایل تصویری شما چه فرمتی دارد؟نقل قول:
با سلام
من وقتی تو قسمت های مختلف منو میروم
یکدفعه گوشی هنگ میکنه صفحه سیاه شده وهیچ فرمانی نمی گیره
اشکال از چیه؟
متشکرم
منظورتون از چپ راست چیه یعنی تو کدوم قسمت چپ راست کنیم؟
كلوپ كا 750 آيا شما هم معتقديد دوربين كا 750 ار دبيليو810 سرتره ؟
با نرم افزار vcdcutter میتونی صدا رو از تصویر جدا کنی البته برای فایلهای dat و mpgنقل قول:
راستي من يه فايل تصويري دارم كه مي خوام اونو تبديل به يه فايل صوتي كنم.حالا : با چه برنامهاي؟وباچه فرمتي؟بايد اين كاررو بكنم نمي دونم
منظور از چپ کلید سمت راست جوی استیک و راست هم کلید سمت راست جوی استیک. حالا اگه مث کا 750 باشه یعنی جوی استکی رو به سمت چپ و یا راست بزنینقل قول:
منظورتون از چپ راست چیه یعنی تو کدوم قسمت چپ راست کنیم؟
توی صفحه اصلی باید کد رو وارد کنی. بدون توجه به shortcut های جهت چپ و راست
در شرایط مساوی فکر نکنم اینطور باشه چون دوربین w810 جدیدتره و فوکوس قوی تری دارهنقل قول:
كلوپ كا 750 آيا شما هم معتقديد دوربين كا 750 ار دبيليو810 سرتره ؟
با سلام
من وقتی تو قسمت های مختلف منو میروم
یکدفعه گوشی هنگ میکنه صفحه سیاه شده وهیچ فرمانی نمی گیره
اشکال از چیه؟
متشکرم
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه
babak_onlineعزيز
این فایل تصوی با فرمتDATموجوده.
اگه يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنون مي شم.
چه جوري ميشه راحت وبي خطر ورژن دوربين كا750 رو تغيير داد
كمك كنيد
از كجا درايورشو بگيرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
میشه دقیقتر بگین چی میشه؟ مثلا برای اختصاص اهنگ به یه شخص اینطور میشه ؟؟
نقل قول:
شما با برنامه vcdcutter خیلی راجت میتونی اینکارو بکنی. وقتی این نرم افزار رو اجرا کردی توی منو یه قسمتی داره برای تفکیک فایل تصویری به mp3 و m1v کافیه فایلتو مشخص کنی و مسیر بدی تا فایل رو برات تفکیک کنه
چطور ميشه رو k750 كاري كرد كه خط يه طرفه بشه. مثلا نشه با گوشي تماس كرفت. فقط تماسهاي دريافتي رو كنترل كرد. اگه كسي بلده ممنون ميشم جوابمو هرچه سريعتر بده.
سلام
من یه k750 جدیدا گرفتم.
دو تا سوال داشتم:
1-قابلیت زوم عکس در اندازه بزرگ فعال نیست. آیا روشی وجود داره که فعالش کرد؟
2-از کجاش می شه فهمید که گوشی من CID چنده.(اگه سوالم مبتدیانه بود ببخشید)
خیلی ممنون:happy:
گوشی رو روی تماسهای ثابت بذار. از توی قسمت مخاطبین برو به قسمت options و بعد special numbers و بعد fixed dialing رو فعال کن. پین کد 2 رو وارد کن دیگه نمیتونی از گوشی تماس بگیری و فقط یه سری شماره خاص که اگه شماره ای براش تعریف نکنی مسلما دیگه با هیچ جا نمیشه تماس گرفتنقل قول:
چطور ميشه رو k750 كاري كرد كه خط يه طرفه بشه. مثلا نشه با گوشي تماس كرفت. فقط تماسهاي دريافتي رو كنترل كرد. اگه كسي بلده ممنون ميشم جوابمو هرچه سريعتر بده.
گوشی توی فیرمور های جدید قابلیت زوم روی 2 مگ رو نداره. مشکلی نیست. میتونی فیرمور رو با یه قدیمی ترش عوض کنی تا زوم کنه. ضمنا کاربردی نداره چون کیفیت میاد پاییننقل قول:
سلام
من یه k750 جدیدا گرفتم.
دو تا سوال داشتم:
1-قابلیت زوم عکس در اندازه بزرگ فعال نیست. آیا روشی وجود داره که فعالش کرد؟
2-از کجاش می شه فهمید که گوشی من CID چنده.(اگه سوالم مبتدیانه بود ببخشید)
با برنامه client میشه فهمید. اما اگه گوشی رو تازه خریدی مطمئنا 49 هست . گوشی های امسال همه 49 بوده. قدیمی تر ها 36
آقا چه مدياپلير خوشگلي!نقل قول:
چه جوري ميشه صداي گوشي رو زياد كرد؟
ای بابا اینکه مدیاپلیر نیست .... واکمنه !!!!!!!!!!!!!!!!!11
خوب ما از اينا نداريم كه!!!!!!!!
سلام بچه ها اس ام اس ها که زیاد میشه میگه مموریش فوله کاری میشه کرد
حب باید پاک کنی تا خالی بشه
ای بابا هنوز تبدیل نکردی؟؟نقل قول:
خوب ما از اينا نداريم كه!!!!!!!!
البته چیزی هم از دست ندادی. من الان تو فکر اینم که برگردونم به حالت قبل
تاثیری هم توی صدا داره یا اینکه فقط ظاهرش عوض میشه( وقتی به w تبدیل میشه)
moriss عزیز خیلی ممنون که جواب دادی. اگه می شه راجع به برنامه clienetیه کم بیشتر توضیح بده که به چه دردی می خوره. اگه می شه لینک دانلودش رو هم بذار:happy:نقل قول:
خیلی ممنون
نقل قول:
خيلي خيلي ممنون
:tongue:
moriss جون از اينكه به سوالام جواب ميدي ممنون.
اين كاري رو كه گفتي انجام ميدم يعني اول به fixed dialling ميرم و وقتي activate ميكنم و پين 2 رو ميدم. دوباره مثل قبلا همه شماره ها روdial ميكنه.l
moriss جون از اينكه به سوالام جواب ميدي ممنون.
اين كاري رو كه گفتي انجام ميدم يعني اول به fixed dialling ميرم و وقتي activate ميكنم و پين 2 رو ميدم. دوباره مثل قبلا همه شماره ها روdial ميكنه.l
اگه active بشه که دیگه نباید شماره بگیره !!!!نقل قول:
نه فقط ظاهر عوش میشه و البته وقتی گوشی خاموشه و سیم کارت نداری میتونی از واکمنش استفاده کنی. در کل چیز چشمگیری نیستنقل قول:
تاثیری هم توی صدا داره یا اینکه فقط ظاهرش عوض میشه( وقتی به w تبدیل میشه)
این نرم افزار اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری گوشی رو به شما میده و چیز مهمی که مشخص میشه CID گوشیه که 49 هست یا 36نقل قول:
حالا این به چه درد میخوره. شما وقتی بدونی cid گوشیت چیه اونوقت برای آپدیت و کلا هر نو دستکاری توی گوشی میتونی فایل مربوطه خودش رو استفاده کنی.
لینکش رو الان ندارم ولی اگه پیدا کردم میذارم. ضمنا فکر کنم توی همین فروم و توی امضای سیاوش دیدم
morissعزيز توروخدا كمكم كن.نميدوني چرااينجوري ميشه؟ خيلي واجبه .ددددددددمت گرم .:sad:نقل قول: