stay tuned. :n06:نقل قول:
اگه برف برف باشه تو بازی مارو باید ببری رستوران :n02:
Printable View
stay tuned. :n06:نقل قول:
اگه برف برف باشه تو بازی مارو باید ببری رستوران :n02:
اخه من نمیدونم این برف چیز این قدر مهم و جدیدی نیست که کونامی بخواد تو گفتنش طفره بره راستی مگه مدیر پی اس تو اروپا آقای جان مورفی نبود
خوب از PES06 که برف تو بازی بود الان 8 ساله که دیگه برف تو بازی نیست . حالا اگه امسال اضافه شده باشه میخوان یهویی سورپرایز کنن .نقل قول:
درسته مدیر PES در اروپا جان مورفی بود اما همین چند ماه پیش عوض شود و جای خودش رو به Adam Bhatti داد .
یادش بخیر پی اس شیش زمین برفی با اون توپ نارنجیه واقعا آدم احساس سرما بهش دست میداد
امیدوارم این قابلیت منحصر به فرد تلپاتی که بین داور و کمکش وجود داره در آفسایدها هم در pes14 بردارن :n02: کمک هنوز نیت نکرده که پرچم رو ببره بالا داور سوت میزنه!!!
داداش چرا اینو نمیگی تا گل میزنی کمک داور میاد تو زمین یه دور افتخارم میزنه من فکر میکردم کونامی باگ به این بزرگی رو میبینه اما ...نقل قول:
از Adam Bhatti در مورد تعداد لباسهای هر تیم پرسیدم که هر تیم در PES2014 چند لباس داره ، در جواب گفت : در نمایش بازی در نمایشگاه E3 هر تیم دو لباس داشت اما مطمئن نیستم در نسخه نهایی هر تیم چند لباس خواهد داشت .:n01:
دوساتن دموی بازی کی عرضه میشه؟؟پارسال که دوتا دمو داشت.......
یه چهل روز دیگه این یکی هم دو تا دمو دارهنقل قول:
فکر کنم این متور جدید گرافیکی به cpu من نخوره!!!
سیستم مورد نیازش چیه ؟؟
کاشکی گرافیکش مثل 13 باشه .تو این گرونی میدونید که ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ ﺗﻮﺋﯿﺘﺮ: " ﺗﺎ 1 ﻣﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻧﻬﺎﯾﯽﺳﺎﺧﺖ ﺑﺎﺯﯼ PES 2014 ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽﺷﻮﺩ ؛ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻣﻦﺗﺴﺖ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ"
مدل سی پی یو و گرافیک سیستمت رو بگونقل قول:
منبع ؟!:n01:.........نقل قول:
توی تویتر که چیزی پیدا نکردم اما لینک سایتی رو که اینو گذاشته تو پست بعد میزارمنقل قول:
هر چند که میدونم این منبع معتبر نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رفتم یه سر تاپیک همسایه ( فیفا سیزده ) تا ببینم اوضاع چطوره این پستای اخرشونو که خوندم فهمیدم جنگ داخلی پیدا کردن مثل ترکیه . :n02: هیچی دیگه خودشونم داشتن اعتراف میکردن که فیفا هیچ احترامی برا ایرانیا باقی نذاشته حتی تیم ملی ما رو هم نذاشته ولی لیگ امارات و قطر و عربستان و امثال اینا رو گذاشته منم رفتم نوشتم که پی اس نه تنها تیم ملی رو داره بلکه حالا با لیسانس کردن لیگ قهرمانان اسیا میخواد تیم های باشگاهی ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان رو هم بسازه . درود بر بازی که به ایرانیان احترام میگذارد .:n02:
خیلی وقت خوابی از خواب پاشو.pes اصلا ایران رو به حساب نمیاره یه جورهایی ایران رو مسخره کرده با اسم بازیکن ها و لباس تیم ملی و چهره ها مثلا تا جایی که من یادمه دایی رو مینوشتن داهو و غیره ، اگه لیسنس باشگاه ها هم همینجوری باشه که واویلا.نقل قول:
اولا که پی اس بعدا یه پچ میده همه اسما درست میشه اون به کنار در ضمن تیم ملی ما توی این چند سال آنقدر درخشید ترکیدیم تازه الان یه ذره موتور تیم ملی البته به لطف شانس راه افتاده و اینکه فیفا حتی تیم ملی ایرانو نداره یه نوع توهین آشکار به ایرانیاست چه طور ممکنه تیم چهارم آسیا رو تو بازی ندارن اصلا به نظر من این عمدی بوده چون سازنده امریکایی کانادایه ودر آخر اینکه در ایران کپی رایت وجود نداره وگرنه کونامی میومد ایران رو مثل کره و ژاپن و استرالیا کامل لیسانس میکرد .نقل قول:
حداقل میگفتی این عکس مال کدوم بازیه تا بتونیم درباره عکس نظر بدیمنقل قول:
این تصویر رو بارها دوستان گذاشتن تو این تاپیک و تاپیک PES2013 . این تصویر جعلی هستش و اولین بار چند ماه پیش یک سایت چینی اون رو منتشر کرد . :n01:نقل قول:
دوستان اینجا تاپیک PES هستش ، خواهشن تو این تاپیک از FIFA هیچ حرفی نزنین . چون کار درستی نیست و باعث جر و بحث خواهد شد.نقل قول:
CV30 پستی که تو تاپیک FIFA داری رو سریعا حذف کن ، اصلا کار درستی نیست .
ممنون...:n01:
I'm touched !!!! واقعا چقدر منطقي !نقل قول:
حداقل میگفتی این عکس مال کدوم بازیه تا بتونیم درباره عکس نظر بدیم
سیستم حداقل :
2014 Minimum system requirements
CPU: Intel Pentium D 820 2.8GHz or equivalent
RAM: 2GB
GFX: NVIDIA GeForce 510
GFX RAM: 128MB of RAM, Pixel shader 3.0, DirectX 9.0c compatible video card
سیستم توصیه شده :
2014 Recomended System requirements
CPU: Intel Core 2 Duo E4700 2.6GHz or equivalent
RAM: 3GB
GFX: NVidia GGeForce GT 440
GXF RAM: 512MB of RAM, Pixel shader 3.0, DirectX 9.0c compatible video card
منبع [HTML]http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=6223&game=pro%20evolution%20soccer% 202014[/HTML]
دوستان و طرفدارن Pes ، خواهشا در تایپک Fifa بحث نکنید .
اگرم میرید ، خبرها و پست ها رو پیگیری کنید ، پست جنجالی ندین .
من به شخص ، نمیپسندم رقیب رو مسخره کنیم و این مسائل ....
هر کی یه عشقی داره ، و عشقش رو دوست داره ....
همونطور اگه کسی بیاد بازی محبوب شما ( Pes ) رو مسخره کنه ، شما ناراحت میشید ، شما هم به طرف حق بدین که ناراحت بشه ....
مرسی از اینکه رعایت می کنید . :n16:
نقل قول:
منم با این کار خیلی مخالفم . FIFA یک بازی هستش و PES یک بازی دیگه . هر کس راه خودش رو میره و یه اعتقادی داره و اعتقادش محترم هستش . سعی کنیم حرمت هارو حفظ کنیم و برا هم و اعتقادات هم ارزش قایل بشیم .:n01:
منم از دوستان میخوام به هیچوجه به تاپیک FIFA نرین و پست جنجالی ندین .
اصلاح شد :n11:نقل قول:
اطلاعات جالبی داره جدید وکامله
[HTML]http://orpf.ir/forum/thread199-3.html[/HTML]
خواهش میکنم :n16:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:ایران اصلا گم هست چه فیفا باشه چه pes ببینید بارها گفته شده فقدان حضور تیم های ایرانی توی فیفا مربوط میشه به سیاست های داخلی در مورد یک سری اقدامات همبستگی بین المللی اگه یادتون باشه تیم ملی ایران توی فیفا 2000 حضور داشت ضد ذوقی های اهالی فوتبال اولین باعث و بانی این هست که ما شاهد حضور تیم ملی ایران یا لیگ نیستیم مطئن باشید توی همین وضعیت تحریم فدراسیون ما بیاد یه چند جلسه پای گفتگو با مسئولین فیفا یا کونامی بشینه میشه که شاهد تیم ملی باشیم همونطور که دیسک نسخه گزارش عادل فردوسی پور pes2013 رو طوری قفل گذاشتن که حتی نمیشه یک فایل از دیسکش کپی کرد پس ما اگه بخواهیم می تونیم به مسئولین فیفا یا کونامی گارانتی بدیم که می تونیم براشون نسخه خریداری شده و اورجینال بفروشیم ولی این کارا اصلا برای سیسایت های داخلی ما قابل قبول نیست. اگه شاهد این مسائل نیستیم بدونید یکی از ارکان ایزوله شدن ما هست در واقع این ها باعث میشه که ما تحریم باشیم جون خودمون با رفتارها و سیاست هامون دوست داریم که منزوی باشیم شرکت های غربی هم عاشق چشم و ابروی ما نیستن که! ما تا زمانی که نمی خواهیم به سمت همبستگی های فرهنگی بریم هیچ کس پا پیش نمیداره. وقتی یه نفر تمام راه های نفوذ تابش نور آفتاب رو به روی خودش می بنده آفتاب میاد میافته به پاش میگه باز کن این سد رو تا بهت بتابم؟ شما الان میایید بحث می کنید که جرا احترام نمی دارند یا یکی احترام میذاره اون یکی میذاره یا در مورد این بحث می کنید که فیفا تیم چهارم آسیا رو نمی ذاره! بابا بنده خدا همین پارسال توی بازی فیفا استریت که شبیه ساز فوتسال بود تیم یک رقمی رنکینک فوتسال که تیم ملی ایران هست رو نذاشته جه برسه به تیم فوتبالمون که 60 ام هست. توهین رو که چه عرض کنم خوب وقتی ما داریم با رفتار خودمون کشورمون رو توی انزوا فرو می بریم دیگه نباید انتظار غیر از اینها رو داشته باشیم. و در جواب آقا حامد عزیز که گفته کونامی ایران رو مسخره کرده و علی دائی رو مثال زده باید عرض کنم هیده توشی ناکاتا هم که کنار علی دائی بود(توی نسخه های 2009 و 2010) توی قسمت بازیکنان کلاسیک حضور داشتن اسم ناکاتا رو هم نیراساکی نوشته بود! پس مسخره کردنی در کار نیست فقط مشکل لایسنس هست و اینم مطمئن باشید اگه ایران ولو فیک توی بازی PES موجود هست دلیلش علاقه ژاپنی ها به ما نیست به هر حال میخوان تیم های بزرگ رو توی دیتابیسشون بگنجونن. صحبت رو کوتاه می کنم و باز هم میگم در مورد مسائل لایسنس ایران کونامی و EA رو مورد قضاوت قرار ندید به قول معروف اشکال از گیرنده اس به فرستنده ها دست نزنید (برعکس گفتم چون اینجا اینجوری صدق می کنه)نقل قول:
به نظر شما با این سیستم های مورد نیازی که گفته شده با سیستم بازی پارسال مقایسه کنیم تقریبا گرافیک بازی چند برابر شده
به نظر شما با این سیستم های مورد نیازی که گفته شده با سیستم بازی پارسال مقایسه کنیم تقریبا گرافیک بازی چند برابر شده
به نظرم این سیستمی که اعلام میکنن همش طعمه واسه کسایی که میخوان بازی کنن ...نقل قول:
که بخوان با هزینه ای که میکنن ، سیستم خودش رو افزایش بدن و کلا یک سیاست کاری محسوب میشه .
منم باهات موافقم در اکثر بازی ها مثل جی تی ای یا کال آف دیوتی و کرایسیس و... اما پی اس چندساله که گرافیک بازی رو پایین نگه داشته چیزی که برای من جالبه اینه پی اس از 6 به بعد گرافیک پیشرفت کرد که در 8 اوجش بود بعد از 8 به بعد سیر نزولی پیدا کرد البته تو 9 زیاد معلوم نبود ولی تو 11 و 12 افت کرد و همین طور 13 معمولا بازی ها با بالاتر رفتن ورژنشون گرافیکشون هم پیشرفت میکنه ولی پی اس بر عکس بود دلیلش چی بود نمیدونم .نقل قول:
نقل قول:
در این شکی نیست که سیستم مورد نیاز بازی از PES2013 بالاتر خواهد بود .
دوستان هنوز سیستم مورد نیاز بازی بصورت رسمی اعلام نشده .:n01:
صحبتهای گزارشگر و کارشناس بازی جدید زبان برزیلی بازی.
New Brazil Commentary for the brazilian fans
http://www.youtube.com/watch?v=ifiIN-hrMu4
خبر خیلی خوبیه . الان بیشتر امیدوارم شدم که گزارشگر انگلیسی زبان بازی رو عوض کرده باشن و یا اگه هم عوض نکردن نحوه گزارش و کیفیت گزارش و همچنین تنوع گزارش در بازی رو به کل زیر و رو کرده باشن . البته با توجه به این که pes در تمامی بخش ها تغییر کرده فکر کنم این بخش هم امسال با تغییرات گسترده ای رو برو شده باشه .............نقل قول:
دیدم تو پستای قبلی دوستان تو عکس استادیوم الیانس تردید داشتند اقا این عکس استادیوم الیانس ارنا واقعا مال بازیه درضمن از همین عکس خیلی چیزا دست گیرم شد : یک : کت و شلوار مربیا رنگش با هم فرق میکنه دو : تور دروازه گرافیکی تر و کشیده تر شده سه : اون ادما با کاور بنفش کنار زمین که به نیمکت نزدیکن کیا هستن ? چهار : گرافیک تماشاگرا و تراکم اونا فوقالعاده شده پنج : نور پردازی در روز کاملا عالی کار شده ولی شب رو نمیدونم چون عکس روز رو نشون میده
خوب دوستان من از ویکی پدیا متوجه شدم که 4 تیم ایرانی فولاد سپاهان استقلال و تراکتور تو بازی وجود دارن .
لیگ دسته یک اسپانیا هم وجود داره .
تیم های ملی هم خیلی بیشتر شدن !
اطلاعات بیشتر :
Competitions
Leagues
UEFA
CONMEBOL
UEFA Champions League
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Argentina - In negotiation
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Brazil - All clubs licensed, but the name and the logo of the league were unlicensed
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Chile - In negotiation
Copa Libertadores
Clube de Regata Flamengo
AFC Champions League(Provisional based on the 2013 AFC Champions League)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ({flagicon}MAS}} [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UEFA
CAF
CONCACAF
CONMEBOL
AFC
OFC
یعنی سی چهل تیم ملی فقط از اسیا :n04::n04::n04::n04:میدونی واقعا اگه همه ی اینا اگه تو بازی باشند بازی بیست گیگ میشه:n04:اونوقت این رو خودشون اعلام کردن فکرنکنم یهو این همه تیم اضافه بشه :n13:
هنوز هیچ صحبتی در مورد لیسانس ها و حضور تیم های ملی و باشگاهی نشده . این اطلاعات همگی جعلی هستش . میدونین که WIKIPEDIA رو هر کسی میتونه بره و ویرایش کنه و یه مطلبی بزاره .:n02:نقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]