آپدیت نبود؟؟؟؟؟ آهاااااای×!!!
Printable View
آپدیت نبود؟؟؟؟؟ آهاااااای×!!!
احسنتنقل قول:
کل بازی یک طرف قضیه این که حوصله داشته باشی این همه روز رو طی کنی هم یک طرف قضیه هستش :n02:
July 23, 2013 - Hungry For Your Hunger
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
Description
کد:New Creatures
The adorable Slurper is a glowing cave-dweller who is hungry for your hunger.
A new mechanical minion, the Clockwork Castle, has been seen stomping around Maxwell’s parts of the world.
More Gemology:
Yellow and Orange gems can now be found while spelunking underground.
Star Caller’s staff (yellow gem) - Summon your very own tiny star for light and warmth!
The Lazy Forager’s amulet (orange gem) - Because bending over to pick things up is so beneath you!
Telelocator Focus - Use this construction to control the wild energies of your Telelocator Staff.
Other improvements:
Control customization! Change your control settings from the main menu.
The research system has been shuffled around to separate Magic and Science; build the new Prestihatitator to access the Magic side of research.
Splumonkeys will now pick up (and wear!) hats. Who doesn't love a monkey in a hat?
Modding changes:
The new Modding API is beginning to take shape; functions have been added for hooking into Actions, States, and Worldgen (Levels, Tasks, and Rooms). An API example project is available here.
Example projects removed from distribution as they were not really meant for general use. These have been uploaded to the forums and maintained there.
The way tech levels in Recipes is specified has changed to reflect the new tech trees; see recipes.lua for examples of how this looks now.
In order to ensure loading consistency, “data/” has been removed from all asset paths. Assets with this in the path name will no longer load.
کد:http://expressleech.com/kte5d4nvhwlk/DS_HfYH.7z.html
هر سه کرک داخل فایل هست و مسیر save هر سه با هم دیگه فرق داره. برای دسترسی به سیو های قبلی ، مطابق نسخه کرکی که استفاده میکنید بازی رو از یکی از پوشه های bin_FLT ، bin یا bin_alt اجرا کنید. (پوشه bin مربوط به کرک Rld هست)
مود شخصیت Ezio
لینک دانلود:
کد:http://expressleech.com/z13zqrj81z0r/Ezio.rar.html
بعد از استخراج ، پوشه Ezio رو داخل پوشه mods کپی کنید.
بازی رو اجرا کنید و از بخش mods ، Ezio رو Enable کنید.
دوستانی که از کشتن عنکبوت ترس داید.....
از تله خرگوش استفاده کنید زیرشم هیچی نمیخواد بذارید....
میخوام ازاین ب بعد اینجا در مورد این بازی و ویژگی اشیاءداخلش مطلب بذارم
اولیش در مورد:
سگهای شکاریه(hound):
سگهای شکاری مانند هیولا اند که در محیط های بسته حمله میکنند .آنها معمولا هر 3-10 روز حمله میکنند، آنها ممکن است توسط سگهای قرمز یا سگهای آبی (در فصل زمستان) همراه شوند. هنگامی که کشته میشوند،ممکن است یکتکه گوشت هیولا ویا یک دندان سگ برجای بگذارند....
هشدار:
هنگامی که یک مجموعه از سگهای در این نزدیکی هست، صدای خرناس وجود خواهد داشت. این صداها آرام شروع میشوند و کمکم رو ب بلندی میگذارند.شخصیت به زودی متوجه میشود وبا عباراتی مانند "آیا می شنوید؟" به شما هشدار میدهد.معمولا این هشدارها در نظر در در حداقل دو بار قبل آمدن سگهای شنیده میشود.
سخنان کاراکتر ها هنگام امدن سگهای شکاری:
Wilson: Did you hear that?
Willow: Show yourself!
Wolfgang: I hear puppies!
Wendy: The hounds are baying.
Wickerbottom: Something is approaching.
WX-78: SOMETHING IS COMING.
Woodie: There's something out there.
Wes: (mimes)
Maxwell: The hounds are growing restless
رفتار:
سگهای بلافاصله پس از حضور به پلیر حمله ور میشوند وبا کلاه فریب ،فریب نمیخورند همچنین بر خلاف دیگر هیولا اند، آنها بر اساس گوشت بر روی زمین گمراه نمیشوند اگرچه آنها گاهی برای غذا خوردن متوقف میشوند، . سگهای حتی گاهی اوقات در خارج در سوراخ خرگوش مینشینند اگر خرگوش داخل فرارکند. ممکن است رای تعقیب هدف دیگر برای سگهای ممکن باشد، .
اگر میان آنها وبازیکن دیواری باشد آنها به دیوار حمبه میکنند تا آن را فروبپاشند.
مبارزه:
سگهای سریع می باشند ونمیتوان از آنها پیشی جست مگر اینکه منحرف شوند ویا بازیکن بر یک جاده برود . آنها ب محض رسیدن به فاصله مناسب گاز میگیرند(ضربه میزنند) ویک لحظه قبل و بعد ضربه زدن میایستند. هنگام گاز گرفتن بهترین موقع برای اینسو وآنسو دویدن است، ا پوشیدن یک آیتم در که سرعترا کم میکند مانند، مانند ل"Marble Suit"، تا حد زیادی احتمال گاز گرفته شدن د را افزایش میدهد.
برای کشتن یک سگ تازی با نیزه،شخصیت معمولی 5 ضربه باید وارد کند هر چند ولفگانگ درحالت شکم کامل سه ضربه میزند. هنگامی که یک سگ تازی ،شروع به حمله میکند،پس از خوردن به یک درخت متوقف میشود واگر موجود یا غذایی در ان نزدیکی باشد هوش مصنوعی او به آن متمایل میشود هدف و این یک راه بسیار خوبی برای کشتن آنهاست، به عنوان مثال هنگامی که او به یک گروه حمله میکند،مانند بوفالوها باآنها درگیر میشود واین بهترین موقعیت است.
شیوه مقابله:
برای تعداد کم(2-3)بازیکن میتواند با تسلیحات کمی همچون"Spear"،"Log Suit"و"Football Helmet"از خود دفاع کند...حتی"axe" و"Log Suit"میتواند کارراه انداز باشد.
برای تعداد زیادی از سگهای شکاری، آنها را به "تله دندانی" و و یا "معادن زنبور عسل"، ویا یا تطمیع بدام انداختن بیفالو فریب دهید. هنگامی که یک بیفالو توسط سگهای گاز گرفته شود، تمام بیفالو نزدیک دبه او ملحق شده وبه سگها حمله میکنند. با این کار تمام سگها کشته میشوند و از بوفالویه مرده احتمالی آیتم میتوان گرفت. با این استراتژی اساسی نیز می توان از خوک به جای بیفالو استفاده کرد. توجه داشته باشیدکهخوک ها به تعداد شان برای موفقیت وابسته اند،وخوک ها درروز میجنگند(شب به خانه هایشان برای خواب میروند. خخوک از سگ ها سریعترند (در روز)چون قدرت دید بالا تری دارند.
"
Treeguards"ها خیلی موثرند،وقتی یک سگ شکاری حواسش متوجه اوشود وسعی کند اورا گاز بگیرد،"Treeguards"معمولا بایک ضربه اورا از پای در می آورد....
ضربه زدن به یک کندو یا یک زنبور نیز مفید است...
تقلب ها:
هنگامی ک صدای سگ ها رامیشنوید بازی راسیو کرده ودوباره لود کنید
یا ازچادر و وسایل مشابه(کیسه خواب) استفاده نمائید.
ودر آخر چند عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لینکهایی که برای آپدیت های بازی گذاشتید فایلهاشون پاک شده ممنون میشم دوباره بذارید در ضمن از کجا بدونم بازیم نسخه ای هست که قابله آپدیته ؟
متشکرم
کسی نیست آپدیت ها رو بذاره ؟ ممنون میشم کمک کنید
لینک دانلود آخرین آپدیت رو توی پست 163 همین صفحه گذاشتم .نقل قول:
عالی این بازی
ا آره. منم جدیدا بازیم یکم کند شده شاید واسه همین آپدیته.نقل قول:
بگذریم.
یه چیزی دیدم دهنم 2 متر شاخ دا آورد D:
تازه بغل خونم هم بود. البته با Ezio بودم.
من تا حالا مشکلی نداشتم . اما شما این رو امتحان کنید شاید درست بشهنقل قول:
کد:http://expressleech.com/f4e66w7cmwor/Dont_Starve_Hungry_For_Your_Hunger-FLTDOX.rar.html
شخصیت Willette
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:Featuresلینک دانلود:کد:
-Monster foods slightly heal you and restore sanity.
-Half health and sanity from normal meat and meat products.
-If you eat 2-4 monster foods at dusk or night, you become Monster Willette.
--You hit harder and move faster.
--Hunger drains at an increased rate and sanity drains at 15/minute (after a -15 penalty).
--You get capacity for 50 more health, but you need to heal on your own.
--You can see and perform actions in the dark. The grue will not attack you.
-There's a 10% chance of simply being knocked out and waking up the next day instead of transforming.
-You revert back to Normal Willette at daybreak.
-Monster transformation progress resets at daybreak.
-Monster transformation progress decreases by 1 every 5-10 seconds.
بعد از استخراج ، پوشه Willette رو داخل پوشه mods کپی کنید.کد:http://expressleech.com/rw3txub5zuvy/Willette.rar.html
بازی رو اجرا کنید و از بخش mods ، Willette رو Enable کنید.
اپدیت جدید اومده ؟
Always On Status MOD V4.4
این مود Hunger ، Sanity ، Health و Naughtiness رو به صورت دائمی زیر آیکون ها نشون میده و نیازی نیست موس رو روی آیکون ببرید تا مقدار رو ببینید.
علاوه بر این دما رو هم نشون میده
وقتی دما به زیر 5°C برسه شروع به لرزیدن میکنید.
کمتر از 0°C سلامتی شما کم میشه و وقتی دما به 15°C- برسه میمیرید.
لینک دانلود :
کد:http://expressleech.com/73vaz3of531r/Always_On_Status.rar.html
بعد از استخراج ، پوشه Always On Status رو داخل پوشه mods کپی کنید.
بازی رو اجرا کنید و از بخش mods ، Always On Status رو Enable کنید.
احتمالا به خاطر آپدیت قبلی هستنقل قول:
شما بازی رو کامل حذف کن و دوباره نصب کن
آپدیت های Underground ، June 11th ، Strange New Powers و Hungry For Your Hunger رو به همین ترتیب که نوشتم نصب کن
نکنه از فایل اصلی بازی باشه ؟ من از سایت دانلـــودها دانلودش کردم :n27:
بازی بدون آپدیت های قبلی اجرا نمیشهنقل قول:
همه آپدیت ها رو به ترتیب نصب کن . بعد همه فایل های پوشه mods رو منتقل کن به یه پوشه دیگه و دوباره امتحان کن
خوبه ممنون
:sq_13:[IMG]C:\Users\SoHeiL\Desktop\Untitled.jpg[/IMG] از اینا بسازید نمیمیرید
خیلی ممنون آپدیت جدید هست ؟
سلام .
من این بازی رو با حجم 220مگابایت از سایت آسان دانلود دانلود کردم ایا نیازی به اپدیت است؟:n13:
سلام
وقتی میخام یه حشره رو با تور بگیرم بازی گیر میکنه میاد بیرون :n03:
میگه یه سری از فایلا رو نمیتونه بخونه
چند بار نصب کردم ولی فایده نداشت
از همین لینکه دوستان هم دانلودش کردم
چه بکنیم ما:n29:
مثله اینکه آپدیتهای جدیدتر اومده ممنون میشم اونها رو بذارید:n16:
میشه بگید نسخه ای که تو پست 163 قرار داد
میشه بگید نسخه ای که تو پست 163 قرار دادید سیوشو کجا میرزه چه فایده اگه ندونیم
دوستان اگه نمیتونید فایل سیوتون رو پیدا کنید survival_1 رو تو سیستمتون سرچ کنید!!!
سلام من آپدیتا رو نمی تونم دانلود کنم 2 تاش که سایتش باز میشه پسورد می خواد برا دانلود. 2 تای دیگه اش هم که میگه سایته forbiden است. آیا جوانمردی هست به من کمک کند؟
سلام من الان جهان هشتمم تا الا هم همه چیز درست کردم توی زمستونم غول زمستونو کشتم که بهم یه چشم داد نمیدنم به چه دردی میخوره... شما گفته بودین 5 تا جهان بیشتر نداره ولی من همینطور دارم میرم جلو تو اون دستگاه هم تا حالا نرفتم فقط اون 4 تا چیزو پیدا میکردمو میرفتم جهان بعد الانم که جهان هشتمم ... من اخرش نفهمیدم این بازی جریانش چیه :n13::n02::n13::n02:
لطفا یکی راهنمایی کنه
بعد از 3 تا جهان اول میره تو مود advanture که هر بار یه دنیا با یه خصوصیتای خاصیو باید پشت سر بذاری باید هردفه اون 4 تا چیزو پیداکنی و بری بعدی تا دنیای آخر که اسمش dark world هنقل قول:
اونجا ماکسولو پیدا میکنی بازی تموم میشه:n10:
این جهان عوض کردن با اون فرق می کنه شما باید در مکسول را پیدا کنی واردش بشی 5 تا دنیا را بگذرونی. هر بار هم که بمیری برمی گردی به بیرون در مکسول.نقل قول:
با سلام
من اپدیت هارو دانلود کردم بعدش همشون با پسوند 001و002 بعدش اونارو به هم وصل کردم ولی فایل ایجاد شده پسوندی نداری
اگه اون فایل جدید با winrar باز کنمش توش فایل update هست ولی موقع اکسترک کردن میگه یک فایل با پسوند r00 می خوار چی کار کنم
باسلام
اگه اول بازی جهان خودتو دست کاری کنه مثلا طول روز زیاد کنی و غیره چه اتفاقی می افته
وقتی اکسترکت کردی فایل آپدیت به دست اومد آپدیتو نصب کن همیننقل قول:
آپدیتای جدید: اول فایل تورنتو دانلود و نصب کنیدبعد آپدیتا رو بذارید دانلود شه بعد آپدیت The Stuff of Nightmares و بعد Moderately Friendly رو نصب کنید
torrent : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Stuff of Nightmares update : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Moderately Friendly Update : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک Strange New Powers رو اصلاح کنید اگه میشه.نقل قول:
فایل های جدید بروز رسانی خراب هستند
اقااااااااااااااااااااا
پسورد ميخوادش:( چي بزنم؟