در سوال اول:نقل قول:
نویز خط باعث ایجاد مشکل شده؟
Printable View
در سوال اول:نقل قول:
نویز خط باعث ایجاد مشکل شده؟
ما دو خط تلفن داریم خونه. یکی snr 31 هست که خط خیلی قدیمی تر هست و یکی دیگه که من استفاده میکنم و تازه هم خریدیم، snr 11 هست!!
به نظر شما چرا اینقدر تفاوت هست؟
شاید مسیر هاشون یکی نیستنقل قول:
snr روی 11 ههنقل قول:
attenuation روی 44.5
وضعش زیادجالب نیست میترسیم پس فردا توی زمستون اوضاع از اینم بدتر شه . سیم تلفن خیلی تیکه تیکه شده شاید با یه کابل یه تیکه وضع بهتر شه
تیکه نمی دونم تاثیر داره یا نهنقل قول:
ولی اگر مشکل پیدا کرد عوض کن
اینجوری خوب نیست؟
نظرت چیه؟
فعلا که قطعی ندارم سرعتمم مشکلی نداره پس بهتره صبر کنم ببینم اگه اوضاع بدتر شد برم سیمها رو عوض کنم
توی زمستون بیشتر به مشکل میخورم بعضی وقتها با یه برف و یخبندون چند روز اینترنت قطع میشه :n28: نمیدونم مشکل از مخابراته یا من . یه دلیل دیگشم به خاطر پشتیبانی شرکت بود هر دفعه ما زنگ زدیم گفتیم مشکل داریم اومد ه میگه شما نویز داری .سرعت کمه میگه نویزداری پینگ بالاست باز نویز داری اینترنت چرا قطعه شما نویز داری :n02:
به نظر من صبر کن تا زمستوننقل قول:
اگر مشکل داشتی
برو دنبالش
و پیگیری زیاد بکن
تاپیک خیلی مفیدی هستش دمتون گرم
SNR من شب به 10-.0 هم میرسه الام 8.6 هستش روز ها معمولا همینه سیم ها هم تعویض کردم هیچی
افتضاحه بخدا 10 شب به بعد که اصلا اینترنت ندارم سیگنال اینقدر ضعیف میشه به منفی میرسه چراغ ADSL هی خاموش میشه یه دقیقه بعد روشن میشه دوباره 1 دقیقه اینترنت دارم دوباره قطع میشه تا خود نصف شب همین وضعه
اون سیمی که کشیدن تا دم در و ببینی خندت میگیره هیچی سرشون نمیشه بخدا 4 تا بی سواد
امیدوارم از تاپیک استفاده کرده باشیدنقل قول:
منم مشکل تو رو دارم
خیلی اذیت شدم:n03:
هنوزم درست نشده:n03:
از سیم کشی خونه اطمینان داری؟
من الان چند وقته یکی دوساعت ساعت و خیلی مواقع هر چند دقیقه یکبار چراغ adsl مودمم خاموش میشه و ارتباطم قطع میشه و دوباره خودش ری استارت میشه البته قطعیش طولانی نیست فوری وصل میشه ولی دفعاتش زیاده و اعصاب خوردکن .
جالبه یه روز در میون شدت و ضعف داره یه روز قطعی در هر چند دقیقه یه بار فرداش هر چند ساعت یه بار . تو ساعات شبانه هم که اوجش هست و هر 2 3 دقیقه قطع و وصل میشه که دیگه قید شبانه رو زدم.
پشتیبانی هم کار خاصی نمیکنه فقط میگه مشکلی نداریم ما.
من 5 6 ماه هست snr خطم 15 16 برای داون استریم و 22 برای آپ استریم تقریبا ثابت هست و هنوزم تغییری نکرده و تا این اواخر اصلا مشکل قطعی نداشت که یدفعه این مورد پیش اومد . حتی یه زمان snr خط رو 10 بود هم مشکل قطعی نداشتم ولی الان نمیدونم چشه . چیزیم تغییر نکرده از طرف من با اسپیلیتر و بدون اون هم تست کردم تاثیری نداره .
البته از دیروز یه ذره بهتر شده و تعداد دفعات قطعی یکم کمتر شده.
از سیم کشی خونه اطمینان داری؟نقل قول:
سیم از سر خط روکار اومده تا اتاق و تک پریز هست . سیمم چک کردم پارگی و قطعی نداشت وضعیتش مثل سابق بود.
اطلاعات مودم رو بزار
من از شاتل که خدمات میگرفتم نویز خطم خیلی زیاد بود ولی الان از مخابرات میگیرم عالیه ی سوال برام پیش امده که چجوریه که خطم با شاتل مشکل داشته ولی با مخابرات نداره؟؟؟؟؟؟
تا جایی که اطلاع دارمنقل قول:
2 عامل:
تجهیزات سخت افزاری در مخابرات
عوض شدن پورت در مخابرات
(اگر مشکل این باشه حتی اگر شرکت شاتل هم میگرفتید و این تعویض پورت انجام می شد شاید مشکل حل میشد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
adsl 256 مخابرات.
مقدار SNR بین 7 تا 11 متغییر هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینقدر نوسان چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
من سه سال از این خط استفاده میکنم.هیچ چیزی هم تغییر ندادم.تازگی وقتی با تلفن صحبت میکنم صدای ارتباط adsl با خش خش میفته رو خط.
adsl خاموش میکنم خط درست میشه صدا خوبه. splitter برای مودم همونه عوض نکردم تا حالا.
هم برای مودم و هم برای تلفن یه اسپلیتر جدید بخر
نویزت ممکنه در مودم خوب بشه یا همون کیفیت
خطت رو از شرکت ارئه دهنده سرویس رو همون سرویسی که خریدی بستن برات سرعتت 32 هست درسته؟
الان وضعیتت خطت خوبه مشکلت چیه؟
قطعی داری؟
یا سرعت پایینه>
من از یک اسپلیتر برای مودم و تلفن استفاده میکنم.اسپلیتر عوض کردم.
چند بار امتحان کردم الان دیر کانکت میشه با snr 25 -30 ، سرعت هم نوسان داره کم میشه.
اگه گوشی تلفن بردارم روی گوشی صدای خش خش میاد و snr تا 5و6 میاد پایین. به محض خاموش کردن مودم صدای خش خش قطع میشه.
اینم وضعیت جدید
این عکس داخل اسپلیتر که خریدم. اسپلیترها باید همین جوری باشه؟
منم از این نوع خریدم اصلا چراغ دی اس ال روشن نمیشد
رفتم مارک همون شرکت دیلینک رو خریدم
منم همین مشکل داشتم 1 ماه با شکایت و دردسر نمیدونم چطوری درستش کردم
بالای 10 اسپلیتر خریدم جواب نداد دقیقا مشکل تو رو داشتم
مطمئنی که اسپلیتر روی گوشی و مودم رو درست وصل میکنی؟
مواظب باش جابه جا نکنی
بله درسته.تا قبل از این هفته همه چی درست بود.نقل قول:
الان اسپلیتر عوض کردم درست نشد. ممکن نیست ایراد از مخابرات باشه؟
اسپلیتر خودم دیلینک هست این جدیده بینام ، اسپلیتر مارک دیلینک پیدا میشه؟
این مقدار snr برای من خیلی تغییر میکنه. از 10 تا 30 .دیگه تلفن هم به خط وصل نیست.
آره مارک دیلینک رو من خودم دارم از سایت ایران دیلینک خریدم
هنوزم دارم استفاده میکنم برو از دم در یه تست بگیر ممکنه سیم ورودی خونتون پوسیده باشه یه نگاه بهش بنداز ببین چی میشه
میتونه از مخابرات باشه ولی این کار ها رو بکن که وقتی زنگ زدی پشتیبانی بهشون بگی همه کار رو کردی ولی بازم جواب نگرفتی اون وقت بهشون فشار بیار که درستش کنن
نقل قول:
ADSL Firmware Version : FwVer:3.11.2.175_TC3086 HwVer:T14.F7_6.0 Line State : Showtime Modulation : ANSI T1.413 Annex Mode : ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin : 15.5 22.0 db Line Attenuation : 51.5 26.5 db Data Rate : 4096 512 kbps Max Rate : 7488 1124 kbps POWER : 19.5 12.0 dbm CRC : 20 0
نویزت بالاست>snrخطت یا همون کیفیت خطت خوبه من نویزم 53 هست با کیفیتش 12 ولی مشکلی ندارم
کیفیت خطت خوبه نویزت رو اگه بتونی بیاری پایین کیفیت خطت میره بالا بهتر میشه
پهنای باند خطت رو 4مگ بسته شده و توانایی کشش سرعت 7.5 مگابیت هم رو هم داره
من کارم یکسره شد دیگه وصل نمیشم. باید گوشی تلفن اشغال کنم تا با سرعت پایین وصل بشم.
سیم کشی دو تیکه هستش اما مال 4 سال پیش.
همین طوری که حسین گفت خط خوبی نداری ولی نباید زیادم مشکل ساز باشهنقل قول:
ولی شما داری میگی که مشکل ساز شده
طبق گفته خودت
پس یعنی مشکل از مخابرات می تونه باشهنقل قول:
سیم از سر خط روکار اومده تا اتاق و تک پریز هست . سیمم چک کردم پارگی و قطعی نداشت وضعیتش مثل سابق بود.
و پیگیری لازم هست
تایید میشهنقل قول:
شما مشکلت داره بزرگ میشه!نقل قول:
ببین اگر مشکلت سیم کشی داخل خونه هست باید برطرف کنی
حالا می خواد اسپلیتر باشه یا هر چیز دیگه
در ضمن حتما نباید اسپلیتر باشه تا شما به اینترنت باشی
اسپلیتر بیشتر برای تلفن و صدای شفاف استفاده میشه
ولی اگر مشکل از مخابرات هست باید پیگیری کنی
دیگه از این دو حالت خارح نیست
ببین یه سم بخر دوتیکه کن یه تیکه رو مستقیم ببر واسه مودم یکی دیگه رو ببر برای تلفننقل قول:
یا یه سیم مستقیم بیار برای مودم ببین خوب میشه یا نه
بعضی اوقات تلفن رو برمیداری به نت وصل میشی بعضی اوقات قطع میشه
مشکل تو دقیقا مثل مشکل من بود
بدبختانه چیزی تغییر نکرده نسبت به قبل که بدونم مشکل از کجاست. اطلاعات مودم هم همیشه همین بوده و مشکلی هم نداشت تا این اواخر
الان بگم داون استریم رو از 4 مگ بیارن رو 2 مگ حل میشه به نظرتون؟
دقیق نمی تونم تایید کنمنقل قول:
ولی ظاهرا بهتر میشه
ولی قبلش یکم تحقیق بیشتر انجام بده
نویزت میاد پایین و کیفیت خطت هم میره بالاترنقل قول:
سیم کشیم به اینصورت : یک سیم از دمه در اومده تا تقسیم، یک سیم دیگه از تقسیم اومده تو واحد و پشت پیریز ، بعد من یک سیم به پیریز وصل کردم زدم به اسپلیتر و از خروجی اسپلیتر یکی به مودم و یکی به گوشی.
الان به دو صورت وصل میشم:(هیچ چیز تغییر نمیدم)
1- یا وصل نمیشم که گوشی تلفن بر میدارم و خط اشغال میکنم با یک سرعت داغون و SNR 6,7 وصل میشم.
2- چند دقیقه بعد مودم خاموش روشن میکنم به راحتی وصل میشم با SNR 30 بعد که گوشی بر میدارم صدای خش خش شدید و نویز داره و SNR شروع میکنه به کاهش میاد تا 10.
چیکار کنم؟ وضعیت الان.
سیم مودم مستقیم بدونه هیچ واسطه ای زدی؟نقل قول:
وضعیت چی میشه؟
پس اینطوریه زنگ بزن به شرکت ارائه دهنده ببین میتونن کاری کنن یا نه
نویزت هم زیاد بالا نیست حتما از اسپلیتره که البته من 3تا برای تلفن گذاشتم باز حل نشد یا زنگ بزن به مخابرات و بگو نویزت فاجعه هست
البته سیم رو چک کردی که پوسیده نباشه؟
میتونی یه سیم از همونجایی که تقسیم میشه برای مودم خودتع بکشی ببینی وضعیتت چطور میشه
سیم مستقیم هم وصل کردم به مودم. مثل همون دوحالت بالا میشه که البته حالت یک کلا وصل نمیشه چون گوشی ندارم که خط اشغال کنم.
سیم برای 4 سال پیشه. بازم از تقسیم یک سیم دیگه کشدم اما همینجوری بود.
اینترنت مخابرات فکر کنم باید زنگ بزنم 2828 . بگم نویز رو گوشی دارم حتما میگه اسپلیتر عوض کن که این کارو هم کردم.
تو حالت دوم بعد از برداشتن گوشی snr میاد تا 10 پایین گوشی که میذارم دوباره snr بر میگرده بالا تا حدود 30.
گوشیم عوض کردم فرقی نکرد.
باید بگی 2 تا اسپلیتر هم روی مودم وتلفن وصله که بیان حضوری اقدام کنن و هر کاری هم گفتن بگو همین کار رو کردم
برای من تو مرکزمون فقط من مشکل داشتم که بهت گفتم یعنی اندازه یه مودم خرج کردم فق سیم و اسپلیتر خریدم
سلام
من یک مگ نامحدود از داتک دارم
به نظرتون مشکلی داره؟
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک مگ نامحدود از داتک دارم
به نظرتون مشکلی داره؟