سلام قرباننقل قول:
مشکل اصلی امضات هست که چشم رو از سوژه به سمت خودش منحرف میکنه. اگر کمی هم (خیلی کم) سیم رو بالاتر قرار میدادی بهتر بود.سیم گرد شده در سمت راست کادر هم بهتر بود کمی به چپ متمایل باشه. آسمون هم که مدیره عزیزمون فرمودند.
Printable View
سلام قرباننقل قول:
مشکل اصلی امضات هست که چشم رو از سوژه به سمت خودش منحرف میکنه. اگر کمی هم (خیلی کم) سیم رو بالاتر قرار میدادی بهتر بود.سیم گرد شده در سمت راست کادر هم بهتر بود کمی به چپ متمایل باشه. آسمون هم که مدیره عزیزمون فرمودند.
نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
ای بابا؛ من تازه کلی ذوق کردم که تو ویرایش دو دقیقهایش تونستم به این رنگ آسمون برسم :n02:
ظاهرا فعلا فروم به بنده امکان تشکر رو نمیده؛ پس همینجا تشکر میکنم!:n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Camera
NEX-5N
Focal Length
16mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/25s
ISO
6400
زهرا خانم از اون منظره انصافا کادر خیلی بهتری میتونستید ببندید.
Atghia جان انتخاب سوژتون خوب نبود. در واقع سوژه واحدی نداره عکست و بهتر بود کلبه رو سوژه قرار میدادی عزیز.
نه اتفاقا هدفم کلبه بود ولی اگه معمولی عکس میگرفتم که خیلی تکراری میشد! خودم دوست داشتم این چوب کناری واضح تر بیفته تا یه حالت دوتایی(دور و نزدیک) به عکس بده:n06:نقل قول:
بهزاد عزیز اگر کمی فضای بیشتری به آسمان میدادی در کادرت بهتر بود و همینطور رنگ رو به زردی میزنه و اگر کمی روشن تر بود بهتر بود.
همچنین با دقت بیشتر بر روی عکست متوجه شدم از اف بازی استفاده کردی و باعث از بین رفتن جزئیات در افق شده. بهتره در ثبت منظره از اف 11 یا 13 به بالا استفاده کنی عزیز.
مسعود عزیز دست مریزاد. فقط این اواخر کارهات بیشتر مناسب آلبوم دیجیتاله تا اشتراک در فضای مجازی. البته این نکته هیچ چیزی از ارزش ثبت های زیبات کم نمیکنه. برف (احتمالا) روی چتر کمی غیر طبیعیه.
محمد جان کادربندیت خوب بوده. امیدوارم ثبت های بیشتری هم بزاری از تخت جمشید مخصوصا اینکه شیرازیم هستی :دی
پاینده باشید
اگه دوتا شات عمودی میزدم عالی میشد
sony w270(مرحوم)
سلام
آقا من خیلی وقته عکس ادیت نکردم یادم رفته,اصلا نمی تونم تشخیص بدم این عکسو خوب ادیت کردم یا نه,نظر شما چیه?(یه کادر افقی هم دارم,نظرتون درمورد افقی این عکس چیه?)
یه کم موقع ریسایز کیفیتش اومد پایین,اینم اندازه بزرگترش
Camera
DSC-HX100V
Focal Length
50.19mm
Aperture
f/5
Exposure
1/400s
ISO
100
جزيره كيش
تابستان سال پيش (91)
Canon EOS 5D Mark II
EF 17-40mm f/4L USM @ 17mm
AV : f/16
TV : 1/200 sec
ISO speed : 100
نه به نظرم چیزی کم نداره و ادیت مناسبه٬ من هم اینجا کادر عمودی رو بر افقی ترجیح میدم :n06:نقل قول:
یه چیزی کمه توی این عکس و اون هم جذب نگاه به سمت سوژه اصلی هست٬ چشم توی عکس سردر گم هست٬ شاید شات عمودی یا استفاده از ترکیب دو شات که پایین گل رو هم نشون بده٬ تاثیر بهتری روی عکس میذاشتن.نقل قول:
نظرتون در مورد ابن یکی چیه?روز13به در گرفتم,نمی دونم چرا ولی وقتی این عکسو ادیت می کردم یاد این شعر سهراب سپهری افتادم:
"ﭘﻴﺸﻪ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺷﻲ ﺍﺳﺖ:
ﮔﺎﻩ ﮔﺎﻫﻲ ﻗﻔﺴﻲ ﻣﻲﺳﺎﺯﻡ ﺑﺎ ﺭﻧﮓ، ﻣﻲﻓﺮﻭﺷﻢ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ
ﺗﺎ ﺑﻪ ﺁﻭﺍﺯ ﺷﻘﺎﻳﻖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻧﺪﺍﻧﻲ ﺍﺳﺖ ﺩﻝ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﺗﺎﻥ ﺗﺎﺯﻩ ﺷﻮﺩ."
عليِ عزيز در انتخاب سوژه اشتباه كرديد. همونطور كه جناب مالك عزيز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عكس اشتباه كردند.نقل قول:
وقتي به تنه ي درخت در پست 174 نگاه ميكنيم چشممون به سوي بالاي درخت منحرف ميشه در حالي كه بالاي درخت رو به صورت بوكه (محور)مي بينيم و اين كاملا يك ضعف محسوب ميشه. عكس تو هم به همينصورته. تنه ي درخت خالي و يا علف چيزي نيست كه سوژه قرارش داد. اگر مثلا پروانه اي روي علف نشسته بود و اونموقه فوكوس رو از روي گل به علف انتقال ميداديد خوب بود نه الان.
مرسي
اول این که خیلی خوشحال شدم عکسمو نقد کردینقل قول:
نمی دونم شاید نظرم از لحاظ فنی مشکل داشته باشه,ولی به نظر من الزاما اونی که روش فوکوس شده سوژه اصلی نیست,فکر میکنم اگه بگردم بتونم از توی کارهای بزرگان عکاسی هم نمونه هایی پیدا کنم(نه این که بخوام عکس سطح پایین خودمو با اونا مقایسه کنم)
سوژه عکس منم گل شقایقه نه علف,فکر کردم با این کار(فوکوس روی میله زندان(همون علفه)به جای زندانی(گل))بهتر می تونم فرسودگی و نارحتی رو نشون بدم,اسم عکسم هم گذاشته بودم زندان کاش بالای عکس می نوشتم تا منظورم مشخص تر باشه.
نقل قول:
عکس زیبایی هست .
درست فکر می کنید دوست عزیز . در عکس بسیاری از عکاسان سبک پیکتوریالیسم ( اواخر قرن 19 و اوایل 20 )نقطه ی فوکوسی وجود نداشت و کل عکس محو بود. مثل هاینریش کن ، گرترود کازبیر و ... نمیشه گفت که اون ها سوژه نداشتن.
علاوه بر این رنگ قرمز شقایق توجه رو جلب می کنه و سوژه رو مشخص کرده.
با این حال شاید اگر اون علف هم محو بود و فوکوس نبود عکس بهتر میشد .
من هرچی نیگا کردم عکسی که در خور این تاپیک باشه پیدا نکردم...یکی از عکسایی که گرفته بودم رو میزارم اینجا انتقادی هم بود بگین ولی من سرم نمیشه این چیزا:دی
کیفیت پایینش رو به باکیفیتی خودتون ببخشید:n16:
با optimus 3d گرفتم-بدون ویرایش...امکانات محدوده دیگه:)
سلامنقل قول:
اساتید ببخشید
1- تو کادر بندی 1/3 ها رعات نشده
2- نور سنجی مناسب نیست
3-کوچه کادر سمت چپ پایین عکس رو منحرف میکنه ( با یکمی تغییر زاویه دور بین درست میشد )
4- یکمی به سوژه نزدیکتر بودین پس زمینه بلور میشد و از شلوغی پشت استفاده میشد
میشد بهتر هم در میومد
سلامنقل قول:
صحبت هات صد در صد تاييد ميشوند. اما آيا در عكست مشخصه كه گل زنداني هست؟ يك بار خودتون رو جاي مخاطب بزاريد و عكستون رو ببينيد. آيا مفهوم عكس مشخص ميشه؟
در ضمن من نگفتم علف سوژتونه.استنباط من از عكستون به اين صورته كه گل سوژه هست اما فوكوس جاي ديگري.
عزيزم نمونه هم نيازي نيست بزاري. از اين جور عكس ها زياد ديدم و آشنايي كامل دارم.
موفق باشي
سلام دوست عزیز برای عکس های این مدلی که یک سوژه داره(مثلا این گل شما)گاهی اوقات برجسته کردن سوژه عکس رو قشنگتر میکنه,من چند تا پیشنهاد دارم برای این کار:نقل قول:
مثلا سوژه رو تو نقاط طلایی(یا همون یک سوم ها که دوستان اشاره کردن)بذارین
و این که سوژه اصلی رو از بکگراند جدا کنید برای این کار می توتید کمی زاویه دیدتونو بسته تر کنین(یه مقدار زوم کنید)و تا جایی که میشه از دیافراگم باز-عددFبزرگ-استفاده کنین(تا جایی که عمق میدان برای سوژه اصلی کافی باشه)این طوری بکگراند تار تر میشه و توجه بیشتر روی سوژه اصلی میره(میشه با فتوشاپ هم بکگراند رو تار کرد,ولی جای تغییرات زاویه دید و دیافراگم رو نمیگیره)
یا این که برای سوژه و بکگراند رنگ هایی رو انتخاب کنید که با هم متفاوت باشن تا سوژه و بکگراند با هم قاطی نشن
البته اینایی که گفتم فقط پیشنهاده و همش هم برای این عکس عملی نیست,کلا گفتم شاید به کار بیاد
راستی آقا ادیت که دیگه امکانات نمی خواد!!
فقط یه فتوشاپ,یه لایت روم,یه کم حوصله و مقداری تجربه که کار کنید به دست میاد...(ببخشید پستش طولانی شد)
باز یه بغضی گلومو گرفته ــــــ باز همون حس درد جدایی
سلام
یه داستان تصویری مستند رو میخام توی چند پست بهتون نشون بدم
چند روز پیش رفته بودم کوه که روی این تار های محکم و نازک ...
صیدی به دام افتاده رو دیدم که منتظر صیاد بود تا ....
شراره ی آتش
همدان
EOS 7D
1/1600
F 5.6
Isoo 1000
سلام، شب همگي بخير
دست مريزاد جناب cao-cao عزيز بابت كادر زيباتون
با اجازتون اديت روش انجام دادم.
قبل