بعد میگن فروشش زیاد ..آخه کسی بعد از دیدن این عکس میتونه بازیو نخره :n02: :
همین عکس کل تبلیغات EA رو نابود میکنه!دی!
Printable View
بعد میگن فروشش زیاد ..آخه کسی بعد از دیدن این عکس میتونه بازیو نخره :n02: :
همین عکس کل تبلیغات EA رو نابود میکنه!دی!
آخرین تصاویر منتشر شده از بازی:n02:
محتوای مخفی: !
بابا چه هیزم خشکی به شما فروخته که اینقد ترولش میکنین آخه؟!:n03::n02:
یکم از بازی حرف بزنید به جای اینهمه ترول!:n09:
سیستم بازی رو نگاه :!
OS: Win7 64-bit / Win 8-64 bitCPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz or betterRAM: 6 GBHDD: 50 GBspaceVGA: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or betterDirectX: 11
تازه حد اقلشه !
دوست عزیز، 5 صفحه است که درباره همین موضوع داره میچرخه! کاش قبل اینکه یه پست بدی، صفحات رو یه نیگاه بندازی که چیزی رو دوباره ننویسی!:n15::n09:نقل قول:
دیگه حرفی ندارم !
شرکت سازنده بازی : بازیکنان کال آو دوتی Hardcore (گیمر حرفه ای ) نیستن ...حتی اصن گیمر نیستن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اعتراف بزرگی بود ....
چه خبره اینجا من نمیدونم چه هیزم تری به شما فروخته این COD که انقد میتوپید بهش.بابا دست از سرش بردارید.طرفدارای خاص خودش رو داره که زیادم هست.حالا چه ملت اعتراف کنن گیمر نیستن چه عکس بندازن یه سگ دارن شلیک میکنه با اسلحه.والا
من خودم قبلنا عاشق cod بودم تا اینکه تری آرک:n21: با چاشنی زامبی اومد گند زد به کل این بازی یادمه برای مدرن وارفار 1 چقدر شور و اشتیاق داشتم حتی هر جور شده بود کامپیوترم رو ارتقا دادم فقط برای اون بازی به نظرم این شماره میتونه اون خاطرات رو برام زنده کنهنقل قول:
در کل هم بخوایم بگیم cod تم جدیدی رو تو بازیای شوتر اول شخص آورد. اما اینکه شرکت سازنده گفته بازیکنای ما حرفه ای نیستن خواسته یه جورایی بگه بازی ما فروش بیشتری داره طرفدارای بیشتری داره افراد بیشتری با بازیشون انس میگیرن و همه پسنده
خب سیستم رسمی اعلام شد که فرق چندانی با سیستم گفته شده توسط انویدیا نداشت .....مضحک!
Below are the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Minimum System Requirements:
CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Memory: 6 GB RAM
Hard Disk Space: 40 GB
Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Sound: DirectX compatible sound card
DirectX®: DirectX® 11
Internet: Broadband Internet connection for Steam and Online Multiplayer.
ای بابا.پس چرا همشون میزنن ویندوز 64 بیت.یعنی راه نداره روی 32 بیت بازی کنیم؟
آخه 6 گیگ چه خبره؟جنگه مگه؟
ویندوز 32 بیت فقط تا 3 گیگ رمو ساپورت میکنه......نقل قول:
ای بابا.پس چرا همشون میزنن ویندوز 64 بیت.یعنی راه نداره روی 32 بیت بازی کنیم؟
آخه 6 گیگ چه خبره؟جنگه مگه؟
+
همچنان سیستم مورد نیازشون بخوره تو سرشون :دی
با اینکه کلا برای Pc نسل معنی نداره،ولی به نظرم با اومدن نسل جدید کنسول ها باید به اینجور سیستم مورد نیاز ها عادت کنیم،مخصوصا برای بازی هایی که از روی کنسول پورت میشن رو pc.......
یا ابالفضل.....
خدا بخیر کنه بازی های این نسلو...........:n04:
6 گیگ زیاده بابا
والا خوبه من تازه سیستممو گرفتم زود قدیمی شد که !!!!
انشاءالله امروز فردا ببینیم این تایپیکم منتقل شده و مهم شده چون اینجوری یعنی بازی اومده:n02:
اوف 6 گیگ رم حداقل؟!!!!!! با سازمان آب هماهنگ میکردن قبلش!
این چه داستانیه؟ که بریم سخت افزار بخریم دیگه! پلتیکِ کثیفی بهمون زدن :|
حالا نوشتن 6گیگ.من 6گیگم کجا بود بابا:n02:بنظرتون با 4گیگ روی ویندوز 64 بازی راحت بالا بیاد با گرافیک 1گیگ؟
بازی برای PS3 لیک شد (با حجم 10.5gb )
برای X360 هم احتمالا همین امروز لیک میشه.
کلا نیمدونم چرا چند وقتیه ps scene از xbox scene فعال تر شده و بازی ها زودتر برا ps3 لیک میشن :|
+
بازی برای X360 یه نصب اجباری داره(3 گیگ) و 2 دیسک هم هست.1 دیسک برای بازی کردن و 1 دیسک برای نصب.
جداکثر تعداد افراد آنلاین توی هر مپ هم به 12 نفر کاهش پیدا کرده.(توی نسخه های نسل فعلی البته،احتمالا روی pc و نسل بعد همون 18 نفر هست.)
واسه pc معلوم نیست کی بیاد؟نقل قول:
والا از همون اول گفنه بودن 5 نوامبر (همین سه شنبه که قراره بیاد)
احتمالا کمی زودتر از این تاریخ میاد...
برای X360 هم لیک شد..............
+
من خودم هنوز بازی رو نگرفتم ولی دوستانی که بازی رو تست کردن( xbox360iso ) از بازی خیلی راضین و ازش تعریف میکنن.جالبه 1-2 نفر هم میگفتن گرافیک بازی خیلی خوبه و یکی از بهترین گرافیک های این نسل هست :|
از مد های Extinction و squads هم همه راضی بودن،مثل اینکه extinction خیلی سرگرم کننده هست.....
طبق گفته ی تهیه کننده ی بازی در توییتی خود این بازی روی کنسول ها با این رزولوشن ها اجرا می شود:
PS3:720P UPSCALE TO 1080P
XBOX360:720P
XBOX ONE:720P UPSCALE TO 1080P
SONY PS4:1080P
NINTENDO WIIU:1080P
PC:SELECTABLE 420P TO 1080P DEPENDS ON PC ,S HARDWARE
کی این تایپیک اومدن اینجا من نفهمیدم:n02:درحال بازی battlefield 4 منتظر ghost هستیم:n02:
چرا رو سیستم من ویندوز 64 بیت نصب نمبشه؟؟؟؟؟
مگه اومد بازیش ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بصورت سخت افزاری سیستم باید 64 بیت رو ساپورت کنه تا بتونی نصبش کنینقل قول:
دوستان من از ص 10 نیومدم این تاپیک یکی زحمت بکشه چکیده ی مطالبو بمن بگه!:n02:
برا PC اومد؟!
اون سیستمی که رو سایتای خبری هست واقعیه؟!
خلاصه کنین لطفا"!:n02::n16:
کلا جواب سوالاتت میشه "نه":n09:نقل قول:
سلام راهی هست که بشه این DirectX 11 تحفه رو دور زد ؟ من HD DDR3 4670 دارم.
بازی دو روز دیگه برا pc میاد حجمشم 30 گیگه حدودا:24:
همینجوری بخواند پیش برند از یکی دو سال دیگه باید بریم بلوری پلیر بخریم. یا وقتی میریم بازی میخریم با 15 10 تا dvd بر گردیم مثل اون زمان که رو Cd میزنند:n02:
دانلود هم که هارد میخواد که با این قیمت ها بهتره فکرشو نکنیم:n03:
کاش حداقل ارزش خرید و دانلود را داشته باشه!!نه عینه بتلفیلد بعداز 3 روز دانلود بخش تکنفرش ارزش نداشت!!!نقل قول:
بازی های تو این سبک اگه روی بخش مولتی بیشتر وقت بذارند و موفق تر باشند فروششون بیشتر میشه تا روی سینگل پلیر وقت بذارندنقل قول:
ولی به هر حال فکر کنم از BF4 بهتر باشه تو این زمینه
شک نکنید که توی single واقعا سرتره.من بی صبرانه منتظر ریلیز بازی هستمنقل قول:
من بازی رو خودم تست کردم چند ساعت.اول بگم که وقتی ghosts رو بازی کنید یکی از این 3 حالت براتون پیش میاد :
1.یا عاشقش میشید و کلی باهاش کیف میکنید
2.ازش متنفر میشید و میگید این بدترین cod بود و ...
3.بازی براتون مثل یه بازی کاملا معمولی و تکراری میشه.
یعنی این بازی خیلی سلیقه ای هست،من قبل اینکه خودم بازی رو امتجان کنم توی سایت های مختلف پست های م=یوزر های مختلف در مورد بازی رو میخوندم،اول چند نفر اومدن خیلی از بازی تعریف کردن،بعد چند نفر اومدن بازی رو خیلی کوبیدن :دی (هم سینگل و هم مولتی پلیر) بعد بین دعوای این 2 گروه 3-4 نفر هم اومدن گفتن بازی شبیه همون cod های قبلی مخصوصا mw3 هست و خلاصه یه بازی تکراریه.
من خودم تو دسته سوم جا میگیرم :| یکم انتظاراتم از این بازی رفته بود بالا،انتظار داشتم بازی واقعا پیشرفت زیادی کرده باشه.
باید بگم اصلا اینطور نبود،اول یکم campaign رو جلو رفتم،میتونم بگم هیچ چیز خاصی در موردش وجود نداره،همون فرمول قدیمی که به نظرم حتی افت هم کرده،توی نسخه های قبلی حداقل کاراکتر ها جذاب تر بودن ولی توی این نسخه کاراکتر ها خیلی بی روح و به قول معروف نچسب هستن :دی گرافیک بازی نسبت به قبل پیشرفت داشته خوشبختانه،کیفیت تکسچر ها و جزئیات محیط نسبت به 2 نسخه قبلی واقعا بهترن ولی صداگزاری اصلا جالب نیست،مخصوصا اینکه من اول BF4 رو بازی کردم و بعد اینو شروع کردم،جلوی صداگزاری فوق العاده و بی نقص Bf صداگزاری این بازی هیچ حرفی برای گفتن نداره.گیم پلی بازی هم بیشتر شبیه به mw3 هست و تغییر خاصی نداشته.
در مورد داستان هم چیزی نمیتونم بگم چون خیلی کم campaign رو بازی کردم.
اولین چیزی که با وارد شدن به یکی از مپ های مولتی پلیر متوجه شدم افت گرافیک بود :| اول فکر کردم باگ ـه یا اینکه مشکل از بازی منه،ولی بعد از چند نفر پرسیدم و همه تایید کردن(من روی X360 بازی میکنم)،متاسفانه توی بخش مولتی پلیر تکسچر ها نسبت به campaign کیفیت پایین تری دارن،ممکنه IW این کارو یخاطر ثابت نگه داشتن فریم روی 60 کرده باشه یا اینکه با یه آپدیت این مشکل بر طرف بشه.
مپ ها نسبت به نسخه های قبل واقعا بزرگتر شدن،یکی از مپ هایی که امروز تست کردم و بیشتر ازش خوشم اومد یه قلعه هست که محیط جالب و بزرگی داره،ولی همچنان اکثر مپ ها 100% کمپر پسند هستن :دی امروز که بازی میکردم اکثرا میخواستن مپ ها رو یاد بگیرن و توی 5 دقیقه اول همه در حال حرکت بودن ولی بعد 5 دقیقه هر کی برا خودش یه جای کمپ پیدا کرده بود :|
اون داینامیک بودن مپ ها هم که روش مانور میدادن رسما بخوره تو سرشون :) توی 1-2 دقیقه اول بازی ممکنه یه اتفاقی بیفته(مثلا افتادن تیر چراغ برق و خراب شدن محدود چندتا دیوار)ولی بعد از یه مدت کوتاه مپ کاملا ثابت و بدون تغییر میمونه....
سیستم انتخاب پرک ها بهتر شده ولی در کل پرک ها همونایی هستن که توی mw3 بودن بجز 4-5 تا.
بازی 2 تا بخش دیگه هم داره به اسم squads و Extinction.اولی شبیه همون spec ops هست،یه نقشه انتخاب میکنید و دشمن های مختلف توی wave های مختلف بهتون حمله میکنن و باید زنده بمونید....
Extinction از اول بازی قابل انتخاب نیست و برای بازی شدنش باید 3 تا مرحله اول بازی رو تموم کنید و من هنوز تموم نکردم.....
در کل بازی به نظرم چیز خاصی نداره،شبیه همون cod های قبلی هست با یکم تغییر....
مرسی علی.نقل قول:
+
خب همون چیزایی هست که انتظار داشتم .....! با این حرفا انتظار دارم نمراتشم همونطور که از اول پیش بینی کردم دراد !
اگه بخش Campaign اش ضعیف شده باشه دیگه رسمن Ghost میشه این سری !
درهرحال امیدوارم برعکس این حرفا دربیاد و شاهد بازیه خوبی باشیم ...
موفق باشید .
سلام.ممنون بابت نظرت . راجب به بخش تکنفره بیشتر توضیح بده!چند مرحله است؟داستانش خوب بود؟ واسه من فقط بخش تک نفرش مهمه .اصلا بخش چند نفرش واسم مهم نیست.فکر کنم با این شرایطی که بوجود امده تا چند سال دیگه اکثر گیم هافقط بخش چند نفرش را بسازن،که باعث تاسفه!:n02::n24:نقل قول:
نظرم در مورد این بازی با دیدن فیلمهاش منم جزو دسته سوم هستم !البته وقتی فیلمهای بتل 4 را دیدم خیلی خوشم امد ولی وقتی بازیش کردم ازش بدم امد!امیدوارم واسه کال نظرم تغییر کنه!ازش خوشم بیاد ..کلا امسال چه از نظر گیم وچه فیلم سال خیلی بدی بود اکثرا بازیها مزخرف و تکراری بودن (شاید برای من تکراری شدن وشایدم سطح انتظاراتم از بازیها خیلی تغییر کرده !)
توی استیم میشه با قیمت 60 دلار پیش خرید کرد . یه مپ اضافی هم میده .
مگه بازی فردا ریلیز نمیشه؟پس چرا اینجا خلوته؟؟؟؟بابا یه ثانیه شماری چیزی:n02:
بازی همین الان اومده فکر کنم تا چند ساعت دیگه میاد رو اپلود سنتر ها و تورنت های عمومینقل قول:
بقول مارمولک چه بهتر:n02:البته من که دانلود نمیکنمش باید برم بخرمش کی حال داره شونصد گیگ دانلود کنهنقل قول: