خب اگه میشه یه مدل معرفی کنیدنقل قول:
سقف 4 تومن صفحه اش با کیفیت باشه ( ترجیحا فول اچ دی) با گرافیکی در حد 650 انویدیا؟
وزن و باتری و ظرفیت هارد مهم نیست
Printable View
خب اگه میشه یه مدل معرفی کنیدنقل قول:
سقف 4 تومن صفحه اش با کیفیت باشه ( ترجیحا فول اچ دی) با گرافیکی در حد 650 انویدیا؟
وزن و باتری و ظرفیت هارد مهم نیست
نقل قول:
مشکل محدودیت زاویه تو همه برندها هست به خصوص عمودی که بدتره !
اتفاقا اچ پی از همه شون بهتره ! به خصوص مدل هایی که صفحه FHD و Anti-Glare دارن !
از یه صفحه HD با رزولوشن عادی انتظار کیفیت رتینا داری !
این مدل هم عالیه:Sony-Vaio-S1311DGX
شما این دو تا مدل 7000 اچ پی و ایسوس n56 رو از نزدیک دیدین؟نقل قول:
کدومشون بهتره صفحه اش؟
فول اچ دی دارن؟
شفاف هست یا مات؟
نقل قول:
این اسم سایتش چی هست؟
آره دیدم جفتش عالیه ولی محدودیت عمودی زاویه رو هردو دارن اما افقی کمتره !
شما برو تو یوتیوب کانفیگ های همین envy dv6 هست با FHD و Anti - Glare !
اون موقع متوجه میشین صفحه چیه !
150 دلار از HD گرون تره که میشه حدود 700-600 تومن !
اگر می خوای بخری تو Envy شک نکن بهش میگن مک ویندوزی !
سری Envy دیگه همه میدونن چیه !
بله جفتشونو دیدم از لحاظ صفحه نمایش گفتم که n56 بهتر بود.احتمالا لینک خرابه نمیدونم چرا هر کاری میکنم لینک خرابه
بله جفتشونو دیدم از لحاظ صفحه نمایش گفتم که n56 بهتر بود.احتمالا لینک خرابه نمیدونم چرا
ممنون از شمانقل قول:
من میخوام تا قبل از این چیزه 24 ام لپ تاپم رو بخرم(میترسم یه سونامی چیزی بیاد بعدش)
دقیقا اسم مدلی که شما میفرمایید چیه؟
قیمت و مشخصات فروشگاه اینترنتی اگه باشه خرید کنم خیلی لطف می کنید(فقط فول اچ دی اگه تا 4.2 هم باشه مشکلی نیست)
اگر هم قیمت ندارین یه قیمت حدودی بدین ببینم میتونم بخرم یا نه
ممنون
این دوستمون گفتن اچ پی ه صفحه اش بهترهنقل قول:
n56 همون صفحه n46 رو مگه نداره؟
مات هست؟
فول اچ دی اش با اچ دی اش تفاوت کیفیت غیر از رزولوشن دارن؟
نمیشه گفت از همشون بهتره .و نمیشه گفت بدتره .اما سری n اسوس تکنولوژی تصویریش بهترهنقل قول:
صفحه نمایشش مات نیست برچسب مات رو صفحشه میتونه بکنی بندازی دور .این برچسب رو واسه کار کردن راحت تو جاهای پر نور گذاشتننقل قول:
جدا برچسب داره؟نقل قول:
اصلا دقت نکردم
الان این مدل ایسوس n56 فول اچ دی تو بازار داره؟
i5 ها با i7 ها تفاوتی برای اجرای بازی دارن؟
معذرت دوستان سوالاتم زیاد شد
اینترنتی اصلا نخر .
اچ پی سه ماه یکبار به روز می کنه الان فکر کنم envy dv6 7300 باشه !
فک کنم 630 داره کانفیگ های غیرسفارشی !
FHD فک نکنم گیربیاد !
برو بازار بپرس یعد بیا اینجا مشورت با دوستان !
اشتباه این دوستمونو تکرار نکن که بدون تحقیق و عجله ای خرید !
مدلی که پیشنهاد کردین خوبه فقط گرافیکش به نسبت ایسوسه ظاهرا ضعیف ترهنقل قول:
کرمانشاه هستم نمیتونم برا یه لپ تاپ بیام تهران مجبورم اینترنتی بخرم
ممنون به زحمت افتادی
دوستمون راست میگه .خیلیا حضورا میرن واسه خرید سرشون کلاه میره چه برسه به اینترنتی.واقعا حضوری هم آدم میره واسه خرید باید تیز باشه تا بفهمه...در کل پولتو حیف نکن دوست عزیز
ممنون بچه ها خیلی لطف کردیننقل قول:
یه سوال دیگه بپرسم و ایشالله فردا پس فردا برم برا خرید
توی بازی core i5 با core i7 تفاوت زیادی دارن؟
چون i5 ها یک تومن ارزونتر هست
با این اختلاف قیمت خرید i7 منطقی هست؟
ممنون و متشکر از همه بچه ها
بله فول اچ دی هم داره اما اینقد وسواس نباش صفحه نمایش همه لپ تاپ ها مث همه تفاوتشون چندان محسوس نیست.برای گیم ci5 کافیه و با توجه به نیاز شما حتی بهتر از ci7براتون جواب میده.نقل قول:
نمی دونم چرا روی envy dv6 7300 گرافیک 650 نگذاشته !
قبلا هم گفتم اینا بیشتر از طریق سایتشون میقروشن اونم سفارشی نه کانفیگ کارخونه ای !
همه دنیا از تو سایت سازنده سفارش میدن ما باید بریم تو بازار بین هزارتا کلاهبردار !
اگر650 نبود به n56 هم فک کن ولی خوب envy رو نمیشه ازش گذشت !
-------------------------------------------------------------------------------
توصیه خیلی جدی : سعی کن i5 بخری چون i7 فقط و فقط گرما داره و سیستم رو اذیت می کنه !
اصلا هم بهش نیاز نخواهی داشت !
همه جوره هم عالیه !
یا خرید i7 فقط 500 تومن پول وبه هدر میدی !
خیلی ممنون داداشنقل قول:
اگه فول گیرم اومد میخرم اگه نه که همون اچ دی رو میخرم
:n16:
پیشاپیش مبارک .منم همین روزا قصد خرید دارم اما قسطی
بله واقعا فقط یه حرفه ای میتونه موفق از بازار و یه مشت کلاه بردار برگرده ...نقل قول:
اگر مجبوری از سایت alldigital.ir بخر از کرمان هستن ! خیلی معتبره !
میشه بگید تو صفحه 15 اینچی چجوری میخایین فول اچ دی رو ببینین.من تو مانیتور 22" نمیتونم خوب حس کنم این کیفیت رو شما میخای فول اچدی واسه 15".اونم با کارت گرافیک ضعیف که خیلی از بازیها رو رو 720p به زور میاره
آره خیلی ریز میشه .
FHD واسه طراح خوبه نه کاربر معمولی !
شما همون HD برات مناسبه !
بله شاید قسمتی از بازی هم نشون داده نشه .مثلا من گوشیم xperia ray هست چون سایز صفحش کوچیکه بازی های اچ دی رو خوب نشون نمیده
در صورتی که از بازی های اچ دی هم پشتیبانی میکنه و صفحه نمایشش هم اچ دی هست ...
من که میگم k56 از n56 بهتره.قیمت رو لحاظ کنین خیلی بهتره
بهترین مدل های سونی و البته(fullHD)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ASUS - K56CM / NEW MODEL / WIN8 CPU : INTEL i5 - 3317 u (2.6 Ghz ) / CACHE : 3.0 MB / RAM:4GB DDR3/ HDD:500 GB SATA / LCD: 15.0" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD RW Double Layer / VGA :GEFORCE 635M- 2GB/ PORTS: LAN WiFi CARD READER WebCam Bluetooth HDMI / 2.3 Kg / USB3 / WIn8 2,500,000
ASUS - K46CB / i5CPU: INTEL i5 (1.7~2.6 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / RAM:4GB DDR3 / HDD:750 GBSATA / LCD:14.0"Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW Double Layer / VGA:GEFORCE 740 - 2GB/ PORTS: LAN +WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI /2.0 Kg 2620,000 Toman
اونو قت شما چجوری به این نتیجه رسیدید!؟؟:n04:نقل قول:
بچه ها k56cm با هارد 750 هم داریم یا دیگه موجود نیست؟تفاوت قیمتشون چقده؟
1-قیمت کمترنقل قول:
2-باریک بودن و وزن کمتر k56c نسبت به n56
دقت نکردم اگه n56 بدنه المینیومی نداشته باشه که دیگه هیچ
سخت افزار هم اگه قوی تر نباشه ضعیف تر هم نیست
شما چرا میخای cm بخری؟.خب 200 تومن اضافه خرج کن c بخرنقل قول:
هارد یک ترا هم داره.
مشکل اینجاس که بیشتر از 2500 نمیتونم خرج کنم.تفاوت آنچنانی هم ندارن فقط هارد اگه 750 باشه واسم کافیهنقل قول:
دوست عزیز با این قیمت یه z500 Lenovo بگیر با کانفینگ i7 :n16:
چرا k56 cb نمیگیری؟ با گرافیک 740 و هارد 1 ترابایت
یا s550 asus i5
نقل قول:به نظرت من اینجا چی گفتم؟:n18:نقل قول:
دوستان بودجم 2500...قیمت ها افت کرده! آیا صبر کنم ؟نظرتون چیه k46 بخرم یا k56؟کا 46 وزنش کمتره اما شاید صفحه کوچیکش چشم رو اذیت کنه و دل آدمو بزنه.نظرتون چیه؟
صفحه لب تاپ 14 اینچ اصلا کوچیک نیست. من با 13.3 اینچی مدتها کار کردم و بعد از مدتی به اندازه اون کاملا عادت میکنی. 14 که بزرگتره.نقل قول:
من k46 رو پیشنهاد میدم. وزن کمتر و جمع و جور بودن و باریک بودن خیلی مزیت بالائی هست. اینو هم درنظر بگیر که k46 و k56 هردو از یه رزولوشن تصویر برخوردار هستند که معنیش اینه که چگالی پیکسل تصویر k46 بالاتره و بهتره . تنها چیز که میتونست باعث نگرانی باشه کولینگه که ظاهرا انویدیا سری 700 این مشکل رو کمتر داره . به هرحال شما داری ریسک میکنی چون این سری تازه اومده و هنوز جواب پس نداده اما به نظر سری خوبی میاد. من بودم k46 میخریدم. دیزاین خیلی خوب و کیفیت بدنه خیلی خوب و کانفیگ خوبی داره. تا ببینیم در عمل چجوری جواب میده. قیمتش هم الان 2590 تو پاساژ ایران هست.
چه اوضاعیه امسال! کارتهای سری 700 جدید انویدیا ، پردازنده های جدید هسول اینتل با کارت گرافیک داخلی قدرتمندتر و مصرف کمتر ... بازار شلم شوربائیه! هنوز تا خرخره مغازه ها پر از مدلهای قبلی هستند
بازم دست ایسوس درد نکنه که مثل همیشه سریهای جدیدشو زودتر از بقیه وارد بازار ایران کرده و منتظر تموم شدن سریهای قبلیش نمونده.