سلام دوست عزيز من تو صفحات قبل كاملا" نوشتم تو جعبه بايد چيا باشه يه چند صفحه برگرد عقب !!نقل قول:
نوشته شده توسط rami_hemi
Printable View
سلام دوست عزيز من تو صفحات قبل كاملا" نوشتم تو جعبه بايد چيا باشه يه چند صفحه برگرد عقب !!نقل قول:
نوشته شده توسط rami_hemi
يه سري تم براي w810
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها يعني هيچ راهي وجود نداره كه و810 از حداكثر قدرت اسپيكر استفاده كنه من كه از اين صداي ضعيفش اعصابم خيلي خورد شده لطفا يه كاري كنيد
k750i و w810 صداي كدوم بيشتر؟
كا750 صد در صد قويتره
پس چي شد ؟ كسي سراغ نداره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط shahabamo
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
حرف خوبي زدي ( حداكثر قدرت اسپيكر )
من چون كارم الكترونيكه خوراكم ور رفتن باگوشيه وقتي روز اولي كه اين گوشي رو خريدم روزه دوم بازش كردم وقتي بلندگوشو ديدم مطمئن شدم يه چيزي سر راه بلندگوش گذاشتن تا صدا به حداكثر نرسه البته منظورم از يه چيزه يه قطعه الكترونيكيه مثل يه خازن كاهنده
راستش چون نقشه مدارش هنوز نيست نتونستم وارده جزئيات بشم ولي دارم روش كار ميكنم اگه خبري شد همينجا ميگم
نقل قول:
نوشته شده توسط shahabamo
متاسفانه پيغام گير با فرمت جاوا هنوز وجوده نداره البته براي سيمبين هست ها ولي هنوز براي جاوا ننوشتن كه به اين گوشي بخوره
راستي نميشه يه كاري كرد كه اين w810 سيمبين هم بخونه؟ آخه خيلي زايس نوكيا 6630 هم سيمبين بخونه هم جاوا ولي اين نتووووووووونه نه؟
راستي پيغام گير نبود؟
بويز ون جان ممنون از جوابت منم فك ميكردم همچين چيزي بايد باشه ولي جرات باز كردن گوشي نداشتم اخه واسه من يه چيزي عجيبه چرا صداي بازيام بلند و خوبه؟ يعني اون خازن فقط موقع پخش اهنگ فعال ميشه؟؟ يه چيز ديگه شايد علته اينكه باتري و810 از و800 شارژ كمتري نگه ميداره هم همين خازنه باشه البته به خاطر بزرگتر شدن ل سي د هم هست ولي ميتونه بيشتر به اون علت باشه
اقا شما هم يه حرفاي ميزني وقتي ميگن سيستمش جاواست ميخاي گوشي واست معجزه كنه.پيغام گير هم فعلن گير نمياد
يعني نميشه يه اسپيكر اضافي داخل 810 نصب كردنقل قول:
نوشته شده توسط seyed1370
سلام
نميدونم شما هم با اين مشكل مواجه شديد يا نه؟
وقتي ميخوام اس ام اس بزنم تو قسمت مور - ادد آيتم مثلا ملودي وقتي فولدر رينگ تونو انتخاب ميكنم و اونو باز ميكنم ميگه no file در صورتيكه ميدونيم تو ش آهنگ هست همينطور در مورد عكسها (البته شنيدم كه براي فرستادن عكسها يه نرم افزار ميخواد نميدونم درسته يا نه؟)
دوستان منم بالاخره بعد از يكي دو ماه تحقيق w810 گرفتم. :biggrin: :thumbsup:خيلي هم ازش راضيم.
قيمتش هم 310.000 بود با يه گارانتي چرت(iranfon ) . تو جمهوري بيشتر از بيست
تا مغازه رفتم كه حتا محض رضاي خدا دو تاشون يه قيمت نبودن. :angry: از 303.000 شروع
ميشد تا 325.000 همه هم مدعي بودن جنسشون اصله اما اينجور كه من فهميدم
فرق خاصي با هم نداشتن :puke: . حرفاي الكي و دروغ هم مثله نقل و نبات ميگفتن مثلا
اين گوشي هم توش هم بيرونش نوشته چينيه اما ماله بقيه فقط توش نوشته!!!
منم ديدم توش فقط يه برچسبه كه كشورشو نوشته و هر كسي ميتونست اونو
بچسبونه. گارانتي هم هم به مفت نميارزيد. خودشون برگه گارانتي رو 500 تومن
ميفروختن؟! :ohno: بعضي هم ميگفتن براي مالزي رو دارن كه بازم به نظر من فرقي با
چيني نداره چون اينا رو روبوت توليد ميكنه نه آدم كه بشه گفت كشور به كشور
فرق داره. يه سري هم دو كابل داشتن كه گرونتر ميدادن اما چون احتياجي به كابل
كمبوزيت نداشتم نگرفتم( ميخاستن 10.000 گرونتر بگيرن به خاطرش در حالي كه
بيرون ميتوني 1000 تومن بخري!) خلاصه سرتونو درد نيارم خيلي اين كاسباي
جمهوري دغل بازو كلاهبر دارن، ميريد خريد چهار چشمي مواظب باشيد.:devil: مثلا
رفتم پيش يكيشون گوشيو تست كرد اما يه كم كند لود ميشد گفتم نميخام، يارو
تيريپ شاكي برداشت كه گوشيو به خاطر تو دست دوم كردم بايد برداري در حالي كه
گوشيو از تو ويترين اورده بود :blink: در آخر موقع خريد به چند تا چيز توجه داشته باشيد.
اول اينكه آكبند باشه نه اينكه از تو ويترين اورده باشن كه دست 1600 نفر بهش خورده
باشه. دوم ارزونترين باشه. سوم منو فارسي داشته باشه. و چهارم كه از همه
مهمتره رودر بايستي با فروشنده نداشته باشيد، كلي مغازه تو جمهوري هست كه
حق انتخاب زيادي بهتون ميده ، فروشنده باهاتون بد حرف زد يا اينكه داشت
شوخي شوخي تو پاچتون ميكرد خيلي راحت باهاش خداحافظي كنيد و بريد
فروشگاه بعدي.;)
يني واقعا گوشي خوبي ؟ از ك750 بهتره؟ اخه منم ميخوام گوشيمو عوض كنم
من فک میکنم به خاطر این باشه که با اس ام اس نمیشه اهنگ یا عکس فرستاد(به غیر از اون سیاه سفید ا)نقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
شما این کارو با پیکچر مسیج امتحان کن ببین میشه یا نه :)
اقا مباركه. گوشيه من مالزيه هم رو جعبه هم رو گوشي . مال تو منو فارسي داره؟صداي اسپيكرش چطوره دوست عزيز؟؟
سلام
امروز با دو سه تا از فروشندگان موبایل صحبت می کردم می گفتن که w800 از w810 بهتره و دومی اشکالاتی داره که اولی نداره (البته توضیح دقیقی در این مورد ندادند)
و پیشنهاد می کردند که به جای w810 w800 بگیرم(البته هیچ کدوم از اونا رو نداشتند)
و برای اثبات مدعاشون از قیمت کمتر w810 نسبت به w800 در بازار تهران می گفتند
نظر شما چیه؟
آقا من w810i رو بالاخره خریدم خداییش آخرت گوشییه
هیچی کم نداره
چه از نظر عکاسی
چه از نظر mp3
اصلاً شما نمی تونی صداشو بزاری رو آخر بس که تو گوشه آدم می کوبه
ولی انگار که دارن با یه گوش کوب میزنن تو موخت بس که صداش علی هست
مخصوصاً که mega bass هم داره
فقط یه سوال کسی میتونه به من بگه ورژن جدید باسه آپدیت رو کجام می تونم پیدا کنم
و اینکه آیا اصلاً می شه آپدیت کرد یا نه>؟
اگه کسی هم لیست ورژن های آپگرید رو تونس بزاره خیلی خیلی ممنون می شم/.
نقل قول:
نوشته شده توسط alirafaat
بعدش ميگي :نقل قول:
امروز با دو سه تا از فروشندگان موبایل صحبت می کردم می گفتن که w800 از w810 بهتره و دومی اشکالاتی داره که اولی نداره
نقل قول:
پیشنهاد می کردند که به جای w810 w800 بگیرم
ولي در كل w800 يه مشكل هاي تو دوربين و بلوتوث و قيافه داشت كه تو w810 اين مشكل ها برطرف شدند
دوست عزيز من الان سرم يه ذره شلوغه ولي به همين زودي يه مطلب درست حسابي در مورد update كردن اين گوشي تو اين تاپيك ميزارمنقل قول:
نوشته شده توسط yamamusic
بچه ها يادتونه نقشه تهران رو بصورت جاوا تو همين تاپيك گزاشته بودم
حالا يه نقشه پيدا كردم كه بيرون قيمتش سه هزار تومن است
این برنامه نقشه ی رهیاب تهران بوده که با توجه به سیستم Java قابل نصب روی اکثر گوشی های جدید و حتی قدیمی هست
رهیاب همراه - تهران ۸۵
Rahyab Hamrah - Tehran 85
نرمافزار نقشهخوان تلفن همراه، نقشه شهر تهران با امکان جستجوی اماکن و معابر مهم، هتلها، موزهها، سفارتخانهها، آژانسهای بینالمللی، و نقشه کوچک مناطق شهرداری
مشخصات
نقشه مکان شهر تهران
مقیاس ۱:۳۵۰۰۰
بزرگنمایی ۳ مرحله
دقت ۷، ۶۰، ۱۰۰ نقطه در اینچ
محدوده شمال دربند
شرق تهرانپارس
غرب استادیوم ورزشی آزادی
جنوب بهشتزهرا
جستجو اماکن و معابر مهم بله
هتلها بله
موزهها بله
سفارتخانهها بله
آژانسهای بینالمللی بله
راهنما صفحهکلید بله
راهنمای نقشه بله
مشخصات مورد نیاز جاوا پشتیبانی MIDP2 یا بالاتر
حافظه داخلی حداقل ۴ مگابایت
کارت حافظه حداقل ۴ مگابایت (فقط برخی از گوشیهای نوکیا به این فضا احتیاج دارند)
محدودیت حجمی عدم وجود محدودیت حجمی برای اجرای برنامههای جاوا
اتصال به کامپیوتر کابل، بلوتوث، درگاه مادون قرمز، و غیره
گوشیهای آزمایششده نوکیا 3230, 3250, 6260, 6600, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, 7710, 9300, 9500, N70, N90, N91
سونیاریکسون K300i, K500i, K700i, K750i, S700i, W550i, W800i, W810i, W900i
آیمیت JAM, JAMin, JASJAR, K-JAM, PDA2, PDA2k
موتورولا A780, SLVR L7, V360
سامسونگ در حالت عادی قابل نصب نیست
سایت اصلی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت فروش تا اکنون 3000 تومان
حجم : 3 مگابایت
دانلود غیر مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي توي قسمت نرم افزارهاي موبايل معرفي شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه
اين برنامه كرك شدست ؟
آره كرك شده هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=boys_won]بعدش ميگي :
این مشکلیه که من عمریه با اپرا دارمنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
تو این جمله جای w800 و w810 جابجا است
سلام
گوشي 810 برنامه پذيره؟ فوري
نه جاوا هست و برنامه هاي سيمبين رو نميگيره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيمبين يعني چي؟
دوستان الان 3 روز ميشه كه دارم با گوشيم كار ميكنم كه واقعا فراتر از
انتظارم داره كار ميكنه. :biggrin:بعد از 3 روز كار معمولي كردن الان 75% باتري داره
كسايي كه با پاره آجراي نوكيا كار كردن( مثله خودم) ميفهمن چي ميگم.
از صداش هم كه نميشه نگفت، وقتي هدست هاي باحالشو تو گوشم
ميذارم و از اكولايزر مگابيس استفاده ميكنم باور كنيد ديافراگم زير سينه ام
ميلرزه.:headphone اون دوستاي عزيزي كه از صداي كمش مينالن يا مشكل شنوايي دارن
يه به جاي گوشي ترجيح ميدن يه ساب ووفر 1000وات تو جيبشون بذارن.
خودم 1 ماه 3250 نوكيا داشتم كه جلو w810 مثله جوك ميمونه.:thumbsdow
از تمام دوستاني كه تو اين فروم راهنمايي كردن و كمك به انتخاب من كردن
صميمانه متشكرم چون به من يه روياي شيرين كه w810 باشه بخشيدن.:thumbsup:
عزيزم وظيفه هست كه ما بهترين انتخاب رو معرفي كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هي ما ميگيم يه سري ميگن نه 3250 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما كه زبونمون مو در آورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي جواب منو بي زحمت بده !!!!
يه سيستم عامله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سيمبين يعني چي؟
مثلا" اگه جاوا رو داس در نظر بگيري (كه نرم افزار براش كمه) سيمبين ميشه ويندوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ساده گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم متوجه شده باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون كافي و مفيد
خواهشنقل قول:
ممنون كافي و مفيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ميتونه به من كمك كنه؟
گوشي 180 تازه گرفته باشه . از كجا؟ با چه قيمتي؟
بابا يكي از آپديت كردن اين گوشي بگه آخه !! بابا :evil: :blink: :angry: :laughing:
يكي جواب منو بده . لطفا
320 تا 330 جمهوري -علائديننقل قول:
نوشته شده توسط carnation
راستي من يه سوال دارم فايل هاي Swf رو اين گوشي ساپورت نميكنه ؟؟