برین کنار کینگ اومد :n25:
پینگ بالا برای شما که میخوای بازی انلاین انجام بدید مشکل ساز هست برای وبگردی مشکل ساز هست فقط برای دانلود استافده میشود که میبینی در پایگاههای نظامی عراق و افغانستان برای ارسال فیلمها و تصاویر به پایگاه های دیر استفاده میشود . پس بیخیال استفاده نرمال و معمولی باش.نقل قول:
ولی متاسفانه چیزی هم که من شنیدم و مطمئنم اینترنت اصلی رو از بین خواهند برد . و این طور میشود . کجای حرف این عزیزان یک بار درست از اب در اومده که این بار دومش باشه . بنده ک شرح مفصل از دیداری با یک دوست که احتمالا پدرشون هم شما میشناسید داشتم و در مورد این مسائل مفصل صحبت کردیم . یقیین بدون اینترنت ملی تو راهه.نقل قول:
بله دقیقا همین طوره و منم تایید میکنم من نزدیک 4 سال خط پی سی ام داشتم و متاسفانه با پارتی بازی هم نتونستم جمعش کنم و در نهایت میخواستم این روش رو انجام بدهم که وقتی متوجه موضوع شدم پام سست شد و بیخیال شدم.نقل قول:
خواستی تاپیکهایی که گواه این موضع هست و با اید ی قبلی من ساخته شده رو نشونت میدم.
عزیزم امواج این نوع از اینترنت برعکس تفکر شما نیازی به جهت یابی نداره بلکه در سراسر منطقه ای که کاوریج داشته باشه کاملا پخش شده و فقط کافیه شما جهت ماهواره رو داشته باشی با یک تکون مثل جی پی اس دریافت میشه . پس نیازی به چیزی مثل فایندر و این لوازم نخواهید داشت .نقل قول:
درضمن نقشه تشعشعات کشور در دست وزارت دفاع هست سیم ثانیه میریزن در خونت چون فرکانسی که شما میخواهید به اون دسترسی پیدا کنید خارج از محدوده مجاز مثل رادیوهای اف ام / تلوزیون و رادیو هست و بلافاصله دتکت میشین و فوقع ماوقع .. :n02:
اونها اکانتهای شیر هستش که یادمه 15 تومن برای اینرتنت 512 بود حتی 128 هم داشتند و تا وقتی که شارژ کنید اینترنت دارید و بصورت متناوب سرعت بالا میره . ولی وقتیشارژ نکنید وصل میشید ولی دریافت و انتقال ندارید.نقل قول:
اینترنت = اینترنشنا ل نتورک / یعنی شبکه جهانی یا به اختصار اینترنتنقل قول:
اینترانت واژه درستی هست منم تایید میکنم