دوستان میشه لینک صفحاتی که دموها توش هست رو بذارید، نه لینک مستقیم؟ این لینکای مستقیم موقتین و بعد مدتی کار نمی کنن. هم مدیا فایر هم خیلی سایتای دیگه.
Printable View
دوستان میشه لینک صفحاتی که دموها توش هست رو بذارید، نه لینک مستقیم؟ این لینکای مستقیم موقتین و بعد مدتی کار نمی کنن. هم مدیا فایر هم خیلی سایتای دیگه.
EA هم دیگه شورشو درآورده. همیشه یه بامبولی باید سر آدم دربیاره!
next-gen فقط گرافیکش فرق میکنه یا گیم پلی هم متفاوته؟
کلاً یه چیزی میخوان درست کنن، که وقتی نسخهی PC رو بزاری کنارش، باید حالت به هم بخوره.نقل قول:
کی قراره تو بازار ایران بیاد؟؟؟؟؟؟
دوست من ، مساله خیلی سادسنقل قول:
وفتی 99% جهان و 100% ایرانیا نسخه ی پی سی رو به صورت کرک شده بازی میکنن،چه لزومی داره که فیفا واسه پی سی رو هم نکست بدن ؟ از این زاویه هم به مساله نگاه کن دوست من...
اخه دکترجان اگه بخوای از اون زاویه نگاه کنی که کلاً EA نباید برای PC بازی بسازه:n02:یعنی این چند سالی که همه نسخه ها با یک کیفیت بود EA از این مسئله خبر نداشت؟!نقل قول:
کپی متاسفانه(یا خوشبختانه) روی کنسول ها هم وجود داره و به صورت منطقی نمیشه گفت این ملاک خوبی باشه که واسه یک پلتفرم بازیی ساخته بشه یا نشه..شرکت ها تو این سالها سعیشون این بوده که از طریق قابلیت های آنلاینی که شانس کمی واسه -- شدن دارن افراد رو تشویق به خرید نسخه اصلی بکنند
روشنه که با اومدن نسل جدید کنسول ها شرکت ها آزادی عمل خیلی بیشتری نسبت به گذشته تو پیاده سازی ایده هاشون پیدا می کنند حالا اگه بخوان همین آزادی عمل رو به یکباره رو PC هم اعمال کنند مطمئناً حداقل 60 70 درصد افراد با کامپیوترهای حال حاضرشون نمی تونن این بازی رو اجرا کنند
البته حرفت قبول دارم ولی نمیشه اینقد کلی به قضیه نگاه کرد...مطمئناً با توجه به این که فاصله ارائه کنسول های نسل جدید و ارائه بازی زمان کمی خواهد بود و شانس کمی برای ه.ک این کنسول ها تا اون زمان وجود داره و هیجانی که در ابتدای هر نسل وجود داره، EA با این سیاست چنان فروشی خواهد کرد که هزینه تمام اون نسخه های کپی شده سالهای قبلش در میاد:n02:
سلام دوستان
خبری از مد انلاین و پرو نشده؟
با سپاس
کاش بایرن رو زیادی قوی نسازن
البته فیفا یه جوریه یکی بازیش خوب باشه با یه تیم ضعیف میتونه یه تیم قوی رو ببره
اما اونیکی فوتباله اگر کریس رونالدو رو برداری دیگه از هرجا بشوتی گله....یعنی دسته دست بچه 5 ساله هم باشه میتونه بهت گل بزنه....
همین الانشم بایرن جز قویترین تیم های فیفا هستنقل قول:
کیه که ندونه اینا حربه های مارکتینگه و هیچ دلیلی جز افزایش فروش کنسولهای جدید نداره!
FIFA 14 XBOXONE E32013 STAGE DEMO
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FIFA 14 Stadiums – Camp Nou is Back
تنها ورزشگاهی که فعلا بصورت رسمی عنوان شده در فیفا 14 وجود داره Camp Nou بوده که بعد از غیبتی یک ساله دوباره به نسخه جدید فیفا برگشته.
ولی هنوز اسمی از بقیه ورزشگاه ها آورده نشده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه که 3دی کار هستیا.آره دمو قبلی از پیش رندر شده بود و حرکت بازیکنا و مخصوصا لباسشون خیلی زیبا کار شده بود.مطمئن بودم که در نهایت همچین چیزی نخواهدبود.جالبه فیفا معمولا دمو از پیش رندر شده منتشر نمیکرد.اون موقع که داشتم میدیدم به خودم گفتم اگه REAL باشه کنسول جدید رو پیش خرید میکنم ولی خب فعلا فاصله زیادهنقل قول:
اره. مشخص ترین تفاوت بینه اون دمو و دمویه ingame لباسه بازیکناس که با قدرته گرافیکیه که از بقیه ی بازیا دیدم(The Devision, The crew,Quantum break,Forza 5,NBA 2K 14,...) این احتمالو میدم که fifa تویه همین نسل(منظور نسله پیشه رو) میتونه لباسارو full clothکنه. مثله nba 2k 14.
راستی از PES 14 گیم پلی دیدی؟ لباسها کاملا از بدن بازیکنا جداست .... مثل سری 2K ....نقل قول:
البته باید یه استثنا هم قائل بشن... مثلا آدیداس بعضی لباساشو با تکنولوژی TECH FIT میسازه اگه اشتباه نکنم.لباس دقیقا به بدن بازیکن میچسبه.حتما اینو ببین اگه ندیدی....
announcement trailer رو دیده بودم و تو اون تریلر که سیاه و سفید بود و خیلی کوتاه لباسا ثابت بودن. اما تو این تریلر لباسا یه جورایی clothبود.چقد نسبت به پارسال بهتر شده بود بازی. جالبه next genهم نیست.اره. بعضی از بازیکنا مثله ارین روبن لباساشون اون تیپیه.
نسخه کمحجمتری ندارید؟نقل قول:
لینک با کیفیت پایین تر برای دمو
بازی بین سانتوس - بایرن دانلود کردی دیگه؟ همون که روی استیج دونفر باهم بازی میکنن ... یجورایی نه، لباسها کاملا CLOTH هستن.کاملا از بدن بازیکنا جداست.راحت میشه دید مخصوصا اول بازی که بازیکنا وارد زمین میشن و مخصوصا بازیکنایی که UNTUCKED SHIRT هستن (پیراهن روی لباس)نقل قول:
دقیقا بعضی از لباس های تیم ها به بدن میچسبه مخصوصا مال بایرن مونیخ در اینجا هم مخصوصا روبن و ریبری تو فیفا 13 هم خیلی جالبه دقت کنید اینجوریه!نقل قول:
دوستان میشه این بازیا که میگید لینکشو بذارید ما هم ببینیم؟ فقط خواهشا لینک صفحه رو بذارید. این لینکای مثلا مستقیم مدیافایر اکسپایر میشن!
این دمو جدید از داخل بازی رو دیدم واقعا نکات خوب حرکتی و تاکتیکی به بازی اضافه شده. مخصوصا finess head . جالبه روی نیمکت ذخیره ها هم از این به بعد بازیکنان واقعی میشنن نه یک سری مدل!
امسال سال پرباری واسه فیفا هست از اونطرف باید فیفا 14 رو واسه کنسول های جدید بده بعد از چند ماه باید جام جهانی 2014 رو بده تا میاده اون تموم شه فیفا 15 بدبختا نمیتونن نفس بکشن
بازی برای PC نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی میگه این :
* ها رو پاک کنید
واسه pc هم میاد ولی نسخه nextgen یاهمون نسل بعد فقط برای xbox one و ps4 میاد. واسه pc نسخه کارنت میاد.نقل قول:
فکر کنم مثل سال ۲۰۱۰ بازی worldcup 2014 واسه نسخه pc نیاد چون احتمالا فقط واسه نکس جن بیاد
نسخه جام جهانی بدن ایرانم توش هست؟!
بله وجود دارهنقل قول:
مثل وردکاپ 2006
کلا بازیهایی که فیفا میده کاملا به صورت آفیشیال هستش و اگه قرار بر این باشه که نسخه ای در مورد جام جهانی منتشر بشه،مطمئنا ایران و تمام تیمایی که صعود میکنن هستن.................نقل قول:
تازه اونم با کیفیت بهتر میزارن همونطور که توی 2006 دیدیم ایران رو مخصوصا بازیکنای اصلیش رو خیلی خوب میسازننقل قول:
یادم علی دایی و مهدوی کیا رو خیلی شبیه خودشون درست کرده بودن
دوستان پستم رو اصلاح میکنم :n02: خدا کنه هر دو بازی خوب از اب دربیاد چون پیشرفت هر دوتا بازی به نفع ماست:n11:
@Cv30
پسر خوب قبول دارم تو يه سني اين هيجانات و ترول كردنا مقبوله من هم بشخصه اگه ١٠ سال كوچكتر بودم شايد همين كارا رو ميكردم ،پس ادامه بده
برای تنوع هم که شده می باست مسی نباشه.
+زشت ترین مسی که تا حالا دیدم یه لحظه نشناختم.
در ضمن برو بچ امریکا و مکزیک باکس ارت خودشونو دارن .(چیچاریتوست کنار مسی)
اقا نیمخوا خبری ، ویدئوی ، عکسی چیزی بیاد ما که مردیم
آره هیچ خبری نیست منم بدجور تو کفم
فکر کنم تا gamescom باید صبر کنیم
آقا دم عرب ها گرم واقعا دارن خوب جاشونو تو PES و FIFA باز میکنن
البته حقشونه وقتی کپی یه بازی رو نمیخرن
سلام
4 یا 5 روزه که سر میزنم و همینجور تو صفه 20 گیر کرده چرا خبری عکسی ویدئویی چیزی نی
سلامنقل قول:
دقیقا اون از لیگ عربستان تو فیفا و اینم ماجرای گزارشگر عربی تو PES
البته کمی هم جای امید هست چون استقلال سپاهان تراکتور و فولاد توی PES کاملا لایسنس شدن و عالیه
فهرست تیم های ملی نیست؟
ایران هست یا نه؟
بی صبرانه منتظر بازی هستم