درود
دوستان گرامی کسی قیمت پلیر SONY HEADMAN NWZ-W262 2GB رو داره ؟ بنده تو یک سایت که نوشته بود موجود داره 280 تومن دیدم . به نظرتون کمتر از این قیمت میشه تو جمهوری پیدا کرد ؟ برای کسی میخوام به عنوان کادو
سپاسگذارم :n12:
Printable View
درود
دوستان گرامی کسی قیمت پلیر SONY HEADMAN NWZ-W262 2GB رو داره ؟ بنده تو یک سایت که نوشته بود موجود داره 280 تومن دیدم . به نظرتون کمتر از این قیمت میشه تو جمهوری پیدا کرد ؟ برای کسی میخوام به عنوان کادو
سپاسگذارم :n12:
سلام
قیمت mp3 player marshal digital me-638 2gig چنده؟کسی میدونه؟
سلام رفقا
نظرتون در موردSony ICD-PX333 چیه؟نسبت به سری ux سونی چطوره؟با توجه به اینکه قیمت معقول تری داره.من فقط برام کیفیت صدای ضبط شده مهمه
با تشکر
:n13::n16:نقل قول:
سلام دوستان . دنبال يه Player خوب ميگردم تا 300 تومن .
تو سايت Digi اينو ديدم خيلي خوشم اومد فقط نميدونم كيفيت صداش خوبه يا نه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من تو که میگیری 4 گیگ اش رو بگیرنقل قول:
2 گیگ کم میاد
پلیر های مارشال قیمت های متفرقه زیاد دارهنقل قول:
باید از مغازه دارها بپرسی
من دقیقا هیمنو دارمنقل قول:
پارسال خریدم با یه هدفون creative ep630
خیلی خوب با هم مچ شدن
ولی متاسفانه پلیر که در طول مدت دکمه های سوییچ اش از کار میوفته و خیلی سخت تو بازار پیدا میشه
اگه میخوای چیزی بخری تو مدل های سونی مانور بده
مرسي از راهنمايت دوست من . خوب Sony چه مدلي بگيرم ؟ چيزي مد نظرتون هست ؟
NWZ-B173 چطوره ؟
سلام دوستان من یه ضبط خبر نگاری میخواستم برای اینکه تو کلاس صدای استاد رو ضبط کنه این سیستم هارو هم داشته باشه باتری لیتیومی و حذف نویز و قطع ضبط خودکار در زمان سکوت.
کیفیتش هم خوب باشه.
....
برندش برام هیچ فرقی نداره.
هر چی هم ارزون تر باشه بهتره..
نظر شما در باره مدل های شرکت jxd چیه؟؟
یا مدل های lander..
سلامنقل قول:
مدل سونی ax-412 مدل بسیار خوبیه
البته دو تا باتری aaa میخوره که این یک مزیت به حساب میاد چون در مواقع ضروری میتونید با خرید باتری کارتون رو راه بندازید.
موفق باشید.
حذف شود...
سلام به اساتيد گرامي
من بين دو مدل زير گير كردم....نميدونم كدومش كيفيت ساخت بهتري داره و هدفون بهتري از نظر بيس عميق تر و تفكيك و وضوح صداي بيشتر داره....اگه كسي تجربه اي از اين 2 مدل داره در اختيارم بزاره و بگه كدوم بهتره واقعا ازش ممنون ميشم
كاربرد من موزيك هستش و اينكه هدفون خيلي خوبي داشته باشه و بيس و وضوح صداي خوبي داشته باشه :n01:
Sony Walkman NWZ-B173
Creative Zen Style M300
- سلام به همه دوستان
من ميخواهم یک mp3 یا mp4 بخرم كه هم قابليت پخش آهنگ داشته باشه و همزمان قابليت نشان دادن متن آهنگ TXT ( تقویت زبان) قابليت ضبط و راديو داشته باشه و راحت قابل حمل باشه
امروز بازار ایران رفتم Marshal MP4 ME-674 بهم معرفی کردن ولی چون صفحه اش لمسی بود ترسیدم بخرم و همچنین zigma بهم معرفی کردن- نظرتون درباره ARCHOS VISION 14 چی هست؟
لطفا راهنمایم کنید
من خودم ویس ریکوردر سونی دارم ولی این را برای دیدن متن شعر و آهنگ میخواهم ، میخواهم همزمان با آهنگ متن را برای تقویت زبان بخونم
با تشکر
دوستان من یه cowon i10 دارم نظرم این بود که سفارش بدم sansaclip zip بیارن واسم ولی حالا coby mp828 نظرمو جلب کرده، نظرتون راجع بهش چیه؟
سلام.نقل قول:
یک مدل قدیمی از این برند داشتم در یک کلام افتضاح بود...
در ضمن این برند بیشتر به محصولات با کیفیت پایین و ارزان می پردازد و تولیدات با کیفیتی ندارد. تبلت های این برند نیز افتضاح ولی ارزان هستند.
به نظر من کلیپ زیپ ارزش خرید بیشتری دارد. Rockbox را در کلیپ زیپ می توانید استفاده کنید اما در Coby...
موفق باشید.
سلام دوستان
باید یه پلیر بگیرم برای دویدن و توی باشگاه ، پولم فقط 100 تومن دارم ، چیز بدرد بخور تو این رنج قیمتش هست که ضد اب و عرق کردن باشه؟
انتظار زیادی هم ازش ندارم:
یک گیگ هم حجم داشته باشه برام بسه
شارژ بشه
بشه به لباسی جایی گیرش کرد
راستی هدفون هم دارم ،هدفونش برام مهم نیست
پیشاپیش ممنونم از جوابتون
اگر بتونید بودجتون رو تا 200 افزایش بدید ipod shuffle انتخاب خوبی میتونه باشهنقل قول:
ولی با این بودجه میتونید از برند ارکوس انتخواب کنید. ضمن اینکه کیفیت ساخت متوسطی داره
مدلهاش هم تفاوت چندانی ندارند هرکدوم رو که خوشتون اومد تهیه کنید.
موفق باشید.
پول ندارم ، صدتا دارم نهایت بتونم بکنمش 150 .
انرژی سیستم چطوره؟یه نمونه ورزشی ازش دیدم فکر کنم دیجیکالا داشت ،خیلی باحال بود از نظر ظاهر ولی موزیک خوب پخش میکنه؟
درود به همه بچه ها .....
دو تا راهنمایی میخام
اولی برای یک شخص دیگه هست که mp3player میخاد برای ورزش ( دو ) میخاد کوچیک باشه تا 40 50 تومن خودم مدلی نمیشناسم ت این قیمت و اینکه اگه چیزی بیدا میشه که کیفیت خوب و دوام خوب نسبت به قیمتش داره لطفا بگید و اینکه توصیه میکنید خریدش دوام کم نداشته باشه :n02:
خودم به اندازه بچه ها تخصص ندارم ولی میدونم بلیر ها تخصصی برای اهنگ هست و نسبت به گوشی ها و ... کیفیت صدای عالی دارند.
هدفم از این حرف این هست که دنبال بلیر با ظرفیت بالا و راحت بشه موزیک ابلود کرد هر چند قدیما بود که سونی با برنامه خاص خودش فقط میشد ابلود کرد و فقط ابل با ایتونز هست
سونی هم بلیر جدید زده که اندروید هست نمیدونم کی به اینجا میرسه تا نیاد نمیشه نظر داد ولی این بلیر که اندروید هست اخه اندروید بهینه هست؟؟ نسبت به بلیر قبلی خود سونی که فرمویرش فقط برای موسیقی میساختند ؟
سوال دیگه ایباد ابل تو بخش اهنگ مثل ایفون هست یا بهتره ؟ برای موسیقی خوبه یعنی تو بخش موزیک ویژگی های خاص داره مثل بلیر سونی ؟
راهنمایی بکنید منتظر بلیر اندروید جدید سونی بمونم که ظرفیت زیاد داره مدلش یادم نیست تو zoomit خوندم
از نظر قیمت ارزش داره یا اینکه جدیدا گوشی ها فناوریشون مثل بلیر های خوب هست مثلا گوشی سونی مثل بلیر واکمنش تو موسیقی خوبه یا ایفون .
ممنون میشم راهنمایی بکنید تو انتخاب و اگه مدل دیگه ای خوبه بفرمایید
ببخشید طولانی شد:n16:
سلام به همه دوستان
میخواستم هدفون سنهایزر px-200 و یه پلیر با کیفیت بخرم.
چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟
خیلی ممنون:n01:
سلامنقل قول:
خوب مورد اول که من مدلی رو نمیشناسم.
در مورد ایفون و ایپاد هم معمولا بسیار به هم نزدیک هستند و جایی ندیدم از تفاوت صدای این مدلها صحبت کنند
البته ایپاد و ایفونهایی که از یک نسل هستند.
در مورد پلیر سونی احتمالش کم هست که وارد بازار ایران بشه چوف فعلا بازار پلیرها خیلی راکده
در مورد فریمور هم : کیفیت صداش هیچ ربطی به فریمور نداره ضمن اینکه اندروید هم پلیر خوبی داره و هم اینکه میتونید نرم افزارهای پلیر دیگه و اکولایزرها رو روش نسب کنید.
همونطور که گفتم ایپاد و ایفون تفاوت چندانی ندارند ولی پلیرهای سونی مثلا از امپ مخصوص s-master خود سونی استفاده می کنند که توی گوشیهای سونی استفاده نمیشه(البته قرار بود توی یکی از مدلهای بالای سوی یه بار استفاده بشه)
خوب کاربردتون چیه؟؟؟
چقدر بودجه دارید؟
با چه هدفونی ؟
و ضمن اینکه الان از چه پلیری استفاده می کنید؟
دوست عزیز چقدر بودجه دارید و بیشتر برای چه کاربردی استفاده می کنید و اینکه ویژگی مد نظرتون هست که میخواین داشته باشه؟نقل قول:
موفق باشید.
کیفیت صداش از همه چیز مهمتره. کلا زیاد راک گوش می دم.نقل قول:
قیمتش هم زیر 400 .
ممنون
درود
در باره مورد اول بهش بگم که تو بازار بگرده دیگه چون مدل اصل این قیمت نیس دیگه . قبلا مارشال 50 بود ولی سالها بیش :n02:
کاربردم فقط گوش دادن به موزیک هست با صدای خوب باشه
الان که بلیرم سونی سری f هست و هدفونم ex35 چیز معمولی هستن :n28:
راستی ایباد یا ایفون flac بخش میکنند؟
هر چند همه اهنگ هام mp3 هست وقت گیر اوردم و دانلود flac نیست.
بودجه میرسونیم ولی خودم دیگه تمایل به گوشی دارم اگه کیفیتش مثل یلیر ها باشه که تو جابجایی راحت باشه همیشه همراه باشه
راستی هدفون خوب معرفی میکنید از اینinear ها خسته شدم کنار گذاشتمش گفتم گوشم از بین میره.
هدفون معمولی ear phone بود اسمش مارک خوب چیا هستند ؟ سونی چیزی داره خوب باشه ؟
ممنونم:n16:
رفقا به نظرتون sansa clip zip بهتره یا ipod touch و classic نسل چهارم؟
سلام؛ با بودجه بین 100 تا 200( نهایتا! 200 ) چه رکوردری پیشنهاد میکنید؟ ( کلا هرچی ارزون تر بهتر!)
ضمنا واسه ضبط صدای استادا سر کلاس میخوام. + فقط کیفیت و حساسیت ضبطش واسم مهمه نه چیزای دیگه :n02:
به نظرم mp4 های سونی که در بازار هستند در این رده ی قیمتی کیفیت صدای خیلی خوبی دارند.نقل قول:
اگر بتونید بودجه رو افزایش بدید ipod nano هم گزینه ی خیلی خوبیه
با نرم افزار این توانایی رو پیدا میکنندنقل قول:
ایفونها کیفیت صدای خیلی خوبی دارند میتونید استفاده کنید و کارتون رو هم راحت کنید.
هدفون رو در بخش مربوطه باید سوال کنید. ضمن اینکه ارزش خرید هدفون معمولا خیلی بیشتره یعنی مثلا اگر یک هدفون 800 تومنی با یک پلیر 200 تومنی بگیرید صدای بهتری داریئ تا یک پلیر 700 تومنی و یک هدفون 300 تومنی.
موفق باشید.
sansa کیفیت صدای خیلی خوب و قیمت خیلی پایینی داره.نقل قول:
اگر به امکانات جانبی ایپادها نیاز ندارید و فقط بحث کیفیت صداست
انتخاب خیلی خوبی خواهد بود.
باید برین یک مرکز سونی و ببینید موجودی چی دارندنقل قول:
کلا از برند سونی هر رکوردری که بگیرید جوابگوی نیازهاتون خواهد بود.
قبلا دوستان رکوردر ax-412 رو تهیه کردند و راضی بودند.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز شما گزینه هایی همچون رکوردرهای شرکت لندر ومارشال را نیز دارید که من فکر می کنم لندر در اولویت هستش
سلام دوستان
من یه mp3 player میخواستم حداکثر 150 هزار تومن ممنون میشم بهم معرفی کنید
من خودم این دو مدلو پیدا کردم بنظرتون کدومشون خوبه؟
لطفا کمک کنید ممنون :-)
mp3 player كه بشه زير مقنعه و سركار ازش استفاده كرد و كسي متوجه نشه تا 100 تومن؟
سلامنقل قول:
سری nwz-b170 سونی دستگاهای با کیفیت خوبی هستند و قیمتشون نزدیک به بودجه ی شماست.
موفق باشد.
خوب اگر فقط جمع و جور بودن مد نظرتونه میتونید از مدلهای چینی موجود در بازار تهیه کنید.نقل قول:
ولی اصلا توصیه نمیشه
در خود این انجمن هر روز افراد زیادی پست میزارن که با این جور دستگاها مشکل دارند و راهکاری هم نیست. چون مارک متفرقه خریدند که پول کمتری بدند ولی الان نه دستگاه دارند نه پول چون پشتیبانی نداره.
توی بودجه ی مورد نظرتون بپمدلهای برند arcous هستند ولی پیشنهاد من اینه که یا sony nwz-b173 تهیه کنید و یا ipod shuffle که مدل ایپاد خیلی با کاربردی که مد نظرتون هست هم همخونی داره.
موفق باشید.
از دوستان میخوام یک مدل خوب معرفی کنن تو رنج 100 تا 200 هزار تومن کیفیت صدا مهمه بیشتر.
سلامنقل قول:
پلیرهای سونی سری b170 در این رده ی قیمتی هستند (حدود 170 برای 2g) و کیفیت ساخت و کیفیت صدای خوبی دارند.
موفق باشید.
نقل قول:
ممنون ، فروشگاه معتبر که حضوری برم بخرم سمت بازار رضا و اینا هست؟
تقربا همه ی فروشگاهای سونی موجود دارندنقل قول:
توی خود سایت سونی با شماره هستند
قیمت همگی هم یکسانه
نگرانی هم بابت اصل بودن ندارید.
موفق باشید.
سلام
تا 150 کسی میتونه یه MP4 Player خوب معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
mp3 player هستنقل قول:
می تونید از پلیرهای سونی استفاده کنید
سری b173 فعلا حدود 160 با ظرفیت 2g میتونید از نمایندگیهای سونی بگیرین
موفق باشید.
مرسي از راهنماييتنقل قول:
اما اين مدل اصلا راست كار من نيست هم زشته و ساده هم ظرفيتش پايينه من ميخوام هم عكس هم فيلم هم متن هم موزيك ساپورت كنه
متاسفانه باید از مارکهای متفرقه مثل ارکوس خرید کنیدنقل قول:
که من این مدلها رو تست نکردم و توصیه هم نمیکنم
اگر بتونید مقداری بیشتر صبر کنید و بودجتون رو بالاتر ببرید به نظر من خیلی بهتره
موفق باشید.
رفقا تا 200 تومان من ایپاد شافل رو پیشنهاد دارم واستون