خودش بخاطر این که داره تو یه فیلمه دیگه بازی می کنه از این فیلم رفت . البته فکر کنم . شایدم یه سوتیه . ولی فکر نکنم .نقل قول:
Printable View
خودش بخاطر این که داره تو یه فیلمه دیگه بازی می کنه از این فیلم رفت . البته فکر کنم . شایدم یه سوتیه . ولی فکر نکنم .نقل قول:
اگه گلرخ بود که کلا موضوع پایتخت 2 تغییر میکرد.. ولی قبول دارم نه فقط تو این سریا بلکه تو اکثر سریالای ایرونینقل قول:
خیلی چیزارو نصفه و نیمه رها میکنند.. من یک بار از خودشون که حرف میزدند ( تو سریالهای دیگه) شنیدم میگفتند این ها
فقصیر ما نیست مدام به ما هشدار میدند که زود تموم کنید و نباید طولانی بشه و وقت زیاد برای این چیزا نداریم...
البته من بعید میدونم اینجوری بشه و باز هم ارسطو ناکام میشه ولی به احتمال زیاد چون این سریال دنبال فرهنگ سازی و نکات آموزشی هست احتمالا ارسطو کلیه اش رو اهدا میکنهنقل قول:
منظورت اینه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کن حالشو ببر : :n02:
جوجه کلیه داره!:n02::n02:
گنبد و گلدسته «پایتخت۲»، نذر مسجد شد
گنبد و گلدسته سریال پایتخت دو که این روزها به پر بینندهترین سریال نوروزی سیما بدل شده است، در انتها به مسجدی در فارس میرسد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، در سریال پایتخت 2 که این روزها از شبکه یک پخش میشود، نقی قرار است یک گُنبد و دو گلدسته را از تهران به روستایی در قشم ببرد، در این سفر هر بار که این کامیون به شهری میرسد، مردم شهر به استقبال این کامیون میآیند.
کارگردان مجموعه تلویزیونی «پایتخت 2» در این زمینه به خبرنگار فارس گفت: گنبد و گلدستهای که در این سریال استفاده میشود، در نهایت نذر مسجدی در استان فارس است.
سیروس مقدم افزود: از روزی که گنبد و گلدسته را سفارش دادم، سازنده آن به ما گفت پس از پایان کار آن را برگردانید، من مبلغی از قیمت آن کم میکنم و پولش را به شما برمیگردانم.
وی ادامه داد: این گنبد و گلدسته برای من گران تمام شد اما به خاطر اینکه نذری را چند سالی است که دارم، به همین منظور از آن برای ادای دینم استفاده میکنم.
مقدم تصریح کرد: گنبد و گلدسته را نذر مسجدی در استان فارس کردهام که مدتی است تاسیس شده اما سازندگان آن استطاعت تهیه گنبد و گلدسته را نداشتهاند.
به گزارش فارس، ساعت 9 صبح روز اول فروردین ماه جاری نیز تعدادی از عوامل این سریال که برای ضبط آن به جزیره قشم سفر کرده بودند به صورت زمینی به تهران بر میگشتند که در جاده سیرجان ـ کرمان دچار حادثه شده و سه نفر مجروح شدند که پای یکی از آنان بهنام جواد باقری از زانو قطع شد.
سریال «پایتخت 2» به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه کنندگی الهام غفوریان از ابتدای نوروز از سیمای جمهوری اسلامی ایران در حال پخش است و مراحل ضبط این سریال هنوز به پایان نرسیده است.
پایتخت 2 چند قسمته؟
اين نقي چقدر يه دندست ...
مگه نگفت برسيم شيراز چرا يهو نوشت بندر عباس ٥ كيلومتر
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااای بچه ها یه سوتی تو این قسمت بود ! : ارسطو می گه زنگ بزنیم به پلیس بعد هما می که اینجا آنتن نمی ده .... در حالی که برای زنگ زدن به پلیس 110 گوشی احتیاج به سیمکارت نداره که ......... :n19:
بابا پنچعلی : از تشمشه :n08:
داداش شما دقت نمیکنی پسنقل قول:
من امروز برای اولین بار و به زور مهمون یک قسمت از این فاجعه رو دیدم کل سریال سوتی بود
اخه سگ ژرمن شپرد ملیونی دست شکارچی چی کار میکنه ؟
اون صحنه بالا کشیدن اهو که دیگه اخرش بود
و .....
tapatalk
ای بابا ....
دوستان طنز و داستان شیرین و رایطه های بامزه شخصیتهارو رها کردن گیر دادن به شماره پلیس و آهو ....
این قسمت " پدر پنحعلی : معرکه بود..آخرای سریال زبونش باز شده....:n19:
واای !عاشق پنجعلی ام! مَنـِـــم می یام :n02: و ... اَ لِکـــی بود... که من واسه اولین بار خندشو دیدم ولی از نزدیک که نشونش میده دوربین زیاد
پیرش نکردن فقط یه عینکه.. از همه باحال تر خبر خوش شعله بود..این دختره معلوم نیس چشه انگار از خداشه ... از ارسطو انگار جدی خوشش میاد :n08:
داداش به این چیزا نیس که... شما به بزرگیتون ببخشید گیر ندید به این بدبختا ... تازه لازم نیس که شکارچیه حتما خریده باشدش که...نقل قول:
اخه سگ ژرمن شپرد ملیونی دست شکارچی چی کار میکنه ؟
اشتباه بزرگ امشب میدونین چی بود؟ :)
سکانس قبل از اینکه ماشین خراب بشه راجع به سکسه پنجعلی بود ! اونجا ارسطو از خانوم فدوی تشکر کرد !
سکانسی هم که ماشین خراب شده بود ، تو پلانی که ارسطو اومد تو ماشین استارت بزنه ، پنجعلی داشت سـکســکه میکرد ، بعد زن نقی گفت: از خانوم فدوی تشکر کردی بابت نوشیدنیها؟ بعد ارسطو از خانوم فدوی تشکر کرد!
مطمعنم اون سکانس سکسکه و نفس گرفتن پنجعلی ، بعد از خراب شدن ماشین باید میومده ... منتها تو مونتاژ گــاف دادن! از این گافها زیاد داشت این سریال!
دیشب هم اون سکانسی که پنجعلی روی تخت بود ، با دوربینی که از نقی گرفته بودن ، رو به سقف خوابیده بود .... با دوربینی که از ارسطو گرفته بودن رو سرش رو بالشت بود !
این است سریالهایی که با عجله درست میشه!
در کل بد نیست سریالش ... ولی این اشتباهات رو هم داشت :n08:
* یه چیزی به اطلاع همه کاربران عزیز برسونم که بزرگترین سریال های آمریکا با سرمایه گذاری های کلون رو میبینی 100 تا گاف ازش میگیرن ..
مثلا همین فرار از زندان که پر بیننده ترین سریال آمریکا شد گلدفینچ ازش 32 تا گاف گرفته ،بعد شما انتظار دارید با این سرمایه و این زمان کم
یه سریال بدون سوتی ببینید؟؟ به نظرم با این همه محدودیت هایی که دارند و سختی که بهشون میدند خیلی هم عالی کار کردند تا اینجا یه خسته نباشید
دارند همشون به نظرم ...*
:n16:
من سلطان سوتی گرفتن هستم. از هری پاتر 7 ، 9 تا سوتی گرفتم . یه فیلمه 3 ساعته .نقل قول:
این صوتیی که من ازش گرفتم، خیلی تابلو بود .
ریا شد :sq_4:نقل قول:
مثلا همین فرار از زندان که پر بیننده ترین سریال آمریکا شد گلدفینچ ازش 32 تا گاف ازش گرفته
باید این گافها و سوتی ها به دست نویسندگان و سیروس مقدم برسه تا توی سریالای بعدیشون کارای بهتری ارائه بدن، خودشون هم باید از خداشون باشه که بیننده هاشون انقدر با دقت سریال رو میبینن و حواسشون به همه چی هست.اگه قرار باشه از همه چی سرسری بگذریم میشینیم روزنامه میخونیم.
یه سوتی دیگه امشب: کلاه سمت راست جاده پیدا شد، ولی وقتی از کنار چاه ماشینو نشون داد ماشین اون طرف جاده بود(طرف مقابلی که کلاه بود)!
آخ آخ آخ شما چقدر ایراد میگیرین :n02:
خب باد میومد دیگه ، باد هم نیاد ، ماشین هایی که عبور میکنن(مخصوصا سنگیناش) کلی هوا رو جابجا میکنن ، کلاه هم رفته بود بالا درخت ،نقل قول:
(مثل ارسطو بخونش: )آیا خوب بود کلاه گم میشد و تا آخرش همه نفری تو بیابون دنبال کلاه میگشتند؟
(نقل قول از نقی: )اصن قسمت بوده که کلاه بیوفته و اون پنجه علی با کفش بزنه و اون سگ چند میلیونی بیاد کفش رو برداره و ...
/
ای بابا چقدر گیر میدید:n27:
برادر وقتی اینا کلاه رو دیدن ماشینو سمت خودشون(سمت راست جاده زدن کنار)، وقتی از دور ماشینو نشون داد ماشین سمت چپ جاده بود،فردا تو تکرارش ببین.نقل قول:
عزیزان به جای اینهمه سوتی گرفتن به نکات آموزشی این سریال هم دقت کنید
علاوه بر سرگرمی و تم طنزی که داره نکات آموزشی خوبی هم توش گنجانده شده.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
به نظرتون این تابلو دست ساز نیـــست؟
بـــله ... صد البته!نقل قول:
یکیش اینه که ، نامه بنویسیم به رییس جمهور و مشکلاتمون رو بگیم بهشون :n26:
دوست من، شما بر چه مبنایی اینو میگید؟نقل قول:
اگر بخش بولد شده رو در نظر بگیریم، مجموع تایم سریال 11 ساعته! یعنی یه سریال نمیتونه با پشتوانه سری قبلی خودش، تو 11 ساعت بپردازه به روابط کارکترها و ویژگی هاشون؟ مجموع تایم سیزن اول سیتکامی مثل مدرن فمیلی (24 قسمت) 2 ساعت هم کمتر از پایتخت هست! اما شما با نگاه کردن یک فصلش قسمت به قسمت شیفته پیچیدگی بین کارکتر ها تو یه موضوع کمدی میشید... 15 قسمت و 11 ساعت زمان کمی برای سناریو نویس و کارگردان نیست، چهار دیواری یا همین پایتخت 1 اثر همین آقای مقدم هست که رد محسن طنابنده در متنش دیده میشه... خودتون مقابسه کنید دیگه./نقل قول:
+
چه هزینه ای؟ 100 برابر؟!:n04: تنظیم و ادیت داستان = افزایش چشمگیر هزینه؟ omg
دقیقا، اینو خوندم یاد بخشی از یکی از پست های جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتادم (راجع به پایتخت 1) که تازه خود من این سریال رو خیلی دوست دارم:نقل قول:
true storyنقل قول:
در کل اگه هدف صرفا خندیدن باشه، سریال سرگم کننده است.:n02:
من سریال رو دو قسمتش رو کامل دیدم و زیاد نگاه نمیکنم حتی پایتخت 1 رو هم زیاد ندیدم اما به نظرم اینکار بیــــــــش از حد دم دستی دیگه ساخته شده!!!!:n27:
واقعا سریال تیکه های فان و خنده دار خیلی زیادی داره و واقعا میخندم با سریال اما تو بعضی لحظات انقدر شات های بد گرفته شده که من سز دزد میگیرم!!
درسته این نوع فیلم برداری یه نوع جذابیت خاص خودش رو داره اماااا... نه انقدر دم دستی و سهل انگاری!! اینو به این دلیل میگم که من این تیپ فیلم بردازی دوربین روی دست رو به شکل خوب و زیبا و قابل قبولش تو کار تا ثریای اقای مقدم دیدم! :n29:
همینه که ادمو عصبی میکنه! یکی که اونقدر با حساسیت سکانس ها رو برداشت میکنه چجوری میشه که این اتفاق براش می افته!!
اقای ضرغامی هم که به شدت از سری اول سریال بسیار خوششون اومده بود و در هر مراسم اون سریال رو به عنوان نمونه خوب و مایه افتخار صدا و سیماشون میدونستن فکر نکنم از نظر بودجه با این اوصاف سریال مشکلی پیدا میکرد!!یعنی وقتی این فیلم رو نگاه میکنم قشنگ حس میکنم سر صحنه چه اتفاقاتی می افتاده...
مثلا بگم .... خب حالا کامیونه میخواد بیاد جلو خونه پارک کنه ... اقا برو بالا اون دیوار یه شات نزدیک از گنبده بگیر ...حالا کامیون برگرد بریم از داخل حیاط هم موقع اومدن یه چیزی بگیریم... خیلی خوب عالیه حالا یکی هم موقع پیدا شدن دوربین ترازش میبریم پایین از پیاده شدنشون میگیرم عالی شد!! این وسط از کلی میله اهن و چیزی محو شده و اینا هم بگذریم اصلا مسئله ای نیس ولش کن ...
تو خیابون....خب از اون بالا بگیر حالا یهو از وسط چراغ قرمز به فاصله 10 سانتی متر دوربین رد میشه ....
اصلا کار به گیج شدن و سردرگمی الکی هم از نظر بصری واسه بیننده به وجود میاریم نداریم خیلی هم عالیه!!!
من نمیخوام منکر زیبایی های این نوع کار بشم ، اما بابا یه بار دوبار سه بار!! نه هر لحظه فیلم و در هر جایی و در هر شرایطی ! ایننجوری زیبایی کار از بین میره!
به هر حال لذت بصری کار به شدت پایینه اما لذت کمدی و یا بهتر بگم خنده دار بودن سریال بسیار بالا
جدی که نگفتید خدای نکرده؟!!!نقل قول:
احتیج به سیمکارت و آنتن هست نیازی نیست که اعتبار داشته باشی و اگه گوشی قفل داشته باشه برای گرفتن شماره های اضطراری نیازی به باز کردن قفل نیستنقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
ببخشد داداش . من خودم گزارش گم شدن یه دختربچه رو به پلیس دادم . در حالی که تو گوشیم سیمکارت نداشتم . ( بدون سیمکارت. نه بدون شارژ )نقل قول:
ولی جدای از این سوتیها و اشنباهاتی که بوده، این سریال بعد از چند تا سریال خوب تو همین رده مثل من یک مستاجرم و نابرده رنج تونسته بدون دلقک بازی و لودگی و با همین سادگی خودش من رو بخندونه و البته تاثیرات مثبت زیادی هم بذاره، بنظرم بجای این دید منفی گرایانه و ریزبین بیایم پیامهای اصلی سریال رو بگیریم! ببینیم چطور اون اتفاقات دست به دست هم میده تا اون مرده نجات پیدا کنه، یکمی با زندگی امروزمون تطبیق بدیم! وقتی به اتفاقاتی که برام میفته فکر میکنم، واقعا میتونم همین قسمت بودن رو حس میکنم و میفهمم که اگه خدا نخواد اتفاق نمیفته ...
دوستان این سگ تو قسمت دیشب چه نوع سگی بود؟اسم نژاد و گونش چیه؟
چه بحث هایی تو تاپیک این سریال میشه :دینقل قول:
ژرمن شپرد...
بیشتر واسه پیدا کردن مواد مخدر مورد تربیت قرار میگیرن ...
نقل قول:
شما فقط كافيه ابتدا هزينه ساخت اين دو سريال رو با هم مقايسه كنيد و بعدش تو ايران بريد براي ساخت يك سريال با شبكه سر و كله بزنيد و تازه بعد از اون ميرسيد به خان تهيه كننده كه خودش جز سخت ترين خان هاست و به همين سادگي متوجه ميشيد بنده چي ميگم.....
دوربینی که برای ساخت این سریال استفاده شده چیه؟ مثل اینکه همه جا هم جا میگیره
از دوربینها و لنزهای مختلف استفاده شده ....نقل قول:
یه جاهایی رو مثلا با لنز واید گرفتن :)
سریاله با حالیه خدایییییی
ولی فیلم برداریش انصافاً خوبه ... ( برخلاف نظر خیلی ها )
شانس بیاریم از فردا جنوبی ها نگن چرا ارسطو تو یکی از دیالگواش به اون پسره گفت زغال اخته و مرد عنکبوتی
دوستان من حس میکنم که صحنه ی اخر سریالو کشف کردم
در صحنه ی آخر سریال، عروسی ارسطو و خانوم فدوی نشون داده میشه که نقی در حال رقصه و سپس یه عکس گرفته میشه از نقی که وسط عکس ارسطو و خانوم فدوی شاباش دهنشه و داره میرقصه و همین تصویر بزرگ میشه و سپس تیتراز پایانی میره
یعنی یه چیزی تو مایه های همین عکس زیر فقط جای ارسطو و نقی رو عوض کنید و جای هما هم خانوم فدوی رو بزارید
شاید باورتون نشه ولی من این صحنرو دیشب تو خواب دیدم