میتونه مشکل از خمیر سیلیکونی باشه؟
Printable View
میتونه مشکل از خمیر سیلیکونی باشه؟
میشه راهنماییم کنید؟ لطفا
سلام دوستان. توی تنظیمات بازی treesFX و Hair Quality غیر فعالند و نمیشه که فعالشون کنم. میشه راهنماییم کنید؟ ممنون
سلام دوستان. من این بازی رو تازه نصب کردم کرک اسکیدرو هم ریختم اما کلا بازی اجرا نمیشه هیچ اروری هم نمیده. در تسک منیجر هم پروسسش دیده نمیشه. مشکل از کجاست؟ ممنون
اینم مشخصات سیستمم:
CPU: Intel core i5-4690
Main Board: Gigabyte H97-Gaming 3
VGA: ASUS Geforce 760 GTX 2GB DDR5
RAM: 8 GB Vengeance 2133
درود بر شما
ديسك بازي رو كه ميزارم تا نصب كنم روي ست آپ كه كليك مي كنم
كمي طول مي كشه و ارور زير را مي دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اوكي كردن ارور بالا دوباره يك ارور ديگر مي دهد.
بازي سالم است چون در ويندوز 7 و يك دستگاه ديگر كه تست كردم شد.
ولي در ويندوز خودم يعني xp sp3 اينجوري ميشه؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
سپاسگزارم.
دوست عزیز مشکل runtimeنقل قول:
از لینک زیر نسخه xp رو دان کن
سپاسگزارم.نقل قول:
ولي اين كاري كه گفتي هيچ كدام از مشكلات بالا را رفع نكرد.:n27:
جون مادرتون جواب بدید . منم همین مشکلو دارم.
خواهشا:n12:
داداش بیشتر توصیح میدینقل قول:
انجام شد . ولی بازی آهسته هست . این نرم افزارم نصبیدم ( Vc Sync ) حل نشد .نقل قول:
سلام دوستان،من tomb raider 2013 رو نصب کردم،ولی موقع اجرا استیم باز میشه و آپدیت میشه و اجازه بازی نمیده،اصلا معلوم نیست از نرم افزار استیم باید چجوری رفت تو بازی!!!!!!!!اگرم استیم نصب نباشه،مینویسهteam need to be running
ویه سوال دیگه،دایرکت ایکس مناسبو باید از کجا دانلود کنم؟؟؟ویندوز8.1 64 بیت و گرافیک هم geforce 920m هست.
همه ی صفحات تاپیک رو خوندم،ولی راهکاری نبود،فقط گفته بودن نزار استیم آپدیت شه،خب اگه نزارم که باز نمیشه!!!
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟خواهشا!!!!نقل قول:
مرسییییییییییییییییییییی
دمتون گرم واقعا:n16::n40:
رفع خطای fail to initalize Direct3D with current settingنقل قول:دوستان عزیز
گاهی برای اجرای بازی های با گرافیک بالا این خطا بوجود می آید و برای رفع آن باید از این طریق عمل کرد برای مثال از بازی Tomb Raider استفاده می کنیم.
آیا هیچ راهی برای ویرایش مقادیر حالت منحصر به فرد از طریق regedit یا چیزی وجود دارد؟ بله
خوب، پس از فشار دادن Play و Options در لانچر، بازی این مشکل با "fail to initalize Direct3D with current setting به نمایش در می آید که این با تنظیمات فعلی تنظیم نشد" و مشکل دارد. اساسا شما باید ExclusiveFullScreen را خاموش کنید و واقعا راه برای انجام این کار به جز از طریق این روش وجود ندارد، زیرا صفحه گزینه فقط پرتاب خواهد شد!
روش فیکس کردن خطا: کلید windows + R را فشار دهید تا Run اجرا شود و regedit را اجرا کنید. بنابراین اساسا، شما باید به رجیستری زیر 'HKEY_CURRENT_USER/Software/Crystal Dynamics/Tomb Raider' ' بروید. در آنجا، شما باید زیر کلید Tomb Raider پوشه ای به نام 'Graphics' ایجاد کنید. در گرافیک شما باید یک DWORD را به نام ExclusiveFullScreen ایجاد کنید و آن را به 0 تنظیم کنید (که معمولا بصورت دیفالت 0 است).
این به شما امکان می دهد تا مشکل بازی را بردارید. بعد از آن که بازی را اجرا کردید و از آن خارج شدید و اگر به پوشهGraphics در regedit بروید خواهید دید که مقادیر زیادی در آن ثبت شده که این نشدن دادن رفع مشگل بازی می باشد.
حالا همه صفحه ها را ببندید و بازی را اجرا و از آن لذت ببرید.
اقا سلام و عرض خسته نباشید خدمت همگی دوستان عزیزان دل من باز Rise of the Tomb Raider
رو دانلود کردم و نصبش کردم همه چیز خوب پیش رفت استیم رو انلاین کردم البته فقط استیم رو دانلود کردما یعنی اکانتم ساختم ولی پولی ندادم بنوعی اکانتم فعال نیست بعدش بازی رو هم اجرا کردم مرحله به مرحله رفتم جلو تا وقتی خواستم از بازی بیام بیرون متوجه شدم بازی سیو نمیکنه هرکاری میکنم سیو کنه سیو نمیکنه چندین راه رو امتحان کردن رفتم تو پوشته steeam/userdata/4156478648/
به هر حال رفتم از اینجور کارا رو کردم هر کاری میکنم سیو نمیشه شمارو بخدا میدونین علتش چیه؟ بازی میاد بدون هیچ مشکلی ولی سیو فقط نمیشه حتی همه ی سیو های این بازی رو دانلود کردم و رفتم تو ی پوشه ای که گفنه بودن ریختم ولی بازم نشد شمارو بخدا بدادم برسین ی بازی دیگه ای هم نصب کردم بنام inside اون هم همین مشکل رو داشت اون هم به استیم ربط داشت فکر کنم هر بازی که به استیم ربط داشته باشه تو کامپیوتر من سیو نمیشه نمیدونم چرا کمکم کنین لطفا
اقا سلام و عرض خسته نباشید خدمت همگی دوستان عزیزان دل من باز Rise of the Tomb Raider
رو دانلود کردم و نصبش کردم همه چیز خوب پیش رفت استیم رو انلاین کردم البته فقط استیم رو دانلود کردما یعنی اکانتم ساختم ولی پولی ندادم بنوعی اکانتم فعال نیست بعدش بازی رو هم اجرا کردم مرحله به مرحله رفتم جلو تا وقتی خواستم از بازی بیام بیرون متوجه شدم بازی سیو نمیکنه هرکاری میکنم سیو کنه سیو نمیکنه چندین راه رو امتحان کردن رفتم تو پوشته steeam/userdata/4156478648/
به هر حال رفتم از اینجور کارا رو کردم هر کاری میکنم سیو نمیشه شمارو بخدا میدونین علتش چیه؟ بازی میاد بدون هیچ مشکلی ولی سیو فقط نمیشه حتی همه ی سیو های این بازی رو دانلود کردم و رفتم تو ی پوشه ای که گفنه بودن ریختم ولی بازم نشد شمارو بخدا بدادم برسین ی بازی دیگه ای هم نصب کردم بنام inside اون هم همین مشکل رو داشت اون هم به استیم ربط داشت فکر کنم هر بازی که به استیم ربط داشته باشه تو کامپیوتر من سیو نمیشه نمیدونم چرا کمکم کنین لطفا
سلام
من این بازی رو نصب کردم و همه کار روش انجام دادم مرحله آخرش هرکاری میخوام بکنم که اون یارو نزنه منو باز نمیشه کسی راهنمایی میتونه بکنه؟
آقا باگ lost city که باید بری از غار رد بشی و شنا کنی رو چه راه حلی وجود داره؟
بازی رو 99 درصد بازی کردم اون قسمت میخوام شنا کنم از بازی میاد بیرون.
ممنون