سلام دوستان
يه سوال فني
ببينيد من اينقدر سرباز دارم كه مي گه ماكزيمم هست من مي خوام همين جور سرباز بسازم ولي اجازه نمي ده بايد چه كار كنم؟؟؟
با تشكر
باي
Printable View
سلام دوستان
يه سوال فني
ببينيد من اينقدر سرباز دارم كه مي گه ماكزيمم هست من مي خوام همين جور سرباز بسازم ولي اجازه نمي ده بايد چه كار كنم؟؟؟
با تشكر
باي
سربازات به حد آخر رسیدند :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان: ۷
گرافيک: ۷
صداگذاري: ۸
کنترل: ۹
امتياز کلي: ۷.۷۵
سيستم مورد نياز
سيستم عامل: Windows 98/ME/2000/XP
پردازشگر: PIII 1 GHz
رم: 256 MB
کارت گرافيک: 64 MB GeForce 4 MX 440
فضاي خالي: 1.4 GB
مشخصات
تعداد CD: ۲
توليد کننده: FireFly Studios
ناشر: 2K Games
تاريخ انتشار: ۴/۰۲/۱۳۸۴
گروه سني
۱۳ سال به بالا
STRONGHOLD 2 منتشر شد پس خوردنی های خود را انبار کنید و دروازه های شهر را ببندید. زیرا اینک STRONGHOLD 2 آماده است تا شما و کامپیوترتان را محاصره کند. اگر آشنایی زیادی با سری بازی های Stronghold یا در کل بازی های شبیه سازی قلعه (Castle Sim) ندارید باید بدانید که در این بازی کنترل یک قلعه را در دست خواهید گرفت. شما باید غذای روستاییان را تامین کنید و به گونه ای آن ها را راضی نگه دارید، همچنین مجبور هستید تا با ساختن برج ها و بارو ها از ممالک خود محافظت نمایید و سپاه خود را برای حمله به قلعه ی دشمنان تجهیز کنید. با اینکه قابلیت های چندی STRONGHOLD 2 را نسبت به اجداد خود متمایز می سازد، (به جز وجود برخی ایده های خوب) یک داستان ضعیف، هوش مصنوعی نا کارا و وجود باگ (Bug) های متعدد کار تشخیص STRONGHOLD 2 را از یک بازی قلعه سازی معمولی، با مشکل رو به رو می سازد. در STRONGHOLD 2، فرمانروایی (Lord) دارید که حاکم مطلق قلعه ی شماست. روستاییان تنها تا زمانی که بتوانید آن ها را از خود راضی نگه دارید در قلعه ی شما می مانند. رضایت آن ها از شما به عوامل متعددی بستگی دارد که از جمله آن ها می توان به چگونگی تامین غذای آن ها و یا فراهم کردن سرگرمی های مختلف برای آن ها اشاره کرد. منابع مختلفی برای ذخیره در انبارهای قلعه وجود دارد. کارگرهای صنعتی هم نقش تبدیل این منابع به آیتم های پیشرفته تری نظیر نان، آبجو (نوشیدنی) و سلاح های گوناگونی را بر عهده دارند.
در هر حال، دیگر در بازی از کارگاه های ( مراحل ساخت ) پیچیده خبری نیست و نباید انتظار یک بازی شبیه ساز اقتصاد قوی و پیچیده را داشت. پس بهتر است بر روی تقویت استحکامات خود و تجهیز سپاه خود متمرکز شوید. البته نکاتی نیز در بازی وجود دارد که باید به آن ها اشاره کرد. شما نمی توانید تنها یک ساختمان (کارگاه) را از کار بیندازید بلکه باید کل صنعت را راکد نمایید یا ساختمان مورد نظر را به فروش برسانید. به عنوان مثال اگر شما سه کمپ چوب بری ساخته اید اما در موقعیتی خاص نیاز شما با فعالیت دو تا از آن ها بر طرف می گردد، چاره ای جز فروش کمپ چوب بری سوم ندارید. همچنین بعضی از کارگران شما، گاها جرمی مرتکب می شوند و کار خود را رها می کنند، و متاسفانه شما نمی توانید کارگری را از صنعتی دیگر به این صنعت منتقل کنید. این مورد در مواقعی که کارگاه (ساختمان) رها شده نقش حیاتی داشته باشد سبب بروز مشکلات جدی می شود. اگر در نقطه ی مرزی بین رضایت و نارضایتی روستاییان قرار بگیرید، آن ها کم کم شروع به خروج از قلعه می کنند ( و بنابراین، صنایع مهم شما نیز تعطیل خواهد شد). در این صورت شما در نوعی سراشیبی قرار می گیرید و سرانجام کنترل بازی را از دست خواهید داد. در جریان بازی حتما با این نکات ریز مدیریتی رو به رو خواهید شد. بازی STRONGHOLD 2 شامل دو حالت اصلی (Campaign) است. جنگ و صلح، دقیقا به همان گونه ای که انتظار دارید. در حالت صلح، بازی بر ماموریت های اقتصادی تکیه دارد. فرمانروا از خراجگزاران خود راضی نیست، بنابراین بایستی سطح خود را بالاتر برده و اقتصاد ملت خود را ترمیم نمایید. در جریان بازی تمرکز خود را بر روی جمع آوری منابعی قرار دهید که خطر تسخیر آن ها پایین است و یا اصلا وجود ندارد. بزرگترین جنگ های شما در این حالت درمقابل حمله ی دزدها (راهزن ها) و گرگ هاست. از آنجاییکه حالت اقتصادی بازی بسیار ساده و ابتدایی است، در صورت در نظر گرفتن نکات ریز مدیریتی بازی خسته کننده و اعصاب خرد کن خواهد شد. از سوی دیگر حالت جنگ، شما را در موقعیت هایی قرار می دهد که نه تنها مجبور به بازسازی و پیشرفت قلعه ی خود خواهید بود بلکه باید به دشمن نیز حمله و از سرزمین های خود در برابر آن ها دفاع نمایید.
به دلیل میان پرده (Cut Scene) های کسل کننده و صداگذاری ضعیف بازی خط سیر داستانی حالت جنگ در حد ضعیفی قرار می گیرد. اما با این حال، ساختار ماموریت ها بسیار جالب است. برخی از استراتژی های اتخاذ شده از سوی شما تکراری خواهد بود چرا که ساخت پایگاه اصلی (Base) در آغاز یک ماموریت جدید ضروری است. در STRONGHOLD 2 هر ماموریت به چندین ماموریت فرعی که بر روی یک نقشه ی واحد انجام می شود، تقسیم می شود .در نتیجه دیگر مجبور نیستید با هر بار تغییر هدف قلعه ی خود را بازسازی نمایید. به هر حال هر دو حالت بازی چندان چالش آور نیست. حالت صلح ، برخی از موقعیت های گمراه کننده را نیز شامل می شود اما اصلا لازم نیست ذهن خود را در یافتن راه غلبه بر آن ها خسته نمایید. بازی در حالت جنگ نیز بسیار ساده است، به خصوصی در صورتی که ضعف های هوش مصنوعی بازی را شناسایی کنید. گاها مجبور خواهید شد که یک ماموریت را از نو آغاز کنید اما به زودی متوجه خواهید شد که استراتژی جنگی کامپیوتر در هر بار شروع مجدد بدون تغییر می ماند. بنابراین چه در دفاع و چه در حمله هیچوقت در هوش مصنوعی حریف خود نکته ی درخور توجهی پیدا نخواهید کرد. اگر محاصره شدید اصلا نگران نباشید، به راحتی می توانید نیروها تدافعی خود را به گونه ای آرایش دهید که هر حمله ای را خنثی نماید. بعضی از ماموریت ها و حملات به ظاهر عجیب و غریب است و انجام آن ها غیر ممکن به نظر می رسد، اما ساده ترین راه برای دفاع از قلعه ی خود در برابر این گونه حملات ساخت نوعی دیوار چوبی کاذب و جلوتر از دیوار سنگی قلعه است. دشمن نمی توانند در مقابل این دیواره ها از نردبان خود برای کمک به بقیه ی سربازان استفاده کنند و سربازان دشمن در زیر آتش سنگین کمانداران شما به تخریب دیواره های چوبی می پردازند!!! در این صورت حتی اگر نیروهای دشمن تجهیزات خاصی نیز در اختیار داشته باشند، به جای حمله به برج و باروها و نیروهای دفاعی شما از آن ها بر علیه دیوار های کاذب چوبی استفاده خواهند کرد . در این وضعیت کامپیوتر به ندرت می تواند به دیوارهای سنگی قلعه ی شما دسترسی پیدا کند، چه برسد به فرمانروای شما (اگر لرد شما از بین برود، بازی را نیز واگذار می کنید).در زمان حمله حریف با هوش مصنوعی که دارد تلاش چندانی برای شکستن محاصره ی شما، از خود نشان نمی دهد. به راحتی می توانید با استفاده از تجهیزات خود دیوارهای قلعه و نیروهای تدافعی دشمن را یکی پس از دیگری از سر راه بردارید، بدون آن که نگران انتقام حریف باشید.
در حالی که درگیری های موجود در این بازی قابلیت جذابیت بالایی دارد ولی متاسفانه به دلیل وجود موارد ذکر شده این طور نیست و همین مورد بازی را بسیار ساده و خسته کننده می کند. وقتی یک بار بازی اصلی (Campaign) را که حدود 15 تا 20 ساعت از شما وقت می گیرد را تمام کنید، هنوز موارد سرگرم کننده ی دیگری نیز وجو دارد. می توانید قسمت بازی آزاد (Free – Build) را بازی کنید که در آن بدون آن که تحت فشار انجام یک ماموریت قرار بگیرید، به ساخت و تقویت وضعیت اقتصادی و قلعه ی خود بپردازید. در حالت Kingmaker در مقابل کامپیوتر یا دوستان خود صف آرایی می نمایید. درحالت Skirmish تک نفره نیز تمامی نقاط ضعفی که درباره ی آن ها صحبت شد، وجود دارد، اما حالت چند نفره از نظر سیستم گسترش ساختمان قلعه و استراتژی بازی از جذابیت بیشتری برخوردار است.حریف های انسانی شما می توانند از واحدها و سلاح های متنوعی استفاده نمایند و با طراحی استراتژی های ضد حمله بازی را بیش از پیش جذاب نمایند. حالت چند نفره را می توانید با استفاده از شبکه ی LAN ویا In-Game Browser اجرا نمایید. متاسفانه حالت چند نفره نیز از وجود باگ های متعدد بی بهره نیست. در یک بازی ممکن است ناگهان به منوی اصلی بر گردیم، و یا در بازی دیگر ممکن است که همه ی دشمنان پیش روی ما بدون هیچ هشداری از بین بروند و این مورد تا زمانی که متوجه شویم یکی از دشمنان تحت محاصره ی ما به حملات ما پاسخ نمی دهندو مخفی می ماند. بزرگترین تفاوت میان STRONGHOLD 2 و اجداد آن، وجود یک موتور سه بعدی است. شما می توانید بر روی نقشه ی بازی زوم کنید و آن را به هر حالت بچرخانید و از این طریق محل دقیق سازه ها و دیوارها را مشخص نمایید. به هر حال ضعف های گرافیکی موجود، از جذابیت وجود موتور سه بعدی نیز کاسته است. جدا از حرکات ساده و بی رمق رزم آوران در جنگ ها، گهگاه واحد های جنگی موجود در میدان بر روی هم جمع می شوند که این خود کار کنترل واحد ها و آن چه در میدان جنگ اتفاق می افتد را مشکل می سازد. همچنین این بازی دارای سرعت فریم (Frame Rate) پایینی است که بر جریان بازی تاثیر منفی می گذارد. صداگذاری صحنه ها و نتیجتا صدا گذازی کل بازی نیز در سطح ضعیفی است.
در آخر باید گفت STRONGHOLD 2 با این که آن چیزی نبود که انتظارش را داشتیم و با اشکالات زیادی که دارد نمی توان آن را به عنوان انتخابی ارزشمند برای طرفداران پر و پا قرص سبک استراتژیک معرفی نمود، ولی می تواند برای مدتی کسانی را که از سبک های دیگر خسته شده اند را سرگرم کند.
سلام رفيقنقل قول:
نوشته شده توسط saeed_cpu_full
اين رو خودمم مي دونستم به حد آخر رسيده ولي من شنيدم مي شه با كم كردن كار افراد اين كار رو كرد درسته؟؟؟
راهي نيست كه من سرباز بيشتري بسازم؟؟؟
رمزي يا كدي يا چيزي نيست؟؟؟
با تشكر
باي
مقاله منو ديديد حقش بود تو تايپك جديد مينوشتم
اون وقت تاپیکت قفل می شــــــــــــــد ولی مقاله ی خوبــــــــــــــی بودنقل قول:
نوشته شده توسط masoud-lat
مسعود جان جالب بود خیلی خوب نقد کرده بود من با خیلی از نکاتش موافقم کار خوبی کردی همین جا گذاشتینقل قول:
نوشته شده توسط masoud-lat
دستت درد نکنه
راستی منبعش کجاست خودت نوشتی؟
نصفشو خودم نوشتم
مقاله هيچ وقت قفل نميشه تازه اينجا مديرش MEHDIاست نه امينaminنقل قول:
نوشته شده توسط saeed_cpu_full
سلام دوستان
بالخره بعد از دو سال تلاش با وقفه و كوشش فراوان به مرحله ي آخر يعني 30 تو بازي شماره ي 2 جنگهاي صليبي رسيدم الان 5 نفر به من مي خوان حمله كنن و من 1 نفر مي گيد چه كار كنم تا زودتر پيروز بشم؟؟؟اگر ترينر هست بازم مي گم ممنون مي شم اگر بزاريد و تست شده باشد
با تشكر
باي
چند روزی نبودم تاپیکم سرد شد حالا کسی لینک جنگ های صلیبی رو نداره
آقا کسی لینک دانلودش رو نداره :sad:
ديگه سوالي نيست ديگه مشكلي نيست پس بدون ديگه به تو نيازي نيست
دوستان عزيز من ميخواهم جنگ هاي صليبي 2 را دانلود كنم كسي داره بزاره .
آموزش جنگ های صلیبی1
حالا ...نقل قول:
برای شروع می گم که اگر خوشتون اومد بگید اگرم نه بازم نظر بدید امیدوارم این مطالب بدردتون بخوره
میریم سراغ سربازای عرب جنگ های صلیبی 1
حسن این سربازا اینه که نیازی به شمشیر و زره و اینا ندارند
کمان دار عرب قیمت 75 سکه عملکرد بیشتر دفاعی تا حمله مناسب یرای برج های بلند
وسیله هایی که داره : کمان با تیرش چاقو عملکرد در چاقو زدن ضعیف حرکت تقریبا تند
سرباز دوم مشعل دار قیمت 5 سکه عملکرد حمله و آتش زدن وسایل حریف
وسیله ها : فقط یک مشعل در رو به رو شدن با یک سرباز ضعیف کلا ضعیفه
سرباز سوم قلاب سنگ دار هستش که 12 سکه قیمتشه
عملکردش هم دفاع باشه بهتره وسیله هاش چاقو قلاب و سنگ
این سرباز بدرد حمله نمیخوره اگر بی پول شدی برش داری بعد نیست
نسبتا تندم حرکت می کنه ;)
سرباز ویژه بهترین سرباز عرب
این سرباز بهترین سربازه عربه دارایه یک شمشیر این سرباز وقتی علامت تعجب
بالای سرش هست و کمرنگه یعنی غیب شده برای حمله خیلی مناسبه چون هم
غیب میشه هم کنترل در رو از دست فرمانده می گیره تا شما سه ساعت نشینی
دیوار بکنی دارای وسایلی هست مثل شمشیر و قلابی که می تونه با اون از دیوار بالا
بره تند هم حرکت می کنه قیمتشم خوبه 60 سکه :happy:
سرباز بعد شمشیر زنه که این شمشیر زن هم قویه دارای
شمشیر و سپر و زره که باعث میشه دیرتر کشته شه خودش
به تنهایی دو تا گرز دار میکشه خیلی قویه ولی سرعت کندش
باعث میشه که تیر زیاد بخوره و جونش کم بشه ولی خیلی خوبه
قیمتش هم بد نیست 80 سکه
سوار کار عرب این سوار کار می تونه تیر بزنه اما بیشتر عملکردش تو حملست
به خلیفه که هر یک متر یه برج گذاشته دارای وسایلی مثل شمشیر اسب
کمان و تیر خیلی خوبه می تونه در مقابل 7 نیزه دار مقاومت کنهو اونا رو با شمشیر
حسنشونم به اینه که اگر باز حرکتشون بدی تیر میزنن
آتش انداز عرب خیلی خوبه اما قیمتش بالاست 100 سکه اما عملکرد دفاعیش
این طوریه که آتش پرت میکنه حریفا میسوزن بهتره تو دفاع باشه اگر یکی
از اینا رو بالای برج بزاری معلومه کارت درسته یه دستکش داره که توش شیشه
های آتشی میزاره و پرت میکنه پاییین یه چاقو هم داره که تو چاقو زدن قوی نیست
ولی قیمتش خیلی بالاست
ويرايش شد ...
تاپيك ويرايش شد!
ببخشید آقا مهدی دیگه تکرار نمیشه ;)
سلام
حالا من سرباز هايي رو معرفي مي كنم كه مي تونن آب بزنن!
از سرباز هاي عرب : مشعل دار
از سرباز هاي صليبي :
كمان دار
نيزه دار
تبر زيندار
گرزدار
در مورد دشمنان خود بیشتر بدانید !
رت : در جنگها بسیار زعیف و ترسو ظاهر میشود اما برخی مواقع به کمک هم پیمانان خود عرصه را بر دشمن تنگ میکند
پیگ : جنگجویی بیرحم - از حریفان سر سخت و قوی به شمار می آید! اوبا اصول جنگاوری به خوبی آشناست
ولف : شوالیه ای قدرتمند و مغرور - استاد ساخت قلعه های کوچک و مقاوم اما غرور او باعث شده در برخی مواقع با یک حلمه زود
هنگام شکست بخورد
اسنیک : سرداری فریبکار و ثروتمند - فریب سخنان این کار خوش خط و خال را نخورید او حتی به هم پیمانان خود نیز رحم نمی کند. هنگام جنگ با حمله از جناح های مختلف حریف را فریب می دهد
خلیفه : راهزنان عرب - گروهی از اعراب که با اسامی شغال و عقرب راهزنی میکنند. انها شبیخون زده و اموال شما را به آتش می کشند
صلاح الدین : سرداری دلیر و جنگاوری قهار - جنگ با اون آسان نیست او مردانه می جنگد و اصول جوانمردی را رعایت میکند. خود را برای نبردی سخت و طولانی آماده کنید
سلطان - جنگجویی عجول - قلعه های او زیاد قوی نیستند، اما در عوض بخوبی از سربازان عرب استفاده می کند. مراقب حملات زود هنگام او باشید
من عاشق این بازی بودم و هر روز 5 ساعت بازی میکردم سبک خاصی هم داشتم.
که در سبکم از سنگ برای پول در آوردن و از آب جو برای بالا بردن محبوبیت استفاده میکردم.
و به راحتی تمام مراحل را رد میکردم حتی مرحله آخر ولی سخت ترین مرحله مرحله ای بود که زمینش خیلی کوچک و جنگ با سه ریچارد بود.
حیف که در گیم نتها با استقبال روبرو نشد خوب باید قبول کرد به پای وارکرفت نمیرسه؟؟!!!
یک پیشنهاد : یک خورده تاپیک رو جمع و جور کنید و حرفهای اضافه رو پاک کنید تا رقبت خوندن داشته باشیم قبلا از این عمل شما ممنونم.
فقط یک سوال : من با اینکه کلی در این بازی ادعا دارم که رو دست ندارم ولی از یکی شنیدم که میتوان سربازها را در بازی آپگرید کرد که قدرتشان بیشتر شود البته من باور نکردم ولی شما شاید بدانید؟؟؟؟؟!!!!!
موفق باشد...
سلام
هر چي Fear Factor شما بالاتر باشه! قدرت سرباز ها بیشتر میشه!
این عکس ها رو ببین! بعد همه چیز رو می فهمی!
Fear Factor یا همون گل و پرچم ها! تاثیر مثبت دارن!
و اون وسایلی که مردم رو شکنجه می کنند! تاثیر منفی!
منظور از تاثیر منفی اینه که سرباز ها ضعیف تر میشن!
این هم در صد تاثیر هست!
موفق باشید
خوب حالا نوبت منه خیلی ممنون soldier جان
چه کار کنیم که محبوبیت خودمان بالای 50 بماند تا مردم قلعه را ترک نکنند
سلام دوستانم
خوب می ریم سر آموزش این کار
مهمترین اصل محبوبیت میزان غذا و جیره بندی آن هست اگر جیره را افزایش دهیم میزان محبوبیت
افزایش می یابد اگر هم کم کنی کاهش پیدا می کند می توانید بعضی از غذا ها را ممنوع کنید
که مردم نخورند ولی از محبوبیت شما کاسته می شود اگر شما از چند نوع غذا برای مردم استفاده
کنید میزان محبوبیت مردم بالا میرود مثلا شما چند گوشت و مقداری کره در انبار غذا دارید چون دو نوع
هست میزان محبوبیت بالا میره
یکی دیگر از راه های افزایش محبوبیت
یکی دیگر از راههای افزایش محبوبیت نگرفتن مالیات است اما من توصیه نمی کنم چون
طلا کم میشه حالا شما باید جیره ی غذا را افزایش داده و از مردم هم مالیات بگیرید
یکی دیگر از راههای افزایش محبوبیت کاشتن گل است بعضی ها دار می زارند که این
کار اشتباهه شما باید از چیز هایی مانند کلیسا دارو ساز و گل ها استفاده کنید که
مردم محبوبیتشان بالا رود آن وقت می توانید از مردم به مقدار زیادی مالیات بگیرید ;)
اگر کسی آموزش جنگ های صلیبی 2 رو بزاره ممنون میشم
منظور شما با جنگ های صلیبی 2 چيه؟نقل قول:
اگر کسی آموزش جنگ های صلیبی 2 رو بزاره ممنون میشم
همون نسخه انگليسي كه 80 مرحله هست؟
همونی که اجرا میشه عکس قلعه هست و یک امپراتور جنگ های صلیبی 2 هست
اما اونی که عکس ریچارده با یاراش جنگ های صلیبی 1 هست
من هم اگه راستشو بخواین حتی بلد نیستم بازی مرحله ای بیارم تو جنگ های صلیبی2
همش میرم یه جایی هست مرحله ای نیست خودت مشخص میکنی با کی می خوای بجنگی
من به آموزشش احتیاج دارم
soldier جان یک نگاهی به پیغامای خصوصیت بنداز ;) :biggrin:
چگونه قلعه ی عالی بسازیم
باید اول انبار غذا بزنی بعد انبار بعد هم مغازه 20 تا چوب بخر 10 تا گوشت 10 تا کره
بعد مزرعه ها و منابع رو بزنید تا اون یکی شاهه جاها رو پر نکرده 3 تا خونه بزن
بعد دیوارو در هاتو محکم قوی بساز از نیزه دار هات برای کندن دورو بر قلعت
که آب میزنن استفاده کن دیوار دوم یا سوم یادت نره برج هم همینطور این موقع
هاست که بهت حمله میشه اصلحه خونه چادر عرب و سرباز خانه رو بزن سرباز
بردار این موقع ها پولت خیلی کمه جیره رو زیاد کن مالیات رو هم زیاد کن تا پول
بگیری چیزایی هم که لازم نداری بفروشی بهتره حالا سرباز متخصص بردارو
دستگاه هاتو آماده کن باید بری جنگ ;)
دوستان این تاپیک آدمو گمراه می کنه من نمی فهمم شما دارید در باره کدوم ورژن صحبت می کنید میشه یه عکس قرار بدید ؟
سلامنقل قول:
مردم محبوبیتشان بالا رود آن وقت می توانید از مردم به مقدار زیادی مالیات بگیرید
بايد به اين توجه داشته باشيد كه گل ها روي كار كردن مردم تاثير داره
اگر گل و .. بزنيد مردم 50% كار مي كنن! اما اگر دار بزنيد مردم 150% كار مي كنن
مي تونيد با مهمانسرا و جيره غداي دو برابر محبوبيت را افزايش بديد!
در ضمن من منتظر جواب شما هستم! بابت همون جنگ هاي صليبي 2!
موفق باشيد! باي
سولجر جان کار کردن زیاد باعث کاسته شدن محبوبیتتون میشه به خاطر همین یا باید غذای بیشتر بدید یا بهشون مالیت بدید ! من همیشه 100 تا گل می سازم تا از غذا دادن معاف بشم ! البته مجبورم براشون )قهوه خونه( درست کنم تا اون -3 هم جبران بشه ولی غذا بی غذا دیگه ...
سلامنقل قول:
مردم محبوبیتشان بالا رود آن وقت می توانید از مردم به مقدار زیادی مالیات بگیرید
بايد به اين هم توجه داشته كه گل و .. روي كار مردم تاثير داره!
با گل و .. مردم 50% كار مي كنن اما با دار و .. 150% درصد كار مي كنند
مي تونيد با چيزاي ديگه اي محبوبيت را افزايش بديد!
مثلآ مهمانسرا! كليسا! و جيره دوبرابر
موفق باشيد ! باي!
سولجر جان اين كه تكراري بود ! چيز ديگه اي بگو ... در ضمن لطف كن يه عكس هم از اين بازي قرار بده من نمي فهمم شما كدوم ورژنش رو ميگيد ...