فرمت فايل 1080ه چيه؟نقل قول:
اگه يه فرمت پرتو پلا باشه تلوزيون نميتونه بخونه. ولي معمولا HDهاي 1080 فرمتش MKV هست كه تلوزيون ميتونه اجرا كنه.
ببين كامپيوتر ميتنونه اجرا كنه!!!!!:n13:
Printable View
فرمت فايل 1080ه چيه؟نقل قول:
اگه يه فرمت پرتو پلا باشه تلوزيون نميتونه بخونه. ولي معمولا HDهاي 1080 فرمتش MKV هست كه تلوزيون ميتونه اجرا كنه.
ببين كامپيوتر ميتنونه اجرا كنه!!!!!:n13:
درسته... فرمتش همون mkv هستش ولی با کیفیت 1080 اجرا نمیشه ولی همون کارتون با کیفیت 720 اجرا میشه
میدونید علتش چی هست؟روی کامپیوتر اجرا میشه
دوست عزیز مشکل من تغییر لوکال نیست من سوالم را در پستهای قبل گفته بودمنقل قول:
با سپاس
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
معمولا گذراست و امیدوارم که مشگلی پیش نیامده باشد شما می توانید برای اینکه دیگر با این مشگل مواجه نشوید از کابل SUB کوتاه استفاده کنید که کار کردن با آن هم برایتان راحتتر است
دوست عزیزنقل قول:
آن یک مثال در رابطه با باز کردن یک آیتم بود ولی در کل تمام منو ها را باز می کند
این تی وی های اسمارت یکمی خل وضع هستن مشکلات عجیب غریب پیدا میکنن ربطی هم به سیف مود خارج کردن فلش نداره، هفته پیش هم مال ما هیچ فیلمی رو نشون نمیداد باف لش هر چی هم اینجا پرسیدم کسی جوابی براش نداشت ولی خودبخود و با زدن یه فلش 1 گیگ درست شد.
دوست عزیزنقل قول:
از روی فایل فیلمی که پخش نمی شود رفته و با دکمه TOOLS روی کنترول وارد منوی TOOLS شده اطلاعات فایل را ببینید که چه نو کد و یا کدک تصویری دارد معمولا کدک تصویری H.264 BP/MP/HP برای فرمت MKV استفاده می شود
کدک تصویری
کدک تصویر محفظه Divx 3.11 / 4 / 5 / 6
MPEG4 SP/ASP
H.264 BP/MP/HP
Motion JPEG
Microsoft MPEG-4 v3
v7,v8,v9
Window Media Video
MPEG2
MPEG1
VP6
MVCAVI
MKV
ASF
MP4
3GP
MOV
FLV
VRO
TS
SVAF
WebMVP8
درسته. منم با فلش داشتم فیلم میدیم ییهو تلوزیون خاموش روشن شد. منو میگی دو دستی زدم تو سرم:n30:. دوباره فیلمو گذاشتم. دوباره رسید به همونجا تلویزیون خاموش روشن شد ناجور. تپ تپ. باهمین صدا. فکر کنم دوتا سکته رو باهم رد کردم.:n28:نقل قول:
فلشو زدم به کامپیوتر فیلم رسید به همونجا هنگ کرد. فهمیدم اشکال از فیلم بوده.. تلوزیونه ا...ق. :n23:
دوستان عزیزنقل قول:
از این مشگلی که برای این دوستمان افتاده درس بگیرید که قبل از استفاده از وسایل جانبی و از کم و کیف فیلم و عکس و موسیقی خود حتما اطمینان حاصل کنید که مبادا با یک بی دقتی سرمایه بزرگی را فدای چیز ناچیزی کرده باشید
موفق باشید
یه سوال داشتم : جریان on tv ال ای دی های سری 8 سامسونگ چیه . میشه ماهواره هاتبرد رو باهاش ست کرد. یا همین ir ریموت فقط رو دستگاهای سامسونگ کار میکنه یا فرقی نمی کنه.
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیونهای که مخصوص ایران اسمبل می شود ما- هو- اره ندارد و هیچی با آن ست نمی شود کرد و ir ریموت برای دستگاهای با فایل مخصوص خودشان قابل استفاده است و برای پخش هم با دستگاه های دیگر ساز گار است
ایا با مدل ES6200 میشه کانال دیجیتال داخلی رو گرفت؟و اصلا امکاناتش را روی ال ای دی داره؟اگه داره کسی میتونه نحوه کارکردش چطوری هست؟ممنون
دوست عزیزنقل قول:
بله قابلیت دارد برای فعال سازی اینجا کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خسته نباشید.
led samsung 46 f8000 دارم . موقعی که یه تصویر متحرک رو نشون میده مثل فوتبال تصویر لرزش ظریفی پیدا میکنه و بعضی موقع جهش داره به نظرتون میتونم از داخل منو سرویس مشکلمو حل کنم یا مشکل سخت افزاریه. ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
اول بگویید که این فوتبال را از چه منبعی می بینید یعنی از فیلم ضبط شده روی سی دی و یا از فلش و یا از خود کانالهای تلویزیونی اگر در همه موارد این مشگل را دارید باید از نمایندگی بخواهید که مشگلتان را حل کند ولی اگر فقط از کانالهای تلویزیونی است این بستگی به ایستگاه فرستنده سیکنال تلویزیونی دارد و به تلویزیون شما مربوط نمی باشد.
تو قسمت تنظیمات میتونی حالت sport رو فعال کنی ببینی بازم مشکل داری یا نهنقل قول:
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
اقا من امروز اومدم تلویزیون و ریست کارخانه کنم به خاطر مشکلی که توی روشن شدن رو تلویزیون دیجیتال روشن میشد خواستم ریست کنم که پیش فرض بشه رویhdmi اما گزینه ریست خاموشه اون ور هم دیدم کانال یابی انتن دیجیتال خاموشه نه ریست میشه تلویزیون نه کانال یابی دیجیتال فعاله البته کانال های دیجیتالی که قبلا کانال یابی کردم نشون میده مدل تلویزیون من ۳۲es۶۹۵۰ هستش دوستان کمککنن ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
نیازی به این کار نیست کافی است که از روی منبع ورودی روی HDMI بروید البته به شرطی که شما کابل HDMI تان به دستگاهی وصل باشد . و تلویزیونتان را دستکاری نکنید که موجب خسارت می شود
سلام دوستان عزیز . اولا ممنونم از جوابگویی تان . بعد هم بله حالت sport فعاله ولی تاثیری تو لرزش تصویر نداره. این مشکل هم به نظرم بعد از اینکه لبتابمو به ال ای دی وصل کردم و باهاش pes 2013 بازی کردم. فقط رفتم 1 حالت sport رو فعال کردم 2 حالت بازی رو فعال کردم. بعد از ان احساس کردم که تصویر اینجوری شده . همه چی روبه راهه ولی فقط تصویر لرزش داره. یه چیز دیگه که متوجه شدم . موقعی که حالت بازی رو فعال میکنم دیگه جهش نداره . فقز لرزش داره.. ممنونمنقل قول:
عزیز مشکل من رو اشتباه متوجه شدید مسیله اینه که گزینه ریست خاموش شده همینطور گزینه کانال یابی هم خاموش شده انگار ریست و کانال یابی غیر فعالهنقل قول:
سلام من یک تی وی f8880 دارم ساسمونگ خواستم بدون آیا نرم افزار یا برنامه ای توی اسمارت نیست بشه زیرنویس رو بزرگتر کردش آخه گذیننه خود تی وی اصلا خوب نیست سه تا داره کوچ متوسط و بزرگ که به نظرم بزرگش تازه کوچک هستش
دوست عزیزنقل قول:
فعلا برنامه ای نیست ولی ممکن است بزودی طرحی شود
سلام.یهسوال داشتم.میشه اپدیت تلویزیون مال کشورهای اروپایی رو برا تی وی های ساخت داخل استفاده کرد؟بعد یه سوال دیگه اگه اپدیت مال یه مدل تی وی باشه ولی سایز تی وی ها فرق کنه میشه رو هر کدوم نصب کرد؟مرسی
دوست عزیزنقل قول:
معمولا آبدیت ها را بر اساس کار بردهای که در منطقه ها یعنی اروپا - آسیا - و امریکا دارند در سایت قرار می دهند و اگر از آبدیت اروپایی استفاده کنید ممکن است آیتمهای را در تلویزیون شما که کاربرد دارد را خاموش و آیتمهای دیگری را که کاربرد ندارد روشن کند و اصولا نیازی به این کار نیست و معمولا تمامی سایزهای یک مدل و حتی یک سری مثلا تمامی مدلهای سری e ورژن 6 با سایزهای مختلف آبدیتشان با هم یکی است ولی سعی کنید همیشه از قواعد پیروی کنید
با سلام و عطف به سوال قبلی همین دوستمون! بنده یه 6950 با سایز 32 اینچ دارم که معادل مدل 6200 بین المللی هست!! از اونجایی که سام سرویس و الکترونیک و ... قربونشون برم با دادن آپدیت میان افزار اصلا رابطه خوبی ندارن یه فایل آپدیت برای 6200 گرفتم که میخوام آفلاین روی تلویزیونم فلش کنم ! مشکلی که برنمیخوره؟! چون حتی روی برد تلویزیون خودم رو هم دیدم که نوشته 6200 فقط این سام الکترونیک میاره تو ایران سمبل (اسمبل) میکنه اسمش رو میزاره 6950!!
ممکن هست به مشکل بر بخوریدنقل قول:
من میخوام آپدیت سنگاپور مدل 6200 رو روی تلویزیونم که 6950 هست بریزم! تلویزیون فلش رو سرچ میکنه ولی میگه چیزی یافت نشد! در حالی که فولدر حاوی فایل آپدیت توی فلش هست!!! مشکل از چیه؟
سلام.یه سوال داشتم.کیت تکامل هوشمند سامسونگ تو ایران نیومده؟بعد اگه این کیت رو از خارج از کشور یا بانه بخرم میشه رو تلویزیونم که مدل داخلیه 40es7770 نصب کنم؟این قطعه تکامل هوشمند تیونر تلویزیونم عوض میکنه؟ تو سایت سامسونگ ایران تیونر تی ویم مدلش اینه ----T/C/S2 ولی تو منو مخفی مدل تیونر زده echo-tc.هر چی تو منو مخفی مدلشو عوض میکنم بعد خاموش روشن کردن تی وی برمیگرده سر جا اولش.lمیشه تو منو مخفی مدلشو عوض کرد؟بعد اینکه چرا مدل تیونر تو سایت سام با منو مخفی فرق داره
دوست عزیزنقل قول:
چون سیستم شما برای ایران ودر همان کشور استفاده می شود با سیستم دیجیتال ایران جستجو می شود و برای همین هم برمیگردد روی همان آیتم و اینکه معمولا کیت تکامل کاراییش یکسان است یعنی قدرت و سرعت پردازش سیستمتان را ارتقا می دهد و دیگر موارد آن
دوستان من f7770 دارم و دو سه تا مشکل دارم:
من فیلم میزارم فیلم یه لحظه تند میشه بعد عادی میشه(با یو اس بی و لپ تاپ) تعادل نداره یعنی روون نشون نمیده فیلم رو چرا اینطوریه؟واینکه با یو اس بی وصل میکنم فیلم میزارم انگار فشار به tv میاد ریست میشه! اشکال چیه؟
و اینکه زیرنویس فارسی رو خرچنگ قورباغه نشون میده
دوست عزیزنقل قول:
برای حل این مشگل باید موشن پلاس را از منوی تصویر خاموش کنید. و برای رفع مشگل زیر نویس از اینجا استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یک اسمارت F6400 با کنترل لمسی دارم.
نمی دونم چی شده که دیگه عملکرد صوتی کنترل کار نمی کنه. منظورم همون قابلیتیه که با حرف زدن به تلوزیون دستور می دی.
فکر کنم بعد از راه اندازی دیجیتال و منوی فارسی با کنترل دست ساز این مشکل به وجود اومد. ولی یادم نمی یاد تو منو مخفی به چیزی دست زده باشم.
منوش را هم انگلیسی کردم ولی بازم نشد و مینویسه موجود نیست-not available
لطفا کمک کنید.
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
از منوهای مخفی تان در حالی که تماما باز است عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید تا ببینم چه آیتمی خاموش شده
سلام دوستان عزیز. کسی سامسونگ 46f8000 داره از بین دوستان.اگه زحمتی نیست میخواستم عکس از منو مخفی برام ایمیل کنن . ممنون
سلام گوشی نوت 3 خریدم ال ای دیم هم سامسونگ ua46f6400هست چجوری میتونم گوشیمو با ال ای دی شیر کنم چه از طریق روتر و چه از طریق خیر روتر
دوست عزیزنقل قول:
برنامه سامسونگ لینک و یا allshear را روی گوشیتان نصب کنید و از طریق wifi کوشی با تلویزیون ارتباط برقرار کنید یعنی اینکه در قسمت منو --->شبکه --- >wifi direct-----> فعال می کنید و در همان قسمت هم عملکرد soft AP را روشن و کلید ایمنی آن را یادداشت کرده و در قسمت تنضیمات WIFI گوشی تان می نویسید تا گوشیتان تلویزیونتان را شناسایی کند و انوقت می توانید فیلم و عکس و موسیقی را به اشتراک گذاشته و آن را نمایش دهید
معکوس صفحه نمایش دستگاه موبایل در تلویزیون
این ویژگی در سری LED 4500, 5300 در دسترس نیست.
این تلویزیون قادر به نمایش صفحه نمایش دستگاه تلفن همراه است. شما می توانید ویژگی های زیر را برای لذت بردن از ویدئو، عکس و فایل های موسیقی را از دستگاه های تلفن همراه به طور مستقیم بر روی تلویزیون خودتان استفاده کنید.
● ● استفاده از منوی معکوس برای نشان دادن روی صفحه نمایش یک دستگاه تلفن همراه در صفحه نمایش تلویزیون است.
معکوس صفحه
صفحه منو--> شبکه--> AllShare تنظیمات--> معکوس صفحه نمایش
Screen Menu > Network > AllShare Settings > Screen Mirroring
دستگاه تلفن همراه را به صورت بی سیم در صفحه نمایش تلویزیون خود تان نمایش می دهد. با این حال، فقط با دستگاه های تلفن همراه که از کاربر به سایر نظرسنجی ها AllShare مرتبط است معکوس صفحه نمایش در دسترس است. برای کسب اطلاعات بیشتر، به وب سایت کارخانه سازنده دستگاه تلفن همراه مراجعه کنید.
با توجه به وضعیت شبکه، صفحه نمایش و یا قطع صدا ممکن است رخ دهد هنگامی که عملکرد معکوس روی صفحه نمایش در حال اجرا است
اتصال دستگاه تلفن همراه
اجرای عملکرد معکوس صفحه نمایش )شبکه--> تنظیمات AllShare--> معکوس صفحه نمایش). روش دیگر، دکمه SOURCE و معکوس صفحه نمایش را از لیست منبع انتخاب کنید. پس از معکوس صفحه نمایش در حال اجرا، عملکرد معکوس بر روی دستگاه تلفن همراه را اجرا کنید تلویزیون با دستگاه تلفن همراه متصل می شود، و کاربر می تواند صفحه نمایش دستگاه متصل به تلفن همراه را در تلویزیون ببینید
دوستان من با f8880 نمیتونم برنامه دانلود کنم با برنامه samsung apps وقتی میزنم واسه دانلود اررور میده : اختلال در شبکه وجود دارد لطفا بعدا سعی کنید ... در حالی که tv به نت وصله و web browser خوب کار میکنه ... یه سوالم داشتم نه کنترل صوتی این tv کار میکنه و نه تصویر در تصویر ؟؟؟!!!! خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان عزیز ؟!
دوست عزیزنقل قول:
برای تصویر در تصویر بایذ یا رویhdmi باشید یا روی tv بعد در منو آن ایتم را فعال کنید
تشخیص صدا
برای بهترین تجربه تشخیص صدا، توصیه می کنیم که شما از یک کنترل لمسی هوشمند استفاده کنید.
تشخیص صدا در تمام زبان ها موجود است ، گویش ها و یا مناطق در دسترس نیست. عملکرد متفاوت است
بسته به زبان انتخاب شده، حجم صدا و سطح سر و صدای محیط در مناطق اطراف آن بستگی دارد.
انجام تست محیط زیست تشخیص صدا قبل از استفاده از تشخیص صدا برای تست سطح و وضوح و صدای محیط از مناطق اطراف آن. صدای ورودی متن نیاز به موافقت کاربر با صدای سیاست حفظ حریم خصوصی هر نرم افزار شخص ثالث و سامسونگ با آدرس MAC کاربر و دیگر اطلاعات خصوصی دارد.
ورودی متن صدا اجازه می دهد تا کاربران متن را با استفاده از فرمان های صوتی به جای ماوس وارد کنند ، صفحه کلید
و یا از راه دور کنترل کنید. این ویژگی به خصوص مفید است برای جستجو، مرور وب، و با استفاده از برنامه های کاربردی که نیاز به ورودی متن دارد.
تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا
تشخیص صدا را می توان با روش های زیر استفاده کرد:
● ● با استفاده از میکروفون کار گذاشته شده در تلویزیون با فاصله
● ● با استفاده از دکمه VOICE از نزدیک
سر و صدای محیط می تواند با تشخیص صدا تداخل داشته باشد. اگر این مورد برخوردید، کلید VOICE را فشار داده و پس از آن کلمه / عبارت فرمان را از فاصله 10cm توسط 15CM به دور از میکروفون بر روی کنترل لمسی هوشمند بگویید.
دستورات ممکن است به رسمیت شناخته نشود اگر شما بیش از حد آرام و یا با صدای بلند صحبت کنید. حجم مطلوب حدود 60dB سابق: 60 دسی بل: مکالمه عمومی، 70 دسی بل: زنگ تلفن .
عوامل محیطی
نرخ تشخیص صدا بسته به ولوم / تن، تلفظ، و محیط زیست محیط صدای تلویزیون و سر و صدای محیط متفاوت است
خودآموز تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا---> خودآموز صدا و تشخیص
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition > Voice Recognition Tutorial
این به شما اجازه می دهد تا خود را با اصول اولیه استفاده از تشخیص صدا آشنا کنید. اجرای تشخیص صدا خودآموز و یا تشخیص صدا را فعال و پس از آن می گویند "راهنمای من".
فعال کردن تشخیص صدا
برای گفتن کلمه دکمه VOICEرا برای اجرای تشخیص صدا فشار دهید. یک فرمان بگو. شما می توانید تشخیص صدا را به یک کار از تلویزیون استفاده کنید. اگر تشخیص صدا کار نکرد، چک کنید و ببینید اگر تشخیص صدا (ویژگی های هوشمند--> صدای تشخیص---> تشخیص صدا) فعال شده است. برای استفاده از تشخیص صدا، تشخیص صدا باید در مجموعه باشد زمانی که تشخیص صدا فعال است، تلویزیون می تواند به طور خودکار بنوبه خود ورودی های محیطی را روشن کند.
استفاده از تشخیص صوتی عمومی
شما می توانید دستورات زیر را در هر زمان در حالی که تشخیص صدا فعال است استفاده کنید :
● ● فرامین صوتی: بگویید "Guide me" "راهنمای من" و سپس بگویید "Show all commands" "نمایش همه دستورات" لیست کامل از فرمان های صوتی بر اساس طبقه بندی را به نمایش در می آورد. و سپس نام از یک ردیف را بگویید .
● ● دستورات صوتی موجود : بگو "Guide me" "راهنمای من".لیستی از فرمان های صوتی پایه در دسترس وضعیت فعلی نشان داده می شود.
● ● مبانی تلویزیون
- تنظیم دوره: بگو "Volume up" / "Volume down". "صدا زیاد" / "صدا کم".
- تغییر کانال ها: بگو "Channel Up" / "Channel Down".: "کانال بالا" / "کانال پایین".
- خاموش کردن: می گویند "TV Power Off". " تلویزیون خاموش".
- حرکت تمرکز: بگو "Focus left", "Focus right", "Focus up", or "Focus down" "تمرکز چپ"، "تمرکز راست"، "تمرکز بالا"، یا "تمرکز پایین"
تمرکز می کنند. با این حال، این دستورات می تواند تنها در شرایطی استفاده می شود زمانی که تمرکز می تواند نقل مکان کند.
- انتخاب مورد: بگو "Select " انتخاب ".
● ● دستورات هوشمند
لیستی از کلمات مرتبط با توپی هوشمند موجود به این قرار در دسترس است
" "Smart Hub", "Apps Home", "Social" توپی هوشمند"، "خانه نرم افزار"، "اجتماعی".
● ● نرم افزار و خدمات
لیستی از کلمات مرتبط با نرم افزار ها و خدمات موجود در دسترس است
به عنوان "Explore 3D", "Web Browser", "Samsung Apps". "کاوش 3D،" "مرورگر وب"، "نرم افزار سامسونگ".
فقط فرامین صوتی از پیش تعیین شده شناخته می شود. دستورات صوتی موجود در بسته روی نسخه نرم افزار ممکن است متفاوت باشد،.
تنظیمات تشخیص صدا
صفحه منو---> امکانات هوشمند---> تشخیص صدا.
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition.
● ● زبان: انتخاب زبان برای تشخیص صدا است.
● ● استفاده از صدای تلویزیون: فعال / غیر فعال کردن پاسخ صدای تلویزیون به دستورات تشخیص صدای شما و بین صدای مرد و زن را انتخاب کنید.
این عملکرد با توجه به منطقه پشتیبانی نمی شود".
غیرفعال کردن تشخیص صدا
برای غیر فعال کردن تشخیص صدا، می گویند "Close Voice Recognition" "بستن تشخیص صدا".
جناب متین پور میشه بفرمایید این screen mirroring روی چه مدلهایی فعال هست؟ ایا روی es7770 هم فعال هست؟نقل قول:
این کارا رو انجام دادم وقتی روی Screen Mirroring میزنم میگعه allshear cast را در دستگاه خود نصب کنیدنقل قول: