عجبا :دی پس اون پسر عمت بود گفت داره The Longest Journey بازی میکنه؟:دینقل قول:
شایان ادونچر هم بازی می کنه؛ در این لحظه یه کف مرتب برای شایان بزنید : دی
Printable View
عجبا :دی پس اون پسر عمت بود گفت داره The Longest Journey بازی میکنه؟:دینقل قول:
شایان ادونچر هم بازی می کنه؛ در این لحظه یه کف مرتب برای شایان بزنید : دی
شایان من دیدم دو تا کامنت دادم ، اذیت کردی ، دوباره کامنت ندادم :15:
حالا که وحید هم شروع کرد :31:
+
به نظرم لیست خوبی فراهم شده ... مخصوصا 5 تا بازی آخر که همشون از اعتبار خاصی بر خوردار هستند !
با احترام به نظر وحید :31:
ولی فکر میکنم ترتیب پنج تا بازی بدین شکل باشه :
5- Metal Gear Solid: Ground Zeroes
4- Watch Dogs
3- The Last of Us
2- Bioshock: Infinite
1- GTA V
+
من همین جا یه اعتراف بکنم ! .. من به Beyond: Two Souls کم امتیاز دادم .. یعنی نمیدونم اون لحظه به چه بازی دیگه ای داشتم فکر میکردم که این امتیاز رو دادم ... قطعا باید نمره 9 به بازی میدادم ... این یه اشتباه لپی از من بود :31:
نه شهاب من مطمئنم مي خواستي حرص حامدو در بياري نمره ندادي ،:n02: الان حامد يدونه از اون نگاه هاي اسنيپي به نمرت كرده بعدا مياد تو مسنجر بيچارت ميكنه ، تاچند وقت طرف yahoo نرو :n02:
+
GTA معظم له كه اوله اگه دستاي پشت پرده بزارن:n02: من و شايان و نويد كه نظرمون اينه ، اين نشون ميده كه نظر غالب همينه :n02:
TLOU دوم ، Mgs سوم ، bioshock چهارم و Watch Dogs پنجمه ، ارمين نوستراداموس هستم :n08:
+
وحيد خيلي با شخصيت ترول كردي ، از استاد شايان ياد بگير ! :n03: :n02: برو پستاي اخيرشو با دقت بخون نكته برداري كن :n08:
پ.ن : الان که بیشتر فکر می کنم میبینم اگه بایوشاک دوم و TLOU سوم و Mgs چهارم و Watch Dogs پنجم بشه هم بد نیست :n02:
برا این لیست فعلا سکوت پیشه می کنم :n01:
احتمالا تو حس و حال توپ طلای مرد فوتبال سال بودی : دی و مطئن باش اینجا با ابراز ندامت از دست من نمی تونی فرار کنی حکم اعدامت رو امضا کردمنقل قول:
فقط 3 نفر زیر 8.5 به بیوند دادن شایان که هم اکنون زیر شکنجه هستش
برا فرد سوم هم نظر خاصی ندارم.
شهاب قبول نیست! این لیستو من تو صفحه 2 پیش بینی کرده بودم!:n09:نقل قول:
5- Metal Gear Solid: Ground Zeroes 4- Watch Dogs 3- The Last of Us 2- Bioshock: Infinite 1- GTA V
+
در مورد امتیازت به beyond هم باید بگم واثعا کار پسندیده ای کردی............
+
حامد اگه منم حق رای داشتم به beyond یه 2 قشنگ میدادم تا ببینم چقدر میتونه روی رتبه بازی تاثیر بگذاره!:n02:
+
از این بازی های 10-6 راضی بودم،دقیقا اون چیزی شد که فکر میکردم.حالا فقط مونده که ببینم تاپ 5 هم طبق پیش بینی من(و شهاب) پیش میره یا نه............
+
وحید تو کلا ترول خوبی نیستی!:n02:
+
اگه اصل نمرات قرار داده میشد،Beyond و gow حتی توی تاپ 30 هم قرار نمیگرفتن................
خب وقتشه يكم 360 فن ها رو ترول كنيم چون تعدادشون زياده بيشتر حال ميده :n09::n02:
جاي خالي را با گزينه مناسب پر كنيد: (1.5 نمره)
در مورد امتیازت به beyond هم باید بگم واثعا کار پسندیده ای کردی كه به اشتباهت اعتراف كردي!نقل قول:
از این بازی های 10-6 راضی بودم،دقیقا اون چیزی شد که فکر میکردم.حالا فقط مونده که ببینم تاپ 5 هم طبق پیش بینی من(و شهاب) پیش میره یا نه وگرنه اگه The Last of Us اول بشه خيلي بد ميشه!نقل قول:
اگه اصل نمرات قرار داده میشد،Beyond و gow حتی توی تاپ 30 هم قرار نمیگرفتن و به همين نسبت GeOW كه تو اين ليست 20م شده توي 60 تا قرار نميگرفت!نقل قول:
محتوای مخفی: وضعيت
++++
به مناسبت نابود شدن THQ سه روز عزاي عمومي اعلام ميكنم. قبل از معرفي بازيهاي برتر همگي 1 دقيقه سكوت خواهيم كرد :n28:
منم همینطور :دینقل قول:
اصلا فکر نمی کردم که این بازی بیاد رتبه 8، با توجه به خاص بودنش.
به هر حال این خودش بلوغ رو در گیمر های ایرانی نشون میده ، از اینکه حداقل یک RPG خاص و یک H&S و بازی Beyond با سبک خاصش جزو 10 تای اول هستن خرسندیم :n01:
Dark souls واقعا از Demons souls سخت تر بود، ولی Demons souls اعصاب خرد کن تر بود .نقل قول:
در مورد DS II هم نه گفته شده سخت تره نه گفته شده آسون تره، فقط گفته شده که مثل قبلیا مبهم نیست و داستان و روایت و کلا تم اصلی بازی یکم واضح تر و روشن تره.
خب حالا که دیگه داریم به شب آخر و اینا نزدیک میشیم منم لیست بازیهای مورد انتظارم رو برای سال جدید میلادی بزارم.
Battlefield 4*اونایی که ستاره دارن تو اولیتند.
Command & Conquer*
Dark Souls II*
Dead Space 3
Gears of War: Judgment*
Grid 2
Plants vs. Zombies 2*
South Park: The Stick of Truth
Star Wars 1313*
The Witness*
Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots
Tomb Raider*
Watch Dogs
Metal Gear Rising: Revengeance
Metal Gear Solid: Ground Zeroes*
Company of Heroes 2*
Bioshock: Infinite*
*Grand Theft Auto V
+
FIFA 14
اونایی که ستارشون قرمزه ماست وانتد هستند..
من همش با خودم میگفتم این "..........." ها آخرش کار دستم میده،ولی بازم استفاده میکردم!:n02:نقل قول:
خب وقتشه يكم 360 فن ها رو ترول كنيم چون تعدادشون زياده بيشتر حال ميده :n09::n02:
+
THQ هم که نابود شد......
امیدوارم برای South Park یه ناشر خوب پیدا بشه و بازی تاخیر نخوره......................:n03:
نقل قول:
وحيد خيلي با شخصيت ترول كردي ، از استاد شايان ياد بگير ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو پستاي اخيرشو با دقت بخون نكته برداري كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
گفتم که قصدم ترول نبود :دی
این کار مخصوص ... حالا بگذریم :دی...
البته اون معنی واقعی ترول که مدنظره دیده نمیشه ولی اگه ترول واقعی توی پستا دیده بشه مطمئن باشید که اون پستا سر به نیس میشن : دی
حسین تو دیگه کلا توی دل پی اس فن ها جا باز کردی :دینقل قول:
جالبه دیروز یه نفر توی پ.خ به من گفت که اسم تاپیک باید گذاشته میشد تاپیک بهترین بازی های انحصاری پی اس 3 ! :دی
+
خب منم دیگه لیست رو میگم. براساس امتیازایی که دادم این میشه تاپ 5 من:
1- Bioshock: Infinite
2- Tomb Raider
3- Company of Heroes 2
4- The Last of Us
5- Grand Theft Auto V
ولی خب بدون در نظر گرفتن اون امتیازها این بازی ها رو بیشتر منتظرشون هستم:
1- Bioshock: Infinite
2- Dragon Age III
3- Company of Heroes 2
4- Tomb Raider
5- StarCraft II: Heart of the Swarm
6- The Walking Dead: Season Two
7- Star Wars 1313
8- Watch Dogs
9- Dark Souls II
10- The Witness
به جز بازی اول (که امسال بعیده که گوتی نشه :دی) دیگه تا حدودی بازی ها دیگه رو به یک اندازه منتظرشون هستم ولی خب براساس اولویت به این صورت شدن...
اینو هم بگم که مثل پارسال یه سری بازی ها هم هستن که ممکنه به مرور برای امسال آنونس بشن مثل Fallout 4 که مطمئنا همچین بازی هایی رو خیلی منتظرشون هستم.
اون بازی Double Fine Adventure رو هم فعلا خیلی اطلاعاتی ازش ندارم ولی اگه واقعا بازی مثل Grim Fandango میشه مطمئنا اونو هم جزو ده تا میارم!
به اضافه اینکه این تاپ 10 بود و خیلی بازی های دیگه امسال رو حتما میرم.
البته مسعود زرنگی کرد تاپ 20 گذاشت : دی
سلام به همه برو بچه های گل انجمن که اگه نبودن وقتی می اومدم توی فروم، لبخند رو روی لبام نداشتم... بچه ها شاید دیدگاهتون عوض بشه نسبت بهم اگه دیدم رو نسبت به بازی هایی که با تمام عشق با تمام عشق و عشق و عشق براشون انتظار میکشم بفهمید... ولی دست خودم نیست... احساسات عجیبی نسبت به بعضی چیزا دارم که اجزایی از زندگیم هستن و نمی تونم جدا کنم از خودم...
یه کمی سردرد می دم... ببخشید منو:n16:
Grand Theft Auto V
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عشقی ترین بازی که توی تمام عمرم دیدم یعنی GTA حالا نسخه جدیدی از اون در راهه چطور می تونم به ادامه زندگی امیدوار نباشم مثه اینه که وعده بهشت به آدم داده باشن! بی صبرانه منتظر سقر به سان آندریاس هستم... شهر آرزوهام دی:
Castlevania: Lords Of Shadow 2
یه بار دیگه یه افسانه سراسر هیجان دیگه... بعد از کسلونیا و قرار گرفتن در نقش جذاب گابریل خیلی سخته که عاشق این بازی نشی... محاله که از دستش بدم داستان باستانی و حماسی بازی جزو بهترین اجزای زندگی شخصیم هست وقتی توی یک ویدیو گیم اون رو می بینم دست خودم نیست عاشقش میشم... کسلونیای 2 از اون بازیاس که له له می زنم براش... بی صبرانه می خوام که در آغوش بکشمش
BioShock Infinite
لوین یه مرد خیلی خوبه که انگار از توی قلبم خبر داره که چند سال یه بار هوس یه بازی می کنم که با داستانش سالیان درازی زندگی کنم... وقتی اولین بار موضع گیری بازی رو خوندم دیوانه وار می خواستم همون لحظه باشه تا بازی کنم اما افسوس که عاشق چیزی شده بودم که چندین سال باید براش صبر می کردم... الیزابت غصه نخور که آرمینی داره میاد کلمبیایی که لوین ساخته براش... داره برای تو میاد که منتظرشی... منم منتظرم بخدا:n12:
Crysis 3
شاید جالب ترین چیز واسه خودم کلمه کرایزس باشه! مثل هویت می مونه برام... چه چیزایی به یاد میارم! چه نوستالژی جالبی... کرایزس... نومد... سایکو... کلمات عاشقونه هستند برام گرچه کرایزس 2 مثل کرایز و کرایزس وارهد نشد برام اما نانو سوئیت رو پوشیدم و کلی از زنده بودنم لذت بردم... حالا بی صبرانه در انتظار چهارمین بازی هستم... بیا که زنبیل گذاشتم برات و می خوام که خاطره 2 رو از ذهنم پاک کنی و جای اونارو بگیری... بیا که منتظرتم
Gears of War: Judgment
باشه قضاوت می کنم تو بیا... چرخ دنده ها رو بیار چون بدون اونا نمی تونم قضاوت کنم... با شماره 3 اول گریوندی بعد با اوج لذتی که دادی لبخند رو بهم هدیه دادی... یکی از کادو هایی هستی که از مایکی دارم اپیک عزیز دلم می خواد بدونی چرخ دنده هات رو دوست دارم... به احترام دامینیک گریه کردم... و حالا می خوام که بازم لانسر به دست بگیرم معترفم که بهترین اسلحه ای هست که توی دستم گرفتم... منتظرم که دوباره ببینمت...
کونامییییی... کوجیماااا... یه چیزی بگم؟ دارم از فضولی می میرم... دلیلی ندارم اما می خوام بازی کنم... اینو راستش تا حالا بازی نکردم اما شنیدم... واسه همین حس فضولیم گل کرده... چه می دونم چرا ولی یه چیزی می گه باید بیام نزدیکت... هیچ پیش داوری نمی خوام بکنم در موردت چون اون ته ته های دلم یه بچه شیطونه گیم خور می گه آرمین پشیمون نمیشی اگه یه گاز بزنی از متال گیر حالا که پاش افتاده کی می تونستی با ایکس باکس متال گیر بزنی الان وقتشه پسر فوقش خوشت نمیاد! اما دلم میگه که... عاشقش میشم... شایدم نه... پیش داوری نمی خوام بکنم فقط منتظرم که بیاد و بازی کنم
The Last of Us
سگ شیطون چیکار کردی تو؟ فکر کردی چون اختصاصی باشه از دستش می دم؟ نه جونم کور خوندی... آخر عمر خودم و پلی استیشن 3 باشه این بازی توی حلقمه مطمئن باش اینو بهت قول می دم... خواستی گیم نسازی خواستی یه دنیا بسازی و همه گیمیرهای دنیا رو بکشی توش... مدتی هست قیمت می کنم پلی استیشن 3 پس بدون عشق این بازی تزریق شده توی رگهام از خیر اختصاصی هات گذشتم ولی دیگه اینو نخواه از خیر این یکی اعجوبه ات بگذرم...
خب برنده ی شب قبل از سری مسابقات محبوب نوید رو معرفی می کنیم.
با این مقدمه که دور دوم شرایط خاصی حاکم بود و برنده به دلائل غیر فنی انتخاب شد ولی بقیه دورها من جمله این
دور انتخاب ها کاملا بر اساس موارد فنی هست مگه اینکه خلافش گفته بشه.
آرین با این کامنت در مورد Beyond:
"این عنوان شباهتی به بازی نداره! منم بیشتر به داستان و صحنه هایی که دَرِش رخ میده علاقه دارم!"
...
مسعود اونایی که + دارند یعنی هم رده ی مَستر یودا دیگه؟ : دینقل قول:
+FIFA 14
نقل قول:
عشقی ترین بازی که توی تمام عمرم دیدم یعنی GTA حالا نسخه جدیدی از اون در راهه
نقل قول:
الیزابت غصه نخور که آرمینی داره میاد کلمبیایی که لوین ساخته براش... داره برای تو میاد که منتظرشی... منم منتظرم بخدا:n12:
نقل قول:
بیا که زنبیل گذاشتم برات و می خوام که خاطره 2 رو از ذهنم پاک کنی و جای اونارو بگیری... بیا که منتظرتم
نقل قول:
واسه همین حس فضولیم گل کرده... چه می دونم چرا ولی یه چیزی می گه باید بیام نزدیکت
نقل قول:
اون ته ته های دلم یه بچه شیطونه گیم خور می گه آرمین پشیمون نمیشی اگه یه گاز بزنی
نقل قول:
دلم میگه که... عاشقش میشم... شایدم نه... پیش داوری نمی خوام بکنم فقط منتظرم که بیاد
نقل قول:
سگ شیطون چیکار کردی
یا امام زاده بیژن ! :n04::n02: شایان بیا که فلسفه سیبیلیسم داره رو ارمینم جواب میده :n02: دوستان ارمینو با یه سیبیل کلفت ( شکل پایین ) در نظر بگیرین بعد یه بار دیگه این پستشو با لحن لاتی بخونید :n02: آرمین عاشقتم داداش :n12::n02:نقل قول:
این بازی توی حلقمه مطمئن باش اینو بهت قول می دم
محتوای مخفی: تصورات من بعده دیدن این پست از آرمین
در راستای ورشکست شدن و بسته شدن THQ :n08::
نه مستر یودا واقعا جایگاه رفیعی دارهنقل قول:
مسعود اونایی که + دارند یعنی هم رده ی مَستر یودا دیگه؟ : دی
در حد اوبی وان : دی
+
یعنی کل اونا یه طرف این یکی هم یه طرف : دی
خلاصه برا ما فوتبالی جماعت خیلی سخته بشینیم تا نسخه جدید فیفا بیاد و این حس انتظار خیلی سخته و ما طرفدارای فیفا منتظر واقعی هستیم
وحید دیگه به دنیرو توهین نکننقل قول:
اگه به جز این سه تا ، رابرت دنیرو هم توی بازی بود دیگه خیلی عالی میشد : دی
راستی امضات آدم رو بیشتر یاد وحیده می ندازه تا وحید .. گل مگلی اونم صورتی : دی
حیف شد آرمین این سری توی این تاپیک برای امتیاز و نظر شرکت نکرد وگرنه پست های شایان طولانی تر و جالبتر میشد : دینقل قول:
یا امام زاده بیژن ! :n04::n02: شایان بیا که فلسفه سیبیلیسم داره رو ارمینم جواب میده :n02: دوستان ارمینو با یه سیبیل کلفت ( شکل پایین ) در نظر بگیرین بعد یه بار دیگه این پستشو با لحن لاتی بخونید :n02: آرمین عاشقتم داداش :n12::n02:
ولی این THQ نابود شد چیزی زیاد بدی نبود : دینقل قول:
در راستای ورشکست شدن و بسته شدن THQ :n08::
چه بسا بازی هایی که الان ناشرشون عوض شدن مثل COH2 با تغییر ناشر وضعیتشون بهتر هم بشه!
به قول یه نفر برو امو ، من خودم رابرت دنیرو رو خیلی بیشتر از تو دوس دارم! : دینقل قول:
وحید دیگه به دنیرو توهین نکن
راستی امضات آدم رو بیشتر یاد وحیده می ندازه تا وحید .. گل مگلی اونم صورتی : دی
+
توی امضا هم دیگه امنیت نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
این سری از شایان چرا خبری نشد! :hmm:
شایعه ترور اون به گوش می رسه : دی
+
الان در حال رایزنی با هومانم و دارم نهایت تلاشم رو می کنم که توی 5 بازی برتر یکمی تغییر ایجاد بشه اونم با تغییر امتیاز خودم و هومان...
بلدم چه جوری هومان رو راضی کنم و کم کم داره راضی میشه : دی
در نهایت...
بازیهای بخش هفتم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - در تاپیک قرار گرفت.
دقیقا همونجوری شد که انتظار داشتم و فکر کنم بهترین حالتش هم همین بود
خیلی عالی شد واقعا حال کردم با خودمون : دی
حالا بیاید بگید کی از همه بهتر امتیاز داده بود به تمام 60 بازی : دی
در آخر هم یک بار دیگه خسته نباشید میگم به تمام بچه ها خیلی خوش گذشت کلا
شایان بیا بغلم:n19::n20:حامد و حسین به GTA کم نمره میدین ؟ :n24: حامدیییییی ، نظرسنجیه بعدی دیگه رحمی به عناوینه سونی نخواهد شد :n19::n08:حسین ، دیگه به هیچ RPG رحم نخواهم کرد ! بزار بایوشاک بعدی بیاد :n25::n02:اقا من دیروزم حدس زده بودم اصن دقیق همین شد ! یعنی مدیونین فکر کنین پست بیش بینیه من ویرایش شده ! :n08:
Best list ever
دمه کل بچه های سایت گرم, عالی بود لیست, عالی :دی
پیش بینی من :
اینجاست که باید گفت:نقل قول:
5.MGS GR
4.Watch Dogs
3.TLOU
2.Bishock
1.GTA V
So Close................:n02:
+
از لیست هم خیلی راضی هستیم،همه بازی ها سر جای خودشون هستن......................
+
به من خب دادن حامد به Bioshock و GTA نمرات خیلی افتضاحی داده بود هتا TLOU اول بشه ولی با رایزنی های وحید امتیاز های حامد رو تغییر دادن!:n09:
+
خيلي تاپيك خوب و مفيد و موثري بود .....رتبه هام خوب بود....دست همه بچه ها درد نكنه (مخصوصا هومان جان)
اميدوارم از اين تاپيكا و اينجور حركتاي نقادانه بيشتر ببينيم...خيلي خوش گذشت:n02:(به قول نويد)
.
علی جایزتو برو از هومان تحویل بگیر که بسیار عالیست : دینقل قول:
اینجاست که باید گفت:
So Close................:n02:
نه اتفاقا امتیازای جوری دیگه تغییر کرد تا جی تی ای اول بشه.نقل قول:
به من خب دادن حامد به Bioshock و GTA نمرات خیلی افتضاحی داده بود هتا TLOU اول بشه ولی با رایزنی های وحید امتیاز های حامد رو تغییر دادن!:n09:
در لحظات آخر هومان به من گفت که بایوشاک اوله بعد من به هومان گفتم که بیا یه کاری ارزشی کنیم که آیندگان از ما درس بگیرن ؛ ما با تغییرات امتیازای خودمون جی تی ای رو اول کردیم و با این کار بازی مورد علاقه خودمون به جای صعود ، نزول کرد و دیگه کسی نمیاد بگه که شما تغییر امتیاز رو ازش سو استفاده کردین : دی
+
پیش بینیم تا حدودی درست بود و فقط چند دهم باعث شد که اون محقق نشه :دی
برای من عجیبه آرمین که حدودا به 40-50 تا بازی اومده 10 داده چه چوری به بایوشاک 9 داده! :دی
نتیجه اخلاقی این میشه که آرمین Arma (چه قدر شبیه اسم خودشه : دی) رو بیشتر از Bioshock منتظرشه! :n26:
ولی جدای از این شوخی هایی که توی این تاپیک شد در کل تاپیک خیلی خوبی بود و نسبت به پارسال هیجان اون بیشتر بود.
امیدوارم سال دیگه تاپیک از این هم بهتر باشه.
خسته نباشید میگم به همه...
The Last of Us و GTA V با 6 امتياز 10 بيشتري امتيازهاي كامل رو دارن. اينم تقديم به همه:
در روزهاي آينده منتظر تحليل و تفسير و آمار و ارقام و اينا از اين تاپيك باشيد :n10:
عـــاغا من با اون شخصی که تا الان به هیچ عنوانی یـــه 10ــه ناقابل نداده کار دارم! :44:
الان هم عصبی هستم هم خوشحال دِ آخه یعنی چی!اصلآ انتظار نداشتم رنکینگ 3تای اول بدین شکل باشه
هر چند پیش بینی کردم این سه عنوان باشن ولی TLOU چرا سوم!!!!!!!؟
بعضیا همچین اَ بازی تعریف کردن و قربون صدقش رفتن بعد نمرشون از همه پایینتره :n02: دستشون درد نکنه!
اول قصد داشتم یک یکی برم پایین ببینم کی اول شده بعد تا سوم که رسیدم ززززززززارت رفتم تا آخرش ببینم کی چی گفته که اینجوری شده :n14:
باید اعراف کنم فکم :18: افتاد اون لحظه!
علتش مشخصه وحيد جان : ip جديد بودن باعث شد اين بازي سوم بشه....فن بيس و پشتوانه اي كه دو بازي gta و bioshock دارن رو يه ip كاملا جديد به نام the last of us نداره.....نقل قول:
من خودم بهش ١٠ دادم به اين علت كه كارگردانش دقيقا همون كارگردان آنچارتد ٢ هست و يكي هم به خاطر نوآوريهاي خود بازي و گرنه به خاطر جديد بودن مثه دو تاي ديگه امتحانشو پس نداده(از نظر همه ميگما)
اين در مورد بازيهاي ديگه هم هست ....به نظرت اگه اين شماره از متال گير شماره اولش ميبود و هيچ كس شناختي در مورد كاركتر و دنياي بازي نداشت بازم بازي چهارمش ميشد؟؟؟
پس تبديل شدن يه بازي به فرانچايز اونو محبوب تر و مد نظرترش مي كنه:n02:
.
مراد جان من حرفت رو تصدیق می کنم اما خب این وسط Watch Dogs هم اومده بین 5 تا و یک IP جدید هستشنقل قول:
یک معادله تناسب بین این دو IP جدید TLOU اصولا باید خیلی بالاتر قرار میگرفت.
درکل لیست خوبی بود ....TLOS انتظار داشتم دوم بشه ..GTA V که خب معلوم بود اول شدنش و ....همین ! دستتون درد نکنه :n01:
سلام به همگی. سلام به تمام جنبندگان و جوندگان این تاپیک. به Episode آخر یعنی No Reputation Left خوش آمدید. در قسمت قبلی یکی از دوستان کلا KO شد طوریکه که نظر به کشتن من کرده بود. اما خوشبختانه تونستم جون سالم به در ببرم, ولی پیامدی داره که دیگه تا یک هفته نه میتونم یاهو بیام و نه میتونم تاپیک بیام:دی در قسمت های قبل دیدیم که تقریبا همه با خاک یکسان شدن، ولی اون تازه اول راه بود! به این فکر کنید که اگه بخواین یک نفر رو سنگسار کنین چیکار میکنین؟ مشخص هست که اول باید یک چکش بردارین بزنین تو سرش تا بره تو خاک! قسمت های قبلی هم همین حکم رو داشتند! تنها چیزی که الان مونده، یک سری کله هست که از خاک زده بیرون و منتظرن تا از این دنیا حذف بشن!!! پس به قول لئون، Aim for the heads!
(از اونجایی که رنگ قرمز توسط سازمان ESRB برای این تاپیک ممنوع شده، از همون رنگ معمول استفاده میشود)
(اول صبر کنید همه چی لود بشه)
10
Starcraft 2: آره، شایانم بلیزارد رو دوست داره!
محسن : 7.1
- اولین Headshot ما محسن هست. راوی سینماتیک های بلیزارد بعد از دیدن این نمره گفت : The new begining in the Troll era
محمد :- پارادوکس کامل! اصولا ما یک سری دوستان رو داریم عاشق استراتژیک آنلاین هستند، ولی پول نمیزارن! حالا محمد اهل آنلاین نیست که هیچ، اصلا مثل اینکه چیزی به نام Campaign رو هم ندیده. بعده همه ی اینا، 7.5 !!! آخر ارزشش رو داره؟ اهلش نیستی؟ طالبیه بازی؟ چنبر خیاره؟ چیه؟نقل قول:
زیاد اهل بازیهای استراتژیک آنلاین نیستم، اما رو این بازی خیلی وقت گذاشتم، پول هم گذاشتم، البته ارزشش رو داشت، واقعا داشت.............
آرمین :-نقل قول:
شب های بی خوابی دوباره شروع خواهد شد
هومان :- یکی ندونه فکر میکنه حضرت فاطمه ای یا رقیه ای یا خدیجه ای کسی بوده طرف!نقل قول:
یه زن رنج کشیده به یاری لشکری بزرگ, انتقامی بزرگ رو در سر داره. انتقام حق اونه و تحقق انتقام هم در دستان ما.
حامد :- چه مطالبی دقیقا؟نقل قول:
بلیزارد اون بلیزارد چند سال پیش نیست با توجه به مطالبی که بعد از انتشار دیابلو 3 خوندم انگیزم اندازه نیم نمره نسبت به سال قبل کمتر شده ولی خب مگه میشه انتظار کریگان رو نکشید
مسعود :- از بیل زاده شده؟!:n13: یا بیلزادهی؟ با بیل زد و بند داره؟ بیل گیتس اونو زاییده؟نقل قول:
کلا از وقتی بیلزاد
مهدی :- نه آقا مسئله جدیه!! نکنه از اون تیکههای ادبی مسعود هست؟ کلمهای چیزی اختراع شده شاید؟! 2نفر پشت سره هم! It Can't be coincidenceنقل قول:
بازم بیلزارد
سعید :- د همینه سعید دیگه! : " وقتی اسم Bilzad میاد Blah blah blah...نقل قول:
وقتی اسم Blizzard میاد دیگه شکی در قشنگی بازی نیست
9
Beyond: 2 souls
واستا ببینم! رتبهی بعدی کیه؟!!! اوه! Dark Souls 2 ! واستا ببینم! اختلافشون؟ 0.01!! نه نه نه، یک ارتباطی بین سُل داوود قفس و سُل میازاکی باید باشه!
محسن :- ناقلا! چی تو فکرته؟! کوانتیک، داوود، الن!!!!!!!!! = :n13:نقل قول:
ديويد كيج، الن پيج و كوانتيك دريم، ديگه چي ميخوايد؟
مراد :- اشاره و کلیک؟نقل قول:
فلسفه كاري ديويد كيچ : ساخت فيلم به جاي عرضه بازي با استفاده از سبك اشاره و كليك.....
حامد :- " نمایش فیلم بیشتر به فیلم فارنهایت شباهت Blah blah ... "نقل قول:
نمایش بازی بیشتر به شاهکار فارنهایت شباهت داشت پس ایا انتظار معنی دارد.؟
آرین :- همینه! اصلا Fahrenheit بازی میکردی New Movie داشت اولش به جای New Gameنقل قول:
این عنوان شباهتی به بازی نداره! منم بیشتر به داستان و صحنه هایی که دَرِش رخ میده علاقه دارم!
پیمان :-نقل قول:
بسیار شبیه به فرنهایت و باران سنگین است.
پدرام :- از مسائل فنی عالی رفتیم تو ابعاد و بعد فنی!! امان از هندسه...نقل قول:
یک بازی با ابعاد فنی فوق العاده بالا
وحید :- آره داوود با الن، جفت خوبی میشن برا ساخت یک فیلم!نقل قول:
وجود بازیگری مثل الن پیج هم می تونه توی بازی تاثیر زیادی داشته باشه.
8
Dark Souls 2
آرمین :- جان؟!!! محبوبیتش به خاطر سختیشه؟!!!! برا همین بود 8.5 دادی دیگه؟نقل قول:
بازیی که همه محبوبیتش بخاطر سختیش بود ولی حالا قراره اسون بشه!
حامد :- Hmmmنقل قول:
کارشون حرف نداره
چی همه طرفدار داشته این بازی ما نمیدونستیم!
7
God of War جدید
محمد :- چی؟ H&S سبک خوبیه برا آنلاین؟ واستا ببینمنقل قول:
سبک خوبی داره برای آنلاین
آخر سبکش خوبه برا آنلاین یا نه؟!!نقل قول:
بازی های کمی تو این سبک انلاین داشتن
آرمین :- Meh، خوب بزار 10 بدیم. Starcraft جدید داره میاد شب خوابمون رو میگیره، Meh، بزار 10 بدیم. اوه واستا! نیت زن شده! Meh، بزار 10 بدیم! بازیه میخواد خودشو ثابت کنه! Meh، بزار 10 بدیم. 10 10 10 10 10... واستا، بایوشاک جدید میخواد بیاد، نه این بازی به Arma 3 هم نمیرسه، 9 میدیم.نقل قول:
کریتوس، خون، باس فایت های عالی. از این بیشتر چی میخوایم؟
مراد :- یک نگاه، یک نگاه هم به اون چیزی که تایپ میکنی هم بندازی خوبه! ♫♫ فقط یک نگاه دیس ♫ دیرین دیدیم ♫♫ ... دیریم دیدیم، فقط یک نگاه!♫♫♫نقل قول:
مطمينا مزدش رو هم خواهد ديد...... مولتی بلیر بازی
مهدی :-هه هه هه هه ها ها ها هووووو هوو هووو ه...نقل قول:
حتی اگه قرار باشه دنده عقب برنه به تمام سری های قبل : دی
پدرام :- پدرااااااااااام:n23:نقل قول:
بعد فنی عالی.
6
The Walking Trolls
قبل از این جا داره از تمام دوستان تشکر کنم که جلوی ترولهای حامد و حسین (حسین تو چرا) رو گرفتند. فکر کنم حامد به حسین پول داد، چون خودش تو یاهو خیلی تعریف بازی رو میکرد حسین!
آرمین :- یکی دیگه از عجایب هفتگانه! موفق نمیشه ولی 10 میده!!نقل قول:
باز هم غرق این دنیا خواهیم شد اما مطمئنا به اندازه نسخه اول موفق نمیشه ! شرط می بندم ((:
حامد :- خوشم میاد چیز دیگهای نداری بگی!! هم همیجور درو میکنه حرست درآد هاهاهاهاهاها...نقل قول:
یعنی بازم می خوای درو کنی؟
و حالا 5 بازی برتر...
5
Watch Out!
مراد :- خوب... آخه... آخه از کجا اینا رو میدونی...ها! علم غیب!نقل قول:
موفقیتهای assassian creed شرکت ubi رو مجبور کرده تا دنبال ساخت یک بازی امروزی و مدرن از سبکopenworld بره..
هومان:- جدا نفهمیدم! کتمان چیه دیگه؟!! بازی فوقالعاده نقص دار؟!نقل قول:
کتمان نمیشه کرد... امیدوارم Watch Dogs یه بازی فوق العاده نقص دار نباشه.
آرین :- یاد بگیر آرمین، همیجور تعریف میکنه آخرش 9.2 میده، تو بیا، Meh = 10نقل قول:
نمایش این بازی منو به وجد آورد! توقع یک اپن ورلد بی نقص و پرجزئیات رو دارم!
پیمان :- توجه تورو فکر نکنم معطف کرده باشه!نقل قول:
اولین بازی واقعی نسل بعد که توجه خیلی ها را معطوف خود کرده
نوید
- لقب Poker Faceترین کابر رو میشه بهش داد! به جان خودم قیافهی نوید این همه وقت اینجوری بوده :
4
Metal Gear Solid: Kojima is back
فیلم هندی باز میگردد، ایندفعه احتمالا میگه : I'm no man, never was, never will be
آرمین :- با این کامنتها کم کم داری ارزش هرچی 10 هست نابود میکنی. هم همیجوووووور 10 بده!نقل قول:
با دیدن گرافیک تریلر میشه گفت نسل بعد در این نسل!
حامد :- هاهاهاهاها، حامد داره میمیره، دعا کنین براش بازی سوپر فول ابر خیلی فوقالعاده شاهکارش بیاد! 1 کلمهی دیگه به دایرهی لغات اضافه میشود.نقل قول:
سوپر فول شاهکار در انتظار ما هستش. شخصا کل عمرم رو فدای این سری بازی می کنم
مسعود :- لهجه مشهدی رو مسخره میکنی یا باز اون حس ادبیاتت گل کرده؟نقل قول:
هرچه از کوجیما رسد، نکوست..
مهدی :- حامدی وجود نداره تا اون موقع دیگه...نقل قول:
حامد شیرینی؟ : دی
پیمان :- قضیه چیه؟ این بازیها عمقشون زیاد میشه! اون بالاتر که آرمین غرق شد! حالا هم پیمان!نقل قول:
دموی بازی بسیار زیبا و غرق کننده بود
پدرام :- سر درآوردن؟!!! جاااااااان؟!!نقل قول:
به شدت منتظر سر در اوردن و دیدن cutscence ها و شنیدن دیالوگ های بازیم
سعید :- وقت نمیکنی بازی کنی یا خوشت نمیاد؟ خوب یه 2 میدادی هم این بازی رو نابود میکردی هم مارو خوشحال میکردی!نقل قول:
خیلیدوست دارم در جریان این بازی قرار بگیرم ولی حیف که وقت نمی کنم نسخه های قبلیش رو برم
3
The Last Trolls of Us
محمد := نمره : 9نقل قول:
Top Game امسال هستش یه جورایی دیگه، از همین الان شاید برنده GOTY سال دیگه باشه، عاشق فضاسازی بازی شدم از الان............
- بیا آرمین، یاد بگیر! Goty سال دیگه هم مشخص میشه ولی 9 میده!!
آرمین :- سوم شد تا با کله بری تو دیوار!نقل قول:
دومین بازی برتر سال بعد بدون شک!
محسن :- و اینک! جایزهی New Linguists of The Year رو میبره بالاخره! حالا رقابت تنگاتنگ هست! Hamed Vs Masoud Vs Mohsenنقل قول:
گرافيك و صداگذاري مسخ كننده
Fight!!
هومان :- Fallout و ... اوه اوه اوه اوه اوه! قلط کردم، نه نه قلط کردم نزن! نزن!...نقل قول:
با قاطعیت میتونم بگم که این بازی برترین بازی آخرالزمانی تاریخه.
هاهاهاهاها، بهش میگن Shoe Time Technique!!!
حسین :- ساز دهنیه؟ سازگاریه؟ چیه جدا؟نقل قول:
از همين الان دارم روابط رو با يكي از آشنا ها كه پلي استيشن 3 داره ساز ميكنم : دی
مسعود :- حالا رقابت نزدیک میشه، مسعود با یک کلمهی ویران کننده، یک آپرکات ویران کننده به محسن میزنه، حامد هم بیرون رینگ میره تا ... اوه حامد با صندلی وارد میشه! عجب مسابقهایه!نقل قول:
نمایش های این بازی در بعضی قسمت ها ویران کننده بود.
مهدی :- دیگه این آخر نسلی کجا میخواد پرت شه؟!!!!نقل قول:
سکوی پرتاب بزرگ برای ps3
پیمان :- منم همینطور!نقل قول:
اما این همه هایپ ایجاد شده برای این بازی را درک نمیکنم!
پدرام :- !@#﷼٪^÷×)(ـ؟@#﷼#٪﷼^÷)٪^)٪^÷﷼(گ ـرون شده)#﷼!@^!!@@#!#﷼٪÷()×نقل قول:
بعد فنی
سعید :- به جان خودم اون گاتی هست گاتی گاتی گاتی رپیت افتر می : گاتی گاتی گاتینقل قول:
گوتی
اولین بازیای بود که تمام نمراتش بالای 9 بود!
2
Bioshock... My love at last!
محمد := نمره: 10نقل قول:
نمیدونم چرا، اما خود من به شخصه زیاد منتظر این بازی نیستم، شاید چون با نسخه های قبلیش زیاد حال نکردم، حالا یه امتحانی میکنیم
- فوقالعادهای تو!
آرمین :- یعنی تو این 10 تا 9 تاشو 10 دادی به این بدبخت که رسید یه 9 کردی تو لوزالمعدش!!نقل قول:
بنظر که سازنده ها تونستن از پس آسمون هم بر بیان!
شهاب :- ≈≈≈≈≈ خلاقیت ≈≈≈≈≈ نوآوری ≈≈≈≈≈ فیشششششششش (صدای برخورد آب دریا به صخره!)نقل قول:
موج خلاقيت و نو آوري ...
مراد :- لوین، آره خودشه لوین!نقل قول:
كن ليواين
حسین :- میخ و املت!نقل قول:
ميـــــــــــــــــــــخو امـــت!
حامد :- نظره واقعی من در مورد TLOU : الینقل قول:
الیزابت
مسعود :- :n04::n04::n04:نقل قول:
این بازی هم شده قاون بقای انرژی
پیمان :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شبیه Dishonored است اما بسیار بزرگ تر و زیباتر!
سعید :- 0.1 کم دادی؟ باز خوبه من 0.2 کم دادم!! نه جدا 0.1 قضیش چیه!!!؟نقل قول:
به تازگی شماره 2 رو تموم کردم و میتونم بگم بی نظیر بود ، بی صبرانه منتظرم تا این بار روی ابر ها بازی کنم
1
GTA V
به تمامی دوستان مورد انتظارترین بازی 2013 رو تبریک میگم!
محسن :- هااااااان؟!!! قضیه حوریهای بهشتی رو میگی؟ یا چیز دیگهای؟نقل قول:
Grand Theft Auto V بنويسيم، بخوانيم بهشت گيمر ها...
مراد :-نقل قول:
سيستم هاي ريسپاون غير طبيعي و پاك شدن اتفاقات منطقه اي بعد از رفت و برگشت به منطقه سبك openworld
حامد :- بهونههات منو کشته!نقل قول:
امسال منتشر شدی ؟ نامرد
مسعود :- This is Rockstarنقل قول:
ویدئوی گیم پلی نیومده
مهدی :- عاشقتم مهدی!:X:X:X:X:Xنقل قول:
مطمئنا اگه قرار باشه یه روز از یه بازی به عنوان نماد گیم پرده بردای کنند قریب به یقین GTA خواهد بود : دی
نوید
- بالاخره قیافهی نوید عوض میشه!
سعید :- PCای وجود ندارد...نقل قول:
امیدوارم دوباره شاهد شاهکاری دیگر از RS باشیم اما با ورژنی بهتر برای PC
---------
خوب، میرسیم به جوایز امسال :
بهترین کامنت ادبیاتیک!
نامزدها : مسعود - حامد - محسن - مراد
برنده : مسعود
بیربط ترین ارتباط بین کامنت و نمره!
نامزدها : حامد - آرمین - سعید - محمد
برنده : محمد
تو چشم ترین(!) نمرات!
نامزدها : آرمین - پدرام - حسین - شایان - محسن
برنده : پدرام
چرتترین کامنتر!!
نامزدها : آرمین - حامد - نوید - پیمان - مهدی
برنده : حامد
بیشترین اشتباهات نوشتاری!
نامزدها : مراد - وحید - نوید - پدرام
برنده : وحید
چرتترین کامنت!
مهدی : کلا به جرج لوکاس و سری جنگ ستارگان گفته زکی :دی.... من که هیچ کدوم از این سری رو بازی نکردم ولی دلم میخواد اگه بشه یه قسمتش رو تجربه کنم شاید دلیل اینکه سازندهای این بازی گیر دادن که نام این سری رو به عنوان بلندترین سری گیم توی گینس ثبت کنند بفهمم!! (Final Fantasy Lightning Return)
وحید : می تونه شوتر سوم شخص خوبی باشه ولی زیاد قابل پیش بینی نیست و ممکنه بازی موفقی نشه. (Devil's Third)
آرمین : افتضاح به معنیه واقعی کلمه ! (MGR)
حامد : یک مزیتی که عناوین تام مدلی داره اینه که اون مدل اصلی خودشون رو حفظ کردن (تام مدلی)
مسعود : یه بازی خوب و مناسب برای اوقات خالی از بازیهای بزرگ.. (Metro)
برنده : آرمین : افتضاح به معنیه واقعی کلمه ! (MGR)
بهترین کامنت و بهترین کامنتر هم فردا انشالله :دی
Shayan strikes again!
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با قاطعیت میتونم بگم که این بازی برترین بازی آخرالزمانی تاریخه.
+
that's cute!:n02:نقل قول:
بیشترین اشتباهات نوشتاری!
نامزدها : مراد - وحید - نوید - پدرام
برنده : وحید
(دوستانی که پست های منو دنبال میکنن میدونن که خطاهای نوشتاری من در حد مرگ زیاد هستن!:n02:)
اين يه فكت نيست كه بگيم اين بايد از اون خيلي بالاتر مي بود و فلاني پايينتر مي بود(اين تو ذهن هر كس فرق مي كنه).....نقل قول:
بازي ها كه نيومدن بگيم اين از لحاظ فني بالاتر از اون يا پايينتر و لزوما كيفيتشون رو نمي دونيم ...شايد يه عده از بچه ها اشتياق زيادي به watch dogs نسبت به tlou دارن و اين سليقشون....همونطور كه مثلا من علاقه چنداني به gta يا beyond ندارم........(همونطور هم كه گفتم نو بودن يا نبودن ip هم رو اين نظر تاثير ميذاره)
حتي بعد از عرضه بازي هم باز اين تفاوت نظر ديده ميشه....يه سايت مياد به يه بازي مثلا ١٠ ميده يكي ٩ ميده(امثال تام چيك مد نظرم نيس البته:n02:)اين نشون ميده معيارها و ديدگاهها هميشه متفاوت.....
+
من خودم به watch dogs 8.8 دادم و به tlos نمره 10 پس براي من tlou با كيفيت تر و بايد چندين رتبه بالاتر باشه ولي ميانگين و نظر كلي بچه ها اينطور نيس و مهم اينه اكثر بچه ها اينطوري فكر كردن(اينكه درست يا غلط رو نميشه اثبات كرد..)
.
جدی نفهمیدی؟ ایول بابا!... پنهان ... فوق العادهی نقص دار... دیگه از این مفهوم تر؟نقل قول:
به به! چه کلماتی...
نقل قول:کامنت دوم نسخه الحاقی کامنت بالاییه! انصافا قشنگ در کنار هم افتاده!
نقل قول:
من اینجا به روح THQ قسم می خورم که مسعود کپی برداری کرده تازه حق کپی رایت رو هم رعایت نکرده که مراحل قانونیش در حال پیگیریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه آقا مسئله جدیه!! نکنه از اون تیکههای ادبی مسعود هست؟ کلمهای چیزی اختراع شده شاید؟! 2نفر پشت سره هم! It Can't be coincidence
جواب مناسب در این زبان یافت نشد...راستش گوگل هم نتونست ترجمه_ش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هه هه هه هه ها ها ها هووووو هوو هووو ه...
آره شنیدم همین الانشم از شدت هیجان تیک عصبی گرفته :34::n02:نقل قول:
- حامدی وجود نداره تا اون موقع دیگه...
نمیدونم شاید روی سر منتقدان من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- دیگه این آخر نسلی کجا میخواد پرت شه؟!!!
می تو...فقط سوء برداشت نکن:دینقل قول:
- عاشقتم مهدی!:X:X:X:X:X
با فلش بکی به قهوه تلخ:نقل قول:
چرتترین کامنت!
مهدی : کلا به جرج لوکاس و سری جنگ ستارگان گفته زکی .... من که هیچ کدوم از این سری رو بازی نکردم ولی دلم میخواد اگه بشه یه قسمتش رو تجربه کنم شاید دلیل اینکه سازندهای این بازی گیر دادن که نام این سری رو به عنوان بلندترین سری گیم توی گینس ثبت کنند بفهمم!!
پدر سوخته به کامنت من گیر میدی؟؟!!..بدم پدر پدر پدر سوخته_ت رو دربیارن...بدم همنیجا از سقف فروم آویزنونت کنند:evil2:!!
کلام اخر:
بزودی در این تاپیک مراسم کاملا بی آب و تابی به منظور بزرگداشتمرحوم نا مغفور کابر سابق شایان 779 برگزار میگردد حضور شما تسلای وجود بقیه کاربران خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از اونجایی که بعضی از دوستان ارادت خاصی نسبت به MGS دارن و من هم ارادت خاصی نسبت به اون دوستان دارم، بر این شدم که ارادتم رو نسبت به MGS نشون بدم
جدیدا میخوام وقت کنم نسخه HD Collection رو بازی کنم : دی
Potato - Tomatoنقل قول:
دیگ نمره 10 خیلی لوس شد ( شکلک خنده ) 9.9 خاص ترهنقل قول:
+
باشه حتما ....نقل قول:
در ادامه اعطاي بهترين هاي ليستمون جايزه بهترين كارآگاه انجمن به كسي تعلق مي گيره كه از نظرات و نمرات ما تمام نكات مهم رو آناليز و به قولي مو رو از ماست بيرون كشيد...به زيبايي افكار ما رو آناليز كرد و اصن يه وضعي:n02:
خلاصه ....جايزه تعلق مي گيره به كارآكاه شايان و جايزشم پيش هومان محفوظ
تا حالا هم اين كارآكاه مخفي بين عموم ديده نشده ولي گفته ميشه اين عكس متعلق به ايشون :
محتوای مخفی: ..
.موفق باشيد
.
اطلاعات آماری
میانگین نمرات هر شرکت کننده - از زیاد به کم
8.59 سعید 8.54 آرین 8.46 مراد 8.43 شهاب 8.41 آرمین 8.38 مسعود 8.37 مهدی 8.29 وحید 8.27 محمد 7.97 حامد 7.87 پیمان 7.82 محسن 7.80 هومان 7.77 شایان 7.77 نوید 7.55 پدرام 7.52 حسین 8.11 متوسط
تعداد نظرات هر شرکت کننده - از زیاد به کم
51 حامد 45 مسعود 41 سعید 39 آرین 36 شایان 36 مراد 33 آرمین 32 مهدی 28 پدرام 28 وحید 25 هومان 24 محمد 22 حسین 22 محسن 21 نوید 14 پیمان 5 شهاب 502 جمــع
پر نظرترین بازی
Bioshock: Infinite با 17 نظر کامل
کم نظرترین بازی
Survarium با 2 نظر
بلند ترین نظر
332 کاراکتر بدون احتساب فاصله - "از اون بازي هايي كه وقتي داري بازي ميكني و والدينت خونه باشن بعد از چند ثانیه وجود اونارو كنار خودت احساس ميكني و بيا و درستش كن (شكلك خنده)... حتي اگر كل بازي هم عينا كپي شده بود ولي باز هم ارزش وقت گذاشتن رو داشت... صداگذاري و طراحي مراحل و تلاش براي زنده موندن از ويژگي هاي مثبت بازي هستش... اميدوارم معما هاي سرگرم کننده ای هم واسه حل كردن ميان مراحل گنجانده باشن... كي گفته هميشه تقليد بده؟ خيلي هم خوبه، يكه!" از محسن برای Tomb Raider
کوتاه ترین نظر
6 کاراکتر بدون احتساب فاصله - "جت اسکی" از حامد برای Tomb Raider
__________________استقبال خیلی خوبی از این تاپیک شد. دست تک تک تون درد نکنه. اساسی لذت بردیم.
به این امید که بتونیم سال آینده هم به معرفی بازیهای مورد انتظار 2014 بپردازیم و دور هم جمع باشیم...
هــومــان
به نمایندگی از طرف مدیریت
انجمن بـازی هـای ویـدئویـی
منم از طرف بچه ها از تیم مدیریت انجمن بازی تشکر ویژه میکنم دستتون درد نکنه واقعا گل کاشتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12:
دم بچه ها هم گرم حسابی حال دادند:دی
خب دوستان پرونده این تاپیک بسته نشده و می تونید بازم در مورد بازی های این لیست صحبت کنید یا اینکه مثل بعضی ها از سنس آو هیومر خودتون استفاده کنید :دی
همین طور لیست بازی های مورد انتظار سایت های معتبر خارجی رو هم می تونید همین جا بذارید...
من استارتشو می زنم:
Metacritic
این سایت بازی ها رو به دو دسته تقسیم کرده:
1- بازی هایی که برای امسال تایید شدن و یا بسیار محتمله که امسال منتشر بشن:
Aliens: Colonial Marines
Amnesia: A Machine for Pigs
Bayonetta 2
Beyond: Two Souls
BioShock Infinite
Company of Heroes 2
Crysis 3
Dead Space 3
Dota 2
Double Fine Adventure
The Elder Scrolls Online
Gears of War: Judgment
God of War: Ascension
Grand Theft Auto V
Infinity Blade: Dungeons
Injustice: Gods Among Us
The Last of Us
Lego City Undercover
Luigi's Mansion: Dark Moon
Metro: Last Light
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
Pikmin 3
Rayman Legends
Remember Me
SimCity
Sly Cooper: Thieves in Time
South Park: The Stick of Truth
Star Command
Star Trek
Star Wars 1313
StarCraft II: Heart of the Swarm
Tearaway
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
Tomb Raider
Total War: Rome II
Watch Dogs
2- بازی هایی که امکان داره امسال منتشر بشن ولی هنوز تایید نشدن:
(Unnamed Microsoft game console (Xbox 720
(Unnamed Sony game console (PlayStation 4
0x10c
Battlefield 4
Call of Duty: Modern Warfare 4
Destiny
Dragon Age III: Inquisition
The Last Guardian
Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots
The Walking Dead: Season 2
The Witness
GamesRadar
این سایت لیست 100 بازی مورد انتظار خودشو گذاشته که در لینک می تونید همه اونا رو با توضیحات ببینید و من 20 بازی برتر اونو می ذارم:
1- BioShock Infinite
2- Grand Theft Auto V
3- The Last of Us
4- Watch Dogs
5- Tomb Raider
6- Dead Space 3
7- SimCity
8- Dark Souls 2
9- The Walking Dead: Season 2
10-Beyond: Two Souls
11- Destiny
12- Metal Gear Rising: Revengeance
13- South Park: The Stick of Truth
14- DmC: Devil May Cry
15- Metal Gear Solid: Ground Zeroes
16- Gears of War: Judgment
17- God of War: Ascension
18- Pokemon X & Y
19- Pikmin 3
20- Battlefield 4
پ.ن:
می بینید که نظر سایت های خارجی هم تقریبا به نظر ما نزدیکه!
کلا اکثر سایت ها اون سه تا بازی اول که ما انتخاب کردیم رو دیگه حداقل جزو تاپ 5 میارن و این طبیعیه...
+
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch به نظر بازی خیلی خوبیه و حداقل به خاطر اسم جالبش هم می تونست توی لیست ما قرار بگیره :دی اگه حامد اونو پیشنهاد می داد حتما می اوردیمش :دی
یه خسته نباشید جانانه میگم اول به اون دوستانی که برای تدارک این تاپیک وقت گذاشتن و بعد هم به دوستانی که توی تاپیک شرکت کردن ، تاپیک گرمی بود.
جایزه های لیست هم که اعلام شد و فکر نمی کنم کسی بدون جایزه رفته باشه : دی
اول باید اثبات کنی که ابر شاهکار از سوپر شاهکار پایین تره : دینقل قول:
شایان : یک ابر شاهکار! یا میتونم بگم سوپر شاهکار!
اتفاقا از بازی هایی بود که منتظرش بودم (البته نه تو 10 تای اول) ، شاید اولین بازی هست که اون حس و حال زیبای کارهای Studio Ghibli رو داره ولی خب با معیارهای تاپیک جور در نمی اومد چون سال های قبل نسخه ی ژاپنی اون هم برای DS و هم PS3 عرضه شده بود...نقل قول:
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch به نظر بازی خیلی خوبیه و حداقل به خاطر اسم جالبش هم می تونست توی لیست ما قرار بگیره:دیاگه حامد اونو پیشنهاد می داد حتما می اوردیمش:n02: