برای شروع یه mp3 player خوب و با حال که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید.
Printable View
برای شروع یه mp3 player خوب و با حال که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید.
مناسب برای گوشی های سیمبین با ورژن بالاتر از 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته روی بعضی مدل ها مثل n70 جواب نمیده......:31:
در ضمن انشاا... بزودی با قیافه اصلی بنده هم آشنا میشید.
سلام ممکنه آنتی ویروس مکافی رو واسم بزارین من با آپدیت 9\9\2006 دارم شما جدید ترشو دارین ؟:11:
سلام. نه متاسفانه ولی تو بخش آنتی ویروس ها در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست..نقل قول:
سلام دون عزیز
یه برنامه فلش کارت (تقویت حافظه )برای موبایل میخوام . (ان 70 ) ممنون میشم اگر داشته باشی
آقا یه برنامه یتم ساز با حجم کم می خواستم
ممنون واسه سری 60
سلام دون جان.اقا يه برنامه امنيتي به اسم احتماليهadvanceكه كاري ميكرد كه اونبرنامه و فولدرايي كه نمي خوام كه هر كس ببينه رو قفل ميكرد......اگه لطف كني ممنون ميشم
در خواست نرم افزار براي n70
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ،يك نرم افزار براي قفل كردن(پس ورد گذاشتن)بر روي فيلم و عكس هاي داخل گوشي مي خواهم.
يك نرم افزار ديگر براي بهينه كردن باطري گوشي مي خواهم ،چون وقتي شارژ باطري به 14درصد مي رسد گوشي خاموش مي شود،مي خواهم قبل از شارژ مجدد ،باطري را كاملاً خالي كنم، داري؟لطفاً اگر داري برايم بگذاريد،قلباً صميمانه از شما تشكر مي كنم (گوشي n70)
:11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :40: :40: :40: :11: :11:
سلام ،يك نرم افزار براي قفل كردن(پس ورد گذاشتن)بر روي فيلم و عكس هاي داخل گوشي مي خواهم.
يك نرم افزار ديگر براي بهينه كردن باطري گوشي مي خواهم ،چون وقتي شارژ باطري به 14درصد مي رسد گوشي خاموش مي شود،مي خواهم قبل از شارژ مجدد ،باطري را كاملاً خالي كنم، داري؟لطفاً اگر داري برايم بگذاريد،قلباً صميمانه از شما تشكر مي كنم (گوشي n70)
سلام.متاسفانه پیداش نکردم.البته اگه باز پیدا کردم چشم.نقل قول:
نوشته شده توسط Kamran_Gharahbaghi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم پیدا کردی یه خبر بما بده
این یه پسورد گذار توپه که با هر شماره سریالی رجیستر میشه.نقل قول:
کلیک بر لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن گوشی من هم ان 70 هست ولی همچین مشکلی ندارم.احتمالا باطریت خرابه
دون جان ما كه چيزي ازت نديديم
منظور ت چی بود؟نقل قول:
:11: :11: :11: سلام don diego عزيز:11: :11: :11:
از اينكه نرم افزار قبلي را فرستادي از شما نهايت تشكر را دارم .
دوست عزيز يك نرم افزار مي خواهم كه بتوانم در مدت طولاني صدا ضبط كنم(كارت حافظ گوشي من 1GBاست) .
و يك نرم افزار مي خواهم كه با آن بتوان با سرعت بالا به صورت MP4 فيلم برداري كنم .
و يك تم WINDOWS XP2 لازم دارم
لطفاً اگر اين نرم افزارها را داريد، براي من ارسال كنيد .
[
با تشكر(n70) .
منیه سری بازی جاوا گرفتم که فشرده (zip) بود.وقتی از حالت فشرده بیرون آوردم بجای فایل jar و jad یه سری فایل نامفهوم دیدیم که چند تاشون با پسوند class بودند.فکر کنم اینها باید به jar تبدیل بشوند .کمکم کنید .خیلی حیاتیه.اگه میشه زنگ بزنید یا حد اقل ایمیل بزنید.
09354052136
سلام
اگه از n90 برنامه لطف كنين خلي ممنون ميشم(هر برنامه اي چون من هيچي ندارم)
مرسي
سلام
اقا به ما كه رسيد تموم شد ؟
لااقل اكه دارين لينكش رو بدين از انجا بگيرم
بد ترین کار دزدی کردن از شرکتی است که نیمی از گوشی های مملکت را ساخته
اتل متل توتوله گاو حسن چجوره
نقل قول:
سلام
ميشه بگي منظورت چيه(چي رو مي دزديم)
میتونی اون فایل رو rename کنی و پسوندشو به صورت jar بدی بعد بریزی رو گوشی.نقل قول:
1-برای ضبط صدا extend recorder هست که در صفحات قبلی موجودهنقل قول:
2- سرعت پایین فیلمبرداری معمولا بخاطر کیفیت بد مموری کارته.شما سعی کنید از مموری با مارک kingstone اصل استفاده کنید.
3-
علی جان طرف نه دییر؟نقل قول:
داداش جون اکثر برنامه های سری 60 روی ان 90 کار میکنن.نقل قول:
سلام
ممنون از راهنماییتون
مرسی(ساغولاسان)
کوچه لره سو سپمیشم یار گلنده توز اولماسین
من نرم افزار usb webcam soft را می خواهم می تونی پیداش کنی برای N73
دیگو دمت گرم یه رنامه ساخت تم سیمبین 9.1 رو استاد کن
سلام برنامه هاي مناسب و كاربردي و اگه بازي هست براي nokia 5200 رو هم بزاريد بي زحمت
يه موضوع اين كه چه مدلهايي از نوكيا با nokia 5200 از لحاظ برنامه مشترك هستند
5200 رو ميشه روش برنامه هاي جاوا رو نصب كرد اما نه همشونو -من 5300 داشتم كه مثل گوشيه خودتونه تقريبا -نتونستم روش رهياب همراه و ديكشنري رو نصب كنم اما اكثر برنامه هاي جاوا با حجم كم رو تونستم.نقل قول:
سلام.نقل قول:
این مدل تحت سیمبین نیست.در لینکزیر مشخصات گوشی 5200 رو پیدا میکنی.
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_5200-1717.php
دوستان گلم یه سری نرم افزار جدید بدستم رسیده که در حال تستم.ایشاا... بزودی همشونو آپلود میکنم..
بعضی هاشون که خیلی توپن
خیلی جالبه من از صفحات آخر اومدم و به این تایپک رسیدم که ظاهرا تازه شروع به کاره ایشونه!!! اونم توی صفحه 17نقل قول:
فکر کنم توی روزنامه نگاری آینده خوبی داشته باشی جوون...
بابا جديدا گوشي هايي اومده كه خودش كانال تلوزيون ميگيره قيمتش هم بين 200 تا 300 هزار تومنه
بله مدل Gigabyte هستن .....
[QUOTE=rw280s;1438853]خیلی جالبه من از صفحات آخر اومدم و به این تایپک رسیدم که ظاهرا تازه شروع به کاره ایشونه!!! اونم توی صفحه 17
فکر کنم توی روزنامه نگاری آینده خوبی داشته باشی جوون...[/QUO
بزرگ میشی یادت میره کاکو
با سلام. همه دوستانی که همیشه کنار من بودن میدونن که هدف من از راه اندازی اینجا مطرح شدن یا ثبت نرم
افزارها بنام خودم نیست بلکه هدف انتقال تجربیات من در مورد نرم افزارهاست.
حالا اگه دوستانی هستن که خیلی احساس (فیل + سوف) بودن دارن (بلانسبت بقیه)
مشکل خودشونه.
سلام دون دیگوی عزیز
امیدوارم دوره اجبار را بزودی با موفقیت سپری کنی. من دنبال یک منشی خوب واسه نوکیا N73 می گردم اگر لطف کنی خیلی ممنون میشم.
سلام.به جمع کوچیک وبا صفای ما خوش اومدی.وا... سوات ما که به ان 73 نمیرسه ولی به اینجا یه سر بزن:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=123380
اگر نبود بگو تا برات پیدا کنم فدات شم.